Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אחרי שאני עושה עדכון המחשב לא עולה! (הוא נתקע במסך שבו הוא טוען את הוינדוס) אני בטוח שזה קורה בגלל שיש לי כמה קבצים פגומים במערכת והערכונים לא מסתדרים איתם(אני בטוח בזה כי התקנתי את vtp6 והיו לי בעיות במחיקה שלה המחשב גם לא היה עולה וכדי לעלות אותו הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח ועד היום אני עם vtp6 בלב ברירה) וגם אחרי העדכונים הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח כדי להחזיר אותה לשימוש השאלה שלי אם אני יכול לרענן\להחליף את הקבצים של המערכת הפעלה בעזרת הדיסק? ראיתי שיש בו אפשרות של התקנה מחדש של הוינדוס ואפשרות שדרוג(לא דרך דוס) איזה מהאפשרויות האלה יכולה לעזור לי? או שאולי יש דרך אחרת לגמרי לפתרון הבעיה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת,אם אפשר להשיב בתשובה - לפי השלבים לביצוע משימה זו. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את windows xp בקובץ winxp.iso, ואני צורב אותו עם nero or fireburner. וכשאני מתקין את המערכת אני משתמש בשש דיסקטים לאתחול. השאלה שלי היא איך אני מכין bootable wndows xp cd, כלומר שלא אצטרך את השישה דיסקטים אלא שהוא יתקין ישר מה-CD. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בויסטה השחזור מערכת יותר יעילה וטובה מאשר בXP או אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) האם יש אפשרות להשתמש ברזולוצייה 640 על 480 בכל צורה ? אם לא האם אפשר לעשות שרק הפריסל של הווינדוס יהיה ב רזולוצייה זו. 2) המממ...באייסיקיו אני לא רואה את הניקניים \ את האינפו ( פרטים ) של המשתמש אם הם כתובים בעברית אבל הודעות שאני מקבל בעברית אני רוצה וגם עונה להם בעברית. אני רואה עברית בניקניים בתור סימני שאלה : ? ופרטים בתור אותיות הפוכות וג'יבריש 3) בזון - בתוך החדרים כשאני מנסה לרשום בעברית אז זה כותב בסימני שאלה וגם מי שרואה את זה רואה את זה בסימני שאלה, מה לעשות ? בתודה מראש, אייל B@By-KiLLeR
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי היום וינדוס 2000 ויש לי שתי בעיות מעצבנות! הראשונה היא שכל השמות באיי סי שלי שאמורים להיות בעברית מופיעים כסימני שאלה |: והשנייה היא שאני מצלם תמונה ובא לשמור אותה אין לי פורמט JPG ): מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
גרירה מלמעלה למטה לא מתאפשרת. מצורף צילום מסך, תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיעה כמו בתמונה נסיתי להפעיל את המערכת על מצב גוד קונפיגורישן ונסות לאפש ולחדש את השירות דרך MSCONFIG אך כלום לא עוזר.. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של אחותי, והיא כרגע בחו"ל ככה שאין לי דרך להגדיר את המשתמש שלי. יש דרך כלשהי להתקין משחק בכל זאת? למרות שכביכול אין הרשאות?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בעת הפעלת ה-WINXP קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת). גם לאחר 10 איתחולים ההודעה חוזרת וגם לאחר סריקות עם נורטון, SPYBOT, ?Ad-aware. מה הבעייה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
Actual Transparent Windows, תוכנה חדשה, לחלונות 2000\XP, נותנת לך את האפשרות לבחור באחוזים את רמת שקיפות החלונות של התוכנות השונות ושורת המשימות. התוכנה עצמה, אגב, היא רק מגה וחינמית לתקופת נסיון של 14 יום. אז אם תמיד חלמת על חלונות שקופים (אני יודע שאני תמיד קנאתי בחלונות השקופים של הסלון).. דף הבית של התוכנה. להורדה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפילו אחרי פירמוט והתקנת ווינדוס 7 הבעיה ממשיכה. בכל אתר שאני מנסה לעשות בו לוגין כולל האתרים הכי בטוחים (GMAIL HOTMAIL וכו') אני מקבל את ההודעה: There is a problem with this website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. Click here to close this webpage. Continue to this website (not recommended). ואני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף. בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב: "וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט", תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו, האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ? עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניות הועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחור NVIDIA RAID CLASS DRIVER או NVIDIA N…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יום טוב לכולם.... מישהו זוכר איך עושים הגנת סיסמא לתיקייה ספציפית (למנוע גישה בקיצר....) ב XP Pro ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש טבלה של כל הודעת שגיעה במסך הכחול (אלה עם המספר, הרבה אפסים, איקסים וכו...) כל מספר ותוספת של אות ליידו מציינת שגיעה אחרת, ואני רוצה לדעת מה בדיוק השגיעה. אני חושד שאחד הOCים אחראי לה, אבל אני רוצה לדעת בדיוק איזה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה דקות כיבתי את המחשב ועכשיו כשהדלקתי אותו, יש לי מספר בעיות עם ווינדוס איקספי. דבר ראשון, מרבית התוכנות שעולות עם המחשב, לא עולות. למשל מסנגר. בעיה שניה היא שבSTART כבר לא מופיע לי RUN ו SHUTDOWN. בעיה שלישית היא שכאשר אני לוחץ על ALT CTRL DEL אני לא יכול לבחור TASK MANAGER, SHUT DOWN ו LOGOFF. למישהו יש רעיון? אני משער שיש דברים נוספים שלא 'עליתי' עליהם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אוקי .. החלונות בוויסטה שקופים , נכון ? הבעיה שפעם אחת שהדלקתי את המחשב זה השתנה (אלוקים יודע איך ) אז מה שאני כן יודע , שיש הגדרה שתחזיר את זה ליהיות שקוף שוב .. איפה נמצאת ההגדרה הזאת ?? אני תקוע עם חלונות מכוערים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחתשיש לו WINDOWS XP ומותכן כל העיברית כל ה V בעיברית נגיד שאני בא לירשום בגוגל הוא לא נותן לי הוא רושם גיבריש ב WORD איןבעיה ב פייר פוקס אין בעיה מה יכול להיותהפתרון
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד 64 ביט אני יודע שזה לא חובה שה windows יהיה גירסה 64 ביט אבל בכל זאת - מה זה נותן לי? האם על הגירסה הרגילה (לא 64ביט) אפשר להריץ תוכנות שהן כן 64ביט? מה ההבדל? איפה טמונה העצם של הכלב?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! חזרתי הביתה,הדלקתי את המחשב וכאשר הווינדוס עלה,לא היה לי כלום על שולחן העבודה חוץ מתוכנית של "הגדרות אישיות" עבור האימיול כנראה. השארתי את התוכנית הזאת לפעול זמן מה אך שום דבר אינו קורה ואני יכול לפתוח יישומים רק באמצעות מנהל המשימות. מה לעשות כדי להחזיר את המצב הקודם? תמונה של הדסקטופ: תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד. מערכת הפעלה חלונות 8.1 שפה עברית. אני היתחברתי במחשב נייד אלחוטי . אחרי שרשמתי סיסמא .האינטרנט אלחוטי עובד. עכשיו שניתי בראוטר אלחוטי סיסמא חדשה.במחשב נייד אלחוטי קיים סיסמא ישנה. איך מבטלים במחשב נייד אלחוטי סיסמא ישנה .אני לא מצליח לימצוא לבטל ולעשות חדש שם מישתמש וסיסמא חדשה? אני רוצה במחשב נייד יחפש באלחוטי ויבקש ממני להקיש סיסמא.ואז אני מחובר לאינטרנט אלחוטי. בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, המשימות שאני יוצר מתחילות בזמן אך לא מפסיקות, למרות הגדרות כמו For duration of, Stop task if it runs longer than. מחיפושים באינטרנט יש רק פתרונות למשימות שלא מתחילות אך לא נתקלתי בבעיות של משימות שלא מפסיקות. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שידרגתי מנרו 7 לנרו 9. אחרי שהתקנתי מסתבר שNero Showtime השתלטה על כמה סוגי קבצים, לא היתה לי בעיה להגדיר אותם מחדש ככה שיפתחו ע"י WMP אבל אני לא זוכר איך אני משנה בחזרה גם את האייקון. יש לי XP. תודה.
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-