עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם אני מנסה להתקין sp2 על home edition חוקי והוא מראה לי את השגיאה הבאה: תודה רבה לעזורים אלי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  2. Started by crik,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה אשר כאשר עולה הווינדוס יש בדר"כ משהו כמו 2 שניות של מסך שחור לאחר שיש את המסך של הווינדוס XP... אצלי זה נתקע במסך השחור בערך כ 5-10 דק אך לפעמים יותר.... הבעיה נוספת שברגע שזה קורה ואני רוצה ללחוץ על אחד המשתמשים לוקח לווינדוס זמן להגיב... האם מישהו יודע מה הבעיה/או נתקל ויודע את הפתרון (נ.ב נורא חשוב לא לפרמט את המחשב הזה.. יש חומר יקר ערך שלא ניתן לגיבוי) תודה, משה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by ^GunX^,

היי לכולם, הורדתי aston שזה מחליף סקינים לווינדוס. אני מפעיל את הaston theme משהו כזה ששם אני יכול להחליף סיקינים, אז שאני מחליף סקינים הכל טוב ויפה אבל הבעיה שזה לא מחליף לי הכל- השורה למטה עם ההתחל לא משתנה - התמונה ברקע לא משתנה - והצבעים בקושי משתנים- ככה זה עם כל סקין. מישהו יכול אולי לעזור לי? או לסביר לי בשלבים איך אני מחליף מעטפת עם הastonshell ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by reuven5,

יש ליvista home premium באנגלית חוקי וכשר למהדרין הבנתי שאני יכול להוסיף את העברית רק באזורים נגישים בווינדוס והאנגלית תיהיה שפה ראשית עכשיו אני לא מוצא כל זכר באתר של מיקרוסופט לLIP בעברית תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by tidan26,

שלום! יש מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט כאשר אני נכנס לכל תקיה מסוימת בתוך התקיה אני נכנס לתצוגה ובוחר שהסמלים יהיו מסודרים בגודל בינוני לאחר כמה זמן אני נכנס וזה משתנה לרשימה כנ"ל הגודל של החלון כיצד אני שומר את האופציה שהם יהיו מסודרים באותו מצב ולא השתנו וגם הגודל של החלון?... ???

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by Holy,

רק עכשיו שמתי לב לזה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. אני רוצה להעביר את כל המקודדים שלי מהמחשב הישן לחדש איפה אני מוצא אותם? או שאני צריך להתקין מחדש את כל המקודדים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משוטט לי בכול מיני אתרים ופתוח לי כמה דפים ואני רואה על ידי windoes task manger באפשרות של ה-processes שם שכמעט כול אחד מהדפים שפתוחים לי תופסים לי מלא זיכרון מישהו אולי יודע מה זה הנה תמונה והכי מצחיק שזה בסדר יורד או עולה איך שתריצו וגם רציתי להוסיף שלפעמים הוא קורס לי מישהו יודע מה זה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. יש לי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין את הווינדוס עכשיו אני לא יודע אם הוא כבר יצא מלא או רק בטא וגם שמעתי שאין בישבילו תוכנות אז תגידו לי בבקשה !! אם המלא יצא ואם שווה להוריד אותו ביכלל אם כן אז למה??

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by ^^rUsLaN^^,

אחרי שמתקינים את הדרייברים של כרטיס מסך (X1950PRO) ועושים רסטרט, האיכות של הצבע יורדת ל 4BIT ורזולוציה ל800X600. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים וחדשים, אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by IlanF,

איכשהו ביטלתי את הAERO על הנייד שלי (לפני די הרבה זמן, כך שאני אפילו לא זוכר מה עשיתי...), ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו שוב. הבעיה, הוא לא מופיע לי לבחירה תחת windows colors and appearance אם יש למישהו רעיון איך מפעילים אותו אשמח לקצת עזרה... -- עריכה מצאתי את הפתרון.. מתברר שכיביתי את ה desktop window manager. הפעלה שלו תחת services והופ, הAERO חזר ואפשר לבחור אותו...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. אוקי אז יש לי בעיה עם הWINDOWS שמצריכה התקנה מחדש (לא חשוב מה פשוט אין לי ברירה) ואף פעם לא עשיתי את זה בעבר לבד אז נחוץ הסבר על ההתקנה מחדש כך שאצטרך לעשות כמה שפחות התקנות כי אין לי מושג אם מתקינים winxp מחדש זה אומר שצריך אח"כ להתקין גם את הSP2 ועוד התקנות שאין לי מושג- כרטיס מסך ..הרדיסק (ntfs( ואלוהים יודע מה למישהו יש לינק או יכול להסביר? ??? מה לעשות לפני ואחרי ,איזה הגדרות מערכת לשמור ומה לגבות זה המפרט Motherboard: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Ch…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  14. בעיה מוזרה הוינדוס הוא SP2 , נותן מסך כחול ועושה ריסט ככה בלי סוף, SAFE MODE לא עולה אלה נתקע במסך שחור ... אני אישית חושד בזכרונות... תגידו מה אתם חושבים ...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by veredaniel,

מנסה להתקין xp על דיסק חדש והwindows לא מזהה את הדיסק הדיסק sata 2 הלוח GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO ניסיתי כמה דריברים של sata גם כאילו שעבדו בעבר הדיסק מזדהה תקין בביוס כmaster ניסיתי שתי גירסאות שונות של xp אחת עם sp0 ואחת עם sp2 למישהו יש רעיון? [br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 22:17:05 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by BigDragoon,

כשאני מנסה להתקין את הגרסא Nero.v7.9.6.0, הוא טוען שאין לי גרסא עדכנית של Direct X ורוצה שאני אתקין DirectX 9.0C. למה הוא רוצה גרסא ישנה יותר? (אני עובד עם VISTA 64BIT) האם לאשר לו להתקין??

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. Started by yoni22j,

כשלוחצים על התחל וכיבוי מופיע החלון הקטן הזה עם 3 לחצנים(ראו תמונה) ל3 מצבים שונים; המתנה, כיבוי והפעלה מחדש וכשלוחצים על כיבוי כדי לכבות את המחשב החלון הקטן הזה פשוט נסגר והwindows פשוט עובד כרגיל ולא מתכבה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

18. שלום אני צריך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש. האם אפשר להשתמש במערכת הפעלה שניתנת חינם ברשת - אני חשבתי להשתמש ב xp או שכדאי להשתמש בווינדוז 7 או פשוט לקנות מערכת הפעלה חדשה. תוכלו גם לומר לי אילו תוכנות יש להתקין בפעם הראשונה במחשב לפני שמשתמשים בו . תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

שלומות, מישהו מכם יודע במקרה איך לעזאזל אני יכול לשנות את השפה של המדיה פלייר(11) לאנגלית? זה משגע אותי שהוא ככה בחצי עברית(יישר הטקסט לימין) ובחצי אנגלית(האובייקטים עצמם מיושרים לשמאל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. Started by Do As Infinity,

יש לי שאלה ב-IE, נכון כשממלאים טפסים באינטרנט (כמו הרשמות, פרופילים וכו') יש אפשרות לשמור את המידע שאתה מכניס בתיבות הטקסט ואחר כך במקום להקליד אותו אתה יכול להקליד רק את האות הראשונה וזה ישלים את מה שרשמת לבד? רציתי לדעת איך מבטלים את זה כי בטעות לחצתי אישור שהדפדפן שאל אותי אם אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר הזה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. Started by orenmj23,

שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת ההפעלה WIN XP HOME EDITION, אתמול בלילה לאחר שכיביתי אותו הוא מסרב לעלות. עולים לי כל מסכי האפשרויות של החלונות אבל אף אחד מהם לא עולה, המחשב מנסה לטעון במסך הפתיחה של החלונות, נתקע וחוזר למסך הבחירה. אין לי מושג מה נדפק שם כי לא התנקתי משהו חריג, היה לפני מספר ימים איזה קובץ טקסט שניסיתי לפתוח (שהורד מהאינטרנט) והוא לא נתן לפתוח אותו בטענה שהסיומת צריכה להיות שנה, מחשש שמדובר בוירוס מחקתי אותו מיד, מאז כיביתי והפעלתי את המחשב והוא עבד בסדר גמור. כעת הוא לא עובד ואין לי מושג כיצד ניתן אפילו לאתחל אותו, אין לי עניין לפרמט אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי בזמן הקרוב, אשמח מאוד. המון תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 13:19:29 לשמח…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. כבר פתחתי אשכול בקשר לבעיה שלי.. אבל עכשיו אני די סגור על משהו, והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין גירסת חלונות ישנה על חדשה, אבל בלי למחוק את הגרסה הקיימת. ליתר דיוק יש לי וינדוס ויסטה בטא 1 עכשיו ואני רוצה להתקין בנוסף אקס פי . כשאני מפעיל את ההתקנה המחשב לא נותן לי להתקין בגלל שיש מערכת חדשה יותר מותקנת. חשוב לי שהיו לי שני מערכות מותקנות ותיהיה אפשרות לבחור בניהם באתחול המחשב. (כמו שכל מי שמתקים אקס פי על 98, יכול לבחור באפשרות של שני מערכות) תודה לכל מי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. שלום רצתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבנות סקין לWIN XP (ראיתי בנעוץ תוכנה לעיצוב שלוחן עבודה אבל אני לא יודע אם זה עושה את מה שאני רוצה) אם יש תוכנה כזאת מה השם שלה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. Started by pak82,

יש לי חלונות בעיברית ואני מעוניין להתקין חבילת שפה (MUI) ברוסית , בכל פעם שאני מכניס את הדיסק של החבילת שפה אני מקבל הודעה שהחבילת יכולה לרוץ רק על חלונות בגירסה האנגלית האם יש פיתרון לזה או שאני חייב להשיג חבילת שפות חדשה שמתאימה לגירסה העיברית?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.