עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bora-aa,

שלום לכולם, מקרה אחד,פעם אחת היה לי וירוס במחשב ואני ידעתי,סרקתי עם NOD32 והוא מצא אבל לא מחקתי תוירוס, פחתתי משתמש חדש בXP ואיזה פלא אין וירוס. עכשיו השאלה שלי היא- עשיתי כמה TWEAKS בregedit המשתמש הזה,וזה גרם לי לתקיעות כאלה.......אז אם אני פותח משתמש חדש כל הבregedit ניהיה רגיל כמו חדש? או שנאשר עם TWEAKS ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by yirmio,

יש לי כרטיס קול fortissimo 3 7.1 שעד עכשיו עבד נהדר תחת XP. התקנתי את הדרייברים העדכניים לויסטה שנמצאים באתר החברה והרמקולים עובדים. הבעיה היא שאני שומע רק ברמקולים הקדמיים. בדקתי בהגדרות הכרטיס והוא מכוון ל5.1 ובבדיקה שההגדרות נותנות אני שומע מהרמקולים האחוריים נהדר. אני מנסה לשמוע בוינאמפש ולא מצליח. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. Started by shmos,

שלום לכולם. אני צריך מדריך לאיך לעשות פרמוט וכל מה שבא אחריו למחשב,לא עשיתי את זה אף פעם אז... תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משוטט לי בכול מיני אתרים ופתוח לי כמה דפים ואני רואה על ידי windoes task manger באפשרות של ה-processes שם שכמעט כול אחד מהדפים שפתוחים לי תופסים לי מלא זיכרון מישהו אולי יודע מה זה הנה תמונה והכי מצחיק שזה בסדר יורד או עולה איך שתריצו וגם רציתי להוסיף שלפעמים הוא קורס לי מישהו יודע מה זה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם EP45 UD3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 4GB Kingston HyperX CL5 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז NTXT Apollo black HEC 550TE-2WX 550W ספק כוח האם הויסטה ירוץ חלק בלי שום בעיות תקיעות ולא יעשה לי את המחשב איתי

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  6. שלום... היום הגדרתי רשת לדוד שלי.. (מתוך מאות פעמים שעשיתי את זה בשנה האחרונה..) ובכל מיני עשרות מחשבים... וזאת הפעם הראשונה שיש לי בעיה כלשהיא... יש 2 מחשבים p4 2.4... and p4 1.8 ה1.8 הוא המחשב ה"אחראי"... עם 2 המדפסות.. ושאני מנסה להיכנס ל1.8 מה2.4.... הוא אומר לי שאין לו גישה למחשב ההוא... ואני צריך את זה בשביל שיתוף המדפסת... עשיתי את ההגדרה של הרשת כמה וכמה פעמים... וגם שיניתי את השם של 2 המחשבים... כמה פעמים.. (כמו שהעוזר של התקלות רשם לי לעשות..) ואין שום דבר... אשמח אם מישהו נתקל במשהו שכזה ויכול לעזור... חשוב מאוד! תודה רבה.. עריכה : בעצם הבעיה היחידה היא... שאני מגדיר רשת.. ואין למחשב ה2.4... גישה ל1.8... ועשיתי הגדרת רשת כמו שאני עושה תמיד.... וכמה פעמים שעשיתי…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

יש לי Virus Scan Mcafee ושזה שואל אותי עם להשתמש בSECURITY CENTER שלו אז לחצתי NO בטעות איך אני משחזר את זה הכוונה איך אני עושה שזה ישתמש בSECURITY CENTER של הMCAFEE ולא של הוינדוס. תודה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by guyby,

אתמול סוף סוף הצלחתי להתקין שתי מע' הפעלה - ויסטה 32BIT מותקנת ראשונה - XP PRO 32BIT במחיצה שניה. עבדתי לפי מדריכים שהוצעו כאן, בכל מקרה זה לא היה פשוט. אחרי ההתקנה של XP עלה רק XP, הייתי צריך שוב להכניס את ה-CD של ויסטה ולבצע תיקון. אח"כ עלה שוב רק ויסטה. רק ע"י EASYBCD הצלחתי להתקין... ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום לכם יש לי וויסטה ULTIMATE באנגלית ואני רוצה לשנות לעברית את הכל. שמעתי שצריך להוריד MUI אבל מאיפה מורידים? לא מצאתי אם אפשר קישור להורדה יעזור לי מאוד תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  10. אם יש לי דיסק בוטאייבל ואני מכניס לכונן מאתחל זה מפרט אוטומטי או שצריך לעשות דיסקט איתחול ? ומה בוטאייבל עושה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by A1eX,

בזמן האחרון לפני כל כניסה לונידווס נדלק אצלי המסך הכחול שעושה סקאנדיסק. אבל הבעיה שאני לא מבין למה זה קורה כי הכיבוי נעשה בצורה מסודרת וללא שום בעיות. עם יש למישהו דבר דומה או שיודע למה זה קורה מוזמן להגיב.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by gargoil,

ערב טוב! נתקלתי בבעיה מוזרה באינטרנט אקפלורר. המערכת היא: win xp pro sp1 באתרים מסוימים כגון האתר של קופת חולים כללית וכדומה כאשר מנסים לדוגמא להזמין תור לרופא מומחה נפתח חלון ריק. הדרך היחידה היא להעתיק את הכתובת ואז לפתוח בחלון חדש. כמו כן למשל באתר יד 2 לא ניתן לפתוח תמונות. הן לא נפתחות ופשוט החלון חוזר על עצמו. התקנתי פיירפוקס ושם הכל עובד אני סקרן לדעתמה יכולה להיות הבעייה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by Godmoney,

איך אני מבטל את המסך שמבקש שם משתמש וסיסמא בכניסה ל XP[br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 21:55:03 מצאתי לזה פתרון באשכול אחר עקיף.מתנצל. אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! יש לי בעיה כאשר אני מפעיל כל משחק ומשחק אחרי זמן מסוים קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט מה הסיבה לתופעה?... ??? המפרט שלי: מעבד: intel core i7 extreme 975 לוח: asus rampage 2 gene זיכרון: ocz 6gb 1600 mhz כרטיס מסך: bfg gtx 295 ספק כח: thermaltake 850w מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט

15. Started by orenmj23,

שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת ההפעלה WIN XP HOME EDITION, אתמול בלילה לאחר שכיביתי אותו הוא מסרב לעלות. עולים לי כל מסכי האפשרויות של החלונות אבל אף אחד מהם לא עולה, המחשב מנסה לטעון במסך הפתיחה של החלונות, נתקע וחוזר למסך הבחירה. אין לי מושג מה נדפק שם כי לא התנקתי משהו חריג, היה לפני מספר ימים איזה קובץ טקסט שניסיתי לפתוח (שהורד מהאינטרנט) והוא לא נתן לפתוח אותו בטענה שהסיומת צריכה להיות שנה, מחשש שמדובר בוירוס מחקתי אותו מיד, מאז כיביתי והפעלתי את המחשב והוא עבד בסדר גמור. כעת הוא לא עובד ואין לי מושג כיצד ניתן אפילו לאתחל אותו, אין לי עניין לפרמט אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי בזמן הקרוב, אשמח מאוד. המון תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 13:19:29 לשמח…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. כלואמר להשתמש באינטאנט תודה רבה נעם

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. Started by moshiko69,

שלום, למה כשאני פותח את ה Explorer והאנטיוירוס של Kaspersky פועל ברקע הזכרון תופס כל כך הרבה של הExplorer ושל ה SVCHOST?!?! (לא פועל ברקע אמיול) מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. אהלן. יש לי מחשב, ואני רוצה לנעול אותו שכל מי שמשתמש בו, לא יוכל להתקין בו כל מיני תוכנות למיניהן. ניסיתי לעשות את זה דרך ה user account אבל גם המשתמש המוגבל יכול להתקין. יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בנושא? או לחילופין ראיתי ב user account שיש שם אפשרות guest. מזה אומר בדיוק ואיך מפעילים אותו? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by !_Evil_!,

תראו מה קרה איך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. שאלה שניה: אחרי התקנת win7 בעברית (ultimate), יש אפשרות לשנות אותו לאנגלית (יענו, התפריטים והכל)? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. יש לי ויסטה 64 ביט ומאז שהתקנתי את ה-SP1 כל פעם שאני נכנס ל-My Computer ולעוד תיקיה התצוגה שלהם משתנה. איך אני יכול לקבוע (אם בכלל) איזה DEFAULT לתצוגה לתיקיה מסויימת ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הקטגוריה המתאימה אבל ננסה בכל זאת: המחשב שלי בעבודה מחובר כמובן לרשת של העבודה. יש לי כונן במחשב עם תיקיה מוסתרת שאין לי גישה אליה (לא כונן רשת) איך אני יכול להכנס אליה ? כאשר אני לוחץ על הסיפריה מופיעה לי הודעה שהכניסה מוגבלת!!! תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by K1s0som,

שלום, היה לי על המחשב שתי מערכות הפעלה של windows xp.. אחת בכל כונן.. וכשפתחתי את המחשב תמיד היה לי אפשרות לבחור בין השתיים.. היום פירמטתי כונן אחד וכשהפעלתי מחדש את המחשב עדיין היה לי את התפריט בחירה בין המערכות אלא שהפעם שאני בוחר במערכת שמחקתי זה אומר שחסר קובץ.. השאלה שלי היא איך אני מוריד את התפריט הזה בהתחלה..

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. ל XP SP2 היה תיקון לפתיחת יותר connections האם גם לויסטה יש Fix כזה? פשוט הויסטה מידי פעם פשוט קופאת לי ולא ניתן לעשות כלום מלבד ריסט,כשאני בודק ב event view אני שם לב שאולי ה tcp גורם לכך.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by zkfirz,

שלום אנשים יש לי ארדיסק sata אחרי השלב הראשון של התקנת ה מערכת ההפעלה מהדוס המחשב מגיע ל 100 ואז אמורים לתת אישור וזה מפעיל אותו מחדש ואז אחרי זה אמור להיות המשך של ההתקנה שפועל באופן אוטומטי בכל פעם שאני מתקין את המערכת הפעלה אני מגיע לשלב זה עכשיו משום מה עם הארדיסק sata אני לא מגיע לשלב זה כלל רוצה עזרה ממי שמבין בזה והתקין כבר על sata מערכת הפעלה מסוג xp בתודה מראש .... כפיר

דיונים חדשים בפורומים