Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האנטוירוסNORTON INTERNET SECURITY?) שלי חוסם חלק מהאתרים ואני רוצה לדעת איך לבטל את החסימה...?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד ויסטה , אחד XP מה אני צריך לעשות בשביל שבBOOT יהיה לי בחירה איזה כונן אני רוצה? (שני הכוניים עובדים) והם SATA אם זה משנה משהו.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
המערכת הפעלה שלי חדשה יש לי WIN7 ULTIMATE 32BIT העברתי קבצים ישנים למחשב שהם בעברית אבל כל המילים כתובות בג'יבריש יש לציין שקבצים חדשים עובדים כרגיל במחשב בעברית הבעיה רק עם קבצים ישנים מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. למרות שיש לי במחשב גם אנטי וירוס מותקן spyboot , windows defender , ad-aware, כולם מותקנים ועובדים אך אני עדיין מקבל הודעה מה-security center (מצב צלום מסך) שאין לי אנטי וירוס מותקן ושהדיפנדר לא עובד. לפעמים גם הפיירוול מפסיק לעבוד לבד. הרצתי את כל התוכנות והמחשב נקי. ניסיתי עוד 2 אנטי וירוס(AVG, AVASt) . וגם איתם הבעיה חוזרת. כשאני מנסה ללחוץ על"TURN ON NOW" בדיפנדר הוא מבקש לעדכן ואז נותן לי את התוצאה הנ"ל. הרצתי HIJACK . אפילו בתמיכה של מיקרוסופט לא ידעו להגיד מה הבעיה. יש לי מה לפחד מווירוס? למרות שהאנטי וירוס מותקן? או מרוגלות על המחשב?[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 10:19:55 צילום מסך נוסף[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 10:20:…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי ווינדוס 7 אנטרפרייז ואני משתמש בגיבוי המובנה באופן אוטומטי בצורה שהוגדר ע"י מייקרוסופט. בגיבוי הראשון הוא מבצע (אם אני לא טועה) גיבוי אימג' ולאחר מכן גיבוי קבצים השאלה שלי, האם ניתן לסמוך על הגיבוי הזה? האם אני יכול לשחזר לכל נקודת גיבוי למרות שגיבוי האימג' מבוצע רק עם תחילת הגיבוי (כלומר שיחזור לאימג' ואז הוא משחזר את השינויי בקבצים עד לתאריך היעד) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תוך חודש חודשיים מחשב עם רשיון oem של ויסטה הום פרימיום. מלבד הקטע שמותר למכור oem רק עם מחשב חדש, יש עוד הבדלים בין oem לגרסה רגילה שקונים במחיר גדול פי 3? האם יש הגבלות על פירמוט? האם אפשר להעביר למחשב אחר? ומה קורה עם קורס המחשב, אפשר להתקין מחדש? ואני יכול להתקין את הגירסה בעצמי, או שבחנות חייבים להתקין?
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם יש הבדל בין גרסת חלונות XP שבאה בעברית מראש לבין גרסת חלונות XP באנגלית שחובר לה MUI בעברית,כלומר האם הממשק\תפריטים\שפה זהה בשניהם מבחינת העברית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה BOOT XP גרסא 2.50 כדי להחליף את התמונה בBOOT ב PREVIEW שבתכנה שהוא מראה לי הכל בסדר אבל שאני עושה ריסט התמונה שמראה לי היא חסרת צבעים יש כמה צבעים אבל הגוונים הם אפורים מאוד והכל מפוקסל מאוד למה זה? למישהו אחר זה קרה? איך מסדרים את זה? בתודה מראש טל
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מהי האפשרויות של הזכרון וירטואלי במחשב המומלצת ביותר?? אני משתמש באפשרות שהמחשב בוחר לעצמו את הגודל אבל השאלה אם זה טוב או חונק את המחשב? יש לי הרבה זכרון RAM. כ 1.5GB RAM (3X512)
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי חלונות XP PRO. כשאני מבצע את הפעולה DISK CLEAN UP , הבנתי שלא מומלץ לסמן את השורה COMPRESS OLD FILES. הבעיה היא ששמתי לב שהשורה מראה לי שבהדרגה כמות הקבצים בקטגוריה זו עולה בצורה משמעותית. כרגע זה כבר על 50 מגה ועולה כל הזמן. אשמח להבין מה משמעות השורה COMPRESS OLD FILES ומה יקרה אם כן אסמן את השורה כשאני מבצע את ניקוי הדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום! לאחר שקיבלתי BLUE SCREEN, שלחתי ERROR REPORT והאבחנה (האוטומטית של מיקרוסופט) הייתה שלא ידוע מה בדיוק הבעיה אבל היא קשורה לאנטי-ווירוס (המליצו לבדוק שאין 2 תוכנות אנטי-ווירוס מותקנות וכו'). האם ניתן לסמוך על האבחנה הזאת או שזו יכולה להיות חארטה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי internet explorer 5 ו-WIN 98. הקטע הוא שכשאני פותח ספריות האפשרות של הלחצן "הקודם" דהויה (לא פועלת) ולכן כשאני צריך לפתוח הרבה ספריות באותו עמוד יש לי בלאגן מרוב דפים שנפתחים וזה משגע. יש פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הבנתי שהאמר עובד ב-64 BIT עכשיו השאלה שלי היא האם אני גם צריך מערכת הפעלה מיוחדת שתומכת ב-64 BIT או שאני יכול להשתמש ב- WIN XP הרגיל?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אמרו כאן לפני כמה ימים ש-XP SP2 לא מאפשר יותר מ-20 פורטים פתוחים (או משהו כזה) שלא קיבלו עדיין אישור, כדי להילחם בוירוסים ותולעים נראה לי, ושלאחרונה יצא Patch שמאפשר למשתמש לשנות את הערך הזה ולקבוע בעצמו הגבלה, לפי ההעדפה האישית שלו. השאלה שלי היא האם המגבלה המקורית היא של SP2 או של עדכון מאוחר יותר. ולגבי ה-Patch, האם הוא מותקן באופן אוטומאטי באמצעות Automatic Windows Update או שצריך להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט? אחרי שה-Patch הזה מותקן במחשב, אז איך משנים את המספר האפשרי של פורטים פתוחים שלא קיבלו עדין אישור?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מגיע לחלון הזה שאני מחליט בו לאיזה יוזר יכנס הWINDIWS כשהוא נדלק... אני זוכר שזה הועלה פה כבר, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי, אני זוכר שזה משהו דרך RUN.. תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני החלונות קופץ אצלי הregistery איך אני יכול לבטל אותו כך שהוא לא יקפוץ אצלי בהתחלה אלה שהמחשב בזמן ההדלקה יעלה ישר הWINDOWS
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה. הבנתי שעכשיו עם עושים Remote Desktop אז אפשר להריץ ישומים משחקים על החומרה של המחשב המארח? כלומר מחשב פנטיום 4 עם 1GB של זיכרון יכול להריץ למשל COD6 על חשבון מחשב מרוחק (נניח E8400 עם 9800GT) בתנאי ששניהם יש להם חיבור מהיר ושניהם מריצים windows 7 SP1 שתומך בחיבור מרוחק (Pro או ultimate). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לי רישיון לXP ואת הדיסק המקורי. האם למחשב השני שלי אני צריך לקנות עוד רישיון או שאני יכול להשתמש באותו דיסק גם אליו? עכשיו אם אני אתקין אותו במחשב השני האם בבדיקת מקוריות של מיקרוסופט יהיה לי בעיות?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אוקיי יש לי אקספלורר ונעלם לי למטה הסרגל שמראה עד כמה העמוד נטען, איך אני מחזיר אותו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה אני שוקל על להתקין ויסטה... השאלה היא מה קורה עם כל הקטע הזה של ה32 ביט וה64 ביט... יש הבדל בהתקנות?? או שאני קונה לדוגמא את אולטימט..אז בהתקנה אני בוחר 32 או 64...איך זה בדיוק הולך.?. וגם צריך להביא דרייברים ותוכנות שונות לויסטה 64??
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Windows XP Home/Pro SP3 האם יש הבדל בין הווינדווסים? תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם ויסטה ואני רוצה להבין את ההבדלים. 64 עובד יותר טוב, נכון? core 2 due תומך בו? צריך עוד רכיב חוץ מהמעבד שיתמוך? האם ייתכנו בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות בגלל שזה 64 bit? ויש לי שאלה נוספת: האם יש בעיה בחיבור של רשת ביתית כשבמחשב השני יש xp?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן התקנתי אצל חבר ווינדוס אקס פי והתקנו הכל ועשיתי לו עידכונים מהאתר של ווינדוס ושאנחנו מפעילים את המחשב מחדש לפעמים נפתחת הודעה שרשום בה שתוך 60 שניות יתכבה המחשב,ואחרי 60 שניות הוא נכבה.יש לכם מושג מדוע יש לי את ההודעה הזו?מאפיינים משהו? ווריוס אין אני עשיתי בדיקות.. תודה לכם....
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP בעברית יש אפשרות להפוך אותו לאנגלית עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-