Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעייה קשה ומוזרה באקספלורר מגירסה 6 כל פעם שאני פותח תיקייה של קבצי וידאו ולוחץ על אחד הקבצים אפילו ללא להפעיל האקספלורר קורס זה קורה כמעט בכל הקבצי וידאו שלי וזה מוזר מאוד כי עד לא מזמן זה לא קרה זה קורה בעיקר בקבצים של סדרות שמקודדות ב XVID
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי וידאוס XP - SP2 לחצתי על איזה קובץ שהורדתי, כנראה שהוא וירוס ומאותו רגע המחשב עושה ריסטרטים בלי להגיע לוינדאוס. הוא מגיע למסך השחור שמאפשר בחירת SAFE וכדומה אבל זה לא עוזר כי עדיין עושה ריססטרט. שמתי את הדיסק התקנה של וינדאוס וניסיתי REPAIR. בנוסף עשיתי Chkdsk /R שום דבר לא עזר... יש לי מישהו פתרון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הסמלים באיקונים של כול האתרים בשולחן העבודה שלי נעלמו, ובימקום יש בכולם את הסמל של INTERNET EXPLORER גם שאני גורר את הכתובת אתר עם הסמל לשולחן העבודה הסמל לא עובר איתו אך אני מחזיר את הסמלים לאיקונים של האתרים בשוחן העבודה ?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כבר הצלחתי להתקין בדול בוט גם ויסטה וגם 7 והכל עבד סבבה עשיתי כניסות בעזרת easybcd ויוכלתי להיכנס גם לויסטה וגם ל7 עכשיו ה7 התחיל לעשות לי קצת בעיות אז אמרתי נפרמט אותו. הכנסתי תדיסק של 7 בחרתי תמחיצה שעליה ה7 מותקנת ועשיתי דליט ועשיתי נקסט ואז זה התחיל להתקין(ככה גם עשיתי פעם קודמת) הוא סיים להתקין את ה7 עשה ריבוט ולא משנה אם אני מעלה אותו מדיסק של ויסטה או 7 או אומר לו לעלות מההארדיסק הוא רושם את ההודעת שגיאה הבאה: "Disk Boot Failur, Insert system Disk And Press Enter" וכמובן לא משנה איזה ווינדווס אני מכניס ועושה אנטר שום דבר!הוא חוזר על הודעת שגיאה...אמרתי לו לעלות מהארדיסק ומה לא ותמיד אותו דבר..! אבא שלי אומר שאו שהלך ההארדיסק או שנדפק הבוט בלוק ולמרות שאני מכוון אות…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה התקנתי במחשב שלי sp3, הייתי רוצה לדעת מה יש ב- sp3 כאילו אילו שיפורים חדשים שמו שם. מה הבדל בין sp2 ל- sp3? האם כדי להתקין את sp3? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מצטער, לא יכולתי למצוא כותרת שמסבירה יותר טוב. עוד מעט אני קונה מחשב חדש, ואני מוסיף למחשב הזה את ההארדיסק שלי+ 160 גי'גה של הארדיסק חדש. עכשיו ההארדיסק שלי מלא, ואני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו, יש אפשרות "למזג", כביכול, את שני ההארדיסקים לכונן אחד מבלי שהחומר על ההארדיסק הישן ימחק?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מתחיל לעצבן כאשר אני מעביר משפה אחת לשפה שניה דרך SHIFT+ALT שמופיע לי פעמיים אנגלית וזה נותן רושם שזה לא מתחלף אך בעצם זה עובר מUS ל AUSTRALIA. הששאלה שלי היא כזאת.. ישנה אפשרות לבטל את אחת מהשפות הללו שלא יופיעו בבחירת השפות? כרגע זה מופיע כך אך חייב לציין שבSETTING של השפות הUS לא מופיע, מחקתי אותו בעזרת REMOVE תודה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
ככה בהתחלה הויסטה רשם לי שיש לי מפתח מוצר שמישו אחר משמתמש בו ושאני צריך חדש עכשיו לא התייחסתי ועכשיו נשארו לי 8 ימים : :'( עכשיו אמרו לי שאני צריך לקנות חדש ואין לי כסף עכשיו 1000 שקל על ויסטה מבינים.? האם יש פריצה פאץ' משו?? אני חייייב... בבקשה אני חייבבבבבב עכשיו במידה ואין דרך לעשות כלום מה ההבדל בין 64 ל32 ביט? (המעבד שלי תומך) שווה לקנות יותר את ה64? יש לי כרגע אולטימט 32, אם אני קונה 64 זה יתקין ואני יצטרך להתקין הכל מחדש?? או שזה יוסיף פשוט כמה דברים?? תדהו רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
צרפתי קובץ המראה את כל היישומים שנפתחים בזמן הפעלת המחשב שלי(LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
נערך ע"י Decktor עקב תוכן לא חוקי. שלום, יש לקרוב משפחה שלי שנמצא בחו"ל בעיה במחשב. לפי מה שהוא אומר הוא כיבה את המחשב ויום למחרת והווינדוס לא עולה (VISTA). הבעיה שיש לו חומר מאוד חשוב על המחשב ולכן אסור לו לפרמט את המחשב. הוא מלא דברים ולא עזר אז חשבתי אולי להפעיל מערכת הפעלה חיצונית (על CD או USB) ולנסות דרכה להעביר את הקבצים. אני בעבר השתמשתי ERD COMMANDER 205 V 5.0 BOOT CD למשהו אחר נקראה לכם שהיא תוכל לעזור לו? זה די דחוף לו כי זה חומר של העבודה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט מחשב (לא שלי) פנטיום 4 1.7GHZ, ואז להתקין עליו ווינדווס. הכנסתי את הדיסק של הווינדווס, ובשום שלב בעלייה של המחשב הוא לא שואל אותי אם אני רוצה לעשות "Boot" מה CD. אז העליתי את המערכת הפעלה שכבר קיימת, וניסיתי לפרמט את הכוננים דרך ה"מחשב שלי" אבל כל פעם שאני מנסה לעשות פורמט לאחד הכוננים, הוא אומר לי שמשהו חוסם אותו, שמשהו משתמש בתוכנה.. הכוננים היו משותפים אבל הורדתי להם את השיתוף וניתקתי את הכבל רשת וזה גם לא עזר. בקיצור, אני חייב עזרה עם זה בדחיפות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח!!! תודה, גיא!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
1. האם קיימת אופציה למצב שינה שברגע שמזיזים את העכבר או לוחצים על משו אז מראה את השמות משתמשים איפה שלוחצים ססימא ומתחברים..ז"א שרק אני יודע את הסיסמא אני יכול להכנס, עכשיו שיהיה אפשרות שבזמן שינה שאימיול יעבוד וכל מיני תוכנות אם כן איך? 2. אם אפשר את האופציה הנ"ל האם יש אפשרו לטיימר שבשעה מסויימת הוא יתנתק או יכנס למצב שינה? מקווה שניסחתי טוב את השאלה תקנו אותי אם אני טועה תודה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תגידו...אם אני אוסיף עוד ג'יגה זיכרון אז הביצועים בויסטה(בעיקר במשחקים..)יהיו לפחות,או אולי אפילו יותר טובים מאשר הם ב-xp כמו שהם עכשיו עם ג'יגה אחד?או שזה תלוי בעוד דברים חוץ מזיכרון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי משום מה כונן C שלי כשאני מנסה להכנס אליו לא מגיב ואני חייב לסגור את התהליך ידנית.הוא כן נותן לעשות PROPERTIES וכל שאר המחיצות בסדר. אשמח לכל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שאלה שניה: אחרי התקנת win7 בעברית (ultimate), יש אפשרות לשנות אותו לאנגלית (יענו, התפריטים והכל)? תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ישן ולהתקין לו Windows XP, אבל כשאני מפעיל את תהליך ההתקנה, המחשב מודיע לי על טעות עוד לפני שאני מגיע לשלב של הפרמוט. צירפתי תמונה של ההודעה שאני מקבל. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הקטגוריה המתאימה אבל ננסה בכל זאת: המחשב שלי בעבודה מחובר כמובן לרשת של העבודה. יש לי כונן במחשב עם תיקיה מוסתרת שאין לי גישה אליה (לא כונן רשת) איך אני יכול להכנס אליה ? כאשר אני לוחץ על הסיפריה מופיעה לי הודעה שהכניסה מוגבלת!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מערכת של קונרו ואני בדילמה איזה ווינדוס להתקין לה ... או רגיל או 64 ביט ... עכשיו רציתי לדעת עם ה 6300 הוא 64 ביט.. ועם כן אז איך ווינדוס של 64 ביט ישפיע על הביצועים של המחשב לעומת ווינדוס רגיל של xp
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
כמו שיש ב-XP.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן התחילו לי כל הבעיות האלה וזה בטח נגרם לי מווירוסים... אז כל מיני דברים לא עובדים עכשיו כמו שצריך.... אז הורדתי AVG וזה מצא לי 6 ווירוסים סוסים טרויינים הצלחתי למחוק אותם אבל עדין יש את אותם הבעיות... אז כשאני לוחץ קליק ימני ואז בוחר בNEW אז זה לא מראה לי את הסמלים... תמונה: http://img141.imageshack.us/my.php?image=21919842.png כשאני נכנס לתיקייה אז פתאום זה יוצא לי ממנה ומראה לי את ההודעה הזאתי תמונה: http://img150.imageshack.us/my.php?image=93853360.png וגם לרוב זה יוצא לי מכל התיקיות ומראה לי רק את התמונה של שולחן העבודה בלי סמלים עליו או שורת ההתחל למספר שניות ואז כשזה חוזר לעצמו זה לפעמים מראה לי את ההודעה הקודמת... תמונה: http://img141.imageshack…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי בעיה ממש רצינית ומשונה כאשר אני לוחץ לחצן ימיני על כונן D שלי במחשב יש ג'יבריש משונה כזה חשבתי לעצמי אולי זה בעיה בשפה אז התקנתי את השפה העברית אבל עדיין הבעיה קיימת. הינה תמונה כדי שתבינו למה אני מתכוון: בהתחלה הבעיה הייתה בשתי הכוננים ורק בהם אחרי שפירמטתי את המחשב והשתמשתי בכונן D ככונן גיבוי וב C בצעתי פירמוט הבעיה נעלמה מכונן C אך נשארה בD
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מגבה הכל מריץ תדיסק הכל בסדר..ואז יש את השלב שצריך ללחוץ על "d" כדי למחוק את הכונן שמסומן..פה יש את הבעיה.. אני לוחץ על די..והכונן מסומן..הכל בסדר..ואז זה מעביר אותי למסך אחר שהאפשרות היחידה שלי זה אנטר..ושאני לוחץ אנטר זה מחזיר אותי לתפריט של הפרמוט או להתקין תווינדוס במקום הרוצי..הנה התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני פותח קובץ ומופיע לי שיגאה כל פעם אמרו לי צריך קידוד UTF8 הורדתי תוכנה ואני פותח אותה וזה רושם לי ככה יש לי ווינדוס אקס פי בעברית !
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
חברים!!! אז ככה... הבעיה שלי לא מסובכת כל כך... פשוט אין לי מושג איך אני פותר את הבעיה המעצבנת!!! אתם בטח מכירים שאתם לוחצים כפתור ימני על קובץ, קיצור דרך כדי להיכנס לשם... הבעיה שלי היא שתמיד אבל תמיד היה לי באפשרויות אופציה Open לאחר התקנה מחדש של המחשב - אין Open אלא רק Open With!!! איך אני מסדר את הבעיה הזאת?!!? הצילו...... מקווה שמשהו יוכל לעזור לי!!! בתודה אדי נ.ב צירפתי תמונה לבעיה... הנה אני מנסה להיכנס לתוך כונן c ואין לי אפשרות של Open! אלא רק Open With!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-