Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום כניתי מחשב חדש עכשיו יש לי שאלה.. עם אני יתקין ויסטה על המחשב המשחקים יעבדו לי כמו שצריך?? הכול יעבוד טוב לא יהיה לי בעיות או משהו כזה יש לי מחשב חזק יותר מהדרישות של ויסטה תודה למי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
טוב אני צריך להתקין את הפקס בוינדוס אקס פי פרו אני מכניס את הדיסק ניכנס להתקנת רכיבי וינדווס אופציונלים בוחר שם את הפקס ואני מנסה להתקין והוא מבקש מימני את הדיסק השני איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכול חברי הקהילה המלומדים! לפני כשבוע ביצעתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה win xp pro אם sp2. מאז המחשב כאילו שוכח את מה שאני עושה עליו אחרי הכיבוי שלו, לדוגמא: אני מכוון רזולוציה של המסך ואחרי הרסטרט הוא מחזיר אותה להגדרות הראשוניות אני מתקין את הדרייבר של כרטיס הקול, אחרי הרסטרט הוא שוב מאבד את הדרייבר וצריך להתקין שוב. הוא מתקין אוטומוטית את הדרייבר של העכבר מחדש אחרי הרסטרט והכי קריטי, אחרי כול הפעלה מחדש, האנטיוירוס נעלם כלא היה. אנא, עזרו לי לפתור את "בעיית הזכרון" המוזרה הזאת! תוודה מראש! מיכאל
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי בעיה במחשב, שה-Windows Media Center בויסטה לא מזהה את כרטיס הטלוויזיה שלי ואני לא יכול לראות שם ערוצים... מצד שני, ויסטה התקינה לי לבד את הדרייברים לכרטיס כך שעם תוכנות עריכה אני יכול להקליט וכ"ו. יש לי את הכרטיס Pinnacle PCTV משהו ישן מלפי בערך 4 שנים... אני יודע על משהו עם תאימות למדיה סנטר אבל אולי יש תוכנה או דרייבר שיאפשרו לי להשתמש בו במדייה סנטר?? תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני מתכוון לשורה הכחולה נמצאת בתחתית המסך לדוגמא כשאני פותח חלון באינטרנט ואני מקבץ אותו למטה לשורה הכחולה אני לא רואה אותו איך אפשר לפתור את זה מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
התעסקתי בלוח בקרה קצת ונוסף לי מין כונן כזה שרשום עליו .. בקיצר ראו בתמונה /\ /\ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב, ויש לי דיסק מקורי של XP שקיבלתי עם המחשב (נייד, אגב- וזה לא המחשב ממנו אני כותב). כשאני מכניס את הדיסק, נפתח לי חלון שנותן לי מס' אופציות- ניסיתי לבחור install אולם הוא אומר שהגירסה במחשב שלי יותר חדשה ולא מוכן לעשות זאת. איך אני עוקף את זה? ואם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת? ואגב, אם יש לי XP בעברית, האם ישנה אופציה להפוך אותו לאנגלית? כמו כן עם אופיס? המון תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך לעשות עידכון למערכת ולפני זה אני רוצה לגבות אותה... הבעייה שעבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שעשיתי גיבוי ואני לא ממש זוכר איך עושים את זה HELP :-[ תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
עקב Autoclicker נפתח לי בSIDERBAR המון המון המון תאריכונים...וכל פעם שאני מוחק אחד ניתקע המחשב עד למצב של שומר מסך ואז שוב אני יכול למחוק אחד... האם יש דרך פשוט למחוק בבת אחת את כל הגדגטים של הSIDEBAR במכה אחת (יש לי עשרות פתוחים אם לא מאה לפחות) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
..... אני מקבל חומרה חדשה ביום חמישי, ואני צריך כמובן להתקין WINDOWS ... אז ככה.. איך קובעים למחשב לעשות BOOT מהדיסק של WINDOWS (מהסידירום) .. הבנתי שנכנסים לSETUP וצריך לשנות שם וזה עובד ככה. .. אז ככה אני עושה את זה ? מדובר על amd athlon 64b 3000+ 939 עם לוח gigabit knsc939 nforce 3 . אשמח אם מישהו יסביר שלב אחרי שלב . תודה...רבה .
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני אראה את כל הקבצים בכל התיקיות כ LARGE ICONS כי אני רואה הכל כ DETAILS וכל פעם לשנות תיקייה תיקייה זה באסה.
-
למי שעוד לא מכיר, האתר הבא מרכז מידע וקישורים על כל תוכנה התומכת ב-64 ביט כולל עדכוני דרייברים: http://www.start64.com/index.php דרך אגב, מהאתר הזה הוקפצתי להורדת דרייברים חדשים של NVIDIA שיצא בזמן האחרון ויש שיפור מרשים ביציבות, למעשה עוד לא ראיתי כחול בעיניים (נוקש בעץ) תוך משחק ממושך.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
חבר הביא לי את הווינדוס ורשום שם שהוא מתאים ל-אינטל "Windows XP 64-Bit Edition will run on the Intel Itanium processor" האם הוא יתאים לי (יש לי AMD 64-Bit)
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
קשה להגדיר מה הבעיות האלה. אני אתן דוגמא: ליד כפתור התחל יש קיצור דרך לשולחן עבודה, לדפדן ולמדיה פלייר. הוספתי שם קישור לוינאמפ שמגיעים אליו דרך החץ. אם אני מחליף בין המקומות שלהם, נגיד של הוינאמפ והמדיה פלייר, אז מהמקום שהעברתי אני רואה שנשאר שם וינאמפ, אבל במקום של הוינאמפ הוא גם מופיע. כלומר יש אותו פעמיים. וכדי שזה יתעדכן למצב האמיתי אני צריך ללחוץ שוב על החץ. הוספתי תמונה שתעזור לכם להבין בנוסף אם לדוגמא אני מעביר קבצים, אז אני לא רואה אותם בסיום ההעברה. רק כשאני מרענן את התקיה אפשר לראות שהם שם. אלה בעיות קטנות אבל הם מציקות ומפליאות. בנסוף האינטרנט אקספלורר לא מגיב בתדירות די גבוהה וצריך לסגור אותו. לדוגמא, את ההודעה הזאת כבר רשמתי אבל האקספלורר החליט להתקע לו ועכש…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הרבה פעמים (בעצם כמעט תמיד ) שאני לוחץ על כיבוי אז לא קורה כלום ואז אני לוחץ עוד פעם וגם לא קורה כלום.. אותו דבר עם הריסטרט אמרו לי שיכול להיות בגלל המודם או משהו.. זה קשור ביכלל? אם צריך את המפרט או משהו זה בחתימה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני משתמש בXP, היום פירמטתי ואחרי שהתחברתי הופיעה לי בעייה אני לא מצליח לדפדף בין החלונות שנמצאים על הTASKBAR בתחתית המסך ישירות זתומרת שבשביל לעבוד לדוג' בין חלון אינטרנט אחד לשני אני צריך ללחוץ פעמיים בכדי להגיע לחלון הרצוי כאילו פעם אחת בשביל למזער ופעם אחת בשביל להעביר ואם אני רוצה לדפדף בין חלון אינטרנט לחלון רגיל לדוגמא אני לא יכול בכלל אל אני צריך למזער את החלון כאילו הוא נמצא בסוג של אופציה של "Always on top" בתודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שכאשר אני לוחץ על המקש הימני בעכבר כדי לדוגמא לפתוח תיקייה חדשה זה לוקח הרבה זמן (הסמן של העכבר הופך לשעון חול) בסופו של דבר זה נפתח ערכתי היא שיש לי בתפריט הזה משו שגורם לו להיתקע צירפתי קובץ ע"מ שזה יהיה יותר ברור מקווה לתשובה תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
טוב ככה אחותי הקטנה התעסקה עם המחשב :bash: :kopfpatsch: ואיכשהו היא הצליחה שבמקום לפתוח תיקיה זה יפתח את החיפוש שאני לוחץ מקש ימני על תיקיה זה מראה לי שהחיפוש נמצא בראש הרשימה ולא הפתח..... עזרה בבקשה אחות מטומטמת
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב בלי שיתקינו לי ווינדווס איך הוא מגיע? ואם זאת בעיה להתקין בעצמי? יש לי דיסק של אקס פי עם בוט.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי הודעת שגיאה שאף פעם לא נתקלתי בה בקשר ל DLL ההודעה מופיעה שאני מנסה לפתוח תוכנה כלשהי (שעבדה מספר חודשים בלי בעיות ולא היו שינויים בה בזמן האחרון) אני עם מערכת הפעלה XP ולא עשיתי שינויים חומרתיים וגם לא בתוכנות חדשות (לא שזכור לי..) צירפתי תמונה עם ההודעה ניסיתי כבר כמה דברים: 1. התקנת התוכנה מחדש - לא היה שינוי.. (גם ניסיתי הסרה לגמרי והתקנה מחדש..) 2. מחיקת הקובץ HHCRTL.OCX - גרם להודעת שגיאה שחסר קובץ לתוכנה ולנסות והתקין אותה מחדש 3. מחיקת הקובץ USER32.DLL - הוינדווס יוצר אותו מחדש אוטומטית בלי שינויים וההודעה בפתיחת התוכנה חוזרת על עצמה יש למישהו רעיונות ??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי פרו סרוויס פאק 1 ואני מנסה להתקין את הסרוויס פאק 2 וזה מראה לי את השגיאה הזאת: מה לעשות? כי נראה לי שזה בגלל שהורדתי תוכנה שנקראתי KEYFINDER כדי לעשות את הווינדוס חוקי וזה שינה לי תסריאל בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לפעמים יש לי תקלות בעליית הוינדוס ואני צריך לעשות repair בהתקנת הוינדוס על מנת שזה יעבוד למזלי לא הצטרכתי כי הצלחתי להסתדר... השאלה שלי איך אני עושה repair דרך שם? אני לוחץ R ואז מופיע לי שאלות כמו מה סיסמת החשבון שלך ואין לי סיסמא ואז אני אמור לרשום משהו בחלון דוס כדי להגיע להתקנה ואין לי מושג מה לרשום... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לא נותנת לDAEMON TOOLS לעבוד בעיות עם אנטיוירוס יותר מידי שאלות יש למישהו פתרון? >< 64BIT
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם , הדפדפן (גם explorer וגם firefox) פשוט נסגר אני מכניס את הכתובת והדפדפן נסגר , למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לדעת אם אפשר להכניס 4GB זיכרון במערכת הפעלה vista בגרסת ה32 ביט? או שחייב 64 ביט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-