Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי. נתקלתי לאחרונה בבעיה מציקה. שאני מקבל קבצים דרך תוכנת ממסרים כגון MSN MESSENGER מופיע לי בתוכנת המסנר ההודעה שהקובץ הגיע. אולם שאני בא לפתוח אותו ע"י לחיצה על הקישור שהתוכנה מציגה --- אזי קופץ לו ה security center של SP2 של ה- WINDOWS ומתריע לפני כי הקובץ מסוכן (מדובר בקובץ של AVI -- סרטון שמישהו שלח לי). הדבר הבא שקורא הוא שאני לוחץ על OK --- אין כלל אופציה אחרת --- המע' הפעלה מוחקת לי את הקובץ פיזית מהדיסק. לא מעבירה אותו לאיזור שמור או משהו כזה. שחיפשתי בHELP של ה-WIN הוא מתאר שם כיצד לעשות UNBLOCK CONTENT עבור קובץ שכזה: הוא אומר לגשת לקובץ וללחוץ על כפתור ימין של העכבר, וללחוץ UNBLOCK... וזה ישחרר את הנעילה של הקובץ. הנקודה הטיפשית הינה שזה לא ניתן לביצוע כיוון…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
כאשר אני פותחת את הסייר ורואה את הכוננים בכונן D אני רואה הספריות ויכולה לפתוח כל ספריה רק ספריה אחד לא ניתן לפתוח המחשב ניתקע בספריה הזאת יש תוכנה הפעלה ומתחת לספריה הנ"ל יש תת ספריות עם נתונים יש 329 תתי ספריות הכונן לא מלא בדקתי עם יש וירוס או בתוכנות פרזול ואין שום דבר שיכול להצביע על התקלה האם יש הגבלה לכמות תתי הספריות שיכול לפתוח הסייר או גודל הקבצים יש לציין ממחשב אחר ברשת ניתן לפתוח את הספרייה הנ"ל כולל תתי הספריות ניסיתי להעתיק למחשב אחר את הספרייה הראשית וגם שם תקע את המחשב לכן החשד שלי שיש מגבלה של פתיחה תתי ספריות או שיש הגדרה שניתן להגדיל את כמות הפתיחה של הספריות
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי vista עם servise pack 1 rc . יש 2 דברים שהוא נהג להציג ופתאום הפסיק להציג : 1. שנכנסים למחשב שלי הוא היה כותב למטה "קבוצת עבודה : ...." "מעבד : ...." "זיכרון : .... " עכשיו הוא כבר לא מציג את הזיכרון ראם שיש אלא רק את קבוצת עבודה ואת המעבד . 2. בעיה נוספת היא שפתאום שעושים מאפיינים למחשב שלי הוא הפסיק להציג את קטגוריית ה"מערכת" , כלומר את הדירוג במספרים של המחשב ואת הראם והמעבד. (את הראם הוא מציג רק במנהל המשימות ואת המעבד רק במחשב שלי) כיצד מגדירים לו להציג את 2 הדברים האלה שוב? תודה...
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני משתמש ב windows xp home. לאחרונה כאשר אני רוצה להריץ playlist, קובץ m3u או למשל סרטון mpg ישירות מלינק באתר כלשהוא אני מקבל הודעת: Temporary Internet Files\Content.IE5\ file cannot be found. זה התחיל לקרות לי אחרי שעדכנתי ל active x9. באמת כשאני מחפש את התקייה של ה content.ie5 היא לא קיימת ב path של ה TIF. האם היא נמחקה מסיבה כלשהיא? האם ניתן לשחזר אותה בדרך כלשהיא ולפתור את הבעייה? יש הצעות לפתרון אחר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מציקה בויסטה אני מנסה ליצור קיצור דרך במקשים לקיצור של switch between windows ולא הולך לי למרות שאני נותן שם במאפיינים ALT CTRL + יש פתרון???
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
התקנתי WUNDOWS XP כמה פעמים על אותו מחשב אין בעיה ניסיתי להתקין WINDOWS 2000 SERVER הוא לא נתן הוא נתן הודעת שגיעה וניסיתי להתקין WINDOWS 2003 SERVER גם לא נתן לפי מה שאני הבנתי יש בעיה במעבד ? בזכרון שלו ? מישהו זוכר מה דרישות מערכת ל WINDOWS 2003 SERVER זו ההועדה 0x00000050
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי חברים התקנתי לפני ימים אחדים חלונות ויסטה ונתקלתי בבעיה די מוזרה. כשאני מנסה להיכנס לצ'אטים ברשת (נענע,תפוז וכו), אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן ליצור תיקיה בשם i2i משהו תחת program files. כמובן שההודעה הזו לא הופיעה במערכת ההפעלה הקודמת (XP) האם מישהו נתקל בהודעה הזו ויכול לסייע לי? אציין כי התקנתי פקד Active X כפי שנתבקשתי בתחילה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. היום החלטתי להוריד סרטון קצר, עכשיו לחצתי על הלינק ונפתח חלון SAVE/OPEN/CANCEL/MORE INFO למטה היה V קטן מסומן אני בטעות הורדתי את הסימון ולחצתי SAVE... עכשיו כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהוא להוריד משהו הוא לא שואל אותי אם לשמור לפתוח וכו'... אלא מוריד ישר... השאלה שלי איך להחזיר את המצב לקדמותו? שישאל תמיד לפני הורדה.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך אני משנה את הגודל של הגופן באייקונים ואת המרחק בין אייקון לאייקון בXP אז הורדתי משהו שהופך את הXP להיות כמו ויסטה והיה שם תוכנה כזאת שבקלות הייתי עושה את זה אבל בויסטה האמיתית אין לי את זה אז איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אהלן, כל פעם שאני פותח תקייה (my computer, my documents, וכו') היא נתקעת אחרי כמה שניות, ואז אפשר לסגור אותה רק דרך הtask manager. חוץ מזה, המחשב והווינדוס עובדים רגיל. זאת תקלה די מתסכלת, יש למישהו רעיון חוץ מלהתקין ווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ויש לי בעיה עם העברית במסנג'ר! בכל תוכנה אחרת יש עברית כמו שצריך אבל רק במסנג'ר זה מראה לי רוסית אני יודע מה.. כל ההגדרות של השפה והמקום הם ישראל ועברית.. רק אני רוצה להדגיש שבאייסיקיו ועוד מקומות העברית כמו שצריך אבל במסנג'ר לא.. אה וחלק מהעברית במסנג'ר עובדת כמו שצריך.. למשל רק הודעות אישיות ושמות של משתמשים ושמות של קטגוריות אם הם בעברית אני רואה ברוסית.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום ניגשתי אתמול לאופציית ה- ADD/REMOVE תחת לוח הבקרה.. כאשר הדגשתי תוכנה מסויימת שאני רוצה להסיר ראיתי שלא מופיע הכפתור של ההסרה מצד ימין... על 80% מהתוכנות שמופיעות שם לא מופיע הכפתור הזה.. יש למישהו רעיון בנושא ?? ** שכחתי לציין שמדובר ב חלונות XP PRO SP2 באנגלית.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב עם ויסטה ולהתקין בעצמי... האם אפשר לחלק את ההארד דיסק לשלוש מחיצות בהתקנה, פשוט ע"י לחיצה על ה-new בשלב הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכם האם לוח האם M2NPV-VM AM2 ללא כרטיס מך יריץ ויסטה 32 BUISSNES תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם,לכל מי שיכול לעזור... ברשותי מחשב נייח יחסית חדש בן פחות מחצי שנה עם מערכת הפעלה windows xp home.היום כשהפעלתי את המחשב הא פשוט קפא עוד בטרם נטען ווינדוס. כיביתי דרך כפתור reset,וכשעלה המסך המורה לי לבחור באיזו צורה ארצה להפעיל את המחשב ניסיתי כמה פעמים להפעיל את ווינדוס normaly וגם כמה פעמים בשיטת safe mode.המחשב המשיך ליקפוא,ותמיד הפסיק לעבוד כשהגיע לטעינת הקובץ mup.dll חשבתי לנסות ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך הדיסק התקנה מריץ בדיקת מערכת ומגיע לשלב טעינת ווינדוס,ואז שוב המחשב קופא. שאלותי הן כאלו: 1.מה זה קובץ MUP.DLL,על מה הוא אחראי במעכת ההפעלה? 2.כיצד קורה שפתאום ביום בהיר המחשב יוצא מכלל תפקוד בגלל בעיית תוכנה כזו? 3.מה יכולה להיות הסיבה לקיפאון ולתקל…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם הבנתי נכון אז בעותק הוויסטה החוקי שיש ברשותי כתוב בסוף מסמך ההסכם לרשיון כאשר מתקינים שיש לי אפשרות להשתמש WINDOWS XP מכמה סוגים כחזרה אחורה. האם מישהו מכיר דבר כזה שניתן להשתמש ברשיום של הויסטה ב XP ? תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל ב word , זה מין לחן ומילים שלי .. הקובץ mp3 הוקלט ... אני מנגן על הגיטרה והכתיבה גם שלי מדף למחשב וכתבתי את זה כבר בהword אך אני יכל לאפשר לזה להתנגן ביחד עם הקובץ word מבינים למה אני מתכוון זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ניתן לעשות עם התוכנה win xp manager האם היא האמת מסדרת את המחשב ??
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהוא קופא פתאום אחרי 2-3 דקות שהמחשב עלה המקלדת לא עובדת העכבר לא עובד ( המקלדת נורות שלה נדלקת ונכבות כאילו זה מחובר והם לא עובדים פשוט ) . מה אני אמור לעשות? בכללי החלפתי אתמול שיחקתי עם החיבורים של הHARDISK אבל אני בטוח שחיברתי נכון יש קשר לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
טוב תמיד היה לי 4-5 ג'יגה פנוים ב-C אתמול שבאתי לבדוק כמה מקום נשאר לי ראיתי 350 מגה איך זה קרה??את כל הקבצים הגדולים אני שם ב-E למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני לא מצליח להתחבר ממנו לשום מחשב מרוחק (מצורפת השגיאה המתקבלת) ממחשבים אחרים אני מצליח להתחבר אך מהמחשב הזה לא לאף מחשב מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מתכבה לי כל הזמן המחשב מעצמו, השגיאה כזאת 0X00000001 והוא מפעיל זמן כזה מ-25 לפעמים מ-50 ועד ל-100 ומתכבה. למשהו יודע על מה מדובר?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש ליvista home premium באנגלית חוקי וכשר למהדרין הבנתי שאני יכול להוסיף את העברית רק באזורים נגישים בווינדוס והאנגלית תיהיה שפה ראשית עכשיו אני לא מוצא כל זכר באתר של מיקרוסופט לLIP בעברית תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-