עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by blanco,

Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 11:51:43 AM, on 2/13/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Files\Norton AntiVirus\AdvTools\NPROTECT.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe C:\Program Files\MSN Messenger\msn…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. כבר פתחתי אשכול בקשר לבעיה שלי.. אבל עכשיו אני די סגור על משהו, והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין גירסת חלונות ישנה על חדשה, אבל בלי למחוק את הגרסה הקיימת. ליתר דיוק יש לי וינדוס ויסטה בטא 1 עכשיו ואני רוצה להתקין בנוסף אקס פי . כשאני מפעיל את ההתקנה המחשב לא נותן לי להתקין בגלל שיש מערכת חדשה יותר מותקנת. חשוב לי שהיו לי שני מערכות מותקנות ותיהיה אפשרות לבחור בניהם באתחול המחשב. (כמו שכל מי שמתקים אקס פי על 98, יכול לבחור באפשרות של שני מערכות) תודה לכל מי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by zglazer,

היי יש לי מחשב p3 866 256k win xp pro הבעייה היא שכאשר אני מבצע פעולת כיבוי הוא נתקע בשמירת ההגדרות , ואינו מתכבה אוטומטית רק ע"י RESTARTידנית. אנא חזרו מהר ככל שאפשר עם פיתרון. תודה צביקה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by blackbimer,

אממ לאחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד קצת ביותר איטיות ממה שהתרגלתי אליו בלי קשר לפרמוט. רציתי לדדעת איפה אני יכול לראות את עניין המשאבים ואת כמות הכוח והזכרון אם אפשר ככה להגדיר את זה שיש למחשב בכל רגע נתון וגם מזה כל הדברים שרצים לי ברקע של המחשב שאני לוחץ קונ' אלט דל יש שם מלא דברים שאין לי מושג מהם אפשר לכבות אותם? לציין שיש לי אקס פי הום אדישיון 1.8 512 מגה תודה וחג שמח..

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by PhoenixBoy,

יש לי בעיה שאם אני לא נוגע במחשב כמה דקות הוא עושה log out ואני לא רוצה שזה יקרה איך מבטלים את זה? ועוד משהו.. כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי לחלון הwelcome ומראה לי את היוזר והוא רוצה שאני אלחץ עליו כדי להכנס והוא לא נכנס אוטומטית. איך אפשר לסדר את זה? (יש לי רק משתמש אחד במחשב...)

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. שלום אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי...לצערי אני אפתח בהודעה של בעיה שיש לי במחשב... דבר ראשון תראו... אני רואה באינטרנט לבן...כאילו בלי רקע וגם ככה אני רואה בוואלה נענע והכל...בדקתי כבר וזה לא הפיירוול וגם לא התקנתי כלום בזמן האחרון זה סתם ככה נדפק... הנה תמונה...התמונה היא מפורום אחר שביקשתי שם עזרה גם... ודבר שני... איך אני מוריד את הכחול המעצבן הזה שמסמן לי את הפריטים בשולחן עבודה? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by Dante_9,

במחשב של אחי האופציה של עידכונים אוטומטיים לא נגישה (אפורה) ואי אפשר לסמן אותה. מה עושים? כל החלק שסימנתי בכחול אצל אחי פשוט אפור.

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by erbu,

איבדתי דיסק שידרוג של וינדוס XP פרו. למישהו יש מושג מה המחיר שלו היום ואיפה אני יכול להשיג אותו הכי זול? (אני חייב דיסק מקורי כמובן)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  9. ערב טובים חבר'ה. בדיוק הגיע הווינדוס וויסטה 32 ביט שהזמנתי מהאתר של התדרות המורים ורציתי לשאול כמה שאלות. האם זה דיסק לשדרוג בלבד? אני הבנתי ש-32 ביט לא מנמל 4 GB ראם ורציתי לשאול האם משחקים המותקנים על הווינדוס כן ינצלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  10. אני מתכוון לשורה הכחולה נמצאת בתחתית המסך לדוגמא כשאני פותח חלון באינטרנט ואני מקבץ אותו למטה לשורה הכחולה אני לא רואה אותו איך אפשר לפתור את זה מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  11. Started by DrStyle,

לא נותנת לDAEMON TOOLS לעבוד בעיות עם אנטיוירוס יותר מידי שאלות יש למישהו פתרון? >< 64BIT

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by gal,

לא בטוח שקשור לכאן אבל, בעקרון האם יש הבדל ביצועים ומהירות אם אני מתקין ויסטה 64 ביט על כונן קשיח עם 16MB BUFFER או שאני מתקין על דיסק עם 8MB BUFFER.כי פשוט התקנתי אותה על דיסק שהוא קצת מרעיש וזה משגע אותי והייתי רוצה להתקין את זה על הסמסונג שלי של 160GB אבל עם 8MB BUFFER. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by bg1987,

שלום לכולם, היום אחרי שפירמטתי את המחשב המשפחתי שלנו, הבנתי שאני צריך להפעיל משטר דיקטטורי על המחשב הזה, הכוונה בגלל שהמשפחה מבינה במחשבים ובגלישה בטוחה באינטרנט כמו שאני מבין בבוטניקה וכשיש 3 אנשים שמתשמשים במחשב הם מצלחילם למלא אותו בכ"כ הרבה זבל ווירוסים שהוא לא שורד הרבה זמן. אז אני מחפש עכשיו דרכים לנעול פיצרים מסויימים במחשב. מה שאני אוצה לעשות זה: נעילה מוחלטת של IE וFIREFOX, אי אפשר לשנות כלום, לא HOMEPAGE לא להוסיף TOOLBARS שום הגדרות. רק להוסיף מועדפים נעילה מוחלטת של STARTUP, מניעה של כל תוכנה שהיא להוסיף את עצמה לSTARTUP, רק באישור סיסמא (יענו run as admin) אופציונאלי, הגבלת גישה של משתמשים לחלקים בדיסק הקשיח, זאת אומרת. אין אפשרות לשמור קבצים שלא בתקיות מסויי…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. בוקר טוב לכולם... אחרי הברדק שהיה הוחלף הלוח-אם והתקנתי בלי בעיה את ווינדוז 7. אבל לצערי עכשיו נתקלתי בהתחברות לאינטרנט. הווינדוז מזהה את שני כרטיסי הרשת שלי כמו שצריך אבל הוא נותן לי למטה אייקון של מה שמחובר למודם (אלקטל ספיד-טאץ' הום) עם סימן קריאה. אני יודע שצריך להכניס IP ידני לכרטיס הרשת (10.200.1.1) וזה מה שעשיתי אבל הוא עדיין עם הסימן קריאה הצהוב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא (מסתובב איפשהו מדריך להגדרת אינטרנט?) אולי יש דבר נוסף שלא עשיתי. התמיכה הטכנית במוקד לא תומכת בהתחברות לווינדוז 7 הדבר הוא שאחרי שמזינים IP ידני אז פשוט למטה אין כפתור של "OK" או "APPLY" כמו שהיה ב-XP אלא פשוט כפתור CLOSE . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! יש מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט כאשר אני נכנס לכל תקיה מסוימת בתוך התקיה אני נכנס לתצוגה ובוחר שהסמלים יהיו מסודרים בגודל בינוני לאחר כמה זמן אני נכנס וזה משתנה לרשימה כנ"ל הגודל של החלון כיצד אני שומר את האופציה שהם יהיו מסודרים באותו מצב ולא השתנו וגם הגודל של החלון?... ???

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by liormor,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 מעבד של אינטל פנטיום 4 2.6 לוח אם של Asus. לאחרונה המחשב עבר פרמוט מלא. התקנתי xp home edition מקורי ובמהלך הזמן (בערך חודש) הורדתי בין שאר העדכונים גם את העדכון ל-sp3. מאז מופיעות לי במחשב תופעות בלתי מוסברות - המחשב עובד מעולה כמה ימים ויש ימים שאני מעלה אותו ולוקח למערכת ההפעלה בין 2-4 דקות לעלות. אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר לעצמו. כך גם עם האינטרנט שעולה כל פעם אוטומטית עם ההפעלה ופתאום לא עולה בעת ההפעלה אלא רק לאחר ריסטרט. במחשב עובד avg באופן פעיל עם סריקות יומיות, כמו כן תוכנת Spybot, המחשב נקי לגמרי. הנטייה שלי היא להסיר את ה-SP3 אבל רציתי לדעת אולי הסיבה קשורה למשהו אחר. תודה לכל המשיבים ליאור

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  17. הכוונה היא שאני מצביע על קובץ אז שקופץ החלון הצהוב שיהיה בו הסבר שאני אכניס כי לפעמים אני שוכח מה קובץ מסויים פותח (הכוונה לדוגמא להוריד קובץ התקנה של cpu-z ובפתאום אחרי שנה לא לדעת למה הקובץ).

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by ^^rUsLaN^^,

אחרי שמתקינים את הדרייברים של כרטיס מסך (X1950PRO) ועושים רסטרט, האיכות של הצבע יורדת ל 4BIT ורזולוציה ל800X600. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים וחדשים, אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. התקנתי תוכנה של text to speech לאחר הסרתה (לא הייתי מרוצה מגירסת החינם) לא עובדים עוד כראוי מרכיבי speech של windows xp (לדעתי נמחקו הקולות של sam וכד'). איך אפשר להתקין את רכיב ה-speech מחדש? או לחילופין להתקין מחדש קולות בסיסים של ה-windows? ואיפה אפשר להשיג את קולות האלה והתקנה שלהם אם נדרשת? בתודה על העזרה, טל נ.ב. אשמח להפניות לקולות נוספים להורדה (בחינם ובצורה חוקית)

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. שלום רצתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבנות סקין לWIN XP (ראיתי בנעוץ תוכנה לעיצוב שלוחן עבודה אבל אני לא יודע אם זה עושה את מה שאני רוצה) אם יש תוכנה כזאת מה השם שלה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

שלומות, מישהו מכם יודע במקרה איך לעזאזל אני יכול לשנות את השפה של המדיה פלייר(11) לאנגלית? זה משגע אותי שהוא ככה בחצי עברית(יישר הטקסט לימין) ובחצי אנגלית(האובייקטים עצמם מיושרים לשמאל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. Started by crik,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה אשר כאשר עולה הווינדוס יש בדר"כ משהו כמו 2 שניות של מסך שחור לאחר שיש את המסך של הווינדוס XP... אצלי זה נתקע במסך השחור בערך כ 5-10 דק אך לפעמים יותר.... הבעיה נוספת שברגע שזה קורה ואני רוצה ללחוץ על אחד המשתמשים לוקח לווינדוס זמן להגיב... האם מישהו יודע מה הבעיה/או נתקל ויודע את הפתרון (נ.ב נורא חשוב לא לפרמט את המחשב הזה.. יש חומר יקר ערך שלא ניתן לגיבוי) תודה, משה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by zxcvbnm,

שלום, יש לי מחשב עם מס' יוסרים עם גישות שונות כמו גסט וadminsitartor. אשמח לדעת אם יש אפשרות לגשת מיוסר של גסט לקובץ או תיקייה כלשהי עם הרשאות של administrator (כמובן עם סיסמא ומשתמש) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  24. למה אני שואל ראיתי בטלוויזיה שמיקרו סופט נלחמת בעותקים הלא חוקיים. ואני קניתי חוקי ווינדוס xp והתקנתי אותו על מחשב p3 ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה התקנון שמוש בווינדוס וחיפשתי באתר של מקרו סופט ולא מצאתי תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. קודם כול קראתי חוקים.אבל מה לעשות אני חייב לכתוב את ההודעה .... אני חייב לדעת מה אני עושה עם עדכנתי את הWINDOWS וכל פעם בעלייתו אני מקבל הודעה שהXP פג וזה.... הווינדווס מעצבן אותי ושולח יותר מדי הודעות.... תודה .

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.