Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי מדיה פלייר 11 במחשב ואני מעוניין להסיר אותו דרך לוח בקרה הסרה/הוספה אני לא מצליח זה זורק אותי מהוינזרד האם יש דרך אחרת להסיר את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב ללא DVD ROM חייבים לעשות BOOT או שיש דרך להתקין דרך הווינדוס ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חבר שלי צריך עזרה לא אני, זה מה שהוא רשם: טוב אז.. נכנס לי וירוס למחשב ועכשיו הווינדוס לא עולה לי, זה מה שהוא רושם לי: WIN\SYSTEM32\CONPING\SYSTEM בגלל זה אני רוצה לפרמט את מחשב... אבל יש עוד בעיה =\ שאני בא לפרמט את המחשב אז הוא רשם לי הודעה : SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOURS PC. MAKE SURE ANY HARD DISK DRIVES ARE POWERED ON AND PROPERLY CONNECTED TO YOURS PC., THIS MAY INVOLVE RUNNING A MANUTACTURER-SUPPLIED DIAGNOTIC OR SETUP PROGRAM, SETUP CANNOT CONTINUE דרך אגב יש לי הארד דיסק ,SATA" ... שאלתי חברים והם אומרים שהמחשב לא מזהה את הארד דיסק שלי לכן אני צריך להתקין אותו מחדש.. והם אמרו לי ללחוץ F6 מתי שאני בחלון של ההתקנה ... אז יש לי שם 3 אפש…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום! יש מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט כאשר אני נכנס לכל תקיה מסוימת בתוך התקיה אני נכנס לתצוגה ובוחר שהסמלים יהיו מסודרים בגודל בינוני לאחר כמה זמן אני נכנס וזה משתנה לרשימה כנ"ל הגודל של החלון כיצד אני שומר את האופציה שהם יהיו מסודרים באותו מצב ולא השתנו וגם הגודל של החלון?... ???
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודש בערך הפעלתי את המחשב (עד אז הוא עבד כמו גדול ) ופתאום הוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ , הוא פשוט לא הפסיק "לרוץ". ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס וכל פעם שהתקנתי את חבילת ההרחבה SP2 הוא לא עלה לי. בהתחלה חשבתי שזה ההארד דיסק או הזיכרונות אבל זה לא. מה עוד יכולה להיות הבעיה שזה קורה? יש המון דברים שלא רצים לי על המחשב בגלל שאני תקוע עם ה-SP1.. האם זה יכולה להיות בעיה בחומרה של המחשב? המון תודה לעוזרים !! שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצת הפרוסס iexplore.exe במחשב שלי גורמת לטעינתו ו-2 שניות אח"כ הוא מסתיים. הדרך היחידה לגרום לו לפעול היא עם הפניה ללינק מסוים, למשל כתיבת http://www.google.com ב-start->run. מישהו נתקל בתופעה הזאת פעם? יובל
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב דיי חזק אפשר להגיד: AMD 3200+ 64bit 512 RAM 120 GB ממתי שאני לוחץ על הכפתור הדלקה של המחשב במארז, תוך 5 שניות אני בבחירת משתמש של ה-XP. כאשר אני מקליד את הסיסמה, לוקח למחשב 10 דקות לפחות עד שאני יוכל לעבוד. איפה שההתחל נמצא - אין גישה - זה כזה תקוע, עד שזה מסיים את התהליך שלו. כעקרון התהליך: McShield - עובד 5 דקות לפחות על ההתחלה עם 100% מעבד. לי נראה שזה של האנטי וירוס שלי.. יכול להיות? אם כן איך מבטלים את זה? (McAfee). למה זה ככה? וגם בכיבוי של המחשב שלי, הוא סוגר את המשתמש מהר ויפה.. אבל בשניה שזה אמור לעשות את הכיבוי בפועל (הכיבוי מסך בפועל), אז המחשב לא עושה כלום.. אפילו לא חושב.. ככה זה הולך איזה 10 דקות ואז פתאום הוא נכבה כמו ילד טוב למה זה כ…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בצורה היפותטית כמובן. האם שדרוג לWINDOWS 8 מWINDOWS 7 בגרסה פרוצה אמורה לעשות בעיות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איכשהו הצליח להתנחל לי במחשב איזה וירוס למרות שהיה מותקן לי אנטי וירוס (NORTON 2002) לאט לאט כדרכם של ווירוסים הוא מכרסם לי בכל המערכות (את XP אני כבר לא יכול להעלות) ההודעה: norton anti virus detected a virus on your computer object name: .../sys32/winlogon.exe virus name: W32.elkern.4926 action taken: UNABLE TO REPAIR THIS FILE! ניגשתי לאתר של SYMANTEC ושם הורדתי כלי שעיודו לטפל בווירוס זה ע"י מחיקתו הבעיה היא שהקבצים הנגועים הם קבצי מערכת (SVCHOST וSERVICES) בגלל זה כל פעם שאני מפעיל את היישום (במצב בטוח כדרוש) המחשב עושה REBOOT לכן ניסיתי להתקין מחדש את ווינדוס 2000 בידיעה מוחלטת שידבק שוב אך בתקווה שאולי יש סיכוי שהפעם אני יספיק להתקין את האנטי וירוס לפני או שמישהו מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/hwdev/platform/performance/fastboot/default.asp Defragment. Open Bootvis. Click Menu Trace/Optimize System. It's All.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם היה לכם בעיה באיזה תוכנה בהתקנה או משהו בסגנון (בהקשר שהבעיה נובעת בגלל ויסטה)....?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הגדרתי שתהיה התראת שולחן עבודה, אבל לא הייתה שום התראה כשקיבלתי מייל... מה יכולה להיות הסיבה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
במחשב הבא: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ @ 1809 MHz Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600 1024 MB System RAM הוא עומד בדרישות המינימאליות של WIN7 אבל השאלה שלי היא האם מומצלץ להתקין עליו אותה?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות להוסיף סקינים בלי שום תוכנה איך עושים את זה? ולמה תמיד שאני משנה איקון של אחד הכוננים, זה עושה שבמקום שהכונן יפתח רגיל זה יפתח לי חלון חיפוש? וזה אפילו לא משנה תאיקון... אני מנסה לשנות מסוגי קבצים ואז אני צריך ללכת ברגיסטרי ל איזה מקום ולשנות שם משהו וזה מסתדר
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. בתחילת החודש קיבלתי מסך כחול SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED שעירב את הקבצים: Ntfs.sys+11256 ntkrnlpa.exe+92486 ntkrnlpa.exe+757f7 מחיפוש קצר באינטרנט (וסתם מלהסתכל על השמות של הקבצים) גיליתי שמדובר בשגיאה בדיסק קשיח. התעלמתי מהשגיאה כי הדיסק הקשיח שלי חדש (נקנה לפני כשנה ולא היה בשימוש עד ללפני חודשיים-שלוש) וחשבתי שאולי זה סתם איזה באג חד-פעמי. אבל אתמול קיבלתי עוד מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED שגם עירב את ntkrnpla.exe בשתי המקרים הייתי באמצע לנגן קובץ ווידיאו (לא נראה לי שזה קשור.) מצורף הקובץ ששמרתי מbluescreenview תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי לWINDOWS 10, ומאז אני לא יכול לשמוע שום דבר למעט הבדיקה שהרמקולים עובדים. איך אפשר לטפל בבעיה? עדכון: הסתדרתי, אפשר לנעול את הדיון
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מדליק את המחשב המערכת עולה הוא נכנס לwindows אבל לא מעלה את explorer אני חייב להיכנס ל taskmgr ולהפעיל אותו דרך file ---new task ---explorer ניסתי להוסיף את השורה הזאת לתוך ה msconfig לא עזר מה ניתן לעשות למה הוא בכלל נעלם לי ?? תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום הדיסק C: שלי מלא. ראיתי כי ב-DOC&SET יש לי 4G וחיפשתי מה זה. פתחתי חלון COMMAND ועשיתי DIR /S לתוך קובץ. אני מוצא קבצים במקום שאני לא מצליח לראות בסייר רגיל. הסייר אכן מדווח על קבצים גדולים שם אך לא רואה בסייר הכל מוככון להראות קבצים נסתרים. Directory of C:\Documents and Settings\Yehuda & Anat\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\OGDGPDX5 ויש עוד מקומות אותם אני לא רואה (כמובן שמחיקת קבצים זמניים מ-IE בוצעה וזה לא עזר) לעזרתכם אודה. עריכה: מצאתי, הייתי צריך להיות במצב ADMIN כדי לראות אותם יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע אבא שלי התקין מילון במחשב הנייד שלו (windows xp pro), מיון שתמיד עבד, אבל הפעם הוא דיווח על שגיאה שקובץ חסר. ניסינו לעשות reinstall - לא עזר. זאת היה בערך יום - יומיים אחרי שמיקרוסופט דיווחה על הבאג החדש והיה טלאי אבטחה, אבל אבא שלי לא הוריד אותו, אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. שלשום, אותו דבר בערך קרה לי עם בבילון. פתאום בבילון הפסיק לעבוד ובהפעלתו מופיעה שגיאה שהקובץ babylon.exe חסר וכדאי לעשות reinstall. אך הקובץ הזה קיים וגם renstall לא עזר. גם אני לא התקנתי את טלאי האבטחה מסיבה בלתי ידועה שכל פעם אני מנסה להתקין ההתקנה מדוות על שגיאה. השאלה שלי היא האם זה קשור לוירוס? ואם לא איך פותרים את הבעיה? וגם אם כן איך מעיפים אותו? יש לי McAfee AV ולאבא שלי Norto…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
למה בחלק מהמשחקים זה נותן קיצורי דרך לשולחן עבודה ולstart ובחלק לא ? אני כן מסמן את האפשרות שיעשה קיצור דרך ! זה באג ? יש לי windows 7 ulitimate מעודכן
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לא ידע אם זה שייך לפורום הזה קיבלתי הודעת Alert Eror: window. document. getElementsByTagName("TABLE")[0] has no properties במקביל להודעה הדפדפן נתן הודעת שגיאה ואמר שהקשר נותק בזמן התחברות. הפעלה מחדש של המחשב ושוב אותה בעיה, רק שהפעם בסוף התחברתי לרשת. כרגע המחשב בסריקה ואין עדיין תוצאות. האם מישהו מכיר את הודעת שהתקבלה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מצאתי כתבה בוואלה שאומרת איך להשתמש בויסטה בלי אקטיווציה ל-120 יום. לא הבנתי איך אני עושה את זה. מישהו יכול להסביר בבקשה? http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1059764
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כאשר אני לוקח גרף מאקסל ועושה העתק, ומנסה להדביק אותו בתור תמונה בוורד/צייר הטקסט העברי שבגרף הופך לג'יבריש. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא לעשות הדבקה מיוחדת ואז לבחור JPEG - אבל אז איכות התמונה נמוכה מאוד. למישהו יש פתרון לעניין? מלבד זאת, חלק מהגרפים שניסיתי להדביק, הודבקו בתור ריבוע שחור...
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחפשים לחברת סטארט-אפ מבוססת המפתחת Desktop application tools ר"צ Windows kernel להשתלבות כחלק מצוות הקמה. דרישות התפקיד: B.sc בהנדסת מחשבים או תוכנה. 3 שנות ניסיון לפחות בפיתוח C ו-++C. ידע מעמיק ב-Windows Internals . ניסיון בפיתוח ו-Debugging של Kernel Drivers. ידע באסמבלר - יתרון. לפרטים נוספים ניתן לפנות למעין 03-9194999 maayan@wisemen.co.il
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עוד מעט המחשב החדש אמור להגיע ואני מתלבט מה לעשות. ההארדיסק הוא 320GB ואני לא יודע אם לחלק אותו למחיצות או לא. אתם מוכנים להסביר לי את היתרונות\חסרונות של חילוק למחיצות? כי אם זה לא משפיע על הביצועים של windows אז לא נראה לי ששווה לעשות את זה... נ.ב. - אני מתכנן להתקין XP בינתיים (לפחות עד שCRYSIS ייצא), אם זה משנה משהו :פ
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-