Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי לאחותי הקטנה מחשב ומערכת הפעלה (VISTA ULTIMATE) באנגלית והתקנתי עליה גם SP1. עכשיו אחותי רוצה שהממשק יהיה בעברית ואני יודע שיש קובץ שהופך את הממשק לעברית (אני מקווה שאני לא מדבר על דברים לא חוקיים,אני מזכיר שיש לי מערכת הפעלה חוקית). אם אני מתקין על הויסטה עם ה-SP1 את הקובץ שהופך אותה לעברית אמורים להיות בעיות עקב העובדה שעדיין לא יצא SP1 בעברית או שזה לא קשור כי כבר התקנתי SP1 באנגלית ועכשיו אני רק הופך את השפה ?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
תקשיבו התקנתי ויסטה על הנייח שלי הכל טוב חח עכשיו היתענייתי לדעת:בלפטופים חדשים שמגיעים אם ויסטה,אין כרטיס מסך מספיר חזק לAERO או שיש חח? אז מזתומרת שברוב הלפטופים החדשים אין אופציה ל AERO?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את ה WINDOWS שלי, יש לי XP HOME, חשבתי לשדרג ל WIN 8 שעכשיו מוכרים גירסת שידרוג ב 40$ במייקרוסופט, השאלה שלי היא איך זה בדיוק עובד, האם זה מחליף את הWIN הקיים או שאני צריך ליצור מחיצה ולהתקין אליה את ה WIN שאני מוריד? ואז לבחור דרך איזה WIN להפעיל. יש לי מחשב בן 3 שנים, כרגע אין לי כסף לחדש או לשדרג אותו עצמו, המפרט שלי הוא כזה: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz 3 גיגה זיכרון, וקצת יותר מ 500 גיגה שטח פנוי בהארד דיסק, אני מבין שזה אמור להספיק. תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כמה משתמשים אפשר לפתוח על xp באופן מקומי על המחשב שלי, עד 300 או יותר או מה הערך המקסימלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪931 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪725 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 Vapor X HDMI, יחידות 1 ₪990 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1430 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, …
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כרגע יש לי ויסטה,ואני רוצה לעשות UPGRADE ל7 השאלה היא,ברגע שאני אעשה את הUPGRADE האם הוא יפרמט לי את הכונן ? אם לא ,אז אני אוכל להפעיל את כל המשחקים והתוכנות שהותקנו על הויסטה ?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להתקין את מערכת ה 32 ביט וגם 64 ביט על אותו המחשב בכונן לשימוש בשניהם או שזה יוצר היתנגשות ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום כרגע על המחשב שלי מותקן WINDOWS VISTA עכשיו אני לא מרוצה מהויסטה והחלטתי שאולי עדיף להשתדרג ולעבור לווינדווס 7....עכשיו השאלה שלי היא ככה: יש לי שני הארד דיסקים,אחד 500 ואחד טרה, עכשיו אני לא רוצה למחוק כלום משניהם ! האם אפשר להתקין את הווינדווס 7 בלי למחוק קבצים מההארד דיסק (בלי לפרמט) ??
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
בחיבורי רשת איך אני מסמן לראות שהמחשב והכרטיס רשת מחובר ( שני המחשבים הקטנים ) בשולחן המשימות תודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
השאלה היותר מדוייקת היא: באיזה דרך עדיף להשיג את 7 או 8. אני יודע את החוקים ולא התכוונתי להעלות פה את נושא הווארז, אבל בניתי מחשב חדש והזמנתי אותו כבר, בעוד כשבוע אמור להגיע ואין לי מושג מה להתקין עליו. היו כאלה שאמרו לי להתקין 7 ואז לשים שדרוג ל- 8, אבל לצערי windows loader לא פועל במחשבים עם לוחות אם UEFI (כן כן אני יודע בלי ווארז), כך שאני מוכרח לקנות עותק מקורי. אז אופציה אחת היא windows 7 OEM / 8 OEM, שזה אומר לשלם למיקרוסופט 411 שקלים על מערכת הפעלה שהיא רק למחשב אחד, אם החלפתי רכיב זה עדיין בסדר, אבל לוח-אם = לקנות OEM חדש. עכשיו 411 שקלים למערכת RETAIL נשמע פייר, אפילו 600, אבל 1000 שקל בשביל WIN 7 ואז עוד כסף בשביל שדרוג RETAIL ל 8 זה פסיכי לגמרי. יש למשהו פה רעי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם למחשבי HTPC עדיף ווינדוס MCE או ווינדוס XP מה ההבדל ביניהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי אם אני מתקין את הויסטה הזאת על xp זה מוחק לי את הxp ? והאם זה שווה לעשות את זה או שעדיף לקנות ויסטה להתקנה מלאה?? תודה לעוזרין
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפוך את המחשב שלי למרכז בידור. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה ואתקין Windows XP Media Center Editon. רציתי לדעת אם יהיה אפשר להתקין משחקים על הווינדוס הזה, כלומר, נגיד ואני רוצה להתקין GTA IV עליו, אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי מחשב נייד של HP שהריץ ויסטה 64 ביט אבל לא עם עברית ואמרו לי שאין גירסא רשמית עם עברית אלא התקנת שפה. שהתקנתי את השפה העברית זה הפך באמת את המחשב לעברית אבל זה העמיס עליו והוא זז יותר לאט מאשר עם אנגלית ו/או עברית אשר באה כדבר מובנה. אז השאלה שלי האם יש וינדוס XP ווינדוס 7 - 64 ביט עם עברית כלולה לא כתוספת אלא כחלק מובנה מהמערכת ? לא מעניין אותי ויסטה, רק שני המערכות הפעלה האלה. חיפשתי בגוגל ואני מצאתי שכן השאלה האם הכוונה לתוספת או לא, כי אני רוצה אך ורק מובנה ולא כתוספת. תודה רבה לכולם על המענה + עוד שאלה ברשותכם - לגבי 4 ג'יגה זכרון - הבנתי שרק ב-64 ביט יש תמיכה כזאת ומעל.. הבעיה שאני לא רוצה לשדרג ל-64 ביט אלא אך ורק בגלל הזכרון אבל לפי המדריך ש…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
התאריך שWindows7 יוצא זה בסוף חודש ה10 נכון? כי ראיתי שמלא באתרי הורדות שכתוב הורדה windows7 גרסא סופית וזה, מה זה יצא כבר? הוא שזה סתם?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 עם גי'פורס 4 ו320 מגה זיכרון. על המחשב מותקן WINDOWS XP והמחשב בקושי זז ובמיוחד משחקים כגון: קאונטר סטרייק(fps (15-20 אז השאלה היא: אם אני יתקין WINDOWS 98 אז הFPS במשחק יעלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם WINDOWS 98. בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני לא יודע מה איתכם אני חושב זה טירוף לשלם 800 על וינדוס XP וגם 400 על ה HOME EDITION אני לא מוכן לשלם. לעומת זאת יש לי גישה להתקנה חוקית של WINDOWS 2000 ו\או WINDOWS 98, עותקים מקוריים שאבא שלי מביא מהעבודה. עכשיו שיהיה ברור ממש ממש לא חשוב לי הקישוטים האלה של וינדוס XP, מצידי שה GUI יהיה כמו ב 3.11, העיקר שזה לא יפגע בביצועי משחקים כבדים (ביחס ל WINXP) ויהיה יציב. ולא LINUX. תודה מראש למי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שיש בו 4Gb זיכרון, רציתי לדעת אם XP יממש את כולו במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא שאלה שכבר נשאלה אלפי פעמיים... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב אבל את הHD אני משאיר רצית לדעת האם יהיה בעיה עם ה-XP (הבנתי שעלולות לצוץ כמה) ואיך אפשר לפתור אותם .. כלומר שהמחשב ימשיך לעבוד אותו דבר, רק על מחשב חדש (מעבד+לוח+זיכרון+כרטיס מסך)
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי חברה חג שמח... יש לי מחשב שהמפרט שלו הוא: core 2 duo 2.66 e6750 3GB of ram nvidia Gforce 9600 gt וכרגע יש לי על המחשב מערכת הפעלה אקס פי פרו שהיא כבר מותקנת על המחשב הזה 3 שנים עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא יודע מה עדיף מערכת הפעלה 7 או להמשיך עם האקס פי רוב השימוש שלי במחשב הוא שירים ואינטרנט השאלה היא מה כדאי? אשמח לתשובה תודה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני הכל אני רוצה לציין שקראתי את הסטיקי לגבי 32 או 64 אבל לא מצאתי שמה תשובה ברורה לכן השאלה שלי היא ככה: יש לי מחשב עם המעבד E8400 ו2 ג'יגה זיכרון מיועד בעיקר למשחקים בשורה התחתונה איזו מערכת הפעלה כדאי שאני יקנה?? xp 32 bit vista 32 bit vista 64 bit ?? מבחינת כסף זה לא משנה לי כל עוד המערכת תתאים לי. בלאגן עם המעבר הזה ל 64 ביט, כאב ראש רציני.... תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שמתי לב שבד"כ לאחר (וגם לפני) ביצוע איחוי- נשאר שטח ריק גדול ולאחריו מעט קבצים איך ניתן לגרום שכל הקבצים יהיו ברצף ע"ג הדיסק? האם שטח הריק נכנס לסיכום של שטח בשימוש? חשוב לי לקראת חלוקת מחיצה אחת לשתיים
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום! ב-Windows XP יש בחלון של ה"מחשב שלי" את האייקונים: Back - Forward - Up - Cut - Copy - Paste - Delete - Undo - Search - Folders - Views ב-Windows Vista אין את האייקונים האלה. מישהו יודע אולי איך אפשר להוסיף את שורת האייקונים האלה לחלון של ה"מחשב שלי" ב-Windows Vista?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שני דברים: ראשון, אני רוצה להגיע אל הספירלה (Switch between windows) בלחיצה במקלדת או קיצור דרך כלשהו, מישהו יודע?? שני, הויסטה לא נותן לי להוריד את הנגן מולטימדיה מברירת מחדל, התקנתי וינאמפ אבל עדין הוא טוען קבצי מולטימדיה וקול באמצעות ה WINDOWS MEDIA PLAYER... אפשר לבטל את זה?? אני מקווה שלא חרגתי מהחוקים, אני יודע שזה עניין רגיש כל הויסטה הזה....
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN XP PRO SP1. אני משתמש כבר זמן רב באתר של Windows Update וכאשר אני לוחץ על הקישור אני מגיע לאתר עידכון בעברית. לפני כמה ימים הגעתי משום מה לאתר העדכון באנגלית ובעל עיצוב קצת שונה. לא יודע למה זה קרה - אני פשוט רוצה לחזור למצב הקודם. מישהו יכול להגיד לי איך? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-