Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לעשות גיבוי ל-XP ככה שאם אני רוצה להחזיר מויסטה לXP אז אני מתקין או מכניס דיסק ואז כל מה שהיה על המחשב יחזור כולל כל התוכנות והקבצים? ואם אי אפשר אז איך אני יכול להכין דיסק של XP SP3? ועוד שאלה: נגיד ואני מחליף לויסטה, איך אני מתקין שם דרייברים ? תודה לעונים =]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אוקי חבר שלי דווח לי שיום אחד,הוא עבד עם המחשב שלו [הוא יוצר טראנס] ופתאום בלי שום קשר הוא נתקע לו וזה קורה לו מלא בזמן האחרון הוא פרמט את כונן C וזה לא עובד הוא אומר שפעם אחת הוא הפעיל משהו כלשהוא ונתקע לו העכבר והמחשב ציטוט יכול להיות שזאת בעית חימום במחשב,אבל המחשב חדש זה מה שמוזר. יש מצב שזה וירוס? או מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ואחרי כמה זמן זה חוזר וזה רק אחרי פירמוט למה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למה אני מקבל את ההודעה הזאת במסנגר בכל פעם שאני מנסה לשלוח קובץ tried to send you a file (01-edvika-sometimes__fire_and_ice_remix-snd.mp3). This file has been blocked because it is potentially unsafe. ואיך אני מנטרל את זה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את הווינדוס שנמצא בכונן מסויים ובמקומו להתקין ווינדוס אחר, מבלי לאבד את המידע שנמצא על אותו כונן. אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הוירוס נכנס דרך הודעת אימייל שברוב טפשותי פתחתי. בכל כמה דקות המחשב שלי מנסה לשלוח אימיילים נגועים לכל מיני כתובות אקרעיות. משהוא חוסם את האימיילים הנגועים מלהישלח, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הנורטון כל פעם מקפיץ לי הודעות על כך האימייל לא הצליח להשלח. בנוסף אני גם לא מצליח לפתוח את הנורטון ובדיקה של התהליכים שרצים מתברר שה explorer.exe משום מה צורך כ 15% ממשעבי המערכת באופן קבוע.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי וויסטה ULTIMATE באנגלית ואני רוצה לשנות לעברית את הכל. שמעתי שצריך להוריד MUI אבל מאיפה מורידים? לא מצאתי אם אפשר קישור להורדה יעזור לי מאוד תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה באקספלורר, שאני חושב שקשורה לג'אווה.. באתרים מסוימים פשוט אני מקבל script error כזה שכתוב בו premission denied ולמעשה הוא לא נותן לי ללחוץ על דברים מסוימים. לדוגמא באתר emap.co.il כשאתם מקישים כתובת של מקום ובאים ללחוץ חיפוש..אני מקבל error. יש לא מעט אתרים שלא פועלים אצלי ומתחיל להימאס עלי המצב הזה, אם מישהו יודע משהו ויכול לעזור, אני מאוד אשמח! תודה רבה, תומר.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה (אנגלית) אני רואה עיברית באינטרנט והכל טוב ויפה אבל בקבצי טקסט (תרגום) אני לא רואה עיברית איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תקשיבו הפעלתי את המחשב ופתאום זה עושה לי איקס כזה למטה בצד שהיא לא פועלת אני נכנס ללוח בקרה מנסה להפעיל אותה ואין זה עושה לי לא ניתן להפעיל את חומת האש של ווינדאוס עשיתי סריקת וירוסים ( norton antivirus) עשיתי סריקת מזיקים ( anti spywar) מה אני עושה איך אני מפעיל את החומת אש שוב בבקשה איך אני מפעיל את זה???????? ולמה זה עושה לי ככה? תודה רבה רבה לכל העוזר ???
-
מה יהיה המחיר של ויסטה שתצא?? הוא יהיה גבוהה כמו של XP?? המחיר יצדיק את המערכת הפעלה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, בניתי מעגל אלקטרוני שנשלט ע"י יציאת המדפסת במחשב כל פעם בזוג הרגליים 2 ו- 18 יש "1" לוגי, המעגל נסגר (וההפך..) הרגליים האלה זה הסיבית מידע הראשונה של היציאה הבעיה שלי היא בהפעלת המחשב בכל הפעלה של המחשב, בעליית מערכת ההפעלה הרגל מתאפסת אוטומטית ל "1" לוגי וזה מפעיל לי את המעגל עד שאני מבטל את זה עם תוכנה לשליטה על הרגליים זה אומר שהמעגל נשאר סגור איזה 20 שניות עד שהמערכת עולה עד הסוף ועד שהתוכנה עולה ומבטלים את ה "1" לוגי ביציאה.. המערכת הפעלה שלי זה WINXP SP2 במחשב אחר עם SP1 זה לא קרה לי.. זה בדוק משהו במערכת הפעלה כי בבוט של המחשב הרגליים מאופסות.. ורק שהמערכת הפעלה מתחילה לעלות זה הופך ל "1" ניסו לתת לי פיתרון ברג'יסטרי אבל זה לא עזר אפשר לראות אותו ב…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
דבר ראשון זה הסיידבאר המקורי של ויסטה... אני משתמש בגאדג'טים שלו כמו WIDGETS ז"א אני מוציא אותם מהסיידבאר ושם אותם איפשהוא על שולחן העבודה... יש דרך לנעול אותם, כך שישארו תמיד באותה פינה של המסך שקבעתי להם? כי כל פעם שאני מפעיל משחק לא ברזולוציה הטבעית של המסך(והווינדוס) כמו CSS(כי ככה פוגעים יתר ) הם זזים לאמצע... עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, באופן אוטומטי, משתנה אתר הבית באספלורר לאתר של MSN. למרות שאני כל פעם משנה לאתר אחר, הוא משתנה לבד ל MSN. בנוסף, אני לא יכול לקבוע את גודל החלון! או שהוא על כל המסך, או שהוא ב"מזער". לא ניתן לקבוע את הגודל... זה קרה לי בעבר, ועשיתי פירמוט כי חשבתי שזו תולעת.. מה זה יכול להיות? ואיך מתגברים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב ששיש לי בעיה די מוזרה כשאני נכנס לחלק מהאתרים לדוגמא אני נכנס לאתר תפוז אני לוחץ על הבאנר של "פורמים" ואם אני מזיז את העכבר לפני שהדף מסיים להוריד את כל המידע (יש מעין פס למטה שמתמלא ומראה כמה הדף נטען..) אז החלון נסגר. אבל אם אני מחכה בערך 10 שניות והדף גמר להיטען אז החלון לא נסגר . מה שעוד יותר מוזר שזה קורה רק בחלק מאתרים. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP PRO בלי לפרמט ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות. בBOOT המחשב שואל אותי לאיזה WINDOWS להיכנס ופשוט יש לי את הדסקטופ הישן ואת החדש. איך מורידים את הישן ונשארים עם ההתקנה החדשה בלבד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשזה נמצא בשלב ההתחלתי אחרי הבקשה ל ® זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק אבל ההארדיסק מזוהה כי הווינדוס עולה בלי בעיות,מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו בעזרים, כאילו הוא נמחק או משהו ואני חייב לשחזר את המחשב ניסיתי לשחזר עם הדיסק של וינדוס לא עזר לי מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
בס"ד אממ אני ממש חדשה פה ניראלי זה נושא ראשון שלי פה . אז אממ >< *להתחשב* לא מצאתי חוקים קיצור לעיניין יש לי מערכת הפעלה ת'אמת שאנלא מבינה בזה וכבר לא יודעת איזזה.. אני יביא לכם תמונה מקווה שזה יעזור.. קיצוור זה עושה לי הכל ב'גיבריש בעיות באנטי וירוס ולכבות ת'מחשב זה צריך דרך יוזר וכאלו S= ואנ'לא יודעת זה לא עושה יל בעיברית.. רק האופיס בעיברית קיצור תעזרו יל מה עושים. מקווה שזה לפה..
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows Xp רגיל , אני רוצה להתקין Pack 2 (אני לא רוצה פרמט מחדש את המחשב). הורדתי מאתר Microsoft, אתה הPack 2 ואני לא מצליח להתקין אותו , זה נותן לי לבחור איפה להתקין והכול בסדר ,כשזה מתחיל להתקין אחרי כמה זמן (לא מספיק להגיע לאמצע) זה מפסיק אומר את זה ! http://img209.imageshack.us/my.php?image=56602901hs9.png תעזרו לי בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום מותקן לי במחשב חלונות xp , לפני מספר שבועות נסיתי להתקין ויסטה אך עקס בעיה מסויימת הדבר לא ניתן. הבעיה כרגע היא שכל פעם שאני פותח את המחשב ניפתחת לי האופציה אם להפעיל את הגירסה הישנה של החלונות משמע xp או לחזור להתקנה של ויסטה. ויש איזה 3 שניות לבחור. כיצד אני "מעיף" את זה ? אני רוצה שהמחשב יפתח אוטומטית על xp. תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש במחשב של אחותי בעיה, המקלדת לא עובדת, אבל כל מקלדת. זאת אומרת שהבעיה לא במקלדת אלה, בווינדואוס או בלוח אם... אין לי מוסג. האם למישהו יש פיתרון, או אפילו דרך לבדוק מה מקור הבעיה אני מאוד ישמח אם הוא יעזור לי! wait for comment
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב שהיה מותקן עליו SP2 , אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את SP1 אבל יש בעיה קטנה אני מכניס את דיסק ההפעלה (מקורי) הוא מעלה את כל הדריברים הנחוצים ואז שהוא מסיים מופיע לי מסך שהוא לא מזהה שיש כוננים קשיחים במחשב ואז מוציא אותי מההתקנה הכוננים שיש ברשותי הם בטכנולוגית SATA נכנסתי לביוס (לוח של אינטל D955-XBK ) ואני רואה שהוא כן מזהה את כל הכוננים גם את האופטים יש לי שני דיסקטים אחד RAID DRIVER sata controller והשני RAID DRIVER matrix storage technology נאמר לי כאשר מע' ההפעלה מעלה את הדריברים יש ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט הדיסקט sata controller לא מבצע כלום ודיסקט matrix storage technology כן מבצע אבל הוא נותן לי לבחור ידנית מה להתקין ואני לא י…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-