Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מותקן אצלי XP (חוקי, ד"א) אבל בזמן האחרון היא התחילה לעבוד נורא לאט. מותקן אצלי אנטיוירוס AVG אך לא זיהה כל וירוסים. האם למישהו יש עצה/ המלצה לשיפור הבעיה? האם ישנה איזו תוכנה או בדיקה לאיתור הבעיה? (לא הקישקושים האלה שמציעים בדיקה חינם למחשב ואז מודיעים לך שיש לך שניים וחצי מיליון בעיות ושהמחשב עומד לקרוס תוך שבע דקות אלא אם כן תקנה עכשיו את התוכנה הפלאית שלהם). אודה ואשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
והאם למשתמש פרטי - גרפיקאי (על פוטושופ ומאיה) יורגש איזה מהם. אכתוב פרופיל כללי כי אין לי ברור לי מה הפוינט. מיועד למחשב ביתי עם 2 מסכים. מעבד i7 4770. זיכרון 8X3 DDR3 וכרטיס מסך GeForce GTX660 . תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
במהלך השדרוג מ8 ל8.1 אני כנראה לחצתי על משהו ועכשיו יש לי הנחיה קולית באנגלית על כל דבר שעושים במחשב. אני מחפש איך לכבות את זה אך לא מצליח, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
hello i have a small problem... I DONT SEE HEBREW :-[ i need someone to send me the windows xp pro hebrew fonts (please) and when i try to add a language in my keyboard settings, i dont see "hebrew" in the list
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי SP2 ואני לא מצליח להכנס ללינקים של אתרים. הוא מראה לי הודעת שגיאה: שגיאה של תחביר לא חוקי לפי מה שהבנתי, זה איזה עדכון אבטחה באקסלפורר שמיקרוסופט שמו. כמו כן, הבנתי שיש איזה טלאי שמתגבר על זה. מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אוףף איזה מעצבן זה יש לי מקורי והוא מתפקד כאילו לא מותקן ה דרייבר של הכרטיס מסך החלונות עוברים לאט כזה איזה מעצבן זה ב פרופשונל זה לא ככה מה הבעיה משהו יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לא בטוח שזה שייך לכאן.. בכל אופן קניתי חלקים חדשים למחשב [ מעבד לוח כרטיס מסך ] חיברתי הכל טוב ויפה אבל בחיבור ה USB הוא לא מזהה לי הוא מזהה ב BIOS ועד לבחית מערכת [ SAFE MOD או רגיל וכו'] ישר שהוא נכנס לעמוד הטעינה כל מה שמחובר בחיבורי ה USB מתכבים ב BIOS כל מה שקשור ל USB על ENABLED [לא בטוח ככה כותבים] נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל ה HD מהמחשב הקודם ולא התקנתי דרייברים כי אני לא יכול.. [ בעעית USB] מה לעשות? אני מתחרפן.. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אוקיי, פתחתי היום בצהריים את המחשב, וכמו תמיד, בחרתי במסך בחירת ה-OS בדוס, ב-WinXP, אבל הוא לא עולה.. אין לי מושג למה, בכלל לא נגעתי בשום הגדרות או בתיקיית הווינדוס, פתאום אני לא יכול להיכנס.. קיבלתי את ההודעה הזאת בדוס : Windows could not start because this following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair. נכנסתי לתיקיית הווינדוס דרך Win98 שגם מותקן על המחשב שלי, והקובץ היה שם, אז כנראה הוא השתנה או משהו, אין לי מושג.. ניסיתי גם לתקן אותו דרך מה שהיה כתוב, אבל אז אתה רק נכנס לדוס, ואתה נמצא בתיקיית ווינדוס, ואי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשמות יקרות בפורום, אנא עיזרו לי להחליט מה לקחת ל64 ביט, נכון לעכשיו אני יודע שUNREAL III ישווק גם ב64 ביט בנוסף לגרסתו הרגילה. יש לי 2GB זיכרון, ולפיכך אני מעדיף להתרחק מVISTA ולהישאר קרוב לXP, אבל האמת לא אהבתי את הXP X64 משום מה, אם מישהו התנסה בשניהם ויכול להמליץ לי מה לקחת, זה יהיה מצוין.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו? יש לי קבצים שאני מוחק מ-DOK, וכשאני נכנס שוב אליו, גם ממחשב אחר, הקבצים מופיעים. אי אפשר להפעיל אותם (לדוגמא סרט) אבל הם "נמצאים שם" ותופסים מקום. אני מוחק שוב, ושוב הם חוזרים. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות כמו ב XP , שמקישים פקודה מסוימת בשביל שהאייקון יהיה ללא שם - שיהיה פשוט ריק ורק האייקון יראה יש לי WIN7 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
איך אני מוחק תמדיה פלייר מהמחשב שלי לחלוטין??? ניסיתי דרך הוספה והסרה של ווינדוס אבל לא עזר איך אני מוחק אותו לגמריי מהמחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אלה 4 קבצי וידאו (MKV), גם אחרי ריסטרט ובסייף מוד אי אפשר, בדקתי מה משתמש בקבצים ומסתבר שexplorer.exe משתמש משום מה בקבצים האלה.. אז אני לא יכול פשוט לסגור את התהליך ולמחוק את הקבצים.. נ.ב. כשהעתקתי אחד מן הקבצים האלה אז שני הקבצים בסופו של דבר נשארו "תחת שימוש" ואני לא יכול למחוק אף אחד מהם.. למישהו יש מושג?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום... windows תופס לי נפח של 3.9 גיגה הגיוני?? אגב זה וינדוס xp
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד מסוג HP עם ליבת דותן וGB זכרון יש גם תמונה של כל המפרט יש מצב שויסטה יזוז נורמלי הכונה לבסדר על מפרט שכזה או שחבל על המאמץ?? תודה מרואש... מנהלים במידה וזה לא המקום הנכון לשאלה אנה שנו..וסליחה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את מערכת הפעלה WINDOWS 7, בינתיים הכל פועל חלק מלבד פונקציה אחת שנקראת aero peek, מה שאמור להציג את כל החלונות הפתוחים ללא פוקוס כשקופים. דירוג המחשב בwindows experience index הוא 4.9 (הבנתי שהמינימום לPEEK הוא 3.0) התקנתי את הדרייברים האחרונים של כרטיס המסך, ועקבתי אחרי מדריך שמראה כיצד להפעיל את הפונקציה "find and fix problems with the transperacy and other visual effects" אך הWIZARD לא מוצא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה...
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
amd d.c 4600 320 gb gf 8500 512mb pcie msi k9n ultraf 570 ocz 2g ddr2 667 איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין ?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, ברשותי XP SP3 ה setting של הwindws משתנה לפתע לאחר הפעלה של כמה דקות. ראשית, בכל הפעלה מופיעה הודעהdata execution Prevention - Generic Host Process for Win32 Servies. כבר פעלתי בנידון (ניתקתי את המדפסת HP, עשיתי restart ל process, עדכנתי .dll וכו') שנית, רוחב ה Taskbar משתנה לפתע משתי שורות לשורה אחת, 10 דקות בערך לאחר שאני מפעיל את המחשב פתאום הצורה של ה Taskbar משתנה להיות קלאסי לבן, יורד שורה ואז חוזר להיות כחול מודרני שלישית, ה (service - Firewall/Internet Connection Sharing (ICS נפסק לפתע, גם פה כבר פעלתי על מנת להחזיר את ה Service וזה אכן עובד אבל רק עד להפעלה הבאה שבה לאחר 10 דקות כל האמור לעיל חוזר על עצמו. בצעתי בדיקה של וירוסים בעזרת ה AVG ובדיקה בעזרת S&a…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח אחד מחולק ל 2 מחיצות עכשיו במחיצה אחת יש לי XP ובמחיצה השניייה VISTA . נמאס לי מויסטה ... איך אני מוחק אותה בלי לפגוע בXP?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לארונה ראיתי שידרוג של מערכת ההפעלה חלונות 7 וניצלתי את ה SP1 לפירמוט והתקנה מחדש... פירמטתי את כל הכונן , התקנתי חלונות 7 מהדיסק וישר הפעלתי update בשביל לקבל את כל העדיכונים וה SP1 בהתקנה חלקה ונקיה.. לאחר מכן התקנתי את כל התוכנות, פתאום שמתי לב שהתוכנה של Gigabyte (לוח האם) מסרבת לפעול. הורדתי מחדש מהאתר של גיגבייט את הגרסה האחרונה ועדיין זה לא עובד... ניסיתי במצב תיאימות שונה וגם ללא הצלחה... אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עם מק מה עם לינוקס מה קרה עזבו אותם בצד?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב.. לא יודע אם זה הפורום הנכון התלבטתי בין זה לפורום אודיו מכיוון שהתקנתי ווינדווס 7 היום ומאז התחילה הבעיה בערך אז החלטתי פה. אז ככה :רמקולים X540 5.1 כרטיס קול VX של קרייטיב .. הווינדווס כמובן התקין את הדרייבר בעצמו ואחרי שהוא התקין את הקונטרול פאנל התחילה הבעיה (לפני זה לא שמעתי רעשים כאלה) ועכשיו כל פעם שאני סוגר חלוןן מסוים אני שומע פיצפוץ מהרמקולים בXP אני חושב שהייתי יודע את הפתרון וזה לבטל את הצלילים של ווינדווס או משהו כזה אבל אני עוד לא מכיר את המערכת החדשה כמו שצריך ואני לא רוצה לפגוע במחשב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן! יש לי WIN7 כבר מלא זמן ואני משתמש והכל טוב ויפה עוד לא היתה לי תקלה אחת. אתמול היתי באמצע משחק והיה הפסקת חשמל והמחשב התכבה ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ומופיע עליו את ההודעה הבאה: "Disk boot failure, insert system disk and press enter" ואני לא יודע מה לעשות. דרך אגב בדקתי בביוס והבוט מכוון ל-HDD כמו תמיד ואני לא מבין מה הבעיה פתאום. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-