עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כיצד אני יכול לארגן את הסיסמאות בצורה מסודרת וכיצד מומלץ לקבוע סיסמא? כבר היו לי פעמים ששחכתי! אז איך לקבוע סיסמא? יש למישהו המלצה לפי מה כדאי לשים סיסמא והאם לכל דבר כדאי סיסמא אחרת?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. יש לי מדיי פעם שאני נכנס לאתרים כמו MSN.CO.IL הרבה פופאים מעצבנים, הייתי רוצה תוכנה- לא משנה אם היא חינמית או לא, העיקר שהיא יעילה אך ורק לפופאים ושלא תגביל אותי בגלישה, וגם איזה תוכנות מומלצות לSPY ? לי יש את הAD AWARE 6 PRO האם זה מספיק או שמומלץ עוד תוכנה להתקין בנוסף אליה?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  3. מהו השם של העדכון, והאם זה הוכח שהוא מאט את המחשב, והםא כבר יצא עדכון חדש כזה שכבר אין לו תבעיה! כל מידע על זה אני אשמח!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי בעייה די רצינית שהייתי שמח אם משהו יוכל לעזור לי.... ברשותי וינדוס 2000 פרו - אחרי שהתקנתי אותו, שמתי לב שהתפריטים הם באנגלית... ניסיתי למצוא את Language Pack בדיסק של הוינדוס 2000... (יש לציין שהוא מקורי!), אך הוא פשוט לא נמצא!!! משהו יודע אולי איפה אני אוכל להשיג את זה - אני יודע שזה די ישן... אבל בכל זאת אולי לשמהו יש רעיון!!! מה שכן אני יודע שקוראים לזה Microsoft Windows 2000 Multilanguage Version או בשם אחר - Disk 11! בתודה רבה רבה רבה רבה אדי

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. Started by zolder,

יש לי קאזה ואני לא מצליח לרשום בה בעיברית. יש לי XP וחוץ מהקאזה אין לי בעיה עם העיברית.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. הוא בזמן האחרון מתחיל ב-HWZONE לעשות לי שגיאה, ואז הוא סוגר את האקספלורר והוא עושה את ה"שלח דו"ח שגיאות" הזה.. יש לי SP1 ועידכונים של SP2 מותקנים והכל אצלי ב-WINDOWS UPDATE מעודכן. אל תגידו לי להריץ את ה-sfc /scannow כי זה הרס לי את ה-SP1 ואת כל הווינדווס בפעם האחרונה שעשיתי את זה... תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  7. האם מישהו כבר יודע בבדאות אם sp1 מוריד ביצועים? כי אני מפרמט (שוב ) בקרוב ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין SP1 ואם לא כדאי וזה מוריד ביצועים אז כדאי להתקין את ה recomended updates והpathes או שגם הם מורידים ביצועים?,תודה

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. בגלל נסיונות שעשיתי , כשאני מעלה את המחשב עולה מסך המבקש ממני לבחור את מערכת ההפעלה הרצוייה מתוך כמה. כיצד ניתן להסיר אופציה כזו?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by yotamoo,

כל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר המשחקים של יאהו אני מתבקש להוריד את זה. כשאני לוחץ על הרוד זה הולך לדף כלשהו של מייקרוסופט ואומר שלא ניתן מסיבה כלשהי ששכחתי. הלכתי לאתר של sun והיו שם מיליון קישורים, לא ידעתי מה להוריד. מישהו יודע מה צריך להוריד? (קישור ישיר יעזור מאוד)... תודה! נ.ב. יש לי winXP ואקספלורר 6 אם זה חשוב.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by tovtov,

האם במחשב פנטיום 866 עם זיכרון 256MB, כדי לשדרג את מערכת ההפעלה. מה זה יתן. נכון להיום אין לי בעיות עם WIN98 מבחינת יציבות. תודה, יוסי

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  11. התקנתי ערכת נושא וזה גם עושה צלילים מעצבנים הרבה פעמים שממזערים ומגדילים חלונות איך מבטלים את זה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. שמעתי מהמון אנשים שXP בעברית זה דבר חרא והתוספת של העברית רק הורסת ולא טובה. אני משתמש כבר באקס פי פרו בעברית(תוספת שפות) כבר יותר משנה, אני חייב להגיד שהמערכת עובדת מצויין ולא ראיתי שום בעיות שקשורות לעברית, הווינדווס יציב והכל עובד מצויין... אז לכל מי שאומר ללא ניסיון שהעברית הורסת אז שינסה לפני שהוא מדבר... עם אנגלית אין לי בעיה אבל עברית היא שפת אם שלי ולכן אני מעדיף אותה על המחשב, יותר ברורה בשבילי.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by Atlon-Xp,

אל באמת זה נכון שSP1 אוSP1a מאיטים את המחשב? עם כן אז המלצה שלכם למחוק אותו? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by ^oz,

האם קיימת אפשרות להתקנת שתי מערכות הפעלה נאמר xp ו-98 על אותו מחשב , ושתינתן אפשרות בחירה מאיזה מהם להעלות??

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  15. כשאני עושה כפתור ימני open in new window באיזה לינק תמיד יוצא לי איזה חלון עקום יש איפשהו אפשרות לעשות שהוא תמיד יפתח על חלון מלא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Golden-WerWolf,

אני לא יודע איך ואני לא יודע מתי... אבל הוא אבד...! עכשיו איזה ציפור קטנה לחשה לי שאפשר לבקש ממיקרוסופט דיסק חדש או משהו כזה... משהו שאני נותן להם את הסיריאל והם שולחים לי דיסק... זה נכון? אם כן לאן אני אמור להיתקשר...? ואם זה עולה אז כמה...? תודה מראש...!

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  17. שלום לכולם... אני חדש פה...! הפורומים והאתר כולו ניראים נורא מוצלחים! עכשיו לבעיה שלי... יש לי את כל התוכנות האפשריות לחסימת POP UPS ועדיין יש לי... המחשב ליפעמים נותן הודעת שגיאה והוא אומר לי לנסות שנית או לעבור למשהו... משהו כזה... ואז שאני לוחץ נסה שנית זה מציף אותי בPOP UPS ושאם אני לוחץ באפשרות השנייה זה מחזיר את החלון... עכשיו... איך שהוא כונן C שלי ניהיה שיתופי... ואני לא מצליח להחזיר אותו למצב שהוא לא... איך אני יכול להחזיר...? והאם זה ביכלל קשור לכל הפופאפים האלה...? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  18. אני פוחד שבגלל שכל פעם האי מייל מציג את עצמו בלי שבחרתי בכלל לפתוח אותו אני אוכל לקבל ווירוס תודה מראש

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. איך אני יכול לייצא את כל האימיילים מאאוטלוק אקספרס שבמחשב הקודם למחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  20. אני משתמש ב-WIN2000 SP1, בזמן האחרון יש לי כל כמה זמן (שעות של שימוש, לא קורה שלא בשימוש - המחשב תמיד פתוח) המחשב עושה REBOOT, לא מסך כחול ולא שום הודעה, אח"כ הוא עולה עושה SCANDISK, לפעמים מתקן משהו ורץ טוב... עד הפעם הבאה איך אני יכול לדעת אם זאת בעיית DISK, זכרון, ספק או משהו אחר? האם יש תוכנות שעושות STRESS TEST? תודה P3 800MHZ 512MB RAM

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nivster,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם נעילת קבצים ב-winXP. יש כל מיני קבצים בספריית ההורדות שלי (קטעי וידאו, MP3, וסתם התקנות של ICQ וכאלה) שאני לא מצליח למחוק. כשאני מנסה למחוק אותם אני מקבל הודעה: cannot delete aaa.avi : it is being used by another person or program הורדתי את כל הפרוססים האפשריים ואני עדיין לא מצליח למחוק את הקבצים. גם ניתקתי את המחשב מהרשת המקומית ומהאינטרנט, וזה עדיין לא עזר. מה יכול לגרום לזה? ואיך אני יכול לאתחל עם DOS שמכיר במחיצות NTFS בדיסק? ניסיתי עם הדיסק של 98 אבל הוא לא מזהה NTFS.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  22. יש לי על המחשב קובץ של 800 מגה עם סיומת AVI (מעריכה בתוכנה לעריכת וידאו) שאני פשוט לא מצליח למחוק. כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל הודעה שהקובץ נמצה בשימוש של תוכנה אחרת, גם אחרי שאני מעלה את המחשב כמה פעמים. שם הקובץ הוא בעברית ולכן אני לא יכול גם למחוק את הקובץ דרך דוס (שם הקובץ מופיע בגיבריש). יש לכם רעיון איך ניתן למחוק את הקובץ הסורר או לגלות איזה תוכנה עושה בו שימוש - כדי לסגור אותה. הקובץ מאוד מכביד לי על המחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. בבקשה עזרו

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. זכור לי שבתוך וינדוס יש משהו כזה (או שזה היה באופיס???). בכל מקרה, ישלי XP PRO, היה לי איזה וירוס שבגללו נאלצתי למחוק קובץ או שניים שאני לא מוצא משום מה בCD ההתקנה. יש איזו תוכנה שיכולה למצוא בשבילי איזה קבצים חסרים ולהוציא אותם מהCD? או אולי משהו פנימי בXP?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by LOL,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך לעשות בוינדוס XP קיצור דרך לשני תוכנות ככה שכאשר אני לוחץ עליו שניהן יפעלו ניסיתי עם קובץ CMD אבל זה מפעיל אחת ורק שהיא מסיימת זה מפעיל את השנייה ואני רוצה ששנייהן יפעלו בו זמנית תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by Wizard Of Oz,

השתנו לי אייקונים של הסל מיחזור ושל הכוננים הקשיחים..אין אף ווירוס במחשב ובגדרות של שינויי האייקון של סל המיחזור הוא מופיע כדיפולט....מה לעשות? תודה...

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים