Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, מה המצב? חבר שלי התקין XP על WIN98 ועכשיו לא מופיע לו תפריט של בחירה של מה לעלות את הXP או את ה98. אפשר לעלות את XP דרך הדוס? , אם כן אז איך? תודה!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש את ההתקנה המלאה של ה-IE6 (אפשר גם SP1 שלו) - אבל כל הקבצים. לא החצי מגה שמתחבר לאינטרנט ומוריד הכל. למה? ככה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה והיא גולש באינטרנט הדפדפן (AVANT BROWSER אם זה משנה...) לפעמים זה נהיה מין איטי כזה במיוחד בכתיבה ובכתיבה בשורת כתובות, וכשאני הולך WWW.GOOGLE.COM ואני לוחץ על התיבה שבה אני מקליד את מילת החיפוש ועוזב את המחשב מדי פעם הוא מתחיל להקליד לבד ולכתוב סתם שטויות, לפעמים זה סתם סימנים לא מובנים ולפעמים זה מלים באנגלית שאין בניהם שום קשר מיוחד. לא נראה לי שזה פריצה מפני שאני נמצא עם ZONEALARM PRO וזה לא מראה לי שם בעיה וב NETSTAT לא ראיתי שם פורט מוזר פתוח. גם כשניתקתי את האינטרנט ואפילו הוצאתי את הכבל של הטלפון זה המשיך לכתוב כל כמה זמן ועוצר... כשהייתי מוחק את זה זה היה מחכה קצת ואז שוב מתחיל לכתוב ועוצר, לפעמים הוא גם מוחק. עד לא בדקתי אם זה קורה גם IE…
-
- 14 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
מיקרוסופט הפיצה אתמול (ד') טלאי אבטחה נגד פירצה שעלולה לאפשר לתוקף להשתלט מרחוק על מחשבים של משתמשים ברוב גירסאות Windows לבד מ-Windows מילניום, 95 ו-98. :-X מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2696815,00.html והעדכונים כפי שהם מופיעים ב-Windows Update: עדכון אבטחה עבור Windows XP- 823980 גודל הקובץ להורדה: ?1 > ,1.2 MB? דקה זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ לסכן מרחוק מחשב שבו פועל ®Microsoft® Windows ולהשיג שליטה מוחלטת במחשב. באפשרותך לסייע ולהגן על המחשב הנמצא ברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. ייתכן שתאלץ להפעיל את המחשב מחדש לאחר התקנת פריט זה. קרא עוד... (ייתכן ואתר זה כתוב באנגלית). 821557: עדכון אבטחה (Windows XP) גודל הקובץ להורדה…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום ! יש לי עכשיו בעיה , ניסיתי כמעט הכול וכלום לא השתנה , הכתב באתרים ב אינטרנט אספלורר הוא נטוי . איך אפשר לשנות את זה לרגיל?? צירפתי תמונה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כשרוצים לשנות את ה File Associations של קובץ מסויים מגיעים לתפריט שנקרא Open With השאלה היא איך מסירים מהתפריט הזה תוכניות כי במשך הזמן הוא גדל וגדל ואחרי כמה זמן יש שם כבר כל מיני תוכניות שהוסרו או דברים שבטעות הוכנסו(למשל קיצור דרך לתיקייה) בעיה נוספת שהצלחתי לסדר עם ה system restore והייצי מעוניין לדעת איך מסדרים אותה בדרך אחרת היא שכשמנסים לפתוח קובץ עם Open With במקום לקבל את התפריט ה notepad נפתח ואין אפשרות להגיע לתפריט הזה בעיה אחרונה אני מנסה לפתוח קובץ avi או כל ק(ובץ וידאו אחר) בעזרת התפריט של Open With מגיע לתוכנה שאני רוצה לפתוח איתה את הקובץ(התוכנה נקראת GSpot ) מסמן אותה לוחץ על open ומשום מה היא לא מופיעה בתפריט איך אפשר לסדר את זה תודה מראש הראל
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כשנגיד פותחים חשבון כלשהוא על המחשב ולא משנה איפה (אתר,מקום אחר) אז יש את היוזר והסיסמא. חייב להיות מקום או קובץ שבו נשמרים כל הסיסמאות והכל , רציתי לדעת איפה הדבר נמצא.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לפעמים בטעינה של אתרים אני נתקלת בהודעה השגיאה הבאה: האתר עולה חצי, ואז מתקבלת ההודעה והוא מפסיק לעלות. אני עושה רענן וזה פותר את הבעיה. זה קרה לי במספר אתרים: Msn, Walla, Hwzone ובטח עוד כמה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בדבר מוזר: כל כמה ימים השעון מקצר שעה. אבל בדיוק שעה! עכשיו אמור להיות 18:27 אבל אצלי זה 17:27... כל פעם אני מעביר חזרה, אבל זה תקף לכמה ימים שלאחריהם אני שם לב שהמחשב שוב עבר מ"שעון קיץ לחורף"... לוח האם הוא Asus P3V4X והוא כבר בן יותר מ-3 שנים. האם צריך להחליף סוללה? {זה לא נראה לי כי אחרת השעון היה מאחר בקביעות וכל פעם מחסיר עוד ועוד דקות. אצלי הוא מחסיר בדיוק שעה!} דרך אגב, לא בדקתי את השעה בBIOS , כי אני מניח שWIN "ניזון" מהמידע שנמצא שם. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על המחשב מותקנת גירסה אנגלית של windows 2000 pro שיום אחת קרסה וגרמה לפקודת NTDETECT לצאת מכלל שימוש ביצעתי repair של ההמערכת (עד כאן הגורם) ומאותו הרגע כל תפריטי המערכת ליתר דיוק בינתיים רק קאזה ואיסיקיו הפסיקו לתמוך בפונט עיברי ניסיתי להתקין את התוכנות מחדש אך לשווא בתקוות תגובה "גואלת" MANevra נ.ב סרגלי המערכת כן מציגים עברית
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כונן D אצלי הוא כונן התקליטורים ומדי פעם שאני מכניס דיסק הוא נעלם ואני צריך לעשות ריסט כדי שהוא יחזור מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום אפשרויות מסויימות למשתמש במוגבל ואולי תוכנות אם אפשר....איך עושים?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איך אפשר למחוק את קבצי ה-SYSTEM RESTORE ?? ושאלה לא קשורה...איך אפשר לבטל את האפשרות של שמירת קבצים זמניים מהאינטרנט??
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקיי שחקתי טיפה עם הIcon ועכשיו כתוצאה מכך כשאני לוחץ על תקייה מסויימת הוא מפעיל לי את החיפוש במקום הפקודה Open. אני לא רואה אותה ב Advanced וכדי להוסיף אותה, אני צריך לדעת את המאפיינים שלה. אולי אתם יכולים לבדוק לי את זה? אני עובד ב Windows Xp Pro
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;279792#Task1 כמעט שחכתי הקרדיט מגיע לBenor מהפורום ...
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי דיירקט איקס 8 מותקן במחשב עכשיו התקנתי את המשחק מטריקס וזה דורש התקנה של דיירקט איקס 9 הורדתי את התוכנה מהאינטרנט והווינדאוס אומר לי שהיא לא עברה את המבחנים של מייקרוסופט ולכן לא ניתן להתקין אותה איך זה יכול להיות זה של מיקרוסופט הרי !! מה עושיים??? בתודה רבה אריאל
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 על מערכת הפעלה XP וישנם חלק מהתפריטים וההודעות של ה- האופיס שמוצגים כסימני שאלה מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנית מסויימת להתעדכן אוטומטית (באינטרנט). (כמובן שאין לה בתפריט כפתור של "עדכון אוטומטי" שהלוואי שהיה קיים וניתן לביטול) אני יודע שזה קיים באמצעות תוכנות פיירוול שונות (שאני לא רוצה להתקין...), אבל ידוע לי שזה גם קיים ב-WIN XP. ישנו יישום מסויים/ דרך מסויימת שבאמצעותו ניתן לבטל/לשלול מהיישום גישה "החוצה" לרשת, ובכך למנוע את עדכונו. איפה/איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בווינדוז xp, קניתי מחשב חדש, עם לוח של gigabyte, וכשאני מדליק את המחשב, לוקח לתוכנה שלו הרבה זמן מה שמעכב את כל ההפעלה של הווינדוז, אי אפשר להתחבר לאינטרנט אפילו... למי שיודע למה הבעיה קשורה ויכול לעזור אני באיסיקיו 176464563 או בפורום תודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי תיקיה בכונן D, שאני חושב שהעדכון של SP1 יצר אותה, הבעיה שאחרי העדכון משהו נדפק והייתי צריך לפרמט, את כונן D שלי לא פירמטתי, בכל אופן יש שם תיקיה שבתוכה יש תיקיה שנקראת UPDATE, ואי אפשר למחוק אותה, ניסיתי הכל ופשוט אי אפשר, התיקיה מוגדרת כ- READ ONLY ואי אפשר לבטל את זה ! כל פעם שאני מבטל זה חוזר חזרה... מי שיודע מה אפשר לעזור שיעזור, אני משתגע פה :-\ בעייה נוספת - כל הזמן מופיעה לי כל הזמן הודעה של וינדואס משהו שקשור ב- File protection ושאני צריך להכניס את הדיסק של WIN XP, הכל טוב ויפה אבל בדיוק אחרי שאני מוציא את הדיסק (לאחר שהכנסתי) הוא מבקש אותו שוב פעם, ואם אני עושה ביטול הוא מפסיק לנג'ס בלי סוף...(אפילו פירמוט לא פתק את הבעיה הזאת)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני חדש כאן ויש לי בעייה במחשב שאין לי פיתרון לגביה... בכל מקרה הבעייה: יש תיקייה שאני לא מצליח למחוק אותה. יש הודעת שגיאה שאומרת לי כך: "אין אפשרות למחוק את קובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". זאת ההודעת שגיאה... לא נתקלתי בזה אף פעם. יש לי WindowsXP Pro. אם תצטרכו עוד פרטים אני יגיד לכם, תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP HOME, ולאחרנה, כשאני לוחץ על Ctrl+Alt+Del, אז במקום שיופיע לי המסך עם כל הלשוניות ונסרגליםף מופיע רק ריבוע לבן פשוט שנראה כך: לאן נעלמו כל הלשוניות והסרגל?!
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
היי אני יושב להנאתי רואה סרט דרך ה power dvd שלי ופתאום אני מקבל את המסך הכחול שלא ראיתי לפחות שנה עם השגיעה שמופנית לnv4_disp.dll,או קיי זה של ה גיפורס שלי דרייברים דפוקים או משהו,אבל אחרי שעשיתי ריסטרט אני מוצא ב event viewer שלי את ההודעה הזאת The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block. מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לדעת איפה בדיסק שלי ה bad blocks נמצאים,בחלונות 95 ו98 זה היה מראה קוביות וצבע שחור או אדום היה ה bad block , ב windows xp הוא לא מראה,עשיתי scan for and attempt recovery of bad sectors לא משנה אם יש או אין bad blocks פשוט אחרי ה scan הוא מראה או קיי (ולחיצה על האו קיי תעיף את החלון הנל).
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-