עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעיקרון אני משתץמש בפיירפוקס אבל יש אתרים שנאי חייב אקפלורר והוא לא זזזזזזזז לפני הפירמוט של המחשב הוא עוד איכשהו היה טיפה מהיר אבל עכשיו הוא בעייתי ובוקשי זז... יש שיטה או משהו? שינוי הגדרות אבטחה? תודה על כל רעיון

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by ramk321,

שלום, לאחרונה, באופן אוטומטי, משתנה אתר הבית באספלורר לאתר של MSN. למרות שאני כל פעם משנה לאתר אחר, הוא משתנה לבד ל MSN. בנוסף, אני לא יכול לקבוע את גודל החלון! או שהוא על כל המסך, או שהוא ב"מזער". לא ניתן לקבוע את הגודל... זה קרה לי בעבר, ועשיתי פירמוט כי חשבתי שזו תולעת.. מה זה יכול להיות? ואיך מתגברים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. לפני איזה שבוע שבועיים ראיתי באתר ישראלי (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה את האתר אם כן אני ישים) מאמר שהסביר איך ליצור חשבון חדש בווינדוס שמיועד למשחקים הסבירו שם על איך לבטל את כל הגראפיקה של ווינדוס איך לבטל כל מיני דברים לא נחוצים וכו' עכשיו השאלה שלי היא אם אני עושה LOG OUT מהחשביון הרגיל שלי ועובר לחשבון "מחשקים" ומתחיל לשחק עדיין כל התוכנות וכל התהליכים של החשבון השני נשארים פתוחים אז מה הקטע?? לא הבנתי איך ע"י יצירת עוד חשבון זה מקל על המשחקים!! תודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by wolly,

יש לי וידאוס XP - SP2 לחצתי על איזה קובץ שהורדתי, כנראה שהוא וירוס ומאותו רגע המחשב עושה ריסטרטים בלי להגיע לוינדאוס. הוא מגיע למסך השחור שמאפשר בחירת SAFE וכדומה אבל זה לא עוזר כי עדיין עושה ריססטרט. שמתי את הדיסק התקנה של וינדאוס וניסיתי REPAIR. בנוסף עשיתי Chkdsk /R שום דבר לא עזר... יש לי מישהו פתרון ? תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  6. הסמלים באיקונים של כול האתרים בשולחן העבודה שלי נעלמו, ובימקום יש בכולם את הסמל של INTERNET EXPLORER גם שאני גורר את הכתובת אתר עם הסמל לשולחן העבודה הסמל לא עובר איתו אך אני מחזיר את הסמלים לאיקונים של האתרים בשוחן העבודה ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. כבר הצלחתי להתקין בדול בוט גם ויסטה וגם 7 והכל עבד סבבה עשיתי כניסות בעזרת easybcd ויוכלתי להיכנס גם לויסטה וגם ל7 עכשיו ה7 התחיל לעשות לי קצת בעיות אז אמרתי נפרמט אותו. הכנסתי תדיסק של 7 בחרתי תמחיצה שעליה ה7 מותקנת ועשיתי דליט ועשיתי נקסט ואז זה התחיל להתקין(ככה גם עשיתי פעם קודמת) הוא סיים להתקין את ה7 עשה ריבוט ולא משנה אם אני מעלה אותו מדיסק של ויסטה או 7 או אומר לו לעלות מההארדיסק הוא רושם את ההודעת שגיאה הבאה: "Disk Boot Failur, Insert system Disk And Press Enter" וכמובן לא משנה איזה ווינדווס אני מכניס ועושה אנטר שום דבר!הוא חוזר על הודעת שגיאה...אמרתי לו לעלות מהארדיסק ומה לא ותמיד אותו דבר..! אבא שלי אומר שאו שהלך ההארדיסק או שנדפק הבוט בלוק ולמרות שאני מכוון אות…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. שלום לאחרונה שמתי סיסמה למשתמש שלי באקס פי אבל רציתי לדעת איך גורמים למצב כאשר משתמש אחר לוחץ על כיבוי המחשב (כאשר הוא מחוץ לשולחן העבודה שלי) והוא מבשק סיסמא. זה אפשרי? או שיש תוכנה צד שלישי ?

9. Started by COSA,

המחשב עולה ......... אחרי חצי דקה זה רושם לי במצב דוס WINDOWS COULD NOT START BECAUST THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPE >WINDOWS ROOT>SYSTEM32hal.dll please re -installa copy of the above file עם אני לוחץ על איזה כפתור אז זה מכבה ומדליק את המחשב מי התחלה מה זה אומר? איך מסדרים את זה בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by פיני1805,

שלום אנשים... יש לי WIN XP ואני לא מצליח להסיר את NERO7 מהמחשב דרך הלוח בקרה. הוא רושם לי שגיאה. למישהו יש רעיון איך להסיר בדרך אחרת ויעילה?(לא למחוק את הספריה)

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. אני יודע שכדי להתקין וינדוס בהרדיסק sata צריך להוריד דיסקת כי במהלך ההתקנה הווינדוס מבקש דיסקת, אבך שנכנסתי לאתר של גיגהביט אין שם שם דבר לsata הלוח הוא k8nf

12. Started by nimrods,

יש לי את ההתקנה של xp ואני רוצה לפרמת את המחשב ונעבד לי הקוד של ההתקנה מה אני יכול לעשות יש איזה שהוא קוד שיכול לעבוד על כול ההתקנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by Hatori_Hanzo,

איך אני מוריד תוסף או מגדיר תפריט קיצורי דרך כמו בתמונה למטה ב VISTA? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by berner,

חברים שלום וחג חרות שמח בצעתי עדכון לחלונות שלי ועדכנתי את הפדפן החדש כאשר אני מנסה להפעילו הוא נפתח ומודיע לי שהוא מתחבר ובזה נגמר הפעולה והחלון תקוע רק ע"י גישה למנהל השולחן והסרה מביצועים אני מצליח להורידו מי נתקל בבעיה בצעתי עדכון מחדש וזה לא עוזר בברכה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by NEUROMA,

שלום חבר'ה ! האם WINDOWS VISTA PRIMUM SP1 מגיע כבר עם DIRCTX 10 ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום חבר'ס, [המפרט שלי בצד] אני משתמש בויסטה x64 כבר קרוב לחודש... הכל היה בסדר בזמן האחרון זה נהיה איטי נורא !! בלתי נסבל !! עכשיו קראתי הרבה הרבה דברים בגוגל על כך... מה שעשיתי זה: 1. ביטליתי Indexing ב 2 הכוננים [c+d] 2. בDevice Manager עשיתי Enable advance performace לכונן הקשיח שלי 3. ביטלתי Superfetch 4. ביטלתי Windows Defender 5. ביטלתי ב Services את Windows Search 6. ביטלתי את ה איחוי היומי בלילה אם אני זוכר נכון זה הכל : ******************* בעיית האיטיות נפתרה... והדיסק כבר הפסיק כל הזמן לעבוד... השאלה שלי, האם עשיתי פה משהו שהוריד לי ביצועי מחשב, משהו לא בריא למחשב, ובכלל משהו לא טוב?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. אני לא כ"כ בטוח שזה קשור לפורם אבל יש לי בעיה עם העברית במחשב מה שקרה זה שפירמתטי את המחשב ושכחתי להתקין עם ההתקנה של הוינדוס את העברית אז התקנתי את זה אח"כ ואני יכול לכתוב ולראות אבל לפעמים למשל שאני מוריד תרגום של משהו או אוואי בעברית באי סי קיו אני לא יכול לראות זה מראה לי את זה בג'יבריש כזה. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז אני אודה לו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by dannygnh,

1.איך ניתן להתקין winxp בעברית , כשבעלית דיסק התקנה הכל כתוב באנגלית? 2.כשה xp בעברית עולה קימת הודעת שגיעה שחסרים קבצים, האם ניתן להשלים את אותם קבצים דרך דיסק התקנת xp באנגלית? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. שלום כול פעם שאני מפעיל את windows המקלדת מסומנת ב device manager עם תמרור ועז אני מתקין אותה מחדש והיא פועלת, כך זה כול פעם שאני מדליק את המחשב :\ איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. מדי פעם יש לי הודעה שאני נכנס לכונן של הדיסק קשיח השני שהדיסק קשיח לא מפורמט וצריך לעשות YES או NO..בתמונה במקום A יש לי D, בDRIVE) בזמן האחרון הבעיה נמשכת הרבה זמן נסיתי לחבר ולנתק אותו, ומה גם הוא עובד, לא עושה רעשים מוזרים או משהו.. והמחשב בווינדוס מזהה אותו במנהל התקנים.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by Double_N,

בעת שהתקנתי מערכת הפעלה נוספת , לינוקס, בטעות מחקתי מספר קבצי מערכת בווינדוס. אופציית "שחזור מערכת" לא הצליחה לעזור לי, אבל בעזרת הדיסק של ווינדוס הצלחתי לגרום לו לעבוד, אבל הבעיה העיקרית היא שאין סאונד. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול, וזה לא עוזר, כנראה שזה בגלל קבצי המערכת שנמחקו... מישהו יודע איך לשחזר את הקבצים האלה \ לסדר את הקול ? בתודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405929&TypeID=1&sid=127 האמת זה היה די ברור,הרי זה לא ממש צעד חוקי.בכל זאת,בן אדם שקונה רישיון לשימוש בתוכנה,זכותו להשתמש בה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by miim17,

חבילת הקודקים של ליונטהארט. כל הווליומים במחשב בסדר גמור ואני עדיין לא שומע שום דבר מהרמקולים. יש לי חלונות 200. עשיתי הסרה והתקנה של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. למישהוא יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודה. חשוב לציין שכל התוכנות מתנהגות בסדר גמור ולא אומרות שיש בעיה עם הכרטיס קול. ניסיתי להוריד DIRECTX9 ומדיה פליר 9 אבל זה גם לא עזר. :'( ???

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

כשאני פותח את המחשב שלי יש לי את הכוננים שלי, יש אפשרות שמתחת לכוננים יהיה רשום כמה מקום יש לי? כאילו פירוט של המקום הפנוי. תודה!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.