עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי תוכנה אשר בודקת את הטמפרטורה של המחשב ויכולה לכבות אותו במידה והחום עבר את הטמפרטורה שקבעתי אני צריך להפנות את התוכנה ל קובץ EXECUTABLE אשר מכבה ואנני יודע מהו הקובץ תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by tomer_et,

לאחרונה המחשב שלי עובל לא משהו... איטי וקורס מידי פעם (לפחות פעם ביום...). הפתרון המתבקש היה לפרמט את ה-HD, ולהתקין הכל מחדש. לצערי חבילת הדיסקים שלי עם כל הדרייברים של הכרטיס מסך ועוד כל מיני דברים חשובים לא בנמצא כרגע - ולכן, לפחות כרגע, הפתרון הזה לא אקטואלי כל כך. רציתי לשאול האם במידה ואתקין מחדש את ה-WINDOWS מבלי לפרמט את ה-HD, פשוט לדרוס את ה-WIN הנוכחי - האם זה יתן לי משהו וישפר את תפקוד המחשב. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by axon,

יש לי בעיה לגשת לספריה של יוזר שלי אחרי שקרסה לי המערכת הפעלה- אני מקבל הודעות של access denied מישהו מכיר את הבעיה ? יש תוכנות שפותרות את העניין הזה ?

4. כיצד מוחקים ווינדווס XP כאשר מותקנים אצלך 2 ? בבקשה עזרו לי ! היה לי וינדווס מותקן, רציתי להתקין חדש אבל בכונן אחר, אבל מה שיצא זה שהותקן וינדווס נוסף ואת הוינדווס הישן אני רוצה למחוק... מה ואיך עושים??? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by AgEnT_OrAnGe,

שלום לכול חברי הקהילה המלומדים! לפני כשבוע ביצעתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה win xp pro אם sp2. מאז המחשב כאילו שוכח את מה שאני עושה עליו אחרי הכיבוי שלו, לדוגמא: אני מכוון רזולוציה של המסך ואחרי הרסטרט הוא מחזיר אותה להגדרות הראשוניות אני מתקין את הדרייבר של כרטיס הקול, אחרי הרסטרט הוא שוב מאבד את הדרייבר וצריך להתקין שוב. הוא מתקין אוטומוטית את הדרייבר של העכבר מחדש אחרי הרסטרט והכי קריטי, אחרי כול הפעלה מחדש, האנטיוירוס נעלם כלא היה. אנא, עזרו לי לפתור את "בעיית הזכרון" המוזרה הזאת! תוודה מראש! מיכאל

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by dogg,

האיקון של my comuter משום מה החליט להיות בהיר יותר... איך אני יכול להחזיר אותו לצבע הקודם? מערכת ההפעלה היא windows xp. נ.ב ניסיתי לעביר אותו לאיקון אחר ולהחזיר אותו חזרה וזה לא עוזר (בSafe mode זה האיקון בצבעו הרגיל). ד"א אם אפשר (אם זה לא בקשה מוגזמת) תשובות חכמות.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי כול הזמן בעיות בלראות כול מיני טרילרים של סרטים ולראות סרטים מצחיקים כאלה במקום הסרט רואים קטמים ירוקים כאלה אבל שומעים את המוזיקה מה עושים כי קודקים יש לי!! יש לי את klcodec271f.exe מותכן במחשב!!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by rambo122,

יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה מותקנות , מילניום ואקס-פיי . ברצוני להעתיק את המחיצה של האקס-פיי בלבד ללא המילניום , המילניום מותקן ב C והאקס-פיי בD . כיצד לבצע את העתקה שרק האקס פיי יעלה ויעבוד כראוי ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. אז ככה יש לי VISTA HOME PREMIUM מקורי ואני מעוניין להתקין אותו.לפני שאני מתקין אותו אני חייב לדעת אם כדאי לי גם כן אני גיימר אז פשוט מה שאעשה זה במשחקים אבטל את ה AERO מפרט המחשב שלי הוא: PENTIUM 4 3 GHZ (כנראה שבקרוב ישודרג) READON X1950 GT זכרון: 1024 שפועל על תדר של 533 (גם כניראה ישודרג בקרוב) נ.ב יש לי דואל משהו חח שני סטיקים של 256 ואחד של 512. אז שווה לי לשדרג בבקשה תענו לי וגם כן אני מתחנן שתגידו לי איך לאחד מחיצות לדוגמא:יש לי כונן C וכונן D ושנים HARD DISK מפוצל אז אני רוצה שבמקום שניים של C ו D יהיה לי אחד של C ושמן הסתן הקיבולת תעלה כאילו שכונן D יכנס לכונן C אז אם מישהו הבין הוא מוזמן לעזור לפתור את הבעיה אני אעשה את זה ב XP אם זה משנה בבקשה תענו לי!!!!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by Chefach,

כשאני פותח את "הוספה\הסרה של תוכנות" הוא מעלה את החלון ואומר לי לחכות בזמן שהוא עושה את הרשימה, ואז הוא אמור לעלות את כל התוכנות במחשב, אבל הוא לא מעלה לי את התוכנות הוא כאילו נתקע במצב. איך ני פותר את הבעיה? תודה דור

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  11. שמעתי שיש דבר כזה כדי לא לאבד מהמעבד והכ. מסך, אז איך מפעילים את זה בדיוק (win vista ultimate)?? :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  12. לדוגמא באתר CELLCOM ן\או בעוד אתר מסוים (לא חוקי) אנלא יכול לשמוע תרינגטונים ... הוא יעני משמיע אבל אני לא שומע כלום . יש לי בטח בעיה באקספלורר או במשהו אחר . באתר של סלקום פעם הוא היה נותן לי הודעת ארור עכשיו כשאני בא ללחוץ על רינגטון זה תוקע לי תאקספלורר - NOT RESPOONDING ! מה עושים ? תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. שלום לכולם! אז ככה..קניתי ויסטה מקורי גרסת oem למחשב הנוכחי שלי,ועכשיו הזמנתי מחשב חדש! אז פתאום תהיתי,איך אני עובר עם הויסטה למחשב החדש?איך אני משתמש בקוד במחשב החדש? אז רציתי לשמוע את התשובות שלכם...ומה אני צריך לעשות? לא בא בחשבון לשלם עוד כסף..הספיק מה ששילמתי!. תודה!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by MasterDK,

שלום יש לי בעיה אני מריץ WIN XP SP3, וגיליתי לאחרונה שהמחשב כן נכנס למצב של SCREENSVAER אבל לא נכבה ת המסך כאשר יש צורך (ליתר ביודק לאחר 15דקות לפחות ככה מוגדר בהגדרות) כלומר הוא יכול להיות במצב של שומר מסך אין סוף זמן אבל הוא לא יכבה את המסך (מה שנקאה POWER SAVING MODE). אני לא יודע מה מקור הבעיה כי אני נוהג להשתמש בלינוקס אבל בזמן האחרון יש צורך בחלונות. ד"א אותה תופעה קוראת גם כשאני עושה LOG OFF, הוא מדליק את השמור מסך אבל לא מכבה את המסך לאחר 15דקות. ההגדרות הן: Home/Office Desk Turn off monitor: After 15 minutes Turn off harddisks: Never Standby: Never תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by nirno,

אהלן, כל פעם שאני פותח תקייה (my computer, my documents, וכו') היא נתקעת אחרי כמה שניות, ואז אפשר לסגור אותה רק דרך הtask manager. חוץ מזה, המחשב והווינדוס עובדים רגיל. זאת תקלה די מתסכלת, יש למישהו רעיון חוץ מלהתקין ווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. אני לא מצליח להקים רשת WIFI בין הPC שלי לLEPTOP . היכן אני מוצא הסברים והנחיות כיצד לעשות זאת? רצוי בעברית. תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מחשב נייד די חדש עם מפרט חזק יחסית...(HP DV6690 עכשיו הויסטה הזה משגע אותי...המחשב מקרטע ונמאס לי..הורדתי את כל האפקטים הויזואלים ואני לא רואה סיבה להמשיך להשתמש בסיוט הזה הווינדוס ויסטה בא מובנה על המחשב, יש אפשרות להתקין XP ולהשאיר את הווינדוס ויסטה באותו הזמן אני ישמח מאוד אם תעזרו לי אני עובד המון מהמחשב זה מאוד חשוב לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  18. מיקרוסופט הודיעה על תאריך השקה רישמי לוויסטה ואופיס 2007

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. ניסיתי הכל. יש לי ווינדוס XP פרו. התקנתי מחדש את העידכונים האוטומאטיים, התקנתי מחדש SP3, ב"שירותים" הפעלתי אוטומאטית וווידאתי שהשירותים AUTOMATIC UPDATE וBackground Intelligent Transfer Service מאופיינים "אוטומאטי" ומופעלים, הקשתי net stop wuauserv ואחרי זה net start wuauserv - וכלום לא עוזר! עדיין כל פעם שאני מנסה לעדכן משהו, אפילו את מאגר הנתונים של Windows defender אני מקבל שגיאת 0x80244016. חיפשתי אחריה ברשת ומה שלא מצאתי לא עזר לי. האם יכול להיות שזה טורג'אן?! האם יכול להיות שאני חייב לפרמט? לא מבין מה קורה. מה שמצחיק הוא שבהתחלה הווינדוס הציק לי כל כמה דקות שהעידכונים אוטומאטיים מכובים למרות שראיתי בבירור שהם מוגדרים על הפעל (אצוי) אוטומאטית.. אז בדקתי שוב ב"שירותים…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

הסתכלתי בהיסטוריית עדכונים שלי וראיתי שם שWINDOWS XP SERVICE PACK 1 EXPRESS נכשל בהתקנה שלוש פעמים....אז עכשיו רציתי לנסות להתקין אותו שוב ושאני מסתכל בעדכונים שבמחשב שלי צריך מופיע שם רק SP2 ובהיסטוריית עדכונים שלי בכלל לא מופיע SP1 שהוא הותקן עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין SP1 והאם יש חשיבות לסדר....

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by unkown7,

שלום לאחר קצת בעיות עם המשתמש השני (המערכת החליטה שהאיימיל לא נכון) יצרתי משתמש חדש בשביל לכתובלכם אז ככה יש לי בעיה עם הכונן קשיח, יש לי מחשב חדש יחסית חודשיים שלוש כונן WD WD1600JS 120GB עכשיו אני יודע שהכונן בכלל לא מגיע 6% או 3% , קראתי על זה בפורום של ה"איחסון" אבל עדין חסרים לי 17 ג'יגה מהכונן ! כלומר שאני עושה ימני על הכונן ומעודפים זה מראה שאני מכתב ב-87 ג'יגה ביט מתוך 100 (הכונן הזה מחולק לשניים) ובשאני מסמן את כל התיקיות וסריקה זה מראה שזה 70 ג'יגה...סליחה אבל WTFFF אני רוצה את הג'יגה בייטים שלי חזרה ! ]:

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by veredaniel,

מישהו יודע איך מוסיפים יומנים של משתמשים אחרים לתוך outlook xp שעובד מול exchange אני צריכה שיראו יומנים מסוימים בתוך רשימת התיקיות בצד

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by גוגומגוג,

1. כאשר אני "גורר" קבצים ממקום למקום או לסל המחזור יש לי באמצע מן תקיעה של הקבצים למשך איזה חצי דקה עד שזה משתחרר, בזמן הזה השולחן עבודה במן קיפאון כזה. 2. בהורדת קבצים , האקספלורר לא נותן לי להוריד יותר מ 2 קבצים בו זמנית. אני עושה למשל שמירת יעד בשם ל 4 קבצים אז זה מתחיל להוריד 2 קבצים ואז זה מסיים אחד והשלישי מתחיל ושהו מסיים את השני הרביעי מתחיל. מישהו יודע איך לסדר בעיות אלו ? תודה רבה וחג שמח!

24. Started by crik,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה אשר כאשר עולה הווינדוס יש בדר"כ משהו כמו 2 שניות של מסך שחור לאחר שיש את המסך של הווינדוס XP... אצלי זה נתקע במסך השחור בערך כ 5-10 דק אך לפעמים יותר.... הבעיה נוספת שברגע שזה קורה ואני רוצה ללחוץ על אחד המשתמשים לוקח לווינדוס זמן להגיב... האם מישהו יודע מה הבעיה/או נתקל ויודע את הפתרון (נ.ב נורא חשוב לא לפרמט את המחשב הזה.. יש חומר יקר ערך שלא ניתן לגיבוי) תודה, משה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by coran,

שלום יש לי מחשב נייד של דל עם ויסטה הום פרימיום חיברתי את המחשב לטלוייזיה ובטעות לחצתי שזה יראה רק בטלוייזיה אני רוצה לשנות את זנ שזה יראה בשתי המסכים איך אני מגיע לאפשרות הזו שוב? תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים