עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בעיה להתקין מערכת הפעלה שזה מסיים לפרמט ואז זה נותן 15 שניות להפעיל את המחשב מחדש ואני לא נוגע בכלום וזה חוזר להתחלה ואני מתחיל מחדש ואני לוחץ אינטר להתקין מערכת הפעלה וזה עובר לשלב הבא ורשום שזה יגרום בעיות כי כבר המערכת מותקנת וביטלתי ועכשיו אני נתקעתי אם אתם יכולים לעזור לי לתקן את הבעיה זה דחוף וחשוב תודה

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by asaf_a,

מתי יוצא הווינדאוס החדש? windows vista תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. כאשר אני לוחץ על connect ישר אני מקבל את הודעת השגיאה : 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הוא לא מספיק לחייג , זה קורה עם הלחיצה לפני ה open ports , ככה שאני לא מבין מה חוסם בדיוק. התקשרתי לתמיכה של בזק בינ"ל , שם שלחו אותי לעשות restart לכל מיני תהיליכים כמו telephony ו remote access control manager נסיון שנכשל שם התקבלה הודעת שגיאה 1035 , הם האשימו את ה registry וטענו שזאת בעיה שלי. הבעיה באה והולכת , פעם ריסט מסדר אותה ופעם לא, למה זה נגרם? דגש - מדובר על מודם רשת , לא על dial up , למרות שיש גם dial up ב pci אבל הוא כמובן , עומד ומחכה לפקס שישלח ממנו יום אחד בעתיד

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לדעת מתי התחילו בהפצה של מערכות הפעלה הבאות בישראל ושוב אני מדגיש בישראל !! Win95 Win98 WinNT Pro Winows2000 Pro הכוונה הינה להפצה כללית ולא לגרסאות ניסיון בברכה,

5. שלום אני צריך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש. האם אפשר להשתמש במערכת הפעלה שניתנת חינם ברשת - אני חשבתי להשתמש ב xp או שכדאי להשתמש בווינדוז 7 או פשוט לקנות מערכת הפעלה חדשה. תוכלו גם לומר לי אילו תוכנות יש להתקין בפעם הראשונה במחשב לפני שמשתמשים בו . תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. ניסתי להשתמש בכלי תיקון הboot המובנה וב bootrec ללא שום הצלחה אם אני מוציא את דיסק ההתקנה הוא מראה לי הודעה ש bootmgr is missing וזהו יש למישהו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. ניסיתי הכל. יש לי ווינדוס XP פרו. התקנתי מחדש את העידכונים האוטומאטיים, התקנתי מחדש SP3, ב"שירותים" הפעלתי אוטומאטית וווידאתי שהשירותים AUTOMATIC UPDATE וBackground Intelligent Transfer Service מאופיינים "אוטומאטי" ומופעלים, הקשתי net stop wuauserv ואחרי זה net start wuauserv - וכלום לא עוזר! עדיין כל פעם שאני מנסה לעדכן משהו, אפילו את מאגר הנתונים של Windows defender אני מקבל שגיאת 0x80244016. חיפשתי אחריה ברשת ומה שלא מצאתי לא עזר לי. האם יכול להיות שזה טורג'אן?! האם יכול להיות שאני חייב לפרמט? לא מבין מה קורה. מה שמצחיק הוא שבהתחלה הווינדוס הציק לי כל כמה דקות שהעידכונים אוטומאטיים מכובים למרות שראיתי בבירור שהם מוגדרים על הפעל (אצוי) אוטומאטית.. אז בדקתי שוב ב"שירותים…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by curdi1,

היי, אתמול התקנתי sp3 דרך windows update ואז נדפק לי האופיס 2003 לאחר שהסרתי את האופיס 2003 וניסיתי להתקין אותו מחדש עדיין נתקלתי בבעיות עם האופיס . מה יכול להיות הפתרון ? למה זה קורה ? (אולי זה כי הwindows לא חוקי ? ) תודה רבה !!!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. שלום, אני מנסה לעשות גיבוי מהמחשב הנייד שרץ על VISTA BUISNESS עם כלי הגיבוי שלה, לספרייה שהוגדר עליה שיתוף במחשב הנייח ברשת הביתית. כמו שאמרתי, הספרייה המיועדת לגבות אליה נקבעה כמשותפת לרשת עם אפשרות למשתמשים ברשת לשנות את הקבצים עליה. אני מכניס את הכתובת של הספרייה ברשת, הוא מבקש משתמש וסיסמא, ואחרי זה אני מקבל את ההודעה הבאה: The network share could not be accessed for the following reason: You need Full Control permission for the network share. Make the user a co-owner of the share, with Full Control. The network share cannot be on a computer running Windows XP Home. (0x8100002A) Please ensure that the network location is valid. מיותר לציין שהספרייה נמצאת על XP PRO, וש…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. אז ככה יש לי בעיה מוזרה אני מתחבר לאינטרנט וכשאני מנסה לגלוש דרך הדפדפן ( firefox אן explorer ) אני לא מצליח לגלוש, זאת אומרת שהדף לא עולה למרות שיש התחברות לספק ולרשת. דבר נוסף כשאני מנסה לגלוש ממחשב אחר עם אותו מודם באותה צורה אני מצליח לגלוש והכל עובד מצויין אשמח אם מישהו יתן לי כיוון או פתרון לבעיה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. Started by avi2014,

כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא רושם לי בכיבוי "שומר את ההגדרות" ופשוט לא נכבה. הבנתי שזה קשור איכשהוא לadsl, יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by אופיר,

האם ליצור בשבילו partition? קראתי דעות מנוגדות על כך. אם כן, אז האם גודל של פי 2.5 מהזכרון זה האידאלי? אם לא, האם לשים אותו על דיסקים דינמיים ב - RAID או שאולי אי אפשר?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by mostwanted,

אוקי אז ככה יש לי בעיה במחשב לאחרונה שאני לא רואה את הכונן DVD שלי בשום מקום חוץ מה-TASK MANAGER וזה לא רק שהמחשב לא מראה אותו שם גם עם אני מכניס דיסק לכונן הוא לא קורא אותו. מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by QQQ,

לא יודע למה, אבל תמיד הייתה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. מדי פעם (לא תמיד) שאני שם את המחשב על מצב שינה, הוא מתכבה בסדר, ואז שאני מדליק הוא עושה את הזה עם ה RESUMING WINDOWS ואחריי זה הוא עושה לעצמו ריסט ומדליק את עצמו עוד פעם. ואז מופיע הודעה של ווינדוס "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" משהו כזה ואז יש את האפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. שלחתי את הדו"ח שגיאות וזה הוביל אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=87696da1-4aca-44b4-9049-a5639d2ff378&SID=10 בקשר לדרייבר שהתקנתי, לא מזמן מחקתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך (יש לי GF 6600 AGP) והורדתי אחד מהאתר שלהם והתקנתי (בדקתי שהוא מתאים לכ. מסך שלי ולמערכת הפעלה) וקוראים לדרייבר 91.47 FORCEWARE טוב אז השאל…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by lib1,

שלום לכולם, מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד אץ כל ה HOTFIX של WINDOWS XP בחבילה אחת חגירסה אנגלית + עברית? כמובן שאת הSP2 ממיקרוסופט אבל אני מחפש את כל העידכונים בחבילה אחת ולא כל עידכון בנפרד, אני רוצה להכין דיסק של XP SP2 עם כל עד להיום, גם לגירסה האנגלית וגם לעברית בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. שלום לכולם אני מנסה להתקין sp2 על home edition חוקי והוא מראה לי את השגיאה הבאה: תודה רבה לעזורים אלי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. אני מחפש את הגרסא הכי טובה לשימוש מבחינת מהירות יש לי מעבד 2000 ו 512 זיכרון איזו גרסא תעבוד לי הכי מהר?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  18. יש לי כמה שאלות. 1. בוויסטה יש דבר כזה שנגיד אומרים לו "START" אז הוא נכנס לSTART, או אומרים לו להכנס למחשב שלי והוא נכנס למחשב שלי אז אם אני מתקין MUI בעברית אז יהיה את הדבר הזה בעברית? 2. אני זוכר פעם היה אתר כזה שמביא סריאלים מקוריים לוויסטה ואז הוא נסגר אז עכשיו שיש וויסטה סופי איך אפשר להוריד את ה30יום? 3. כל משחק/תוכנה שעובד בXP יעבוד בוויסטה? *כל השאלות מופנות לוויסטה הסופית שכבר יצא לחנויות ולא שום גרסה אחרת*

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. Started by Omerole,

שום כונן חיצוני שאני מחבר לא עובד,בXP הכל עבד ובויסטה 64 של חבר שלי זה גם עובד, לא צריכה להיות בעיית דרייברים בכלל עם החומרה הזאתי.. וזה פעם עבד ועכשיו שום דבר לא עובד...אין שום אתר באינטרנט שמספק דרייברים כמו שצריך,אז אל תשלחו אותי בבקשה לשם.

20. Started by kobi_af,

שלום כבר תקופה שיש לי מסכים כחולים פעם הודעה דומה פעם הודעה אחרת במסך הכחול,אין לי מושג מה לעשות. הטמפ' בסדר מה השלב הבא לבדוק זכרונות?איך בדיוק..? דרך אגב צריכים שאני אעלה את קבצי ה DMP שאולי תוכלו לנתח אותם..?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. אני משתמש בוייסטה וברגע שאני רוצה להפעיל מוזיקה או סרטים,הוא מראה לי את השגיאה הבאה: עד היום לא הייתה שום בעיה והיום שהדלקתי את המחשב זה קרה,אין לי מושג ממה זה נובע,חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל לא יודע אם זה כדאי. אפשר עזרה בבקשה? כשלחצתי על העזרה באינטרנט קיבלתי מידע על בעיה בהתקן השמע,אז כניראה בעיה בסאונד,אבל שהלכתי לפי ההוראות הבעיה לא ניפתרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. יש סיכוי כזה שכרטיס מסך טוב יותר יריץ את הויסטה חלק יותר או שזה לא קשור .ץ.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. לאחר החלק הראשון בהתקנה של XP, המחשב מבצע ריסט ולאחר מכן אמור לחזור להתקנה ולהמשיכה. בדיוק בקטע שהוא אמור להגיע בחזרה להתקנה לאחר הריסט, אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להתקין מ2 דיסקים שונים של XP שעם שניהם התקנתי בהצלחה פעמים רבות במחשבים אחרים. הייתי מעוניין שתעזרו לי למצוא כיוון לבעיה. תודה רבה לעוזרים. ***עריכה: לא חשוב, הסתדרתי.. כבל IDE דפוק...***

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. אז ככה יש לי VISTA HOME PREMIUM מקורי ואני מעוניין להתקין אותו.לפני שאני מתקין אותו אני חייב לדעת אם כדאי לי גם כן אני גיימר אז פשוט מה שאעשה זה במשחקים אבטל את ה AERO מפרט המחשב שלי הוא: PENTIUM 4 3 GHZ (כנראה שבקרוב ישודרג) READON X1950 GT זכרון: 1024 שפועל על תדר של 533 (גם כניראה ישודרג בקרוב) נ.ב יש לי דואל משהו חח שני סטיקים של 256 ואחד של 512. אז שווה לי לשדרג בבקשה תענו לי וגם כן אני מתחנן שתגידו לי איך לאחד מחיצות לדוגמא:יש לי כונן C וכונן D ושנים HARD DISK מפוצל אז אני רוצה שבמקום שניים של C ו D יהיה לי אחד של C ושמן הסתן הקיבולת תעלה כאילו שכונן D יכנס לכונן C אז אם מישהו הבין הוא מוזמן לעזור לפתור את הבעיה אני אעשה את זה ב XP אם זה משנה בבקשה תענו לי!!!!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.