עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dannygnh,

1.איך ניתן להתקין winxp בעברית , כשבעלית דיסק התקנה הכל כתוב באנגלית? 2.כשה xp בעברית עולה קימת הודעת שגיעה שחסרים קבצים, האם ניתן להשלים את אותם קבצים דרך דיסק התקנת xp באנגלית? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  2. ב-IE6 שיהיה דף אחד שאבחר alwase on top "תמיד עליון"

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. מקווה שזה שייך לפה איך אני יכול לגרום לחייגן לחייג אוטומטית בעלית וינדוס (xp )

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. שלום, אני רוצה להתקין ויסטה עם אקספי, עכשיו הבעיה היא שיש לי שתי מחיצות שהם משתוות בגודל. בקיצור יש לי 600 ג'יגה וכל אחד מחולק ל300 ג'יגה. עכשיו אני רוצה ליצור עוד מחיצה בשביל להתקין תויסטה ואני לא יכול כי אין לי יותר מקום. איך אני יכול לעשות בלי שאני יבנה ת'מחיצות מחדש עוד מחיצה? להעביר מדי נגיד למחיצה הזאת כמות של ג'יגהבייטים. תודה לעוזרים! אם לא קיימת דרך שכזו אשמח בכל זאת שתגיבו!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by sabpa2,

להתקין SP 2? מומלץ להתקין או לא?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פטרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by מאור247,

רציתי לקנות מערכת הפעלה של ויסטה אבל אני לא יודע מה ההבדל בין X64 ל- X86 ???

8. Started by shainov,

שלום לכולם. קראתי את המדריך לפיצול החמיצות בויסטה אך כאשר אני מנסה לפצל ובוחר באפשרות שויסטה יקבע לי כמה מקס' אפשר לפצל מתוך 100GB הוא מגיע רק עד 30GB (זה לא בסדר)אני רוצה שתיקיית ההפעלה OS תהיה 20-30GB ושכונן נגיד E יהיה 70 איך עושים זאת? ועוד שאלה האם להשאיר את מחיצת הגיבוי ללא פירמוט?כי גיביתי אותה על דיסק DVD.מדובר בגירסאת HOME,ואם יש תוכנה מסויימת שעושה זו אשמח לקבל לינק.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by 114508534,

יש לי איזה תוכנה שאני מחקתי אותה אבל היא נשארה ב ADD/REMOVE ומסרבת להעלם משם הבעיה היא שאני רוצה להתקין את אותה התוכנה שוב אבל שאני מנסה להתקין נפתח לי חלון שכותב שיש בעיה ב WINDOWS INSTALLER , מה אני עושה , אולי קבציי DLL נשארו או משהו כזה , בבקשה תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. אני יודע שצריך לשים כמה קבצים על דיסקים ואז להיכנס להתקנות של 3 פארטי ולהתקין את הקבצים ההם אבל מאיפה אני משיג את אותם קבצים? יש לי הרד דיסק 120 גיגה SATA (1) הפל פליז זה די דחוף...

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי את המערכת הנ"ל ויש לי בעיה איתה, לאחר שהתקנתי קודק פאק של K LITE, אני יכול להתשמש במדיה פלייר כדי לנגן סרטים שיש לי על המחשב - XVID,MKV,TS,MP4 אבל כאשר אני נכנס למדיה סנטר ומנסה לנגן אותם הוא נותן שגיאה של קובץ לא מוכר. אני משאר שזה בגלל החוסר תאימות ל64 ביט כי לא הייתה לי בעיה כזו מעולם במדיה סנטר, היה לי את ה2005 קודם ועבד מצויין. מישהוא מכיר פיתרון לתופעה? תודה!!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. ישנה בירשותי ווינדוס ויסטה איך אני בודק שזה אכן 64 ביט ושזה אוליטמיוט אני מתכוון לקובץ התקנה עצמו לפני שמתקינים תודה שמואל

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  13. אני רוצה להעביר את כל המקודדים שלי מהמחשב הישן לחדש איפה אני מוצא אותם? או שאני צריך להתקין מחדש את כל המקודדים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by QQQ,

נכון יש את הסקינים במאפיינים על שולחן עבודה>מראה ואז יש שם כל מיני לבחור? אז התקנתי איזה תוכנה שמוסיפה כמה. טוב אז השאלה שלי היא באיזו תיקייה נמצאים הסקינים האלו...?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by dbbd,

האם ניתן להתקין וויסטה 32 + 64 כDUAL BOOT? האם ניתן XP+וויסטה כDUAL BOOT?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. נדבר קצר ולעניין קיבלתי מחשב חדש, מותקן על ההארדיסק(שהוא חדש) וינדוס אקספי יש לי שלוש הארדיסקים מחוברים יחדיו בסאטה, על הארדיסק שהיה המאסטר במחשב הקודם היה לי משתמש עם סיסמא העניין הוא שבהארדיסק שעכשיו הוא מאסטר אני רוצה להיכנס איתו לתיקיית משתמש שהיה האדמין בהארדיסק שהיה המאסטר במחשב הקודם העניין הוא שזה לא מביא לי להיכנס, ובמאפיינים של התיקייה רשום שהיא לוקחת 0 בייטים של מקום כשזה לא נכון(אני יודע את זה בודאות, הדסקטופ של המשתמש שהיה האדמין במחשב הקודם מלא בהמון קבצים אז כבר זה שולל את העניין שזה ריק) עכשיו הבנתי שזה בגלל שיש סיסמא, כנראה התיקייה חסומה, יש איזושהי אפשרות לפרוץ אותה? נ.ב זה דחוף לי, יש שמה קבצים חשובים במיוחד ומצטער אם זה לא הפורום בשביל זה, לא הבנתי איפ…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by -twelve,

הבעיה היא כמו שמוזכר בכותרת היא רק בקבצי וידיאו,בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וידיאו בעזרת המדיה פלייר או הווינאפ או נרו פלייר או כל נגן ווידיאו הסרט נתקע לפני שהתחיל,נסגר וסוגר איתו את התיקיה שבוא הוא נימצא.דבר זה קורה בכל קובץ וידיאו שאני פותח.פעם זה היה קורה לי אך ורק בתיקיה מסוימת והבעיה היתה מסתדרת אחרי ריסטרט,עכשיו היא פשוט לא מסתדרת. אשמח אם תוכלו לעזור לי,תודה! (אני מקווה שזהו הנושא המתאים לפורום)

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by avidan28,

שלום פורום חלונות יש לי זיכרון אחד גיגה מחולק ל2 של 512. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 1024 כל אחד.כלומר סה"כ זיכרון של 3 גיגה.שאלתי היא האם חלונות XP 32 תתמוך בכזה נפח או שעליי לעבור ל 64 ביט ? .הבעיה היא שיש לי כמה תוכנות יחודיות של מוזיקה ווידאו שלא נתמכות ב 64 ואני חייב לצורך עבודתי להשאר עם 32. תודה רבה מראש :)

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. אני מתכוון לשורה הכחולה נמצאת בתחתית המסך לדוגמא כשאני פותח חלון באינטרנט ואני מקבץ אותו למטה לשורה הכחולה אני לא רואה אותו איך אפשר לפתור את זה מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. Started by ronin,

1. המחשב שלי הדנדש רוצה מע' הפעלה, איזו לבחור XP או את ה 64 ביט של ה XP ? 2. האם ה XP 64 בכלל בגירסא סופית? 3. זה באמת 64 ביט או אמולציה כלשהי? והאם זה באמת משפר ביצועים 4. האם הוא ניתן להורדה חוקית מהאינטרנט ? ומאיפה? תודה מראש

21. 64 ביט או 32 ביט? המחשב בעיקר למשחקים כבדים ולעבודה מינימלית בפוטושופ [בלי רינדורים ודברים רציניים, סתם עריכות פשוטות, העיקר שהתוכנה תעבוד]. שמעתי ש 64 ביט לא נותן להתקין תוכנות בלי חותמת דיגיטלית או משהו בסגנון וזה עלול להיות מאוד מתסכל ושהמון משחקים לא פועלים.. :\ מצד שני 2 ג'יגה ראם על 32 ביט וויסטה יהיה לא הכי משהו לא? Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX CPU Cooling: Thermaltake Big Typhoon VX Monitor: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Case: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel GFX Card: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Memory: OCZ 2GB DDR2 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite Pow…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  22. שלום, בניתי מעגל אלקטרוני שנשלט ע"י יציאת המדפסת במחשב כל פעם בזוג הרגליים 2 ו- 18 יש "1" לוגי, המעגל נסגר (וההפך..) הרגליים האלה זה הסיבית מידע הראשונה של היציאה הבעיה שלי היא בהפעלת המחשב בכל הפעלה של המחשב, בעליית מערכת ההפעלה הרגל מתאפסת אוטומטית ל "1" לוגי וזה מפעיל לי את המעגל עד שאני מבטל את זה עם תוכנה לשליטה על הרגליים זה אומר שהמעגל נשאר סגור איזה 20 שניות עד שהמערכת עולה עד הסוף ועד שהתוכנה עולה ומבטלים את ה "1" לוגי ביציאה.. המערכת הפעלה שלי זה WINXP SP2 במחשב אחר עם SP1 זה לא קרה לי.. זה בדוק משהו במערכת הפעלה כי בבוט של המחשב הרגליים מאופסות.. ורק שהמערכת הפעלה מתחילה לעלות זה הופך ל "1" ניסו לתת לי פיתרון ברג'יסטרי אבל זה לא עזר אפשר לראות אותו ב…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by asaf_a,

יש לי ווינדוס אקס פי פרופיישנל באנגלית.. הווינדוס מקורי.. השאלה נגיד אני לא זוכר תcd-key יש דרך לדעת את הcd-key דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  24. כל וידיאו שאני מנסה לנגן דרך המדיה סנטר פשוט מקרטע - התמונה קופצת וחוזרת אבל הקול בסדר. יש לי קודאקים בגרסא האחרונה ומערכת חזקה (בצד), דרך המדיה פלייר זה עובד בלי בעיה וגם בתוכנות אחרות, רק במדיה סנטר הוא נכנס ללאגים. ניסיתי לשנות סקין [לאחד הבסיסי] וזה לא עזר, התקנתי גם PURE HD וגם זה לא עזר, יש למישהו פיתרון? גם SP1 אמור להיות מותקן + כל העידכונים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by medan,

יש לי ווינדואוס וויסטה פרופשיונל,ואני רוצה להתקין בו את המייל שלי שנמצא בGMAIL ,הבעייה שניתקלתי בה היא ההגדרות של הפופ3 ולאחר מכן הIMAP מאיפה אני מוצא את ההגדרות האלה ,או שיש חסימה להכניס מייל של גוגל בגלל התחרות בין שתי החברות?אשמח לתגובה ממומחה בעניין. :lol:

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים