עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nimrods,

יש לי את ההתקנה של xp ואני רוצה לפרמת את המחשב ונעבד לי הקוד של ההתקנה מה אני יכול לעשות יש איזה שהוא קוד שיכול לעבוד על כול ההתקנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by newpc,

hi i got a problem i am trying all day now to install win xp on my new pc with no luck oh ya and i tryed to install from 5 cds not the same V i am geting this error: sxs.dll syntax erro in manifest or policy file gdiplas.man on line 4 the request could not be performed because of an i/o device error thats all it say after it get stuck for 1h haf way in to the install any ideas how to fix it? pc is mb:asus p5k ram:xms2 ddr2 800 corsic cpu:6600 v-card:asus gtx hd:80g and 2x250g thats it if u have any ideas of same thing i can try plez let me know thx

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by ANNA.M,

אני רוצה להתקין ICQ 5 בעיברית אבל שאני לוחצת על קובץ ההתקנה מופיעה לי מה לעשות ? ומה זה בכלל WIN32 ? תודה מראש :-*

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by Big_Guy7,

אני מנסה לפרמט מחשב (לא שלי) פנטיום 4 1.7GHZ, ואז להתקין עליו ווינדווס. הכנסתי את הדיסק של הווינדווס, ובשום שלב בעלייה של המחשב הוא לא שואל אותי אם אני רוצה לעשות "Boot" מה CD. אז העליתי את המערכת הפעלה שכבר קיימת, וניסיתי לפרמט את הכוננים דרך ה"מחשב שלי" אבל כל פעם שאני מנסה לעשות פורמט לאחד הכוננים, הוא אומר לי שמשהו חוסם אותו, שמשהו משתמש בתוכנה.. הכוננים היו משותפים אבל הורדתי להם את השיתוף וניתקתי את הכבל רשת וזה גם לא עזר. בקיצור, אני חייב עזרה עם זה בדחיפות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח!!! תודה, גיא!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  5. Started by Impreza,

שלום, היה לי וירוס שמחק לי את ה NOTEPAD. התקנתי את הווינדוס מחדש, יש לי את הקובץ NOTEPAD.exe אך שאני מנסה לפתוח קבצי טקסט הווינדוס פותח לי אותם עם Wordpad ניסיתי לעשות Open With ואז חיפשתי את ה Notepad.exe, אבל זה מסמן לי אותו כ Wordpad הנה תמונה, אני שם לו את הNotepad כאפשרות הפתיחה והוא לא מכניס אותו[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 20:25:19 תודה הסתדרתי כבר. הקובץ היה ב C:/Windows ולא ב C:/Windows/System32[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by assaf990,

יש לי כונן (דיסק קשיח) ראשון שמחולק ל-2 ועוד כונן שני (פיזי) מחוברים. אז כונן C תמיד זה הראשי אבל כונן D ו E כל פעם מתחלפים, בין המחיצה השנייה בכונן הראשון ובין הכונן השני. איך מקבעים את האותיות ש-D יהיה תמיד למחיצה של כונן ראשון ו-E יהיה שייך תמיד לכונן הפיזי השני.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by pak82,

יש לי חלונות בעיברית ואני מעוניין להתקין חבילת שפה (MUI) ברוסית , בכל פעם שאני מכניס את הדיסק של החבילת שפה אני מקבל הודעה שהחבילת יכולה לרוץ רק על חלונות בגירסה האנגלית האם יש פיתרון לזה או שאני חייב להשיג חבילת שפות חדשה שמתאימה לגירסה העיברית?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. שלום לכולם לא פעם נשאלת השאלה איך להגן על המחשב מהעולם שבחוץ. אז מעבר לשכל הישר והזהירות המתבקשת, בהיבט של תוכנה אין צורך מעבר למה שמגיע עם חלונות ( מן הסתם חלונות 10 וצפונה ). https://www.tgspot.co.il/microsoft-defender-is-amongst-the-best-antiviruses-for-windows/

9. Started by ofir667,

בעיקרון אני רואה עברית אבל אם לדוג' אני רוצה לצרוב משהו אז כשאני מחפש אותו דרך נרו אז אי אפשר לראות עברית... גם בתוכנות אחרות אי אפשר לראות עברית! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. הרבה פעמים (בעצם כמעט תמיד ) שאני לוחץ על כיבוי אז לא קורה כלום ואז אני לוחץ עוד פעם וגם לא קורה כלום.. אותו דבר עם הריסטרט אמרו לי שיכול להיות בגלל המודם או משהו.. זה קשור ביכלל? אם צריך את המפרט או משהו זה בחתימה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by uzi_sch,

WINDOWS מציגה לי עידכון (במגן הצהוב) בשם "Windows CardSpace private desktop". קראתי בויקיפדיה וממש לא ברור לי אם אני צריך את העדכון הזה בכלל. אנא עזרו, תודה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. זה אפשרי בכלל ב word , זה מין לחן ומילים שלי .. הקובץ mp3 הוקלט ... אני מנגן על הגיטרה והכתיבה גם שלי מדף למחשב וכתבתי את זה כבר בהword אך אני יכל לאפשר לזה להתנגן ביחד עם הקובץ word מבינים למה אני מתכוון זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  13. שלום אני מעוניין ליצור מחיצה דרך ווינדוס בכדי לחלק את הזיכרון בכונן הקשיח לשני כוננים נפרדים.. כיצד לעשות זאת? מדובר בווינדוס XP HOME

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by mlunker,

לפני כמה שבועות המחשב שלי חווה מספר נפילות מתח, עקב הפסקות חשמל. מאז בכל פעם שאני מפעיל אותו מחדש, Windows מבצע Disk Checking. הכל תקין בבדיקה אבל אני לא מצליח למנוע את הביצוע החוזר שלה. מישהו יודע איך מבצעים זאת או מה הבעיה, אני אשמח לשמוע... תודה, מתן.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by DOGMA,

הרמתי RMDWC על Vista אבל כאשר אני מנסה להתחבר אני מקבל את הודעת השגיאה שמצורפת בתמונה. זה לא קשור לSSL ולcertificate error ניסיתי אותו דבר על פורט 80 רגיל ועל כל פורט אפשרי, בכל מקרה כל מה שהcertificate error אומר שהcertificate שלי לא תקין ויכול להיות שאני מנסה "לעבוד" עליך. לא מצאתי יותר מידי בעיות שקשורות לזה ברשת לא כאלה עם פתרון בכל מקרה, אבל בעקרון זה אמור לעבוד ללא בעיות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by קרן24,

אהלן חבר'ה... יש לי בעיה ואני צריכה את עזרתכם... בשעה טובה קניתי מחשב חדש מTMS. המחשב ללא מערכת הפעלה. אני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי (יש לי את הדיסק המקורי), נכנסתי לBIOS וסימנתי FIRST BOOT DEVICE - CDROM. אך כאשר הוא מנסה לקרוא מהדיסק, לאחר מס' שניות הוא רושם לי DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. כמובן שהדיסק כבר בפנים, אבל גם לאחר שאני לוחצת אנטר הוא רושם לי את אותה התשובה. יש לציין שכאשר אני מדליקה את המחשב, האורות של הCD נדלקים, כך שלא נראה לי שזה לא מזהה את הכונן או משהו.... קיצר, אני צריכה את עזרתכם כי אין לי מושג מה הבעיה. אשמח לשמוע תגובותיכם ועצותיכם... שבת שלום, קרן.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by tzahi16,

יש לי בעיה עם הקובץ הזה מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by re5pect,

הגדרתי סידירום כבוט, הכנסתי דיסק לחצתי אנטר רשם משהו inspecting system ומסך שחור, פעם ראשונה שזה קורה, ניסיתי דיסקים שונים, מערכות שונות, בכולם אותו דבר (במחשב אחד fedora במחשב שני suse) אני מאמין שבמערכת עם XP זה יפעל. בבקשה, אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by ksp69,

אז ככה.. אני מגבה הכל מריץ תדיסק הכל בסדר..ואז יש את השלב שצריך ללחוץ על "d" כדי למחוק את הכונן שמסומן..פה יש את הבעיה.. אני לוחץ על די..והכונן מסומן..הכל בסדר..ואז זה מעביר אותי למסך אחר שהאפשרות היחידה שלי זה אנטר..ושאני לוחץ אנטר זה מחזיר אותי לתפריט של הפרמוט או להתקין תווינדוס במקום הרוצי..הנה התמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. אני פותח קובץ ומופיע לי שיגאה כל פעם אמרו לי צריך קידוד UTF8 הורדתי תוכנה ואני פותח אותה וזה רושם לי ככה יש לי ווינדוס אקס פי בעברית !

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by Cranchh,

בצעד לא חכם במיוחד, ניסיתי להריץ את החבילה מהאתר הזה: http://tredosoft.com/IE7_standalone שניקראת Internet Explorer 7 standalone program only על ויסטה. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את האקספלורר, הוא מעלה חלון ונסגר ישר. אני מחפש בנרות דרך להתקין מחדש את האקספלורר אבל לא מצאתי שום דבר. כבר הרצתי sfc /scannow, ואין לי system restore. אשמח לקבל הצעות נוספות... תודה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  22. מה עוד יכול לפגוע לי בביוס חוץ מהCIH??

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. Started by 114508534,

יש לי איזה תוכנה שאני מחקתי אותה אבל היא נשארה ב ADD/REMOVE ומסרבת להעלם משם הבעיה היא שאני רוצה להתקין את אותה התוכנה שוב אבל שאני מנסה להתקין נפתח לי חלון שכותב שיש בעיה ב WINDOWS INSTALLER , מה אני עושה , אולי קבציי DLL נשארו או משהו כזה , בבקשה תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by yuval_e,

שלום לכולם, הרצת הפרוסס iexplore.exe במחשב שלי גורמת לטעינתו ו-2 שניות אח"כ הוא מסתיים. הדרך היחידה לגרום לו לפעול היא עם הפניה ללינק מסוים, למשל כתיבת http://www.google.com ב-start->run. מישהו נתקל בתופעה הזאת פעם? יובל

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. אני זוכר כשהוא רק יצא אז למי שהיה מעבדי פרסקוט c-0 לא היה יכול להתקין כי זה היה נתקע בחלון הטעינה. ורק אחרי כמה זמן מייקרוסופט פרסמו קובץ עדכון למעבדי פרסקוט. אז אם אני מוריד עכשיו sp2 כקובץ אחד האם זה כולל כבר בתוכו את העדכון הזה לפרסקוט? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים