Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. צצה לי משום מקום בעיה חדשה במחשב הנייד ( וינדוס 7 64 ביט ). בדר"כ אם מגדילים חלון ע"י לחיצה הריבוע למעלה בצד ימין ( ליד ה X ) וזה היה מגדיל אותו בצורה יפה שישתלב על כל המסך, צצה לי בעיה שברגע שאני מגדיל את החלון לכל המסך, שורת המשימות כאילו לא נחשבת כחלק מהמסך, והחלון עולה עליה. תמונה מצורפת, בה אפשר לראות שלדוגמא האפשרות של לראות את החברים שזמינים בפייסבוק "מוחבאת" מתחת לשורת המשימות. כמובן שזה לא קורה רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנית ( וורד, יוטורנט וכו' ) -------- למרות שהפעלתי מחדש את המחשב, כיביתי והדלקתי, זה לא עזר ( וכמובן שניסיתי את זה לפני שפירסמתי את ההודעה ) הרגע התקנתי ג'אווה ופלאש ( היה עדכון ) והבעיה עברה. אין לי משוג איך, אני לא שואל. תודה בכל זאת. …
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
:AR15: שלום רב לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בנושא קנפוג רשת בלינוקס + התקנת ISDN. יש לי מחשב עם W2K pro במחשב אחד. במחשב השני יש לי linux red hat 7 + isdn isa eicon diva בתודה מראש Zdeer
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב חדש לחלוטין הורכב היום...הכול מחובר כמו שצריך אבל כשמחברים את המחשב לחשמל ומדליקים הכול עובד אך המסך אינו עולה למרות שהמחשב מחובר בD-SUB (היציאה הכחולה) ולא בDVI ואפילו החלפתי למסך CRT ועדיין כלום לא מופיע על המסך המסך כאילו במצב המתנה בזמן שהמחשב עובד.. המפרט הוא: E4500 965P-DS3 160GB SATA2 WD HEC 400W TRT-F 2GB קרוסייר. אני אובד עצות
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, פירמטתי ועברתי ל-7 ואני רוצה לעשות שאני לא יצטרף לשנות את האות מC לD בהתקנת תוכנות ומשחקים וזה יבחר אוט' בD ומחיצה C תשאר רק לווינדוס. דיי דחוף תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אם אין לי UPS, אני עדיין אמור להפעיל את Write Caching on the Disk מה-Device Manager? כאילו זה בטוח? מה-Default של ה-XP, מופעל או לא מופעל?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום אני כרגע כותב מהמחשב של אחותי הווינדוז שלי החליט היום שהוא לא עולה: אחרי שהוא עושה check disk, הוא נתקע אם אני מבטל את ה check disk, הוא נתקע אני מנסה להכנס ב safe mode, אחרי שיש רשימה של כל הקבצים שנטענים הוא נתקע יש לי XP PRO SP2 האם אםשר לפתור את זה ללא פירמוט? :\ תודה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף או לשנות שורה במאפייני משתמשים ב- AD 2003 (לדוגמא טלפון נוסף או שורת הערה כלשהי) בעזרת AD Schema. תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב ואני זקוק לעזרתכם אני מפעיל את המחשב הכל סבבה, מסך הטעינה של ווינדוס עם הפס הכחול נגמר, אני רואה מסך שחור עם עכבר באמצע וישר מקבל את המסך הכחול המוכר של ווינדוס המערכת היא ווינדוס XP וכשאני נכנס למחשב במצב בטוח הוא עובד.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?? תודה מראש.. כתוב שם כל מה שכתוב בדרך כלל ונראלי שהוא כאילו אומר לי מה השגיאה.. בכל מקרה כתוב שם גם irql less or not equal אם זה עוזר..[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 20:33:08 לא משנה הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום!התקנתי את התוכנה speed fun כאשר אני נכנס אליה מופיע לי מסך אדום חלק וכדי לצאת ממנו אני צריך לעשות ריסטרט למחשב זה קורה לי גם בתוכנה pc wizard ברשותי מערכת הפעלה win 7 home primum 64 bit ולפני כן היתה לי מערכת הפעלה win vista home 64 bit מה הסיבה לתופעה הזאת? נ.ב. בתוכנות אחרות זה לא קורה. ???
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוחק איזה שהי תוכנה או משחק התיקייה נשארת והיא ריקה, יש מצב שהיא תימחק כולה אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, המחשב קופא לא במצב מסוים. גם בעליית המחשב, גלישה, כתיבת מסמכים וכדומה. התקנתי מחדש לאחר פירמוט את המחשב עם מערכת ההפעלה הנ"ל ועדיין יש את אותה FREEZE. סרקתי את המחשב עם שני אנטי וירוסים ולא נמצא כלום גם ביצעתי סריקה עם תוכנת COMBOFIX והבעיה נשארה. לפי תוכנת everest אין לי בעיית חימום יתר, וגם שהמחשב נתקע המאווררים פועלים כרגיל. אני מנקה תדיר את המחשב מאבק. מה לפי דעתכם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? 90% מהזמן המחשב עובד כרגיל ללא בעיות. החומרה בת כ 4 שנים. מבחינת חומרה: Field Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 2533 MHz (7 x 362) Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) Field Value Disk Drive WDC WD1002FAEX-00Y9A0 (931 GB, IDE) Field Value Optical Dr…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בשרת מסתובב Vista SP1 Update 32Bit Build 6001 16633 מישהו ניסה את זה האם זה שיפר במשהו את הויסטה ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מדובר על WIN98 אם אני מפעיל תוכנית בתיזמון משימות אז זה עובד (למשל bsplayer) אבל אם אני רוצה להריץ רשימת שירים (היינו שהנגן מייד יתחיל בניגוד השירים) זה לא פועל בכלל כי זה לא EXE (למרות שאם לוחצים דאבל קליל על רשימת שירים היא לבד מפעילה את BSPLAYER ומתנגנת) קיצר, יש אופציה להפעיל משימות שאינן EXE?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה זה הקובץ הזה בכלל ? HTTP.sys מה הוא עושה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
התקנתי IE7 וכעט לא ניתןלבצע JavaScript מסך החיפוש במחשב לא עוב ונשאר ריק הורדתי את IE7 אולם ללא הועיל כיצד מחזירים את JavaScript????
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1) נעלם לי האיקון של ה-jpg (מופיע אייקון של מסמך לא מזוהה, למרות שמזהה שזה jpg). אבל ב- properties > open with > Cange , לא מצליח לאתר את האייקון. 2) יצרתי לי Toolbar ימני, אבל ממצב Desktop לא מצליח להגיע אליו. ובכלל הרבה פעמים לא מצליח לעשות Maximaize לתוכנה או תיקיה מה-toolbar התחתון (ואז אני נכנס קודם לdesktop ונכנס משם).
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה בווינדוס 7 כל פעם שהייתי נכנס למצב שינה הוא היה כאילו מכבה את המחשב, מאווררים הארדיסקים הכל, וכאשר אני מזיז את העכבר הוא מתעורר במצב האחרון שהשארתי אותו משום מה עכשיו שאני מנסה להיכנס למצב שינה הוא עושה לי סוג של "lock" וכלום לא נכבה.. שיחקתי בהגדרות של המצבי שינה, שמתי את הכל על default, סגרתי את כל היישומים ששיכים למשתמש שלי ממנהל המשימות (שאם יהיה מצב שאיזה תוכנה מפריעה לו להירדם) ואין כלום לא משנה.. יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה.? תודה לכולם וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עם הזמן אנחנו מקבלים יותר ויותר פרטים על מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט, חלונות 10, עם עדכונים אחרונים כמו הצצה לעוזרת האישית קורטנה במערכת, גרסה מוקדמת לצרכנים מעוניינים וזמינות משוערת של המערכת הם העדכונים האחרונים שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לחבר שלי WINDOWS 2000 בגרסה האנגלית והוא רוצה להפוך אותה לעברית , השאלה היא האם ניתן בכלל ואם כן איפה ניתן למצוא את קובצי השפה האלה , כי אני יודע של WINDOWS XP בגרסה האנגלית היה PATCH שהופך אותה לעברית .
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק אותם הם חוזרים לתקייה ושאני מנסה למחוק שוב זה אומר לי שהקובץ בשימוש ואי אפשר למחוק מה שכן בדקתי אחרי שאני מאתחל את המחשב אני יכול למחוק אותם, ושוב אם אני רוצה למחוק קבצים אחרים הוא לא נותן לי ושוב אותו סרט... מה לעשות תודה..
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, יש לי ערך ב Registry שעשיתי לו Export מהמחשב שלי ואני רוצה לייבא אותו לשאר המחשבים. (בערך 10 מחשבים) את כל המחשבים הללו אני התקנתי מאותו Image, בכולם מערכת ההפעלה היא XP+SP1. לכל המשתמשים אין הרשאות Administartor על המחשבים. בשמונה מחשבים הצלחתי לייבא את הערך של ה Registry אבל בשניים קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Cannot import <file name>.reg Not all data was successfully written to the registry. Some keys are open by the system or other processes. כשאני נכנס עם משתמש בעל הרשאות Admin לאותן שתי תחנות אני יכול לייבא את הערך הזה ב Registry. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שאותם משתמשים יוכלו לייבא את הערכים ב Registry מבלי שיקבלו הרשאות Admin. (המחשבים לא מחו…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הייל לכם הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט . קובץ שניקרא WinXPdualcorehotfix עבור מעבד עם ליבה כפולה רציתי לדעת אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב כי לי יש מעבד עם ליבה כפולה AMD 3800+ DULE האם הקובץ הזה יתקן לי את הביצועים של כמה מישחקים שלא עובדים טוב עם ליבה כפולה ? בתודה רוני
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
השידרוגים החינמיים ההמוניים עושים את העבודה, והגירסה החדשה של חלונות מציגה פופולריות שיא כחודשיים בלבד לאחר שהושקה לכתבה: http://hwzone.co.il/מיקרוסופט-מאשרת-ומאושרת-חלונות-10-כבר-פ/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לא מזמן עבדתי עם XP שם יכולתי להשתמש ב2 כרטיסי מסך(אחד של הלוח אם ואחד חיצוני) משום מה בויסטה אני לא מצליח לגרום לשניהם לעבוד יש לי אפשרת או לעבוד על החיצוני או לעבוד על הכרטיס של הלוח אם. אני אשמח אם משהו יוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם קוד של windows pro. בשירות לקוחות בטלפון לא עזרו לי שם לא משנה מה אמרתי יש מייל שאני יכול לשלוח אליהם את הבעייה ויכולו לעזור לי? אני חיפשתי ולא מצאתי מייל כזה שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-