עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני לא מצליח לשנות את השם או למחוק קבצים מסויימים ב- Windows. המערכת אומרת שיש תוכנית שמשתמשת בקובץ אבל אין שום תוכנית ברקע. שמתי לב שזה קורה בקבצי ווידיאו.

2. Started by Jules Winnfield,

יש את התוסף הזה שכשמעלים את הקול במקלדת אז זה מראה לך סרגל כזה בוינדוס שאתה יודע כמה אתה מעלה. מוכר למישהו?

3. שלום לכולם כרגיל שיש בעיה אני פונה לטובים ביותר אז ככה זה המקרה המוזר ביותר שקרא לי אתמול אמרתי נעשה ניקוי יסודי למחשב פירקתי אותו כרגיל זה לא פעם ראשונה שאני עושה את זה פשוט לפרק את המחשב כדי לנקות אבק , כרגיל הוצאתי את כל הדיסקים הוצאתי את הכרטיס מסך ופשוט ניקיתי את כל החיבורי וכ"ו בקיצור אחרי הנקוי המחשב שלי נקי מתמיד אני בא להפעיל אותו מחדש שמח וטוב לבב ,בהתחלה המסך לא הופעל בכלל! זאת אומרת לא קיבל אוט מהכרטיס מסך, לא נבהלתי אמרתי אולי יש משהו שלא מחובר כמו שצריך פתחתי את המחשב חיזקתי חיבורים בדקתי שהכל במקום , טוב אני מדליק את המחשב, המחשב עולה מנסה להעלות וינדואז מעלה לי את הטעינה של וינדואז ואז הוא מתחיל להריץ לי צ'אק דיסק כרגיל אני מבטל אותו ואופ המסף שום נכבה לא …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

כשאני לוחץ על לכבות את המשחב אז תמיד מופיע לי הודעה שהוא סוגר משימה ל CCAPP. מה זה ואיך להעיף את זה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. מתחיל לעצבן כאשר אני מעביר משפה אחת לשפה שניה דרך SHIFT+ALT שמופיע לי פעמיים אנגלית וזה נותן רושם שזה לא מתחלף אך בעצם זה עובר מUS ל AUSTRALIA. הששאלה שלי היא כזאת.. ישנה אפשרות לבטל את אחת מהשפות הללו שלא יופיעו בבחירת השפות? כרגע זה מופיע כך אך חייב לציין שבSETTING של השפות הUS לא מופיע, מחקתי אותו בעזרת REMOVE תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by liko,

מה זה? :

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by Oranili,

שלום יש לי עכשיו וויסטה ועשיתי כונן חדש בשביל DUAL BOOT לXP אני יוכל להתקין XP על המחיצה החדשה בלי בעיות? או שצריך להסיר את וויסטה קודם?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום, קודם כל המפרט שלי:הנתונים מCPU-Z Gigabayte GA-8I945PLGE-RH Pentium 4 630 prescot 3.0 DDR2 1024(512X2) Dual 268Mhz HD Western Digi 160GB Sata2 ספק ג'נרי 400 WAT Geforce 6600GT 256 Pci EX GIGAbyte(שמתי לב הוא מתחמם נורא לאחרונה) אני מפרמט לרוב את המחשב שלי (כל חודש-חודשיים) וגם מחשבים של חברים ושמתי לב שכל פירמוט יש שינוי בביצועים או בתגובה של המחשב לפירמוט. אני יסביר-זה הפירמוט האחרון שעשיתי רציתי לשמוע תגובה אם עשיתי הכל נכון ולפי הסדר המתאים: 1-התקנתי את WIN XP PRO CORP דרך ה BOOT SYS (עם המסכים הכחולים...).פירמטתי פירמוט מלא ל C ל NTFS (גודל דיסק 126GB) האם עשיתי נכון בחילוק?...או אולי כדאי לשיהיה רק C? או שיהיה קטן יותר? או שיהיו יותר מרק D? כ…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by pafi,

התקנתי מערכת הפעלה שנייה הראשונה היא win xp-pro החדשה היא home יש לי sp2 על שני מערכות ההפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת השנייה. לא פועלת לי הישנה ויש לי תקייה מאד חשובה והיא לא נפתחת לי כי הייתי אדמיניסטטור במערכת ככה שהיא ננעלה ואני לא מוצא דרך לפתוח אותה ניסיתי לעשות התקנה מחדש לפרופשיונל אבל זה לא הולך האס פי 2 לא נותן לי לעשות התקנה חדשה האם יש דרך אחרת חוץ מהתוכנה erd cummander

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. יש לי בעיה בוינדוס ואני לא זוכר איך או ממה פשוט יום אחד זה קרה לא זכור לי שום דבר מיוחד אני מפעיל את הדיימון טולס לדוגמא וזה עושה את העכבר לשעון לרגע אחד כאילו זה מפעיל אותו אבל אחרי זה פשוט לא קורא כלום וגם הטאסק מנגר משום מה נדפק...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by ofir667,

בעיקרון אני רואה עברית אבל אם לדוג' אני רוצה לצרוב משהו אז כשאני מחפש אותו דרך נרו אז אי אפשר לראות עברית... גם בתוכנות אחרות אי אפשר לראות עברית! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. נכון יש את התמונה הגדולה על הדסקטופ של XP , שיש מן שדה ירוק ושמים כחולים? (מסך יפה כזה) אז אני שואל - האם יש אפשרות כל פעם שהמחשב עולה, שאוטומתית יחליף את התמונה של הדסקטופ לתמונות אחרות שאני קבעתי? (אוטומטית כל הפעלה מחדש של המחשב הוא יציג תמונה אחרת) יש אפשרות? תודה.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by PuLsE,

אוקיי אז היום התקנתי את IE7 ומאז המחשב השני שמופיע במפרט אצלי לא מפסיק לקרטע מכל הבחינות ובעיקר מבחינת ביצועי אינטרנט (גם פייר פוקס) ואין לי מושג למה.. למישהו יש רעיון

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. אבוי לי, זה דבר מייאש ביותר. למישהו יש ניסיון עם זה? אם כן, מישהו יודע אולי אם ניתן לעקוף את זה (אני לא מבקש הסבר). Vega

15. אני מתקין וויסטה והוא עושה לי שגיאה של 0xe0000100 אחריי שהוא כמעט ומסיים את ההתקנה והווינדוס מקורי מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  16. שלום, יש לי מבחן מתכונת מחרתיים ואני ממש צריך להפעיל את ה VISUAL STUDIO. הוא נותן לי שגיאה: ד"א ניסיתי פול תוכנות לכתיבת תוכנות בC ואני מקבל אותה שגיאה כל הזמן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. במשחק של וינדווס XP הפינבול... אני לוחץ על F4 ואחרי 2 שניות הוא חוזר למצב של חלון.... הרזולוציה שלי היא 1280X1024.... עריכה: מה נהיה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by AdiD,

איך אני יכול לעשות גיבוי ל-XP ככה שאם אני רוצה להחזיר מויסטה לXP אז אני מתקין או מכניס דיסק ואז כל מה שהיה על המחשב יחזור כולל כל התוכנות והקבצים? ואם אי אפשר אז איך אני יכול להכין דיסק של XP SP3? ועוד שאלה: נגיד ואני מחליף לויסטה, איך אני מתקין שם דרייברים ? תודה לעונים =]

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. אממ אוקיי אז ככה לאחרונה ידשתי את האינטרנט לאחר תקופת הקפאה ממושכת ושמתי לב שעם חיבור האינטרנט הופיע לי מספר תהליכים.. אשר לוקחים לי הרבה משאבים מן המערכת כדוגמא: isafe.exe vsmon.exe וה internet explorer התחיל להשתמש בכ120 מגה ראם.. פתאם ה svhost מופיע לי כ10 פעמים וכל, מישהו יודע איך אני יכול להגבי תוכנות אלה בכמות המשאבים וכל'? בתודה מראש, דור [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by freee,

שלום, רציתי לפרמט את המחשב הנייד שלי ולהשים win7. ניסתי לפרמט כמו שאני יודע בwin xp זה לא הלך,אז המשכתי בהתקנת win7 ,ושאני בא להתקין זה עושה לי לבחור אפשרות או של ישר התקנה או של העדפה אישית לחצתי על העדפה אישת,והייתה לי אפשרות למחוק את הכוננים. שמתי לב ש10 גיגה מהמחשב הולך לי על גיבוים של המחשב שאני לא יכול לגעת בזה,זה 2 כוננים של במחשב 0em. נגיד לא התייחסתי ואמרתי נגיד,מחקתי את הכוננים הרגילים עם ה140 גיגה, ושאני יוצר 2 חדשים זה לא יוצר לי בדיוק כמו שביקשתי 70 לאחד ו70 לשני אלא 63-76,ולוקח עוד 100 מ"ב לאבטחה כזו שמירה של המחשב. אמרתי עדיין בסדר נמשיך ושאני מסיים את ההתקנה אני מגלה שאני יכול לראות רק את הכונן של ה76 גיגה שבהתקנה הייה כתבית "מערכת". מישהו יודע מה עלי לעשו…

21. Started by ofer40,

נפתרה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאתי...איך אני מתקן את זה ?! לא הבנתי מאיפה אני אמור להפעיל את ה כונן קשיח התמונה נמצאת בלינק הזה http://img178.imageshack.us/img178/7426/img7136ik2.jpg

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  23. התת-טפריט שמופיע כמקליקים על הכפתור הימני בעכבר לא מופיע בתפריט התחל! את התפריט ההוא שמשמש בין ביתר לאירגון האיקונען לפני שם

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שלום רב לכולם יש ברשותי מחשב שאותו אני מעוניין להכניס לדומיין אני מקיש קליק על --- מחשב שלי --- מאפינים הוא מציג לי את החלון ולאחר שניה זה נעלם ולכן אין באפשרותי להכניס אותו אותו מחשב לדומיין שלי 1.האם מישהו שמע על תופעה כזו ? 2.האם יש דרך לכניס את המחשב לדומין בדרך אחרת ? נסיתי להתקין מחשב ופרמט מחדש את המחשב ללא הצלחה הבעיה חזרה הרצתי memtest על הזיכרות הכל תקין אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. xp pro. הסיסמאות האלו שלמשל כשמכניסים שם משתמש וססמא באתרים..נו הבנתם.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים