Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לשנות את שם הלייבל של ה DVD והצורב מסתם compact disk לשם אחר הכיצד?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי XP HOME EDITION בעיברית. לאחרונה פירמטתי את המחשב ויש לי בעיה כי איבדתי או יותר נכון זרקתי את הקוד של הווינדוס(החכמים האלה ממיקרוסופט מדביקים את המדבקה עם הקוד על הניילון שעותף את הדיסק) ועכשיו יש לי הודעה שתוך 30 יום אני צריך את הקוד או משהו כזה. עכשיו הבעיה היא שהתקשרתי לחנות ,למייקרוסופט ולמי לא והם (מייקרוסופט) פשוט לא נותנים את הקוד ואומרים לי שאני צריך להשיג אותו ומהחנות אומרים לי שזה כבר קרה למישהו ופשוט חבל על הזמן כי מייקרוסופט פשוט לא נותנים את הקוד. זה ממש חוצפה!! זו תוכנה חוקית ששילמתי עליה הרבה כסף ועכשיו אין לי מה לעשות. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה דרך(מלבד להתקין ווינדווס פרוץ) שאני מתקין את התוכנה שלי או שאפשר לשחזר איכשהו את הקוד?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO SP1 ונכנס לי הווירוס: backdoor.sdbot לsystem32... כמובן שהאנטי ווירוס לא יכול לגעת בקובץ כי הוא בשימוש תמידי ע"י ווינדוס, ואני כבר אובד עצות. חשבתי לתקן את הקובץ מדוס. מישהו מכיר אנטי ווירוס שמותאם לדוס? ??? אם יש למישהו רעיונות אחרים (חוץ מפורמט), אשמח לשמוע אותם 8)
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה תרדים, ותשובות שלא קשורות ולא עובדות- החלטתי שננסה שוב ... אז ככה - יש לנו Windows 2000 SP3 ו MSN MESSENGER שמתעלק על האאוטלוק אקספרס. איך מעיפים אותו משם ? ואל תגידו לי באופציות של ה Outlook כי זה לא עובד שם ומדובר על ה Windows Messenger. אם למישהו יש פתרון מועיל ועובד - אשמח לשמוע חג שמח
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כשהתקנתי את xp היה סדר מיוחד כזה בתקיה של "המחשב שלי" לפי כונני ארד-דיסקים , סידי רומים וכו' ...אבל אחרי כמה זמן זה השתנה ונהיה מבולגן כמו כל תיקייה , היות ויש לי הרבה כוננים ארד-דיסקים וכוננם וירטואלים נהיה לי כצת בלגן שם אז בקיצור איך אני מחזיר את זה לאיך שזה ניראה בהתחלה ????
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
hello, I have a little problume as you can see I can only write in english. I installed WIN 98 Sec Edtion befor the I had WIN XP but my computer isn't strong for that system, i I did a format on my computer and a friend of mine gave me a CD of WIN 98 Sec Edtion, anyway I installed everything and suddenlly i see that it's not Hebrew enabale' how can i install hebrew on my computer, plz help me ! thank you, all Some Thing... P.S I can read hebrew on a web page. so you guys can write in hebrew, thanks!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הבעיה היא כזאת: הכתובות של האתרים שאני רושם בשורת הכתובות לא נשמרות אחרי שאני סוגר את התוכנה. כל פעם אני נאלץ לרשום אותם מחדש או להישתמש בהשלמה אטומטית, אבל אני רוצה שתופיע לי רשימה של כתובות. אני השתמשתי בטביקר ואחרי הסרה שלו התחילה הבעיה הזאת. אני יודע שפשוט צריך לשנות איזה פרמטר בREGEDIT אבל לא יודע איזה. אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה. אני מנסה להתקין JAVA אני מאשר וזה מתחיל להוריד אבל בעצם כלום לא קורה ז"א יש את הציור של התוכנה שכביכול עוברת למחשב שלי דרך איזה כבל אבל הפס שאמור להתמלא פשוט נשאר ריק אפילו שעתיים. יש לי XP PRO ויש לי בעיה שהמון אתרים לא מוצגים לי טוב . למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כולנו מכירים את הפרסומות האלה שכבר קשה למצוא אתרים בלעדיהם. קופצות, רעשניות, מעצבנות בעיניים, יש כאלה שאפילו נפתחות בחלון חדש, ובמקרים הגרועים ביותר, כאלה שקשה לסגור אותן! פשוט הופך את הגלישה לדבר מעצבן.. אז כולנו מכירים את הפיתרון הרגיל: להתקין תוכנת Pop-Up Killer שתמנע מהם לקפוץ. פיתרון נחמד. אבל אני לא כ"כ אוהב אותו מכמה סיבות. דבר ראשון, תוכנה שעושה את זה יכולה לחסום דברים שאנחנו לא רוצים שהיא תחסום (כמו קריאה של מפרטים פה באתר, או תגובות ב-Ynet למשל). מה שמוביל אותי לנקודה הבאה: לא תמיד יש לנו שליטה על כל מה שהתוכנה עושה, ולכן אנחנו לא יכולים לגרום לה לחסום רק את מה שצריך לחסום. בנוסף, אני לא אוהב ממש תוכנות שאני צריך להריץ ברקע, או בכלל להיות תלוי בתוכנה שתעשה לי את…
-
- 1 תגובה
- 6.5k צפיות
-
-
-
יש לי winxp pro ואינטרנט אקספלורר , פתאום (אחרי שתמיד זה עבד טוב) האקספלורר לא מאפשר לי להיכנס לאתרים מסוימים (כגון כניסה לחשבון בנק פועלים , lamir ועוד .. ) ומוציא לי את ההודעה המוכרת The page cannot be displayed (כמו שהוא מוציא שהמחשב לא מחובר) נ.ב יש לי עוד מחשב ובו כל האתרים פועלים כך שזה לא בעיה באתרים עצמם . מה אני יכול לעשות בנידון ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מהו העידכון windows שאסור להתקין? שכחתי איך קוראים לו,תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין בחזרה את Directx 8.1 ואני לא מצליח אני הורדתי את זה, זה מתקין וזה לא משנה לי את הגרסא... (דר"כ זה עושה לי גם בעיות במשחק The Hulk) עם למישהו יש מושג איך מחזירים אז תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם זה משנה? כי התקנתי את הwindows על כונן D כי בגלל שיצרתי פרטיטיונים חדשים אז הmaster נהפך להיות D והslave נהפך להיות C האם זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אנשים התקנתי את הפאצ' הזה שהופך את את ה-xp למראה של הלונגהורן, ואני לא יכול להסיר אותו וזה הורג אותי מעצבים! :AR15: :AR15: :AR15: איך אני יכול להוריד אותו בקשה אני עוד יקבל התקף לב מעצבים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מתלונן שהוא כותב אימייל . בא לרשום שטרודל (Shift+2) והמחשב עושה ריסט ! ניסיתי לעשות אצלי כזה דבר והשיפט שטרודל לא עשה כלום.. יש לכם אולי מושג מה הבעייה ? או מה גורם לזה ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפניי כשבוע הורדתי את העידכון SP1 עבור ה-XP PRO שלי אך כאמור הבנתי שזה לא ממש עידכון שבאמת עשה את ה-WINDOWS שלי יותר טוב אלא הבנתי שהוא רק נהרס. בכל מקרה יש לי בעייה שדיי מציקה לי והיא: אני לא מצליח לסגור את ה-WINDOWS MSN שלי ! לפניי שהורדתי את העידכון יכולתי לעשות קליק ימני ויציאה (יעני לסגור את התוכנה) אך עכשיו אני לא יכול לסגור ((((( יש לי הודעת שגיאה כזאת: "קיימים ישומים אחרים המשתמשים כעת בתכונות הניתנות על-ידי Windows Messenger. ישומים אלה עשויים לכלול את Outlook, Outlook Express, MSN Explorer ו-Internet Explorer".
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום שלום מצאתי אפשרות נחמדה בווינדוס אקס פי.. control panel>sound, speech, audio devices<speech אפשר להכניס משפט והווינדוס אומר לך אותו ... משהו נחמד העניין הוא שהקול שם ממש גרוע... וראיתי שיש אפשרות לבחור את הקול.. השאלה היא איך ואיפה מורידים עוד קולות??? ואחרי שמורידים לאיפה שומרים את הקובץ? למישהו יש מושג? ועוד דבר... איך אני מקליט את זה? תודה וביי
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
התחילו להופיע לי לפני כמה ימים מלא הודעות ב Messenger Service כניראה שאולי פרצו לי או שזה משהו אחר עשיתי כבר מלא בדיקות עם כל מיני תוכנות spy-ware ותוכנות לנקות קוקיס , היבטורי ומלא זבל אבל שום דבר לא עזר אז רציתי לשאול אתכם אם מישהו יודע איך לבטל את זה שזה לא יופיע ??? זה מציק נוראאאאאאאאאאאאאאא
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
(זה לא המחשב שלי האם וכיצד ניתן להסיר את WIN XP PRO ממחשב בעל 2 מערכות הפעלה שונות (מותקן גם XP PRO וגם XP HOME). אל תשאלו אותי למה. בהפעלה הוא נותן דואל בוט. כל ההתקנות של התוכנות נמצאות במערכת של ה-XP HOME. אני רוצה למחוק למחשב את ה-XP PRO. איך עושים את זה? האם יש דרך פשוטה (ובטוחה) להסרה? (עריכה: חוץ מלפרמט... :)
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
נכנסתי כרגע לפי סי טיפ : http://www.pctip.co.il/#newsitem1054634784,94849, וגיליתי שיצאה תוכנה חדשה שבעצם הופכת את האקס פי ללונג הורן, לי יש ווינדווס אקס פי פרו בעברית, האם כדאי להתקין? למישהו יש ניסיון עם זה? דרך אגב תינסו ללינק למעלה תגידו לי מה אתם אומרים על זה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין JAVA,זה כאילו מתחיל להוריד אבל שום דבר לא זז במשך שעתיים(XP PRO פרוץ) איך אני יכול להתקין את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה חודשיים sp2 ומאז כל עדכון הוא רושם שאי אפשר כי צריך לפחות sp1 אפילו את ה sp2 החדש אני לא יכול להתקין ואני ממש רוצה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום חברים אני לא מוצא את DIRECTX ב PROGRAM FILES אבל במידע מערכת אני מוצא את כלי אבחון שלו כלומר ה DIRECTX נמצא . יכול להיות שהוא נמצא במקום אחר ? :-\ זה קרה לי אחרי שהתקנתי מערכת חדשה . יש לי WINDOWS XP HOME
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-