עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by PCall,

שלום. יש לי Windows Xp רגיל , אני רוצה להתקין Pack 2 (אני לא רוצה פרמט מחדש את המחשב). הורדתי מאתר Microsoft, אתה הPack 2 ואני לא מצליח להתקין אותו , זה נותן לי לבחור איפה להתקין והכול בסדר ,כשזה מתחיל להתקין אחרי כמה זמן (לא מספיק להגיע לאמצע) זה מפסיק אומר את זה ! http://img209.imageshack.us/my.php?image=56602901hs9.png תעזרו לי בבקשה!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. שלום לכולם אני מנסה להכנס לאפשריות של הוינדוס XP לאפשריות של הפייר וואל המובנה של הוינדוס וזה נותן לי את הבעה הזו?? יש לי את כול העידכונים עד היום לשעה זו מוזר לא יודע כבר מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. עם איזה תוכנה אפשר לנתח קבציי דאמפ

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. Started by d_v,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב, ויש לי דיסק מקורי של XP שקיבלתי עם המחשב (נייד, אגב- וזה לא המחשב ממנו אני כותב). כשאני מכניס את הדיסק, נפתח לי חלון שנותן לי מס' אופציות- ניסיתי לבחור install אולם הוא אומר שהגירסה במחשב שלי יותר חדשה ולא מוכן לעשות זאת. איך אני עוקף את זה? ואם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת? ואגב, אם יש לי XP בעברית, האם ישנה אופציה להפוך אותו לאנגלית? כמו כן עם אופיס? המון תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by ilay22,

מה פשר הדבר? פתאום נהיו לי מלא קבצים כחולים כאילה במחשב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  6. ה taskbar כן מופיע יש את ה start,quick lunch וכל אלא אבל אם אני נכנס (למשל) לEXPLORER אז לא רואים כלום.... אני אשמח לעזרה כי זה דיי דחוף... תודה... נ.ב. זה ווינדוס רגיל...[br]פורסם בתאריך: 25.04.2008 בשעה 16:25:50 נפתר! (ע"י taskbarrepairtool)

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. Started by dbbd,

האם ניתן להתקין וויסטה 32 + 64 כDUAL BOOT? האם ניתן XP+וויסטה כDUAL BOOT?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. Started by PuLsE,

אממ אז ככה אני משתמש בXP, היום פירמטתי ואחרי שהתחברתי הופיעה לי בעייה אני לא מצליח לדפדף בין החלונות שנמצאים על הTASKBAR בתחתית המסך ישירות זתומרת שבשביל לעבוד לדוג' בין חלון אינטרנט אחד לשני אני צריך ללחוץ פעמיים בכדי להגיע לחלון הרצוי כאילו פעם אחת בשביל למזער ופעם אחת בשביל להעביר ואם אני רוצה לדפדף בין חלון אינטרנט לחלון רגיל לדוגמא אני לא יכול בכלל אל אני צריך למזער את החלון כאילו הוא נמצא בסוג של אופציה של "Always on top" בתודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

חבר שלי התקין מחדש WINDOWS XP מקורי. (REINSTALL דרך התקליטור) ו עכשיו הWINDOWS מסקרב לתת לו להתקין את SP2 ושאר העדכונים ההכרחיים בטענה שיש לו אותם כבר. מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by ofir667,

בעיקרון אני רואה עברית אבל אם לדוג' אני רוצה לצרוב משהו אז כשאני מחפש אותו דרך נרו אז אי אפשר לראות עברית... גם בתוכנות אחרות אי אפשר לראות עברית! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by djass,

שלום כניתי מחשב חדש עכשיו יש לי שאלה.. עם אני יתקין ויסטה על המחשב המשחקים יעבדו לי כמו שצריך?? הכול יעבוד טוב לא יהיה לי בעיות או משהו כזה יש לי מחשב חזק יותר מהדרישות של ויסטה תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by eo178,

שלום קניתי מחשב שהיה מותקן עליו SP2 , אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את SP1 אבל יש בעיה קטנה אני מכניס את דיסק ההפעלה (מקורי) הוא מעלה את כל הדריברים הנחוצים ואז שהוא מסיים מופיע לי מסך שהוא לא מזהה שיש כוננים קשיחים במחשב ואז מוציא אותי מההתקנה הכוננים שיש ברשותי הם בטכנולוגית SATA נכנסתי לביוס (לוח של אינטל D955-XBK ) ואני רואה שהוא כן מזהה את כל הכוננים גם את האופטים יש לי שני דיסקטים אחד RAID DRIVER sata controller והשני RAID DRIVER matrix storage technology נאמר לי כאשר מע' ההפעלה מעלה את הדריברים יש ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט הדיסקט sata controller לא מבצע כלום ודיסקט matrix storage technology כן מבצע אבל הוא נותן לי לבחור ידנית מה להתקין ואני לא י…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by mzini,

שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows XP pro תודה לעוזרים....................... :s05: :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. השאלה בכותרת אני זוכר שהיו רושמים משהו ואז מספר שניות ואז במחשב היה מתכבה בעצמו לפי מספר השניות היו רושמים את זה ב- CMD אם זה עוזר (תקנו אותי אם אני טועה)

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. זה לא בדיוק תוכנה אלה אפשרות באתר שלה למצוא ווירוסים על המחשב http://www.microsoft.com/security/malwareremove/default.mspx

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. היי! כאשר המחשב עולה,הוא לא ממשיך לטעינת וינדוס. כדי שימשיך הלאה לעלייתו ממש אני צריך ללחוץ F-1 להמשך או ליכנס לביוס DEL. אין שגיאה כלשהי על המסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by Do As Infinity,

יש לי שאלה ב-IE, נכון כשממלאים טפסים באינטרנט (כמו הרשמות, פרופילים וכו') יש אפשרות לשמור את המידע שאתה מכניס בתיבות הטקסט ואחר כך במקום להקליד אותו אתה יכול להקליד רק את האות הראשונה וזה ישלים את מה שרשמת לבד? רציתי לדעת איך מבטלים את זה כי בטעות לחצתי אישור שהדפדפן שאל אותי אם אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר הזה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by noambar,

שיחקתי במשחק trackmania והמסך היה שחור אז עשיתי restart. מאז כל פעם שאני פותח את המחשב הwindows עולה ונותן הודעה שכתוב בה: your winows has just recoverd from a serius problem או משהוא כזה ואז הוא עושה מאתחל את עצמו. מה לעשות?!?!?!?!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. היא עולה ב startup למרות שהיא לא מופיעה ב startup folder היא מריצה את החייגן של wow ומחייגת דרכו לאינרנט היא יושבת לי ב system tray וכל כמה זמן מריצה לי בדיקת real time protector אי אפשר להסיר אותה דרך ה add/remove

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

חבר הביא לי את הווינדוס ורשום שם שהוא מתאים ל-אינטל "Windows XP 64-Bit Edition will run on the Intel Itanium processor" האם הוא יתאים לי (יש לי AMD 64-Bit)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. Started by niv0us,

יש ברשות לאפטופ יש מדגם dell latitude c800, עם מעבד intel PIII 850 וזיכרון של 256, ויתכן 512... אני מעונים לאתחל אותו. המחשב מיועד למטרות עבודה בלבד, תכנות וכו'... המערכת הפעלה שיושבת עכשיו על המחשב היא windows 2000 pro. השאלה שלי איזה מערכת הפעלה כדי להתקין על מחשב כזה, האם ניתן להתקין וינדוס אקס פי. ומה הדרישות המומלצות למחשב שהייה כדאי להתקין עליו מערכת הפעלה xp. בתודה מראש ניב

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. אני לא מצליח להקים רשת WIFI בין הPC שלי לLEPTOP . היכן אני מוצא הסברים והנחיות כיצד לעשות זאת? רצוי בעברית. תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. טוב ככה אחותי הקטנה התעסקה עם המחשב :bash: :kopfpatsch: ואיכשהו היא הצליחה שבמקום לפתוח תיקיה זה יפתח את החיפוש שאני לוחץ מקש ימני על תיקיה זה מראה לי שהחיפוש נמצא בראש הרשימה ולא הפתח..... עזרה בבקשה אחות מטומטמת

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by joeyho,

שלום, יש לי וירוס במחשב ולאחר שניסתי לתקן את המחשב בדרכים עקיפות מבלי לפרמט (כמו לשחק ברג'יסטרי וכדומה) הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט וכאן יש לי בעיה. כשאני מאתחל את המחשב דרך הדיסק של הווינדוס הוא לא נותן לי לעבור לשלב של הפירמוט וההתקנה והוא רושם לי registry error יש לי כמה שאלות האם מותר להעביר את ההארד דרייב למחשב אחר ולפרמט את כונן C דרך המחשב הזה? זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין לאחר מכן עליו windows דרך המחשב המקורי? האם ניתן לפרמט את כונן C מבלי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

ישנה בעייה במנהל ההתקנים גבי ההתקן "6to4 adapter". הבנתי שזה משהו הקשור להתקני רשת וזו מסתבר בעייה די נפוצה בוויסטה למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.