עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nirgilad1,

ניסיתי להתקין DEAMON TOOLS במהלך ההתקנה נכבה המחשב ומאז המחשב כל פעם שהווינדוס עלה עשה מידית רסטרט בלי הודעה כלשהי בהוראת טכנאי נכנסתי למצב בטוח והוא אמר לי להסיר את התוכנה אבל בגלל שהמחשב לא סיים להתקניה לא יכולתי להסיר אלא רק למחוק את הקבצים שהיו בתקייה וכך עשיתי המחשב חזר לתפקד רגיל אבל כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל כמו אופיס אקס פי או נורטון אינטרנט סקיוריטי מתעוררת בעייה eror 1704. an installation for deamon tools is curently suspended. you must undo the changes you made by that installation to continue do you want to undo this changes ? מה עלי לעשות?? אני מפחד שאם אסכים למה שכתוב שם יתעוררו בעיות עם המחשב אך אם אני לא מסכים -ההתקנות מופסקות תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  2. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה יש לי פנטיום 3 1000Mhz , זכרון 256 SDRAM , שני הארדיסקים (40 ג'יגה + 20 ג'יגה) מאז שהתקנתי את האקספי בעברית עליתי על בעיה מוזרה שלא הייתה באקספי באנגלית. כאשר אני מסייר בתיקיות (מחשב שלי וכד') הכל נע לאט כ"כ והעכבר זז לאט. כמו כן רציתי לדעת מה העדכונים הכי חדשים עבורה? האם SP1 יש בגרסה העברית? או שפשוט כדאי לי להמתין ל SP2? או שבכלל דרוש התקנה קודמת של SP1??? בתודה!

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by TelAviv83,

..... אני מקבל חומרה חדשה ביום חמישי, ואני צריך כמובן להתקין WINDOWS ... אז ככה.. איך קובעים למחשב לעשות BOOT מהדיסק של WINDOWS (מהסידירום) .. הבנתי שנכנסים לSETUP וצריך לשנות שם וזה עובד ככה. .. אז ככה אני עושה את זה ? מדובר על amd athlon 64b 3000+ 939 עם לוח gigabit knsc939 nforce 3 . אשמח אם מישהו יסביר שלב אחרי שלב . תודה...רבה .

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by kobibo,

לא יודע למה אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על לחצן ה "START " בחלונות XP לא נפתח לי התפריט ב Clasic Mod רק ב XP Mod , כמו כן במידה וב Task ישנה קבוצה של לדוגמא : דפי HTML או דאר ב Inbox כשלוחצים על הקבוצה היא לא נפתחת . אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. Started by yirmio,

האם כדאי להתקין ווינדווס ויסטה על המערכת הבאה? פנטיום 3 2.8 1 ג"ב ג'יפורס FX5200 ואיזו גירסא עדיף להתקין? תודה!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Avi313,

מצטער, לא יכולתי למצוא כותרת שמסבירה יותר טוב. עוד מעט אני קונה מחשב חדש, ואני מוסיף למחשב הזה את ההארדיסק שלי+ 160 גי'גה של הארדיסק חדש. עכשיו ההארדיסק שלי מלא, ואני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו, יש אפשרות "למזג", כביכול, את שני ההארדיסקים לכונן אחד מבלי שהחומר על ההארדיסק הישן ימחק?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  7. יש לי Windows Pro אם זה קשור... אני מנסה להכנס למחשב שלי.. לא נכנס מסנג'ר.. נכנס ולא מגיב אייסיקיו אותו דבר.. אינטרנט במזל זה נכנס לי.. זה הדבר היחידי שפועל... הפעלתי את כל התוכנות שבודקות.. הפעלתי במצב בטוח וגם הפעלתי את vCleaner עכשיו אין שום וירוס... וכיביתי את המחשב כל הלילה ועדיין הוא ככה. אפילו הקיצורי דרך לא עובדים.. ולא הווינאמפ... כלום חוץ מהפיירפוקס וה-JetAudio סך הכל עשיתי ריסטרט למחשב, יש לזה פיתרון ? [shadow=red,left][glow=red,2,300]תודה למי שיעזור.[/glow][/shadow]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. שלום. לא מזמן חיברתי התקן למחשב ויצא לי חלון להתקנת הדרייבר להתקן. הוא לא מצא את הדרייבר ואני בטעות סימנתי שלא יראה לי את ההודעה הזאת שנית. עכשיו יש לי את הדרייברים אבל אני לא מוצא את ההתקן. איפה אני יכול ליראות את כל ההתקנים שלא הותקנו כראוי בוינדוס? תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by Impreza,

שלום, היה לי וירוס שמחק לי את ה NOTEPAD. התקנתי את הווינדוס מחדש, יש לי את הקובץ NOTEPAD.exe אך שאני מנסה לפתוח קבצי טקסט הווינדוס פותח לי אותם עם Wordpad ניסיתי לעשות Open With ואז חיפשתי את ה Notepad.exe, אבל זה מסמן לי אותו כ Wordpad הנה תמונה, אני שם לו את הNotepad כאפשרות הפתיחה והוא לא מכניס אותו[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 20:25:19 תודה הסתדרתי כבר. הקובץ היה ב C:/Windows ולא ב C:/Windows/System32[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. אני רוצה לקנות את המחשב הזה נייד MSI EX400 עם מעבד T5800 וכרטיס מסך ATI Radeon HD3450 הבעייה או לא הבעייה היא שאני לא אוהב כול כך את ויסטה ואני רוצה להתקין עליו את XP עכשיו.. הבנתי שיהיה לי בעיתיות להתקין עליו את XP הן בשלב ההתקנה של הוינדוס עצמו והתקננת דריברים מסימים שהוא לא יזהה לי והן התפעול איתו האם זה נכון???.. יש דרך לפתור את זה ולעקוף?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by redead,

אני הולך לנסות להתקין את ויסטה ואני לא יודע אם יהיו לי דרייברים שיעבדו ללוח אם ( יש רק דרייברים כרגע לאקספי ואין לדעת אם הם יעבדו עם ויסטה) אז רציתי לשמור לעצמי אפשרות שלעשות גיבוי למצב העכשיו שלי לפני שאני מפרמט ומתקין ויסטה כדי שאני יוכל אם וכאשר אני ירצה לחזור למצב הקודם עם אקספי.. יש אפשרות כזאת עם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. יש לי בעיה חמורה. כשאני עושה עדכון של הווינדוס הוא מבקש לעשות ריסט בסיום.. אני אומר לו כן וכשהוא עושה את הריסט עולה הווינדוס עם מסך כחול שאומר ש ntdll חסר.... יש למישהו עצות? |(חוץ מלא לעשות עדכון לווינדוס חהחהחה =\ )

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת, אחרי שווינדווס מסיים להעלות את ה WELCOME SCREEN כל האייקונים שעל שולחן בעבודה נטענים בצורה איטית, משהו כמו חצי דקה עד שכולם מסתדרים, יש לציין שאין לי ספייווארים ואין אצלי הרבה דברים שעולים ב STARTUP יש דרך להאיץ את זמן הטעינה או לעשות משהו דומה?

14. שלום, יש לאחותי מחשב נייד מסוג hp pavilion dv6000 עם מערכת ויסטה. המערכת כנראה הורידה באופן אוטומטי עדכונים ולפני ההדלקה היא מנסה להתקין אותם. אבל זה לא מצליח, זה חושב שעה ואז עושה ריסט וכך חוזר על עצמו. ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE וזה עדין עובר דרך ההתקנה של העידכונים. ניסתי גם להפעיל SAME MODE עם command prompt כדי לנסות לעשות שחזור מערכת, אבל משום מה זה לא נותן לי לכתוב פקודה ושוב מגיע לעדכונים. אני לא יודע מה לעשות!! לא אכפת לי לפרמט אבל אני חייב קודם לגבות שם דברים.. תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by DOGMA,

הרמתי RMDWC על Vista אבל כאשר אני מנסה להתחבר אני מקבל את הודעת השגיאה שמצורפת בתמונה. זה לא קשור לSSL ולcertificate error ניסיתי אותו דבר על פורט 80 רגיל ועל כל פורט אפשרי, בכל מקרה כל מה שהcertificate error אומר שהcertificate שלי לא תקין ויכול להיות שאני מנסה "לעבוד" עליך. לא מצאתי יותר מידי בעיות שקשורות לזה ברשת לא כאלה עם פתרון בכל מקרה, אבל בעקרון זה אמור לעבוד ללא בעיות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by MaDdogG,

בעיקרון זה הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348033.0 בקיצור לא נותן לי להפעיל משחקים גם מקוריים וגם לא מקוריים אשמח לעזרה זה ממש דחוףלי =[

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. Started by polkmen,

אני מבקש את עזרתכם להתקין חלונות 2000 על XP. כלומר במקום הXP. אני יודע שצריך להכין 4 דיסקטים לביצוע BOOT, אז יש לי אותם, הכל טוב ויפה עד שהמחשב מבקש להכניס את הCD. אני מכניס את הCD ושם נתקעת ההתקנה. זה קרה עם שני דיסקים שונים. יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  18. יש לי 2 הארדיסקים בכל אחד מהם מותקן ווינדווס. בהארדיסק מספר 1 כדי להכנס לווידנוס צריך סיסמא . בהארדיסק מספר 2 לא צריך. כאשר אני עושה BOOT דרך הארדיסק מספר 2 ואני רוצה להכנס לקבצים ב- documents and setting של הארדיסק 1 , הוא כותב לי שהגישה נדחית - בטח בגלל שכדי להכנס לווידנווס שם צריך סיסמא. אני יודע את הסיסמא... אז איך אני נכנס לקבצים האלו דרך הארדיסק 2 ?....

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

היי קופצת לי משום מה אזהרה שהאנטי וירוס שלי לא מעודכן...למרות שהוא מעודכן כמובן יש מצב שזה סוג של וירוס/ ספייוואר?

20. הבנתי שבמחשבים ניידים החברות לוקחות משהו כמו 10 ג'יגה מהארד דיסק לטובת התקנת הווינדוס ושהמחיצה הזאת לא רואים ארותה וכאשר משהו מתקלקל אז באים ומתקינים משם את הווינדוס עכשיו השאלה היא כזאת אנ קניתי מחשב נייד של Dell דגם 7202 - 6400 ואני רוצה להתקין על המחשב ווינדוס XP האם אחרי שהתקנתי את ווינדוס XP אני יכול גם להשתמש במחיצה הזאת או שזה רק החברה ואם כן איך אני עושה את זה??? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. יש לי כמה שאלות בנושא התקנה של XP וויסטה על אותה מערכת. יש לי מחשב חדש יחסית ובו יש 2 כוננים 1 של 160 GB והשני של 250 GB, אני מעוניין להתקין יחד את XP ואת ויסטה (אני לא מתקין רק ויסטה כי עדיין אין דרייברים לכל החומרה שלי - מדפסת HP לדוגנא). 1. האם אפשר להקצות Partition מסויים שיהיה משותף לשתי המערכות ? (הכוונה היא לנהל תיקית My Document אחת משותפת) והאם זה ממולץ ? 2. איך אפשר לקבוע העדפת אפשרויות במסך המעצבן הזה ששעולה עם המחשב ונותן 30 שניות לבחור שלא להיכנס לויסטה ? האם ניתן לערוך את האפשרויות ? 3. כיצד אתם ממליצים לי לחלק את נפח האחסון ? הערה : ניסיתי כבר את ההתקנה הזו בגרסת הבטא של ויסטה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. כשאני מפעיל איזו תוכנית אז אנשים אחרים שנכנסים למחשב תמיד מפסיקים לי אותה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה מציקה! שאני נכנס למחשב שלי לתיקיות האייקונים בדקסטופ עושים ריפרש לבד... איך אפשר לסדר את זה? זה התחיל לי רק עכשיו.... לא התקנתי שום תוכנה.!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. ערב טובים חבר'ה. בדיוק הגיע הווינדוס וויסטה 32 ביט שהזמנתי מהאתר של התדרות המורים ורציתי לשאול כמה שאלות. האם זה דיסק לשדרוג בלבד? אני הבנתי ש-32 ביט לא מנמל 4 GB ראם ורציתי לשאול האם משחקים המותקנים על הווינדוס כן ינצלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים