עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pyr0,

האם מתוכננת איזה SP לxp x64 באופק? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום מידע בנושא, הרי אין קשר בין SP3 של xp x86 לxp x64. *למי שלא יודע, הקרנל של xp x64 הוא כמו של server 2003 והם חולקים את אותם הservice packs

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by MrHicUp,

קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=989 מצויין שם שויסטה 32 ביט תרוץ לאט יותר כאשר משתמשים בPAE. מה לגבי ויסטה 64BIT? אין צורך בPAE, אני מניח(?). לכן היא גם תרוץ מהר יותר ותזהה את כל ה4 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by מוקיון1,

רציתי לדעת אם יצאו עוד גרסאות של XP מעבר לשנת 2002 2003 או שכל הXP הם מהשנים האלו ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. אני רוצה למחוק את הווינדוס שנמצא בכונן מסויים ובמקומו להתקין ווינדוס אחר, מבלי לאבד את המידע שנמצא על אותו כונן. אפשר לעשות את זה?

5. שלום לכם יש לי בעיה די מציקה בוויסטה. נגיד ואני רוצה להכנס שנמצאת בתוך program files בכונן D אז אני נכנס למחשב שלי וזה פותח לי חלון חדש. ואז אני נכנס מהמחשב שלי לD וזה פותח לי עוד חלון ואז אני נכנס לprogram files וזה פותח לי עוד חלון. בקיצור רציתי לדעת איך אני עושה שלא יפתח לי כל פעם חלון חדש. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. שלום חבר'ס, [המפרט שלי בצד] אני משתמש בויסטה x64 כבר קרוב לחודש... הכל היה בסדר בזמן האחרון זה נהיה איטי נורא !! בלתי נסבל !! עכשיו קראתי הרבה הרבה דברים בגוגל על כך... מה שעשיתי זה: 1. ביטליתי Indexing ב 2 הכוננים [c+d] 2. בDevice Manager עשיתי Enable advance performace לכונן הקשיח שלי 3. ביטלתי Superfetch 4. ביטלתי Windows Defender 5. ביטלתי ב Services את Windows Search 6. ביטלתי את ה איחוי היומי בלילה אם אני זוכר נכון זה הכל : ******************* בעיית האיטיות נפתרה... והדיסק כבר הפסיק כל הזמן לעבוד... השאלה שלי, האם עשיתי פה משהו שהוריד לי ביצועי מחשב, משהו לא בריא למחשב, ובכלל משהו לא טוב?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by dagish,

שלום לכולם, ניסיתי להפעיל קובץ avi ב-media player על מחשב נייד שמריץ vista home basic אבל קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6336 Application Timestamp: 46a16548 Fault Module Name: StackHash_b9fc Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00000001 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Locale ID: 1037 Additional Information 1: b9fc Additional Information 2: c9c339152d89f2ba0d4df3a25cac345a Additional Information 3: d43f Additional Information 4: 7959c85a74d494c599a44305a035ffb9 קבצים מסוגים אחרים (m…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by barlevi321,

שלום לכם. לאחרונה התקנתי במחשב שלי sp3, הייתי רוצה לדעת מה יש ב- sp3 כאילו אילו שיפורים חדשים שמו שם. מה הבדל בין sp2 ל- sp3? האם כדי להתקין את sp3? בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי תקלה קטנה ומעצבנת נעלמה המעטפה בסרגל הכלים (ליד השעון) בקבלת דואר חדש ולא מצליח להחזיר אותה, יש למישהו רעיון? אופיס 2000 בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. Started by polkmen,

אני מבקש את עזרתכם להתקין חלונות 2000 על XP. כלומר במקום הXP. אני יודע שצריך להכין 4 דיסקטים לביצוע BOOT, אז יש לי אותם, הכל טוב ויפה עד שהמחשב מבקש להכניס את הCD. אני מכניס את הCD ושם נתקעת ההתקנה. זה קרה עם שני דיסקים שונים. יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  11. שלום רב, את התקנת מערכת ההפעלה במחשב שלי לא אני ביצעתי, אלא אדם אחר. אותו אדם כתב ג'יבריש על המקלדת כשהתקין את המערכת והדבר מציק לי מאוד, מפני שארצה לראות את שם משפחתי או כל דבר אחר שאחליט עליו, במקום... מה גם שתוכנות אחרות שעל המחשב "מקבלות את המידע" ונפתחות תחת השם הקיים, כולל כתובות הפקס וכו'... הדבק מאוד-מאוד מציק לי ונאמר לי שאוכל לשנות את השם גם מבלי לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. התוכלו לעזור לי בנושא ולהדריך אותי כיצד לשנות את השם המעצבן? התמונה עם סימון הבעיה: http://img163.imageshack.us/my.php?image=untitled6hr.jpg בתודה, מתחילון.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. Started by kipi25,

שלום, אני לא כל כך יודע לאן לשייך את השאלה, אבל ננסה כאן: איזה גרסת WINDOWS הכי כדאי ומולץ להתקין על מחשב חדש עם מעבד אינטל 920D (כפול ליבה)?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  13. קודם כל, אני מבקש עזרה מיקצועית! אני לא מעוניין בתגובות של אילו הלא בטוחים ב-100% (או לפחות 95% ) במה שהם מציעים! כידוע, נושא ה-Pagefile כבר מוצא בפורומים ברחבי העולם, אין סוף גרסאות ודעות על גודלו ומיקומו האידיאלים. אשמח לתגובות מאילו שתוכן הקישורים הבאים הוא מובן מאליו עבורם: http://www.petri.co.il/pagefile_optimization.htm http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;889654 מס' פרטים רלוונטיים: מערכת ההפעלה - Windows XP Pro x64. זיכרון - 1GB 2 כוננים קשיחים: 1 - WD Raptor 74GB 10k - עליו מערכת ההפעלה. (SATA1) 2 - WD 160GB SATA1 - בשימוש לעיתים רחוקות. 2 הדיסקים נמצאים על אותו הבקר. בבקשה התייחסו לכך שעל כל דיסק קיימת מחיצה אחת בלבד (זאת לא המ…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי כול הזמן בעיות בלראות כול מיני טרילרים של סרטים ולראות סרטים מצחיקים כאלה במקום הסרט רואים קטמים ירוקים כאלה אבל שומעים את המוזיקה מה עושים כי קודקים יש לי!! יש לי את klcodec271f.exe מותכן במחשב!!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by berner,

חברים שלום וחג חרות שמח בצעתי עדכון לחלונות שלי ועדכנתי את הפדפן החדש כאשר אני מנסה להפעילו הוא נפתח ומודיע לי שהוא מתחבר ובזה נגמר הפעולה והחלון תקוע רק ע"י גישה למנהל השולחן והסרה מביצועים אני מצליח להורידו מי נתקל בבעיה בצעתי עדכון מחדש וזה לא עוזר בברכה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by Double_N,

בעת שהתקנתי מערכת הפעלה נוספת , לינוקס, בטעות מחקתי מספר קבצי מערכת בווינדוס. אופציית "שחזור מערכת" לא הצליחה לעזור לי, אבל בעזרת הדיסק של ווינדוס הצלחתי לגרום לו לעבוד, אבל הבעיה העיקרית היא שאין סאונד. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול, וזה לא עוזר, כנראה שזה בגלל קבצי המערכת שנמחקו... מישהו יודע איך לשחזר את הקבצים האלה \ לסדר את הקול ? בתודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. הוא לא מופיע בביוס ... אין לי שם Cool n Quiet יש איזה דרך לבטל?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. לא יודע אם נעלם לי או שלא היה לי מהתחלה, אבל אני צריך שיהיה לי אפשרות לעשות "חדש" notepad. מסמך חדש של נוטפד. יש תמונה מצורפת. איך אני מוסיף שאני אוכל לפתוח NOTEPAD חדש? הנה התמונה: http://img401.imageshack.us/img401/3333/untitledlo0.jpg

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. Started by 1900GT,

נערך ע"י Decktor עקב תוכן לא חוקי. שלום, יש לקרוב משפחה שלי שנמצא בחו"ל בעיה במחשב. לפי מה שהוא אומר הוא כיבה את המחשב ויום למחרת והווינדוס לא עולה (VISTA). הבעיה שיש לו חומר מאוד חשוב על המחשב ולכן אסור לו לפרמט את המחשב. הוא מלא דברים ולא עזר אז חשבתי אולי להפעיל מערכת הפעלה חיצונית (על CD או USB) ולנסות דרכה להעביר את הקבצים. אני בעבר השתמשתי ERD COMMANDER 205 V 5.0 BOOT CD למשהו אחר נקראה לכם שהיא תוכל לעזור לו? זה די דחוף לו כי זה חומר של העבודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by the red dragon,

http://img64.imageshack.us/my.php?image=ssiu1.jpg לא שזה סתם לא מוחק כי הקובץ הזה נמא בשימוש הוא מהשו........ זה כותב לא נמצא פריט ??? :-\ ............ מה זזההה.......... ?? מה אני עושה כדי למחוק את זה??? סתכלו בתמונה...... תודה לעזורים [attachment deleted by admin]

21. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה דרך להגדיר ברג'יסטרי שכל תוכנה או משחק וכו' שמתקינים על המחשב יותקן ישירות במחיצה קבועה,לא בכונן C כמו שזה כרגע כברירת מחדל????

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by Sepsis,

אהלן, אני מחפש אתר שניתן להוריד בו Screen Savers מגניבים (חינמי). מישהו מכיר משהו טוב? (חיפשתי בגוגל ובסטיקי ולא מצאתי משהו מעניין). תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. יש לי כמה שאלות בנושא התקנה של XP וויסטה על אותה מערכת. יש לי מחשב חדש יחסית ובו יש 2 כוננים 1 של 160 GB והשני של 250 GB, אני מעוניין להתקין יחד את XP ואת ויסטה (אני לא מתקין רק ויסטה כי עדיין אין דרייברים לכל החומרה שלי - מדפסת HP לדוגנא). 1. האם אפשר להקצות Partition מסויים שיהיה משותף לשתי המערכות ? (הכוונה היא לנהל תיקית My Document אחת משותפת) והאם זה ממולץ ? 2. איך אפשר לקבוע העדפת אפשרויות במסך המעצבן הזה ששעולה עם המחשב ונותן 30 שניות לבחור שלא להיכנס לויסטה ? האם ניתן לערוך את האפשרויות ? 3. כיצד אתם ממליצים לי לחלק את נפח האחסון ? הערה : ניסיתי כבר את ההתקנה הזו בגרסת הבטא של ויסטה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

תגידי בויסטה המקורית שקונים מהחנות באתחול שלה צריך להיות לוגו של הויסטה כמו באקספי?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. רציתי לדעת אם היה לכם בעיה באיזה תוכנה בהתקנה או משהו בסגנון (בהקשר שהבעיה נובעת בגלל ויסטה)....?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.