עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי WIN7 HOME PREMIUM 64 BIT ואני לא מצליח לפתוח כמעט אף קובץ EXE מתי שאני מנסה לפתוח קובץ התקנה (לדוגמא הדמו של UT3) זה רושם לי COULD NOT OPEN ARCHIVE FILE IS EITHER UNKNOWN FORMAT OR DAMAGED הרבה קבצים ותוכנות שפעם עבדו לי עם WIN XP לא עובדים עכשיו בדקתי עם אותו קובץ בווינדוס XP ובמקום דף לבן (קובץ FILE) היה קובץ התקנה וזה עבד מה עושים? ???

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה בעת העידכון, אני לא יודע מה לחפש אין לי קוד שגיאה, יש רעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. התת-טפריט שמופיע כמקליקים על הכפתור הימני בעכבר לא מופיע בתפריט התחל! את התפריט ההוא שמשמש בין ביתר לאירגון האיקונען לפני שם

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by feint,

שלום, יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתרים מסויימים האקספלורר מציג הודעת שגיאה וקורס. (לדומא אתר ה BLOGTV של תפוז) חשבתי שזו רק הבעיה של אקספלורר אבל FIREFOX עושה את אותו הדבר. אז מה שאני חושב זה שזה משהו של ה WINDOWS. מעבר לזה, התקנתי גירסת בטא של המשחק BF2, ושוב זה מציג לי את אותו סוג של הודעת שגיאה! (תמונה מצורפת) יש למישהו רעיון מה הבעיה ו\או איך לפתור אותה? נ.ב לא יודע אם זה משנה אבל היה לי מותקן VS 2005 וגם שזה היה מותקן זה היה קורס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by atlas,

מחקתי בטעות את הקובץ שיוצר אפשרות בחירה בין חלונות XP ל me איך יוצרים אותו מחדש? אים אני לא טועה זה קובץ boot.cfg

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. כל כמה אם אני לא מזיז את העכבר המסך נהיה כהה טיפה ואין לי מושג למה ולא נראה לי שזה בעיה במסך. תודה.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by zik125,

שלום לכולם יש ברשותי WINDOWS 2000 PROFESSIONAL ואני לא מצליח לפתור בעיה שקיימת כבר הרבה מאוד זמן.כשאני מנסה לפתוח תיקייה(לא משנה איזו) מכל מקום אני מקבל את ההודעה הבאה:IEXPLORER.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS.YOU WILL NEED TO RESTART THE PROGRAM הנקודה היא שאני רוצה לפרמט את המחשב ולשדרג ל-XP אבל לפני כן אני רוצה לגבות חומר שיש על המחשב(אגב גם אחרי RESTART המצב זהה וגם ב-SAFE MODE).איך פותרים את הבעיה הזו?אשמח לתגובה ועוד יותר לפיתרון בתודה מראשZIK

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. שלום לכם צרבתי כרגע דיסק שבא מתוך קובץ ISO הדיסק נצרב בצורה של 8 תווים - כלומר שכל הקבצים והתיקיות הם בתווים גדולים וחלקם (אלו שהיה להם שם ארוך) עם 1~ בסופם, מה שגורם לדיסק להיראות מכוער ומה שגורם לי לא להבין מה זה כל דבר בדיסק. ראוי לציין כי כשפתחתי את קובץ ה-ISO עם ISO BUSTER גם שם ראיתי הכל במבנה של 8 תווים אך כשפתחתי עם WINISO הכל היה בסדר וראיתי את כל הקבצים והתיקיות בשמותיהם המקוריים בצורה יפה ותקינה. כיוון שכבר מחקתי את ה-ISO ונותר רק הדיסק הצרוב בצורה של 8 תווים, רציתי לדעת האם אפשרי הדבר לראות איכשהו את שמות הקבצים במבנה המקורי שלהם (בצורה שליותר מ-8 תווים כדי שהכל יהיה ברור ואבין מה זה כל קובץ). תודה רבה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by eladbu,

האם קיים איזה add in שאוכל לגרור קבצים ברימוט דסקטופ קונקשיין ברצוני לעשות למשרד רחוק drag n drop לקבצים

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. הסרתי עידכון אבטחה, ואולי בגגל זה נוספה לי תקייה עם שם מוזר: C:\8a6b3f9a5219d12f66a534 שוקלת 14.5MB וזה תוכנה מהי? האם ניתן להסיר? איך הגיעה אלי?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by CraZyStyLe,

אני גולש להנאתי במחשבי ועזבתי את המחשב לשנייה. שאני חוזר אני שומע צליל והמחשב מגיע למצב החלפת משתמשים, אמרתי לעצמי,זה בטח רק פעם אחת[אני מדבר לעצמי בשפת הסלנג] ועכשיו בכל פעם שאני מדליק את מחשבי אני נדרש ללחוץ על המשתמש שלי למרות שאיני שמתי ססמא. מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. אני על נייד מסוג dell, צריך עזרה כמה שיותר מהר. אז אם מישהו נתקל בבעיה אני אשמח לעזרה. טוב פתרתי את הבעיה ע"י system restore.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MOSHEMORAD,

תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by 11moshiko11,

שבת שלום לכולם! יש לי בעיה: כאשר אני מפעיל את ווינדוס, ה- NUM LOCK תמיד מכובה. לאחר שאני מדליק אותו, הוא נכבה לפעמים לבד (אני לוחץ על המספרים-חצים ולא מופיע המספר, אני מסתכל ורואה שה NUM LOCK מכובה). מישהו יודע מה אפשר לעשות עם שתי הבעיות האלו? תודה והמשך שבת שלום, מושיקו

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by weinman,

מה זמן אני נתקל בשתי בעיות עם האקספלורר. 1. במידה ואני סוגר את האקספלורר (בין אם מדובר בחלון אחד או בכמה), היישום עדיין מופיע כטעון בזיכרון ורק סגירה דרך המנהל משימות מסירה אותו סופית. 2. במידה ואני רוצה לפתוח קישור מתוך אתר כלשהו. על ידי לחיצה ישירה או ע"י פתיחה בחלון חדש, אותו חלון קופא ורק סגירה דרך המנהל משימות מסיימת את התקלה. במידה ואני פותח את אותו קישור ע"י לחיצה על הקישור + שיפט אין בעייה. הופעת התקלה היא אקראית, ללא אפיון מיוחד של הקישור או האתר. מדובר באקספלורר 6 כולל עדכון גרסא אחרון + עדכוני תוכנה ואבטחה מלאים. מערכת הפעלה חלונות 2000 אינבל. התייחסיות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. שלום, דבר ראשון הייתי חבר פה בעבר (מזמן) , והנה חזרתי שוב לפורום הנהדר הזה. הבעיה שנוצרה לי מוזרה מאוד, אני לא יכול להתחבר לשרתים במירק , לא יכול להתחבר לרשת ה Torrent (בתוכנה Bit Torrent ) , לא יכול להתחבר לשרתי FTP דרך כל התוכנות FTP המוכרות (SMARTFTP,FLASHFXP מה שבעבר כן הצלחתי) , אבל אני כן מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך האקספלורר . בהתחלה חשבתי שזו בעיה ב P2P אצלי או משהו, אבל מה שמוזר זה שהקאזזה עובדת מצויין . חשוב לציין רק שביטלתי את הפייר וול של וויינדוס, עובד עם פיירוול של KEIRO , בדקתי שהכל מוגדר טוב כמה פעמים ובנוסף גם מחקתי אותו לצמיתות ועדיין לא עבד. תודה רבה לעוזרים , ניר.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by gabi21,

יש ברשותי דומין שנמצא על שרת 2008 יש לי בעיה עם הסינכון של השעונים ברשת אין התאמה בין השעונים האם יש דרך להעביר למשתמשים סינכרון מדוייק של השעון? כאשר אני מכניס את הפקודה net time /set /yes אז עדין השעה לא מעודכנת כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. שלום לכולם , ביומיים האחרונים קיבלתי פעמיים מסך כחול והודעת שגיאה בווינדוס 64 ביט( לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט ) ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של acer aspire 5740 g יש לי עליו מותקן ויונודס 7 .. עד אתמול הכל עבד מצויין.. אך מאתמול הוא מראה לי מסך פתיחה של acer לאחר מכן הוא מגיע למסך שחור שבצידו השמאלי של המסך יש לי קו של דוס כזה מהבהב.. והוא לא נכנס לווינדוס.. נתקע על המצב הזה של הקו הזה עם המסך השחור, לא מראה שום סימן לווינדוס.. בדקתי בבוט וההארידסק מופיע בהתחלה. עשייתי load optimized setup .. כיביתי את המחשב הוצאתי סוללה הכל.. הוא פשוט מגיע למצב הזה ונתקע הווין לא עולה.. יכול להיות שההארדיסק שבק חיים? או שזה משהו אחר? יש לי על המחשב מחיצה שהתקינו אייסר של ווין חוקי.. משהו יודע איך אני יכול להכנס לזה דרך הביוס? תודה רבה לעוזרים .. המשך.. יש לי ווינודס 7 אחר של חבר.. הכנסנתי אותו למחש…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  20. כל פעם הוא נותן לי את ההודעה הזאתhttp://img208.imageshack.us/img208/120/234234sadaszg0.jpg...לא משנה מה מחובר...(DOK, MP3,פלאפון) ושם תוכנה לא מבצעת שימוש בחומרה הזאת(לפחות לא בידיעתי) למישהו יש פיתרון לזה? :-\ תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by raya,

ערב טוב! אני נתקלת בבעיה שאי אפשר להוריד את העדכון הזה. לדעתי זה גורם גם לעדכונים אחרת לא לרדת, ועלי לעשות עדכון ידני. מצורפת תמונת מסך של מה שמתקבל באתר העדכונים של מייקרוסופט. מחפשת רעיון איך לגרום לעדכון הסרבן לרדת או להעלים אותו. תודה, רעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. יש לי כמה תוכנות בשפה ברוסית שאני חייב לשנות את 'איזור המערכת'(SYSTEM LOCALE) כדי להצליח לצפות בהן. השינוי הוא מעברית לרוסית וכל שינוי שכזה דורש הפעלה מחדש. זהו תהליך מעצבן למדי. יצרתי משתמש חדש במערכת וניסיתי לקבוע איזור שונה עבורו, אך זה שינה עבור שאר המשתמשים גם. אני תוהה אם יש דרך לשנות לקבוע עבור כל משתמש איזור שונה? ואם אין, מה לעשות בדבר התוכנות שרואים בהן סימני שאלה כאשר האיזור הוא על ישראל(עברית). תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by lgmtk,

יש לי WINXP PRO 32, כונן אחד עם 2 מחיצות (C מחיצת מערכת 50GB וD מחיצת מידע עם 450GB). אני רוצה להתקין WIN7 32 מסיבות כאלו ואחרות. הבנתי שלא צריך לפרמט, ואם מתקינים (בוחרים CUSTOM בהתקנה) על הXP, זה דוחף את תיקיית WINDOWS לWINDOWS.OLD. השאלה שלי היא כזו - מה קורה לשאר הקבצים של המחשב? אני יודע שאני אצטרך להתקין תוכנות מחדש, אין לי בעיה עם זה, אבל מה יקרה למידע עצמו? ע"ע שירים/סרטים/כל דבר אחר שלא דורש התקנה מחדש. האם זה ישמר בWINDOWS.OLD? האם זה אני עדיין אראה 2 מחיצות נפרדות ורק C ידחס לWINDOWS.OLD? או האם הוא בכלל יתעלם מD וימחוק אותו? לא מצאתי תשובה ברורה לגבי 2 מחיצות נפרדות, למרות שבגדול הובהר לי שהוא לא אמור לפרמט אלא אם בוחרים שם בפירוש פירמוט. תודה לכל עונה. עריכה …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by ORIT A,

היי חבר'ה ישבנו וחפרנו על DLL ועלו לנו כמה שאלות שלא מצאנו להן תשובה: 1. מה ההבדל בין DLL לSERVICE? 2.איך אפשר לדעת למה משמש קובץ DLL מסויים בלי לדעת שפת תכנות/להעזר באתרי אינטרנט? 3. יש קבצי DLL שאם אני אמחק אותם ווינדוס תשחזר לי אותם באופן אוטומטי מכיוון שהם חשובים. איך אני יכולה לדעת שקובץ מסוים מוגן ע"י ווינדוס ואני יכולה למחוק אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. עשיתי איחוי בכונן D,המחשב נתקע הפעלתי את המחשב מחדש והחומר שהיה לי שם נעלם.לאן? היה לי רק רק מסמכי וורד והרבה... לאן לעזעזל הם נעלמו? יש מצב שהם נמחקו?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.