Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום.. בכל הלינקים שאנשים נותנים לחשבונות האישיים שלהם בוואלה ובנענע הם שמים תמונות!! אנינ לא יכול לראות התמונות...זה עושה מן איקסים על התמונות!! אני דוחה את זה כבר המון זמן!!אבל זה התחיל להמאס אז שאלתי!! בבקשה תגיבו וכמה שיותר מהר!! בתודה Anas-Nanas
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכניות שעובדות ברקע ללא סימני פעולה וכאשר לוחצים על שילוב מקשים הם ניראות כיצד ניתן לעשות זאת לתוכניות ללא פונקצייה כזו
-
יש פקודה שכותבים ב"הפעלה" שחוסמת תוכניות נבחרות מלעלות בעת הפעלת המחשב מישהו זוכר אותה? האם אפשר להעלות שתי תוכניות באמצעות קיצור דרך אחד למשל קאזה ואקספלורר באמצעות קיצור הדרך של האקספלרר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים נתקלתי בתופעה מעצבנת ! חלון עם כותרת "Messenger Service" ותוכן פירסום "קופץ" פתאום ומוציא אותי מהמשחק. זה קורה לפחות פעם ביום. היום זה קרה שלוש פעמים כששיחקתי ברשת והחלטתי שדי ! איאפשר יותר ! מישהו יכול לעזור לי להיפטר מזה ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם כן אז מה הפקודה (מדובר במע' עם XP) תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אתם מכירים את כל האפלטי ג'אווה שקופצים לכם כתנאי להורדה/הפעלה? אז נאמר ואני מוריד אחד כזה, איך אני מסיר אותו אחרי זה? מנקה היסטורי, מוחק Cookies? אולי זה נמצא ב"הסר/התקן"? תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
בחלון לכתיבת התגובות יש סמיילים נכון? וחלק מהם דינמיים..הבעיה היא שאני לא רואה אותם זזים..אף סמיילי לא זז אצלי.. מישהו יודע מה הבעיה? ניסיתי ב internet options > advanced וראיתי שהאופציה לראות אנימציה מסומנת כבר..כמו כן גם עשיתי restore defaults ולא עוזר.. בבקשה עזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדבר היחיד שעשיתי זה להתקין את ENTER THE MATRIX ולא נראה לי שזה קשור, הוא רושם לי שגיאה ואז לא מתחבר, השגיאה בעה כשאני מנסה לעשות LOG IN. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
נניח לדוגמה סתם קובץ אם פי שלוש שמונח לי על שולחן העבודה ואני עושה עליו קליק ימיני ואז מחק.... אני מעוניין שלא תופיע לי ההודעה ששואלת האם אני בטוח אילה שישלח ישר לסל המיחזור... אז יש אפשרות כזאת?? תודה מראש נ.ב הכוונה היא לא שימחק לי את הקובץ מהמחשב בכלל אילה שרק ישלח לסל מיחזור ישר בלי ההודעה המעצבנת.. שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את היוזר אבל אין לי סיסמא. יש לזה מין administrator או משהו כזה שאני יוכל להיכנס בלי לדעת את הסיסמא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי חלונות XP פרו, אנגלית,SP1 ואופיס XP SP2. המסנג'ר מפעיל את עצמו פעמיים, הראשון זה הWINDOWS מסנג'ר והשני זה הMSN מסנג'ר, הם כמובן אותו הדבר רק שהשני מעוצב יותר יפה והוא בגרסה 5 כמובן. אני רוצה למחוק את הראשון, הוא סתם יושב לי על המחשב כמו עלוקה מוצצת דם (וזיכרון) ואני אף פעם לא השתמשתי בו גם ככה. אז מה הפיתרון? איך אני מוחק אותו ומשאיר את השני, שאני אוהב כל כך...
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
כל פעם שאני מגיע לאתר HWzone ואני עובר עם העכבר על התמונות אני מקבל Runtime error... מה אני עושה כדי להפסיק את זה??
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
משום מה אחרי שהתקנתי את הXP (מספר פעמים) גם נקייה וגם משדרוג, לחצן הכיבוי האוטומטי משום מה לא עובד בXP ונותן לי "it is now safe to...." ב98 לעומת זאת המחשב נכבה לבד מה עושים?! בתודה מראש נדב
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעה שלא ניתן להשלים את הפרמוט מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לא מזמן התחילה אצלי בעיה כזאת שלוונדוס שלי לוקח איזה 15 דקות לעלות.. המקום שהוא נתקע זה הstartup screen באמצע התהליך בערך... עשיתי כבר defragmintion לדיסיקים..אני מיואש שום דבר לא עוזר אפיךו פורמט לא עזר לי... אשמח מאוד אם מישהו ימצא לי פתרון. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בצורה עקבית, כל פעם שאני פותח את המחשב ופותח את הדפדפן למשל - אני לא יכול ללחוץ על שום דבר (יכול להזיז את העכבר), המחשב עדיין ממשיך בפעולות רגילות (מילים זזות באתר מסויים, איקונים זזים.....) אבל אני עם העכבר לא יכול ללחוץ על כלום. הבעיה נפתר אם אני מחכה דקה וחצי או שאני לוחץ - Alt+Ctrl+Delete (אז נפתח ה -Windows Task Manager) אני יוצא מהWTM ואז הכל פועל כמו שצריך. מישהו יודע איך לפתור את זה?!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP וה TASKBAR פשוט קופא לעיתים קרובות מאוד למספר שניות(כ-10 שניות) דבר שהופך לבלתי נסבל בכלל! לפרטים על הבעייה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=1633;start=0 מישהו כבר פתר את הבעייה או יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי XP Home לאחר פירמוט הכונן.(גירסה עיברית) עשיתי חיפוש בפורום וראיתי קישור להורדת SP לXP עיברי (HOME). בגלל שאין לי אינטרנט מהיר בבית והקובץ הוא בגודל של 100M , צרבתי את הקובץ ב CD. בבית הרצתי את הקובץ הוא פתח לי אותו בספריית TEMP אבל בסוף לא קרה כלום. נראה לי שהוא לא התקין לי אותו. איך מתקינים בצורה נכונה? תודה, יוסי
-
יש לי ווינדוס XP PRO ואני רוצה להשתמש ב"משימות המתוזמנות" שלו אבל אני לא יכול כי לא שמתי סיסמא לחשבון שלי.... כשמגיע הזמן של המשימה להתחיל הוא אומר: THE TASK DID NOT RUN BECAUSE NO USER PASSWORD WAS ENTERD מה שבקיצור אומר שלא הכנסתי לו סיסמא כי אין לי סיסמא לחשבון ואם אני אכניס לו סתם משהו אז הוא אומר שהסיסמא לא נכונה.... מה עושים חברים?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ועברתי בדפים ולא מצאתי משהו יכול להגיד לי את השם שלו ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן 8G שמחולק לשניים (2+6). 2G - כונן C , NTFS 6G - כונן FAT32 D אני רוצה להתקין מחדש WIN98 בכונן C (שהוא NTFS). כאשר אני מעלה את המחשב עם דיסק ההפעלה של WIN98 ובוחר אפשרות 4 - הפעלה עם תמיכה של WIN98 כדי לפרמט את שני הכוננים. האם אני יראה את כונן C למרות שהוא NTFS (אני עדיין בדוס לפני פורמט)? אם לא מה עושים? תודה, יוסי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני המשתמש היחיד במחשב ואין לי סיסמה אבל בכל זאת הווינדוס מכריח אותי לעבור דרך המסך login כל פעם שאני פותח את המחשב יש דרך לבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לדעת איך משנים את השם עליו רשומה מערכת ההפעלה אהל אחרי סיום תהליך ההתקנה. ? בחלונות XP ניתן לראות את הערך המסוים שעליו אני מדבר ב control panel \ system \ general : registerd to: אני חייב לדעת איך משנים את זה בבקשה דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ואני מתקין ווינדוס 2000, ואני מתקין ואז הוא אומר setup is starting windows 2000 וזהו, לא ממשיך, מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-