עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מחפש לדעת איך משנים את השם עליו רשומה מערכת ההפעלה אהל אחרי סיום תהליך ההתקנה. ? בחלונות XP ניתן לראות את הערך המסוים שעליו אני מדבר ב control panel \ system \ general : registerd to: אני חייב לדעת איך משנים את זה בבקשה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by EvilForce,

שלום, יש לי מחשב חדש ואני מתקין ווינדוס 2000, ואני מתקין ואז הוא אומר setup is starting windows 2000 וזהו, לא ממשיך, מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. שלום, קניתי מחשב חדש amd athlon xp 2100+ , 512 ddr winbond 2700. wd 40gb 7200, ati redon 9500... יש לי בעיה, כשאני מתקין את ווינדוס אקס פי הוא אומר לי אחרי כמה זמן examining 3814mb משהו כזה והוא נשאר ככה ולא מתקין, וחיכיתי מלא מלא זמן.. ואני לא יודע מה אני צריך לעשות, הכל חדש, מה הבעיה<? ונוסף לכך, השגתי עוד דיסק והוא לא מזהה אותו!!! לא יודע למה! ואני חייב חייב מחשב מהר מהר.. כל יום זה הפסד אדיר של כסף.. אז בבקשה תעזרו לי!!

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. מחקתי כמה קבצים מהספרייה שלו כי זה שיגע אותי ועכשיו אני צריך את זה תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. התקנתי את חלונות XP על מחשב חדש לגמרי כאשר אני בא לבדוק עידכונים דרך WINDOWS UPDATE מתחיל בסקירה מאפס אחוז ותוך שניה קופץ למאה אחוז ומודיע אין עידכונים כלל, הדיסק עצמו חוקי עם רשיון וכו' ולא חדש תודה מראש למי שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. מדובר ב-Win2000Pro שהתקנתי לא מזמן. אני מסמן בפירוש: Do not share this folder. אבל אחרי ה-Boot אני רואה ששוב הכונן משותף ומוגדר: Share this folder / Share name: $C Help Please!!!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  7. Started by Sygnus,

שלום יש לי מערכת xp professional אני מעוניין לעשות דיסקט אתחול כמו שהיה ב 98 על מנת להיכנס להגדרות של הפרטישן, מחיקת מחיצות' הגדרת מחיצות כ fat 32 או אחרות איך ניתן לעשות זאת ?

8. Started by SHLOMI71,

שלום האם ישנה אפשרות לשלוט על אופציות מסוימות בוינדוס 2000 ו- XP, ופשוט להפוך מספר שורות בתפריטים לאפורים? לדוגמא: אם אני רוצה לבטל את השורה :automaticly detect setting בתפריט internet options תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. צצה אצלי בעיה מתסכלת לפני כמה דקות: אחרי מסך טעינה ראשוני במערכת XP, מתקבלת הודעת צג "POWER SAVING ENABLED, MONITOR WILL SHUT DOWN IN A FEW SECONDS". נשמעת מוזיקת היציאה מחלונות, המסך כבה וככה זה נשאר ללא תגובה להזזת עכבר או לחיצת מקלדת. ניסיתי כל מיני אופציות בביוס וחלונות (במצב בטוח, שבו אני כרגע) אך ללא תועלת. בזמן שזה קרה, הייתי באמצע גלישה רגילה. מי שיכול לעזור, יבוא על הברכה. בתודה מראש, RM

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. בד"כ הייתי יודע מה לעשות עם אקס פי אבל עכשיו ששמתי ווינדוס 2000 נכנסתי ל-REGIONAL OPTIONS ושיניתי שם ל-HEBREW וזה לא עוזר. תעזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by jcdenton1,

סליחה על הבורות :-[

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  12. אני משתמש באקספלורר 6 ב-XP עם SP2 ואני משתמש בתוכנה של spyware בשם spybot search & destroy, ולאחרונה התחילה להיות שגיאה קבועה באתרים שונים כמו זאת שלמטה. בנוסף באתרים בחול בעיקר הדפדפן מבקש ממני שם משתמש וסיסמא להצגת פרסומות וזה מעצבן כי זה מקפיץ כל שניה חלון של התחברות כזה ואחרי שאני עושה הרבה פעמים ביטול זה מראה לי שגיא כמו למטה. אני חושב שה-spybot שינתה הגדרות וגרמה לזה למרות שכבר הרבה זמן שאני משתמש בה והיא לא עשתה את זה.. אם מישהו יודע מה לעשות אשמח אם תגידו.. הנה דוגמא לשגיאה כזאת (תעתיק את הכתובת של התמונה לשורת כתובת למעלה בשביל לראות): http://planet.nana.co.il/SuBa/exerror.JPG

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by StreetRacer,

אהלן חברה, אני משתגע הורדתי סרט ב EDONKEY בסוף הוא יצא CORRUPTED. אני מנסה למחוק אותו ואני לא מצליח.. מה לעשות ? שמוליק

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. ללא שימוש בתוכנה מצד ג'???

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by rino,

כשאני מנסה לפתוח אל הOUTLOOK EXPRES מופיע הודעה זו " אין אפשרות לפתוח את תקיות הדואר האלקטרוני המשמשות כברירת מחדל" . והOUTLOOK נסגר. ניסיתי לתקן את הOUTLOOK עם דיסק ההתקנה של אופים ואף הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. מישהו מכיר את התופעה ואיך מתקנים אותה? :-\

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  16. לאחר הסרת הWINDOWS MASSENGER והתקנת MSN 5 במקומו, כשאני מנסה להפעיל את הסיוע מרחוק הוא רושם לי את הדבר הבא: "כדי להבטיח שהתכונות של סיוע מרחוק, שיתוף יישומים ולוח ציור יפעלו ב- MSN Messenger גירסה 5.0 ואילך, נא שדרג את Windows Messenger לגירסה 4.7 ואילך. כדי לגלות היכן ניתן למצוא את השדרוג, נא לחץ על תפריט עזרה לעיל, לחץ על הפקודה נושאי עזרה וערוך חיפוש באמצעות המילה "שדרוג"." האם יש דרך אחרת להפעיל את הסיוע מרחוק מהמחשב שלי למחשב למחשב רשת? אני פשוט מעוניין להשתמש בסיוע מרחוק במחשב הלקוח שלי ברשת ביתית של שני מחשבים אז איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין את ה4.7 חזרה?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by tovtov,

שלום לכולם, יש לי HD 20G שאני רוצה לפרמט אותו בDOS לאחר מכן אני רוצה לחלק אותו ל 2G ו 18G ולהתקין WIN98 ב 2G. איך אני מחלק אותו? יש איזה מדריך או הסבר קצר. תודה, יוסי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. התיקייה באנגלית... בבקשה זה דחוף, המחשב קרס וחייבים לגבות..

• 4 תגובות
    • 8.7k צפיות
  19. יש לחבר שלי WIN XP PRO HEBREW ENABLE ואני רוצה להתקין אותו אצלו אבל הוא באנגלית ואני רוצה שהממשק יהיה בעברית, אני יודע שיש אישהו קובץ , אני יודה לכם מאוד לקבל לינק ;D

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by avil055,

מישהו זוכר בזמנו שיצא XP הייתה רק גירסה אנגלית ובאינטרנט הופץ PATCH שהופך אותו לעברית ,מישהו אולי יודע אם יש אחד כזה ל WIN 2K ואם כן איפה ניתן למצוא אותו ? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ETB,

הכול התחיל אחרי שהתקנתי אתמול אנטי וירוס על המחשב שלי,וזה לאחר שלא היה מותקן על מחשב שנתים אנטי וירוס. הוא מצא קרוב ל750 וירוסים, והוא תיקן כמה קבצים של הWIN שנדפקו. אחרי הסריקה הוא מודיעה לי שיש לי רק 22 מגה מתוך 40 גיגה, אז אני מתחיל למחוק קבצים שאני לא משתמש בהם. מחקתי בסביבות 2 גיגה, אבל הוא עדיין מופיעה לי ההודעה של low disk space, ונשאר לי עדיין 22 מגה בדיסק הקשיח. התחלתי וחיביתי את המחשב מספר פעמים, אבל עדיין יש לי את הבעיה המעצבנת הזאת. מה יכול להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מאחר והתקנתי XP מחדש חשוב לי לא להעמיס עדכונים לא חשובים או כאלו שגורמים יותר נזק מתועלת. אילו עדכונים לדעתכם חשוב שאתקין ועל אילו לוותר? :

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  23. Started by rino,

התקנתי WIN LONGHORN במחיצה E ואכשיו אני מעוניין להסירה ללא השארת עקבות וללא פירמות המחיצה כיוון שיש לי עליה מידע נוסף. אשמח לקבל הנחיות ! :

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by sol,

היי לכולם יש לחברה של בני ווינדוס 98, אני מנסה להתקין אצלה את המצלמה הדיגיטלית שלי הישנה(תקינה, עבדה אצלי ב-98),ולא מצליח כיצד זה יתכן, יציאות ה-usb תקינות,ועובדה שמחובר מודם האינטרנט לאח מהן, מה יכול להיות חסר שם, בכדי שאני אצליח להתקין את המצלמה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. אמרו לי שquick format משאיר עדיין כמה קבצים....זה נכון?

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.