עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DOGMA,

הרמתי RMDWC על Vista אבל כאשר אני מנסה להתחבר אני מקבל את הודעת השגיאה שמצורפת בתמונה. זה לא קשור לSSL ולcertificate error ניסיתי אותו דבר על פורט 80 רגיל ועל כל פורט אפשרי, בכל מקרה כל מה שהcertificate error אומר שהcertificate שלי לא תקין ויכול להיות שאני מנסה "לעבוד" עליך. לא מצאתי יותר מידי בעיות שקשורות לזה ברשת לא כאלה עם פתרון בכל מקרה, אבל בעקרון זה אמור לעבוד ללא בעיות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. התקנתי Irfanview ועכשיו כל האייקונים של קבצי הJPG מגעילים. אפשר להחליף אותם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by cowpoxe,

יש לי ווינדוס XP ועכשיו שאני מדליק זה מבקש ממני סיסמא... ואני לא ידוע אותה. מישהו אמר לי להיכנס דרך Safe Mode ולמחוק את הסיסמא... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. מצאתי כתבה בוואלה שאומרת איך להשתמש בויסטה בלי אקטיווציה ל-120 יום. לא הבנתי איך אני עושה את זה. מישהו יכול להסביר בבקשה? http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1059764

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by feint,

שלום, יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתרים מסויימים האקספלורר מציג הודעת שגיאה וקורס. (לדומא אתר ה BLOGTV של תפוז) חשבתי שזו רק הבעיה של אקספלורר אבל FIREFOX עושה את אותו הדבר. אז מה שאני חושב זה שזה משהו של ה WINDOWS. מעבר לזה, התקנתי גירסת בטא של המשחק BF2, ושוב זה מציג לי את אותו סוג של הודעת שגיאה! (תמונה מצורפת) יש למישהו רעיון מה הבעיה ו\או איך לפתור אותה? נ.ב לא יודע אם זה משנה אבל היה לי מותקן VS 2005 וגם שזה היה מותקן זה היה קורס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by chmmr,

שלום, לאחרונה ישנה אצלי בעיה שתוך כדי עבודה מופיע החלון הבא : לחיצה על NO (גם לחיצה על Yes לא תעזור), תעביר לחלון הבא : ולאתחול המחשב. עדכוני ה Windows XP הם עדכניים, בדקתי וירוסים ו spywares. הרצתי memtest86 למשך זמן רב ולא נמצאו בעיות. מה הבעיה ? ויותר חשוב, איך אני פותר אותה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  7. שלום, יש לי XP pro sp2 מותקן על מחיצה אחת, ו vista מותקן על מחיצה שנייה . בהפעלת המחשב אני צריך לבחור מערכת הפעלה שאני רוצה כרגע, וברירת המחדל היא vista ואם לא לוחצים על כלום במשך 30 שניות זה בוחר את ה vista, אני מעוניין שהXP יהיה ברירת המחדל ושבמקום 30 שניות זמן ההמתנה יהיה רק 10 שניות. ניסיתי להכנס למאפיינים במחשב שלי >מתקדם>הפעלה ושחזור>הגדרות ושם ראיתי שיש 2 מערכות הפעלה שהוא מזהה , ויש גם 2 מקומות להכניס זמנים , זמן להצגת רשימת מערכות הפעלה וזמן להצגת אפשרויות לשחזור. אז שיניתי את מערכת ההפעלה של ברירת המחדל לאפשרות השנייה שלא הייתה מסומנת (על אחת כתוב XP והשנייה לא ברורה,כנראה ה vista חח כי אין עוד) אז בחרתי בזאת שכתוב XP ,אישרתי ועשיתי ריסט , ולא קר…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. התקנתי WINDOWS XP בטעות במחיצה הלא נכונה , התקנתי גם בשנייה ואז איתחלתי את המחיצה שהתקנתי בה בטעות חשבתי שזה יסיר את הWINDOWS הזה אבל כשמתחילים את המחשב הוא שואל איזו מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . כשלוחצים על המערכת שהסרתי אז הוא אומר שאי אפשר להמשיך כי חסרים לו הקבצים מאחר שאיתחלתי אותו , איך מבטלים לגמרי את הWINDOWS שהתקנתי במקום הלא נכון כך שלא אצטרך לבחור כל פעם בWINDOWS הטוב .

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by axon,

יש לי בעיה לגשת לספריה של יוזר שלי אחרי שקרסה לי המערכת הפעלה- אני מקבל הודעות של access denied מישהו מכיר את הבעיה ? יש תוכנות שפותרות את העניין הזה ?

10. שלום... היום הגדרתי רשת לדוד שלי.. (מתוך מאות פעמים שעשיתי את זה בשנה האחרונה..) ובכל מיני עשרות מחשבים... וזאת הפעם הראשונה שיש לי בעיה כלשהיא... יש 2 מחשבים p4 2.4... and p4 1.8 ה1.8 הוא המחשב ה"אחראי"... עם 2 המדפסות.. ושאני מנסה להיכנס ל1.8 מה2.4.... הוא אומר לי שאין לו גישה למחשב ההוא... ואני צריך את זה בשביל שיתוף המדפסת... עשיתי את ההגדרה של הרשת כמה וכמה פעמים... וגם שיניתי את השם של 2 המחשבים... כמה פעמים.. (כמו שהעוזר של התקלות רשם לי לעשות..) ואין שום דבר... אשמח אם מישהו נתקל במשהו שכזה ויכול לעזור... חשוב מאוד! תודה רבה.. עריכה : בעצם הבעיה היחידה היא... שאני מגדיר רשת.. ואין למחשב ה2.4... גישה ל1.8... ועשיתי הגדרת רשת כמו שאני עושה תמיד.... וכמה פעמים שעשיתי…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולכם! הנה תקלה מעניינת שיש לי can't find autochk.exe מה לעשות במקרה הזה????

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. Started by kong5,

לפני שכיביתי את המחשב אני יודע שהיה לי וירוס הרצתי סריקה עם אנטי וירוס כניראה שהוא לא מחק אותו ואז אחרי שכיבתי והדלקתי המסך שחור וכתוב NTLDR is missing Press Ctrl+alt+del to restart

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולא ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by rambo122,

יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה מותקנות , מילניום ואקס-פיי . ברצוני להעתיק את המחיצה של האקס-פיי בלבד ללא המילניום , המילניום מותקן ב C והאקס-פיי בD . כיצד לבצע את העתקה שרק האקס פיי יעלה ויעבוד כראוי ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by shloogy,

הי בכמה ראם תומך WIN SERVER 2003 32BIT? האם הוא תומך ב 8 גיגה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by hassan88,

התקנתי windows 98 במחשב שלי אבל יצא לי בעיה עם הצבעים וגם עם הקול כלומר הצבעים לא חזרו כמו שהיו אמרו לי שצריך להתקין תוכנה כל שהיא ואני לא יודע כרטיס הקול הוא מסוג CMI 8330 כרטיס המסך SIS 6320 ,

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by moshel7,

לאחר ה תקנת vista ultimate ו nero 7.10.1.0 ה media player לא מנגן יש לציין שמותקנת גם חבילת מקודדים של k-lite 3.45

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. הורדתי את הקובץ של ה 400 KB אני מחלץ מישם 3 קבצים ומשם אני ניתקע אני לא יודע מה לעשות אחרי זה משהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. יש לי פנטיום 3 800 מגה 80גיגה הרץ גרוטאה אבל אם יש למה לא לנצל טוב אני יסביר את הבעיה אני מנסה להתקין את ווינדוס XP על המחשב ההתקנה בהתחלה חלקה בחרתי מחיצה הוא פירמט אותה התקין את רכיבי ההתחלה של הווינדוס אם מישהוא יודע למה אני מיתכוון ואז הוא כיבה את המחשב וממשיך להתקין את הווינדוס הוא טוען ואז ניכבה פיתאום וככה בלי סוף הוא מיתכבה מגיע להתקנת הווינדוס וניכבה שוב ניסיתי גם את ווינדוס 200 וגם לא הלך ניסיתי את ווינדוס 98 הוא התקין אותו וזה ניכנס לווינדוס אבל כמה שניות ואז הוא מיתכבה. אני מאודד מאוד ישמח אם מישהוא יעזור לי זה דחוףףףף תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by niv0us,

יש ברשות לאפטופ יש מדגם dell latitude c800, עם מעבד intel PIII 850 וזיכרון של 256, ויתכן 512... אני מעונים לאתחל אותו. המחשב מיועד למטרות עבודה בלבד, תכנות וכו'... המערכת הפעלה שיושבת עכשיו על המחשב היא windows 2000 pro. השאלה שלי איזה מערכת הפעלה כדי להתקין על מחשב כזה, האם ניתן להתקין וינדוס אקס פי. ומה הדרישות המומלצות למחשב שהייה כדאי להתקין עליו מערכת הפעלה xp. בתודה מראש ניב

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. האנטי וירוס שלי מצא וירוס עם שם הקובץ עם אני מוחק את הקובץ הוירוס נימחק? או שזה לא קשור

23. Started by eladn,

היי חברים התקנתי לפני ימים אחדים חלונות ויסטה ונתקלתי בבעיה די מוזרה. כשאני מנסה להיכנס לצ'אטים ברשת (נענע,תפוז וכו), אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן ליצור תיקיה בשם i2i משהו תחת program files. כמובן שההודעה הזו לא הופיעה במערכת ההפעלה הקודמת (XP) האם מישהו נתקל בהודעה הזו ויכול לסייע לי? אציין כי התקנתי פקד Active X כפי שנתבקשתי בתחילה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  24. אני לא מצליח להקים רשת WIFI בין הPC שלי לLEPTOP . היכן אני מוצא הסברים והנחיות כיצד לעשות זאת? רצוי בעברית. תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  25. זה לא בדיוק תוכנה אלה אפשרות באתר שלה למצוא ווירוסים על המחשב http://www.microsoft.com/security/malwareremove/default.mspx

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.