עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום כול פעם שאני מפעיל את windows המקלדת מסומנת ב device manager עם תמרור ועז אני מתקין אותה מחדש והיא פועלת, כך זה כול פעם שאני מדליק את המחשב :\ איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by First Squad,

כבר עברו יותר מחודשים מאז השיחרור הלא רשמי של ויסטה , מי פה כבר מישתמש בא? אני רואה שהנושא הישן דיי שקע.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by exercise,

בתור משתמש poweruser במחשב, האם יש הבדל מהותי בין ויסטה buisness ל ultimate ?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by sgsg,

אני מעוניין לשנות את האות של אחד מהכוננים במחשב שלי. אני יודע לבצע את השינוי, אבל האם יש תוכנה או דרך לשנות את ההגדרות של התוכניות המותקנות בכונן לאות החדשה ? אני יודע שעם PARTITION MAGIC ניתן היה לבצע את זה ב- XP, אבל אין לה גרסה לויסטה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם ניתן לשלוט על מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 2000 באמצעות מחשב כף יד משולב טלפון. הווינדוס הוא sp3 והמחשב כף יד מסוג jasjar . מחיפוש שעשיתי רוב התוצאות מתייחסות לווינדוס xp . איזה תוכנה הכי מומלצת למשימה הזו? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. ואחרי כמה זמן זה חוזר וזה רק אחרי פירמוט למה?

8. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולכם! הנה תקלה מעניינת שיש לי can't find autochk.exe מה לעשות במקרה הזה????

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. אני מעלה את הדיסק בבוט, בשלב שבו אני בוחר אם להתקין ווינדוס, לעשות repair, או לצאת מההתקנה, אני בוחר להתקין ווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להמשיך כי המחשב לא מזהה שיש הארדיסק מחובר או שאולי הוא לא דלוק ולא זורם אליו חשמל. אין לי מושג מה עושים מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת. מישהו?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. הוירוס נכנס דרך הודעת אימייל שברוב טפשותי פתחתי. בכל כמה דקות המחשב שלי מנסה לשלוח אימיילים נגועים לכל מיני כתובות אקרעיות. משהוא חוסם את האימיילים הנגועים מלהישלח, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הנורטון כל פעם מקפיץ לי הודעות על כך האימייל לא הצליח להשלח. בנוסף אני גם לא מצליח לפתוח את הנורטון ובדיקה של התהליכים שרצים מתברר שה explorer.exe משום מה צורך כ 15% ממשעבי המערכת באופן קבוע.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by yosizach,

אני לא רואה אנייקונים וכלום גם לא את הסרגל כלים עם הstart נכנס להכל דרך הtask mannger אני רואה רק את הרקע של שלוחן העבודה זהוא ! אני חייב עזרה מה לעשות פתאום השארתי אתהמחשב ככה שעתיים ואז האייקונים והכל חזר לי ואז התחלתי מחדש את המחשב ושוב לא מראה לי כלום רק רקע נכנסתי לראות אולי משהו נמחק לי מדרייברים וראיתי את זה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/untitled.JPG

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by R9800P2,

שאני עושה צור תקיה חדשה אז לתקיה יש סמל אפשר לשנות את הסמל/איקון הראשי? במקום שאני עושה צור תקיה חדשה אז תמיד לכול תקיה אני צריך לשנות את הסמל אז אפשר לשנות את הסמך הראשי?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  13. ? האם כדי לקנות XP בזול ? PRO 64 ב 200 שקל ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  14. מישהו מכם מכיר פקודה בחלונות שגרומת לכך שחלון שבו אני רואה סרט הנגן לא יעלם (יהיה כאילו מתחת) כאשר אני עובר לתוכנה אחרת? כאילו שאני מסייר בסייר הקבצים והוא נמצא מתחת לחלון של הסרט כאשר אני פותח תסייר וכך אני יכול להמשיך לראות את הסרט וגם לסדר את הקבצים משהו שבעצם אני תוקע את החלון בקדמת המסך תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. התקנה מסויימת על הדפדפן עובדת לי רק כשאני נכנסת כמנהל, וזה דיי מעצבן כי אנ צריכה להכנס כל פעם מחדש ככה... יש לי רק את המשתמש הנוכחי על הויסטה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. Started by S^E,

נתחיל בזה שיש לי WinXP . פרמטתי אתמול, עכשיו דיסק ההתקנה יש בו מן תוכנות מובנות וטוויקים למיניהם, ואחד מהם מוריד את ה Language Bar למטה בצד ימין (לאחי התקין עם אותו דיסק ואיך שהוא היה לו תבר הזה למטה ולא הייתה לו שום בעיה עם החלפת השפות, לאחותי יש אותה בעיה כמו שלי) יכול להיות שאם נחזיר את הבר אז גם זה יפתור את הבעיה ?. עכשיו עוד משהו מוזר, לגבי התוכנות, כרגע אני מצליח לשנות שפה בכפתורים הרגילים (Shift + Alt ) רק באקספלורר למעשה, ותוכנות כמו מירק איי סי קיו זה לא מחליף. מה אני צריך לעשות ? . תודה לעוזרים. נ.ב אם משהו לא מובן :} תשאלו אני אשמח לענות על השאלות ולפרט עוד.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  17. היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. תקשיבו הפעלתי את המחשב ופתאום זה עושה לי איקס כזה למטה בצד שהיא לא פועלת אני נכנס ללוח בקרה מנסה להפעיל אותה ואין זה עושה לי לא ניתן להפעיל את חומת האש של ווינדאוס עשיתי סריקת וירוסים ( norton antivirus) עשיתי סריקת מזיקים ( anti spywar) מה אני עושה איך אני מפעיל את החומת אש שוב בבקשה איך אני מפעיל את זה???????? ולמה זה עושה לי ככה? תודה רבה רבה לכל העוזר ???

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לעשות דו"ח של רזולוציות מסך ב 3000+- מחשבים בארגון. (כולם תחת אותו domain) האם יש דרך מרוכזת ולא מסובכת לעשות זאת? מישהו מכיר אפשרות לאסוף מידע כזה דרך כלי תשתיתי כמו SMS או אפילו דרך פקודות של win2003? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה רבה! Dom

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. שלום רב, יש לי רשת בת שני מחשבים. המחשב השני כנראה השתגע. אבא שלי משתמש בו ולא אני ולכן אני לא יודע מה גרם לבעיה ולא יודע איך להתמודד איתה לכן אני פונה לעזרתכם. המצב הוא כזה כול פעם שאני מנסה להריץ את המחשב המסך השחור של הווינדוס ששואל אותי באיזה מצב להריץ את הווינדוס. Safe mode Safe mode with networking Safe mode with... ניסיתי כל אפשרות הרצה וכל פעם קבילתי מסך שחור ובו מורצים קבצים מתקייה של Windows/system32 לאחר שהוא מסיים להריץ אותם לכמה שניות הוא עושה ריסט אוטמטי ומראה את המפרט של המחשב בהתחלה ( MSI אצלי) וכך חוזר חלילה בלי סוף. שבחרתי באפשרות הרגילה זה פשוט לא הראה את הקבציחם בתקייה של הווינדוס. הווינדוס לא מגיע לשלב שאחרי הבחירה באיזה מצב להכניס למערכת ועושה ריסט …

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by ramk321,

שלום, לאחרונה, באופן אוטומטי, משתנה אתר הבית באספלורר לאתר של MSN. למרות שאני כל פעם משנה לאתר אחר, הוא משתנה לבד ל MSN. בנוסף, אני לא יכול לקבוע את גודל החלון! או שהוא על כל המסך, או שהוא ב"מזער". לא ניתן לקבוע את הגודל... זה קרה לי בעבר, ועשיתי פירמוט כי חשבתי שזו תולעת.. מה זה יכול להיות? ואיך מתגברים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by Imtheman,

איך לעזזל עושים את זה??? יש לי אקספלורר גירסה 6.0 ואני רוצה לשים גירסה 5 עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את ה5 כי יש גירסה מתקדמת יותר.... למישהוא יש רעיון??

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. כבר הצלחתי להתקין בדול בוט גם ויסטה וגם 7 והכל עבד סבבה עשיתי כניסות בעזרת easybcd ויוכלתי להיכנס גם לויסטה וגם ל7 עכשיו ה7 התחיל לעשות לי קצת בעיות אז אמרתי נפרמט אותו. הכנסתי תדיסק של 7 בחרתי תמחיצה שעליה ה7 מותקנת ועשיתי דליט ועשיתי נקסט ואז זה התחיל להתקין(ככה גם עשיתי פעם קודמת) הוא סיים להתקין את ה7 עשה ריבוט ולא משנה אם אני מעלה אותו מדיסק של ויסטה או 7 או אומר לו לעלות מההארדיסק הוא רושם את ההודעת שגיאה הבאה: "Disk Boot Failur, Insert system Disk And Press Enter" וכמובן לא משנה איזה ווינדווס אני מכניס ועושה אנטר שום דבר!הוא חוזר על הודעת שגיאה...אמרתי לו לעלות מהארדיסק ומה לא ותמיד אותו דבר..! אבא שלי אומר שאו שהלך ההארדיסק או שנדפק הבוט בלוק ולמרות שאני מכוון אות…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by ShaDj,

ברצוני לדעת עם אני יכול להתקין את ה7 ולהשאיר גם את הוינדוס XP שלי ואם כן איך עושים את זה משהו יכול להסביר לי את השלבים בקצרה?

25. Started by zxcvbnm,

יש לי מחשב שהייתה מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ,Windows xp sp2 לאחר מכן היו מספר בעיות ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט ניסיתי להתקין את הוינדוס, הבעיה היא שלאחר שהוא טוען את כל הקבצים הוא אומר המחשב יעשה ריסטרט בעוד 15 שניות. לאחר הריסטרט במקום להמשיך בהתקנה הוא מתחיל אותה מחדש ובעצם מונע את התקנתה של מערכת ההפעלה. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים