Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 שאלתי ואמרו לי שצריך כנראה לעדכן את ה-bios הבעייה שאני לא מצליח לזהות אותו גם בתוכנות כמו sisosandra זה מה שהתוכנה אומרת לי בבדיקה Mainboard: RS485-SB600 System BIOS: Phoenix Technol 6.00 PG
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה..קניתי ויסטה מקורי גרסת oem למחשב הנוכחי שלי,ועכשיו הזמנתי מחשב חדש! אז פתאום תהיתי,איך אני עובר עם הויסטה למחשב החדש?איך אני משתמש בקוד במחשב החדש? אז רציתי לשמוע את התשובות שלכם...ומה אני צריך לעשות? לא בא בחשבון לשלם עוד כסף..הספיק מה ששילמתי!. תודה!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם יש סוף סוף אור בקצה המנהרה ? http://www.theinquirer.net/?article=20874
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים, אז זה המפרט של המחשב החדש שקניתי מ - TMS: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz@3.00 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והשאלה איזה מערכת הפעלה להתקין היעוד בעיקר משחקים, האם ללכת על 64/32 BIT? XP או ויסטה ?האם נכון שהמודם הישן שלי לא יעבוד עם 64B ? הערה: לא בנוי להעביר שעות בחיפוש דרייבירם / פאצ'ים / התאמות וכו' בכדי שרכיבים או משחקים יעבדו חלק... מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
I have installed fresh winxp copy and applied SP3 now: my motherboard is asus p5ld se that requires: "Audio_32bit_V510014160" drivers for the onboard soundcard. BUT the installation program doesn't recognize the operating system. it says:"does not support wnt5.1p" is there any way around this?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום. היום החלטתי להוריד סרטון קצר, עכשיו לחצתי על הלינק ונפתח חלון SAVE/OPEN/CANCEL/MORE INFO למטה היה V קטן מסומן אני בטעות הורדתי את הסימון ולחצתי SAVE... עכשיו כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהוא להוריד משהו הוא לא שואל אותי אם לשמור לפתוח וכו'... אלא מוריד ישר... השאלה שלי איך להחזיר את המצב לקדמותו? שישאל תמיד לפני הורדה.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, אתמול התקנתי sp3 דרך windows update ואז נדפק לי האופיס 2003 לאחר שהסרתי את האופיס 2003 וניסיתי להתקין אותו מחדש עדיין נתקלתי בבעיות עם האופיס . מה יכול להיות הפתרון ? למה זה קורה ? (אולי זה כי הwindows לא חוקי ? ) תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רצתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבנות סקין לWIN XP (ראיתי בנעוץ תוכנה לעיצוב שלוחן עבודה אבל אני לא יודע אם זה עושה את מה שאני רוצה) אם יש תוכנה כזאת מה השם שלה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב p3 866 256k win xp pro הבעייה היא שכאשר אני מבצע פעולת כיבוי הוא נתקע בשמירת ההגדרות , ואינו מתכבה אוטומטית רק ע"י RESTARTידנית. אנא חזרו מהר ככל שאפשר עם פיתרון. תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
השיטה לא כלכך טובה כשזה מגיע לחלונות שנפתחים, כי הם נפתחים בכל מקרה רק שלא רואים בהם כלום, לכן זאת לא השיטה הכי טובה. נקווה שלאקספלורר בסרביס פאק 2 תהיה תשובה טובה יותר
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קישור, וגם לא מצליח להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני מנסה לראות ספרדית במסמך ב-NOTEPAD, או WORDPAD וכדומה ושינוי השפה בסקריפט לא עוזר לעניין של כמה תווים בעייתיים. מה צריך לעשות כדי לראות ספרדית או כל שפה אחרת כמו שצריך? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כשאני נועל את המחשב להרבה זמן אז כשאני חוזר ונכנס למשתמש שלי אז האינטרנט והאיי סי קיו כאילו היו מנותקים וכשאני נכנס למשתמש שלי אז הם מתחברים מחדש.. איך אני עושה שהכל ישאר מחובר גם כשאני נועל את המחשב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מיקרוסופט הודיעה על תאריך השקה רישמי לוויסטה ואופיס 2007
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. כאשר אני "גורר" קבצים ממקום למקום או לסל המחזור יש לי באמצע מן תקיעה של הקבצים למשך איזה חצי דקה עד שזה משתחרר, בזמן הזה השולחן עבודה במן קיפאון כזה. 2. בהורדת קבצים , האקספלורר לא נותן לי להוריד יותר מ 2 קבצים בו זמנית. אני עושה למשל שמירת יעד בשם ל 4 קבצים אז זה מתחיל להוריד 2 קבצים ואז זה מסיים אחד והשלישי מתחיל ושהו מסיים את השני הרביעי מתחיל. מישהו יודע איך לסדר בעיות אלו ? תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה ומעצבנת במערכת הפעלה WIN XP SP2 חלק ניכר מהמילים מופיעות באנגלית ולא בעברית דוגמת רענן מופיע לי REFRESH במקום סדר מופיעה לי המילה באנגלית , זה מחשב של חבר שלא יודע כלל אנגלית איך ניתן לעשות שהכל אבל הכל יהיה עברית , שחקתי בלוח בקרה באפשריות שפה שניתי התקנתי מחדש את השפה וזה לא פתר לי את הבעיה , אני מודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פטרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לדעת מתי התחילו בהפצה של מערכות הפעלה הבאות בישראל ושוב אני מדגיש בישראל !! Win95 Win98 WinNT Pro Winows2000 Pro הכוונה הינה להפצה כללית ולא לגרסאות ניסיון בברכה,
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי HD של 300 ג'יגה... כשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן ומאפיינים הטוא רושם לי שנשאר ל 75 ג'יגה פנוי זאת אומרת שהשתמשתי ב225 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לכונן ובוחר את כל התיקיות ורואה כמה הם שוקלות ה כותב לי שהם שוקלות ביחד 190 ג'יגה.. ועכשיו לשאלה: לאן נעלמו 35 ג'יגה??
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש ליvista home premium באנגלית חוקי וכשר למהדרין הבנתי שאני יכול להוסיף את העברית רק באזורים נגישים בווינדוס והאנגלית תיהיה שפה ראשית עכשיו אני לא מוצא כל זכר באתר של מיקרוסופט לLIP בעברית תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני צריך ליצור BOOT דיסקט ויש לי וינדוס XP האם זה אפשרי ואם כן אז איך ???
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היה לי וינדוס ויסטה על המחשב ואחרי זה התקנתי אובונטו (לינוקס) על מחיצה אחרת, רציתי להסיר את האובונטו אז מחקתי את הפרטישן שלו דרך הויסטה (ב DISK MANAGEMENT), ואחרי ריסטרט יש הודעת שגיאה grub loading, please wait error 17 ניסיתי להריץ את ה STARTUP REPAIR הקיים בדיסק של הויסטה אבל זה לא עזר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
??. ואם אין אז האם מתכננים מתישהו שיהיה?? אולי יש איזה פאץ לעברית משהו בסגנון??
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! יש מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט כאשר אני נכנס לכל תקיה מסוימת בתוך התקיה אני נכנס לתצוגה ובוחר שהסמלים יהיו מסודרים בגודל בינוני לאחר כמה זמן אני נכנס וזה משתנה לרשימה כנ"ל הגודל של החלון כיצד אני שומר את האופציה שהם יהיו מסודרים באותו מצב ולא השתנו וגם הגודל של החלון?... ???
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לא ידע אם זה שייך לפורום הזה קיבלתי הודעת Alert Eror: window. document. getElementsByTagName("TABLE")[0] has no properties במקביל להודעה הדפדפן נתן הודעת שגיאה ואמר שהקשר נותק בזמן התחברות. הפעלה מחדש של המחשב ושוב אותה בעיה, רק שהפעם בסוף התחברתי לרשת. כרגע המחשב בסריקה ואין עדיין תוצאות. האם מישהו מכיר את הודעת שהתקבלה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-