עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by axon,

יש לי בעיה לגשת לספריה של יוזר שלי אחרי שקרסה לי המערכת הפעלה- אני מקבל הודעות של access denied מישהו מכיר את הבעיה ? יש תוכנות שפותרות את העניין הזה ?

2. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משוטט לי בכול מיני אתרים ופתוח לי כמה דפים ואני רואה על ידי windoes task manger באפשרות של ה-processes שם שכמעט כול אחד מהדפים שפתוחים לי תופסים לי מלא זיכרון מישהו אולי יודע מה זה הנה תמונה והכי מצחיק שזה בסדר יורד או עולה איך שתריצו וגם רציתי להוסיף שלפעמים הוא קורס לי מישהו יודע מה זה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. אמרו לי שxp home יותר מומלץ ושיש שינוים קליקים מה שונה בין xp home לxp pro?

4. Started by Bose,

מאז שפירמטתי את המחשב יש לי התרעה של 30 יום להפעלה כמו שרובכם יודעים, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו על אף שניסיתי עשרות פעמים. יש לי XP PRO SP1 מקורי עם עדכון ל-SP2 ומה שיש בפרינט סקרין זה תמיד התוצאה הסופית אחרי המון ניסיונות כושלים. יש לי התרעה של 3 ימים, מה יקרה עם הווינדוס לא יפעל עד אז? והאם יש דרך אחרת להפעיל את ה-WINDOWS? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולכם! הנה תקלה מעניינת שיש לי can't find autochk.exe מה לעשות במקרה הזה????

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by tzahi16,

שלום... ריציתי לשאול האם ניתן להתקין מערכת הפעלה 32 ביט במחשב שיש מעבד 64 ביט???

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. Started by TaL_E,

יש לי חבר שאני מתקין לו במחשב ווינדוס 98 SE. השאלה שלי היא כיצד ניתן לעדכן לו את הווינדוס ללא חיבור לאינטרנט? אני יודע שה-SP1 פועל גם על ווינדוס 98 SE, האם זה נכון? אם כן, איפה אפשר להוריד הורדה מלאה שלו ולא פאטץ' של חיבור לאינטרנט אח"כ תוך כדי התקנה? ד"א אין אפשרות חיבור לאינטרנט או לרשת בכל מקרה. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by kong5,

לפני שכיביתי את המחשב אני יודע שהיה לי וירוס הרצתי סריקה עם אנטי וירוס כניראה שהוא לא מחק אותו ואז אחרי שכיבתי והדלקתי המסך שחור וכתוב NTLDR is missing Press Ctrl+alt+del to restart

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by mzini,

שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows XP pro תודה לעוזרים....................... :s05: :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by nadavov,

טוב אני צריך להתקין את הפקס בוינדוס אקס פי פרו אני מכניס את הדיסק ניכנס להתקנת רכיבי וינדווס אופציונלים בוחר שם את הפקס ואני מנסה להתקין והוא מבקש מימני את הדיסק השני איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי?

11. שלום כולם... יש לי בעיה במחשב, שה-Windows Media Center בויסטה לא מזהה את כרטיס הטלוויזיה שלי ואני לא יכול לראות שם ערוצים... מצד שני, ויסטה התקינה לי לבד את הדרייברים לכרטיס כך שעם תוכנות עריכה אני יכול להקליט וכ"ו. יש לי את הכרטיס Pinnacle PCTV משהו ישן מלפי בערך 4 שנים... אני יודע על משהו עם תאימות למדיה סנטר אבל אולי יש תוכנה או דרייבר שיאפשרו לי להשתמש בו במדייה סנטר?? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by rotman,

שלום לכולם , אני משתמש ב windows xp והוא לא עולה לי ... הוא רושם לי : windows could not start because the following file i mising or corrupt: \windows\ytem32\onfig\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-rom. Selet "r" a the first sreen to start repair ניסיתי להפעיל את המחשב עם הדיסק התקנה של ווינדוס ואז לבחור ב repair אבל אין לי את האפשרות הזאת משום מה. אני צריך עזרה , מישהו מכיר את זה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. Started by poltergeits,

התעסקתי בלוח בקרה קצת ונוסף לי מין כונן כזה שרשום עליו .. בקיצר ראו בתמונה /\ /\ [attachment deleted by admin]

14. Started by hassan88,

התקנתי windows 98 במחשב שלי אבל יצא לי בעיה עם הצבעים וגם עם הקול כלומר הצבעים לא חזרו כמו שהיו אמרו לי שצריך להתקין תוכנה כל שהיא ואני לא יודע כרטיס הקול הוא מסוג CMI 8330 כרטיס המסך SIS 6320 ,

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש של חברת tms ללא מערכת הפעלה.... זה אומר שאני צריך לקנות עכשיו דיסק חדש של מערכת הפעלה? אם אני רוצה אקס פי אז עדיף פרו או הומ? תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. שלום. לא מזמן התחלתי לשחק ב BF2 ואחרי שאני יוצא מהמשחק הזיכרון פשוט לא חוזר אני רואה שהמחשב עדיין תופס לי 800+MB זיכרון. גם אחרי כמה שעות זה לא מסתדר וצריך לעשות restart כדי להחזיר את הזיכרון למצב הנורמלי שלו, ברור לי לא מהיום שתוכנות ומשחקים לא מחזירים תמיד את כל הזיכרון אבל יותר מ500MB זיכרון שלא הוחזר? בקיצור מישהו יודע מה הבעיה, זה מאוד מתסכל

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by moshel7,

לאחר ה תקנת vista ultimate ו nero 7.10.1.0 ה media player לא מנגן יש לציין שמותקנת גם חבילת מקודדים של k-lite 3.45

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by IG,

אהלן. אני צריך לעשות עידכון למערכת ולפני זה אני רוצה לגבות אותה... הבעייה שעבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שעשיתי גיבוי ואני לא ממש זוכר איך עושים את זה HELP :-[ תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. הורדתי את הקובץ של ה 400 KB אני מחלץ מישם 3 קבצים ומשם אני ניתקע אני לא יודע מה לעשות אחרי זה משהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by yan_ymar,

עקב Autoclicker נפתח לי בSIDERBAR המון המון המון תאריכונים...וכל פעם שאני מוחק אחד ניתקע המחשב עד למצב של שומר מסך ואז שוב אני יכול למחוק אחד... האם יש דרך פשוט למחוק בבת אחת את כל הגדגטים של הSIDEBAR במכה אחת (יש לי עשרות פתוחים אם לא מאה לפחות) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. אני אחרי פורמט וזהסידר לי את זה על 1536 - זה אמור להיות ככה ? ! משהו פה לא נראה לי על כמה זה צריך להיות : - 3072

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by newpc,

hi i got a problem i am trying all day now to install win xp on my new pc with no luck oh ya and i tryed to install from 5 cds not the same V i am geting this error: sxs.dll syntax erro in manifest or policy file gdiplas.man on line 4 the request could not be performed because of an i/o device error thats all it say after it get stuck for 1h haf way in to the install any ideas how to fix it? pc is mb:asus p5k ram:xms2 ddr2 800 corsic cpu:6600 v-card:asus gtx hd:80g and 2x250g thats it if u have any ideas of same thing i can try plez let me know thx

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by roey1,

אני לא יודע אם זה קשור לפה... יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן אבל ביומיים האחרונים זה התחזק.. קורה פשוט שפתאום המסך נכבה אבל המחשב ממשיך לפעול כי אני שומע אותו עובד. כדי שאני יוכל לעבוד על המחשב שוב אני צריך לעשות ריסט למחשב מהמארז למטה. אם יש למישהוא פתרון לבעיה המצבנת הזאת אני יודה לו. תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. אני רוצה להתקין ויסטה והבנתי שאפשר להסיר כל מיני דברים שלא צריך ראיתי שרק השפות שוקלות 1GB דרייברים למדפסת 750MB מה עוד אפשר להסיר ? http://img142.imageshack.us/img142/7490/vlitelr8.jpg

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  25. הכוונה שהמחשב עולה ולוחצים על שם המשתמש ואז הוא נכנס לוינדוס, מתי שרשום הא ברוכים הבאים. תודה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.