עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני משנה את הגודל של הגופן באייקונים ואת המרחק בין אייקון לאייקון בXP אז הורדתי משהו שהופך את הXP להיות כמו ויסטה והיה שם תוכנה כזאת שבקלות הייתי עושה את זה אבל בויסטה האמיתית אין לי את זה אז איך אני עושה את זה?

2. מתחיל לעצבן כאשר אני מעביר משפה אחת לשפה שניה דרך SHIFT+ALT שמופיע לי פעמיים אנגלית וזה נותן רושם שזה לא מתחלף אך בעצם זה עובר מUS ל AUSTRALIA. הששאלה שלי היא כזאת.. ישנה אפשרות לבטל את אחת מהשפות הללו שלא יופיעו בבחירת השפות? כרגע זה מופיע כך אך חייב לציין שבSETTING של השפות הUS לא מופיע, מחקתי אותו בעזרת REMOVE תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. Started by A1eX,

בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. יש לי ATI 19XT... כדאי להתקין דריברים של ATI או מה שהVISTA התקין זה מספיק? איך NOD32 BETA 2.7? הוא עובד מעולה אבל איך הוא מבחינת אבטחה? בXP היה אפשרות לשנות את הפונט של הWIN למשהו שטוב למסכי LCD, נראה לי CLEARTYPE משהו כזה איך עושים אתזה בVISTA? טיפים כללים יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. שאלה שניה: אחרי התקנת win7 בעברית (ultimate), יש אפשרות לשנות אותו לאנגלית (יענו, התפריטים והכל)? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by moshel7,

יש לי XP באנגלית עים MUI בעיברית האים אני יכול להתקין את הVISTA עליו? והאים אפשר לעשות התקנה נקייה של ה-VISTA מבלי לשדרג?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום אני מעוניין ליצור מחיצה דרך ווינדוס בכדי לחלק את הזיכרון בכונן הקשיח לשני כוננים נפרדים.. כיצד לעשות זאת? מדובר בווינדוס XP HOME

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by mlunker,

לפני כמה שבועות המחשב שלי חווה מספר נפילות מתח, עקב הפסקות חשמל. מאז בכל פעם שאני מפעיל אותו מחדש, Windows מבצע Disk Checking. הכל תקין בבדיקה אבל אני לא מצליח למנוע את הביצוע החוזר שלה. מישהו יודע איך מבצעים זאת או מה הבעיה, אני אשמח לשמוע... תודה, מתן.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. למי שלא הבין את הנושא אז איך אני מחזיר את זה למצב ההתחלתי (רקע שקוף)

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. ולשים פייר פוקס במקום? ולהוסיף גם למשל בי.אס. פלייר ווינאמפ. איך?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by JohnClark,

שלום ראיתי מדריכים שמסבירים איך לשנות את ה"התחל" לכל מיני דברים אחרים אני מחפש מדריכים שמשנים דברים אחרים... למשל את "הוצאת חומרה באופן בטוח" מישהו מכיר מדריך כזה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by Cranchh,

בצעד לא חכם במיוחד, ניסיתי להריץ את החבילה מהאתר הזה: http://tredosoft.com/IE7_standalone שניקראת Internet Explorer 7 standalone program only על ויסטה. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את האקספלורר, הוא מעלה חלון ונסגר ישר. אני מחפש בנרות דרך להתקין מחדש את האקספלורר אבל לא מצאתי שום דבר. כבר הרצתי sfc /scannow, ואין לי system restore. אשמח לקבל הצעות נוספות... תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. הייתה לחבר שלי בעיה,וכנראה שהאתחול לא התבצע טוב...בכל מקרה XP עושה scan למחיצות D ו E ולא מוצא שום error,כל איתחול הוא מבצע את הסריקה המעצבנת הזו,ניסיתי לעשות סריקה ידנית דרך XP...עדיין לא עוזר. חשבתי להעביר את תכולת D ל E ולבצע פירמוט (כנל את תכולת E ל D)...נראה למישהו שזה יעזור? אני פתוח להצעות אחרות. עריכה: טוב לא משנה,הפירמוט עזר בסוף....קקה windows

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by psyshiko,

מערכת ווינדוס לא עולה. בעת העלייה מודיע כי חסר דרייבר pci.sys ומבקש לבצע repair אך בעת הכנסת דיסק התקנה מקורי לא מצליח לעשות. שום דיסק לא עולה. מי שיודע מה עושים אז בבקשה שיעזור.... יכול להיות שזה בעית חומרה אז איזה בעיה זה יכול להיות אם זה באמת קשור לחומרה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by yarl,

אחרי ההתקנה כנראה נתתי את אותו השם למחשב המפורמט ועכשיו כל הדלקה שהמחשב השני עולה יש הודעה עם סימן קריאה ! שיש כפילות שמות ברשת מחשבים או שיש עוד מחשב דופליקייט ? קיצ קצ איך פותרים את הבעיה ומשנים את זה שהייה שני שמות נפרדים העינין דחוף תודה לעונים

16. אני שואל בשביל ידידה שלי ( מן הסתם היא רוסיה) יש לה ווינדוס 98 ברוסית ואין לה עיברית במחשב (בדקתי את זה על ידי אפשרות הוספת שפה ואין שם עיברית). 1. אם צריך את הדיסק של ווינדוס 98 אז בבקשה להסביר לי איך מתקינים מהדיסק. 2. אם אפשר להוריד דרייבר אז בבקשה לתת לי לינק. אני ניסיתי לחפש בפורומים ובכל מיני מקומות אבל לא הצלחתי : תודה מראש דני

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by AloN(-)KiLLeR,

שלום. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס. יש לי שני הראדיסקים, 1 שהוא מחיצה אחת והשני הוא בעל 3 מחיצות. אחת מה-3 מחיצות היא SYSTEM, איפה שמותקן הוינדוס. אני רוצה לפרמט רק את הכונן הזה, ששאר המחיצות ישארו כמו שהם, שלא מחק משם חומר. הכנסתי את הדיסק של וינדוס לכונן דיסקים. ובביוס סידרתי ככה שהCDROM יעלה ראשון. עלה לי בדוס את זה: 1. To set up Win XP now. press enter 2. To Repair a Win XP Installation using recovoert console. press R איזה מהם עדיף לי? תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

אני עושה מצגת על מרתין לותר קינג ב powerpoint. רציתי בסוף המצגת לשים חלק מהנאום המפורסם שלו "יש לי חלום" ועם זאת להוסיף את הכתוביות באנגלית שבאות והולכות באפקטים עדינים. גזרתי עם תוכנה את קובץ הקול של החלק שאני צריך ויש לי את הטקסט שחילקתי לפסקאות. הבעיה היא עכשיו לתזמן את הטקסט בזמן ב POWERPOINT. ייקח לי לפחות שעה אם לא יותר לעשות את זה בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם יש דרך טובה ומהירה יותר? חשבתי להדביק את זה פשוט כמו סרט אבל לא יהיו שם אותם אפקטים שהטקסט בא מרחוק ומתקרב ואז מתפוגג וכך הלאה לשאר הטקסט... תודה מראש. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.

20. Started by poltergeits,

היי מי יכול לארגן לי לינק או איך להוריד רק את העדכון המלא של SP1 ? בבקשה זה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by kong5,

בעיה שצצה לה פתאום לבד. כשאני מנסה לראות דוגמא סירטונים דרך האינטרנט נפתח חלון ורשום: שגיאת windows media player ל windows media player אין אפשרות להפעיל קובץ זה. התחבר לאינטרנט או הכנס את אמצעי האיחסון הנשלף שבו נמצא הקובץ, ולאחר מכן נסה שוב להפעיל את הק'ובץ. זה בא לבד ..מה עושים בבקשה?? למה זה קרה?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by NuXeR,

שלום! יש לי בעיה מוזרה באקספלורר, שאני חושב שקשורה לג'אווה.. באתרים מסוימים פשוט אני מקבל script error כזה שכתוב בו premission denied ולמעשה הוא לא נותן לי ללחוץ על דברים מסוימים. לדוגמא באתר emap.co.il כשאתם מקישים כתובת של מקום ובאים ללחוץ חיפוש..אני מקבל error. יש לא מעט אתרים שלא פועלים אצלי ומתחיל להימאס עלי המצב הזה, אם מישהו יודע משהו ויכול לעזור, אני מאוד אשמח! תודה רבה, תומר.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי בעיה שאולי נובעת מחוסר ידע קטן.. יש ברשותי מחשב חדש ועותק של וינדוס XP SP1 שקניתי בזמנו. אני מעוניין להתקין אותו על המחשב החדש שלי. הדלקתי את המחשב, והגדרתי בביוס כBOOT ראשון את הסידירום. כשאני מדליק את המחשב הוא כותב לי: REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INSERT BOOT MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס ולחצתי על המקלדת, הוא חוזר על השורות למעלה ללא חדש... האם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות? משם אני כבר יודע הכל... תודה, דני.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. מחשב אחד שני משתמשים איך אני יכול לבטל את הגלישה בתוכנות הנ"ל לאחד המשתמשים?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by dannyhecker,

בוקר טוב לכולם הבעיה שלי היא כזו, התקנתי widnows98 second edition ההתקנה עברה בסדר, המערכת הותקנה מדיסק. הבעיה היא שכרגע כשהמחשב עולה אין סידירום, כלומר יש בBIOS אבל לא במערכת הפעלה. ב SAFE MODE הוא קיים, אבל אי אפשר לגשת אליו הוא נמצא רק במנהל התקנים. יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.