Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ריציתי לדעת איך אני מתקן את המולטי בוט אם אין לי דיסק של ויסטה כי בהתחלה היה לי ויסטה אחרי זה התקנתי XP והDUALBOOT התבטל ניסיתי לעשות ככה : הויסטה נימצא על PARTION 3 כי ניסיתי את כולם ורק בשלוש הוא נתקע עכשיו הבעיה שהוא נתקע ניסיתי לודיף גם את הFASTDETECT והכל ובכל זאת מה אני צריך לעשות כדי שהויסטה יעלה ? (שוב, אין לי את הדיסק ץאמץ איכשהו התקנתי אותה דרך DAEMON TOOLS כי בהתחלה היה אקס פי ואז ויסטה ואז עוד פעם אקס פי)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, כולל HD חדש. ביקשתי בחנות שיחברו לי גם את ההרד דיסק הישן כדי שאוכל להעתיק משם קבצים. מן הסתם על הישן יש גםXP WINDOWS. אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש (אפילו אותו CD) על הHD החדש. חשבתי שזה יהיה כמו להתקין על מחשב נקי אבל זה לא ... תחילה הוא ניסה לעלות עם XP, כלומר הישן, מה שמן הסתם לא עבד. ניסיתי להתקין מחדש: על הHD החדש יצרתי מחיצה של 100 GB (כמה מומלץ אגב?) וניסיתי להתקין שם. הוא פירמט את הHD (החדש) וההתקנה התחילה. בשלשב שאחרי ה REBOOT (כבר חלון גרפי שמזכיר ווינדוס) אחרי מספר דקות קיבתי מסך כחול. זה קורה כל פעם, תמיד בשלב "installing devices ". עכשיו אני במילכוד - או שהוא מנסה להתחיל ולא מצליח, או שאני מנסה דרך הCD ונתקע באותו מקום. האם הייתי צריך…
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משוטט לי בכול מיני אתרים ופתוח לי כמה דפים ואני רואה על ידי windoes task manger באפשרות של ה-processes שם שכמעט כול אחד מהדפים שפתוחים לי תופסים לי מלא זיכרון מישהו אולי יודע מה זה הנה תמונה והכי מצחיק שזה בסדר יורד או עולה איך שתריצו וגם רציתי להוסיף שלפעמים הוא קורס לי מישהו יודע מה זה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows XP pro תודה לעוזרים....................... :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הבעיה היא כמו שמוזכר בכותרת היא רק בקבצי וידיאו,בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וידיאו בעזרת המדיה פלייר או הווינאפ או נרו פלייר או כל נגן ווידיאו הסרט נתקע לפני שהתחיל,נסגר וסוגר איתו את התיקיה שבוא הוא נימצא.דבר זה קורה בכל קובץ וידיאו שאני פותח.פעם זה היה קורה לי אך ורק בתיקיה מסוימת והבעיה היתה מסתדרת אחרי ריסטרט,עכשיו היא פשוט לא מסתדרת. אשמח אם תוכלו לעזור לי,תודה! (אני מקווה שזהו הנושא המתאים לפורום)
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ביצעתי עדכון של חלונות אקס פי (העותק שיש לי הוא חוקי) ובמסגרת העדכון עודכנה גם גירסת האקספלורר לגירסה 7 הבעיה היא שכעת הוא לא פועל בכלל. האייקון שלו מופיע בצורתו המעודכנת (עם השובל הצהוב) אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נפתח ואין כל תגובה. (המחשב לא נתקע, רק אין כל תגובה לנסיון ההפעלה) עזרה בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בעיקרון אני משתץמש בפיירפוקס אבל יש אתרים שנאי חייב אקפלורר והוא לא זזזזזזזז לפני הפירמוט של המחשב הוא עוד איכשהו היה טיפה מהיר אבל עכשיו הוא בעייתי ובוקשי זז... יש שיטה או משהו? שינוי הגדרות אבטחה? תודה על כל רעיון
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו הכול עובד מצוין אבל האינטרנט אחרי כמה דקןת הוא מראה לי שחייב להסגר ולעשות ריסטרט לעצמו או שהוא נסגר בדקתי אם יש וירוסים ותולעים ואין זאתי הבעיה מ מיקרוסופט ? גם הורדתי UPDATIM
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום שאני רואה סרט בסטרימינג דרך הדפדפן ה WMP קופץ למסך מלא וא"א לסגור אותו, רק ע"י log off מישהו מכיר יודע עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי windows 98 במחשב שלי אבל יצא לי בעיה עם הצבעים וגם עם הקול כלומר הצבעים לא חזרו כמו שהיו אמרו לי שצריך להתקין תוכנה כל שהיא ואני לא יודע כרטיס הקול הוא מסוג CMI 8330 כרטיס המסך SIS 6320 ,
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם ויסטה ואני תוהה אם להשאר עם ה-FIREWALL של ויסטה או להתקין תוכנת צד שלישי. אם תוכנת צד שלישי, איזה הכי טוב בימינו לויסטה?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן התחלתי להשתמש במערכת ההפעלה Windows Vista ולכן אני חדש יחסית בתחום. ראיתי שבויסטה יש אפשרות "להכין תוכנית" Power Saving למחשב. יש לי כמה שאלות בעניין ואני מעוניין בהסברים לגבי כל מיני מושגים לא מובנים: 1. כיצד "מעירים" מחשב ממצב Sleep? אני נאלץ לבצע איתחול בכל פעם שהוא "ישן". 2. מה זה Hybrid Sleep? 3. מה עושה פונקציית Hibernate? 4. מה הכוונה Power Button Action? האם זה הכפתור במקלדת או הכפתור של המחשב? (והכוונה היא לא לכפתור ב- Start Menu) 5. מה עושה Adaptive Display? אם קצת הגזמתי בשאלות, אני אודה לכם אם תפנו אותי למקום שיש בו הסברים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה אתמול התקנתי ת'משחק קרייסיס ועכשיו פתאום בלי קשר למשחק מתי שאני מדליק ת'מחשב בפעם הראשונה הוא עולה לי אבל מגיע לחשבון משתמש ואז אני צריך ללחוץ עליו ואז זה נכנס לי לוינדוס עצמו ואני לא רוצה את זה!! לפני שהתקנתי זה נכנס לי ישר לוינדוס מה עושים איך מבטלים את זה איזה באסה בריבוע :s05:
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי התחילה להופיע הודעה של ERROR כשהיא נכנסת לאתר של MSN. יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות על מנת להעלים את הERROR הזה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
amd d.c 4600 320 gb gf 8500 512mb pcie msi k9n ultraf 570 ocz 2g ddr2 667 איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין ?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
למי שעוד לא מכיר, האתר הבא מרכז מידע וקישורים על כל תוכנה התומכת ב-64 ביט כולל עדכוני דרייברים: http://www.start64.com/index.php דרך אגב, מהאתר הזה הוקפצתי להורדת דרייברים חדשים של NVIDIA שיצא בזמן האחרון ויש שיפור מרשים ביציבות, למעשה עוד לא ראיתי כחול בעיניים (נוקש בעץ) תוך משחק ממושך.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אחרי נפילת מתח המחשב בקושי זז (CPU 100% כמעט כל הזמן). אני רוצה לעשות REPAIR ל WINDOWS XP HOME. הבעיה היא שיש לי מחשב של חברת NEC (מחשב ישן) שהגיע עם WINDOWS מותקן חוקי ולא קיבלתי תקליטור התקנה של מיקרוסופט. מה שקיבלתי זה 2 תקליטורי שיחזור של SST, היבואן של מחשבי NEC. בדרך כלל אפשר לבצע REPAIR בלי למחוק נתונים, אבל על התקליטורים של SST רשום שהם מוחקים את המידע מהדיסק הקשיח. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עשיתי קוד באקס פי לפני כמה שבועות ולא הישתמשתי כבר כמה זמן יש מצב לעלות על הקוד לגלות אותו איך שהוא?...תודה לכולםם!!!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שעבר לויסטה לא משנה באיזה גירסה ומרוצה מהצורה שבה המשחקים עובדים לו עם הכרטיב הנ"ל או אפילו משהו בסביבות אותו הכרטיס? לא יודע אם יש לי בעיה של חומרה או שפשוט הויסטה הזה מקצץ לי בביצועים..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש בעיה כשהיא משתמשת בIE, כאשר היא מגלגלת את הגלגלת( ) למטה התוצאה היא כזאת : נסיתי למחוק את כל העוגיות וההיסטוריה ולאתחל את האפשרויות אבל זה לא עזר. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שכאשר אני לוחץ על המקש הימני בעכבר כדי לדוגמא לפתוח תיקייה חדשה זה לוקח הרבה זמן (הסמן של העכבר הופך לשעון חול) בסופו של דבר זה נפתח ערכתי היא שיש לי בתפריט הזה משו שגורם לו להיתקע צירפתי קובץ ע"מ שזה יהיה יותר ברור מקווה לתשובה תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בממשק רוסית.איך אני עובר לממשק בעיברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-