Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי ויסטה אבל לא מחקתי את הXP וזה עושה לך תיקית וינדוס ישן עם כל מה שהיה לא מוחק כלום. השאלה שלי איך אני יכול לחזור לXP כי הויסטה ממש חרא? תודה מראש ואל תתקינו ויסטה!
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, יש אפשרות שExplorer יציג את גודל הקבצים בבייטים ולא בקילו-בייטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
1. האם קיימת אופציה למצב שינה שברגע שמזיזים את העכבר או לוחצים על משו אז מראה את השמות משתמשים איפה שלוחצים ססימא ומתחברים..ז"א שרק אני יודע את הסיסמא אני יכול להכנס, עכשיו שיהיה אפשרות שבזמן שינה שאימיול יעבוד וכל מיני תוכנות אם כן איך? 2. אם אפשר את האופציה הנ"ל האם יש אפשרו לטיימר שבשעה מסויימת הוא יתנתק או יכנס למצב שינה? מקווה שניסחתי טוב את השאלה תקנו אותי אם אני טועה תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש ב windows xp והוא לא עולה לי ... הוא רושם לי : windows could not start because the following file i mising or corrupt: \windows\ytem32\onfig\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-rom. Selet "r" a the first sreen to start repair ניסיתי להפעיל את המחשב עם הדיסק התקנה של ווינדוס ואז לבחור ב repair אבל אין לי את האפשרות הזאת משום מה. אני צריך עזרה , מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי ווינדואוס וויסטה פרופשיונל,ואני רוצה להתקין בו את המייל שלי שנמצא בGMAIL ,הבעייה שניתקלתי בה היא ההגדרות של הפופ3 ולאחר מכן הIMAP מאיפה אני מוצא את ההגדרות האלה ,או שיש חסימה להכניס מייל של גוגל בגלל התחרות בין שתי החברות?אשמח לתגובה ממומחה בעניין. :lol:
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מצאתי כתבה בוואלה שאומרת איך להשתמש בויסטה בלי אקטיווציה ל-120 יום. לא הבנתי איך אני עושה את זה. מישהו יכול להסביר בבקשה? http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1059764
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לפעמים יש לי תקלות בעליית הוינדוס ואני צריך לעשות repair בהתקנת הוינדוס על מנת שזה יעבוד למזלי לא הצטרכתי כי הצלחתי להסתדר... השאלה שלי איך אני עושה repair דרך שם? אני לוחץ R ואז מופיע לי שאלות כמו מה סיסמת החשבון שלך ואין לי סיסמא ואז אני אמור לרשום משהו בחלון דוס כדי להגיע להתקנה ואין לי מושג מה לרשום... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולא ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ועכשיו שאני מדליק זה מבקש ממני סיסמא... ואני לא ידוע אותה. מישהו אמר לי להיכנס דרך Safe Mode ולמחוק את הסיסמא... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד די חדש עם מפרט חזק יחסית...(HP DV6690 עכשיו הויסטה הזה משגע אותי...המחשב מקרטע ונמאס לי..הורדתי את כל האפקטים הויזואלים ואני לא רואה סיבה להמשיך להשתמש בסיוט הזה הווינדוס ויסטה בא מובנה על המחשב, יש אפשרות להתקין XP ולהשאיר את הווינדוס ויסטה באותו הזמן אני ישמח מאוד אם תעזרו לי אני עובד המון מהמחשב זה מאוד חשוב לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי יש לי חלונות XP PRO באנגלית. הורדתי כמה תוכנות, כמו RADIOIN וFIRSTPAGE 2006, שכל פעם שהן מנסות להציג משהו בעברית יוצא להן ג'יבריש. משהו יודע איך אפשר "לגייר" תוכנות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הכוונה שהמחשב עולה ולוחצים על שם המשתמש ואז הוא נכנס לוינדוס, מתי שרשום הא ברוכים הבאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום. לא מזמן התחלתי לשחק ב BF2 ואחרי שאני יוצא מהמשחק הזיכרון פשוט לא חוזר אני רואה שהמחשב עדיין תופס לי 800+MB זיכרון. גם אחרי כמה שעות זה לא מסתדר וצריך לעשות restart כדי להחזיר את הזיכרון למצב הנורמלי שלו, ברור לי לא מהיום שתוכנות ומשחקים לא מחזירים תמיד את כל הזיכרון אבל יותר מ500MB זיכרון שלא הוחזר? בקיצור מישהו יודע מה הבעיה, זה מאוד מתסכל
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
The product key used to instal Microsoft Windows may not be vaild.... מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להתגבר על הבעייה הזאת??? ??? ??? :s05:
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בבית מחשב שאני רוצה לפרמט אותו ושאני עולה איתו להתקנה אני שם לב שהוא עובד באופן מוזר קצת.. ההתקנה עולה באיטיות ואחרי שהוא טוען שם את כל מה שהוא צריך להתקנה הוא כותב משהו על הקובץ NSTKRL משהו כזה (אני בטוח שלא ככה כותבים אותו-אבל אולי אתם מבינים לאיזה קובץ אני מתכוון) ואז הוא אומר ללחוץ על איזהשהוא מקש וההתקנה מסתיימת והוא לא נותן לפרמטט ולהתקין! עכשיו, אני יודע שהדיסק טוב כי כבר פירמטתי איתו את המחשב פעם! אז הלכתי והדיסק באמת במחשב אחר העלה את ההתקנה והכל עבד כמו שצריך!(לא פירמטתי את אותו מחשב רק בדקתי את הדיסק!) אין לי צורב במחשב שההתקנה לא עולה וחבל כי ככה היית יודע אם זה בעיה בסידירום(אבל לא ממש נראה לי..) מה אתם אומרים? מזה הקובץ הזה? משהו נתקל בזה אולי?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב שיש בו אינטרנט עם מערכת ויסטה. במחשב השני יש גם ויסטה אבל שם אין חיבור לאינטרנט... איפה אני מגדיר שהאינטרנט יהיה זמין ברשת למחשבים אחרים? יש בקושי הגדרות וזה מחרפן אותי תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה לגשת לספריה של יוזר שלי אחרי שקרסה לי המערכת הפעלה- אני מקבל הודעות של access denied מישהו מכיר את הבעיה ? יש תוכנות שפותרות את העניין הזה ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי חברים התקנתי לפני ימים אחדים חלונות ויסטה ונתקלתי בבעיה די מוזרה. כשאני מנסה להיכנס לצ'אטים ברשת (נענע,תפוז וכו), אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן ליצור תיקיה בשם i2i משהו תחת program files. כמובן שההודעה הזו לא הופיעה במערכת ההפעלה הקודמת (XP) האם מישהו נתקל בהודעה הזו ויכול לסייע לי? אציין כי התקנתי פקד Active X כפי שנתבקשתי בתחילה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי חבר'ה, שבועיים בערך מאז ההתקנה מחדש, וזה עדיין מעיק לי. התקנתי XP PRO (חוקית למהדרין!) בגרסה אנגלית, התקנתי את כל תוספי השפה העברית האפשריים ועדיין משום מה אני מקבל מיילים עם "?????" במקום עברית. בתוכנות מסוימות (ACDSEE, ICQ) אני מקבל גם "????" במקום השם העברי, כשמסנג'ר לדוגמא - הכל עובד פיקס. מה לא עשיתי נכון?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הי, אני קונה בימים הקרובים מחשב מבוסס Q6600 שיהיו בו כנראה 2G זיכרון ורציתי לדעת אם מאחר ואין לי יותר מ-2 ג'יגה, האם יש יתרון כלשהו בהתקנת 64 ? כמו כן, האם אוכל לשדרג בעתיד מ-32 ל-64 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך הופכים ווינדוס שהותקן באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית לעיברית באופן מלא...(שכל התפריט של ההתחל וכו' יהיו בעיברית..)?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היה לי וינדוס ויסטה על המחשב ואחרי זה התקנתי אובונטו (לינוקס) על מחיצה אחרת, רציתי להסיר את האובונטו אז מחקתי את הפרטישן שלו דרך הויסטה (ב DISK MANAGEMENT), ואחרי ריסטרט יש הודעת שגיאה grub loading, please wait error 17 ניסיתי להריץ את ה STARTUP REPAIR הקיים בדיסק של הויסטה אבל זה לא עזר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות דיסק שיהיה לו BOOT הכוונה אחד שאני מכין עם אפשרויות שונות לדוגמה אני סם דיסק בכונן של מערכת הפעלה מסוג WIN98 אומר לביוס לעלות מהסידירום ואז אחרי שהוא עלה אני רואה שיש לי אפשרויות לעשות כמה אופציות שונות לדוגמה Install Windows98 Heb Install Windows98 Eng כו' ועוד שאלה שהיא גם מאוד חשובה איך אני עושה את אותו הדבר אבל ברשת מחשבים מקומית? למה הקוונה? שאני אומר לביוס של המחשב לעלות מהרשת הוא יעלה את הבוט הזה ואז יהיה באפשרותי להתקין דרך הרשת מערכת הפעלה תודה ענקית לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-