Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אם אני קונה מחשב בלי שיתקינו לי ווינדווס איך הוא מגיע? ואם זאת בעיה להתקין בעצמי? יש לי דיסק של אקס פי עם בוט.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
טוב אולי זה ישמע מטומטם אבל יש לי vista enterprise וכשה המחשב עולה אין תמונה יש את הפס הצהוב שרץ וזהו כך זה אמור להיות?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המסך שלי חוזר כל הזמן משום מה לקצב ריענון של 60 HZ למרות שמוגדר לו 85 HZ. כאשר אני בודק ב SETTINGS אני רואה שמוגדר עדיין 85, בשביל לתקן את הבעיה אני מעביר לקצב אחר ואז מחזיר ל 85 אך לאחר כל ריסטרט המצב חוזר לקדמותו. הכרטיס מסך שלי הוא FIC RADEON 9600 PRO וההמסך הוא Sampo Alphscan 712. שמתי לב שהמסך שלי באמת מוגדר על Default Monitor ולא על דגם המסך האמיתי, בעבר כאשר באמת היה רשום לי שם הדגם במקום Default Monitor לא נתקלתי בבעיה זו. גירסת הדריברים שלי היא 4.12.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אממ אוקיי אז ככה לאחרונה ידשתי את האינטרנט לאחר תקופת הקפאה ממושכת ושמתי לב שעם חיבור האינטרנט הופיע לי מספר תהליכים.. אשר לוקחים לי הרבה משאבים מן המערכת כדוגמא: isafe.exe vsmon.exe וה internet explorer התחיל להשתמש בכ120 מגה ראם.. פתאם ה svhost מופיע לי כ10 פעמים וכל, מישהו יודע איך אני יכול להגבי תוכנות אלה בכמות המשאבים וכל'? בתודה מראש, דור [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול לתת לי ממשק עברית לוינדוס בכדי להפוך את הווינדוס לכל שפה אחרת חוץ מאנגלית ..?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אמא שלי קנה מחשב נייד DELL 6400 עכשיו על המשחב אין כלום. כאני מתקין עליו XP, אני צריך לעשות משהו לפני, להתקין BIOS, דרייברים... דברים מיוחד? שוב... האם יש הבדל בהתקנה WIN על מחשב חדש, מאשר מחשב שהיה מותקן עליו WIN בעבר? ד"א האם המעבד T2130 DOU CORE מספיק לויסטה?(2G זיכרון)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי חזר מתיקון (תיקון עקום,חובבני וביזיוני,העיקר שלוקחים 45 דולר על שעת טכנאי..מצטער הייתי חייב לפרוק את זה) ובין היתר התקינו מחדש את מערכת ההפעלה. רק מה,עכשיו עברית שמוצגת על המחשב שלי וגם בכל מיני אתרים מוצגת הפוכה או כג'יבריש. דוגמאות, במסנג'ר לא יכול לכתוב עברית,הכל יוצא ג'יבריש (באיי סי קיו דווקא יכול לכתוב בעברית אך שמות האנשים ברשימת החברים מוצגים הפוך. לינקים בעברית ברשימת הפייבורטיס מופיעים הפוך. לא יכול ליצור תיקייה עם שם בעברית. באתרים קורא עברית בסדר. מערכת ההפעלה לפני ההתקנה מחדש הייתה enabled ,האם הטכנאים האי****** התקינו לי את הגירסה האנגלית? (למרות שאמרתי במפורש מה אני רוצה). איך אני בודק את זה אצלי במחשב?איפה זה אמור להיות כתוב? …
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
או שאני צריך להתקין גם את הדרייבר ל-USB2 מהאתר של יצרנית לוח האם : Gigabyte Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מתי יוצא הווינדאוס החדש? windows vista תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ישש לי ויסטה 32ביט ויש לי במחשב 4GB של OCZ זכרון . לפני הוא זיהה לי רק 3GB לאחר שעשיתי עדכון לויסטה הופיע לי 4GB אבל בדקתי בתוכנה EVEREST ULTIMATUM מופיע לי 3070MB האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי חבר'ה, שבועיים בערך מאז ההתקנה מחדש, וזה עדיין מעיק לי. התקנתי XP PRO (חוקית למהדרין!) בגרסה אנגלית, התקנתי את כל תוספי השפה העברית האפשריים ועדיין משום מה אני מקבל מיילים עם "?????" במקום עברית. בתוכנות מסוימות (ACDSEE, ICQ) אני מקבל גם "????" במקום השם העברי, כשמסנג'ר לדוגמא - הכל עובד פיקס. מה לא עשיתי נכון?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בעיה שצצה לה פתאום לבד. כשאני מנסה לראות דוגמא סירטונים דרך האינטרנט נפתח חלון ורשום: שגיאת windows media player ל windows media player אין אפשרות להפעיל קובץ זה. התחבר לאינטרנט או הכנס את אמצעי האיחסון הנשלף שבו נמצא הקובץ, ולאחר מכן נסה שוב להפעיל את הק'ובץ. זה בא לבד ..מה עושים בבקשה?? למה זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאולי נובעת מחוסר ידע קטן.. יש ברשותי מחשב חדש ועותק של וינדוס XP SP1 שקניתי בזמנו. אני מעוניין להתקין אותו על המחשב החדש שלי. הדלקתי את המחשב, והגדרתי בביוס כBOOT ראשון את הסידירום. כשאני מדליק את המחשב הוא כותב לי: REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INSERT BOOT MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס ולחצתי על המקלדת, הוא חוזר על השורות למעלה ללא חדש... האם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות? משם אני כבר יודע הכל... תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
את המערכת? חוצמזה שגם אני זוכר שכישיש ENABLED , אם מעדכנים בעידכון רגיל אז יש פאק והווינדוס לא עולה אני זוכר שזה קרה לי. [יש אולי קובץ כמו סרביס פק , או איזה קובץ מאוחד עם כל העידכונים?]
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
למה אין לי את האפשרות להשתמש במסך כפול? (טלוויזיה או מסך מחשב)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב והפיעה לי מין הודעה כזאת של ווינדוס לא חוקי ואני לא יכול לעשות עידכונים או להוריד דברים כמו WMP 11 ועוד תוכנות של מייקרוסופט... מה אני עושה עם זה?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1. המחשב שלי הדנדש רוצה מע' הפעלה, איזו לבחור XP או את ה 64 ביט של ה XP ? 2. האם ה XP 64 בכלל בגירסא סופית? 3. זה באמת 64 ביט או אמולציה כלשהי? והאם זה באמת משפר ביצועים 4. האם הוא ניתן להורדה חוקית מהאינטרנט ? ומאיפה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
לא יודע אם נעלם לי או שלא היה לי מהתחלה, אבל אני צריך שיהיה לי אפשרות לעשות "חדש" notepad. מסמך חדש של נוטפד. יש תמונה מצורפת. איך אני מוסיף שאני אוכל לפתוח NOTEPAD חדש? הנה התמונה: http://img401.imageshack.us/img401/3333/untitledlo0.jpg
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה להחל ערכת נושא אבל מפחד שאני לא אוכל לחזור בדיוק לאיך שהמחשב נראה קודם לכן. תמיד אוכל לחזור אחורה? בקלות?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאם אני לא נוגע במחשב כמה דקות הוא עושה log out ואני לא רוצה שזה יקרה איך מבטלים את זה? ועוד משהו.. כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי לחלון הwelcome ומראה לי את היוזר והוא רוצה שאני אלחץ עליו כדי להכנס והוא לא נכנס אוטומטית. איך אפשר לסדר את זה? (יש לי רק משתמש אחד במחשב...)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש ברשותי קובץ - GHOST למערכת הפעלה שיצרתי לפני כשנה וחצי. ורציתי לדעת כיצד אני יכול לשמור את העידכונים, על מנת להוסיפם אחרי הפעלת הקובץ. במקום להוריד את כל העידכונים שוב. האם יש דרך לעשות כן? תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחלתי לשחק ב BF2 ואחרי שאני יוצא מהמשחק הזיכרון פשוט לא חוזר אני רואה שהמחשב עדיין תופס לי 800+MB זיכרון. גם אחרי כמה שעות זה לא מסתדר וצריך לעשות restart כדי להחזיר את הזיכרון למצב הנורמלי שלו, ברור לי לא מהיום שתוכנות ומשחקים לא מחזירים תמיד את כל הזיכרון אבל יותר מ500MB זיכרון שלא הוחזר? בקיצור מישהו יודע מה הבעיה, זה מאוד מתסכל
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי ווינדואוס וויסטה פרופשיונל,ואני רוצה להתקין בו את המייל שלי שנמצא בGMAIL ,הבעייה שניתקלתי בה היא ההגדרות של הפופ3 ולאחר מכן הIMAP מאיפה אני מוצא את ההגדרות האלה ,או שיש חסימה להכניס מייל של גוגל בגלל התחרות בין שתי החברות?אשמח לתגובה ממומחה בעניין. :lol:
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-