Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows XP pro תודה לעוזרים....................... :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אני צריך להתקין את הפקס בוינדוס אקס פי פרו אני מכניס את הדיסק ניכנס להתקנת רכיבי וינדווס אופציונלים בוחר שם את הפקס ואני מנסה להתקין והוא מבקש מימני את הדיסק השני איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP Professional sp2 כשאני עושה : התחל----> כיבוי המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש, במקום להתכבות . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה מותקנות , מילניום ואקס-פיי . ברצוני להעתיק את המחיצה של האקס-פיי בלבד ללא המילניום , המילניום מותקן ב C והאקס-פיי בD . כיצד לבצע את העתקה שרק האקס פיי יעלה ויעבוד כראוי ?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז בסוף שמתי את זה פה כי זה קשור לווינדוס.. אני שיחקתי קצת בהגדרות רציתי לשנות תמונות לכוננים שלי HD וCD ובסוף איכשהוא שיניתי משהו ועכשיו זה לא פותח... http://img468.imageshack.us/img468/5116/untitled565cg8.jpg הנה שיניתי פה משהו ועכשיו זאת לא הפקודה המתאימה... אולי מישהו יודע מאיזה קובץ אני צריך לפתוח כדי שזה יהיה מתאים? כשאני עושה new אני רושם סתם שם ואז בbrowse אני לא יודע מה לטעון.. האם תוכלו לעזור לי :s05: תודה לעוזרים ד"א זה מה שזה רושם אומנם אני לא מצליח לראות את זה ככי זה מופיע לפחות משנייה אבל תפסתי תצלום של זה.. זה סתם הגדרתי משהו אולי יש לכם מושג איזה קובץ אני אמור להגדיר שזה יפתח בטוב? אתם רק צריכים ללכת כמו בתמונה הרא…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
יש ברשות לאפטופ יש מדגם dell latitude c800, עם מעבד intel PIII 850 וזיכרון של 256, ויתכן 512... אני מעונים לאתחל אותו. המחשב מיועד למטרות עבודה בלבד, תכנות וכו'... המערכת הפעלה שיושבת עכשיו על המחשב היא windows 2000 pro. השאלה שלי איזה מערכת הפעלה כדי להתקין על מחשב כזה, האם ניתן להתקין וינדוס אקס פי. ומה הדרישות המומלצות למחשב שהייה כדאי להתקין עליו מערכת הפעלה xp. בתודה מראש ניב
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי חברים התקנתי לפני ימים אחדים חלונות ויסטה ונתקלתי בבעיה די מוזרה. כשאני מנסה להיכנס לצ'אטים ברשת (נענע,תפוז וכו), אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן ליצור תיקיה בשם i2i משהו תחת program files. כמובן שההודעה הזו לא הופיעה במערכת ההפעלה הקודמת (XP) האם מישהו נתקל בהודעה הזו ויכול לסייע לי? אציין כי התקנתי פקד Active X כפי שנתבקשתי בתחילה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כלואמר להשתמש באינטאנט תודה רבה נעם
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן חיברתי התקן למחשב ויצא לי חלון להתקנת הדרייבר להתקן. הוא לא מצא את הדרייבר ואני בטעות סימנתי שלא יראה לי את ההודעה הזאת שנית. עכשיו יש לי את הדרייברים אבל אני לא מוצא את ההתקן. איפה אני יכול ליראות את כל ההתקנים שלא הותקנו כראוי בוינדוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הרבה פעמים (בעצם כמעט תמיד ) שאני לוחץ על כיבוי אז לא קורה כלום ואז אני לוחץ עוד פעם וגם לא קורה כלום.. אותו דבר עם הריסטרט אמרו לי שיכול להיות בגלל המודם או משהו.. זה קשור ביכלל? אם צריך את המפרט או משהו זה בחתימה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני זוכר שהיו רושמים משהו ואז מספר שניות ואז במחשב היה מתכבה בעצמו לפי מספר השניות היו רושמים את זה ב- CMD אם זה עוזר (תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כמה מ"ב מהזכרון הפנימי צורכת WINDOWS VISTA PREMIUM כלומר עם AERO בלי להפעיל שום תוכנה בכלל כלומר רק עצם ההפעלה שלה עם האפקטים של AERO כמה היא דורשת ??
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני משתמש בXP, היום פירמטתי ואחרי שהתחברתי הופיעה לי בעייה אני לא מצליח לדפדף בין החלונות שנמצאים על הTASKBAR בתחתית המסך ישירות זתומרת שבשביל לעבוד לדוג' בין חלון אינטרנט אחד לשני אני צריך ללחוץ פעמיים בכדי להגיע לחלון הרצוי כאילו פעם אחת בשביל למזער ופעם אחת בשביל להעביר ואם אני רוצה לדפדף בין חלון אינטרנט לחלון רגיל לדוגמא אני לא יכול בכלל אל אני צריך למזער את החלון כאילו הוא נמצא בסוג של אופציה של "Always on top" בתודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב שהיה מותקן עליו SP2 , אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את SP1 אבל יש בעיה קטנה אני מכניס את דיסק ההפעלה (מקורי) הוא מעלה את כל הדריברים הנחוצים ואז שהוא מסיים מופיע לי מסך שהוא לא מזהה שיש כוננים קשיחים במחשב ואז מוציא אותי מההתקנה הכוננים שיש ברשותי הם בטכנולוגית SATA נכנסתי לביוס (לוח של אינטל D955-XBK ) ואני רואה שהוא כן מזהה את כל הכוננים גם את האופטים יש לי שני דיסקטים אחד RAID DRIVER sata controller והשני RAID DRIVER matrix storage technology נאמר לי כאשר מע' ההפעלה מעלה את הדריברים יש ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט הדיסקט sata controller לא מבצע כלום ודיסקט matrix storage technology כן מבצע אבל הוא נותן לי לבחור ידנית מה להתקין ואני לא י…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליצור חשבון משתמש בחלונות XP שמטרתו בדיקה של תוכנות. על החשבון לאפשר לי להתקין תוכנות ולהריצן מצד אחד, וצד שני למנוע כל שנוי של קבצי מערכת ההפעלה או הרג'יסטרי. כלומר, אם התוכנה מכילה וירוס או סוס טרויאני היא לא תשפיע על חשבונות משתמש אחרים כולל ה-Administrator. אני מעוניין קודם להתקין ולהריץ את התוכנות ורק לאחר מכן לבדוק וירוסים אם צריך. תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של דל עם ויסטה הום פרימיום חיברתי את המחשב לטלוייזיה ובטעות לחצתי שזה יראה רק בטלוייזיה אני רוצה לשנות את זנ שזה יראה בשתי המסכים איך אני מגיע לאפשרות הזו שוב? תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב בלי שיתקינו לי ווינדווס איך הוא מגיע? ואם זאת בעיה להתקין בעצמי? יש לי דיסק של אקס פי עם בוט.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
התקנתי Irfanview ועכשיו כל האייקונים של קבצי הJPG מגעילים. אפשר להחליף אותם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מציקה! שאני נכנס למחשב שלי לתיקיות האייקונים בדקסטופ עושים ריפרש לבד... איך אפשר לסדר את זה? זה התחיל לי רק עכשיו.... לא התקנתי שום תוכנה.!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ועכשיו שאני מדליק זה מבקש ממני סיסמא... ואני לא ידוע אותה. מישהו אמר לי להיכנס דרך Safe Mode ולמחוק את הסיסמא... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי יש לי חלונות XP PRO באנגלית. הורדתי כמה תוכנות, כמו RADIOIN וFIRSTPAGE 2006, שכל פעם שהן מנסות להציג משהו בעברית יוצא להן ג'יבריש. משהו יודע איך אפשר "לגייר" תוכנות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם יש פה מדריך מעולה שדרכו עבדתי להתקנת הווינדוס http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 אבל אחריי שהתקנתי שמתי לב שיש לי רק כונן אחד C ואני מעוניין שיהיה לי 2 כוננים... גם D למשחקים בעיקר שאני יתקין את כל המשחקים ב D עכשיו אני יעשה פירמוט והתקנת ווינדוס שוב ( דיי באאסה אחריי שהתקנתי את כל התוכנות והדרייברים כבר בC). אפשר מדריך איך להגדיר שני כווננים? וגם אני רוצה שב C יהיה גודל של 30 ג'יגה זה מספיק וב D יהיה את כל השאר איך עושים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
חברה שאני עושה הפעלה מחדש למחשב הוא נתקע לי במסך ההתחלתי שמראה שהוא זמהה את הכונן וזה ואז אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיתחיל בתאחול בבקשה תעזרו לי אני נואש מהמחשב הזה בתודה lidor_abo
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-