Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא כל כך יודע לאן לשייך את השאלה, אבל ננסה כאן: איזה גרסת WINDOWS הכי כדאי ומולץ להתקין על מחשב חדש עם מעבד אינטל 920D (כפול ליבה)?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בעיקרון אני רואה עברית אבל אם לדוג' אני רוצה לצרוב משהו אז כשאני מחפש אותו דרך נרו אז אי אפשר לראות עברית... גם בתוכנות אחרות אי אפשר לראות עברית! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב חדש (מפרט בצד), והתקנתי עליו XP-SP3 בדיסק שהוכן באמצעות nLite. מדי פעם (בעיקר אחרי שאני מתקין משהו חדש, אבל לא רק) מסך הטעינה של WINDOWS נתקע. כשאני עושה RESET, ואני בוחר LOAD WINDOS NORMALLY, בד"כ הכל עולה כמו שצריך (לפעמים זה שוב נתקע, ואז ב-RESET השני זה עולה כמו שצריך). עדכנתי דרייברים של לוח האם. מה עוד זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
משום מה השגיאה הזו קוראת לי בזמן שאני עושה ריסט ולפעמים בלי קשר זה רושם נא הכנס דיסקט לכונן A אפשר לעשות IGNORE וזה ידלג על זה אבל זה לא הדרך זה קורה כל הזמן אין לי כונן A במחשב לא קניתי FLOPY
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם להתקין חלונות 2000 על XP. כלומר במקום הXP. אני יודע שצריך להכין 4 דיסקטים לביצוע BOOT, אז יש לי אותם, הכל טוב ויפה עד שהמחשב מבקש להכניס את הCD. אני מכניס את הCD ושם נתקעת ההתקנה. זה קרה עם שני דיסקים שונים. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
רציתי לקנות מערכת הפעלה של ויסטה אבל אני לא יודע מה ההבדל בין X64 ל- X86 ???
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
הכוונה שלי למה שמופיע כמו בתמונה לאחר שלוחצים על ה-START. בעיקרון זה נעלם בפעם השנייה אבל אצלי זה מופיע כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
במשחק של וינדווס XP הפינבול... אני לוחץ על F4 ואחרי 2 שניות הוא חוזר למצב של חלון.... הרזולוציה שלי היא 1280X1024.... עריכה: מה נהיה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ועכשיו שאני מדליק זה מבקש ממני סיסמא... ואני לא ידוע אותה. מישהו אמר לי להיכנס דרך Safe Mode ולמחוק את הסיסמא... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אממ אוקיי אז ככה לאחרונה ידשתי את האינטרנט לאחר תקופת הקפאה ממושכת ושמתי לב שעם חיבור האינטרנט הופיע לי מספר תהליכים.. אשר לוקחים לי הרבה משאבים מן המערכת כדוגמא: isafe.exe vsmon.exe וה internet explorer התחיל להשתמש בכ120 מגה ראם.. פתאם ה svhost מופיע לי כ10 פעמים וכל, מישהו יודע איך אני יכול להגבי תוכנות אלה בכמות המשאבים וכל'? בתודה מראש, דור [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, יש לי את המערכת הנ"ל ויש לי בעיה איתה, לאחר שהתקנתי קודק פאק של K LITE, אני יכול להתשמש במדיה פלייר כדי לנגן סרטים שיש לי על המחשב - XVID,MKV,TS,MP4 אבל כאשר אני נכנס למדיה סנטר ומנסה לנגן אותם הוא נותן שגיאה של קובץ לא מוכר. אני משאר שזה בגלל החוסר תאימות ל64 ביט כי לא הייתה לי בעיה כזו מעולם במדיה סנטר, היה לי את ה2005 קודם ועבד מצויין. מישהוא מכיר פיתרון לתופעה? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אממ לאחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד קצת ביותר איטיות ממה שהתרגלתי אליו בלי קשר לפרמוט. רציתי לדדעת איפה אני יכול לראות את עניין המשאבים ואת כמות הכוח והזכרון אם אפשר ככה להגדיר את זה שיש למחשב בכל רגע נתון וגם מזה כל הדברים שרצים לי ברקע של המחשב שאני לוחץ קונ' אלט דל יש שם מלא דברים שאין לי מושג מהם אפשר לכבות אותם? לציין שיש לי אקס פי הום אדישיון 1.8 512 מגה תודה וחג שמח..
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
תגידי בויסטה המקורית שקונים מהחנות באתחול שלה צריך להיות לוגו של הויסטה כמו באקספי?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
לפעמים ה-WIN לא תמיד עולה לבד לווינדוס אלא נותן לי הודעה אחרי המסך של הפוסט : Booting 'vista' Chainloader /bootmgr מה זה אומר ולמה הווינדוס לא עולה לי (אלא אם כן אני מכבה את המחשב ומפעיל שוב) ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אילו פעולות או מה סדר הפעולות רצוי/כדאי לעשות בעת קבלת מסך כחול על מנת לזהות את מקור הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש ב windows xp והוא לא עולה לי ... הוא רושם לי : windows could not start because the following file i mising or corrupt: \windows\ytem32\onfig\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-rom. Selet "r" a the first sreen to start repair ניסיתי להפעיל את המחשב עם הדיסק התקנה של ווינדוס ואז לבחור ב repair אבל אין לי את האפשרות הזאת משום מה. אני צריך עזרה , מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום שאני רואה סרט בסטרימינג דרך הדפדפן ה WMP קופץ למסך מלא וא"א לסגור אותו, רק ע"י log off מישהו מכיר יודע עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחלתי לשחק ב BF2 ואחרי שאני יוצא מהמשחק הזיכרון פשוט לא חוזר אני רואה שהמחשב עדיין תופס לי 800+MB זיכרון. גם אחרי כמה שעות זה לא מסתדר וצריך לעשות restart כדי להחזיר את הזיכרון למצב הנורמלי שלו, ברור לי לא מהיום שתוכנות ומשחקים לא מחזירים תמיד את כל הזיכרון אבל יותר מ500MB זיכרון שלא הוחזר? בקיצור מישהו יודע מה הבעיה, זה מאוד מתסכל
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם ויסטה ואני תוהה אם להשאר עם ה-FIREWALL של ויסטה או להתקין תוכנת צד שלישי. אם תוכנת צד שלישי, איזה הכי טוב בימינו לויסטה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כשאני מכבה את ה- windows הכל כרגיל אבל לוקח לו איזה5 דקות להיכבות מישהו יודע למה זה קורה???
-
אהלן. אני צריך לעשות עידכון למערכת ולפני זה אני רוצה לגבות אותה... הבעייה שעבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שעשיתי גיבוי ואני לא ממש זוכר איך עושים את זה HELP :-[ תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רציתי רק לשאול אם MUI של PRO יתאים ל HOME?...ובנוסף האם זה יתאים לwindows שיש לי בULCPC שלי...(ACER aspire one)...בבקשה תגיבו בהקדם תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
התקנתי WUNDOWS XP כמה פעמים על אותו מחשב אין בעיה ניסיתי להתקין WINDOWS 2000 SERVER הוא לא נתן הוא נתן הודעת שגיעה וניסיתי להתקין WINDOWS 2003 SERVER גם לא נתן לפי מה שאני הבנתי יש בעיה במעבד ? בזכרון שלו ? מישהו זוכר מה דרישות מערכת ל WINDOWS 2003 SERVER זו ההועדה 0x00000050
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
פירמתתי את המחצה של C ואז באתי להתקין את המערכת הפעלה ובמסך הכחול הזה של הדוס, הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי הוא צריך ליצור קבצים על הדיסק... בחזרה לעמוד המחצות לחץ אנטר.. מישהו יודע מה הבעיה?? מאוחר יותר אני יעלה באנגלית את מה שהוא כתב כי כרגע אני לא בבית... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4GB , פירמתי את המחשב ואז הכנסתי לו דיסקט איתחול כדי שאנ יוכל להגיע לדוס ומשם להתקין חלונות 98 כשדיסקט האיתחול סיים את העבודה גיליתי שמופיע לי בכונן C רק 8MB ובכונן D רק 1MB (זה שני הכוננים היחידים שיש לי מלבד הסידירום והדיסקטים) כשהפעלתי מהדיסק את ההתקנה של חלונות 98 קיבלתי הודעה שההתקנה דורשת 205MB פנוי ושאין לי מספיק מקום (כאשר אני נכנס מהדיסקט לקובץ hdisk אז הוא מראה לי שיש לי 4GB) למה המחשב לא מזהה לי את כל ההארדיסק ? איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-