Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. הורדתי תוכנה גדולה לא מזמת והיא הורדה כקבצי RAR ניסיתי לחלץ אותם לתיקיה כלשהיא מספר פעמים ולא הצלחתי. בסוף מצאתי את הקבצים וכל ההתקנות בתוך תיקיה מוסתרת במחשב שלי- כונן C- מסמכים והגדרות - USER- הגדרות מקומיות (LOCAL SETTINGS) - ובתוך תיקיית TEMP התקנתי את התוכנות והכל וראיתי שיש בנוסף להתקנות של התוכנות כל מיני דברים שלא שימושיים עבורי. עשיתי ניקוי דיסק לכונן C, הורדתי את התוכנה CCLEANER והקבצים הנ"ל לא נמחקו.. רציתי לדעת אם אפשר למחוק את כל הקבצים והתיקיות שמופיעות לי בתיקיית TEMP מהסיבה שהם תופסים לי הרבה מקום בכונן. אשמח לקבל תשובות ענייניות ומתוך ניסיון.. שיהיה לכולם לילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! כבר הרבה זמן שחיפשתי ערכת נושא יפה ונוצצת ל-XP שלי, עד שבסוף הבנתי שאין יותר טוב מה-Theme הקלאסי (Windows Standart). במאפיינים, כשמשנים את ערכת הנושא ניתן גם לשנות חלק מהעיצוב שלה (Appearance - Advanced), ובכך לייחד אותה מבחינת צבעים וכו'... הבעיה היא, שאם במקרה אני משנה משהו לערכים שלא נראים לי טוב מאוחר יותר ואני מעוניין להחזיר את ערכת הנושא כפי שהייתה בהתחלה - אי אפשר. אין אפשרות לחזור לערכים המקוריים, ולכן חשבתי על פשוט... להעתיק את ערכת הנושא באיזושהיא צורה ולעבוד רק עליה, או משהו בסגנון. מישהו מוכן לעזור לי בנושא? איך אני בכלל עושה כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. בכל פעם שאני פותל את האקפלורר או את האאוטלוק אקספרס מופיעה חלון שגיאה (מופיע בתמונות) ניסיתי גם להתקין MAXTHON אבל מופיעה הודעת שגיאה גם כן, וגם באימיול. הדפדפן היחיד שעובד הוא פיירפוקס מערכת ההפעלה היא WIN2000 תמונות: http://briefcase.walla.co.il/natim90
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
הדרק הזה שתמיד קופץ עם השאלה אם אני רוצה לשלוח דיווח לM$ על תוכנה שלא מגיבה(מקווה שהבנתם למה אני מתכוון)...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי XP ואין לי יוזרים במחשב (רק אני עצמי), וכשאני מתקין תוכנות אז חלקן מגיעות לתפריט התחלה דרך ALL USERS וחלקן דרך היוזר שלי אני רוצה לסדר אותם בתיקיות משלי בתפריט התחלה ושאלתי היא: האם יש דרך לאחד את כל התוכנות שנמצאות ב ALL USERS וב MY USER למקום אחד כך שאני אוכל לסדרם לפי הצרכים שלי?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל העמדה שלי אובייקטיבית לחלוטין אני אני לא בא לפרסם שום חברה אין לי שום נטיות כלפי MS לטוב ולרע אני לא פאנבוי של אף אחת מן החברות של מערכות ההפעלה בשוק ההתקנה: התקנה פשוטה מאוד יחסית למרות שאני הרבה אבל הרבה יותר אוהב את ההתקנה של XP , הרבה יותר נוחה והרבה יותר מהירה אנשים אם אתם רוצים להתקין ויסטה , תקחו את הזמן!! ואני לא צוחק עד שהדיסק נטען לוקח לו איזה 5 דקות ואז עוד פעם לוקח לו 5 דקות ואז רק הוא מתחיל להתקין ואת ההתקנה אני לא יודע כמה זמן , אני הלכתי מהבית , כשהגעתי זה סיים אהבתי מאוד את העיצוב , לגבי דרייבר של כרטיס מסך עוד לא בדקתי אם הוא זיהה אוטומטית בינתיים עובד לי יחסית חלק למרות שממבט ראשון אני מרגיש שXP יותר מהר אבל אני עדיין לא …
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מערכת הפעלה וינדוז XP. הורדתי דפדפן אינטרנט אקספלורר 7 (גירסה קודמת בטא 7). מאז ההתקנה אינני מצליחה לעבור בין השפות ע"י מקש ALT + SHIFT, רק בהחלפת שפה או בלחיצה ללא הרפיה על מקש SHIFT. מותקן סרגל כלים של גוגל, שהיה מותקן גם בגירסאות הקודמות ולא יצר כל בעיה. הגדרות מקשים : LEFT ALT + SHIFT. ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש, כנ"ל את סרגל הכלים של גוגל מחדש, ולא עזר. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה מבלי להוריד את סרגל הכלים?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא יודע למה !!! הוא פשוט לא נפתח לא משנה מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי יש לי בעיה בכיבוי המחשב במחשב יש לי WIN XP וכשאני לוחץ כיבוי המחשב מופעל מחדש בימקום להיתכבות עישיתי לו סריקת דיסק אבל בכל זאת הוא לא מיתכבה וגם הלכתי ללוח הבקרה ומיצריכת וחשמל וזה גם לא פטר את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
עד היום, המגרעה הראשית של רזולוציות UHD הייתה עבודה בסביבת ווינדוס. החל מהגרסה הבאה המגרעה הזאת צפויה להעלם - ווינדוס 9 תתמוך ברזולוציית 8K לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-9-%d7%aa%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%aa-8k-uhd/
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה, ה Language Bar פתאום נעלם לי מה Task bar ואני לא יכול להחזיר אותו בגלל שכול פעם אני נכנס לאפשרות ה Toolbars ולוחץ על Language Bar אז ה WINDOWS נטקע ועושה לי את ההודעה האם אני רוצה לשלוח את התקלה ל MICROSOFT.... הדרך היחידה שניתן להחזיר זה ב CONTROLE PANEL - Regional and language options, ושמה אני צריך לכבות אותו, ואז להדליק מחדש, אבל הוא לא מופיע ב TASK BAR אלה למעלה ב WINDOWS. איך אני יכול להחזיר אותו ולמה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ההורים שלי החליטו לנעול לי ת'מחשב בגלל שאני יותר מדי משתמש בו בעעע. תהיתי אם ניתן לעבור את הסיסמה + למצוא מה היא הסיסמה שהנחתי שתימצא ברג'יסטרי תודה ממש ענקית למי שיוכל לעוזר לי :-\
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אוקי , קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו (יכול להיות שכל העסק מתחיל מפה) וניגשתי להתקין את מערכת ההפעלה . ניסיתי בהתחלה להתקין XP אבל הוא כל הזמן נתקע בשלבים שונים של ההתקנה , בהתחלה חשדתי בכונן דיסקים , החלפתי אותו וגם לא עזר אחרי זה ניסיתי להתקין 98 ושוב פעם נתקע כל פעם בשלב אחר של ההתקנה בלי שום סיבה נראית לעין . בסוף ויתרתי הוצאתי את ההרדיסק התקנתי 98 על מחשב אחר , וחיברתי חזרה , באתי להריץ אבל הוא נתקע באמצע האתחול משום מה בלי שום סיבה (הפס הכחול-לבן למטה רץ אבל לא מגיב) ניסיתי במצב בטוח והוא רושם לי windows protecion error . לפני שהחזרתי את ההרדיסק הרצתי את ה98 על המחשב השני והוא עבד חלק . בנוסף מידי פעם כשאני מנסה להריץ את המחשב הוא מתחיל לכתוב לי כל מיני קודי אסקי מוזר…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא האנגלית של windows me ואני לא יכול לראות עברית בכלל ! בלוח הבקרה בregional and languige settings לא מופיע לי בכלל האפשרות של בחירת עברית. יש מלא שפות חוץ מעברית. מישהו יודע אם אפשר להוסיף עברית ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שהיה לי XP והמחשב היה ב-OC הכל עבד מצויין ויציב , ברגע שהתקנתי ויסטה המחשב עבד ממש גרוע (מלא הודעות שגיאה) ולקח לי זמן להבין שהבעייה מה-OC , ברגע שהחזרתי את ההגדרות בביוס ל-default הכל הסתדר וברגע שהחזרתי את ההגדרות ל-OC כל הבעיות חזרו , ניסיתי לשחק עם ההגדרות בביוס והצלחתי להגיע רק ל-FSB של 360 יציב לעומת 411 ב-XP , בכל מקרה הציון בחומרה נשאר תמיד זהה (כמובן שכל פעם אני לוחץ על "עדכן את התוצאה שלי") בקיצור ויסטה ו-OC הולכים ביחד ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית (ב VIRTUALBOX הראשי שלי זה WINDOWS XP 32 BIT עברית) קבעתי שהחלפת שפה תתצבע על ידי SHIFT+ ALT מאנגלית לעברית וההפך אבל כל פעם שאני מנסה להעביר שפה אני רציך ללחוץ קודם על הSHIFT ואז על ALT במקום מצב רגיל שזה ALT ואז SHIFT זה משגע אותי תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה אין לי את האפשרות בספרייה שכולה MP3 לסדר את הקבצים ע"פ MODIFIED?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני לא יכול לשנות את הערכת נושא ואני עכשיו תקוע עם הערכת נושא של הווינדוס קלאסיק בעיה די דבילית אני יודע אבל עדיין. בגלל ה-DEP אני לא יכול לשנות את ערכת הנושא אפילו ששיניתי שם את ההגדרה
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מעוניין להפריד בין המסמכים שלי לבין המערכת, כדי שבמקרה של שחזור המערכת עם גוסט המידע שלי לא יידרס. בעבר השתמשתי בהתקנה של XP שכללה סקריפט Unattended שהגדיר את מיקום Documents and Settings מראש על מחיצה אחרת. ב-Vista ניסיתי להשתמש במשהו דומה, אבל התוצאה הייתה שלא ניתן היה להתקין service packs. האם ב-Windows 7 יש פתרון נורמלי לצורך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה כבר הרבה זמן אבל היא כבר ממש התחילה להציק לי עכשיו: לאחר כמה שעות/ימים שהמחשב שלי דולק הוא מפסיק לתת לי את האפשרות לכתוב בעברית. כלומר, הוא במצב כתיבת אנגלית ולא משנה כמה ALT+SHIFT אני אעשה, הוא לא יעבור למצב כתיבת עברית, עד שאני אעשה ריסטרט למחשב. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. האם יש פתרון לבעייתי? אני נורא מקווה שכן ומאמין שאתם תוכלו לעזור... תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נכנס לאחותי איזה וירוס למחשב והרס את כל ה-XP, המחשב לא מצליח לעלות לא במצב בטוח ולא במצב רגיל וגם אם לפעמים הוא מצליח הוא פשוט נתקע וחייב להפעיל מחדש.. אין בעיות חומרה בדקתי גם על ידי תוכנות וגם ע"י שימוש בהפצות שונות של לינוקס. אני מעוניין לגבות חלק מהדברים בכונן לפני הפירמוט, יש אפשרות איכשהו לעלות את המערכת הפעלה, התקנה מחדש היא גם אופציה(רק של programfiles לא ימחק, כי יש שם גם דברים שצורכים גיבוי) כרגע גיבוי ע"י לינוקס משום מה לא מצליח. תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-