עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avivlevy,

כשאני מחבר מצלמה/MP3 בUSB1/2 אז הWIN מזאה אותם אבל אם אני נכנס למחשב שלי אין כונן וירטואלי(כונן וירטואלי- התקיה שקשורה לחומרה שחיברתי) מה הבעיה????

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by פיני1805,

שלום אנשים... יש לי WIN XP ואני לא מצליח להסיר את NERO7 מהמחשב דרך הלוח בקרה. הוא רושם לי שגיאה. למישהו יש רעיון איך להסיר בדרך אחרת ויעילה?(לא למחוק את הספריה)

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by tommy_g,

שוב שלום חברים, לא יודע מה נפל על הווינדוס אצלי,אבל הוא מתקשה להציג עברית... דוגמה בתמונות. מה עושים?? תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by ASDF StyLe,

ככה בהתחלה הויסטה רשם לי שיש לי מפתח מוצר שמישו אחר משמתמש בו ושאני צריך חדש עכשיו לא התייחסתי ועכשיו נשארו לי 8 ימים : :'( עכשיו אמרו לי שאני צריך לקנות חדש ואין לי כסף עכשיו 1000 שקל על ויסטה מבינים.? האם יש פריצה פאץ' משו?? אני חייייב... בבקשה אני חייבבבבבב עכשיו במידה ואין דרך לעשות כלום מה ההבדל בין 64 ל32 ביט? (המעבד שלי תומך) שווה לקנות יותר את ה64? יש לי כרגע אולטימט 32, אם אני קונה 64 זה יתקין ואני יצטרך להתקין הכל מחדש?? או שזה יוסיף פשוט כמה דברים?? תדהו רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. מה זה בעצם? למה זה משמש וכיצד זה עובד?

6. בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס,הוא מבקש שם משתמש וסיסמא,אני מקליד הוא מראה שהכל תקין ומיד לאחר שניה הוא רושם מתנתק וחוזר לאותו מסך התחברות ככה גם ממנהל וגם מאורח ומהמשתמש הרגיל! לא מצליח גם במצב בטוח התקנתי וינדוס על הכונן השני שניהם תחת אותו סריאל מקורי שיש לי! מקורי!! בכל מקרה זה קרה לאחר ששניתי קובץ מסויים,אך עם הווינדוס השני שיחזרתי אותו במדוייק! מה אפשר לעשות? כי כרגע בווינדוס החדש שהתקנתי על הכונן השני,זה לא נותן להתקןי את הכרטיס מסך! אחרת הייתי עוזב את זה ככה לפרמט הכל מחדש ולהתקין? או שישנה אפשרות לסדר? לדעתי הפתרון הוא להגדיר שהוא לא יבקש אימות בכניסה לווינדוס אפשרות בלוח בקשה בתוך משתמשים,אך אני לא יכול להיכנס לווינדוס כדי לשנות זאת, יש אפשרות לשנות זאת דרך קובץ מ…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. שלום כול פעם שאני מפעיל את windows המקלדת מסומנת ב device manager עם תמרור ועז אני מתקין אותה מחדש והיא פועלת, כך זה כול פעם שאני מדליק את המחשב :\ איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. למי שלא הבין את הנושא אז איך אני מחזיר את זה למצב ההתחלתי (רקע שקוף)

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by JohnClark,

שלום ראיתי מדריכים שמסבירים איך לשנות את ה"התחל" לכל מיני דברים אחרים אני מחפש מדריכים שמשנים דברים אחרים... למשל את "הוצאת חומרה באופן בטוח" מישהו מכיר מדריך כזה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by emil001,

היי, מתכבה לי כל הזמן המחשב מעצמו, השגיאה כזאת 0X00000001 והוא מפעיל זמן כזה מ-25 לפעמים מ-50 ועד ל-100 ומתכבה. למשהו יודע על מה מדובר?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  12. מה עוד יכול לפגוע לי בביוס חוץ מהCIH??

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. הוא לא מופיע בביוס ... אין לי שם Cool n Quiet יש איזה דרך לבטל?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by Internal,

טוב אולי זה ישמע מטומטם אבל יש לי vista enterprise וכשה המחשב עולה אין תמונה יש את הפס הצהוב שרץ וזהו כך זה אמור להיות?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by iakovl,

קיצר סיפור ארוך בקצרה התחיל לי פתאום סיפור מוזר האקספלורר (לא הדפדפן) קורס לי פתאום ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה דקות, המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש מה הסיבה לכך? ואיך לעזזל אני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  16. הייתה לחבר שלי בעיה,וכנראה שהאתחול לא התבצע טוב...בכל מקרה XP עושה scan למחיצות D ו E ולא מוצא שום error,כל איתחול הוא מבצע את הסריקה המעצבנת הזו,ניסיתי לעשות סריקה ידנית דרך XP...עדיין לא עוזר. חשבתי להעביר את תכולת D ל E ולבצע פירמוט (כנל את תכולת E ל D)...נראה למישהו שזה יעזור? אני פתוח להצעות אחרות. עריכה: טוב לא משנה,הפירמוט עזר בסוף....קקה windows

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. איך אני יכול להוריד את ה"קישורים מעודפים" בתיקיות בויסטה כדי שיהיה לי יותר מקום להסתגל בתיקיה? ניסיתי כמעט את כול הדרכים,לצמצם את זה עד הסוף וכאלה ולא הצלחתי איך אני נפתר מזה לגמרי ? תודה

18. Started by ELiA,

הורדתי את הסקין: Cylon.wba ועכשיו אני לא יודע איך להפעיל אותו.. אני לא רוצה להריץ אותו בעזרת תוכנה כמו wincustomize יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. אני שואל בשביל ידידה שלי ( מן הסתם היא רוסיה) יש לה ווינדוס 98 ברוסית ואין לה עיברית במחשב (בדקתי את זה על ידי אפשרות הוספת שפה ואין שם עיברית). 1. אם צריך את הדיסק של ווינדוס 98 אז בבקשה להסביר לי איך מתקינים מהדיסק. 2. אם אפשר להוריד דרייבר אז בבקשה לתת לי לינק. אני ניסיתי לחפש בפורומים ובכל מיני מקומות אבל לא הצלחתי : תודה מראש דני

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by PhoenixBoy,

היו לי בעיות ודיברתי עם בזק ונטויז'ן והם המליצו למחוק את ה-sp2. נכנסתי ל Add and Remove ולא היה לי שם את Win XP SP2. איך אני יכול למחוק? בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי...

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by R9800P2,

שאני עושה צור תקיה חדשה אז לתקיה יש סמל אפשר לשנות את הסמל/איקון הראשי? במקום שאני עושה צור תקיה חדשה אז תמיד לכול תקיה אני צריך לשנות את הסמל אז אפשר לשנות את הסמך הראשי?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by A1eX,

בזמן האחרון לפני כל כניסה לונידווס נדלק אצלי המסך הכחול שעושה סקאנדיסק. אבל הבעיה שאני לא מבין למה זה קורה כי הכיבוי נעשה בצורה מסודרת וללא שום בעיות. עם יש למישהו דבר דומה או שיודע למה זה קורה מוזמן להגיב.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  23. שאחד מהם היה דלוק לא הצלחתי להתקין הוא נתן לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה למה השני צריך להיות מכובה?<

24. שלום יש לי ויסטה (אנגלית) אני רואה עיברית באינטרנט והכל טוב ויפה אבל בקבצי טקסט (תרגום) אני לא רואה עיברית איך אני משנה את זה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.