עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום התקנתי ויסטה אבל לא מחקתי את הXP וזה עושה לך תיקית וינדוס ישן עם כל מה שהיה לא מוחק כלום. השאלה שלי איך אני יכול לחזור לXP כי הויסטה ממש חרא? תודה מראש ואל תתקינו ויסטה!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by shirNoshe,

כתבה של העיתון המפורסם לעינייני מיחשוב. לקרוא ולא להאמין על השלומיאליות של מע' ההפעלה שאמורה להיות הדובדבן. בינתיים מתגלת כדורבן לא קטן.. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34268

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. Started by medan,

יש לי ווינדואוס וויסטה פרופשיונל,ואני רוצה להתקין בו את המייל שלי שנמצא בGMAIL ,הבעייה שניתקלתי בה היא ההגדרות של הפופ3 ולאחר מכן הIMAP מאיפה אני מוצא את ההגדרות האלה ,או שיש חסימה להכניס מייל של גוגל בגלל התחרות בין שתי החברות?אשמח לתגובה ממומחה בעניין. :lol:

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. לדוגמא באתר CELLCOM ן\או בעוד אתר מסוים (לא חוקי) אנלא יכול לשמוע תרינגטונים ... הוא יעני משמיע אבל אני לא שומע כלום . יש לי בטח בעיה באקספלורר או במשהו אחר . באתר של סלקום פעם הוא היה נותן לי הודעת ארור עכשיו כשאני בא ללחוץ על רינגטון זה תוקע לי תאקספלורר - NOT RESPOONDING ! מה עושים ? תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  5. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

כשאני מכבה את ה- windows הכל כרגיל אבל לוקח לו איזה5 דקות להיכבות מישהו יודע למה זה קורה???

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by Black_eagle,

שלום. לידידה שלי התחילה להופיע הודעה של ERROR כשהיא נכנסת לאתר של MSN. יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות על מנת להעלים את הERROR הזה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by __MIKO__,

תסלחו לי על השאלה הניובית אבל שכחתי... : עברית כגיבריש באאוטלוקאקספרס. התקנתי MUI. XP תודה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by ANNA.M,

אני רוצה להתקין ICQ 5 בעיברית אבל שאני לוחצת על קובץ ההתקנה מופיעה לי מה לעשות ? ומה זה בכלל WIN32 ? תודה מראש :-*

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

איך אני עושה שאני אראה את כל הקבצים בכל התיקיות כ LARGE ICONS כי אני רואה הכל כ DETAILS וכל פעם לשנות תיקייה תיקייה זה באסה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by cateye,

שאלתי את זה ב"אינטרנט ורשתות" אבל אף אחד לא יודע אז אני ינסה להתקין אותה, אבל מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות כדי שאם זה יעשה לי איטיות אז אני יוכל לשחזר את המצב הקודם? או איך אפשר לשחזר את המצב ללפני שהשימוש בתוכנה (ככה אני יוכל לנסות ומקסימום אני ישחזר) תודה מראש *עריכה : או האם אני יכול להתקין XP בנוסף לVISTA על אותו המחשב ולהעביר קבצים בינהם?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. Started by pak82,

יש לי חלונות בעיברית ואני מעוניין להתקין חבילת שפה (MUI) ברוסית , בכל פעם שאני מכניס את הדיסק של החבילת שפה אני מקבל הודעה שהחבילת יכולה לרוץ רק על חלונות בגירסה האנגלית האם יש פיתרון לזה או שאני חייב להשיג חבילת שפות חדשה שמתאימה לגירסה העיברית?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. מיקרוסופט הודיעה על תאריך השקה רישמי לוויסטה ואופיס 2007

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by Dante_9,

במחשב של אחי האופציה של עידכונים אוטומטיים לא נגישה (אפורה) ואי אפשר לסמן אותה. מה עושים? כל החלק שסימנתי בכחול אצל אחי פשוט אפור.

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  14. הרבה פעמים (בעצם כמעט תמיד ) שאני לוחץ על כיבוי אז לא קורה כלום ואז אני לוחץ עוד פעם וגם לא קורה כלום.. אותו דבר עם הריסטרט אמרו לי שיכול להיות בגלל המודם או משהו.. זה קשור ביכלל? אם צריך את המפרט או משהו זה בחתימה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. כמה מ"ב מהזכרון הפנימי צורכת WINDOWS VISTA PREMIUM כלומר עם AERO בלי להפעיל שום תוכנה בכלל כלומר רק עצם ההפעלה שלה עם האפקטים של AERO כמה היא דורשת ??

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by Booobb,

שלום, עד עכשיו, כדי לשמור את רמת הבהירות בסרטים, הייתי מגדיר את הבהירות ב BSPlayer והרמה היתה משתנה גם ל Windows Media Player 10. אבל פתאום רמת הבהירות ב WMP חזרה לברירת המחדל למרות שב BSP הרמה נשארה אותו דבר. ניסיתי גם להתקין מחדש את BSP ולהגדיר מחדש אבל לשווא. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב ש WMP כבר לא עובד באותו רמה של BSP היא עקב התקנה של דרייבים מעודכנים יותר - Catalyst 4.10 כשמקודם היה לי 4.8 אם אני לא טועה. (כרטיס המסך הוא Radeon 9700 not pro). אז עכשיו כל פעם שאני רואה סרט בWMP אני צריך לשנות את הבהירות כל פעם מחדש כי משום מה ההגדרות שם לא נשמרות, אני עושה את זה דרך View >> Enhancements >> Video Settings אולי יש דרך אחרת לשנות את הבהירות אך גם תשמור את…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. אבוי לי, זה דבר מייאש ביותר. למישהו יש ניסיון עם זה? אם כן, מישהו יודע אולי אם ניתן לעקוף את זה (אני לא מבקש הסבר). Vega

18. Started by dog_foot,

שני דברים: ראשון, אני רוצה להגיע אל הספירלה (Switch between windows) בלחיצה במקלדת או קיצור דרך כלשהו, מישהו יודע?? שני, הויסטה לא נותן לי להוריד את הנגן מולטימדיה מברירת מחדל, התקנתי וינאמפ אבל עדין הוא טוען קבצי מולטימדיה וקול באמצעות ה WINDOWS MEDIA PLAYER... אפשר לבטל את זה?? אני מקווה שלא חרגתי מהחוקים, אני יודע שזה עניין רגיש כל הויסטה הזה....

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, אני סובל מבעיה דיי מטרידה כבר מספר שבועות. המחשב (נייד, לא שזה משנה), דולק בקביעות. תוכנות שרצות עליו באופן קבוע הן msn messenger, icq 5, nod32, utorrent, notebook hardware control ה XP כולל SP2 ועדכונים קריטיים לדצמבר 06' קורה כמעט על בסיס יומי שהוא נתקע, בדר"כ זה קורה בלילה. אני קם בבוקר, פותח ת'מסך והוא תקוע. זה ממש מטריד כי מידע נאבד לי, הודעות או דברים שונים שהתקבלו דרך המסנג'ר או האיסיקיו נמחקים... יש איזשהו לוג אולי של הפעולות האחרונות שהיו על המחשב, או דרך כלשהי לברר מה קרה בשניות שהוא נתקע? אולי זה נגרם מתוכנה כלשהי? ההתקנה של המערכת הפעלה סה"כ דיי טרייה...אולי חודשיים שלוש..המחשב עובד מצויין... אשמח לקבל עזרה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by coran,

שלום יש לי מחשב נייד של דל עם ויסטה הום פרימיום חיברתי את המחשב לטלוייזיה ובטעות לחצתי שזה יראה רק בטלוייזיה אני רוצה לשנות את זנ שזה יראה בשתי המסכים איך אני מגיע לאפשרות הזו שוב? תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. שלום, אני רוצה להתקין ויסטה עם אקספי, עכשיו הבעיה היא שיש לי שתי מחיצות שהם משתוות בגודל. בקיצור יש לי 600 ג'יגה וכל אחד מחולק ל300 ג'יגה. עכשיו אני רוצה ליצור עוד מחיצה בשביל להתקין תויסטה ואני לא יכול כי אין לי יותר מקום. איך אני יכול לעשות בלי שאני יבנה ת'מחיצות מחדש עוד מחיצה? להעביר מדי נגיד למחיצה הזאת כמות של ג'יגהבייטים. תודה לעוזרים! אם לא קיימת דרך שכזו אשמח בכל זאת שתגיבו!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by tavor21,

אני צריך ליצור BOOT דיסקט ויש לי וינדוס XP האם זה אפשרי ואם כן אז איך ???

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. שוקל הנושא...אני חודש עם מחשב חדש > ושואל את עצמי עם אני נישאר עם הXP פרופשיונאל היציבה (כנירה 32 סיביות > לא ממש יודע איך בודקים?) או עובר לXP 64 (או מחכה שנה! לעובר כבר לויסטה) המלצות? THX

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by noambar,

שיחקתי במשחק trackmania והמסך היה שחור אז עשיתי restart. מאז כל פעם שאני פותח את המחשב הwindows עולה ונותן הודעה שכתוב בה: your winows has just recoverd from a serius problem או משהוא כזה ואז הוא עושה מאתחל את עצמו. מה לעשות?!?!?!?!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by hal,

היי כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי הודעת כלי שירות.....,ניסיתי לסמן בוי -אל תציג הודעה זו ולא עזר וכל פעם מופיעה וכן אין באפשרותי לשנות תוכניות עולות וכל פעם עולות כולן תבדקתי ספייור ווירוסים והכל בסדר,האם יש למשהו הצעה איך לסדר את הדבר המעצבן הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.