עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mor873,

שלום ! יש לי בעיה לא מובנת כל כך אבל אני אנסה לפרט: באינטרנט אני לא מצליח ליראות מפות אונליין כג' וואלה מפות וכד' (גוגל מפה כן רואה) אני לא מצליח ליראות תמיד PDF זה רושם לי בוצע ואני לא רואה כלום כאשר בנייד אני כן רואה כשאני מחפש מידע דרך אתר אניטרנט לדוגמא מחפש משהו שממלאים פרטים ואז הדף חושב וצריך להציג מידע אז כנל רושם לי בוצע ואין כלום . ניסתי גם עם מוזילה וזה אותו הדבר אני מקווה שהבנתם ותעזרו לי תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by ASimon,

שלום, על מנת לאקטב את המחשב השולחני שלי אני רוצה לרכוש רשיון ל Win 7. במחשב מותקן Win7 שעובד מצויין אבל תוקף הרשיון פג ואין לי את מספר הרשיון המקורי תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הייתי עד אתמול בווינדוס ויסטה וכשהייתי לוחץ על תמונה התמונה הייתה עולה לי ללא שום זמן טעינה ניראה לעיין עכשיו ב7 יש כשאני לוחץ על תמונה לוקח בקירוב 2 שניות עד 3 שניות כדי שהתמונה תעלה אני משתמש בווינדוס פוטו וויואר.. הוא נוח לי רק עכשיו מעצבן.. יש דרך לתקן? וביטלוקר פשוט כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא רוצה.. גם אחרי חצי שעה כשעשיתי TURN ON לא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. אני מנסה ללכת לפי הוראות הסרטון הבא כדי לשחזר את המערכת ב- USB: הבעיה שתחת הפקודה list disc שנמצאת תחת windows\system32 המחשב לא מציג לי דיסקים כלל, אלא רק נותן רשימת פקודות זמינות.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by Googleness,

ברשותי מערכת הפעלה Vista Ultimate 64bit ברגע שהמערכת עולה היא עובדת מצויין אפילו מהר יותר מXP בזמנו ובכללי אני מרוצה. הבעיה שלי מתחילה מתהליך האתחול שאיטי עד כדי כאב. רצתי על כמה מדריכים ברשת, ביטלתי את הAERO ועברתי לסגנון הקלאסי של חלונות (בינינו תמיד אני מגדיר סגנון קלאסי הAERO מזעזע), סדרתי את התוכנות שנטענות בבוט שייטענו רק דרייברים חיוניים ותוכנת האנטי וירוס (של מיקרוסופט היא קלילה גם ככה), רצתי על הServices של המערכת ולאחר בדיקה של מה כל אחד מהם עושה ביטלתי את כל המיותרים, ביטלתי את הVisual של הבוט (כלומר יש בוט עם מסך סטטי בלי האנימציות), ביצעתי ניקוי מחשב וסריקה של רושעות ושאר מזיקים. איחוי הדיסק פעיל אוטומטית (ידעתם שיש איחוי דיסק אוטומטי בויסטה?) וחוץ מזה אין לי…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by HellBoY,

לא ידעתי אם לשים את זה פה או בתוכנה אבל ביגלל שזאת יכולה להיות וסביר להניח שזאת בעיה בווינדוס אז שמתי את זה פה,אם לא טוב אז תעבירו. טוב אז ככה זה הארור: http://img138.imageshack.us/my.php?image=011020062010328zc.jpg ניסיתי לעשות כל מה שעלה לי בראש שיחזור מערכת איחוי רגיסטר בדיקת וירוסים ורגולות איחוי דיסק התקנה מחדש של SP2 התקנה של windows installer ובדיקת ארורים לדיסק. ועדיין אותה הבעיה אין לי כבר מושג מה לעשות אם למישהו יש הצעות או פתרונות בבקשה תעזרו.. 10x

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  7. שלום, יש לי WIN XP + SP2 כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא סוגר תוכנות וכל פעם (כל תוכנה.) הוא סוגר את התוכנית בליווי פסי התקדמות כחולים כאלה ואף פעם הוא לא מצליח לסגור את התוכנה..תמיד אני צריך לעשות לו END NOW, בסוף...המחשב חזק (P4 3000 1024) וזה קורה כל פעם כשאני מכבה בלי יוצא מן הכלל.. לחבר שלי יש מחשב חלש יותר והוא סוגר לו את כל התוכניות בקלות.. יש משהו שאני יכול לעשות? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by reyrey_200,

אם יש לי את כונן C ובתוכו מותקן ויסטה ובכונן אחר עשיתי מחיצה שבתוכה אני יתקין ווינדווס 7 תהיה איזשהי בעיה ? אי תאימות או משהו כזה ? אני שואל כדי להיות בטוח.....

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. בXP הוא מוגדר והוא עובד טוב מאוד (לאחר ניסיונות רבים) אבל בויסטה הוא לא עובד ואני לא יודע מה צריך לעשות... ניסיתי בלוח בקרה וזה לא הצליח. בXP התקנתי תוכנה בשם SoundMax שאני חושב שמגיעה עם הלוח אם שלי (M2N-E) ושם כנראה כששיחקתי בהגדרות זה הסתדר. בויסטה הדיסק של הלוח אם לא פועל כי כנראה זה לא תומך. מה אני עושה? |:

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Yotam.B,

היי לכולם, קניתי SSD חדש שהתקנתי בלפטופ. התקנתי וינדוס 10 דרך דיסקאוןקי שיצרתי דרך התוכנה של מייקרוסופט באתר. התקנתי את הוינדוס באופן אוטומטי עם הרישיון שיש בתוך המחשב שהיה שייך לוינדוס 8 שהגיע עם המחשב במקור (לא הייתי צריך להזין קוד). בגלל שהוינדוס 8 כנראה היה בגירסאת הHOME אז זה אותו דבר עם הוינדוס 10. אז רציתי לדעת בבקשה מה ההבדלים העיקריים בין גירסאת הHOME לגירסאת הPRO בוינדוס 10. ואיך והאם ניתן לשדרג? וכמה זה יעלה? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מין באג כזה בווינדוס, שכל כמה דקות (או אולי לחיצות?) הלחצן השמאלי של העכבר הופך לימני. זאת אומרת שאני לוחץ על השמאלי וזה בעצם עושה כאילו לחצתי על הימני... וכדי להחזיר את זה לרגיל, אני צריך לעשות Refresh... יש לי את זה כבר דיי הרבה זמן ואני כבר רגיל ללחוץ Refresh כשזה קורה לי, אבל אולי יש לזה פתרון ואולי אני אמצא אותו פה! דרך אגב, זאת לא בעייה בעכבר, כי כבר החלפתי שני עכברים מאז. אם מישהו מכיר פתרון לבעייה הזאת אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by shimi g,

המחשב שלי כל הזמן נכבה ומפעיל ומחדש לפני שהמחשב נכבה מופיע הודעה "נדרשת הפעלה מחדש כדי לסיים את העדכונים הבאים " ואחרי שאני מפעיל מחדש לא עובר יום ושוב פעם זה קורה יש למישהו מושג איך אני פותר את זה ? מצרף צילומסך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by asili,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009304598&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כאשר אני מתקין WIN 7 בפעם הראשונה, לאחר ההאתחול הראשון הווינדוס עולה בפעם הראשונה ומסיים את ההתקנה שלו, לאחר מכן לפתע נכנס המחשב למסך שחור עם מקף תחתון ואז לא עולה כל פעם....מה הבעיה ואיך אפשר לעשות כדי לפתור ?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  16. שלום כרגע מותקנות אצלי גם ויסטה וגם XP על שתי מחיצות נפרדות. לפני כמה חודשים לויסטה לא הייתה גישה לתקיית הdocuments and settings של XP ולכן נכנסתי להרשאות שלה בויסטה כאן: ושיחקתי בהרשאות שם עד שלוויסטה הייתה הרשאה להכנס לתקייה. לפי דעתי דבר זה גרם לחסימת ההרשאה של documents and settings לXP ולכן שאני מפעיל את XP הוא מייד מודיע שאין גישה לdocuments and settings (וזה גם גורם לשולחן עבודה להיות ריק מאייקונים). השאלה שלי עכשיו היא-איך אני עושה שהגישה לתקייה הזאת תהיה פתוחה גם לXP וגם לוויסטה בלי שאחד יחסום את השני? ד"א-למחוק את הויסטה לא בא בחשבון...חייב להיות פתרון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. מדריך פשוט משובח, עבד אצלי. http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6907

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by tovtov,

בוקר טוב, שבוע שעבר התקנתי לראשונה XP עברית (גירסת HOME). שלשום, הורדתי את קובץ ההתקנה של Service Pack ל XP HOME עברית. לקחתי הביתה והפעלתי אותו. הקובץ נפתח ואח"כ נפתח חלון "ברוכים הבאים להתקנת Service pack ל XP עברית" (משהוא כזה). ואז הוא "חשב" קצת, וקיבלתי הודעה: "שגיאה בהפעלת service pack - יוצא מהתקנה". בקיצור אני לא מצליח להתקין service pack ל XP וזה די מתסכל. מישהוא יכול לעזור בבקשה? יש לי XP מקורי עם רישיון. תודה, יוסי

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  19. היי, התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 בכונן E עם דיסק התקנה חוקית בכונן C ישנה מערכת הפעלה XP איני מצליח למחוק אותה באמצעות אתחול איך בכל זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by noodle,

שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. מחקתי את התוכנה (לא יודע אם נמחק הדרייבר) אך כעת מופיע מסך שחור אחד לפני ששם המשתמש מופיע והכניסה לוינדוס קצת איטית יותר. מה ניתן לעשות? תודה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by IlanF,

בזמן האחרון שמתי לב לדבר מוזר ומציק במיוחד, כשאני לוחץ על alt+shift כדי להחליף שפת כתיבה לוקח לו משהו כמו שנייה עד שהוא מחליף את השפה. ברוב המקרים אני גם צריך להחזיק את הכפתורים לשנייה הזאת עד שהוא מחליף את השפה, אחרת אני אמשיך לכתוב באותה השפה. לאחרונה התחלתי להקליד די מהר, והדבר הזה הופך כתיבה של שילוב עברית ואנגלית למשימה מאוד מסובכת. זה קורה לי בכמה מחשבים שיש לי, כמה עם ווינדוס 8 ועוד כמה עם ווינדוס 7, אבל לפני כשבוע יצא לי לעבוד על מחשב עם XP ושם החלפת השפה היא מיידית עם הלחיצה ושם לא היה לי בעיה להקליד. מחיפושי באינטרנט אחר פתרון לבעיה ההזויה שלי מצאתי עוד כמה משתמשים בודדים שמתלוננים על הדבר הזה, אבל לצערי לא היה ברשותם פתרון. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הדבר הזה?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yaron2012,

שלום, ב- Win 10 תפריטי יישומים מיושרים לשמאל. שינוי הגדרות ב- "Tablet PC Settings" משפיע על תפריט ההקשר בלבד. איך ניתן ליישר תפריטים ראשיים לימין? תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות-NETWORK MAGIC-מרוב יאוש!) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום לכולם! אני זוכר שהיתה אפשרות כזאת לשנות את נפח הקובץ ואני מעוניין להוריד מגודלו אם מישהו יוכל להדריך אותי זה יהיה מצויין תודה מראש

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  25. Started by ShahafH,

שלום. התקנתי על המחשב הנייד GIGABYTE W566N ווינדוס ויסטה ויש לי כמה בעיות איתו.. 1. משום מה כונן הDVD הפסיק לעבוד. 2. אחרי שיש לי אפשרות להכנס לביוס המחשב מהבהב לי למעלה בסימון "_" מה שלא היה פעם. ד"א התקנתי פעמיים את הויסטה ובפעם הראשונה עבד מעולה והתקנתי שוב כי שמתי לב שלא הבאתי מספיק מקום למערכת ועכשיו יש בעיות משום מה.. פתרונות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.