עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום מתי שהתקנתי את הWIN ונכנסתי ללשונית ביצועים במנהל המשימות הגרף של הזיכרון לא היה לו אפילו קיו אחד(עד 250 הערך רק היה קיו אחד) ועכשיו אפילו ב160 יש לו קיו (ברור שהגודל של החלון נשאר אותו גודל!) אח שלי נגע במשהו ומאז זה התחיל להיות ככה ואני לא יודע במה משהו יכול להגיד לי למה זה? אך אני מסדר את זה? נ.ב יש לי 1024 זיכרון

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by holly man,

שלום לכולם איך משנים את האייקונים של תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס? אני רוצה שהתקיות של תיבת הדואר הנכנס היוצא וכו יהיו סמלים שאני אבחר? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by a-gold,

אפשר למחוק הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by ^Z^,

היי יש לי חלונות XP PRO באנגלית. הורדתי כמה תוכנות, כמו RADIOIN וFIRSTPAGE 2006, שכל פעם שהן מנסות להציג משהו בעברית יוצא להן ג'יבריש. משהו יודע איך אפשר "לגייר" תוכנות כאלה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by RonCohen,

היו שמועות שמערכת ההפעלה ווינדוס 8 תוכל להריץ משחקים של XBOX זה נכון?? ומתי הווינדוס 8 יצא? ועוד משהו יש דבר כזה ערכת נושא של XBOX יענו שיופיע לי הDASHBOARD

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  6. היי יש לי בעיה עם התצוגה מקדימה בWIN7, כל הסרטים בפורמטים AVI ו-MKV מופעים עם הסמל שמדובר בסרט ולא עם הסמל של תצוגה מקדימה אותו דבר קורה לי עם קבצי מוזיקה בפורמט MP3, הם גם מופיעים על הסמל של הסרטים. מה גם שכל הפורמטים האחרים מופיעים כרגיל (לדוגמא MP4 ו-WMA) יש דרך לסדר את זה? את הבעיה הזאת הייתה לי עוד לפני שהתקנתי את ה-WIN7, כלומר ב-VISTA בהתחלה הכול הופיע כמו שצריך ואז זה התחיל להופיע ככה הוספתי תמונה שמסבירה את דברי: הסרט אווטאר הוא בפורמט MP4 הסרט 2012 הוא בפורמט MKV הסרט 300 הוא בפורמט AVI תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. במחשב של דוד שלי בזמן האחרון לא עולה האקספלורר בסטראטאפ בערך ב9 מתוך 10 הפעלות. אבל אחרי שאני נכנס לsafe mode הכל עולה. אם יש למישהו רעיונות מה לעשות אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. Started by DS,

לאח שלי הקטן ניסיתי להתקין WINDOWS XP מחדש. ההתקנה התחילה ואחרי שהיה כתוב 30 דקות עד הסוף הופיע מסך כחול של אזהרה. זה כמה פעמים. מצאתי עותק ישן של WIN 98 SE אז התחלתי להתקין והוא זיהה מערכת OS/2. בקיצור לאחר שלא הייתה לי ברירה אלא למחוק, הוא מבקש בוט דיסק. צרבתי את מה שיש בפלופי לדיסק וגם ניסיתי להכניס דיסקט של בוט וזה לא עבד, הוא לא מזהה. מה אני עושה? אי אפשר להתקין שום מערכת הפעלה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. מעולם לא היה לי דבר כזה פתאום לא רואה יותר דואר נכנס תחת קטגוריה INBOX יכול אבל לראותו רק אם לוחץ על תיבת "דואר שלא נקרא "אבל זה לא פיתרון!! בטעות ריפרפתי על כל הדואר (קיבלתי 7 הודעות חדשות חשובות שבינהם גם איפוס חשבון הבנק שלי) והופ הכל נעלם מן הסתם כאשר יצאתי חזרה לצור הודעה חדשה או כל דבר אחר כי מבחינת הOUTLOOK כבר "קראתי אותם" .... מישהו ניתקל !? צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, על המחשב מותקן XP PRO. לפני כמה ימים WINDOWS הפסיך לעלות ורואים מסך שחור (בלי הסימן של העכבר, למרות שהנורה בתחתית העכבר דולקת). נראה שהבעיה היא ב WINDOWS כי לחיצה על F8/F7 מפנה לקונפיגורציה או לאפשרויות הרצת מערכת ההפעלה. ניסיתי את כל האפשרויות של הרצת מערכת ההפעלה (safe mode, last working , etc) אבל תמיד התוצאה זהה - מסך שחור. מה דעתכם? איך אפשר לתקן את הבעיה? חשבתי לבצע REPAIR של ה WINDOWS, אבל ה CD/DVD ROM לא תקין (ולא בשימוש) ובנוסף מצאתי רק תקליטור התקנה של XP HOME. האם אפשר לבצע REPAIR עם XP HOME על XP PRO? האם אפשר להעתיק את התקליטור ל DOK ולחבר לכניסת USB? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shuy,

הי! יש לי WIN XP PRO אבל לאחרונה הוא מסרב בעקביות לשמור את סיסמת הגישה שלי לאינטרנט, למרות שעשיתי לו SAVE PASSWORD ואחרי כל ריסט אני מגלה שוב את שורת ה-USER וה-PASSWORD ריקות. עלי לציין שיש לי רשת ביתית עם ICS שמחוברים דרכה 3 מחשבים (אחד (ה-SERVER) מריץ WIN XP PRO ן-2 האחרים מריצים WIN 98 SE)... מישהו...משהו...

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by No buddy,

שלום לכולם.. טוב אז ככה, הורדתי כמה themes, וסמנים לעכבר ועוד כמה דברים מסוג זה לוינדוס אקס פי, ורציתי לדעת איך אני מכניס אותם לרשימה שמשם אני אוכל לבחור אותם? למשל: את ה-themes אני רוצה להכניס לרשימה של ה-themes שאני מגיע אליה דרך לחצן ימני,מאפיינים וכו....

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by binyamin1001,

ברגע שאני מתחבר, המחשב שלי "קופא" לכמה שניות, בין חמש שניות לדקה וחצי, תלוי בשעה, בטמפרטורה ובכיוון הרוח לא מדובר בבעיה מקומית עם שורת המשימות, או עם הדפדפן, אלא עם כל הממשק הגרפי. שמתי לב לשתי נקודות: הבעיה נעלמת כשאני מכבה את התהליך explrer.exe (אני מניח שזה קשור לעובדה שהבעיה היא עם הממשק הגראפי). שמתי לב שיש לי שני ישומים העונים לשם Explorer, אחד בגודל של 1.14MB אם אני לא טועה, והשני בגודל של כמה בתים (Bytes) ספורים. העלתי תמונה של תיקיית WINDOWS שלי, במיוחד של שני הקבצים הבעיתיים... http://up132.siz.co.il/up1/x3izzmew4emm.gif עדכון: הכנסתי את הדיסק של Windows לכונן, והפעלתי sfc /scannow. התוכנה באמת מבקשת ממני להעתיק קבצים חסרים, אבל היא מבקשת ממני להכניס א…

14. Started by dudu2683,

שלום יש לי VISTA על הנייד שלי לא ממזמן ניסיתי להתקין ACROBAT READER מהאתר של אדובי אחרי התקנה נוצרה לי בעיה במחשב כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה (כולל של האינטרנט אקספלורר) התחלף להם האייקון לאייקון של האקרובט וברגע שאני לוחץ עליהן לפתיחה אז תוכנת האקרובט נפתחת ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת שאני צריך לשנות משהו בשיוכים.. מישהו יודע איך פותרים בעיה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by nore0,

אני רוצה לשים עיצוב של ויסטה על XP היום התקנתי את התוכנה WindowBlinds ויש כמה בעיות בחלק מהתקיות לא רואים את הפס גלילה שיורדים למטה או למעלה הצד של הכתוביות והכפורים סגור שחזר ומזער התחלפו http://img127.imageshack.us/img127/3111/windowblinds1dt1.jpg ובחלק מהתפריטים לא רואים את הסרגלי כלים http://img102.imageshack.us/img102/3299/windowblindsvd0.jpg יש תוכנה אחרת שמאפשרת עיצוב ויסטה בלי כל הבאגים האלה ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם הפונטים בויסטה קצת השתבשו לי גם באקספלורר אופיס מקסטון וכו רציתי לדעת כיצד אני מחזיר את הפונטים המקוריים??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. לא יודע מה קרה, פתאום הגלגלת של העכבר התחילה לשלוט בווליום של המערכת הפעלה כולה, לא חשוב איזה חלון אני נמצא כרגע, גם אם אני יורד למטה עם הגלגלת בדף אינטרנט הווליום מונמך. חיפשתי שעות בגוגל באנגלית ולא מצאתי פתרון נורמלי, אולי פה יש מישהו שיודע?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ramboli,

שלום לכם, ברשותי מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. לאחרונה, מופיע X אדום בשורת המשימות המורה על איבוד קשר לרשת. זה לא באמת שאין חיבור לרשת, האינטרנט ושיתוף בקבצים בין המחשבים פועל כשורה. הבעיה היא השירות שמטפל במרכז הרשת והשיתוף שמזהה את מצב הרשת. כך נראית השגיאה: http://img141.imageshack.us/img141/9997/39493153nh5.png תמונה של חלון מרכז הרשת והשיתוף: http://img394.imageshack.us/img394/223/94903046tw3.png לחיצה על מידע נוסף מקפיצה חלון ששואל האם להפעיל את שירות הNETWORK LIST. לחיצה על הפעל סוגרת את החלון אך עדיין יש X אדום. בקצרה הבעיה היא בשירות Network List. כאשר אני מנסה להפעיל אותי דרך "שירותים", אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img505.imageshack.us/img…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. היי ברשותי WIN7 כאשר מפעיל גאדג'טים שונים על שולחן העבודה הם מופיעים לי גם מעל כל חלון שאני פותח. למשל שפותח דפדפן או חלון של תוכנה כלשהיא הם מופיעים מעליה. ניסיתי למנוע זאת ע"י ביטול האפשרות שהגאדג'טים יהיו מעל החלונות דרך Properties אך ללא הצלחה. למי יש פתרון? --- דבר נוסף : יצרתי כמה תמונות כמצגת בקבצי GIF שאמור להיות על הדסקטופ, אך ב WIN7 התמונות לא מתחלפות. ב XP זה עבד. איך ניתן לעשות זאת גם ב WIN 7 ? תודה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by Adir207,

יש לי ווינדוס 7 64BIT והוא מוגדר שאחרי 10 דקות שלא נוגעים במחשב הוא יכבה את הצג. (בהגדרות צריכת חשמל) הבעיה היא שכאני לוחץ על העבר או מזיז אותו כדי להחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה וניתן להזיז את העכבר לכ-10 שניות ואז אי אפשר יותר להזיזו והכל קופא ויש צורך בריסט כדי להחזיר את המערכת לפעולה. איך לתקן את בעיה זו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  21. אני יודע שניתן למפות כפתורים מיוחדים (וגם רגילים של המקלדת....) יש לי כמה כפתורים למעשה 3 ... למחשבון,דואר,וFIREFOX ....ברצוני להחליף אחד למצב של SLEEP ... כתובת ה REG כמו שיודיע לי הוא ... יש לי את זה.... http://www.usnetizen.com/fix_capslock.php משהו מכיר את זה ..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום עד עכשיו הייתי עם וינדוס 7 ולאחרונה עברתי לוינדוס 8 עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את שטח האחסון כמו שאפשר בוינדוס 7 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ביום שישי הקרוב תשיק מיקרוסופט את Windows 8. גרסא זו אינה עוד שלב באבולוציה של מערכת ההפעלה הזו, אלא מהלך שיכול לקבוע את עתידה של החברה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2382

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ag43,

יש לי מחשב חדש שמחובר ברשת למחשב פנטיום 3 המשמש כמנהל הורדות וחיבור לרשת למחשב החדש. הבעיה היא שכאשר אני פותח RAR רציני או סתם מעתיק קובץ "כבד" החיבור "נסתם" ואין אפשרות להתחבר לאינטרנט במחשב החדש. ברגע שאני עוצר את ההעתקה הכל עובד מצויין. האם יש אפשרות לשמור רוחב פס מסויים לחיבור האינטרנט בין המחשבים? המשחב הישן מריץ XP PRO והחדש 7 ULTIMATE. אני לא מעוניין לחבר ראוטר.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. חבר'ה אני חייב עזרה, אני ממש משתגע Windows 7 Home Premium 64 bit הגיעה מותקנת על הנייד (אסוס). קינפגתי מקלדות באנגלית ועברית (ב-Region and Language ב-Control Panel). יש לי את המחשב כבר מעל חצי שנה, ורק לאחרונה (חודש בערך) התופעה המוזרה הבאה התחילה: אחת לכמה ימים (לאחרונה זה נהיה ממש כל יום) פתאום מתווספת לי השפה הסינית לרשימת השפות במערכת. בסרגל השפות אני רואה EN, HE ואז גם CH. השפה הזו *לא* מופיעה ב-Region and Language, כלומר כשאני נכנס לתפריט כדי לראות האם המקלדת הסינית מופיעה שם - היא לא! היא מופיעה רק בסרגל. כמובן שכשאני מנסה לעבור מעברית לאנגלית, אני עובר דרך CH וזה ממש מטריד. רק Restart מסדר את המצב, עד הפעם הבאה. חשבתי שאולי איזו אפליקציה גורמת לזה לקרות,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.