עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט לאחרונה הפייר ווול לא עובד לי ולא ניתן לשחק בזה הייתי רוצה לדעת איך ניתן לשחזר אותו או לעדכן ובכך לפתוח את הבעיה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by Black_eagle,

שלום, יש לי בעיה הופיעו לי אייקונים מוזרים שאי אפשר למחוק או לעשות שום דבר אחר איתם, מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות איתם? בדקתי לתכונות ריגול ומחקתי את כולם זה עדיין נשאר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  3. בוקר טוב לכולם... אחרי הברדק שהיה הוחלף הלוח-אם והתקנתי בלי בעיה את ווינדוז 7. אבל לצערי עכשיו נתקלתי בהתחברות לאינטרנט. הווינדוז מזהה את שני כרטיסי הרשת שלי כמו שצריך אבל הוא נותן לי למטה אייקון של מה שמחובר למודם (אלקטל ספיד-טאץ' הום) עם סימן קריאה. אני יודע שצריך להכניס IP ידני לכרטיס הרשת (10.200.1.1) וזה מה שעשיתי אבל הוא עדיין עם הסימן קריאה הצהוב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא (מסתובב איפשהו מדריך להגדרת אינטרנט?) אולי יש דבר נוסף שלא עשיתי. התמיכה הטכנית במוקד לא תומכת בהתחברות לווינדוז 7 הדבר הוא שאחרי שמזינים IP ידני אז פשוט למטה אין כפתור של "OK" או "APPLY" כמו שהיה ב-XP אלא פשוט כפתור CLOSE . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by raya,

ערב טוב! אני נתקלת בבעיה שאי אפשר להוריד את העדכון הזה. לדעתי זה גורם גם לעדכונים אחרת לא לרדת, ועלי לעשות עדכון ידני. מצורפת תמונת מסך של מה שמתקבל באתר העדכונים של מייקרוסופט. מחפשת רעיון איך לגרום לעדכון הסרבן לרדת או להעלים אותו. תודה, רעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by yirmio,

יש לי כרטיס קול fortissimo 3 7.1 שעד עכשיו עבד נהדר תחת XP. התקנתי את הדרייברים העדכניים לויסטה שנמצאים באתר החברה והרמקולים עובדים. הבעיה היא שאני שומע רק ברמקולים הקדמיים. בדקתי בהגדרות הכרטיס והוא מכוון ל5.1 ובבדיקה שההגדרות נותנות אני שומע מהרמקולים האחוריים נהדר. אני מנסה לשמוע בוינאמפש ולא מצליח. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by tomer_et,

לאחרונה המחשב שלי עובל לא משהו... איטי וקורס מידי פעם (לפחות פעם ביום...). הפתרון המתבקש היה לפרמט את ה-HD, ולהתקין הכל מחדש. לצערי חבילת הדיסקים שלי עם כל הדרייברים של הכרטיס מסך ועוד כל מיני דברים חשובים לא בנמצא כרגע - ולכן, לפחות כרגע, הפתרון הזה לא אקטואלי כל כך. רציתי לשאול האם במידה ואתקין מחדש את ה-WINDOWS מבלי לפרמט את ה-HD, פשוט לדרוס את ה-WIN הנוכחי - האם זה יתן לי משהו וישפר את תפקוד המחשב. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. Started by ilay22,

מה פשר הדבר? פתאום נהיו לי מלא קבצים כחולים כאילה במחשב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by igal_nazar,

לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד של חברת DELL ובו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. הדיסק הקשיח במחשב מחולק לשני כוננים: 1. RECOVERY - כ 10GB 2. OS- כ 100GB ברצוני לצרוב עותק של ה RECOVERY CD, כך שבבוא היום אוכל לשחזר את המערכת ממנו. איך צורבים דיסק זה? תודה מראש, יגאל

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יצא כבר sp-3 ל- xp? ואם כן איפה אני יכול להוריד אותו. ואם לא אז מתי הוא אמור לצאת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  10. Started by simbbam,

היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי. יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by erbu,

איבדתי דיסק שידרוג של וינדוס XP פרו. למישהו יש מושג מה המחיר שלו היום ואיפה אני יכול להשיג אותו הכי זול? (אני חייב דיסק מקורי כמובן)

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by ronin,

1. המחשב שלי הדנדש רוצה מע' הפעלה, איזו לבחור XP או את ה 64 ביט של ה XP ? 2. האם ה XP 64 בכלל בגירסא סופית? 3. זה באמת 64 ביט או אמולציה כלשהי? והאם זה באמת משפר ביצועים 4. האם הוא ניתן להורדה חוקית מהאינטרנט ? ומאיפה? תודה מראש

13. Started by Refaelo,

שלום לכולם התקנתי את ה-windows 64 ויש לי שתי בעיות: 1.אני לא מצליח להגדיר את ה-GAME PORT ,מופיע לי שורה ,תחת sound video and game controlers "unsoported standart game port" 2.יש לי גם שורה של "unknown device" תחת other deviceds שאני לא יודע מה זה ולא יודע איך מתפטרים מזה . תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. שלום לכולם. אני משתמש ב windows xp home. לאחרונה כאשר אני רוצה להריץ playlist, קובץ m3u או למשל סרטון mpg ישירות מלינק באתר כלשהוא אני מקבל הודעת: Temporary Internet Files\Content.IE5\ file cannot be found. זה התחיל לקרות לי אחרי שעדכנתי ל active x9. באמת כשאני מחפש את התקייה של ה content.ie5 היא לא קיימת ב path של ה TIF. האם היא נמחקה מסיבה כלשהיא? האם ניתן לשחזר אותה בדרך כלשהיא ולפתור את הבעייה? יש הצעות לפתרון אחר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by izbat,

שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by jepe,

שלום. התקנתי עכשיו ווינדוס מחדש. התקנתי גם את כל התוכנות שאני משתמש בהם בדר"כ וגם את כל הדריברים החיוניים. יש אפשרות ליצור איכשהו קובץ אימאג' שיכלול את כל התוכנות והדריבירים האלה? במקום שכל פעם שאני יחליט לפרמט אז אני אצטרך להתקין הכל מחדש,פשוט יהיה לי דיסק מוכן עם כל מה שדרוש. יש תוכנה פשוטה וידידותית שעושה את זה?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. Started by solo53,

איך כותבים במיקלדת n°5

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  18. יש לי פנטיום 3 800 מגה 80גיגה הרץ גרוטאה אבל אם יש למה לא לנצל טוב אני יסביר את הבעיה אני מנסה להתקין את ווינדוס XP על המחשב ההתקנה בהתחלה חלקה בחרתי מחיצה הוא פירמט אותה התקין את רכיבי ההתחלה של הווינדוס אם מישהוא יודע למה אני מיתכוון ואז הוא כיבה את המחשב וממשיך להתקין את הווינדוס הוא טוען ואז ניכבה פיתאום וככה בלי סוף הוא מיתכבה מגיע להתקנת הווינדוס וניכבה שוב ניסיתי גם את ווינדוס 200 וגם לא הלך ניסיתי את ווינדוס 98 הוא התקין אותו וזה ניכנס לווינדוס אבל כמה שניות ואז הוא מיתכבה. אני מאודד מאוד ישמח אם מישהוא יעזור לי זה דחוףףףף תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by jj516,

מחשב של ידיד שלי, ישן מאוד כפי שצויין, באתי עליו וראיתי INVALID SYSTEM DISK REPLACE... = אין WINDOWS באמתי להתקין WINDOWS 98 SE אחרי פורמט והכל עבד טוב עד שהגיע לאחוז 6 ואמר לי שיש CRITICLE ERORR ב DRIVE C והפתרון היחידי היה RESTART. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אין לי WINDOWS או יכולת לפרמט את C בגלל שהוא רושם לי ל C הוא UNABLE TO FORMAT והתקנה מחודשת של WINDOWS גם כן לא עוזרת מכיוון שיש בעיה ב DISK PARTITION. אני רוצה לעשות FDISK מ DRIVE A אבל כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי ERROR RUNNING FIXED DISK. אני חושב שזה בסך הכל SYSTEM DISK פעום ועם אני אמצא חדש, אוכל לעשות מחיצות ואז הכל מחדש וזהוא, אני צודק או שיש פה עוד בעיה?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by stas12,

שלום. היום החלטתי להוריד סרטון קצר, עכשיו לחצתי על הלינק ונפתח חלון SAVE/OPEN/CANCEL/MORE INFO למטה היה V קטן מסומן אני בטעות הורדתי את הסימון ולחצתי SAVE... עכשיו כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהוא להוריד משהו הוא לא שואל אותי אם לשמור לפתוח וכו'... אלא מוריד ישר... השאלה שלי איך להחזיר את המצב לקדמותו? שישאל תמיד לפני הורדה.. תודה.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. השיטה לא כלכך טובה כשזה מגיע לחלונות שנפתחים, כי הם נפתחים בכל מקרה רק שלא רואים בהם כלום, לכן זאת לא השיטה הכי טובה. נקווה שלאקספלורר בסרביס פאק 2 תהיה תשובה טובה יותר

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by joeyho,

שלום, יש לי וירוס במחשב ולאחר שניסתי לתקן את המחשב בדרכים עקיפות מבלי לפרמט (כמו לשחק ברג'יסטרי וכדומה) הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט וכאן יש לי בעיה. כשאני מאתחל את המחשב דרך הדיסק של הווינדוס הוא לא נותן לי לעבור לשלב של הפירמוט וההתקנה והוא רושם לי registry error יש לי כמה שאלות האם מותר להעביר את ההארד דרייב למחשב אחר ולפרמט את כונן C דרך המחשב הזה? זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין לאחר מכן עליו windows דרך המחשב המקורי? האם ניתן לפרמט את כונן C מבלי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by shabo,

אני לא מצליח למצוא קישור, וגם לא מצליח להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר אני אשמח

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  24. היי! כאשר המחשב עולה,הוא לא ממשיך לטעינת וינדוס. כדי שימשיך הלאה לעלייתו ממש אני צריך ללחוץ F-1 להמשך או ליכנס לביוס DEL. אין שגיאה כלשהי על המסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. האם Windows 2000 Professional SP4 תומך באייקונים בפורמט של Windows XP (כולל שקיפות חלקית וצלליות)? אני יודע ש-Windows 98 לא תומך באייקונים כאלה ומציג אותם באופן שגוי.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.