Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות שפה מעברית לאמגלית (או להיפך) באמצעות alt+shift כאשר אני נמצא בחלון של IE7. מצאתי שזה באג ידוע אבל חוץ מ- workaround שהוא Alt+ פעמיים shift לא מצאתי איך פותרים את הבעיה... האם מישהו יודע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חברים שלום וחג חרות שמח בצעתי עדכון לחלונות שלי ועדכנתי את הפדפן החדש כאשר אני מנסה להפעילו הוא נפתח ומודיע לי שהוא מתחבר ובזה נגמר הפעולה והחלון תקוע רק ע"י גישה למנהל השולחן והסרה מביצועים אני מצליח להורידו מי נתקל בבעיה בצעתי עדכון מחדש וזה לא עוזר בברכה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת, אחרי שווינדווס מסיים להעלות את ה WELCOME SCREEN כל האייקונים שעל שולחן בעבודה נטענים בצורה איטית, משהו כמו חצי דקה עד שכולם מסתדרים, יש לציין שאין לי ספייווארים ואין אצלי הרבה דברים שעולים ב STARTUP יש דרך להאיץ את זמן הטעינה או לעשות משהו דומה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ! האם WINDOWS VISTA PRIMUM SP1 מגיע כבר עם DIRCTX 10 ? תודה שי
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא כ"כ בטוח שזה קשור לפורם אבל יש לי בעיה עם העברית במחשב מה שקרה זה שפירמתטי את המחשב ושכחתי להתקין עם ההתקנה של הוינדוס את העברית אז התקנתי את זה אח"כ ואני יכול לכתוב ולראות אבל לפעמים למשל שאני מוריד תרגום של משהו או אוואי בעברית באי סי קיו אני לא יכול לראות זה מראה לי את זה בג'יבריש כזה. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז אני אודה לו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם להתקין חלונות 2000 על XP. כלומר במקום הXP. אני יודע שצריך להכין 4 דיסקטים לביצוע BOOT, אז יש לי אותם, הכל טוב ויפה עד שהמחשב מבקש להכניס את הCD. אני מכניס את הCD ושם נתקעת ההתקנה. זה קרה עם שני דיסקים שונים. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לפרמט ושאני מגיעה לקטע ל הBOOT מהדיסק המחשב רוצה שאני ילחץ על כפתור כדי לאשר אבל המקלדת מכובת בקטע הזה של ההפעלה.... היא דלוקה בהתחלה לביוס ו שהוימדוס עולה מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
רציתי לקנות מערכת הפעלה של ויסטה אבל אני לא יודע מה ההבדל בין X64 ל- X86 ???
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
בעת שהתקנתי מערכת הפעלה נוספת , לינוקס, בטעות מחקתי מספר קבצי מערכת בווינדוס. אופציית "שחזור מערכת" לא הצליחה לעזור לי, אבל בעזרת הדיסק של ווינדוס הצלחתי לגרום לו לעבוד, אבל הבעיה העיקרית היא שאין סאונד. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול, וזה לא עוזר, כנראה שזה בגלל קבצי המערכת שנמחקו... מישהו יודע איך לשחזר את הקבצים האלה \ לסדר את הקול ? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני פה בתיקבה שתעזרו לי :s05: אז כחה אני יתקנתי WINDOWS בהתחלה הכול עבד אחרי זה התחילו בעיות עם בCD ROM ואז המחשב התחיל להתחל את הצמו פעם בה. ולפעמים אפילו לא הפעיל את הWINDOWS החשב הוא ביכלל לא מפעיל את הWINDOWS פשוט כשה עושים START WINDOWS NORMALY הוא נתקעה ולא זז וכשה אני מנסה להפעיל אותו SAFE MODE הוא מתחיל לתעון את הקבצים אבל נתקעה ב multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\windows\system32\drivers\Mup.sys יש לציין שסבה שלי קצת תיפש אז כשהו ניסה לנתק את חיבור ה PCI-E אשר בתחבר למסך הוא לא ידעה שיש שם מברגים ולכן משךך חזק אולי זה השפיעה ??? מה עושים איך מתקנים?? תודה !?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצת הפרוסס iexplore.exe במחשב שלי גורמת לטעינתו ו-2 שניות אח"כ הוא מסתיים. הדרך היחידה לגרום לו לפעול היא עם הפניה ללינק מסוים, למשל כתיבת http://www.google.com ב-start->run. מישהו נתקל בתופעה הזאת פעם? יובל
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אממ שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול!מקסימום מנהלים תנעלו\תעבירו אותי למקום הנכון! קיצר אני רוצה ליצרוב וינדוס על דיסק!עכשיו יש לי קובץ ISO של הוינדוס שאותו בטוח צריך ליצרוב! ויש איתו על שני קבצים אחד בסיומת MD5 והשני בסיומת SFV! עכשיו מה אני עושה עם שני הקבצים האלו!?מה המטרה שלהם בכלל!?אני יודע שMD5 מהווה איזשהו קובץ החתמה! אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות אני אשמח לעזרה! תודה!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לאח שלי הקטן ניסיתי להתקין WINDOWS XP מחדש. ההתקנה התחילה ואחרי שהיה כתוב 30 דקות עד הסוף הופיע מסך כחול של אזהרה. זה כמה פעמים. מצאתי עותק ישן של WIN 98 SE אז התחלתי להתקין והוא זיהה מערכת OS/2. בקיצור לאחר שלא הייתה לי ברירה אלא למחוק, הוא מבקש בוט דיסק. צרבתי את מה שיש בפלופי לדיסק וגם ניסיתי להכניס דיסקט של בוט וזה לא עבד, הוא לא מזהה. מה אני עושה? אי אפשר להתקין שום מערכת הפעלה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי חבר'ה ישבנו וחפרנו על DLL ועלו לנו כמה שאלות שלא מצאנו להן תשובה: 1. מה ההבדל בין DLL לSERVICE? 2.איך אפשר לדעת למה משמש קובץ DLL מסויים בלי לדעת שפת תכנות/להעזר באתרי אינטרנט? 3. יש קבצי DLL שאם אני אמחק אותם ווינדוס תשחזר לי אותם באופן אוטומטי מכיוון שהם חשובים. איך אני יכולה לדעת שקובץ מסוים מוגן ע"י ווינדוס ואני יכולה למחוק אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הוינדוס שלי חזר לCLASSIC כלומר כל הצבעים הכל ישתנה פתאום. יכול להיות שיש קשר לזה שנגעתי בשירותים של וינדוס אבל לפי מדריך ולא נראה לי משהו שם גרם לזה! וגם אם כן אין לי מושג מה, וגם אין לי נקודת שיחזור! כשעושים מאפיינים על המחשב שלי ואז נכנסים לADVANCED ותחת PERFORMANCE נכנסים לSETTING שמה אני לא יכול לבחור את האופציה האחרונה תחת VISUAL EFFECTS.. כאילו אני יכול לסמן את זה ולאשר אבל זה לא עושה לי כלום ושאני נכנס לזה שוב זה לא מסומן כאילו זה בוטל ממקום אחר! מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול להחזיר את הוינדוס למצבו הקודם?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי Virus Scan Mcafee ושזה שואל אותי עם להשתמש בSECURITY CENTER שלו אז לחצתי NO בטעות איך אני משחזר את זה הכוונה איך אני עושה שזה ישתמש בSECURITY CENTER של הMCAFEE ולא של הוינדוס. תודה
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את הווינדוס שנמצא בכונן מסויים ובמקומו להתקין ווינדוס אחר, מבלי לאבד את המידע שנמצא על אותו כונן. אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
Hi dear all, can anybody please tell me is there any games that are specially design for 64bit computers.An also how can we recognise what type of processor we have. whether it is 64bit or x86? Thank you. shankbuddy28@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בעיה שצצה לה פתאום לבד. כשאני מנסה לראות דוגמא סירטונים דרך האינטרנט נפתח חלון ורשום: שגיאת windows media player ל windows media player אין אפשרות להפעיל קובץ זה. התחבר לאינטרנט או הכנס את אמצעי האיחסון הנשלף שבו נמצא הקובץ, ולאחר מכן נסה שוב להפעיל את הק'ובץ. זה בא לבד ..מה עושים בבקשה?? למה זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאולי נובעת מחוסר ידע קטן.. יש ברשותי מחשב חדש ועותק של וינדוס XP SP1 שקניתי בזמנו. אני מעוניין להתקין אותו על המחשב החדש שלי. הדלקתי את המחשב, והגדרתי בביוס כBOOT ראשון את הסידירום. כשאני מדליק את המחשב הוא כותב לי: REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INSERT BOOT MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס ולחצתי על המקלדת, הוא חוזר על השורות למעלה ללא חדש... האם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות? משם אני כבר יודע הכל... תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות דו"ח של רזולוציות מסך ב 3000+- מחשבים בארגון. (כולם תחת אותו domain) האם יש דרך מרוכזת ולא מסובכת לעשות זאת? מישהו מכיר אפשרות לאסוף מידע כזה דרך כלי תשתיתי כמו SMS או אפילו דרך פקודות של win2003? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה רבה! Dom
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לא יודע אם נעלם לי או שלא היה לי מהתחלה, אבל אני צריך שיהיה לי אפשרות לעשות "חדש" notepad. מסמך חדש של נוטפד. יש תמונה מצורפת. איך אני מוסיף שאני אוכל לפתוח NOTEPAD חדש? הנה התמונה: http://img401.imageshack.us/img401/3333/untitledlo0.jpg
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Win XP המערכת מעודכנת על כל הדרייברים הנדרשים מוזיקה אני אכן שומע דרך כל תוכנה אחרת כלומר Winamp או רדיו אינטרנט וכ"ו הבעיה היא שמיעה של צלילי המערכת כאשר אני נכנס דרך Control Panel ל- Sounds and Audio Devices בכרטיסיה Sounds אני בוחר תליל כלשהו שאפשרי מבחינת המרכת ומנסה להשמיע אותו אזי הכפתור "Play" בעצם צבוע באפור כאילו שלא מותקן לי כרטיס קול, אך ציינתי מראש שאכן הוא מותקן היטב וגם אני שומע דרכו מוזיקה אבל בכרטיסיה הVoice תחת קטגוריה Voice Playback ה- Default device לא מצביע על שום התקן, ברור שאני מגדיר את מה שיש לי במערכת (Realtek AC97 Audio) אבל כאשר אני לוחץ OK וחוזר לשם ההתקן כאילו לא נבחר ראוי לציין שאת כרטיס הקול התקנתי כבר פעמיים (הדרייבר) ושום…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום מישהו בבקשה שמבין במערכת ההפעלה החדשה ורוצה לעזור לי להבין כמה דברים יכול לתת לי את ה MSN או את ה ICQ שלו ולעזור לי ולענות לי על כמה שאלות? בבקשה זה דחוף לי
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-