עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Drazick,

כאשר אני מכבה את ווינדוס ע"י לחיצה על מתג ה-אוף או ע"י התחל=>כבה ווינדוס שומרת את ההגדרות ונתקעת שם ולא נכבית. אין בעיה בחומרת המחשב לכן שמתי את זה בפורום הנ"ל. גם הלינקים מבעיות כאלה מהודעות קודמות כבר לא פעילים. תודה לאחר שקראתי את התגובות, לטעמי הבעיה היא באיזושהי הגדרה של ווינדוס עצמו. כיוונון ברג'סטרי או תוכנה מסויימת שפשוט לא מגיבה. לגבי לסמן וי בניהול צריכה מתקם - לא מצאתי את זה. כנראה שזה מופעל כברירת מחדל (אחרת שהייתי לוחץ על כיובי מחש בכפתור החשמל שלו הוא היה מתכבה מייד ולא מפעיל את הפרוצדורה של ווינדוס) או שלא חיפשתי במקום הנכון. לגבי תצורה: 1. Pentium IV 1500 MHZ 2. GigaByte IDX3 3. Geforce 2 MX400 64 MB the latest drivers 4. intel application accelrato…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. יש לי win xp pro ביצעתי update והורדתי עידכונים "קריטיים" לאחר שהמחשב שלי נסרק לאחר התקנה ואתחול moviemaker2 שבו השתמשתי על בסיס קבוע "נופל" לפתע פשוט באמצע עבודה נסגר ללא הודעת שגיאה או הזהרה ופשוט אי אפשר לעבוד איתו, וככה זה נמשך מפעיל עובד קצת ונופל, אם אני לא עובד אם התוכנה היא תשאר פתוחה ללא הגבלה והיא לא נופלת אבל ברגע שאני רוצה לשמור לערוך או כל פעולה פשוטה היא נעלמת. שאלתי היא: האם יש אפשרות שזוהי חסימה של מיקרוסופט ששתלה לי משהו במחשב וחסמה לי את השימוש בmoviemaker באופן יזום עקב שימוש לא "נאות" במוצרי מיקרוסופט? ???

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by chris_u16,

כל מי שהתקין XPSP2 נא לדווח איזה באגים, אם יש או אין. לי יש באג אחד שברגע שאני גורר קובץ אז לא רואים את הסמל שלו (בעת הגרירה) ורואים רק את מצביע העכבר ואם אני גורר את הסמל למקום אחר ומשהה את העכבר לרגע, לחוץ אז פתאום הסמל מופיע אחרי שנייה. וה"באג" השני הוא שעכשיו לפעמים כשאני שולח פה הודעה בפורום הIE קורס, אני יודע שזו בעייה מוכרת אבל כשהיה לי XPSP1 זה לא קרה כמעט אף פעם ורק לעתים נדירות מאוד. למי שיש באגים נא לדווח!! - תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by domuzy,

יש לי WIN XP ו-EXPLORER 6 ובמסכי הכניסה של צ'טים כמו "נענע" או "וואלה" וכד', הוא רושם לי שאני צריך להוריד משהו של JAVA כדי שהוא יוכל להמשיך להראות את המסך. אני מוריד (וזה משהו קטן כי ההורדה קצרצרה) וזה לא מתקין את עצמו או נותן לי כזו אופציה. הקיצר, מאיפה אני מוריד תוכנת JAVA שתתאים לי או מה אני עושה כדי שאוכל לראות את האתרים האלה ???

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  5. איך מבטלים את העדכון האוטומטי של ווינדוס?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by mito,

איך עושים דיסקט איתחול ל windows xp ??? ???

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by mito,

איך מתקינים windows xp במחשב חדש

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  8. הי, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה,אבל ההתקנה נתקעה,התוכנה לא הותקנה אבל נוצרה לה תוית ב-Add\Remove,שלא ניתן למחוק כי ה"אשף" לא מצליח לאתר את הקבצים. כשניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ואז למחוק אותה,התוכנה שאלה אם ברצוני להסיר קודם את ההתקנה הישנה ... כיצד אני יכול למחוק את התוית הזאת? תודה מראש.

9. לפני כחודש בערך פתחתי ת'רד בנושא, אך לא קיבלתי שום תגובה. אני יודע שאתם לא אוהבים שמעלים את אותו הת'רד פעמיים, אבל אני ממש נואש ויתכן שלא כולם יכלו לראות את ההודעה שלי בגלל שהיא פורסמה בזמן שהפורום היה נופל מידי פעם. אז אני אספר לכם, ברשותכם, שוב על הבעיה שלי: כאשר אני מקליד כתובת שגויה או יותר גרוע - כאשר האתר אותו אני רוצה לא עולה תוך כמה שניות (5 בערך) הדפדפן פונה אוטומטית לאתר חיפוש בשם http://www.qcksearch.com. הדבר מעצבן נורא וממש מתיש לפעמים כשאני מנסה להתחבר לאתרים איטיים יותר - פה אני צריך ללחוץ על הקישור כמה פעמים על שסוף סוף האתר שרציתי עולה - ולא האתר הדפוק הזה. האם מישהו יודע איך מבטלים את הדבר הזה??? בבקשה נסו לעזור - כל דבר שעולה לכם בראש. אני ממש נואש... …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by s-k,

מישהו יכיול להסביר לי מה ההבדל בי הרגיל ל Windows XP 6 in 1 לבין Windows XP 8 in 1 לבין Windows XP Media Center והאם החבילות עיברית תומכות בהם ???? אם אפשר פירוט של כל אחת ממש תודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  11. Started by עידן20,

חבר'ה רציתי לשאול אותכם על חלונות מה הכי טוב ...windows xp או windows 98 מחכה לתשובתכם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אחי לא יודע איך נכנס לי ונפתח חלון כמו של ביוס המבקש סיסמא ושם משתמש לכניסה לאתר הדבר מעצבן ולא נותן לי לעבוד ומעט המחשב יש לי מערכת XP PRO בטלתי קוקיס וגם היסטוריה נכנסתי לכילים אפשרויות ולא מצאתי איפה לבטל מי גואל אותי מהיסורים יבוא על הברכה חג שמח לכולם :bash:

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש לי בTaskbar למטה את הסמל של ה"Safetly Remove Hardware" (אשר קשור להתקן USB) מישהו יודע איך אפשר להסיר את הסמל הזה לחלוטין? (ז"א שלא יראו אותו גם כשאני לוחץ על החץ הזה בשביל לראות את הסמלים הלא פעילים...) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Crash5,

אני משתמש בWindows XP Pro ולאחרונה אני נתקל בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה למחוק מספר קבצים שהורדו מן האינטרנט, אני מקבל הודעת שגיאה (ראו צילום מסך מצורף) שלא ניתן למחוק את הקבצים מכיוון שהם בשימוש. ניסיתי להכנס במצב בטוח אך גם זה לא עזר. מחכה לעזרכתם, תודה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by Thunder Storm,

טוב אז אחריי המסכים הכחולים שהיו לי ביצעתי פירמוטט ובנתיים אין מסכים כחולים אבל עכשיו בעיה היא.. יש לי מעבד 3.06 וג'יגה ביית ראם ואת האשאר אפשר לראות במפרט, ועכשיו שאני מפעיל תוכנה למשל לוקח לזה שעה עד שהוא מפעיל אותה או שאני ניכנס לאקספלורר, אני יודע שיצא לזה פיקס- נתנו אותו כאן והורדתי אותו והתקנתי וזה לא עזר, רציתי לישאול אם יש עוד פיקס או האם יש דרך לעשות שזה לא יקרה? בנוסף גיליתי שהפיקס מתקן את הקובץ: ntdll.dll השגתי את הקובץ הזה אבל לא הצלחתי להעתיק אותו לתקיית ה- SYSTEM32 כיוון שהוא בפעולה, האם יש דרך להעתיק את הקובץ? אני יודע שזה אפשרי דרך דוס השאלה איך אני עושה את זה..? שוב תודה מראש לכולם :'(

16. שלום לכולם... אני זוכר שייש בווינדוס איזה דבר שעושים ב- run כותבים אותו שם ואז יש לך את המפרט של המחשב שלך במדויק. תעזרו לי בבקשה למצוא את זה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by srolik,

יש לי מחשב נייד חדש של קומפק ובו מותקן מערכת הפעלה XP לאחר בערך שבוע הפעלתי את המחשב וה XP מגיע ל עמוד כניסה (wallpaper( ולא נותן לי שום אפשרות נוספת , לא קבצים שהיו על ה DESKOP ולא שורת התחל , יש רק את הרקע והעכבר שזז ואין שום אפשרות נוספת עם שום מקש , גם ששמים את הדיסק של XP בהפעלה של המחשב , כלום לא קרה , וזה מגיע לרקע שוב צריך עזרה דחוף ...

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

היי חברה, רציתי לדעת איזה מערכת קבצים עדיפה יותר? ברשותי וינדוס XP ואני רוצה לפרמט אותו. מה ההבדלים בין שני מערכות הקבצים ואיזו מערכת עושה פחות בעיות? האם משחקים יפעלו בצורה טובה ב NTFS? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tusik,

שלום הדפדפן שלי (אקספלורר) לא מגיב ללינקים שאני לוחץ עליהם בתוכנות חיצוניות. לדוגמא : שולחים לי לינק במייל , אני לוחץ ולא קורא כלום... לא נפתח החלון המיועד. זה לא היה ככה פעם , יכל להיות (וכנראה) ששיניתי \ דפקתי משהו בהגדרות בלי לשים לב..... כשהתקנתי דפדפן אחר (אופרה \ נטסקייפ) הלינקים עובדים איתם יפה. איך לעזעזל מסדרים את זה שיעבוד עם באקספלורר ??? (הייתי מזמן עובר לאופרה אם העברית היתה מסתדרת שם.... עצות בעניין הזה יתקבלו בברכה) תודה רבה. נ.ב עובד עם win_xp pro ie 6 , sp_1 ושאר עדכוני אבטחה....

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  20. טמפרטורות: בממוצע 30 מעלות מעבד: P4 2000MHZ זיכרון: 256MB OS: WIN XP מה יכולה להיות הבעיה? וגם הרבה פעמים זה יוצא לי מהINTERNET EXPLORER ומבקש לשלוח דו"ח כמובן איך מבטלים את האפשרות הזאת שמופיע לי כל פעם ההודעה על שליחת דו"ח??

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ZiP,

חבר'ה, יש לי בעיה קצת מעצבנת בהגדרות של ה-AGP בווינדוס... הבעיה היא, שבחלון המידע של הדרייברים של NVIDIA 43.35 זה רושם לי: AGP:2X בעוד שגם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים ב-AGP4X... אז הלכתי לביוס כדי לראות אם AGP 4X מופעל, ואכן כן, הוא מופעל... נסיתי להוריד את ה-COOL BITS, שמראים את חלון ההגדרות של ה-AGP בדרייברים, ושם היה רשום לי שAGP 4X לא מופעל בלוח אם שלי, בעוד שהוא כן... ובגלל זה, הכי הרבה שיכולתי לבחור זה X2... אז עכשיו, מה אני עושה? יש דרך לדרוס את ההגדרה הזאת? משהו? או שאולי היא לא נכונה בכלל, ובעצם בפועל מופעל אצלי AGP 4X? יש דרך לבדוק מה באמת מופעל אצלי? אודה לכל תשובה, ZiP מפרט: מעבד: פנטיום 3 667MHZ (מומהר ל-775MHZ) זיכרון: 384MB כרטיס מסך: MSI GeForce 2 64MB V…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mrraz,

אני מחפש עברית לגירסה האנגלית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by N.S,

שיניתי איזה הגדרות ועכשיו אני לא מצליח לעשות סטאנד ביי. אם צריך זה האיי סי קיו שלי:161371997

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by biodome,

Hey guys! Usually when loggin into cyber cafes here, i dont have hebrew support unless someone else took care of it already. If its WinXP its not a prob, but usually the comps here got Win98 and sometimes WinME.. When trying to log into a site with heb it asks if i want to download the hebrew files, but it never works.. telling me i need a windows update. Anyone know of a place where i could find the required files for all of MS O/S? Its time to spread hebrew support where ever i may roam.. Ciao Amigos! Bio.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  25. Started by Shmoolik,

שלום, מישהוא יכול בבקשה להגיד איך נכנסים ל - Bios ב XP ? (אני רוצה לפרמט את המחשב ולהגדיר את סדר ה - BOOT). מחכה לעזרה...

• 3 תגובות
    • 10k צפיות

דיונים חדשים בפורומים