עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tintin,

יש לי עכשיו XP PRO 32 אני רוצה לשדרג את הזכרון שיש לי עכשיו ל ocz 2X2gb 800 reaper hpc סטיק אחד מהזכרונות שיש לי עכשיו לא עובד ואני מקבל על זה זיכוי אז בגלל זה אני כבר משדרג כי אלו זכונות יותר טובים וזולים ב200 שקל. עד כמה GB המערכת הפעלה שלי תגביל אותי? אם אני אעבור לXP 64 או VISTA אילו גירסאות יאפשרו לי להשתמש בכל ה4GB שלי? שמעתי שבויסטה יש דבר שמגביל את הזכרונות לתוכנות שלא תומכות מעבר ל2GB ועוד כל מני דברים שלא הבנתי לגבי תוכנות שעובדות ב64 ביט או 32 ביט. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך הדברים האלה הולכים ומה עדיף לי כדי לנצל את כל הזכרון. המחשב בעיקר לעריכת סרטים על תוכנת AVID שצריכה המון המון משאבים והדרישות המומלצות הם 3.5-4GB לעריכת סרטים ב HD. וכמובן גם הרבה משחק…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by assaf990,

חבר רכש רשיון+דיסק XP HOME אבל לא השתמש בו מעולם. האם אני יכול להתקין אותו אצלי במשרד למרות שהרשיון הלך לאיבוד? (נשאר רק הדיסק עם ההלוגן)

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  3. שאלה קצת לא שגרתית: כאשר קונים מחשב חדש בארץ, ולא משנה מאיזו חברה, ברוב המקרים הוא מגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. בחלק מהמקרים (אם לא ברובם) מחיר מערכת ההפעלה אינו כלול במחיר קניית המחשב. כיצד עובדת החוקיות בעניין, כאשר ספק מחשבים יכול להתקין מערכת הפעלה במחשב שהוא מוכר מבלי שתירכש על ידי הלקוח?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום קיבלתי מחשב חדש שמותקן בו SSD והארד דיסק 1TB חדש, אליהם אני רוצה לצרף הארד דיסק 1 TB שברשותי שבמחשב הקודם היה מחולק לכוננים E ו F השאלה שלי האם אני יכול לקבוע שהכונן 1 TB החדש הוא יחולק לכוננים E ו F והכונן הישן יאוחד לכונן אחד בלבד שיקרא D ? והאם בכלל המחשב מזהה כונן 1TB ללא צורך לחלק אותו ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by BeNDeR,

יש לי שאלה ! העם קיימת אפשרות להעלות את ה rate של העכבר ב windows 2000 יותר מי 100 ??? ???

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  6. Started by pakariel,

אני הולך להתקין windows7 home premium - 64bitעם יוזר אדמיניסטרטור כמובן לאחר ההתקנה אני רוצה ליצור יוזר נוסף שיוכל להשתמש בכל התוכנות שמותקנות על המחשב אבל שלא תהיה לו שום אפשרות לעשות שינויים במחשב (הסרה/התקנה של תוכנות, שינויים שנוגעים ברג'סטרי וכ"ו) השאלה שלי היא כשאני מקים את היוזר הנוסף איזה הרשאות אני צריך לתת לו או לגרוע ממנו?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  7. שאלת תם: במידה ואני מפרמט את המחשב ומתקין הכל מחדש (תוכנות, דרייברים וכו') ורוצה ליצור לאחר מכן משתמש נוסף על המחשב - האם אני אצטרך לבצע את כל ההתקנות מחדש (תוכנות, דרייברים, וכו') עבור ה-USER הנוסף?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. אני יודע שכדי להתקין וינדוס בהרדיסק sata צריך להוריד דיסקת כי במהלך ההתקנה הווינדוס מבקש דיסקת, אבך שנכנסתי לאתר של גיגהביט אין שם שם דבר לsata הלוח הוא k8nf

9. Started by bariko,

שלום רב, אתמול בלילה החלטתי לאחות לראשונה את הדיסק הקשיח במחשב. כשהפעלתי את מאחה הדיסק של ויסטה, הבחנתי שהכלי הזה מאוד שונה ממה שהורגלתי אליו. בגרסאות הקודמות של חלונות, היה קודם מתבצע תהליך של ניתוח הכונן, ורק בסיום הניתוח הייתה מתקבלת הודעה, האם הכונן זקוק לאיחוי או לא. גם הניתוח, וגם האיחוי עצמו היו מלווים בתצוגה גרפית, שהראו את התקדמות התהליך. לאכזבתי, המאחה של ויסטה, לא נותן את האופציה של ניתוח מוקדם, וגם לא מלווה בשום תצוגה המראה את התקדמות התהליך. השאלה שלי- מה קורה במצבים שאין צורך באיחוי. האם המערכת תודיע זאת, או שפעולת האיחוי תתבצע בכל מקרה? אגב, פעולת האיחוי נמשכה זמן רב מאוד. בערך מהשעה 23:00 ועד הבוקר. מדובר בדיסק בנפח 320GB מתוכם 177GBפנויים. האם הגיוני שהתה…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  10. מדיה פלייר או מדיה סנטר (מערכת הפעלה vista hp) יש לי דיסקים מקוריים (שלי) שהורדתי למחשב למטרת גיבוי כבר די מזמן וכאשר אני מנסה להשמיע אותם אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) מה ניתן לעשות כדי להשמיע אותם? יש תוכנה מסוימת ? ניסיתי במדיה פלייר ובwinamp מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. 1. חלונות 7 retail - האם מישהו מכיר מחיר נמוך יותר מ-890 ש"ח 2. מה אפשר לעשות עם גרסת upgrade שאין בעצם מה לעשות איתה כי הסתבר בדיעבד שאין טעם לשדרג גרסת OEM של XP כי המחשב חלש מדי בשביל חלונות 7

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה ההבדל בין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers (קבצי sys), לבין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers store ? תודה לעונים !

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by Posford,

הוא מחובר למחשב לחיבור הנכון, הוא לא על השתק בווינדוס וגם לא בכרטיס קול. ובכל זאת לא שומעים כלום כשמדברים. בבקרת עוצמה של הווינדוס אי אפשר להגביר\להנמיך אותו או ללחץ עליו הוא כזה צבע דהוי כאילו לא ניתן לגעת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by gal,

יש לי מותקנים על המחשב הבילד האחרון של וינדוס 7 גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט.שמתי לב שכאשר סוגרים חלון נגיד אז הארו נתקע לשבריר שנייה בסגירה וגם קצת בפתיחה מישהו שם לב לזה? כמובן שאין קשר לדרייברים וגם לא לעוצמת המערכת (שכמו שאתם רואים בהחלט מספיקה מעל ומעבר).זה לא נורא קריטי אבל בויסטה לא ראיתי דבר כזה.שם הכל נפתח ונסגר יותר חלק. כאילו יש רעידות בFADE של החלון מה שנקרא. אשמח לדעת האם גם אתם שמתם לב לזה והאם יש דרך לתקן את זה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי חברים, רציתי לשאול האם זה רק אצלי או שממשק הAERO קצת מקבל לאגים.אני אסביר מה הכוונה:את המערכת אתם יכולים לראות במפרט שלי בצד מערכת מכובדת ביותר לכל דבר ועניין.כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 64 ביט שמותקנת כמובן על כונן הSSD שלי. דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך ל64 ביט מהאתר הרשמי של ATI.מידי פעם כאשר אני פותח חלון או סוגר יש טיפונת לאגים (רעידות כאילו)לא יודע איך להסביר זאת ומידי פעם הכל נפתח בטיל.האם זה קשור לממשק עצמו או שמשהו אחר.שמתי לב לזה גם במערכת הקודמת שלי בוינדוס 7 32 ביט וקיוויתי שבמערכת הנוכחית זה ייפתר.יש מצב שאני סתם מפונק אבל באמת אני שואל ממה זה נובע,הרי הנתונים שלי מעולים כרטיס מסך חזק שאוכל הכל אז למה זה עדיין קורא? תודה מראש לעוזרים גל ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SmurFin,

1. אני מבקש הסבר לגירסא של VISTA ENTERPRISE 2. קראתי את כל הדיון על ויסטה ראיתי באחד מההודעות שנתנו קישורים לאפקטים איך מבצעים את זה ? אני אשמח לפירוט.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by רועי וולדפוגל 29,

התקנתי ווינדוס עשר במנהל התקנים נותן לי שגיאה כזאת : base system device מה זה יכול להיות תודה רבה לעוזרים הסוג מחשב ACER נסיתי הכל באתר של במחשב אין דרייבר כזה

18. Started by 3d7,

יש אפשרות בויסטה להגדיר שברירת המחדל של מסך העתקת קבצים יהיה "More Information"?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. שלום רב! במחשב שלי מותקן חלונות XP ויש בו רק משתמש אחד,אני,שהוא גם מנהל המחשב. חשבון המשתמש לא מוגן באמצעות סיסמא.בהפעלת המחשב מוצג מסך הפתיחה ובו עלי ללחוץ על חשבון המשתמש שלי על מנת להיכנס לווינדוס. איך אני מבטל את הכניסה הזאת ועושה שתהיה כניסה אוטומטית ללא צורך בלחיצה על חשבון המשתמש שלי? יש כאן רק משתמש אחד מנהל מחשב לא מוגן באמצעות סיסמא אז למה בכל זאת עולה מסך הפתיחה שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי במקום שהכניסה תהיה חלקה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by kobipk,

מה עדיף להתקין ווינדוס 64bit xp או 32bit על מעבד quad q6600

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. Started by benasoor,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם 2 מעבדים( XEON ) ואני רוצה להתקין עליו וינדוס XP אני צריך וינדוס מיוחד או איזו התקנה מיוחדת או פשוט להתקין וינדוס רגיל. ועוד משהו יש לי מחשב עם מעבד XEON האם כדי לעבוד איתו או לקנות C2D חדש ?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by ISmile4U,

האם במעבר ל 1GB זיכרון RAM אפשר ואו כדאי לבטל את זיכרון המטמון של ה WINDOWS XP? האם זה יעשה את המחשב למהיר יותר?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  23. שלום לכולם! אז ככה..קניתי ויסטה מקורי גרסת oem למחשב הנוכחי שלי,ועכשיו הזמנתי מחשב חדש! אז פתאום תהיתי,איך אני עובר עם הויסטה למחשב החדש?איך אני משתמש בקוד במחשב החדש? אז רציתי לשמוע את התשובות שלכם...ומה אני צריך לעשות? לא בא בחשבון לשלם עוד כסף..הספיק מה ששילמתי!. תודה!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by Zeev86,

היי. אני מתכנן לקנות מפתח לWIN7. האם תהיה לי אפשרות להשתמש בו רק במחשב אחד, או בכמה מחשבים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Wile E Coyote,

שלום וחג שמח לכולם. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate. השאלה המקורית שלי היתה אמורה להיות: מה ההבדל בין מצב Hibernate, מצב Standby ומצב Sleep? מצאתי בפורום תשובה לגבי שני הראשונים (Hibernate ו- Standby), אך לגבי Sleep לא מצאתי. אשמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי להסבר לגבי מצב Sleep, למה הוא נועד, ואילו רכיבים מפסיקים לקבל חשמל במצב זה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.