עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי על המחשב גרסה חוקית של ווינדוס XP מדיה סנטר (קיבלתי עם רכישת המחשב) ניסיתי להתקין עליה עברית עם קובץ שהשתמשתי בו בעבר לגרסאות XP הרגילות הפרוצות שהיו לי אבל זה תרגם רק חלק מהמערכת, האם מישהו יודע כיצד אני יכול לעברת את כל המערכת??? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. אני לפני קניית מחשב ועובד בגרפיקה יש איזו השפעה על ביצועים או זיכרון ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. Started by wrecker,

יש לי בעיה די מוזרה, בזמן שאני מתקין דברים(תוכנות משחקים) אני לא יכול כמעט לעשות כלום במחשב הCPU לא גבוה אבל מראה שימוש בזכרון גם מעל 90% ויש לי 4GB.. אני לא יכול להפעיל שום דבר אפילו לגלוש באנטרנט קשה.. לפעמים גם עושה פריזים כאלה לכמה שניות.. וגם אחרי שההתקנה מסתיימת עדיין מראה שימוש ב70-80% זכרון ואני לא רואה בTM שום דבר שצורך כלכך הרבה.. אבל זה כאילו המחשב חוזר לתפקד בסדר בסופו של דבר. אז בסדר אפשר להגיד "מה הסיפור תחכה שהסתיים" אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להיות.. או שאני טועה? כי הייתי מתקין דברים בXP והמחשב היה טס הייתי פותח אפילו קבצי ראר ברקע בלי שום בעיה.. דבר שני ששמתי לב זה שלפעמים הHDD כאילו במצב המתנה ולפעמים שאני מפעיל שירים אני שומע אותו נדלק ורק אז מתחיל…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by HttpShare,

תראו, קניתי מחשב חדש, ואני עדיין לא יודע אם אני יקבל איתו מערכת הפעלה.. המחשב יכלול : Q6600 + 8800GT השימוש העיקרי שלו למשחקים וסרטים.. עכשיו מה באמת הכי כדאי? Windows XP Pro שכולל DX9 .. או Windows Vista עם DX10? חבר אמר לי שעדיף לי ויסטה כי הגרפיקה יותר טובה ואם לא ויסטה אז סתם קניתי את הכרטיס מסך הזה.. הכרטיס מסך הזה צריך לנצל את הגרפיקה שלו בויסטה..

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ozi123,

יש לי כרגע WIN XP המחשב שלי הוא QUAD 6600 2.40GHZ 3 גי'גה זיכרון. איזה ווינדוס כדאי להתקין או שעדיף בכלל להישאר עם האקספי . תודה.

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. E8400 P43-DS3L 4GB CL4 800Mhz איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת למערכת?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  7. איך אני יוכל לעבוד על שני מערכות ההפעלה ,שמותקנות בשני HD ניפרדים, בניפרד?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  8. איך אני מסדר את תפריט התחל -> כל התוכניות (all programs) כך שלמלעה יופיעו התקיות ואחרי זה כל השאר?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  9. יש אפשרות לשנות נתיב לדסקטופ לכונן אחר מאשר C אני יודע שמחשב בדומיין דרך הגרופ פוליסי מאפשר שינוי כתובת דסקטופ ליוזר האם אפשר לעשות זאת גם במחשב שבוורק גרופ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב Windows 7 64 bit כבר שנתיים. יש לי 280 ג'יגה בשימוש (כונן C של מערכת ההפעלה כמעט מלא וכונן D כמעט מלא) יש לי כונן חיצוני של 500GB. שאלתי היא: איך הכי כדאי לגבות את החומר? אני יודע שאני יכול לעבור תיקייה תיקייה (מהחשובות) ולהעתיק לכונן נפרד. השאלה היא האם ניתן ליצור Image לכל פרטישיין, אבל שאני אבחר אילו תיקיות יועתקו לImage? כי למשל בכונן C יש הרבה DATA שלא צריך כמו התיקייה של מערכת ההפעלה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by vitali02,

כשאני מתקין את הוינדוס מחדש אני רוצה לחלק למחיצות גם בצורה מסודרת... ראיתי בסרטון אחד שהוא עשה מחיצה במיוחד רק בשביל הוינדוס... באמת עדיף ככה?? או עדיף להשאיר הכל בC??

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  12. חיברתי הארדיסק חדש אבל האותיות התבלגנו לי ??? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל שכחתי :-[ תודה למי שעוזר אגב לא ידעתי איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה כאן.. אם טעיתי אז תעבירו.. תודה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by VoliSuS,

יש לי ויסטה.. לא מקורי אם זה משנה קיצר אני רוצה לעבור ל-XP עכשיו יש לי רק כונן C.. לא יודע אם גם זה משנה אבל סתם שתידעו.. אני יכול להתקין את הווינדוס XP בלי לפרמט?? ויעני למחוק את הויסטה חשבתי למחוק את הויסטה איך שהוא לעשות לה כזה כמו לתוכנה חח Uninstall ואז אני יעשה ריסט למחשב ואז הוא ייבקש ממני דיסק לווינדוס ואז אני יכניס את ה-XP.. השאלה אם אפשר לעשות את זה איך שהוא??

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by SeeYouInHell,

לא יקרה כלום אם אני אתקין 64 BIT על מחשב עם 1G RAM נכון אני יודע לא מומלץ אבל יש לי גירסא מושלמת (אין לי כוח להוריד 32) וגם זה ממש אבל ממש זמני עד המחשב החדש וכן המחשב שלי תומך ב64 פשוט בwindows adviser הוא אומר שרצוי שיהיה 2GB לOPTIMAL אז כאילו זה סתם שטויות הרי הוא יעבוד כמו 32 עם 1GB ככה שזה לא באמת משנה נכון?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה השאלה היא אם תוכנות שבעבר השתמשתי במערכת ההפעלה של אקס פי יעבדו גם על ויסטה, אני מתכוון לתוכנות שונות ולו דווקא למפורסמות ביותר השאלה האם ויסטה תתמוך בתוכנות האלו תוכנות חדשות וישנות שווינדוס אקס פי מפעיל? בתודה אלירן בנימין

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  16. אהלן, שאלה קצת מוזרה אבל מעניין אותי לדעת. אם נניח אני שיתפתי תקייה והבאתי ל-3 משתמשים הרשאה מלאה אליה, האם יש אפשרות לראות מי נכנס אליה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי, יש לי שאלה, קניתי מתאם USB שניתן לחבר כל HDD. דרך המתאם (USB), אני יכול להפעיל את ה-HDD כפריימרי, שיעלה לי את הווינדוס אוטומוטי? משהו נוסף, אם אפשר מדריך להתקנת WIN דרך DISK ON KAY .. תודה רבה, אמיל.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. איך אני מקטין את האייקונים כי עשיתי לא זוכר איך גדולים כאלה אחרי ההתקנה של הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  19. Started by LaraCroft,

היי רציתי לדעת מה ההבדל בנייהם ואם יש לי מעבד ליבה כפולה עדיף להשתמש ב X64? זה לא אמור להיות יותר "עומס" במערכת? תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. יש לי מחשב נייד שיש בו ויסטה.. (מחשב חדש) והשאלה אם יש וינדוס שאפשר לפרמט איתו את הויסטה ואחר כך להתקין עליו את הXP. (דיסק שמועדכן עם דרייברים חדשים לניידים) אם יש כזה אשמח לקבל לינק .. ואם לא .. יש איזה דרך פשוטה למחוק את הויסטה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  21. זה תיקון ממיקרוסופט לעדכונים שגרמו לבעיה של המסך הכחול kb2982791 ן kb2970228 משהו כבר עדכן וראה שהכל בסדר ? עדיף לחכות או לעדכן ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by hardrox,

שלום. התקנתי לא מזמן Windows 7 על מחשב חדש, ויש לי איזו בעיה. (אני דיי בטוח שזה קשור לווינדוס). כל פעם שאני עוזב את המחשב, ולא נוגע בו לזמן קצר, משו בסביבות 20 דקות אולי יותר, המחשב נכנס אוטומטית למצב Sleep. אני מניח שאתם יודעים מה זה.. שהמחשב כאילו כבוי, אבל כשמדליקים הוא עולה ישר עם כל התוכניות. זה ממש מעצבן כל פעם להדליק אותו מחדש, אפילו שזה עולה תוך 3 שניות, איך אני יכול לשנות את ההגדרות של זה שהמחשב לא יכבה כל הזמן? תודה.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by zzz727,

יש לי סריאל של win xp כנראה sp2 ואין לי ת'דיסק אז הורדתי דיסק מקורי של ווינדוס אבל של win xp sp3 הסריאל יתאים??

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by zzz727,

התקנתי win xp pro ויש לי את הכוכב הכחול שאומר שהווינדוס לא חוקי ויש לי קוד איך אני מכניס\משנה אותו??

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. תגידו יש איזשהו הבדל בין גרסת ה-RTM 7600 שחולקה ליצרניות לבין הגירסא שהושקה לחנויות ב-22 באוקטובר?? אני מדבר על גרסאת האולימיט. תודה לעונים..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.