Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
http://dotnetwizard.net/hacks/how-to-clear-file-search-history-in-windows-7/ האם יש אפשרות לעשות את זה בלי להתעסק עם הר'גסטרי או להתקין תוכנה חיצונית? לא שמעו על פרטיות במיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים- 2 מהם מערכות עריכה- שאין בהם וגם אסור שיהיה אנטי וירוס...כמובן ללא חיבור לרשת. (נזהרים) לפעמים אני מעביר שירים, מהמחשב של האינטרנט דרך דיסק USB נייד קטן. בקיצור: ישנו וירוס בשם RanMovLog. מה השהוא עושה - נדבק לכונן קשיח , וכשרוצים לפתוח את התוכן שלו, לוקח משהו כמו 10 שניות, ואז הוא נפתח יחד עם סייר בצד ימין. ישנו גם את הקובץ הנ"ל, בכונן. כל מחיקה שלו, ותפיחה מחדש- תחדש והוא יופעי שוב. כשלוחצים על הימני, האופציה הבולטת (האופציה שהXP עושה בלחיצה כפולה), היא AUTO - כאילו זה דיסק התקנה או משהו כזה. ניתן ללחוץ על "פתח" ואז התוכן נפתח רגיל וטוב. (ללא סייר ומהר). כל המחשבים נדבקו, וזה כולל גם הדיסק FLASH הנייד. התקנתי 3 אנטי וירוס- אף אחד לא מצליח להתמודד עם זה. …
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום.... יש לי ג'יגה זיכון ואני לא משתמש בתוכנות כבדות שצורכות הרבה זיכרון ... הרצתי את הדבר שלוקח לי הכי הרבה זכרון(BF2) ולפיו אני אקבע את הזכרון הוירטואלי שלי.... יצאתי מהמשחק לאחר חצי שעה של משחק עשיתי "מנהל משימות" והיה כתוב לי ב PEAK 1,200,000 זאת אומרת שהוא עבר את הג'יגה וקוק לזיכרון ווירטואלי... הגדרתי את הזכרון ווירטואלי שלי על 1500-1500 עכשיו לשאלה שלי: שמעתי שLIMIT שנמצא מעל הPEAK מומלץ מאוד שלא יהיה קרוב אליו במספר... ואצלי הLIMIT הוא הרבה מעל הPEAK ! זה מצב טוב זה אמור להיות ככה? יש משהו חריג?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי משום מה פתאום- אני לא יודע להגיד בידיוק באיזה נקודה זה התחיל- אבל הלפטופ שלי אחרי כמה דקות עובר למסך LOGON של VISTA חיפשתי בכל המחשב איפה אפשר לשנות את ההגדרה של זה בדקתי בשומר מסך, ופשוט אין.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות????
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי אני רק שאלה ? יש ברשותי מחשב נייח עם שלושה ארד דיסקים 1. SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 10 הום 2. ארד דיסק רגיל 1T 3. ארד דיסק רגיל 1T על שני הארד דיסקים יש את כל המדיה שאני מוריד ומשתף ברשת סרטים ,סדרות ,הופעות ,מוזיקה (שניהם מוגדרים לשיתוף קבצים ברשת) השאלה שלי ...? מעוניין לשדרג את ה SSD הקיים ב SSD חדיש וגדול יותר וכמובן להתקין עליו ווינדוס מאפס - האם לאחר ההחלפה והתקנת מערכת הפעלה חדשה במידה וארצה לחזור לארד דיסק הישן האם זה יגמר רק בפלאג אנד פליי ? האם שני הארד דיסקים ישמרו על הגדרות השיתוף לאחר החזרה לSSD הישן ? האם הקודי בסלון ובחדר שינה יזהו את השיתוף או שאצטרך להגדיר הכל מחדש ?!?! הסיבה לשאלה היא משום שאני מעוניין לעשות את ההתקנה בכ…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן..שאלה קצת טיפשית, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה. אני רוצה להכניס תמונה שתהיה על הדסקטופ באופן קבוע (לא כרקע, אלא פשוט תמונה קטנה יחסית שתהיה במרכז המסך, שוב - לא כרקע. איך עושים פעולה כזו בויסטה?? תודה מראש :
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
יש לי windows server 2003 standard ב virtualbox ניסיתי להתקין את wsus 3 sp2 וגם את wsus 3 sp1 ואני מקבל את השגיאה הבאה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הייתה לחבר שלי בעיה,וכנראה שהאתחול לא התבצע טוב...בכל מקרה XP עושה scan למחיצות D ו E ולא מוצא שום error,כל איתחול הוא מבצע את הסריקה המעצבנת הזו,ניסיתי לעשות סריקה ידנית דרך XP...עדיין לא עוזר. חשבתי להעביר את תכולת D ל E ולבצע פירמוט (כנל את תכולת E ל D)...נראה למישהו שזה יעזור? אני פתוח להצעות אחרות. עריכה: טוב לא משנה,הפירמוט עזר בסוף....קקה windows
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד ישן של HP עם מערכת הפעלה מובנת של XP EDITION באנגלית. היות וכונן הדיסקים במחשב דפוק לגמרי ניסתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה בעברית דרך דיסק און קי. לצערי לא הצלחתי לבצע פעולה זאת וחיפשתי חבילת שפה MUI בעברית למערכת ההפעלה שברשותי. לאחר חיפושים רבים ברשת נתקלתי רק בחבילת שפה שמתאימה ל XP פרופשיונל. האם יש איזה שהיא דרך בא אוכל לשנות את שפת המערכת?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים, ובמהלך תיקוני המחשבים שאני עושה אני ניתקל בהרבה מחשבים (נייחים וניידים) שזקוקים לפירמוט. הבעיה היא שרוב הלקוחות שלי קנו את המחשב שלהם כשהווינדוס כבר מותקן מראש (OEM) כשהסיריאל מודבק על המחשב אבל אין להם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כשאני מתקין את הווינדוס בעזרת הדיסק החוקי שלי, ההתקנה לא מזהה את הסיריאל החוקי של הלקוח. הדיסק נעול רק לסיריאל שלי. רציתי לדעת עם קיימת גירסה של וינדוס שבה אני יכול להזין כל סיריאל (חוקי כמובן) לכול מחשב. תודה לכול העוזרים[br]פורסם בתאריך: 07-05-2009, 08:13:37 טוב, הבעיה ניפתרה, אפשר להתקין את מערכת ההפעלה עם הסיריאל של הדיסק ואחרי ההתקנה לשנות את הסיריאל לסיריאל המקורי של הלקוח (שמודבק על המחשב)צריך רק לוודא שהגירס…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברישום שלא נתנת למחיקה משום מה.שתי התוכנות החינמיות שלי מזהות אותה,מציעות תיקון אבל בסריקה הבאה היא מופיעה שוב. האם איפוס עוזר או יש פתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
במחשב שלי רשומה 2 חלונות XP2 אנגלית ואני רציתי למחוק XP למרות שיש לי עוד אחד .. אז איך מוחקים את חלונות XP2 השני למרות שיש לי .. משו יודע?? תביאו תגובות ..תוד ה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני כבר שנים עובד על XP בלי שניסיתי לפרמט את ההארדדיסק או להתקין את המערכת מאפס, ככה שהצטבר לי המון תוכנות ומדיע על ההארדיסק שאני לא ממש רוצה שייאבד עם המעבר ל-XP 64 שאני תיכננתי. אז התקנתי XP 64 על כונן אחר ככה שיהיה לי שתי מערכות הפעלה אם אני ארצה להעביר משהו ששכחתי ממנו. הבעיה היא שכאשר הדיסק התקנה של XP 64 בתוך הכונן הווינדוס רואה את כל מערכות ההפעלה ומאפשר לי לבחור מבינהם (אחרי ההתקנה), אם הוא לא בפנים הוא ישר עובר ל-XP הישן. יש לי 3 HD של SCSI מחוברים לכרטיס אחד כשבאחד מהם המערכת הישנה ובאחד החדשה(אולי בגלל זה הבעיה). לא משנה איך אני משנה את סדר ההפעלה שלהם, המערכת הישנה עולה. למישהו יש מושג למה זה קורה ? האם יש קובץ כמו boot.ini כמן פעם שאני אוכל לשנות אותו לשתי מע…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס רענן וחדש, על HD עם וינדוס. אני מעוניין למחוק את הוינדוס וכל תכולת הHD, כיצד עושים זאת דרך תהליך ההתקנה? (או דרך אחרת יעילה). תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה פשר ההודעה הזאת האם היא משפיעה על שמהו? אךי פותרםי את זה? כאן בתמונה: http://planet.nana.co.il/roy_ta/1.JPG
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אחרי שימוש של 10 דקות המסך פשוט קופא ולא התקנתי דרייבר לאחרונה.. אבל לפעמים המסך משתחרר ל3 שניות וקופא שוב בבקשה עזרה..!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה בוינדוס, דבר בשם Dr.Watson תוקע וסוגר לי תכונות וכל מיני דברים אחרים במחשב ברגע שאני מנסה לפתוח אותם. כשאני פותח ישר מופיעה ההודעה והוא נסגר, רק לאחר כמה ניסיונות נואשים לבסוף אני מצליח. כאלה אמרו לי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל הגירסת וינדוס שיש לי, 32 bit כאשר המחשב שלי תומך ב64 Bit. אני באמת לא יודע אם זו הסיבה אבל אני חייב לפתור את מה שמתרחש אצלי במחשב. הנה המפרט שלי אם זה רצוי: מעבד Amd athlon 64 Dual core x2 3800+ לוח אם: GYGABYTE GA-M55PLUS-S3G כרטיס מסך: GYGABYTE Geforce 7600 gt זיכרון: 1024 667MHZ DDR2 מקווה שמישהוא יכול לעזור לי , אני מאוד אשמח, תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, אבל כנראה שאין מה לעשות. מישהו יודע על פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון בהפצת מערכת הפעלה בעזרת Microsoft Deployment Toolkit? בעיה בהתקנת עברית תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
העברית שלי מוגדרת , אבל למרות הכל משום מה מדי פעם אני מקבל מסרי אייסיקיו בג'יבריש מסתדר מייד , השאלה שלי היא איך אני יכול לקרוא את ההודעה שכבר קיבלתי בג'יבריש , איך אני הופך אותה לעברית
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי סקריפט בpowershell שעובד באופן תקין כשאני מריץ אותו מתוך ה-ise אבל לא עובד נכון כשאני מריץ אותו מתוך הconsole. הצלחתי למקד את הבעיה וגיליתי שהוא קשור למשתנה שהגדרתי בגוף הסקריפט עצמו (כלומר לא בתוך פונקציה או משהו) ואז כשאני מנסה לקרוא את המשתנה הזה מתוך פונקציה (לקריאה בלבד) בצורה הבאה: $global:my_var הISE מצליח לקרוא ככה את המשתנה אבל הקונסול נכשל. הבנתי שה-ise טוען מודלים וכל מיני דברים אחרים שהקונסול לא, אבל אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות כדי לתקן את זה. איך אני פותר את זה ואיזה עוד הבדלים יש בין השניים שכדאי לי לדעת מהם להבא? אני באופן אישי עובד עם גרסה 3 של powershell אבל אני רוצה לוודא שגם גרסאות ישנות יותר שלו (2 בעיקר) מצליחות גם... תודה לעוזרים. - -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השתמשתי ב-partitionmagic ליצירת partion חדש, לא כיביתי את האנטיוירוס ולכן כנראה נדפק התהליך, נוצר חדש אבל c: נהפך לי ללא נגיש - לא מעלה ווינדוס ולא ניתן לקרוא נתונים, האם יש רעיון כיצד להחלץ מהמצב (כשאני נכנס עם recovery console ועושה map הוא מראה לי את c ללא filesystem מוגדר ו-d נראה תקין) .
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
התקנתי את ה Vista Transformation Pack 6.0 וזה שינה לי את המסך של כיבוי המחשב שנראה עכשיו כמו בקובץ המצורף. בסופו של דבר מחקתי את VTP אבל זה נשאר ולא הצלחתי להחזיר את זה חזרה לרקע הכחול של XP. אני יודע שזה משני וכמעט ולא רואים את זה אבל אם יש דרך, אז למה לא .. אז למישהו יש מושג איך אפשר לחזור לישן והטוב? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-