Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר אז אני מתכוון להתקנה של העברית שמוסיפה אפשרות לשנות את התפריטים של האופיס לעברית ממש כמו שיש לwindows xp. בבקשה תעזרו לי אני מתחרפן מזה, חיפשתי בכל מקום תשובה לזה וניסיתי באפשרויות של הוורד ואין כלום. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים שאלה לי אליכם יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 128 רם כרטיס מסך ג'י פורס 4 128 מגה ואני משתמש בווינדוז XP עכשיו הבעיה: כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (יש לי ADSL מודם פנימי, חצי מגה) המחשב שלי נהיה איטי מאוד.... שאני מפעיל לדוגמא ת"מחשב שלי" הוא עולה אחרי הרבה זמן ועולות איתו כל מיני פירסומות לדוגמא: http://ads.flashtrack.net/banners/images/campaigns/170.php ככה גם עם האינטרנט אקספלורר ניסיתי לרוקן, חשבתי אולי עומס, צרבתי הרבה דברים שום דבר לא עזר ברקע פועלים גם zone alarm, ICQ סגרתי ומחקתי אותם שום דבר לא עזר מישהו בבקשה יוכל לעזור לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper: נ.ב האם יש למישהו מושג מזה הקובץ blimsv.dll?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לפרמט את המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה והשאלה היא: א. איך מגבים כתובות ואנשים וגם הודעות באאוטלוק, איך מגבים מועדפים ומסמכים? כדי פשוט להעתיק את MYDOC ל D? ב. עוד משהו ששכחתי לגבות? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי מלפני שבוע בערך xp pro על הארד-דיסק החדש של מאקסטור 80 גי'גה עם 8 מגה זכרון ומלפני כמה ימים יש כל כמה שעות קריסת מערכת והמחשב עושה לבד restart מה שמעצבן מאוד כאשר אני מוריד דברים כבדים מהאינטרנט או שאני במשחק CS :AR15: אז למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה ומימה היא נגרמה ???
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לצ'אט מפיעה לי תמונה שכאילו לא עלתה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם בקשר users ב-winxp כול פעם שאני מעלה את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על היוזר שלי או כול פעם שאני לא נוגע בעכבר אז הוא כאילו log off ליוזר שלי מזה איך אני גורם לדבר הזה לא לעבוד
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
כתוב בו IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קורה לי כל איזה יומיים וזה ממש משגע לי תשכל סתם בגלישה באספלורר או באמצע משחק אני על XP SP1
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טמפרטורות: בממוצע 30 מעלות מעבד: P4 2000MHZ זיכרון: 256MB OS: WIN XP מה יכולה להיות הבעיה? וגם הרבה פעמים זה יוצא לי מהINTERNET EXPLORER ומבקש לשלוח דו"ח כמובן איך מבטלים את האפשרות הזאת שמופיע לי כל פעם ההודעה על שליחת דו"ח??
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בשתי מערכות הפעלה , ווינדוס 98 וXP היום רציתי לעשות upgrade מ98 ל2000. בהתקנה הוא כתב לי שהוא מעתיק קבצי התקנה כשהוא סיים הוא עשה ריסט נכנס להתקנה וכתב לי הודעת שגיאה. משהו על הארד דיסק שלי שיש איתו איזו בעיה. לא משנה, ניסיתי להיכנס לאקס פי אבל המחשב קלט אותו כווינדוס 2000 וכתב לי שחסרים קבצים. אז נכנסתי ל98 ועשיתי התקנה לXP כדי שיבטל את ההתקנה של 2000, הוא באמת ביטל, הוא העתיק קצבים עשה ריסט שוב אבל הפעם לא נתתי לא להמשיך להתקנה אלא הפעלתי את הXP עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי 3 אפשרויות Windows XP profesional Windows 98 Win XP install והוא מסומן על XP Install הוא נותן בערך 4 שניות ואז נכנס להתקנה של XP אני צריך עזרה ב לבטל את זה, מן Uninstall להת…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
-
התקנתי את xp pro בגרסה האנגלית ואחרי זה הלכתי למאפינים הוספתי שם את השפות האחרות עם העברית ועשיתי אדד לעברית ובכל זאת הוא מראה כל מיני סימנים אחרים במקום עברית בכל מיני מקומות ותוכנות ! מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מספר תוכניות שהותקנו במקרה תוך כדי גלישה והן מעצבנות כל הזמן רוצות להכנס לאינטרנט פותחות חלונות וכל מה שאפשר לחרפן בן אדם, בהסרת\התקנת תוכניות אין אפשרות להסיר את התוכניות כי התוכניות רוצות שאני ארשם לאתרים שלהם ואז יהיה אפשר להסיר אותם, באמת! שיא החוצפה! איך אפשר להעיף את התוכניות האלה קיבינימט
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי באתר מסויים שיש את התוכנה הזו מובנית בווינדוס אקס פי. איך מפעילים אותה? איפה היא בדיוק נמצאת? מה היכולות שלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לשאול אותכם על חלונות מה הכי טוב ...windows xp או windows 98 מחכה לתשובתכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכיול להסביר לי מה ההבדל בי הרגיל ל Windows XP 6 in 1 לבין Windows XP 8 in 1 לבין Windows XP Media Center והאם החבילות עיברית תומכות בהם ???? אם אפשר פירוט של כל אחת ממש תודה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
כאשר אני מכבה את ווינדוס ע"י לחיצה על מתג ה-אוף או ע"י התחל=>כבה ווינדוס שומרת את ההגדרות ונתקעת שם ולא נכבית. אין בעיה בחומרת המחשב לכן שמתי את זה בפורום הנ"ל. גם הלינקים מבעיות כאלה מהודעות קודמות כבר לא פעילים. תודה לאחר שקראתי את התגובות, לטעמי הבעיה היא באיזושהי הגדרה של ווינדוס עצמו. כיוונון ברג'סטרי או תוכנה מסויימת שפשוט לא מגיבה. לגבי לסמן וי בניהול צריכה מתקם - לא מצאתי את זה. כנראה שזה מופעל כברירת מחדל (אחרת שהייתי לוחץ על כיובי מחש בכפתור החשמל שלו הוא היה מתכבה מייד ולא מפעיל את הפרוצדורה של ווינדוס) או שלא חיפשתי במקום הנכון. לגבי תצורה: 1. Pentium IV 1500 MHZ 2. GigaByte IDX3 3. Geforce 2 MX400 64 MB the latest drivers 4. intel application accelrato…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בTaskbar למטה את הסמל של ה"Safetly Remove Hardware" (אשר קשור להתקן USB) מישהו יודע איך אפשר להסיר את הסמל הזה לחלוטין? (ז"א שלא יראו אותו גם כשאני לוחץ על החץ הזה בשביל לראות את הסמלים הלא פעילים...) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ו-EXPLORER 6 ובמסכי הכניסה של צ'טים כמו "נענע" או "וואלה" וכד', הוא רושם לי שאני צריך להוריד משהו של JAVA כדי שהוא יוכל להמשיך להראות את המסך. אני מוריד (וזה משהו קטן כי ההורדה קצרצרה) וזה לא מתקין את עצמו או נותן לי כזו אופציה. הקיצר, מאיפה אני מוריד תוכנת JAVA שתתאים לי או מה אני עושה כדי שאוכל לראות את האתרים האלה ???
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
יש לי win xp pro ביצעתי update והורדתי עידכונים "קריטיים" לאחר שהמחשב שלי נסרק לאחר התקנה ואתחול moviemaker2 שבו השתמשתי על בסיס קבוע "נופל" לפתע פשוט באמצע עבודה נסגר ללא הודעת שגיאה או הזהרה ופשוט אי אפשר לעבוד איתו, וככה זה נמשך מפעיל עובד קצת ונופל, אם אני לא עובד אם התוכנה היא תשאר פתוחה ללא הגבלה והיא לא נופלת אבל ברגע שאני רוצה לשמור לערוך או כל פעולה פשוטה היא נעלמת. שאלתי היא: האם יש אפשרות שזוהי חסימה של מיקרוסופט ששתלה לי משהו במחשב וחסמה לי את השימוש בmoviemaker באופן יזום עקב שימוש לא "נאות" במוצרי מיקרוסופט? ???
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי שני קבצים...שניסיתי למחוק אותם והם לא נמחקים...שניהם (ככה מראה הווינדוס ) תופסים כלום...ממש אפס. לא יודע איך זה,אבל לא נראה לי הגיוני,איך אני מוחק אותם זאת השאלה?????
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני זוכר שייש בווינדוס איזה דבר שעושים ב- run כותבים אותו שם ואז יש לך את המפרט של המחשב שלך במדויק. תעזרו לי בבקשה למצוא את זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש בערך פתחתי ת'רד בנושא, אך לא קיבלתי שום תגובה. אני יודע שאתם לא אוהבים שמעלים את אותו הת'רד פעמיים, אבל אני ממש נואש ויתכן שלא כולם יכלו לראות את ההודעה שלי בגלל שהיא פורסמה בזמן שהפורום היה נופל מידי פעם. אז אני אספר לכם, ברשותכם, שוב על הבעיה שלי: כאשר אני מקליד כתובת שגויה או יותר גרוע - כאשר האתר אותו אני רוצה לא עולה תוך כמה שניות (5 בערך) הדפדפן פונה אוטומטית לאתר חיפוש בשם http://www.qcksearch.com. הדבר מעצבן נורא וממש מתיש לפעמים כשאני מנסה להתחבר לאתרים איטיים יותר - פה אני צריך ללחוץ על הקישור כמה פעמים על שסוף סוף האתר שרציתי עולה - ולא האתר הדפוק הזה. האם מישהו יודע איך מבטלים את הדבר הזה??? בבקשה נסו לעזור - כל דבר שעולה לכם בראש. אני ממש נואש... …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-