Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי WINDOWS XP בטעות במחיצה הלא נכונה , התקנתי גם בשנייה ואז איתחלתי את המחיצה שהתקנתי בה בטעות חשבתי שזה יסיר את הWINDOWS הזה אבל כשמתחילים את המחשב הוא שואל איזו מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . כשלוחצים על המערכת שהסרתי אז הוא אומר שאי אפשר להמשיך כי חסרים לו הקבצים מאחר שאיתחלתי אותו , איך מבטלים לגמרי את הWINDOWS שהתקנתי במקום הלא נכון כך שלא אצטרך לבחור כל פעם בWINDOWS הטוב .
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP Professional sp2 כשאני עושה : התחל----> כיבוי המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש, במקום להתכבות . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הבעיה היא כמו שמוזכר בכותרת היא רק בקבצי וידיאו,בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וידיאו בעזרת המדיה פלייר או הווינאפ או נרו פלייר או כל נגן ווידיאו הסרט נתקע לפני שהתחיל,נסגר וסוגר איתו את התיקיה שבוא הוא נימצא.דבר זה קורה בכל קובץ וידיאו שאני פותח.פעם זה היה קורה לי אך ורק בתיקיה מסוימת והבעיה היתה מסתדרת אחרי ריסטרט,עכשיו היא פשוט לא מסתדרת. אשמח אם תוכלו לעזור לי,תודה! (אני מקווה שזהו הנושא המתאים לפורום)
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכול חברי הקהילה המלומדים! לפני כשבוע ביצעתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה win xp pro אם sp2. מאז המחשב כאילו שוכח את מה שאני עושה עליו אחרי הכיבוי שלו, לדוגמא: אני מכוון רזולוציה של המסך ואחרי הרסטרט הוא מחזיר אותה להגדרות הראשוניות אני מתקין את הדרייבר של כרטיס הקול, אחרי הרסטרט הוא שוב מאבד את הדרייבר וצריך להתקין שוב. הוא מתקין אוטומוטית את הדרייבר של העכבר מחדש אחרי הרסטרט והכי קריטי, אחרי כול הפעלה מחדש, האנטיוירוס נעלם כלא היה. אנא, עזרו לי לפתור את "בעיית הזכרון" המוזרה הזאת! תוודה מראש! מיכאל
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כול הזמן בעיות בלראות כול מיני טרילרים של סרטים ולראות סרטים מצחיקים כאלה במקום הסרט רואים קטמים ירוקים כאלה אבל שומעים את המוזיקה מה עושים כי קודקים יש לי!! יש לי את klcodec271f.exe מותכן במחשב!!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. המחשב שלי הדנדש רוצה מע' הפעלה, איזו לבחור XP או את ה 64 ביט של ה XP ? 2. האם ה XP 64 בכלל בגירסא סופית? 3. זה באמת 64 ביט או אמולציה כלשהי? והאם זה באמת משפר ביצועים 4. האם הוא ניתן להורדה חוקית מהאינטרנט ? ומאיפה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה מותקנות , מילניום ואקס-פיי . ברצוני להעתיק את המחיצה של האקס-פיי בלבד ללא המילניום , המילניום מותקן ב C והאקס-פיי בD . כיצד לבצע את העתקה שרק האקס פיי יעלה ויעבוד כראוי ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הי בכמה ראם תומך WIN SERVER 2003 32BIT? האם הוא תומך ב 8 גיגה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כשאני פותח את "הוספה\הסרה של תוכנות" הוא מעלה את החלון ואומר לי לחכות בזמן שהוא עושה את הרשימה, ואז הוא אמור לעלות את כל התוכנות במחשב, אבל הוא לא מעלה לי את התוכנות הוא כאילו נתקע במצב. איך ני פותר את הבעיה? תודה דור
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לדוגמא באתר CELLCOM ן\או בעוד אתר מסוים (לא חוקי) אנלא יכול לשמוע תרינגטונים ... הוא יעני משמיע אבל אני לא שומע כלום . יש לי בטח בעיה באקספלורר או במשהו אחר . באתר של סלקום פעם הוא היה נותן לי הודעת ארור עכשיו כשאני בא ללחוץ על רינגטון זה תוקע לי תאקספלורר - NOT RESPOONDING ! מה עושים ? תודה רבה :-*
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני אחרי פורמט וזהסידר לי את זה על 1536 - זה אמור להיות ככה ? ! משהו פה לא נראה לי על כמה זה צריך להיות : - 3072
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר דיסק קשיח ממחשב למחשב והמחשב והמחשב לא רוצה להעלות הוא מתחיל להעלות ואז הוא נופל באצע העליה מה שחשוב ביותר במסר הזה הוא שאני לא מעוניין לפמט את המחשב כי יש לי עליו תוכנה שאני לא מעוניין שהיא תמחק לי כי אין לי קובץ התקנה של התוכנה הזאת יש לציין שהחומרה שונה בשתי המחשבים המחשב שהיה מותקן עליו הארדיסק ושם הוא עולה זה לוח MSI מעבד 3 GIGA והמחשב שעכשיו אני מנסה להעביר אליו את הארדיסק הוא לוח INTEL G31 ומעבד של E2200 תודה רבה מראש לכל העוזרים אני מתחנן לעזרה בבקשה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה... יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן אבל ביומיים האחרונים זה התחזק.. קורה פשוט שפתאום המסך נכבה אבל המחשב ממשיך לפעול כי אני שומע אותו עובד. כדי שאני יוכל לעבוד על המחשב שוב אני צריך לעשות ריסט למחשב מהמארז למטה. אם יש למישהוא פתרון לבעיה המצבנת הזאת אני יודה לו. תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אהלן, כל פעם שאני פותח תקייה (my computer, my documents, וכו') היא נתקעת אחרי כמה שניות, ואז אפשר לסגור אותה רק דרך הtask manager. חוץ מזה, המחשב והווינדוס עובדים רגיל. זאת תקלה די מתסכלת, יש למישהו רעיון חוץ מלהתקין ווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני לא מצליח להקים רשת WIFI בין הPC שלי לLEPTOP . היכן אני מוצא הסברים והנחיות כיצד לעשות זאת? רצוי בעברית. תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המערכת הבאה: P4 2.6 1GB 6600GT האם כדאי להתקין את ויסטה למטרות של אינטרנט ואופיס ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי! המחשב לא עולה אני מקבל הודעה זו והוא נתקע: unknown flash type boot from atapi cd-rom: failure... disk boot failure insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר לא עולה המערכת. פירמטתי את המחשב פתחתי "גוסט" לא עוזר ,מה הענין? המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שאלתי את זה ב"אינטרנט ורשתות" אבל אף אחד לא יודע אז אני ינסה להתקין אותה, אבל מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות כדי שאם זה יעשה לי איטיות אז אני יוכל לשחזר את המצב הקודם? או איך אפשר לשחזר את המצב ללפני שהשימוש בתוכנה (ככה אני יוכל לנסות ומקסימום אני ישחזר) תודה מראש *עריכה : או האם אני יכול להתקין XP בנוסף לVISTA על אותו המחשב ולהעביר קבצים בינהם?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו וויסטה ועשיתי כונן חדש בשביל DUAL BOOT לXP אני יוכל להתקין XP על המחיצה החדשה בלי בעיות? או שצריך להסיר את וויסטה קודם?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שעבר לויסטה לא משנה באיזה גירסה ומרוצה מהצורה שבה המשחקים עובדים לו עם הכרטיב הנ"ל או אפילו משהו בסביבות אותו הכרטיס? לא יודע אם יש לי בעיה של חומרה או שפשוט הויסטה הזה מקצץ לי בביצועים..
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי חלונות בעיברית ואני מעוניין להתקין חבילת שפה (MUI) ברוסית , בכל פעם שאני מכניס את הדיסק של החבילת שפה אני מקבל הודעה שהחבילת יכולה לרוץ רק על חלונות בגירסה האנגלית האם יש פיתרון לזה או שאני חייב להשיג חבילת שפות חדשה שמתאימה לגירסה העיברית?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם לא פעם נשאלת השאלה איך להגן על המחשב מהעולם שבחוץ. אז מעבר לשכל הישר והזהירות המתבקשת, בהיבט של תוכנה אין צורך מעבר למה שמגיע עם חלונות ( מן הסתם חלונות 10 וצפונה ). https://www.tgspot.co.il/microsoft-defender-is-amongst-the-best-antiviruses-for-windows/
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
מיקרוסופט הודיעה על תאריך השקה רישמי לוויסטה ואופיס 2007
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום ! בדרייברים של הלוח אם החדש שלי (ABIT) יש גם התקנה של USB2. אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין בגלל שאני צריך להתקין SP1 לWINDOWS קודם. ונותן לי קישור הורדה. הבעיה שגם אחרי שהתקנתי את SP1 מהאתר של ווינדוס התוכנה אומרת לי שהיא לא מצליחה להתקין את התמיכה בUSB2 בגלל שאין לי SP1. מה לעשות ? והאם אני באמת זקוק לדרייבר לUSB2? כי אני לא רואה שיש לי בעיה עם שום התקן USB שיש לי במחשב
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום התקנתי את IE7 ומאז אני לא רואה תמונות ושאר שדות בחלק מהאתרים אלא ריבוע שבו יש X אדום. מה חסר לי ומהיכן להתקין תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-