Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם... אחרי הברדק שהיה הוחלף הלוח-אם והתקנתי בלי בעיה את ווינדוז 7. אבל לצערי עכשיו נתקלתי בהתחברות לאינטרנט. הווינדוז מזהה את שני כרטיסי הרשת שלי כמו שצריך אבל הוא נותן לי למטה אייקון של מה שמחובר למודם (אלקטל ספיד-טאץ' הום) עם סימן קריאה. אני יודע שצריך להכניס IP ידני לכרטיס הרשת (10.200.1.1) וזה מה שעשיתי אבל הוא עדיין עם הסימן קריאה הצהוב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא (מסתובב איפשהו מדריך להגדרת אינטרנט?) אולי יש דבר נוסף שלא עשיתי. התמיכה הטכנית במוקד לא תומכת בהתחברות לווינדוז 7 הדבר הוא שאחרי שמזינים IP ידני אז פשוט למטה אין כפתור של "OK" או "APPLY" כמו שהיה ב-XP אלא פשוט כפתור CLOSE . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי יש לי חלונות XP PRO באנגלית. הורדתי כמה תוכנות, כמו RADIOIN וFIRSTPAGE 2006, שכל פעם שהן מנסות להציג משהו בעברית יוצא להן ג'יבריש. משהו יודע איך אפשר "לגייר" תוכנות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים! יש לי בעייה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. השאלה היא כזו: יש לי win xp-pro(מחשב נייד), ואני מעוניין לפרמט את המחיצה הראשית (c:),איך אני עושה זאת בצורה הבטוחה ביותר והפשוטה ביותר. אגב,יש לי : partition magic! ואני מעוניין לשמור (לגבות) חלק מהספריות/קבצים שעל מחיצה זו, אנא מכם תפרטו לי מה ואיך עליי לעשות בדיוק,(אני פשוט מפחד לגרום לנזק בלתי-הפיך למחשב... ::'(). בתודה מראש: חנן. נ.ב. אני מאוד שמח וגאה שהצטרפתי לפורום נפלא זה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
איך הוא עובד טוב שווה להוריד יש לו תקלות תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ערב טוב! אני נתקלת בבעיה שאי אפשר להוריד את העדכון הזה. לדעתי זה גורם גם לעדכונים אחרת לא לרדת, ועלי לעשות עדכון ידני. מצורפת תמונת מסך של מה שמתקבל באתר העדכונים של מייקרוסופט. מחפשת רעיון איך לגרום לעדכון הסרבן לרדת או להעלים אותו. תודה, רעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ואני סובל בבעיה מאד מאד מוזרה. המחשב עושה מדי פעם קולות הזהים לחלוטין לקולות של אתחול המחשב. זה לא ממש מפריע אבל זה כן מוזר, רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עובל לא משהו... איטי וקורס מידי פעם (לפחות פעם ביום...). הפתרון המתבקש היה לפרמט את ה-HD, ולהתקין הכל מחדש. לצערי חבילת הדיסקים שלי עם כל הדרייברים של הכרטיס מסך ועוד כל מיני דברים חשובים לא בנמצא כרגע - ולכן, לפחות כרגע, הפתרון הזה לא אקטואלי כל כך. רציתי לשאול האם במידה ואתקין מחדש את ה-WINDOWS מבלי לפרמט את ה-HD, פשוט לדרוס את ה-WIN הנוכחי - האם זה יתן לי משהו וישפר את תפקוד המחשב. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ניסתי להשתמש בכלי תיקון הboot המובנה וב bootrec ללא שום הצלחה אם אני מוציא את דיסק ההתקנה הוא מראה לי הודעה ש bootmgr is missing וזהו יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי את המחשב יש לי התרעה של 30 יום להפעלה כמו שרובכם יודעים, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו על אף שניסיתי עשרות פעמים. יש לי XP PRO SP1 מקורי עם עדכון ל-SP2 ומה שיש בפרינט סקרין זה תמיד התוצאה הסופית אחרי המון ניסיונות כושלים. יש לי התרעה של 3 ימים, מה יקרה עם הווינדוס לא יפעל עד אז? והאם יש דרך אחרת להפעיל את ה-WINDOWS? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיוון שהמחשב החביב שלי שבק חיים העברתי את הHD שלי למחשב של אח שלי כדי שתהיה לי גישה לקבצים שאני צריך בדחיפות. הבעיה היא - שהיוזר שלי במחשב "נעול" בססמא וכאשר אני מנסה לגשת ליוזר דרך F:/documents and settings/user (אף, בגלל שסי זה הווינדוס של המחשב של אח שלי) אני, כמובן, נתקע בהודעה שאין לי גישה, באסה. מישהו יודע דרך לעקוף את הססמא? או שאולי דרך שבא אני אוכל להקליד את הססמא ולקבל גישה ליוזר? תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום... זהו אחרי שנה + ומספר אירורים ותקיעות שנמאסו עליי החלטתי לפרמט. 1.קודם כל אני רוצה להתקין WINDOWS XP (ויסטה לא בה בחשבון אצלי בשום מצב!!!) 2.כדאי לי WINDOWS 7 ? או שגם הוא עמוס באגים???? המחשב שלי די מהיר 9800gtx+ ,E6750 , DQ6 680i ,4GIGA 800MHZ השאלה שלי אם אני יראה הבדלים משמעותיים כי חבר שלי התקין XP ב RAID והכל שם באמת מהיר רצח - אני לא יודע אם זה בגלל כל החומרה החדשה שהוא קנה כמו זכרונות 1066 מעבד 8400 או שזה באמת המערכת הפעלה. אגב המחשב שלי מיועד ברובו למשחקים !!!! תודה למייעצים :-) דרך אגב הRIAD אצלי יהיה 2 טרה כי יש לי שני הרדיסקים תואמים 1 טרה כל אחד (אז אני באמת מתלבט כי כונן c שלי יהיה במצב כזה 2 טרה :-0)
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי. יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איבדתי דיסק שידרוג של וינדוס XP פרו. למישהו יש מושג מה המחיר שלו היום ואיפה אני יכול להשיג אותו הכי זול? (אני חייב דיסק מקורי כמובן)
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. המחשב שלי הדנדש רוצה מע' הפעלה, איזו לבחור XP או את ה 64 ביט של ה XP ? 2. האם ה XP 64 בכלל בגירסא סופית? 3. זה באמת 64 ביט או אמולציה כלשהי? והאם זה באמת משפר ביצועים 4. האם הוא ניתן להורדה חוקית מהאינטרנט ? ומאיפה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
למצלמה הנוכחית שלי אין דרייברים מתאימים אז חשבתי לרכוש אחת חדשה, מישהו יכול להעיד על דגם ספציפי שעובד יציב עם ויסטה x64 ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים במחשב. אחד של הווידנוס ואחר הרגיל. שניהם NTFS. יש לי בעייה שכמעט כל המחשב דחוס למרות שלא אמרתי לו לדחוס. ואני מניח שבגלל זה יש לי בעייה קטנה של זיכרון (כי הדחיסה משתמשת בזיכרון) איך אפשר לתקן את זה?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש ב windows xp והוא לא עולה לי ... הוא רושם לי : windows could not start because the following file i mising or corrupt: \windows\ytem32\onfig\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-rom. Selet "r" a the first sreen to start repair ניסיתי להפעיל את המחשב עם הדיסק התקנה של ווינדוס ואז לבחור ב repair אבל אין לי את האפשרות הזאת משום מה. אני צריך עזרה , מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 מעבד של אינטל פנטיום 4 2.6 לוח אם של Asus. לאחרונה המחשב עבר פרמוט מלא. התקנתי xp home edition מקורי ובמהלך הזמן (בערך חודש) הורדתי בין שאר העדכונים גם את העדכון ל-sp3. מאז מופיעות לי במחשב תופעות בלתי מוסברות - המחשב עובד מעולה כמה ימים ויש ימים שאני מעלה אותו ולוקח למערכת ההפעלה בין 2-4 דקות לעלות. אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר לעצמו. כך גם עם האינטרנט שעולה כל פעם אוטומטית עם ההפעלה ופתאום לא עולה בעת ההפעלה אלא רק לאחר ריסטרט. במחשב עובד avg באופן פעיל עם סריקות יומיות, כמו כן תוכנת Spybot, המחשב נקי לגמרי. הנטייה שלי היא להסיר את ה-SP3 אבל רציתי לדעת אולי הסיבה קשורה למשהו אחר. תודה לכל המשיבים ליאור
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחלתי לשחק ב BF2 ואחרי שאני יוצא מהמשחק הזיכרון פשוט לא חוזר אני רואה שהמחשב עדיין תופס לי 800+MB זיכרון. גם אחרי כמה שעות זה לא מסתדר וצריך לעשות restart כדי להחזיר את הזיכרון למצב הנורמלי שלו, ברור לי לא מהיום שתוכנות ומשחקים לא מחזירים תמיד את כל הזיכרון אבל יותר מ500MB זיכרון שלא הוחזר? בקיצור מישהו יודע מה הבעיה, זה מאוד מתסכל
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתקין ICQ 5 בעיברית אבל שאני לוחצת על קובץ ההתקנה מופיעה לי מה לעשות ? ומה זה בכלל WIN32 ? תודה מראש :-*
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לוינדוס 64 ביט אבל אני משחק קונטר סטריק 1.6 עכשיו איך אני יודע עם הוא יעבוד לי או לא והורלד כאף 2006 יעבוד ופיפא וניד פור פסיד אבל קונטר הכי חשוב
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום רציתי לשאול האם עדיף להתקין windows Xp Media על פני Windows Xp Pro על מחשב של גרפיקאים מה ההבדל ביניהם בגדול? איפה אני יכול להשיג את הגרסה הזאת... שאלה שנייה: האם כשאני קונה Windows Server 2003 אני מקבל רשיונות "קלים" וכמה כאלו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
1. כאשר אני "גורר" קבצים ממקום למקום או לסל המחזור יש לי באמצע מן תקיעה של הקבצים למשך איזה חצי דקה עד שזה משתחרר, בזמן הזה השולחן עבודה במן קיפאון כזה. 2. בהורדת קבצים , האקספלורר לא נותן לי להוריד יותר מ 2 קבצים בו זמנית. אני עושה למשל שמירת יעד בשם ל 4 קבצים אז זה מתחיל להוריד 2 קבצים ואז זה מסיים אחד והשלישי מתחיל ושהו מסיים את השני הרביעי מתחיל. מישהו יודע איך לסדר בעיות אלו ? תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-