עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by miim17,

התקנתי את מערכת ההפעלה (XP) מחדש, אך שחכתי שיש סיפריות שמוגדרות כך שרק משתמשים מסוימים יוכלו להיכנס עלהם (ע"י NTFS) הבעיה היא שבמערכת ההפעלה החדשה אני לא יכול לגשת אל הספריות האלה. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by demonshlomo,

כשאני מפעיל את המחשב של חבר שלי מופיעה הודעה כזו: LSASS.EXE-OPERATION FAILED the requested operation was unsuccesfull זה מה שזה אומר ישר בהתחלה של הטעינה של WINXP! מה הולך פה? זה מה ממש דחוף לי! תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by XDude,

יש לי HD של 80 וחילקתי אותו ל20 ו60 וה20 הוא וינדוס ועכשיו פירמטי והמרתי בהתקנה של XP לNTFS אבל השני מלא בדברים(משחקים וזה) כדאי להפוך אותו גם או לא? זה יפעל טוב אחרי זה ולא יעשה בעיות לדברים שם? אם כן מה הפקודה? ועושים את זה סתם ככה דרך הוינדוס?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by domuzy,

פנט' 4, 1500, XP PRO, כרטיס מסך SIS315. לאחרונה כשהמחשב נדלק הוא מתעכב בעלייה ואז במקום הטפט הקבוע שלי עם האייקונים, מופיע מסך לבן ועליו כתוב שמשהו בACTIV DESKTOP שלי נפגע, אין אפשרות למקם אייקונים עליו וגם אם אני לוחץ על האופציה "RESTORE MY DESKTOP" הוא רק מעלה לי את הטפט אך ללא אפשרות למקם עליו אייקונים. ב"מחשב שלי" בתיקיית שולחן העבודה מופיעים כל האייקונים, אך אין אפשרות להציגם על השולחן עצמו. מה? איך ? למה? תודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. Started by weinman,

מה זמן אני נתקל בשתי בעיות עם האקספלורר. 1. במידה ואני סוגר את האקספלורר (בין אם מדובר בחלון אחד או בכמה), היישום עדיין מופיע כטעון בזיכרון ורק סגירה דרך המנהל משימות מסירה אותו סופית. 2. במידה ואני רוצה לפתוח קישור מתוך אתר כלשהו. על ידי לחיצה ישירה או ע"י פתיחה בחלון חדש, אותו חלון קופא ורק סגירה דרך המנהל משימות מסיימת את התקלה. במידה ואני פותח את אותו קישור ע"י לחיצה על הקישור + שיפט אין בעייה. הופעת התקלה היא אקראית, ללא אפיון מיוחד של הקישור או האתר. מדובר באקספלורר 6 כולל עדכון גרסא אחרון + עדכוני תוכנה ואבטחה מלאים. מערכת הפעלה חלונות 2000 אינבל. התייחסיות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by __MIKO__,

בעת כיבוי המחשב מופיע לי הודעה זו. OS=XP תוכן ההודעה- the appliction.....because the program is closing/ (משהו בסגנון . אני לא מספיק לקרוא את ההודעה כי המחשב נכבה. אם למישהו יש מושג ....

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. Started by NmAn,

יש לי בעיה מחשב השני..הוא רושם שנעלם קובץ או משהו וניסיתי לעשות רקובר והוא מבקש את הרקוברי דיסק..ואין לי מושג איך מכינים אם תוכלו לעזור לי בבקשה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by fux,

שכחתי את הסיסמא של המשתמש... זה לא ה administertor אני מחובר עכשיו אליו... אני לא זוכר את הסיסמא אליו... הייתי בערך שבועיים לא בבית ... ולא עשיתי ריסט ולא כלום עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא ... ואם אני יעשה ריסט אני סתם יצטרך לעבוד עם תוכנות אחרות... אני על וינדוס xp pro תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Bone-Breaker,

המחשב לא פותח כל מיני אתרים למשל את האתר הזה ואני כל הזמן חשבתי שיש איזושהי בעיה באינטרנט אבל היום אחרי שעשו לי רשת אני רואה שבמחשב השני הכל עובד זאת אומרת שזה לא באינטרנט מה אפשר לעשות? עוד בעיה שאני לא בטוח שהיא בווינדוס אבל התחילו להיות לי מסכים כחולים זה עושה מסך כחול אי אפשר לראות מה הוא כותב כי אחרי שניה הוא עושה ריסט מה זה יכול להיות? הווינדוס אולי או המחשב? אם אתה רוצים לדעת את המפרט הוא כתוב בפרטים תודה.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by FARKASH7,

?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by SuB,

אפילו אם התקנתם את הפאץ, ושמתם פיירוול אתם חייבים לסרוק שהתולעת לא נמצאת במחשב.. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. איך צורבים דיסק של XP כך שאחרי פירמוט נכנסים לביוס ומשנים את דרך ההפעלה (CDR,HD,FLOFY) לCDR ואז התקנת הוינדוס עולה בלי דיסקטים??? יש לי נירו 6 החדש אם זה עוזר! תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by light,

הפעלתי tcpview וזה מה שראיתי <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:119780.178.250.5:3425CLOSING <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:2708212.235.95.169:1748CLOSING <non-existent>:3900TCP0.0.0.0:27080.0.0.0:0LISTENING <non-existent>:+ יכול להיות שפרצו לי למחשב ? נראה לי שזה מתוחכם מאוד....

14. Started by NuKe007,

אני משתמש בווינדוס XP SP1. עד היום כשכל מיני וירוסים טורדניים היו רצים אצלי במחשב (לפחות עם ווינדוסים קודמים) היה אפשר לבדוק את הקבצים הרצים ברקע ולנטרל אותם, אם ע"י אנטיוירוס, מחיקה, או סתם לסגור את הוירוס שרץ. בזמן האחרון קרו לי מספר פעמים דברים מוזרים. סרקתי את המחשב לוירוסים (וזה קרה לי עם שני אנטיוירוסים שונים ויתכן גם וירוסים שונים) ולצערי נמצאו וירוסים, כמובן ביקשתי מהאנטיוירוס למחוק אותו, אבל אז טען האנטיוירוס כי הקובץ בשימוש, עשיתי ALT+CTRL+DEL וחיפשתי את הקובץ הנגוע, אבל הוא לא רץ, בדקתי שוב, אבל אותו דבר, הלכתי ומצאתי תוכנה באינטרנט בשם PROCESS EXPLORER שאמורה להראות לי את כל הקבצים שבשימוש במחשב ומי משתמש בהם, וכלום, אין זכר לקובץ. למישהו יש מושג מה באמת נסגר …

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  15. הום אדישן עברית\אנגלית פרופשיונל עברית\אנגלית מבחינת יציבות ומבחינת מהירות!!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by alexrta,

יש לי קובץ עם סיומת של AVI שלא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא אומר לי שתוכנית אחרת משתמשת בקובץ ואי אפשר למחוק אותו ניסיתי למחוק אותו ב- SAFE MOD וזה לא עבד... גם ניסיתי למחוק אותו דרך run----->cmd ואז שם לרשום DEL וכו' וגם לא עזר.. איך להיפתר מהקובץ...?! זה קטבץ דיי גדול ואני צריך את המקום שהוא לוקח... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  17. כל פעם שה-WIN עולה יש את השגיעה... מה זה?! ואיך נפתרים ממנה כי זה ממש מעצבן

18. איזה מערכת קבצים יש לי על המחשב ואם תגידו לי תכנס למאפיינים של המחשב שלי אז ניסיתי ולא הצלחתי אז תנו לי דרך אחרת לדעת איזה מערכת קבצים יש לי עכשיו על המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by Bone-Breaker,

נגיד לוקחים את ווינדוס XP אז יש לו כמה גרסאות או שהכל אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rosesr,

אני ניכנס לשרת UPDATE והןא אומר לי שאין עידכונים לומרות שעכשיו סיימתי להתקין את המערכת איך לסדר את זה? ושאני לוחץ על איכון או מנסה לגרור משהו המחשב מתעלם ממני מה לא בסדר? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by havoc-x,

ההודעה הזאת קופצת לי כל פעם שאני נכנס ל-ie לאייקון של המחשב שלי וכשאני לוחץ על הלחצן הימני של העכבר ובעוד כמה מקומות יש לי וינדוס 98

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. איפה עדיף לפרמט?? מה ההבדלים ואיזה השפעות יש לזה בהמשך כאשר מתקינים את מערכת ההפעלה ואת כל הרכיבים והמשחקים??.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. אני רוצה לחסום את האפשרות שאנשים יסירו תוכניות במחשב...אבל שאני אוכל להסיר. אולי ע"י סיסמא או משהו כזה..מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה??

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  24. נוצרה לי תקייה בתוך תיקייה הוינדוס בשם MINIDUMP ובתוכה קובץ! שאלתי היא מה תפקידה של התיקייה והאם בטוח למחוק אותה ואת תוכנה כי היא לא הייתה קיימת לפני! בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה שהפונט מאוד גדול גם פה בפורום שלכם מה לעשות אם זה כי זה ממש מעצבן

• 3 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים