עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BONO,

כשאני מפעיל את המחשב לפני שהוא מגיע לווינדוז הוא רושם שחסר קובץ vnetsup.vxd וללחוץ על מקש כלשהו להמשיך אחר כך אותו דבר על קובץ בשם vredir.vxd לאיזה תוכנה זה שייך? גם כשאני מגיע לווינדוז הוא רושם שגיאה על איזה קובץ שקשור לרשת של מייקרוסופט? והאינטרנט פועל איך אני מוריד תשגיאות האלה?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  2. כמו שאתם יודעים מיירוסופט יוצאת נגד בווינדואוסים הלא חוקיים, האפדייטים שהם שמים לאלה שמשתמשים בלא חוקי הם אפדייטים שמזיקים למחשב. עכשיו אני כידוע אני חושב כמו רובנו, משתמש במערכת הפעלה לא חוקית ולכן אני לא יכול לעשות אפדייט לווינדואוס שלי וכמנו כן לתקן את הבאגים שלו. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו ווינדואוס אקספי פרופשיונל חוקי ויכול לישלוח לי את ההתקנות שלו... ובכן ההתקנות נמצאות בתקיית הווינדואוס אם אינני טועה הם נמצאים באיזו שהיא תקייה. תודה רבה למי שישתף כאן תגובה או ישלח לי את האפדייט או יתן לינק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  3. טוב אז ככה חבר הביא לי דיסק שרשום עליו את הדבר הבא: Windows_2000_Professional_Service_Pack_3-Multilanguage(hebrew-russian) אז מה תהיה ההתקנה שלו? ברוסית? או שאני יוכל לבחור? וכאשר התקין לא יווצר מצב שבו רשום לי מחשב שלי ברוסית? למרות שזה נשמע טיפשי תנו לי תשובה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  4. Started by Shpiz,

אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי פרו ולפעמים הסרגל כלים פשוט נתקע כל המחשב עובד אבל הסרגל נתקע ולא מגיב ומתעדכן במנ שהולך במחשב וכעבור חצי דקה בערך זה מסתדר...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by silver,

שלום לכולם יש לי windows xp pro שעולה ישר בלי יוזר וסיסמה כאשר אני מנסה להיכנס לרגיסטרי אני מקבל הודעה Registry Editor Registry editing has been disabled by your administrator. OK

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by N N C,

לאחרונה קיבלתי פרוייקט לבנות אתר ואחת הדרישות היא שימוש ב-ASP עכשיו כידוע או לא ידוע לכם, על מנת להתשמש ב-ASP במחשב שלכם, אתם חייבים להפוך אותו לשרת (קובצי ASP ניתנים להפעלה רק מאתרים, כנראה, ולכן על המחשב שלכם לחשוב שהוא גולש לאתר אינטרנט) ולכן עלי להתקין עליו IIS או PWS על פי גרסאת הוינדוס (IIS-win 9x, PWS-2000/xp) אל מה אני מגלה, וינדוס XP home אינו מכיל את ה-PWS ולכן אי אפשר להעזר בו על מנת לבנות ולבדוק קובצי ASP, אז לכן אני בא אליכם כדי שתעזרו לי למצוא פתרון, בתקווה שאתם מכירים דרך לעקוף את הבעיה (שלא תצריך התקנת XP pro). תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. בבקשה תקראו!!!!!!! חשוב!! http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q815411 אפילו מייקורוופט מודה והוציאה תיקון

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bennyriz,

נקודה למחשבה :argue: כמה פעמים שוטטתם לכם בפורום ונתקלתם בהודעה שמישהו פירסם ובה הוא מבקש עזרה פשוטה לגבי משהו שעושים בוינדוס ? אני מתאר לעצמי שיש רבים שלא פעם ולא פעמים שלחו הודעות בסגנון "לוח הבקרה/הגדרות/מתקדם/" וכד'. אבל כמה פעמים קרה לכם שתהיתם אם לאותו אחד שאתה מנסים לעזור יש מערכת הפעלה באותה שפה שיש לכם ? במקרים רבים הכי פשוט לכתוב בשפה שבה המערכת שלכם מותקנת, תוך תקווה שמי שמבקש עזרה התקין את המערכת באותה שפה כמו אצלכם או יצליח למצוא את האנלוגיה בין עברית לאנגלית. אבל כמה פעמים ניסיתם לתרגם מאנגלית לעברית או ההיפך מושגים מעצבנים שיש בוינדוס ? נכון שזה מתסכל מצחיק הא, נכון ? הכל בגלל ביל גייטס ! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Wizard Of Oz,

אני משתמש ב-XP וכשמכניסים דיסק לתוך המחשב הוא מציג תיבה של AUTOPLAY אפילו אם אין בדיסק קובץ של אוטופליי ובטעות לחצתי על ה-וי שמבטל הופעה שלו....איך אני מחזיר אותו?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by moshemordo,

כרגע יצאה גירסת הבטה מספר 4000 של הוינדוס הזה וכנראה אולי סופית! מבחינה ויזואלית הוא בדיוק כמו אקס.פי אבל רק מעכשיו יהיה שימוש במערכת קבצים של sqlpd משהו כזה האם שווה לעבור אליה? האם לכל המורידים הלא חוקיים למיניהם שווה להסתבך עם זה? כי בטוח הם עשו שזה שולח פרטים על המחשב ישירות מבלי שנידע! כי כל הקטע הזה של הדירוג מחשב וכל זה!

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  11. הייתי רוצה לדעת והבין פעם אחת ולתמיד איך מכבים את הכפתורים המעצבנים האלה שתקועים במקומות אסטרטגים. *לא בטוח שזה המקום להודעה הזאת*

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  12. ??? בטח היתה השאלה הזאת מלא פעמים אבל בכל זאת מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחליף סקין ל xp מאיפה להוריד ואיך להתקין אותו תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום, התקנתי WinMatrix XP v2.11 והתוכנה ביטלה לי את שקיפות האייקונים בשולחן עבודה, הסרתי אותה אך עדיין אין שקיפות מאחורי האייקונים... איך אני מחזיר את השקיפות?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  14. תודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  15. Started by Wizard Of Oz,

אז ככה יש לי מחשב מצויין חדש המפרט מופיע במפרט.... אני משתמש ב-XP ולפעמים הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד.....אני צריך בזה עזרה דחופה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה אני אשמח ועוד משהו יש דרך לתקן את הXP מבאגים וכל מיני תקלות? ועוד משהו קטנטן....למישהי יש אנטי וירוס שיכול להתמודד עם ה- W32.KLEZ? או כל הW32? אשמח אם תעזרו לי....

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם כפי שאתם יודעים אחרי התקנת office xp התוכנה משתלטת על בקרת השפה בעזרת הlanguage bar הזה ובכן .. סגרתי בטעות את זה ומאז (יומיים) ניסיתי להחזיר בכל מני דרכים ולא הולך בגלל זה עכשיו רק תוכנות ספורות מחליפות לי שפה ניסיתי דרך הkeyboard בcontrol panel אבל ללא הועיל .. זה פשוט במקום אחר תודה מראש לכולם (אני בטוח שמאות אנשים נתקלו בזה ויש דרך אחרת חוץ מלעשות restore)

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  17. פרמטטי את המחשב והתקנתי מחדש WINXP . כשאני מדליק את המחשב מופיעה אפשרות בחירה בין WINXP לבין המערכת הקודמת (שלא קיימת) איך אני מבטל את זה ושהמחשב יעלה ישר עם WINXP תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הווינדוס. האם יש דרך לדעת באיזה תאריך התקנתי את הווינדוס? עם כן אתם יכולים להגיד לי איך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ilya83,

אני לא מצא דיסקט בטחון... מי יכול לשלוח אליי קובצים של דסיקט בטחון.... כדי חלונות חדש בשביל דיסקט בטחון... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by Kerberos,

טוב אז ככה, אני מניח שבטח זה נשאל בעבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה ... קרתה תקלה במחשב שלי מישו אחר - הוא עבד על Administrator שינה את הסיסמא וכנראה שנכנס איזה צ'ק לא מתאים והסיסמא שהוא חושב הכניס היא לא זאת .... מה עושים ? אני יודע, נכון !!! לא עובדים על האדמינסטורטור אלא על אקווילנט לו כך שאם קורה כזה דבר ...... אבל זה מה שהוא עשה ... מה עושים ? Kerberos

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by frodo,

כשאני מכבה את המחשב אז אחרי שאני לוחץ כיבוי אני מקבל הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי של המחשב שלי נמוך,מה הבעיה בדיוק? מה זה זיכרון וירטואלי?(דרך אגב לי יש AMD2000 וזיכרון של ווידבונד 256 DDR). ההודעה הזו היא רק מהימים האחרונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Modan2,

שאני מכבה את המחשב הוא נכבה רק באופן ידני איך אני משנה את זה שהוינדאוס יכבה את המחשב אוטומטית ???

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by who_Cares,

שלום, אתמול בערב התקנתי WIN XP עם ממשק באנגלית ואני רוצה לשנות אותו לעברית, הורתדי מהאתר של מיקרוסופט את החבילת תוספת שפות אבל אין לי מושג איך מתקינים אותה. מישהו יוכל לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yar26,

שלום לכולם! שידרגתי מחשב והוספתי לוח אם של גיגהבייט ומעבד אתלון 2000, התקנתי WIN XP ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי מסך כחול לשנייה אחת ( לא מצליח לראות מה כתוב...) ולאחר מכן המחשב מבצע RESET לבד ה - WIN עולה ונרשם כי במערכת שוחזרה בעקבות תקלה קריטית ומופעים הקבצים הבאים כבעייתיים: c: windows\minidump\mini031303-01.dmp c: docume~1\locals~1\temp\wer1.tmp.dir00\sysdata.xml מי שיודע למה משמשים הקבצים האלה ועד כמה הם קריטיים במערכת ולמי שיודע איך לפתור את הבעיה, אודה לו באם יעזור לי. בברכה ירון.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by EX300,

שיפור באינטרנט , שיפור במהירות עבודה עם Windows , בקיצור המחשב עובד ממש מהר ולא בולשיט... הורידו את Tweak XP 2.04 והפעילו את כל האופטימיזציות שיש שם ... תאמינו לי שיהיה לכם הבדל ... ביי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים