Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי! המחשב לא עולה אני מקבל הודעה זו והוא נתקע: unknown flash type boot from atapi cd-rom: failure... disk boot failure insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר לא עולה המערכת. פירמטתי את המחשב פתחתי "גוסט" לא עוזר ,מה הענין? המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם Windows 2000 Professional SP4 תומך באייקונים בפורמט של Windows XP (כולל שקיפות חלקית וצלליות)? אני יודע ש-Windows 98 לא תומך באייקונים כאלה ומציג אותם באופן שגוי.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אחרי נפילת מתח המחשב בקושי זז (CPU 100% כמעט כל הזמן). אני רוצה לעשות REPAIR ל WINDOWS XP HOME. הבעיה היא שיש לי מחשב של חברת NEC (מחשב ישן) שהגיע עם WINDOWS מותקן חוקי ולא קיבלתי תקליטור התקנה של מיקרוסופט. מה שקיבלתי זה 2 תקליטורי שיחזור של SST, היבואן של מחשבי NEC. בדרך כלל אפשר לבצע REPAIR בלי למחוק נתונים, אבל על התקליטורים של SST רשום שהם מוחקים את המידע מהדיסק הקשיח. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה לי היום הדלקתי את האינטרנט אקספלורר ופתאום מי שלא שם לב זה כאילו האקספלורר זז למטה במצב של מקסימום.. בנוסף כשפותחים חלון "ממוקסז" חדש אז הוא מתעלם מהאייסיקיו שנמצא שם ופשוט נכנס מתחתיו אם מישהו יכול להסביר את התופעה ו/או איך מתקנים אותה אני אודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן Windows 7 לצד הויסטה במחיצה נפרדת משלו. אחרי זה מחקתי את המחיצה של הwindows 7 עם כל הwindows אבל כשאני פותח את המחשב הוא עדיין שואל אותי אם אני רוצה להעלות אות דרך ויסטה או 7 אבל את ה- הוא לאמעלה כי מחקתי אותו. איך אני מוחק משם את ה-windows 7 כדי שהוא יעלה את הויסטה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום התקנתי את IE7 ומאז אני לא רואה תמונות ושאר שדות בחלק מהאתרים אלא ריבוע שבו יש X אדום. מה חסר לי ומהיכן להתקין תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש גירסה טובה קלה אם אפשר לקבל קישור לאימיול או תשם אני נורא יודה לכם.. או גירסה טובה שעולה לבד ללא דיסקים.. אנגלית או עברית לא משנה לי... תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מותקן לי XP במחיצת C ואני רוצה להתקין ויסטה במחיצת D (כך שאוכל להפעיל את המחשב אז אני אוכל לבחור בין ויסטה לXP),אני משאיר ת'XP הותיק לאח שלי כי הוא לא מוכן לעזוב אותו בגלל הדעות הפרימיטיביות שלו. בקיצור ישר ולעניין: האם אוכל להתקין ויסטה ביטא על בסיס יומי במחיצת D ושלא ימחק כלום במחיצת C? האם יש אותו מקום במחיצת D כמו שיש במחיצת C? (אני מדבר על האר-דיסק)...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ! האם WINDOWS VISTA PRIMUM SP1 מגיע כבר עם DIRCTX 10 ? תודה שי
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
במידה ואני קונה ויסטה אולטימייט על כמה מחשבים אני יכול להתקין אותה? וXP?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
למי שלא הבין את הנושא אז איך אני מחזיר את זה למצב ההתחלתי (רקע שקוף)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקובץ הזה מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי לכולם, הורדתי aston שזה מחליף סקינים לווינדוס. אני מפעיל את הaston theme משהו כזה ששם אני יכול להחליף סיקינים, אז שאני מחליף סקינים הכל טוב ויפה אבל הבעיה שזה לא מחליף לי הכל- השורה למטה עם ההתחל לא משתנה - התמונה ברקע לא משתנה - והצבעים בקושי משתנים- ככה זה עם כל סקין. מישהו יכול אולי לעזור לי? או לסביר לי בשלבים איך אני מחליף מעטפת עם הastonshell ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב שלי יש לי את הכוננים שלי, יש אפשרות שמתחת לכוננים יהיה רשום כמה מקום יש לי? כאילו פירוט של המקום הפנוי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני לא רוצה את SP2 אלא רק את SP1.... מאיפה אני משיג??????? (ובקשה אל תענו לי שמהאתר של מיקרוסופט....)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום! יש מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט כאשר אני נכנס לכל תקיה מסוימת בתוך התקיה אני נכנס לתצוגה ובוחר שהסמלים יהיו מסודרים בגודל בינוני לאחר כמה זמן אני נכנס וזה משתנה לרשימה כנ"ל הגודל של החלון כיצד אני שומר את האופציה שהם יהיו מסודרים באותו מצב ולא השתנו וגם הגודל של החלון?... ???
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רק עכשיו שמתי לב לזה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק trackmania והמסך היה שחור אז עשיתי restart. מאז כל פעם שאני פותח את המחשב הwindows עולה ונותן הודעה שכתוב בה: your winows has just recoverd from a serius problem או משהוא כזה ואז הוא עושה מאתחל את עצמו. מה לעשות?!?!?!?!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס xp pro sp2 כמובן עם כל העידכונים התקנתי אותו בימים האחרונים ומה שקורה זה שהוינדוס פשוט מפעיל עצמו מחדש הפעם האחרונה שזה קרה היה לפני שעה קלה, זה היה כאשר ראיתי סרטון באיזה שהוא אתר זה דבר שקרה לי גם בהתקנות קודמות של אקס פי, זכור לי שזה קרה כאשר הפעלתי וידאו או כאשר שיחקתי במשחקים, הפעם הראשונה שזה קרה היתה לפני מעט יותר משנה באחת ההתקנות שזה קרה לי ביטלתי את האיתחול המיידי של הוינדוס במקרה של תקלה, וזכור לי שהיו קריסות של אקספלורר (לא הדפדפן) או שפשוט משחק נתקע לי <כאשר שיחקתי במשחק> בוינדוס ויסטה לא קרה לי דבר כזה מעולם וגם לא בלינוקס בגלל שזה קרה לכל הזכור לי רק במצבים שהפעלתי וידאו או משחקים אז יכול להיות שזה קשור לכרטיס המסך, אז הכ…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו אינטרנט עם מערכת ויסטה. במחשב השני יש גם ויסטה אבל שם אין חיבור לאינטרנט... איפה אני מגדיר שהאינטרנט יהיה זמין ברשת למחשבים אחרים? יש בקושי הגדרות וזה מחרפן אותי תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שמעתי שיש windows gamer... רציתי לבקש שתביאו לי קצת פרטים עליו, ואם אפשר גם כמה תמונות.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
התקנתי את העברית וחבילת הימין לשמאל. אבל שאני כותב נגיד שמות של קבצים זה כותב הפוך, ואם יש חלונות כמו FF או מסנג'ר שכתוב בכותרת בעברית אז על הדוק רואים ריבועים. איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אחרי ש XP עולה ומתחילים לעלות התוכנות שבזכרון ה FLOPPY שלי "חושב" לפחות 3 פעמים זה בטח בגלל איזה תוכנה שמנסה לגשת אליו ולבדוק אם יש דיסקט או משהו כזה... בדקתי עם NAV וזה כנראה לא הוא... יש לכם רעיונות איך אני מסיר את הבדיקות המעצבנות האלה? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-