Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד,ויש שם קובץ,עכשיו הקובץ שוקל 130MB אני רוצה לעביר אותו למחשב הרגיל שלי(מחשב בית/PC ) שני המחשבים מחוברלים לאותו ראוטר,עכשיו אפשר לעביר במהירות יחסית גבוהה את הקובץ למחשב הPC? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם עוד מישהו שם לב שבאקספלורר 7 יש תופעה מעצבנת של גרירה לא חלקה עם הגלגל של העכבר? התופעה בולטת בעיקר בויקיפדיה, בערכים שיש בהם הרבה תמונות, כמו למשל זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Israel כשאני יורד למטה עם הגלגל, נוצרות מין גרירות כפולות. התופעה לא קיימת לא עם פיירפוקס ולא עם אקספלורר 6. מישהו יודע על מה אני מדבר, ויודע אם אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה להחל ערכת נושא אבל מפחד שאני לא אוכל לחזור בדיוק לאיך שהמחשב נראה קודם לכן. תמיד אוכל לחזור אחורה? בקלות?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאם אני לא נוגע במחשב כמה דקות הוא עושה log out ואני לא רוצה שזה יקרה איך מבטלים את זה? ועוד משהו.. כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי לחלון הwelcome ומראה לי את היוזר והוא רוצה שאני אלחץ עליו כדי להכנס והוא לא נכנס אוטומטית. איך אפשר לסדר את זה? (יש לי רק משתמש אחד במחשב...)
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כתבה של העיתון המפורסם לעינייני מיחשוב. לקרוא ולא להאמין על השלומיאליות של מע' ההפעלה שאמורה להיות הדובדבן. בינתיים מתגלת כדורבן לא קטן.. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34268
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני יודע שכדי להתקין וינדוס בהרדיסק sata צריך להוריד דיסקת כי במהלך ההתקנה הווינדוס מבקש דיסקת, אבך שנכנסתי לאתר של גיגהביט אין שם שם דבר לsata הלוח הוא k8nf
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי את ההתקנה של xp ואני רוצה לפרמת את המחשב ונעבד לי הקוד של ההתקנה מה אני יכול לעשות יש איזה שהוא קוד שיכול לעבוד על כול ההתקנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי קיצורי דרך על הדסקטופ לאר דיסק משני של המחשב.. האות שלו היא (G) ונתקתי אותו מהמחשב עשיתי אתחול חברתי ועשיתי אתחול ועכשיו הוא מופיע כ(F) והקיצורי דרך כמובן לא עובדים רוצים שאני יעשה BROWSE .... איך מסדרים את זה??? איך משנים את האות ל-(G)??
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב p3 866 256k win xp pro הבעייה היא שכאשר אני מבצע פעולת כיבוי הוא נתקע בשמירת ההגדרות , ואינו מתכבה אוטומטית רק ע"י RESTARTידנית. אנא חזרו מהר ככל שאפשר עם פיתרון. תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
השיטה לא כלכך טובה כשזה מגיע לחלונות שנפתחים, כי הם נפתחים בכל מקרה רק שלא רואים בהם כלום, לכן זאת לא השיטה הכי טובה. נקווה שלאקספלורר בסרביס פאק 2 תהיה תשובה טובה יותר
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה והבנתי שאפשר להסיר כל מיני דברים שלא צריך ראיתי שרק השפות שוקלות 1GB דרייברים למדפסת 750MB מה עוד אפשר להסיר ? http://img142.imageshack.us/img142/7490/vlitelr8.jpg
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לוינדוס 64 ביט אבל אני משחק קונטר סטריק 1.6 עכשיו איך אני יודע עם הוא יעבוד לי או לא והורלד כאף 2006 יעבוד ופיפא וניד פור פסיד אבל קונטר הכי חשוב
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כונן (דיסק קשיח) ראשון שמחולק ל-2 ועוד כונן שני (פיזי) מחוברים. אז כונן C תמיד זה הראשי אבל כונן D ו E כל פעם מתחלפים, בין המחיצה השנייה בכונן הראשון ובין הכונן השני. איך מקבעים את האותיות ש-D יהיה תמיד למחיצה של כונן ראשון ו-E יהיה שייך תמיד לכונן הפיזי השני.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן Windows 7 לצד הויסטה במחיצה נפרדת משלו. אחרי זה מחקתי את המחיצה של הwindows 7 עם כל הwindows אבל כשאני פותח את המחשב הוא עדיין שואל אותי אם אני רוצה להעלות אות דרך ויסטה או 7 אבל את ה- הוא לאמעלה כי מחקתי אותו. איך אני מוחק משם את ה-windows 7 כדי שהוא יעלה את הויסטה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני משתמש בXP, היום פירמטתי ואחרי שהתחברתי הופיעה לי בעייה אני לא מצליח לדפדף בין החלונות שנמצאים על הTASKBAR בתחתית המסך ישירות זתומרת שבשביל לעבוד לדוג' בין חלון אינטרנט אחד לשני אני צריך ללחוץ פעמיים בכדי להגיע לחלון הרצוי כאילו פעם אחת בשביל למזער ופעם אחת בשביל להעביר ואם אני רוצה לדפדף בין חלון אינטרנט לחלון רגיל לדוגמא אני לא יכול בכלל אל אני צריך למזער את החלון כאילו הוא נמצא בסוג של אופציה של "Always on top" בתודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
פירקתי את המחשב ולא נגעתי,אלה ישר סגרתי ועכשיו שאני מדליק הוא אומר לי "system is running in fail-safe state. please recheck BIOS CMOS SETUP" ולא נגעתי בביוס!!! מה הבעיה? :'(
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום התקנתי על המחשב WINXP שכולל בתוך SP2 יש לי את כל הדברים ש SP2 אמור להתקין ואת כל בעיותיו כבר פתרתי חוץ מאחת . כאשר אני עושה UPDATE באתר של מיקרוסופט הוא אומר ש SP2 לא מותקן ואני צריך להתקין אותו אין אפשרות להוריד את ההתקנה מסיבה זו או אחרת וכאשר אני מנסה להתקין מאתר אחר ההתקנה אומרת לי שיש לי כבר גירסה אחרת של SP2 איך אפשר לגרום ל UPDATE לזהות את SP2 שמותקן לי על המחשב חשוב לציין שאין לי את האפשרות להסיר את SP2 שמותקן לי במחשב בכל מקרה לא שאני יודע לא דרך לוח הבקרה לפחות . תודה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לפי מה שאמרו לי WINXP אינו תומך במעבדים החדשים (CORE2) ןלכן אין ניצולת מלאה של יכולות המעבד, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
בכל פעם כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה לי הודעת שגיאה צירפתי תמונה שכולם יבינו... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי לכולם, הורדתי aston שזה מחליף סקינים לווינדוס. אני מפעיל את הaston theme משהו כזה ששם אני יכול להחליף סיקינים, אז שאני מחליף סקינים הכל טוב ויפה אבל הבעיה שזה לא מחליף לי הכל- השורה למטה עם ההתחל לא משתנה - התמונה ברקע לא משתנה - והצבעים בקושי משתנים- ככה זה עם כל סקין. מישהו יכול אולי לעזור לי? או לסביר לי בשלבים איך אני מחליף מעטפת עם הastonshell ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, חלק מהשפה שלי במחשב נהפכה פתאום לאנגלית וחלק נשאר עברית, שמעתי שיצא איזה שהוא עידכון של מייקרוסופט שעושה את המחשב באנגלית, כנראה זה התקין לי אותו לבד שכיביתי את המחשב. מישהו יודע אם זה באמת זה, ואם כה הוא יכול להגיד לי מה שם העידכון המדויק שאני ידע להסיר אותו מהוספה\הסרה של תוכניות. ואם לא, אם יש איזה שהוא פיתרון אחר.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אממממ בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה מוזרה שאני מרגיש שהווינדוס פשוט עובד יותר לאט.. יש לי את ה64 ביט... זה מתבטא בEXTRACT של קבצים.. בהתקנות של דברים.... וביכלל בהפעלה של הרבה תוכנות בבת אחת ביחד... כשבהתחלה איך שהתקנתי אותו עבד לי כמו סוס... מה מומלץ לעשות?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ויסטה אולטימייט, או שזה רק עושה תיקון? אני צריך תיקון של איזה פרוטוקול שאני לא רואה שום דרך אחרת לתקן אותו פרוטוקול רשת...
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! יש מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט כאשר אני נכנס לכל תקיה מסוימת בתוך התקיה אני נכנס לתצוגה ובוחר שהסמלים יהיו מסודרים בגודל בינוני לאחר כמה זמן אני נכנס וזה משתנה לרשימה כנ"ל הגודל של החלון כיצד אני שומר את האופציה שהם יהיו מסודרים באותו מצב ולא השתנו וגם הגודל של החלון?... ???
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצת הפרוסס iexplore.exe במחשב שלי גורמת לטעינתו ו-2 שניות אח"כ הוא מסתיים. הדרך היחידה לגרום לו לפעול היא עם הפניה ללינק מסוים, למשל כתיבת http://www.google.com ב-start->run. מישהו נתקל בתופעה הזאת פעם? יובל
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-