עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מישהו יכול לעזור לי, כשאני מתקין את הדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך שלי GTS250 שזה כמו כל הסדרה של 200 פתאום אני מקבל מסך כחול, המפרט: מעבד: CORE I5 לוח אם: DP55WB זכרון: 6GB\CL9 כרטיס מסך: GTS250 זה קר לי ככה גם בגרסאת הבטא ככה שעדיין אין לי נסיון עם WIN7 ועכשיו שיש לי מקורי שוב זה קורה, ישר איך שאני מתקין את הדרייבר ופתח איזה יישום אני מקבל מסך כחול, ואיך שאני מוחק את הדרייבר הכול עובד בסדר אבל מגעיל =\.. התקנתי את כל הupdates של WIN7 והורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA ואני לא מבין איפה הבעיה.

2. Started by sheff2k1,

האם עוד מישהו שם לב שבאקספלורר 7 יש תופעה מעצבנת של גרירה לא חלקה עם הגלגל של העכבר? התופעה בולטת בעיקר בויקיפדיה, בערכים שיש בהם הרבה תמונות, כמו למשל זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Israel כשאני יורד למטה עם הגלגל, נוצרות מין גרירות כפולות. התופעה לא קיימת לא עם פיירפוקס ולא עם אקספלורר 6. מישהו יודע על מה אני מדבר, ויודע אם אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

התקנתי WUNDOWS XP כמה פעמים על אותו מחשב אין בעיה ניסיתי להתקין WINDOWS 2000 SERVER הוא לא נתן הוא נתן הודעת שגיעה וניסיתי להתקין WINDOWS 2003 SERVER גם לא נתן לפי מה שאני הבנתי יש בעיה במעבד ? בזכרון שלו ? מישהו זוכר מה דרישות מערכת ל WINDOWS 2003 SERVER זו ההועדה 0x00000050

4. שלום לאחר התקנת SP2 בחלונות XP-Proff סרביס ICS אינו עולה ולכן לא ניתן להפעיל את ה- FireWall שגיאה 10047 אודה למי שיוכל לעזור - מנחם

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי תקלה קטנה ומעצבנת נעלמה המעטפה בסרגל הכלים (ליד השעון) בקבלת דואר חדש ולא מצליח להחזיר אותה, יש למישהו רעיון? אופיס 2000 בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. Started by nirno,

אהלן, כל פעם שאני פותח תקייה (my computer, my documents, וכו') היא נתקעת אחרי כמה שניות, ואז אפשר לסגור אותה רק דרך הtask manager. חוץ מזה, המחשב והווינדוס עובדים רגיל. זאת תקלה די מתסכלת, יש למישהו רעיון חוץ מלהתקין ווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by EnerGy,

שלום, יש ברשותי את המערכת הבאה: P4 2.6 1GB 6600GT האם כדאי להתקין את ויסטה למטרות של אינטרנט ואופיס ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  8. יש לי פה מחשב ישן של בן-דוד שעושה קצת בעיות... כשאני מנסה להתקין עליו XP אחרי שהוא מתחיל את ההתקנה אז יש אתה השלב הזה שהוא עושה RR ואז ממשיך את ההתקנה... אז המחשב הזה מעדיף להתחיל כל פעם את ההתקנה מחדש אחרי הRR כאילו שהוא לא מזהה שיש כבר תאליך התקנה מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? יודע איך לעקוף אותה ? נאמר לי שאף פעם לא היה בו XP אלה 98 ... יש מצב שזה בילטי אפשרי ? למרות שזה נראה לי מאוד מוזר כי סך הכל P3 זה לא כזה אנטיקה (או שכן ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by Snirs69,

שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by Shay17,

ההודעה הזאת עולה לי שאני מנסה למחוק http://img233.imageshack.us/img233/5187/93897533wc8.jpg

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by lioryb,

שלום. רכשתי מחשב חדש (מפרט בצד), והתקנתי עליו XP-SP3 בדיסק שהוכן באמצעות nLite. מדי פעם (בעיקר אחרי שאני מתקין משהו חדש, אבל לא רק) מסך הטעינה של WINDOWS נתקע. כשאני עושה RESET, ואני בוחר LOAD WINDOS NORMALLY, בד"כ הכל עולה כמו שצריך (לפעמים זה שוב נתקע, ואז ב-RESET השני זה עולה כמו שצריך). עדכנתי דרייברים של לוח האם. מה עוד זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by udi,

שלום התקנתי על המחשב WINXP שכולל בתוך SP2 יש לי את כל הדברים ש SP2 אמור להתקין ואת כל בעיותיו כבר פתרתי חוץ מאחת . כאשר אני עושה UPDATE באתר של מיקרוסופט הוא אומר ש SP2 לא מותקן ואני צריך להתקין אותו אין אפשרות להוריד את ההתקנה מסיבה זו או אחרת וכאשר אני מנסה להתקין מאתר אחר ההתקנה אומרת לי שיש לי כבר גירסה אחרת של SP2 איך אפשר לגרום ל UPDATE לזהות את SP2 שמותקן לי על המחשב חשוב לציין שאין לי את האפשרות להסיר את SP2 שמותקן לי במחשב בכל מקרה לא שאני יודע לא דרך לוח הבקרה לפחות . תודה על העזרה .

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  13. שלום, ברצוני ליצור חשבון משתמש בחלונות XP שמטרתו בדיקה של תוכנות. על החשבון לאפשר לי להתקין תוכנות ולהריצן מצד אחד, וצד שני למנוע כל שנוי של קבצי מערכת ההפעלה או הרג'יסטרי. כלומר, אם התוכנה מכילה וירוס או סוס טרויאני היא לא תשפיע על חשבונות משתמש אחרים כולל ה-Administrator. אני מעוניין קודם להתקין ולהריץ את התוכנות ורק לאחר מכן לבדוק וירוסים אם צריך. תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה מציקה! שאני נכנס למחשב שלי לתיקיות האייקונים בדקסטופ עושים ריפרש לבד... איך אפשר לסדר את זה? זה התחיל לי רק עכשיו.... לא התקנתי שום תוכנה.!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. יש לחבר שלי מחשב חדש. התקנו ויסטה ויש בעיה בשינוי כתב אנגלית עברית . נכון יש את הסרגל שפות למטה כזה אז זה לא מופיע לו.. שניכנסתי להגדרות של השפה ראיתי שרשום שם גם אנגלית ומתחת רשום עיברית אבל שלוחצים alt וshift זה לא משנה את השפה בדקתי שזה באמת המקשים וזה כן .. איך מסדרים שזה יחליף את השפות שלוחצים.. ?? ? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. לפעמים ה-WIN לא תמיד עולה לבד לווינדוס אלא נותן לי הודעה אחרי המסך של הפוסט : Booting 'vista' Chainloader /bootmgr מה זה אומר ולמה הווינדוס לא עולה לי (אלא אם כן אני מכבה את המחשב ומפעיל שוב) ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by anri,

יש הרבה פרטים שאני לוחץ עליהם (שאני גולש עם האקספלורר כמובן) וזה פשוט לא נותן לי ללחוץ וכותב לי למטה Pup-up window blocked מה זה הקישקוש הזה ?? אני כבר משתגעעע.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by djass,

שלום כניתי מחשב חדש עכשיו יש לי שאלה.. עם אני יתקין ויסטה על המחשב המשחקים יעבדו לי כמו שצריך?? הכול יעבוד טוב לא יהיה לי בעיות או משהו כזה יש לי מחשב חזק יותר מהדרישות של ויסטה תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. Started by -twelve,

הבעיה היא כמו שמוזכר בכותרת היא רק בקבצי וידיאו,בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וידיאו בעזרת המדיה פלייר או הווינאפ או נרו פלייר או כל נגן ווידיאו הסרט נתקע לפני שהתחיל,נסגר וסוגר איתו את התיקיה שבוא הוא נימצא.דבר זה קורה בכל קובץ וידיאו שאני פותח.פעם זה היה קורה לי אך ורק בתיקיה מסוימת והבעיה היתה מסתדרת אחרי ריסטרט,עכשיו היא פשוט לא מסתדרת. אשמח אם תוכלו לעזור לי,תודה! (אני מקווה שזהו הנושא המתאים לפורום)

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by AgEnT_OrAnGe,

שלום לכול חברי הקהילה המלומדים! לפני כשבוע ביצעתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה win xp pro אם sp2. מאז המחשב כאילו שוכח את מה שאני עושה עליו אחרי הכיבוי שלו, לדוגמא: אני מכוון רזולוציה של המסך ואחרי הרסטרט הוא מחזיר אותה להגדרות הראשוניות אני מתקין את הדרייבר של כרטיס הקול, אחרי הרסטרט הוא שוב מאבד את הדרייבר וצריך להתקין שוב. הוא מתקין אוטומוטית את הדרייבר של העכבר מחדש אחרי הרסטרט והכי קריטי, אחרי כול הפעלה מחדש, האנטיוירוס נעלם כלא היה. אנא, עזרו לי לפתור את "בעיית הזכרון" המוזרה הזאת! תוודה מראש! מיכאל

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

למצלמה הנוכחית שלי אין דרייברים מתאימים אז חשבתי לרכוש אחת חדשה, מישהו יכול להעיד על דגם ספציפי שעובד יציב עם ויסטה x64 ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז בסוף שמתי את זה פה כי זה קשור לווינדוס.. אני שיחקתי קצת בהגדרות רציתי לשנות תמונות לכוננים שלי HD וCD ובסוף איכשהוא שיניתי משהו ועכשיו זה לא פותח... http://img468.imageshack.us/img468/5116/untitled565cg8.jpg הנה שיניתי פה משהו ועכשיו זאת לא הפקודה המתאימה... אולי מישהו יודע מאיזה קובץ אני צריך לפתוח כדי שזה יהיה מתאים? כשאני עושה new אני רושם סתם שם ואז בbrowse אני לא יודע מה לטעון.. האם תוכלו לעזור לי :s05: תודה לעוזרים ד"א זה מה שזה רושם אומנם אני לא מצליח לראות את זה ככי זה מופיע לפחות משנייה אבל תפסתי תצלום של זה.. זה סתם הגדרתי משהו אולי יש לכם מושג איזה קובץ אני אמור להגדיר שזה יפתח בטוב? אתם רק צריכים ללכת כמו בתמונה הרא…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by PhoenixBoy,

יש לי בעיה שאם אני לא נוגע במחשב כמה דקות הוא עושה log out ואני לא רוצה שזה יקרה איך מבטלים את זה? ועוד משהו.. כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי לחלון הwelcome ומראה לי את היוזר והוא רוצה שאני אלחץ עליו כדי להכנס והוא לא נכנס אוטומטית. איך אפשר לסדר את זה? (יש לי רק משתמש אחד במחשב...)

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.