עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי. יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי אני לוחץ באתר של מיקרוסופט על COUSTOM או EXTREEM וזה ההודעה שאני מקבל: [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. For self-help options: Frequently Asked Questions Find Solutions Windows Update Newsgroup For assisted support options: Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues) אם מישהו מכיר את זה ויודע לפתור ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  3. שלום חברים . התקנתי היום VISTA 64BIT על המחשב שלי . רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את קבצי הREGESTIRATION של הOFFICE 2007 PRO בREGEDIT ??? כי כאשר הייתה לי גירסאת ה32 BIT יכלתי להגיע לזה בצורה אחרת ! קצר אני רוצה להגיע לPRODUCT ID מתוך הנ"ל איך זה ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  4. דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט או אפילו תוכנה, אז שהמנהלים יעבירו אם הם רואים לנכון. דבר שני - כשאני מחליף משתמשים במחשב אני רוצה שהמשתמש יישאר מחובר לאינטרנט (כדי שיישומים מסויימים ימשיכו לעבוד) - אבל זה מתנתק לי אני עם תשתית HOT עם 012 איך אפשר לסדר את זה? תודה D:

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  5. שלום, יש בפני שתי בעיות: 1.כמו שמצויין בכותרת ;D , אני מרוקן את כל ספריות הזמניות הכל!!! אבל עדיין מסתבר שהחלונות שוקל 2.5GB פעם היה לי כונן של מערכת הפעלה 2GB והוא התמלא, שיניתי את החלוקה ל4GB והוא עדיין מתמלא, ברור לי שבערך 1GB זה הפייג'ינג פייל, אבל למה חלונות מתרחב עם הזמן??? ??? . 2. הלכתי לחבר שלי, לתומי הפעלתי את סנדרה והיא גילתה משהוא מעניין, יש לו מעבד 1.7GHZ של אינטל, אבל סנדרה אומרת שהליבה שלו היא WILLMATE. האים זה אפשרי? יכול להיות שמכרו לו מחשב עם OC? תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  6. מודיע ה-XP שאין לי מקום בכונן למרות שאת ההורדה אני מוריד למחיצה אחרת פנוייה! בעייה דומה כאשר אני מחלץ קובץ RAR מכונן\מחיצה אחרת הוא אומר שאין לו מקום לעבוד כי כונן C מלא מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. יש לי 2 דפדפנים, אישתי משתמשת באקספלורר ואני באוונט. כרגע האקספלורר הוא ברירת המחדל, אולם אני מעוניין שכאשר אני מתחבר לרשת שלא יעלה לי אף דפדפן אלא שכל משתמש יבחר ע"י הקלקה על הדפדפן המועדף עליו. האם ישנה אפשרות כזו תודה למי שמנסה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by 3Dude932,

לאחרונה משום מה כאשר אני לוחץ פעמיים על תיקייה כדי לפתוח אותה נפתח לי חלון החיפוש של ה XP. ניסיתי לשסדר את זה באמצעות Tools->Folder Options->File Types->File Folder->Advanced קבעתי פעולה חדשה OPEN (שמשום מה לא הייתה שם כבר..) שתפתח את explorer.exe עכשיו כשאני פותח תיקייה התיקיה נפתחת בחלון חדש.. מה שמציק לי... מה לעשות? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sorwo,

שאלה לגבי פרימוט נייד(hp dv6630ej )בעל Vista Home Premium הגיע ללא דיסק . אין דרך להתקין את Vistaעוד פעם ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. שלום, קניתי מחשב חדש amd athlon xp 2100+ , 512 ddr winbond 2700. wd 40gb 7200, ati redon 9500... יש לי בעיה, כשאני מתקין את ווינדוס אקס פי הוא אומר לי אחרי כמה זמן examining 3814mb משהו כזה והוא נשאר ככה ולא מתקין, וחיכיתי מלא מלא זמן.. ואני לא יודע מה אני צריך לעשות, הכל חדש, מה הבעיה<? ונוסף לכך, השגתי עוד דיסק והוא לא מזהה אותו!!! לא יודע למה! ואני חייב חייב מחשב מהר מהר.. כל יום זה הפסד אדיר של כסף.. אז בבקשה תעזרו לי!!

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, קיבלתי עותק מקורי של VISTA ULTIMATE X64, הורדתי את כל העדכונים אבל לא קיבלתי שום עדכון של SP1. ניסיתי להוריד SP1 אבל מכיוון שהמערכת הפעלה שלי בעברית לא יכולתי להתקין, כי ההתקנה דרשה אנגלית או שפות אחרות. משהו יכול להסביר לי איך אני מתקין SP1? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. לא עדכנתם את מערכת ההפעלה שלכם השבוע? מחכה לכם עדכון חשוב שעשוי למנוע את גניבת המידע שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מיקרוסופט-מפיצה-עדכון-חלונות-לתיקון-פ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה לקצר את זמן עליית הווינדוס אני זוכר שיש איזה אפשרות שינוי ב-regedit שמשנה את זה אני מתכוון לטעינה(הקווים)תודה לכולם אלי.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by ariel007,

הייתה לי בעייה עם עדכון KB3081436 שפעמיים ניסיתי להתקין אותו ולא הצלחתי. עכשיו אני רואה שהוא לא מופיע פתאום ב-Windows Update. זה קרה לעוד מישהו? עדכון: הבעיה נפתרה בהתקנה חוזרת של העדכון

15. יש לי מעבד AMD 3200 ורציתי לרכוש עכשיו את ה AMD X2 4400 (סוקט 939 ) האם מהלך כזה יצריך ממני התקנה מחודשת של הויסטה או זה שקוף?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  16. שלום לכולם מחשב מסוג פנטיום 1 233MHz, זיכרון של 64MB SDRAM וכונן קשיח של 3GB. המחשב פעל מצויין והריץ את מערכת ההפעלה הנ"ל ללא בעיה, אך שפת הממשק היתה באנגלית ורציתי לפרמט כדי להתקין את מערכת ההפעלה בעברית. פירמוט הכונן בוצע בהצלחה אך תוכנית ההתקנה לא עולה, אני אסביר: בחוברת של וינדוס 98 (עותק מקורי) רשום כך: לשם ביצוע התקנה חדשה באמצעות גרסת התקליטור של Windows 98 1. הכנס תקליטון אתחול של וינדוס 98 לכונן התקליטונים. (בוצע בהצלחה). 2. הפעל מחדש את המחשב. תפריט ההפעלה של וינדוס 98 מופיע. (בוצע בהצלחה). 3. הכנס את תקליטור וינדוס 98 לכונן התקליטורים. (בוצע בהצלחה). 4. הקלד את הספרה 1 ולאחר מכן הקש "אנטר". (בוצע בהצלחה). מתבצעת סדרת סריקות ולאחר מכן מופיעה שורת הפקודה של דוס…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by fux,

שכחתי את הסיסמא של המשתמש... זה לא ה administertor אני מחובר עכשיו אליו... אני לא זוכר את הסיסמא אליו... הייתי בערך שבועיים לא בבית ... ולא עשיתי ריסט ולא כלום עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא ... ואם אני יעשה ריסט אני סתם יצטרך לעבוד עם תוכנות אחרות... אני על וינדוס xp pro תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי יוזר אחד במחשב,ללא צורך בסיסמא... כל פעם שאני לא נוגע במחשב יש סקרין סייבר ולאחר 20 דקות המסך בסטנד-ביי -סנדרטי אצלי.. בזמן האחרון הופיע תופעה שכאשר אני מזיז את העכבר כדי להפעיל את המחשב (במצב סקרין סייבר או מסך סגור) אני נזרק עם צליל מציק למסך של בחירת היוזר (כמו לחיצה על winkey+L).. וזה מאוד מציק! אגב.. windows xp pro SP2 ולפי אדאוור וספייבוט S&D ולפי נורטון.. אני נקי.. נראה מה קספרסקי יגיד יש לכם פיתרון? תודה חברים!

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by LOL,

אחותי השאירה את המחשב שלה שמותקן עליו וינדוז 7 בטא רציתי לדעת האם האימות של וינדוס תקף לבטא או לא? כי רשום שהוא לא מאומת והמחשב עושה כל מיני בעיות מוזרות (אקספלורר מסרב להעלות עמודים, מסנג'ר לא מתחבר...) אז רק רציתי לדעת אם צריך לאמת איכשהו את הבטא או שהסימן של לא מאומת מופיע לכולם?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by benx,

יש לי את 2 האיקונים האלו, שכאילו "נדבקו" לי למסך והם עוקבים אחרי לכל מקום (חוץ ממשחקים) צירפתי תמונה שתסביר את זה יותר טוב מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. Started by daido,

שלום לכולם! כשאני מנסה לעשת עידכון windows update הוא מנסה להתקין עדכון ל-windows update על מנת שאוכל להוריד עדכונים אוטומטיים למחשב, אני מקבל הודעת שגיאה CODE 800700B לא הצלחתי למצוא סיוע. מה ניתן לעשות? אשמח לכל סיוע תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. עבדכם הנאמן מצא משהו שמוכן למכור לו את ה WINDOWS OEM בזול (לפי הידוע לא השתמש בו קודם) קנה עבדכם הנאמן אשר מודע לחוק את ה WINDOWS בסך של 200 שקלים חדשים ... כדי לוודא שהכן המוצא טוב היתקין אותו במחשב ב HD שמשני שלו ... כאשר ראה שאקטיבציה חוקית ..רצה להכניס אותו ל HD הראשי במקום ה WINDOWS 2000 שכבר לא משהו כבר .. לכן עשה ועשה אקטיבציה כצפוי לא עבדה (HD אחר..) לכן היתקשר לתמיכה ... נתן את המספרים שדרשו .. לבסוף המענה רצה לשאול אותי מספר שאלות ... שאל עם קניתי את ה מערכת יחד עם המחשב ...ניתק עבדכם הנאמן את הטלפון בשיקשוק ברכים כמו פושע גדול ... וברגע זה הזמין VISATA 64 ב 640 שקל ...גם OEM למחשב חדש ... בקיצור : 1) אני פחדן 2) מפחד מהכול 3) אין מה לעשות ....גם …

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by manticore,

קיבלתי לפטופ עם ויסטה בעברית. יש אפשרות להחליף את הממשק לאנגלית מבלי להתקין מחדש?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. התקנתי XP עם SP3 כבר מובנה בתוך הדיסק. הכל נראה תקין. נראה שיש תוספת ביצועים, אבל נראה לי שזה יותר בזכות ה250GB החדש. בכל אופן פתאום אני שם לב שהשעון חזר שעה אחת אחורה. נכנסתי להגדרות שעון - אין בכל אפשרות לבחור בעדכון שעון קיץ אוטומטי מה שזה אומר שבכל פעם שהמחשב יתעדכן עם האינטרנט הוא יציג לי שעה לא נכונה מה עושים?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  25. ועכשיו אין לי סאונד העפתי את התוכנה הזאת שהוא התקין והיא לא לגמרי נמחקה כשהוינדוס עולה הוא אומר שהקובץ cmicnfg.pl לא עולה כי הוא נחמק ובadd\remove programs התוכנה הזאת עדיין מופיעה איך אפשר להעיף אותה סופית? כי גם כשהדרייברים הקודמים של הכרטיס קול מותקנים אז אין סאונד כי נראה לי שיש איזו התנגשות בין שתיהם בבקשה עזרה קוראים לתוכנה C-media WDM Audio Driver

• 4 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.