Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
איך לעזזל עושים את זה??? יש לי אקספלורר גירסה 6.0 ואני רוצה לשים גירסה 5 עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את ה5 כי יש גירסה מתקדמת יותר.... למישהוא יש רעיון??
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שה msi שלי איכשהו נדפק קשות...וכל דבר שמתקינים דרכו אני לא יכול להתקין וגם לא להסיר דברים שהתקנתי דרכו-הוא מקפיץ הודעות שגיאה בטענה שאני נמצא במצב בטוח ועוד דברים שאין לי מושג מאיפה הוא ממציא אותם, רציתי למחוק את ה msi שלי ולהתקין אחד אחר,אבל אחרי חיפוש רב ברשת לא מצאתי דרך למחוק אותו או לעשות לו reinstall לפחות. בבקשה תצילו אותי - אתם הדבר האחרון שעומד לפני פירמוט :-[
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, בנסיון לפתור בעיה בווינדוז ויסטה אולטימייט שיש לי, ניסיתי לנטרל את "חוסם התכניות בזמן איתחול". יש לזה אייקון קטן שעולה תמיד עם הווינדוז. המחשב עשה ריסטרט ואחרי שהוא עלה שום דבר הוא לא מזהה - לא כרטיס קול, לא כרטיס רשת וכו. אם אני בא לעשות שחזור מערכת - הוא אומר שהתוכנה לא אקטיבית כי ניטרלתי אותה. בקיצור - כל דבר שאני מנסה לעשות - הוא אומר לי שזה לא זמין. מישהו יכול לומר לי איך אני מגיע שוב לאותו "חוסם התכניות בזמן איתחול" כדי לאפשר את כל אותן התכניות שניטרלתי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לשנות את כל התיקיות כך שבכולן כל הפריטים יופיעו כמשבצות. כרגע כל פעם שאני פותח או נכנס לתיקיה בפעם הראשונה כל הפריטים מופיעם כרשימה. ניסיתי לחפש איך אפשר לשנות את ההגדרות לכל התיקיות אבל לא מצאתי. הדרך היחידה שעבדה לי הייתה בעזרת הלחצן הימני של העכבר, אבל בדרך הזאת ההגדרות משתנות רק לאותה התיקיה, ואני לא מתכנן לעבור על כל התיקיות במחשב... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה התקנתי במחשב שלי sp3, הייתי רוצה לדעת מה יש ב- sp3 כאילו אילו שיפורים חדשים שמו שם. מה הבדל בין sp2 ל- sp3? האם כדי להתקין את sp3? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בדקך כלל המסך הכחול מופיע אחרי החיבור לאינטנרט ,ישר אחרי החיבור ,היום הופיע אחרי איזה 7 שעות ,בדקתי קובץ מינידמפ ו הוא רושם NETMOTCM.SYS . צריך המלצה בנוגע לעניין ,מה לעשות איך לפתור את הבעיה . יש לי מודם בחיבור USB ולא רשת ,ב XP לא היה לי בעיה כזו .
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ככה בהתחלה הויסטה רשם לי שיש לי מפתח מוצר שמישו אחר משמתמש בו ושאני צריך חדש עכשיו לא התייחסתי ועכשיו נשארו לי 8 ימים : :'( עכשיו אמרו לי שאני צריך לקנות חדש ואין לי כסף עכשיו 1000 שקל על ויסטה מבינים.? האם יש פריצה פאץ' משו?? אני חייייב... בבקשה אני חייבבבבבב עכשיו במידה ואין דרך לעשות כלום מה ההבדל בין 64 ל32 ביט? (המעבד שלי תומך) שווה לקנות יותר את ה64? יש לי כרגע אולטימט 32, אם אני קונה 64 זה יתקין ואני יצטרך להתקין הכל מחדש?? או שזה יוסיף פשוט כמה דברים?? תדהו רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
נערך ע"י Decktor עקב תוכן לא חוקי. שלום, יש לקרוב משפחה שלי שנמצא בחו"ל בעיה במחשב. לפי מה שהוא אומר הוא כיבה את המחשב ויום למחרת והווינדוס לא עולה (VISTA). הבעיה שיש לו חומר מאוד חשוב על המחשב ולכן אסור לו לפרמט את המחשב. הוא מלא דברים ולא עזר אז חשבתי אולי להפעיל מערכת הפעלה חיצונית (על CD או USB) ולנסות דרכה להעביר את הקבצים. אני בעבר השתמשתי ERD COMMANDER 205 V 5.0 BOOT CD למשהו אחר נקראה לכם שהיא תוכל לעזור לו? זה די דחוף לו כי זה חומר של העבודה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
c:\windows\service חסר...
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי Windows Pro אם זה קשור... אני מנסה להכנס למחשב שלי.. לא נכנס מסנג'ר.. נכנס ולא מגיב אייסיקיו אותו דבר.. אינטרנט במזל זה נכנס לי.. זה הדבר היחידי שפועל... הפעלתי את כל התוכנות שבודקות.. הפעלתי במצב בטוח וגם הפעלתי את vCleaner עכשיו אין שום וירוס... וכיביתי את המחשב כל הלילה ועדיין הוא ככה. אפילו הקיצורי דרך לא עובדים.. ולא הווינאמפ... כלום חוץ מהפיירפוקס וה-JetAudio סך הכל עשיתי ריסטרט למחשב, יש לזה פיתרון ? [shadow=red,left][glow=red,2,300]תודה למי שיעזור.[/glow][/shadow]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חבר הביא לי את הווינדוס ורשום שם שהוא מתאים ל-אינטל "Windows XP 64-Bit Edition will run on the Intel Itanium processor" האם הוא יתאים לי (יש לי AMD 64-Bit)
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
פרמטתי מחשב שנמצא אצלי כבר כמה זמן, עכשיו שמרתי כמה קבצים על 2 כוננים נפרדים (F ו E קבצים של 100 ג'יגה בערך) ו C עצמו זה שאני מפרמט ומתקין עליו מחדש תווינדוס קיצור אחרי כל הקטע עם המסך הכחול, הוא בא פותח תווינדוס, ובהרצה של המסך איפה שהכחול רץ, הוא נתקע אחרי 5 פעמים שהוא רץ יש למישהו תשובה למה זה עושה את זה ?? יש קשר לכוננים ? זה לא יכול להיות הדיסק דפוק או משהו, ניסיתי עם 2 דיסקים שונים שבעבר פירמטתי איתם הרבה פעמים.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המיקרופון עובד לי בXP אבל בויסטה לא. כשאי נכנס ל: נהל התקני שמע > הקלטה יש שם Microphone אבל המיקרופון לא משפיע עליו בכלל
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, יש אפשרות שExplorer יציג את גודל הקבצים בבייטים ולא בקילו-בייטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התיקיה מפוצצת בג'יגות של media, ואני משתמש בה רק לפני שאני מעביר את הכל לתיקיות המתאימות, בגלל זה אני גם קורא לתיקיה "Before Filtering"... העניין הוא שאני חושב ש-Windows אפיין את התיקיה הזו כתיקיית multimedia (או איזה שטות דומה) והוא לא מרשה לי לסדר את הקבצים לפי סדר הורדה (בדרך כלל אחרי שאני מוריד משהו אני רוצה לפתוח אותו ובגלל זה הפונקציה הזו היא הכרחית, כדי למנוע חיפושים מייגעים בתיקיה). אם מישהו אי פעם נתקל בזה ומכיר דרך לארגן שזה יהיה נורמלי אני אודה לו. Vega
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא מוצא זה משום מה. תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי בתיקיות (ב-Web View) את הקישורים הבאים: My Documents, My Network Places, My Computer. איך אפשר להוסיף קישורים לתיקיות נוספות (תיקיות אישיות לא תיקיות מערכת)?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הוא אומר לי שאין לי USB2 (שיש לי ) ואז הוא אומר שהוא יפעל לאט ולא רואים את הHD בכלל......... עכשיו לפני חודש בערך (אז היה לי SP1 ) זה עבד ....... יש קשר!?!? זה די דחוף אז בבקשה תענו..... ואם זה כן קשור איך אני חוזר ל-SP1???
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1) אני מכבה את המחשב! מחקה עד שייש לי אפשרות ללחוץ על DEL זה נכנס לביוס(BIOS) אני בוחר באפשרות השנייה ואז ניראה לי זה האפשרות אזות First boot ואז אני משנה ל CDROM זה הכול?? ואז אני שמור ויוצא אני מכניס את הדיסק של WIN XP ואז אני מחקה שיהיה רשום הBOOT........ אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור ואז זה מתחיל להתקין תגידו עם הכול נכון? 2) בפעם הראישונה התכנאי התקין את המחשב ובטח הוא התקין את הSATA והכול עם הדיסקט אז ---כאן אמרו לי שעם יש לי SATA אז צריך את הדיסקט של הSATA וללחוץ על F6........-- אז תמיד שאני מתקין את הWINDWOS תמיד צריך לעשים את הדיסקט של הSATA הוא שפעם אחת וזה הכול? 3) יש לי את הדיסק של הלוח אני רוצה להעתיק מה שייש בSATA לדיסקט שאני יוכל להתקין את הWINDWOS יש …
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
למי שלא הבין את הנושא אז איך אני מחזיר את זה למצב ההתחלתי (רקע שקוף)
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך, המחשב הציג חלון שאין לי מקום בכונן C אני ואבא שלי התחלנו למחוק דברים וזה כל פעם ירד חזרה ל0 מקום. בסוף התייאשנו אז אבא שלי לקח את המחשב למישהו מהעבודה שלו , והם מחקו ביחד דברים ופינו לי 5.78 ג'יגה בייט. וזה ממשיך לרדת, יותר לאט, אבל יורד המקום, בלי שאני מורידה כלום. זה יורד הרבה ואז אני נגיד מכבה את המחשב ומדליקה, זה מעלה חצי ממה שירד כאילו מקודם היה לי נגיד 5.47 שהדלקתי, זה ירד 2 מגה בייט, אחר כך זה ירד עוד וכשכיבתי והדלקתי זה היה 5.45 זה מחזיר חלק אבל זה עדיין יורד וזה מחרפן אותי מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לדעת מתי התחילו בהפצה של מערכות הפעלה הבאות בישראל ושוב אני מדגיש בישראל !! Win95 Win98 WinNT Pro Winows2000 Pro הכוונה הינה להפצה כללית ולא לגרסאות ניסיון בברכה,
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום אני פה בתיקבה שתעזרו לי :s05: אז כחה אני יתקנתי WINDOWS בהתחלה הכול עבד אחרי זה התחילו בעיות עם בCD ROM ואז המחשב התחיל להתחל את הצמו פעם בה. ולפעמים אפילו לא הפעיל את הWINDOWS החשב הוא ביכלל לא מפעיל את הWINDOWS פשוט כשה עושים START WINDOWS NORMALY הוא נתקעה ולא זז וכשה אני מנסה להפעיל אותו SAFE MODE הוא מתחיל לתעון את הקבצים אבל נתקעה ב multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\windows\system32\drivers\Mup.sys יש לציין שסבה שלי קצת תיפש אז כשהו ניסה לנתק את חיבור ה PCI-E אשר בתחבר למסך הוא לא ידעה שיש שם מברגים ולכן משךך חזק אולי זה השפיעה ??? מה עושים איך מתקנים?? תודה !?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קיצר סיפור ארוך בקצרה התחיל לי פתאום סיפור מוזר האקספלורר (לא הדפדפן) קורס לי פתאום ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה דקות, המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש מה הסיבה לכך? ואיך לעזזל אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מערכת ווינדוס לא עולה. בעת העלייה מודיע כי חסר דרייבר pci.sys ומבקש לבצע repair אך בעת הכנסת דיסק התקנה מקורי לא מצליח לעשות. שום דיסק לא עולה. מי שיודע מה עושים אז בבקשה שיעזור.... יכול להיות שזה בעית חומרה אז איזה בעיה זה יכול להיות אם זה באמת קשור לחומרה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-