עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bz_amir,

הויסטה חייבת מעבד כפול ליבה? או שהיא יכול לעבוד עם מעבד 2.8 ghz של אינטל ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by ofir38,

ראיתי שיש באתר את הכתבה על זה שבקרוב גרסאות הבטא של ויסטה הולכות לפוג.. עכשיו זה אומר שכל הגירסאות שקיימות כיום (ללא רישיון מקורי) לא יוכלו לעבוד גם?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  3. טוב חבר שלי מדבר איתך ויש לו ויסטה 32 ביט עם 4 גי'גה והוא טוען שהוא מראה לו 4 ג'יגה בדוס ובוינדוס לא האמנתי עד שראיתי לפי מה שאני יודע כל מערכות 32 ביט תומכות עד 3 גי'גה RAM ו64 מעל 4 ג'יגה הוא אמר לי שהוא עשה עידכון לוינדוס וזה הראה לו 4 הייתכן הדבר? !?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by --Shadow--,

שלום לכולם יש לי במחשב כמה USERS לווינדוס (אחד שלי ועוד שניים של אחי ואבא שלי) האם זה גורם לאיטיות ככל שאני מוסיף יוזרים? או בלי קשר אלה שקיימים גורמים לאיזשהו השפעה על המחשב תודה לעונים מראש

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת איך לשים רקע אחר ממה שהוינדוס נותן לי בכניסה לווינדוס (LOG IN ו LOG OUT )בXP אשמח לקבל הוראות כי אני לא מבין בזה כלום דוגמא של רקע בכניסה לווינדוס של CRYSIS http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5928

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by tront,

יש לי VISTA 32 BIT ו4 גיג'ה זיכרון, התקנתי SERVICE PACK1 כי שמעתי שככה זה ינצל את ה4 גיגה וכשאני בודק "במחשב שלי" אז באמת רשום 4 גיגה אבל במנהל משימות רשום 3.25 גיגה. אז כמה באמת יש לי ולמה זה ככה?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by eins,

שלום התקנתי מחדש את המחשב ועשיתי שני יוזרים, ואחרי זמן מסויים שאינ לא נוגע במחשב, זה יוצא אוטומתי למסך WELCOME ואז שאני חזור אני רואה שכל ההגדרות התאפסו האיטנרנט התנתק וכו'? איך אני מבטל את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. Started by AmL1,

כשאני לוחץ על WIN KEY+L זה מחליף לי משתמש איזה קובץ זה מפעיל? אפשר להפעיל אותו באופן ידני? תודה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. היי. עם אני יכין Image של XP@SP3 בגוסט 2003. היה בעיה להתקינו על מחשב אחר ללא בעיה?. אני יכניס שם כמה כמה תוכנות מותקנות ודריבר של FX 5200, האם המחשב השניה יעבוד בלי בעיה? תודה רבה לעונים. עריכה יש לי גם בעיה לאחר שחזור מערכת הדריבר של HP (מדפסת סורק 1315PSC) לאחר שמדליקים את המחשב כאילו מתקין את זה ומבקש איזה קובץ וזה נסגר רק ממנהל מסימות. ואני לא יכול להסיר את זה. וגם עשיתי ביטול לשחזור מערכת לא עזר מה ניתן לעשות? יש איזה כלי כזה של מיקרוסופט שמתקן דברים שככתי איך קוראים לזה והיה לי את זה במחשב הישן. מישהוא יכול לעזור תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 8gigi8,

שלום לכולם, חודש הבא אני רוצה להכין דיסק התקנה מעודכן של ווינדוס XP, עכשיו השאלה שלי היא .... איך אני יכול להכניס תוכנה שתיהיה מותקנת כבר על הווינדוס, ושלא יצטרכו להתקין אותה ידנית, יעני שהיא תתיהיה מובנה עליו כבר,....? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  11. התקנתי Windows XP Home גרסה עברית ואני רוצה לשנות את כלללללללללל המראה של הווינדוס שייראה כמו גרסה אנגלית. זאת אומרת שבמקום שיהיה "התחל" בצד ימין למטה אני רוצה "start" בצד שמאל למטה, את כל התפריטים כל השמות הכל באנגלית. איך אני עושה את זה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by Home Boy,

פתחתי את היישום להסרת שהתוכניות ב-control panel ויש שם רשימה של איזה 20 תוכנות שנקראות windows hotfix... רציתי לדעת מה אלה ומה עושים איתם ואיך הם הגיעו למחשבי? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  13. Started by SPIDERRRMAN,

האם אפשר להסתיר הארדיסק שלם ושיהיה ניתן להיכנס אליו אם כותבים את האות של הכונן בכתובות או לחילופין לעשות אותו דבר עם תיקייה? האם אפשר לעשות את זה גם מוסתר וגם עם סיסמא ?? איך עושים סיסמא? האם חייבים תוכנה?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  14. שלום לכולם, אמרו לי שהמערכת הפעלה ויסטה הום פיריום במחשבי ניידים החדשים של HP הוא מובנה. גם אמרו לי שבהפעלה הראשונה של המחשב המערכת שואלת אותי באיזו שפ ה אני רוצה (אנגלית או עברית). שאלה שלי היא: אם אני בוחר באנגלית איני יכול להתקין שוב את המערכת בעברית. אני מכיר שיש תוכנה שהופכת את המערכת הפעלה XP מאנגלית לעברית, השאלה היא אם לגבי ויסטה יש גם כזאת תוכנה ואם היא תקפה לגבי המחשב הנייד HP PAVILION DV6660EJ. תודה לעוזרים, gbguy

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. יש לי שני מחשבים ברשת ביתית. איך מעבירים קבצים גדולים ממחשב למחשב דרך הרשת

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. רציתי לדעת אם כדי ואפשר לעשות בעצם עוד העתק של הווינדוס במחיצה נוספת? אם למשל קובץ מסויים נדפק בווינדוס, או כל בעיה אחרת כדי שאני אוכל לשחזר קבצים ממחיצה זו או אחרת, בלי צורך של התקנה נוספת. בפעם הבאה שאני מפרמט איך עושים את זה? כי אחרי הפירמוט הווינדוס מכין את עצמו על המחיצה וכבר אין לי אפשרות לחזור למסך הכחול הזה...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. שלום רב,אני מנסה להפעיל סרט כולל כתוביות ואני רואה ג'יבריש?תוכלו לחלוק איתי מחכמתכם ולתקן את בעייתי?תודה ויומטוב לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Dmoney,

הפעלת הפיירוול המובנה של WindowsXP Pro גורמת להאטת חיבור האינטרנט? וכאשר יש רשת (כבל מוצלב), אז הפעלת הפיירוול במחשב הראשי גורמת להאטת האינטרנט בכל המחשבים? 10x

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם כיום, אמא שלי ואחותי משתמשות באותו מחשב. הבעיה היא שאמא שלי משתמשת במחשב לעבודה ואחותי משתמשת בו כדי להתקין כל toolbar, spyware ותוכנה שרק עוברת מול הפרצוץ שלה, ובאופן כללי גורמת אפילו ל-AdAware ו-SpyBot לבקש חופש. כמובן שאחרי זמן קצר מאוד לוקח למחשב בערך 5 דקות לעלות וזמן דומה כדי לכבות את עצמו. האם ניתן להגדיר הפרדה מוחלטת של החשבונות כדי שלא יופיעו בחשבון אחד תוכנות ואייקונים שהותקנו בחשבון אחר, ושחשבון לא יושפע מכל הזבל שיש בחשבון השני ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. אני מריץ תוכנה משורת הפקודה אבל היא נפתחת לי ברקע. האם יש איזה פרמטר שניתן להוסיף בשורת הפקודה ע"מ שחלון התוכנה יקבל פוקוס ויהיה החלון הפעיל? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  21. אהלן. יש אפשרות לעשות Pin ב Windows 7 לתיקיות מסוימות, אבל זה נכנס לתוך הציור של התיקיה בשורת משימות. ואם רוצים להיכנס לתיקיה שעשיתי לה Pin אז צריך ללחוץ מקש ימני על ציור התיקיה הכללית הזאת בשורת משימות ומשם להיכנס לאיזו תיקיה שבחרתי לנעוץ אותה. יש אפשרות לשים תיקיה בשורת משימות מבלי לנעוץ אותה לתוך התיקיה הכללית הזאת? כמו שהיה ב Windows XP? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את התוכנה ACDSEE הכל טוב ויפה תוכנה מצויינת חוץ מדבר אחד: אני לא מעוניין שכשאני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה, שהתמונה תיפתח בתוכנה ACDSEE אלא אני רוצה להחזיר את זה למצב שבו אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה והתמונה מוצגת לי בתוכנה הרגילה של הווינדוס. אני יודע שאמורה להיות אופציה כזאת בתוכנה ובאמת שלא התעצלתי לחפש עברתי על ה-OPTIONS 5-6 פעמים ולא הצלחתי לפתור את הבעייה בעצמי אז מישהו שיש לו את התוכנה ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד. בתודה רבה, דודי.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. שלום, כונן ה DVD-ROM שלי במחשב נייד נדפק, ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין עליו ווינדווס חדש, איך אני עושה את זה? האם אפשר אם USB?, תודה

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by inflictioNz,

השאלה היא כזו יש לי כיום ווינדוס 7 HOME שקבלתי עם המחשב נייד ASUS N75A עכשיו אני משתמש במחשב כבר 4 שנים+- ויש לי הרבה דברים קרוב ל1T אם אני משדרג לWIN הכל נמחק כמו פורמט או שזה נשמר מישהו יכול להסביר מה הולך שם ואם יש דרך לשדרג בלי שימחקו קבצים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by snop,

שלום ! רציתי לשאול שאלה לגבי התקנת ה-Windows 7, הזמנתי דרך השדרוג שהוצע "חינם" מחברת HP למחשב נייד. קיבלתי את הגירסא שלה הייתי זכאי - Windows 7 Home Premium 64 BIT. אני לא מתקין את זה במחשב הנייד (מסיבות אישיות) ואני רוצה להתקין את זה במחשב הנייח. במחשב הנייח יש כרגע Windows XP, אני יכול להתקין את זה עליו או שבעצם אני צריך שכביכול יהיה על המחשב Windows Vista כמו במחשב הנייד שעליו קיבלתי את הזכאות ? אני לא מכניס את דיסק ההתקנה למחשב הנייח מסיבה פשוטה - אני לא בארץ כרגע אלא בארה"ב ולפני כמה ימים המשפחה שלי הודיעו שהגיע הדיסק התקנה. בעקרון אני גם מתכנן לקנות פה את השדרוג ל-Ultimate ב-139$ השאלה אם אני בכלל אוכל להתקין את הדיסק ש-HP שלחו לי על המחשב הנייח שיש בו XP. ושאלה נוס…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.