Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק 100 ג'יגה מחולק ל-5 מחיצות (partitions) התקנתי windows xp pro לא מזמן (התקנה נקייה כולל פירמוט והכל) משום מה מאתמול הוא מבקש להריץ בדיקה למחיצה האחרונה בדיסק בכל פעם שה-windows עולה. נתתי לו לעשות בדיקה מלאה כמה פעמים (כולל בדיקה פיזית), ולא היתה שום בעייה. והשתמשתי גם ב-norton disk doctor, שלא מצא כלום. למיטב ידיעתי אין לי שום תוכנה שכותבת או קוראת משהו מהמחיצה הזו.... (המחיצה כוללת בעיקר קבצי התקנות וגיבויים) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לתופעה המרגיזה הזו ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי Win XP Pro, וכידוע IE 6 לא מגיע עם Java מובנה... איפה אני יכול להוריד את הPlug-In הנ"ל? <<<לא מאתר Microsoft>>> תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מתי שאני לוחץ על "לוג או" או על ריסטרט ...אז החלון נהיה מוזר הוא בצורה מוזרה גם כשאני רוצה לבחור את היוסר שאני אכנס אליו בהתחלה שאני מפעיל את המחשב .אז גם הוא השתנה..מה לעשות כדאי להחזיר הכל למצב הקודם
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
משום מה אחת התוכנות\וירוסים במחשב פותח לי קובץ בשם: "explorer.exe" או\ו "explore.exe" ב "c:\" מישהו יודע איך להסיר את הוירוס, כי כאשר אני מוחק את הקבצים ידנית, הם שבים מאוחר יותר, ניסיתי אנטיוירוס כלשהו, לא ממש עזר. חוץ מלנסות אנטי וירוס אחר יש המלצות? ניסיתי לחפש קובץ חשוד שרץ בprocesses או בהפעלה של המחשב, ואין. הייתי שמח לדעת מאיזה תוכנה מגיעה הבעיה, שלא יהיו בעיות בעתיד, בתודה מראש אריאל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני ארד-דיסקים במחשב ואני רוצה להתקין בשניהם winxp למקרה שאם אחד יפול אז אני יוכל לעבוד עם השני השאלה שלי היא האם אני חייב להתקין בנפרד על כל אחד מהארד-דיסקים את ה winxp או שמספיק להתקין על אחד ויש דרך להעתיק לשני את ה win על מנת לדלג על תאליך ההתקנה הארוך ? והאם זה יהיה מומלץ ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכות ההפעלה השונות מה המערכת הכי טובה למשחקים באיזה מערכת אתם משתמשים הצביעו והגיבו? 8)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת, כי משום מה אני לא מצליח להתקין אותה על 2000 . זה אומר לי שהתוכנה הזאת היא רק ל-XP. מוזר, לא? כי אני ראיתי אותה עובדת על Win 98 ו- Win ME .
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה שאני פותח תוכנות מסויימות אני מקבל הודעת שגיאה שלא נותנת לי אפשרות להמשיך בתהליך עם התוכנה. אין סוג של תוכנות מסויימות ומוגדרות, זה קורה בכל מיני תוכנות. למשל iso buster, ו- gamespy. אשמח אם תגידו לי איך לתקן את הבעייה הזאת. בתודה רבה, דודי.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תנו לי מדריך להתקין ווינדוס 98/XP בעברית בבקשה תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המחשב עושה ריסט במקום לכבות את המחשב. אני זוכר שיש הגדרות שקשורות לחשמל...אבל אני לא זוכר איפה זה.... מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה ישנה בדוס והיא בעברית אני עובד תחת 2000 PRO . איך אני יכול לראות עברית או להתקין פונטים של עברית שיעבדו תחת דוס ?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להראות בוינדוס כמו בלינוקס את הטמפ של המעבד?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
איך דוחסים 5 וינדוסים בדיסק אחד כמו שהרבה מפיצים winxp 5 in1
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה עם אחת מ-2 מחיצות. כשהוא מנסה להיכנס דרך my computer למחיצה הזאת, החלון של המחיצה נסגר לאחר כמה שנית בלי שהוא ביצע פעולה כלשהי. הוא ניסה כבר להריץ איחוי דיסק אבל זה לא עזר. על המחיצה הוא שומר משחקים, סרטים וכו' (מ"ה מותקנת על מחיצה אחרת). הדיסק הקשיח הוא Maxtor 80GB 7200 חדש.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג scandisk סטייל win98 בשביל win2k? אני מחפש תוכנה שאפשר לבצע איתה סריקה יסודית וגם שתראה "תמונה" גראפית של מצב הדיסק ניסיתי להתקין norton utilities אבל גיליתי שבWIN@K הוא שונה מWIN98 ולמעשה ביטלו שם את התצוגה הגראפית והסריקה היא כמו בווינדוס שלי...
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
זה נועד לעבוד על ווינדוס 95-98 וכידוע 2000 מבוסס על NT.... יש עוד דרך להפעיל את זה? (אין לי מקום לעוד מערכת הפעלה)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להוטמייל...הוא רושם לי בוצע אך יש שגיאות בדף.....מה לעזאזל לעשות?!?!?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכירים את תיבת הדו-שיח שמופיעה כשרוצים להוריד משהו מהרשת,כן , אתם יודעים זו ששואלת האם "לפתוח" את הקובץ או "לשמור" אותו במחשב... ובכן, נראה לי שמאוד העלבתי אותה כי השבוע היא הפסיקה להופיע לי!!! אין לי מושג מה לעשות, אני לא יכולה להוריד שום דבר מהאינטרנט, לא קבצים (גם כאלה שהגיעו מה-email), לא תמונות, כלום... ??? אני לוחצת על הקישור להורדה, ואין עונה, מה עושים? אני לא מבינה גדולה במחשבים (אני חושבת שיש לי win98, אם זה עוזר) אז אשמח לקבל תשובה בלי מילים מסובכות מדיי... :-\ תודה רבה מראש. המיואשת... עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני גולש בINTERNET EXPLORER נפתחים לי מלא חלונות של "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED" שמציפים לי את המחשב ואני חייב לסגור את כולם דרך לחצן ימיני בשורת המשימות על הIE וסגור קבוצה. ברוב הפעמים כתוב בכתובת של החלון אקספלורר שנפתח ads.msn ואז עוד כל מני דברים. איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום כאשר עשיתי ריסט למחשב אז המחשב עלה כרגיל והתחברתי לאינטרנט ולהפתעתי כאשר אני לוחץ על איזה קישור מהfavorites שלי אז כול אחד מהם זה קישור לאתר ישראלי מסוים כמו walla וכול מיני אתרי חדשות ככה אני שמתי לב לזה מזה יכול להיות בקקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אתמול אחרי העבודה חזרתי הביתה וראיתי את המחשב עם מסך שחור והודעה שאומרת NTLDR IS MISSING ,המחשב דלוק 24/7 . מישהו יודע מה הקובץ הזה? מערכת הפעלה WIN98+XP HOME 512 זכרונות לוח P4S333 מעבד אינטל 2000A PENTIUM תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי איך אפשר להגיע לאפשרות הזו בXP ? To do this go into the control panel, system properties. Click on performance and then file system. Select CD Rom and you will be able to adjust the supplemental cache size. Upon adjusting the setting you will need to restart your PC. Adjusting these settings should enable to CD drive to read the disk correctly. איך אני יכול לעשות את זה בXP?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, דבר מעצבן בחלונות זה שכל פעם שאתה מתקין תוכנה אתה צריך לשנות את תיקית היעד של התוכנה. השאלה שלי היא, האם יש דרך לעשות ככה שכל מתקין שמופעל, ניגש לוינודוס ואז יודע שהכל אני מתקין לתיקיה X ..... יש דרך? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה ליצור שיתוף ברשת מקומית שאליה אני מחובר עם windows xp אך אין לי אפשרות ליצור סיסמה איך אני יוצר סיסמה לכל ספריה משותפת וכנל לגבי סיסמה למחשב עצמו ברשת בבקשה תעזרו תודה... :-[
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-