עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eli24,

שלום לכולם וחג שמח! היתה לי בעיה באווטלוק אקספרס שכל ההודעות שישבו בתוכנת הדואר נמחקו איך שיצאתי מהתוכנה בעיה מוזרה שנפתרה רק לאחר שהרצתי תוכנת אנטי ריגול שסידרה את הבעיה (sqybot) אבל... עדיין,כל הדואר עם מכתבים מאוד חשובים נמחקו (הכתובות דואר לא נמחקו) מה שנשאר זה התקיות של הדואר שיושבות ב WINDOWS וכל החומר נמצא שם,הבעייה שכשאני נכנס לתקיות הכל שם נראה כג'בריש ואני לא יכול לקרא כלום השאלה היא-האם אפשר לשחזר מהתקיות האלה משהו??? ואיך? אני מקווה שהייתי ברור מספיק. בתודה מראש אלי

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  2. כך על פי הנאמר באתרים שונים ברשת. בגירסת מאי של חלונות 10 יהיה אפשר לדחות עדכונים עד 35 יום גם בגירסת Home . עוד יתאפשר לבחון עדכונים מבלי שיותקנו ישירות עועד כהנה וכהנה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by steve_morse,

שלום רב, בעת ניסיון הצמדת תיקיה לשורת המשימות הוא מראה לי כל הזמן את סייר וינדוס. אני רוצה להצמיד תיקיה אישית שלי האם ניתן לעשות זאת? אם כן כיצד? תודה רבה. שבוע טוב, תום.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  4. שלום! היום התקנתי וינדוז חדש , הורדתי את הדרייבר של הקול מאתר HP , ובמהלך ההתקנה , אומר שלא נמצא חומרה עבור התקן זה מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by shapiro.guy,

יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. התקנתי את XP PRO ומשום מה עם כל כניסה למערכת אני מקבל "found new hardware", אבל הרצה של אשף ההתקנה נכשלת ובמנהל ההתקנים נוסף לי כל פעם "unknown device" לקטגוריית ה-"other devices". זה מאד מעצבן ואין לי מושג איזה התקן מזוהה כביכול כי לא חיברתי שום דבר חדש. אם יש למישהו עצה, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  7. הנה : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by ithamar21,

שלום. כרגע יש לי ווינדוס 10 גרסה 1166 משהו כזה ויש לי עדכון tm1 הגרסה החדשה והאחרונה. העדכון יורד מתקין שלב ראשון ומבקש לעשות ריסט אני עושה הוא עולה ומתחיל התקנה ונתקעת על 25 אחוז במשך שעות לא השתנה דבר. מישהו מכיר פיתרון לזה? או שפשוט להוריד את הגרסא האחרונה ולפרמט דרך הבוט?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. זה משהו שבאתר של מיקורסופט אמרו לי לעשות, להיכנס ל-SAFE MODE ולעשות לזה UNINSTALL ! אבל איך עושים אם אני לא מוצא את זה אפילו!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני משתמש שנים באנשי הקשר של גוגל בכדי לשמור את אנשי הקשר שלי ולסנכרן אותם לטלפון הנייד. בחודש האחרון שמתי לב ל -3 בעיות מרגיזות שפתאום הופיעו: 1. שאני בוחר תמונה לאיש קשר באיכות טובה ומעלה אותה לפרופיל של איש הקשר, אז בכמה ימים ראשונים התמונה נראית באיכות כמו המקור שהעלתי. אחרי כמה ימים התמונה נהיית מטושטשת באיכות ירודה. וזה לא קורה בכל אנשי הקשר , זה קורה באנשי קשר רנדומליים . 2. שאני עורך פרטים של אנשי קשר (למשל, מקום עבודה ותפקיד) אז אחרי השמירה הוא שומר את המידע לכמה ימים ואז כל המידע שעדכנתי באיש קשר נעלם ואני צריך שוב להוסיף את המידע ואז אחרי כמה ימים זה שוב נמחק וככה זה חוזר על עצמו... וגם לא בכל אנשי קשר אלא רק במסוימים ו…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by asta,

hay everybody מאז שהיתקנתי sp2 אני אוכל קש ניסיתי לבטל את הפס הצהוב המעצבן של ה-pop-up blocker ואת הציפצופים המאפנים שהוא עושה אולם ללא הצלחה כשהתיאשתי ניסיתי לבטל אותו לגמרי tools --pop-up blocker---turn off pop-up blocker אולם זה לא הצליח מה לעשות? האם הדרך היחידה להסיר את service pack 2 ולהתקין מחדש? הערה:מדובר ב-xp home edition חוקית + service pack 2 שנישלח אלי ב-cd מ- מיקרוסופט ישראל בעייה אחרת: יש לי חשבון מוגבל limited account שאני מישתמש בו לגלישה בילבד הבעייה היא שאני רוצה לבטל באופן קבוע את ברירת המחדל שלו לגבי סידור הקבצים שהיא סידור אוטמטי לפי שם arrange icons by name + auto arrange אני יכול להפוך את החשבון המוגבל לחשבון administrator אבל איך אני גורם לכך שה…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by PeaS,

מחשב חדש, XP+SP2, כונן SATA חדש וכונן ATA ישן. הSATA עובד מצויין, הATA לא מופיע במחשב שלי, אלא רק ב Administrative Tools -> Computer Management -> Disk management. הדגם שלו מופיע שם נכון, וכתוב לידו unreadable ו-dynamic. בתפריט לחיצה ימנית מופיעה האפשרות convert to basic. מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם הכונן מבלי לאבד את המידע שעליו? כל המידע מהמחשב הישן שם. עריכה: בדקתי את הכונן על מחשב אחר, אותה בעיה...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by PCguy,

קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG ומערכת אקס פי פרו בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן מכל סוג שהוא{ווינדוס-משחק-או סתם של מדיה}אני מקבל הודעה במסך כחול!!!{והמחשב ניתקע} שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות ועולה כרגיל מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. ראיתי משהו יפה בחלונות 7.בשולחן העבודה ברקע מתחלפים תמונות יפות. ויש לי בעיה בחלונות XP PRO אין אופציה בשומר מסך דומה לחלונות 7 שמתחלפים תמונות ברקע שולחן העבודה. איפה אפשר לימצוא תוכנה קטנה שמתקינים בחלונות XP שברקע שולחן העבודה מתחלפים תמונות יפות? האם יש עידכון באתר מיקרוסופט שמתחלפות תמונות ברקע שולחן העבודה? אגב: אני רוצה להכניס תמונות משפחתי בחלונות XP שיהיה ברקע שולחן העבודה מתחלפות תמונות שלי. ואינני רוצה תוכנה אחרת.אני רוצה כמו בחלונות 7 כזה מיוחד. בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by benor,

מערכת הפעלה: Windows xp sp2 Internet explorer 6 שלום, לאחרונה החלה להתרחש תופעה משונה במחשבי. כאשר אני נמצא בפורום כלשהו, ואני פותח הודעה שיש בה קישורית (לינק) להודעה אחרת, ומקליק על קישורית זו, נפתחת לי ההודעה שאליה הפנתה הקישורית, בדף חדש, ודף חדש זה משתרע רק על כמחצית המסך. שאלותיי הן שתיים: א. איך לבטל את הפתיחה של ההודעה שפתחתי ע"י הקלקה על הקישורית, בדף חדש. אני רוצה ורגיל שהודעה מעין זו תיפתח במקום ההודעה המקורית, וכשאני גומר לקרוא אותה אני לוחץ על לחצן "back" וחוזר לדף המקורי שממנו יצאתי. ב. גם אם לא אוכל לפתור את הבעיה שב-א`, או שאשתכנע שהעבודה בדף חדש עדיפה, איך לגרום לכך שדף חדש זה ייפתח על פני כל המסך ולא רק על מחציתו. תודה למשיבים. [attachment deleted by adm…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by pc100,

יש לי מחשב AMD-K6 מותקנת מערכת הפעלה Win98 מדי פעם מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה על בעיה בVxD כלשהו. כל פעם זה משהו שונה. בהתחלה זה היה NTKERN ובבדיקה באתר של מיקרוסופט המליצו להחליף זיכרון, החלפתי וזה עזר. אחר כך התקנתי את הצורב (AOpen) ושוב הופיע המסך עם תקלה אחרת אחרי המילה VxD. גם אחרי פירוק הצורב, המסך הכחול ממשיך להופיע מדי פעם עם מילים שונות אחרי הVxD שאפילו במיקרוסופט לא מצאתי הדרכה לזה. למשל: FIOLOG ,UPICD. מדובר במערכת שהרגע הותקנה (לאחר שהופיעו מסכים כאלה בעבר). אודה לכל מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by MiniMizer,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1009044980&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Or94,

יש לי ווינדוז ויסטה 32 ביט ויש לי 2 חשבונות. חשבון אחד שהוא שלי ויש שם את כל הדברים שלי ויש חשבון Admin שבו אני כמעט ולא משתמש. בימים האחרונים אני מעלה את המחשב ואז נכנס לחשבון שלי ואז המחשב פשוט נתקע והוא מחייב אותי לעשות ריסט לWindows explorer או בכלל לסגור אותו. בחרתי לעשות ריסט ואז המחשב חזר אבל אחרי כמה דקות שוב נתקע ודרש ממני שוב לעשות ריסט או לסגור. וככה זה ממשיך ואני לא יודע מה לעשות. בנתיים אני משתמש בחשבון השני שלי אבל אני רוצה לחזור לחשבון הרגיל שלי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by DaniDin,

התקנתי VISTA 32 BIT והתקנתי את הגרסה האחרונה של FF לאחר שהעלתי מהגיבוי MozBackup הכל עבד מצוין, בלי שאעשה משהו מיוחד יותר מאוחר רוב האתרים התחילו לעלות בצורה איטית או שתקועים בקריאה במשך דקות ארוכות ולא עולים עד הסוף עולים חלקית כך שלא רואים את כל העמוד, לפעמיים YNET עולה מהר ואחרים לא. מישהו מכיר את התופעה? כבר פירמטתי והתקנתי שוב מחדש וכל פעם זה קורה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. מדי פעם, כשאני עובר לשימוש באותיות עברית חל בלבול במחשב, ואותיות שאני לוחץ עליהן מופיעות כאחרות, לדוגמא האות ט' כשאני לוחץ על א', וכן כל מיני סימנים (symbols) במקום אותיות. זה קורא בעיקר בשימוש בשורת ה-search כשאני בעמוד של google, אבל לא רק. משום מה אם אני כותב בחלק שבו אמורים לכתוב את כתובת האתר הכל תקין אני משתמש בחלונות 7 גירסא 64 סיביות. האם מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אין לי אפשרות לשנות את זה דרך האפשרויות של הוינדוס.. מה עושים בנידון?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. אני כותב משהו באנגלית, לוחץ על סימניה אחרת ופתאום השפה מתחלפת לעברית. לא מצאתי שום סיסטמטיות בזה, נראה די רנדומלי. לפחות השפה לא מתחלפת בזמן שאני כותב משהו, אלא רק אחרי (לא בטוח) שאני לוחץ על העכבר. מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  23. שלום לאחר עידכוני הOFFICE וחבילת הOFFICE שאני אוכל לפתוח קבצי אופיס 2007 ב2003 עשיתי ריסט ולפני המסך פתיחה של הווינדוס שאומר ברוך הבא, מופיע לי מסך כחול ניסיתי תיקון לווינדוס, ניסיתי מצב בטוח כלום לא עבד. :-\ מישהו יודע מה לעשות? חוץ מפרמוט? למה ממש לא בא לי על פרמוט עכשיו ואם אחת העצות היא שחזור מערכת, אז אם אפשר לדעת איך עושים את זה, זה יהיה מעולה. מצורפות שתי תמונות, אשמח לתשובה מהירה! תודה אריאל http://www.imageshock.eu/?img=3506648~P1000177.jpg http://www.imageshock.eu/?img=3506643~P1000178.jpg

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. האם יש בדיקת תאימות של המחשב ONLINE ל WINDOWS XP? אני מכיר בדיקה כזו לVISTA אבל ל XP לא. תודה לעונים. עריכה: מצאתי תודה בכל אופן! http://www.microsoft.com/israel/support/tips/windows/compatibility-winxp.mspx

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  25. שרואים בו כל פעולה שנעשתה.... אפשר בבקשה הסבר איזה קובץ זה ואיך אני רואה...?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.