Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה באקספלורר. יש קישורים שאני לא יכול לפתוח גם כשאני מבטל את ה-internet security הוא לא פותח אותם. מה אני עושה??????? אני משתגע...
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי,ולפי ההוראות אני צריך להריץ קובץ מסויים תחת DOS mode, שהקבצים בתוך הפלופי. איך אני נכנס לדוס ומפעיל את הקובץ הזה, שאין לו Boot אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. אשמח ל עזרתכם בשאלה הבאה. יש לי WIN 98 וכעת התקנתי XP. איך אפשר להסיר את 98 בצורה בטוחה ללא פגיעה בפעולת המחשב? בתודה מראש אבי
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי אילו תוכנות TWEAK הן הכי טובות\מומלצות ואילו פונקציות מתקדמות כל אחת נותנת ? קישורים יתקבלו בברכה... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון שמצביעים עם החץ למשל על סמל המועדפים אז מופיעה כתובית מתחת לחץ שכתוב מועדפים ברקע צהוב. איך אני מבטל את הכתובית הזאת שלא תופיע בכלל. תודה לעוזר.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ככה, יש לי ווינדואס 2000 SP4, וחשבתי לי להתקין גם את האקס פי... למה? אני אוהב להתנסות בדברים חדשים והלכיר אותם... בקיצר, רציתילדעת אם זה צריך ליצור לי בעיות... אני יצרתי "לכבוד" מערכת ההפעלה החדשה מחיצה חדשה בגודל 5 ג'יגה בייט בפורמט NTFS כמובן... רציתי לדעת אם אני יצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש??? ואיך אני מגדיר את זה שאני אוכל לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור? והאם אני יתקין את הווינדואס אקס פי מהווינדואס 2000, יאנו לא מדוס... תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לשחק במשחקים של dos קראתי שיש בעיות תמיכה אבל אני בטוח שיש פה אנשים יצריתיים ען רעיונות מצויינים איך להתגבר על זה. יש לי שאלה נוספת למקרה שזה לא יצליח, רציתי לדעת העם אפשר לשים dos 6.22 ומאיפה אני יכול להוריד את זה כמערכת הפעלה , כך שייחייה בשלום עם win וכאשר אני אלחץ f8 יעלה לי תפריט בחירה של שני מערכות הפעלה. בבקשה עם משיהו יכול לעזור לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש את ההתקנה המלאה של ה-IE6 (אפשר גם SP1 שלו) - אבל כל הקבצים. לא החצי מגה שמתחבר לאינטרנט ומוריד הכל. למה? ככה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
-
מיקרוסופט הפיצה אתמול (ד') טלאי אבטחה נגד פירצה שעלולה לאפשר לתוקף להשתלט מרחוק על מחשבים של משתמשים ברוב גירסאות Windows לבד מ-Windows מילניום, 95 ו-98. :-X מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2696815,00.html והעדכונים כפי שהם מופיעים ב-Windows Update: עדכון אבטחה עבור Windows XP- 823980 גודל הקובץ להורדה: ?1 > ,1.2 MB? דקה זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ לסכן מרחוק מחשב שבו פועל ®Microsoft® Windows ולהשיג שליטה מוחלטת במחשב. באפשרותך לסייע ולהגן על המחשב הנמצא ברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. ייתכן שתאלץ להפעיל את המחשב מחדש לאחר התקנת פריט זה. קרא עוד... (ייתכן ואתר זה כתוב באנגלית). 821557: עדכון אבטחה (Windows XP) גודל הקובץ להורדה…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, מה המצב? חבר שלי התקין XP על WIN98 ועכשיו לא מופיע לו תפריט של בחירה של מה לעלות את הXP או את ה98. אפשר לעלות את XP דרך הדוס? , אם כן אז איך? תודה!
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שני משחקים שאני ממש אוהב ואין לי מושג איך להפעיל אותם על אקס פי master of orion and master of magic ניסיתי עם אשף תאימות תוכניות באקס פי את כל האופציות לא עובד :-\
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום ! יש לי עכשיו בעיה , ניסיתי כמעט הכול וכלום לא השתנה , הכתב באתרים ב אינטרנט אספלורר הוא נטוי . איך אפשר לשנות את זה לרגיל?? צירפתי תמונה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כשנגיד פותחים חשבון כלשהוא על המחשב ולא משנה איפה (אתר,מקום אחר) אז יש את היוזר והסיסמא. חייב להיות מקום או קובץ שבו נשמרים כל הסיסמאות והכל , רציתי לדעת איפה הדבר נמצא.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפעמים בטעינה של אתרים אני נתקלת בהודעה השגיאה הבאה: האתר עולה חצי, ואז מתקבלת ההודעה והוא מפסיק לעלות. אני עושה רענן וזה פותר את הבעיה. זה קרה לי במספר אתרים: Msn, Walla, Hwzone ובטח עוד כמה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כשרוצים לשנות את ה File Associations של קובץ מסויים מגיעים לתפריט שנקרא Open With השאלה היא איך מסירים מהתפריט הזה תוכניות כי במשך הזמן הוא גדל וגדל ואחרי כמה זמן יש שם כבר כל מיני תוכניות שהוסרו או דברים שבטעות הוכנסו(למשל קיצור דרך לתיקייה) בעיה נוספת שהצלחתי לסדר עם ה system restore והייצי מעוניין לדעת איך מסדרים אותה בדרך אחרת היא שכשמנסים לפתוח קובץ עם Open With במקום לקבל את התפריט ה notepad נפתח ואין אפשרות להגיע לתפריט הזה בעיה אחרונה אני מנסה לפתוח קובץ avi או כל ק(ובץ וידאו אחר) בעזרת התפריט של Open With מגיע לתוכנה שאני רוצה לפתוח איתה את הקובץ(התוכנה נקראת GSpot ) מסמן אותה לוחץ על open ומשום מה היא לא מופיעה בתפריט איך אפשר לסדר את זה תודה מראש הראל
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום אפשרויות מסויימות למשתמש במוגבל ואולי תוכנות אם אפשר....איך עושים?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה והיא גולש באינטרנט הדפדפן (AVANT BROWSER אם זה משנה...) לפעמים זה נהיה מין איטי כזה במיוחד בכתיבה ובכתיבה בשורת כתובות, וכשאני הולך WWW.GOOGLE.COM ואני לוחץ על התיבה שבה אני מקליד את מילת החיפוש ועוזב את המחשב מדי פעם הוא מתחיל להקליד לבד ולכתוב סתם שטויות, לפעמים זה סתם סימנים לא מובנים ולפעמים זה מלים באנגלית שאין בניהם שום קשר מיוחד. לא נראה לי שזה פריצה מפני שאני נמצא עם ZONEALARM PRO וזה לא מראה לי שם בעיה וב NETSTAT לא ראיתי שם פורט מוזר פתוח. גם כשניתקתי את האינטרנט ואפילו הוצאתי את הכבל של הטלפון זה המשיך לכתוב כל כמה זמן ועוצר... כשהייתי מוחק את זה זה היה מחכה קצת ואז שוב מתחיל לכתוב ועוצר, לפעמים הוא גם מוחק. עד לא בדקתי אם זה קורה גם IE…
-
- 14 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
על המחשב מותקנת גירסה אנגלית של windows 2000 pro שיום אחת קרסה וגרמה לפקודת NTDETECT לצאת מכלל שימוש ביצעתי repair של ההמערכת (עד כאן הגורם) ומאותו הרגע כל תפריטי המערכת ליתר דיוק בינתיים רק קאזה ואיסיקיו הפסיקו לתמוך בפונט עיברי ניסיתי להתקין את התוכנות מחדש אך לשווא בתקוות תגובה "גואלת" MANevra נ.ב סרגלי המערכת כן מציגים עברית
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איך אפשר למחוק את קבצי ה-SYSTEM RESTORE ?? ושאלה לא קשורה...איך אפשר לבטל את האפשרות של שמירת קבצים זמניים מהאינטרנט??
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אוקיי שחקתי טיפה עם הIcon ועכשיו כתוצאה מכך כשאני לוחץ על תקייה מסויימת הוא מפעיל לי את החיפוש במקום הפקודה Open. אני לא רואה אותה ב Advanced וכדי להוסיף אותה, אני צריך לדעת את המאפיינים שלה. אולי אתם יכולים לבדוק לי את זה? אני עובד ב Windows Xp Pro
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
כונן D אצלי הוא כונן התקליטורים ומדי פעם שאני מכניס דיסק הוא נעלם ואני צריך לעשות ריסט כדי שהוא יחזור מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-