עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amitdavidi,

שלום היה לי וינדוס XP והוספתי עוד דיסק קשיח אז התקנתי וינדוס על החדש.אבל בכל זאת,רציתי עדיין להיכנס לישן ולבדוק בו כל מיני דברים.הבעיה הייתה שמלא דברים לא עבדו והכל בקושי זז.אז התחלתי עם התקנת תיקון(שמתחילים כמו התקנה רגילה אבל בבחירת כונן יש אפשרות לתיקון)וזה פשוט נתקע לי על 34 דקות.השארתי את זה כל הלילה דולק ובבוקר זה היה לי על 33 דקות.אני ניסיתי להפעיל את ההתקנת תיקון כמה פעמים,והשתמשתי ב2 דיסקים מקוריים של וינדוס,אבל למרות זאת,זה לא הצליח. יש פיתרונות?

2. באופן כללי, האם יש חשיבות למערכת ההפעלה, או שיש דרייברים לכל סוגי מערכות ההפעלה ? ובאופן ספציפי, האם ויסטה 64 ביט תתמוך בכרטיס הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  3. Started by Y-T-M,

אוקיי יש לי מחשב 64 ביט ואני רוצה להתקין עליו xp אבל יש לי של 32 ביט השאלה שלי אם אני יתקין את ה32 ביט זה יוריד את איכות ביצועי המחשב שלי? ועוד שאלה זה אם זה בכלל יעלה?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by poltergeits,

התעסקתי בלוח בקרה קצת ונוסף לי מין כונן כזה שרשום עליו .. בקיצר ראו בתמונה /\ /\ [attachment deleted by admin]

5. Started by bykeking,

אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת אבל אני צריך ללחוץ המון פעמים על האייקון בשביל שהיא תעבוד. אני גם רואה בתהליכים בקונטרול אלט דליט שהיא מופיעה הרבה פעמים. עכשיו אני מנסה להפעיל אותה והווינדוס סוגר אותה אוטומטית... אם אני לוחץ על האייקון ואז מחזיק את האנטר אני רואה המון פעמים את היישום בתהליכים ואז כשאני עוזב הוא נסגר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. לפני איזה שבוע שבועיים ראיתי באתר ישראלי (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה את האתר אם כן אני ישים) מאמר שהסביר איך ליצור חשבון חדש בווינדוס שמיועד למשחקים הסבירו שם על איך לבטל את כל הגראפיקה של ווינדוס איך לבטל כל מיני דברים לא נחוצים וכו' עכשיו השאלה שלי היא אם אני עושה LOG OUT מהחשביון הרגיל שלי ועובר לחשבון "מחשקים" ומתחיל לשחק עדיין כל התוכנות וכל התהליכים של החשבון השני נשארים פתוחים אז מה הקטע?? לא הבנתי איך ע"י יצירת עוד חשבון זה מקל על המשחקים!! תודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני שוקל על להתקין ויסטה... השאלה היא מה קורה עם כל הקטע הזה של ה32 ביט וה64 ביט... יש הבדל בהתקנות?? או שאני קונה לדוגמא את אולטימט..אז בהתקנה אני בוחר 32 או 64...איך זה בדיוק הולך.?. וגם צריך להביא דרייברים ותוכנות שונות לויסטה 64??

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. לפי מה שקראתי בכתבה באתר, מייקרוסופט הודיעה שהיא תאפשר לשדרג את ויסטה ל- 7.0 בחינם או כמעט בחינם. לפי מה שעוד קראתי, המחיר של מערכת ההפעלה צפוי להיות 200 דולר.. שזה בערך 700 ומשו שקל... לפיכך, אם מחר אני רוכש ביחד עם מחשב חדש ויסטה (במחיר של 450 שח בערך) זה אומר שכאשר 7.0 תצא, אני אוכל לשדרג בחינם ובעצם להרוויח פה את הפרשי המחיר. האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. שלום לאחר התקנת SP2 בחלונות XP-Proff סרביס ICS אינו עולה ולכן לא ניתן להפעיל את ה- FireWall שגיאה 10047 אודה למי שיוכל לעזור - מנחם

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by hararim,

מישהו יודע מתי אמור לצאת?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. נמצא ב CONTROL PANEL במקום הדפדפן ( XP SP2 ? מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by Avi313,

מצטער, לא יכולתי למצוא כותרת שמסבירה יותר טוב. עוד מעט אני קונה מחשב חדש, ואני מוסיף למחשב הזה את ההארדיסק שלי+ 160 גי'גה של הארדיסק חדש. עכשיו ההארדיסק שלי מלא, ואני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו, יש אפשרות "למזג", כביכול, את שני ההארדיסקים לכונן אחד מבלי שהחומר על ההארדיסק הישן ימחק?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  13. טוב אז כה דודה שלי קנתה מחשב מקיאספי, והם לא רצו לשלם על התקנה וכל החרטה הזה אז הבאו את המחשב אלי. אני שיש לי מחשב יחסית ישן (2.4B) תמיד שהייתי מתקין לא הייתי ניתקל בבעיות מיוכדות אבל נראה שבמחשבים החדשים העיניין יותר מסובח. קודם כל אני הייתי צריך להתקין דריבר להרדיסק (SATA), היסתבחתי איזה שעה עד שסיחקתי קצת עם PRTICTION MAGIN והסתדר לי. עכשיו כשאני מתחיל את ההתקנה של הוינדואס הוא חושב איזה דקה ואז יש לי מסך כחול עם שגיאה שאומרת שאני צריך לנקות את הארדיסק מוירוסים או לעשות לו בדיקה( CHKDISK) עשיתי הכל שום דבר לא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות!! וחשוב לציין שהצלחתי להתקין וינדואס 98, ואיתו הארדיסק עובר רגיל. טוב אני מקווה שמישהו ידע איך לעזור לי, אני ניסיתי כבר הכל. לדעתי צ…

14. היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by LeftRight,

אני מפרמט וזה מעתיק את ההתקנה עושה ריסט רגיל ואז במום לעלות את ההתקנה הוא שוב עושה פרמוט מה זה?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by dd7,

1. האם קיימת אופציה למצב שינה שברגע שמזיזים את העכבר או לוחצים על משו אז מראה את השמות משתמשים איפה שלוחצים ססימא ומתחברים..ז"א שרק אני יודע את הסיסמא אני יכול להכנס, עכשיו שיהיה אפשרות שבזמן שינה שאימיול יעבוד וכל מיני תוכנות אם כן איך? 2. אם אפשר את האופציה הנ"ל האם יש אפשרו לטיימר שבשעה מסויימת הוא יתנתק או יכנס למצב שינה? מקווה שניסחתי טוב את השאלה תקנו אותי אם אני טועה תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  17. שלום. לא מזמן חיברתי התקן למחשב ויצא לי חלון להתקנת הדרייבר להתקן. הוא לא מצא את הדרייבר ואני בטעות סימנתי שלא יראה לי את ההודעה הזאת שנית. עכשיו יש לי את הדרייברים אבל אני לא מוצא את ההתקן. איפה אני יכול ליראות את כל ההתקנים שלא הותקנו כראוי בוינדוס? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. מחפש גירסה טובה קלה אם אפשר לקבל קישור לאימיול או תשם אני נורא יודה לכם.. או גירסה טובה שעולה לבד ללא דיסקים.. אנגלית או עברית לא משנה לי... תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

יש במחשב של אחותי בעיה, המקלדת לא עובדת, אבל כל מקלדת. זאת אומרת שהבעיה לא במקלדת אלה, בווינדואוס או בלוח אם... אין לי מוסג. האם למישהו יש פיתרון, או אפילו דרך לבדוק מה מקור הבעיה אני מאוד ישמח אם הוא יעזור לי! wait for comment

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. שלום, יש לאחותי מחשב נייד מסוג hp pavilion dv6000 עם מערכת ויסטה. המערכת כנראה הורידה באופן אוטומטי עדכונים ולפני ההדלקה היא מנסה להתקין אותם. אבל זה לא מצליח, זה חושב שעה ואז עושה ריסט וכך חוזר על עצמו. ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE וזה עדין עובר דרך ההתקנה של העידכונים. ניסתי גם להפעיל SAME MODE עם command prompt כדי לנסות לעשות שחזור מערכת, אבל משום מה זה לא נותן לי לכתוב פקודה ושוב מגיע לעדכונים. אני לא יודע מה לעשות!! לא אכפת לי לפרמט אבל אני חייב קודם לגבות שם דברים.. תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by Shay17,

ההודעה הזאת עולה לי שאני מנסה למחוק http://img233.imageshack.us/img233/5187/93897533wc8.jpg

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by eo178,

שלום קניתי מחשב שהיה מותקן עליו SP2 , אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את SP1 אבל יש בעיה קטנה אני מכניס את דיסק ההפעלה (מקורי) הוא מעלה את כל הדריברים הנחוצים ואז שהוא מסיים מופיע לי מסך שהוא לא מזהה שיש כוננים קשיחים במחשב ואז מוציא אותי מההתקנה הכוננים שיש ברשותי הם בטכנולוגית SATA נכנסתי לביוס (לוח של אינטל D955-XBK ) ואני רואה שהוא כן מזהה את כל הכוננים גם את האופטים יש לי שני דיסקטים אחד RAID DRIVER sata controller והשני RAID DRIVER matrix storage technology נאמר לי כאשר מע' ההפעלה מעלה את הדריברים יש ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט הדיסקט sata controller לא מבצע כלום ודיסקט matrix storage technology כן מבצע אבל הוא נותן לי לבחור ידנית מה להתקין ואני לא י…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. אחים שלי אני חייב עזרה מזה דחופה ! פתאום בא לי תקלה למחשב... לכו תבינו את המחשבים האלה... בקיצור.. אני בא לפתוח תיקייה וזה פותח לי חיפוש.. ככה זה בכל התיקיות אני מתחיל להתחרפן!!! אני כל פעם צריך לעשות על התיקייה קליק ימני ופתח!!! (העדפות הראשונה של התיקייה זה "חיפוש" ולא "פתח") בבקששהה.. תעזור לי!!!! רם.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  24. שלום לכם חברי פורום יקרים. לאחרונה שמתי לב שמופיע לי תהליך מעצבן ברשימת התהליכים של מערכת ההפעלה שלי. התהליך הנ"ל הוא = WLLOGINPROXY.EXE והוא מופיע לי בכל הפעלה של מערכת ההפעלה, ערכתי חיפוש בגוגל והבנתי שזהו תהליך שקשור לWINDOWS LIVE MESSENGER. שמתי לב גם שכשהתהליך הזה רץ ברקע, הגלישה מאוד איטית, ואתרים לא עולים, כשאני מגיע למנהל המשימות וסוגר ידנית את התהליך הזה, הכל חוזר לנורמליות, גלישה מהירה מאוד וחלקה ושום בעיות בהעלאת אתרים. הבעייה היא שאין לי מושג איך לגרום לתהליך הזה לא לעלות ביחד עם מערכת ההפעלה, זה לא מופיע בSTARTUP ולא בSERVICES... עזרו לי בבקשה להיפטר מהדבר המעיק הזה... תודה.

25. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הקטגוריה המתאימה אבל ננסה בכל זאת: המחשב שלי בעבודה מחובר כמובן לרשת של העבודה. יש לי כונן במחשב עם תיקיה מוסתרת שאין לי גישה אליה (לא כונן רשת) איך אני יכול להכנס אליה ? כאשר אני לוחץ על הסיפריה מופיעה לי הודעה שהכניסה מוגבלת!!! תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים