Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
במשחק של וינדווס XP הפינבול... אני לוחץ על F4 ואחרי 2 שניות הוא חוזר למצב של חלון.... הרזולוציה שלי היא 1280X1024.... עריכה: מה נהיה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ויסטה אולטימייט, או שזה רק עושה תיקון? אני צריך תיקון של איזה פרוטוקול שאני לא רואה שום דרך אחרת לתקן אותו פרוטוקול רשת...
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס xp pro sp2 כמובן עם כל העידכונים התקנתי אותו בימים האחרונים ומה שקורה זה שהוינדוס פשוט מפעיל עצמו מחדש הפעם האחרונה שזה קרה היה לפני שעה קלה, זה היה כאשר ראיתי סרטון באיזה שהוא אתר זה דבר שקרה לי גם בהתקנות קודמות של אקס פי, זכור לי שזה קרה כאשר הפעלתי וידאו או כאשר שיחקתי במשחקים, הפעם הראשונה שזה קרה היתה לפני מעט יותר משנה באחת ההתקנות שזה קרה לי ביטלתי את האיתחול המיידי של הוינדוס במקרה של תקלה, וזכור לי שהיו קריסות של אקספלורר (לא הדפדפן) או שפשוט משחק נתקע לי <כאשר שיחקתי במשחק> בוינדוס ויסטה לא קרה לי דבר כזה מעולם וגם לא בלינוקס בגלל שזה קרה לכל הזכור לי רק במצבים שהפעלתי וידאו או משחקים אז יכול להיות שזה קשור לכרטיס המסך, אז הכ…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ישנה אצלי בעיה שתוך כדי עבודה מופיע החלון הבא : לחיצה על NO (גם לחיצה על Yes לא תעזור), תעביר לחלון הבא : ולאתחול המחשב. עדכוני ה Windows XP הם עדכניים, בדקתי וירוסים ו spywares. הרצתי memtest86 למשך זמן רב ולא נמצאו בעיות. מה הבעיה ? ויותר חשוב, איך אני פותר אותה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אחרי ש XP עולה ומתחילים לעלות התוכנות שבזכרון ה FLOPPY שלי "חושב" לפחות 3 פעמים זה בטח בגלל איזה תוכנה שמנסה לגשת אליו ולבדוק אם יש דיסקט או משהו כזה... בדקתי עם NAV וזה כנראה לא הוא... יש לכם רעיונות איך אני מסיר את הבדיקות המעצבנות האלה? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שזה אפשרי אני רק צריך לדעת איך ... יש לי מחשב נייד איטי לאללה שאני לוקח לבצפר ללמוד איתו . קיצר אני לא ממש צריך את הווינדוס עצמו רק את הword/onenote ... עכשיו אני ראיתי שיש במסעדות מחשב שיש בו את תוכנת המוזיקה מובנת ואם אתה יוצא מימנה המחשב נכבה , וכשאתה מדליק המחשב עולה ישירות לתוכנה מבלי להיכנס לווינדוס עצמו ( כמובן שהוא פועל בווינדוס אבל המחשב משתמש בפחות משאבים ). אתם יודעים איך אני יכול לעשות את זה למחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום... היום הגדרתי רשת לדוד שלי.. (מתוך מאות פעמים שעשיתי את זה בשנה האחרונה..) ובכל מיני עשרות מחשבים... וזאת הפעם הראשונה שיש לי בעיה כלשהיא... יש 2 מחשבים p4 2.4... and p4 1.8 ה1.8 הוא המחשב ה"אחראי"... עם 2 המדפסות.. ושאני מנסה להיכנס ל1.8 מה2.4.... הוא אומר לי שאין לו גישה למחשב ההוא... ואני צריך את זה בשביל שיתוף המדפסת... עשיתי את ההגדרה של הרשת כמה וכמה פעמים... וגם שיניתי את השם של 2 המחשבים... כמה פעמים.. (כמו שהעוזר של התקלות רשם לי לעשות..) ואין שום דבר... אשמח אם מישהו נתקל במשהו שכזה ויכול לעזור... חשוב מאוד! תודה רבה.. עריכה : בעצם הבעיה היחידה היא... שאני מגדיר רשת.. ואין למחשב ה2.4... גישה ל1.8... ועשיתי הגדרת רשת כמו שאני עושה תמיד.... וכמה פעמים שעשיתי…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אמרו לי שxp home יותר מומלץ ושיש שינוים קליקים מה שונה בין xp home לxp pro?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש הרבה פרטים שאני לוחץ עליהם (שאני גולש עם האקספלורר כמובן) וזה פשוט לא נותן לי ללחוץ וכותב לי למטה Pup-up window blocked מה זה הקישקוש הזה ?? אני כבר משתגעעע.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יודע מהן הדרישות של Windows Vista - של המינימום והמומלצות(של הגרסת בטא האחרונה שיצאה), ובקשה שנייה אני צריך בבקשה מאמרים בנושא בעברית. תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום מחשב חדש. האיש שמכר לי אמר לי שחשוב שלפני שאני מתחבר לאינטרנט אני יוריד ממחשב אחר ויעביר בדיסק את קובצי האבטחה הכי חדשים שיש על מנת לא לקבל וירוס. אחרי שיטוט קל פה בפורום הבנתי שיצא כבר SP2 לווינדואס. רציתי לדעת, אם אני מוריד את ה- SP2 זה במקום להוריד את העדכוני אבטחה כי הם נמצאים בו? אם כן, אסמך לקבל לינק ישיר להורדה - תודה מראש, יונתן.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
המאמר לא עובד עעם SP1+ ויסטה עיברית לטענת האתר לא תומך בשפה הזאת למה המאמר הזה? http://hwzone.co.il/news/1200294709/74440/
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי, כשאני מתקין את הדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך שלי GTS250 שזה כמו כל הסדרה של 200 פתאום אני מקבל מסך כחול, המפרט: מעבד: CORE I5 לוח אם: DP55WB זכרון: 6GB\CL9 כרטיס מסך: GTS250 זה קר לי ככה גם בגרסאת הבטא ככה שעדיין אין לי נסיון עם WIN7 ועכשיו שיש לי מקורי שוב זה קורה, ישר איך שאני מתקין את הדרייבר ופתח איזה יישום אני מקבל מסך כחול, ואיך שאני מוחק את הדרייבר הכול עובד בסדר אבל מגעיל =\.. התקנתי את כל הupdates של WIN7 והורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA ואני לא מבין איפה הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
האם עוד מישהו שם לב שבאקספלורר 7 יש תופעה מעצבנת של גרירה לא חלקה עם הגלגל של העכבר? התופעה בולטת בעיקר בויקיפדיה, בערכים שיש בהם הרבה תמונות, כמו למשל זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Israel כשאני יורד למטה עם הגלגל, נוצרות מין גרירות כפולות. התופעה לא קיימת לא עם פיירפוקס ולא עם אקספלורר 6. מישהו יודע על מה אני מדבר, ויודע אם אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של חברת tms ללא מערכת הפעלה.... זה אומר שאני צריך לקנות עכשיו דיסק חדש של מערכת הפעלה? אם אני רוצה אקס פי אז עדיף פרו או הומ? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי לוח עם USB2 בהתחלה התקנתי WINXP P ואז עידכנתי דרך האתר ל-SP1 ואז הופיע לי אופציה במנהל ההתקנים להתקין USB2 (באתר של מייקרוסופט) ואכן סימן השאלה הצהוב שהיה לי במנהל ההתקנים הפך לכתובית USB2. אבל... מאז פירמטתי את המחשב, התקנתי winxp p +SP1 והכל מהסי די רום. וכעת במנהל ההתקנים לא ידוע לי האם הותקנה התמיכה ב-USB2. כי מצד אחד אין שם סימן שאלה צהוב אבל מצד שני לא רשום בשום מקום USB2 (רשום USB). בוונדווס update לא ניתנת לי אופציה לעידכון מנהל התקן. השאלה: האם הותקנה אצלי התמיכה ל-USB2??
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב ששיש לי בעיה די מוזרה כשאני נכנס לחלק מהאתרים לדוגמא אני נכנס לאתר תפוז אני לוחץ על הבאנר של "פורמים" ואם אני מזיז את העכבר לפני שהדף מסיים להוריד את כל המידע (יש מעין פס למטה שמתמלא ומראה כמה הדף נטען..) אז החלון נסגר. אבל אם אני מחכה בערך 10 שניות והדף גמר להיטען אז החלון לא נסגר . מה שעוד יותר מוזר שזה קורה רק בחלק מאתרים. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי קיצורי דרך על הדסקטופ לאר דיסק משני של המחשב.. האות שלו היא (G) ונתקתי אותו מהמחשב עשיתי אתחול חברתי ועשיתי אתחול ועכשיו הוא מופיע כ(F) והקיצורי דרך כמובן לא עובדים רוצים שאני יעשה BROWSE .... איך מסדרים את זה??? איך משנים את האות ל-(G)??
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה... יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן אבל ביומיים האחרונים זה התחזק.. קורה פשוט שפתאום המסך נכבה אבל המחשב ממשיך לפעול כי אני שומע אותו עובד. כדי שאני יוכל לעבוד על המחשב שוב אני צריך לעשות ריסט למחשב מהמארז למטה. אם יש למישהוא פתרון לבעיה המצבנת הזאת אני יודה לו. תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב ישן של בן-דוד שעושה קצת בעיות... כשאני מנסה להתקין עליו XP אחרי שהוא מתחיל את ההתקנה אז יש אתה השלב הזה שהוא עושה RR ואז ממשיך את ההתקנה... אז המחשב הזה מעדיף להתחיל כל פעם את ההתקנה מחדש אחרי הRR כאילו שהוא לא מזהה שיש כבר תאליך התקנה מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? יודע איך לעקוף אותה ? נאמר לי שאף פעם לא היה בו XP אלה 98 ... יש מצב שזה בילטי אפשרי ? למרות שזה נראה לי מאוד מוזר כי סך הכל P3 זה לא כזה אנטיקה (או שכן ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, יש אפשרות שExplorer יציג את גודל הקבצים בבייטים ולא בקילו-בייטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ההודעה הזאת עולה לי שאני מנסה למחוק http://img233.imageshack.us/img233/5187/93897533wc8.jpg
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי,אני זוכר שפעם היתי עושה למחשב stand by , וכל המאוררים היו נכבאים. לפני מספר ימים זה הפסיק פתאום (אין לי מושג למה) וכאשר אני עושה stand by המסך נכבה אך לא המאוררים. איך ניתן לתקן ולהחזיר את המצב לקדמותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב ככה אחותי הקטנה התעסקה עם המחשב :bash: :kopfpatsch: ואיכשהו היא הצליחה שבמקום לפתוח תיקיה זה יפתח את החיפוש שאני לוחץ מקש ימני על תיקיה זה מראה לי שהחיפוש נמצא בראש הרשימה ולא הפתח..... עזרה בבקשה אחות מטומטמת
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-