עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Psycho17,

שבת שלום אנשים... יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro ואחי רוצה שאני אתקין לו FrontPage??? הבעיה היא שאני לא יודע איך להוסיף את התוכנה הזאת מהדיסק של WIN אשמח לקבל עזרה ;D בתודה מראש אלדד כהן

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. לחברי יש מחשב(win xp home) בעל שני דיסקים קשיחים(דיסקים פיזיים). כונן אחד c וכונן אחד f (כוננים d ו- e הם כונני cd / צורב). הבעיה היא שצריך לפרמט את המחשב, מפני שחיבור האינטרנט מתנתק ללא שום סיבה ניראית לעין(הוא דיבר עם התמיכה והם הסירו והתקינו כל מיני דברים כדי לנסות לסדר את החיבור, ללא הצלחה. בסוף הם אמרו שכדי להתקין windows מחדש). החלטנו לפרמט. הבעיה היא שיש הרבה חומר על המחשב שאנחנו לא רוצים שילך לאיבוד. כלומר, אם נפרמט את c , הרבה חומר ילך לאבדון. אי אפשר להעביר את כל החומר החשוב מ- c ל- f , מפני שב- f , יש בסביבות 2 גיגה פנויים וב- c , יש עשרות גיגות של חומר(פלוס 70 גיגה פנויים). חשבנו על partition magic. להעביר את המקום הפנוי שב- c אל f , ואז להעביר את החומר מ- c א…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by amadey,

הי, יש דרך לבצע unactivate ל key של ה windows מול השרתים של ms מבלי לצור איתם קשר טלפוני? ניסיתי עם slmgr upk/ipk אבל זה מוציא את ה id נקודתית מי המערכת ולא מהשרתים. מדובר במפתח oem windows 8 תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by avirokach,

לפני כיומיים נכנסתי לחשבון שלי ב- WIN XP וקיבלתי DESKTOP כאילו של משתמש חדש בלי כל ההגדרות שלי. הוא אפילו הקפיץ לי הודעה של לעשות סיור היכרות ב- XP. מבדיקה ראשונית נראה לי שה- PROFILE שלי נדפק איכשהו ובתוך ה- Document and Settings נוצרה לי תיקייה חדשה בשם TEMP.{Name}.000 והיא למעשה ה- Profile החדש שלי. תיקיית ה- PROFILE הישנה קיימת אבל הפסיקה להיות בשימוש. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by ShayGTi,

אם זכרוני אינו מטעני, בWIN98 היה אפשר לבחור רקע לכל תיקייה. השאלה היא, האם הדבר אפשרי גם בXP ואיך?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by J S Bach,

היי, כשאני לוחץ "START" -> "SHUT DOWN" לא מופיע לי לוח הכיבוי עם המראה הרגיל, אלה עם מראה של VISTA כביכול, איך אני מחזיר את זה למקורי? בתודה מראש!

7. Started by shai11,

יש לי 32bit WINdows vista ultimate שהפכתי לעיברית דרך התוכנה mui עכשיו הבעיה היא שבמסמכי טקסט ובתוכנות בעיברית היא עושה ג'בריש משהו יודע איך לסדר את זה הנה דוגמה דרך אגב זוהי הגירסה המלאה...

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by zebra,

בעיה בRegional and Language Options אין לי אפשרות להוסיף או לשנות את השפות לא בregional ולא ב advanced מופיע לי השפה שאני מעוניין. לאן זה נעלם??למה זה נעלם??? ואיך אפשר לסדר זאת כי זה לא נותן לי גם עם דיסק של המערכת הפעלה לשנות משהו אין לי את האופציה בכלל. למישהו יש מושג זה דחוף תודה מראש דרך אגב מדובר במערכת הפעלה win xp pro

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  9. הבעייה שלי היא כזו: יש לי במחשב כונן סי וכונן די, בכונן סי היה ווינדוס 98 ובכונן די ווינדוס אקס פי. הווינדוס 98 היה כדי שאפשר יהיה לתקן דברים באקס פי מחוץ לאקס פי. עכשיו רציתי לפרמט את סי כדי למחוק קבצים מיותרים ועכשיו המחשב לא עולה !!! הוא רושם BOOT ERROR SYSTEM HALTED כרגע ההארד דיסק מחובר על מחשב של חבר בתור SLAVE ככה שאני יכול לראות את כונן סי ויכול להתקין בו דברים. השאלה שלי היא אם יש איזו תכנה שתוכל לעזור לי לפחות להגיע לאיזה כונן דוס שממנו אני אוכל להתקין ווינדוס 98. יצויין שהכונן פלופי שלי מקולקל ככה שאני לא יכול להשתמש בדיסקי הפעלה למיניהם. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. Started by Zadu,

יש לי windows 8.1 64bit ואני רוצה לדעת מה יקרה אם 100% מmemory שלי יהיה בשימוש? המחשב יקרוס? יתקע? סתם שאלה שמעניינת אותי. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by emperor,

שלום! לפני זמן מה הופיעה במחשבי בעייה קטנה,גדולה. כאשר אני מכבה את המחשב, הוא מתחיל את תהליך הכיבוי אבל נתקע כאשר הוא רושם:windows is saving your... הוא נשאר תקוע כך עד שאני מכבה אותו ידנית. ממה הדבר יכול לנבוע תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. Started by yotam360,

שאני נכנס למנהל המשימות, תהליכים רשום לי שם של תהליך שאני לא יודע מה הוא עושה. זה השם שלו: SMSS. מהוא עושה ומה יקרה אם אני יבטל אותו???

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. אז ככה אתמול התקנתי ווינדוס מחדש אם לוח חדש ומה שקורה זה שיש בעיה אם הכרטיס רשת לוקח לווידנוס זמן לעלות מאז שהתקנתי אותו בלוח הקודם לא היה תבעיה הזאת ברגע שאני מבטל תכרטיס רשת הבעיה נפסקת ושאני מחזיר אותו חוזרת הבעיה מה זה יכול להיות?! תודה ענקית לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by x-dude,

טוב התחדשתי ב 64bit windows 7 professional ויש לי בעיה. אחרי ההתקנה הסתבר לי שהמערכת דיי חונקת לי את כונן C היכן שהיא מותקנת. יש לי דיסק שמחולק לשתי מחיצות C ו D ז"א ששתי המחיצות האלו נמצאות פיזית בדיסק אחד, לאחר קריאה פשוט עשיתי shrink למחיצת D (משהו כמו 10GB) ושאני רוצה לעשות extend ל C המילה extend אפורה ולא ניתנת לבחירה. ה 10GB הפנויים האלו נראים כ- free space בצבע ירוק, לפי מה שהבנתי זה אמור להיות כ- unallocated space אבל זה לא קורה. איך אני מסדר את זה מבלי להוריד כל מיני תוכנות צד שלישי?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Thunder Child,

שלום אני עומד להתקי XP HOME במחשב חדש בימים הקרובים. כרגע יש לי XP מותקן על מחשב ישן. אין לי כוונה לעשות GHOST למחשב הה אלא להתקין הכול מחדש. האם יש דרך להעביר הגדרות בצורה פשוטה ממחשב למחשב? דברים כגון: כתובות דואר, הודעות דואר שמורות, MAIL RULES ו BLOCKED SENDERS LIST SERVICES וכו' ? אודה לכם על העזרה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לאחרונה כשאני מסייר בתיקיות המחשב פתאום צצה לי השגיאה הזאת: http://img185.imageshack.us/img185/337/57741632wt3.png שסוגרת את EXPLORER.EXE.. לאחר שאני בוחר באפשרות "אל תשלח" כרגע זה קרה שוב ואני לא יכול בכלל לגשת לתפריט ה''התחל'' או לחלונות פתוחים גם לא בALT TAB...

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  17. אחרי שהתקנתי Windows2000 כשרת בבית , אני נתקל בבעיה , כאשר אני מנסה לגשת לכוננים במחשב. התקנתי ServicePack 3 וTightVNC .

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  18. היי, - מערכת ההפעלה שלי:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT בעברית. *השאלה בכותרת. *התקנת התוכנה לפיענוח מסכים כחולים מהמדריך באתר נכשלה. **מצורף קובץ הDMP (קובץ הDump). - מבקש עזרה בפיענוח שלו בבקשה... תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by boss,

כל פעם מסך כחול WIN32K.SYS DUMP מופיע. מה בעיה בדיוק? Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e300001c, 0, bf8b9425, 1} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image win32k.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys Probably caused by : win32k.sys ( win32k+b9425 ) Followup: MachineOwner

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  20. לפני מספר ימים הלך המחשב שלי לעולמו, במיקרה אתמול מצאתי מתחת לביתי מחשב. לקחתי אותו והכל עובד בסדר חוץ מבעיה אחת מטרידה מאוד. בכל פעם שאני מדליק אותו אני מתבקש להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה בכדי לעשות BOOT ורק לאחר שאני נאות להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה הוא נאות להעלות לי אותה. ללא הדיסק המחשב מסרב להעלות לי את מערכת ההפעלה. כיצד אני מבטל את זה? הגדרתי בביוס למחשב שיעלה מההארדיסק אך ללא הועיל. האם ניתן לפתור את הבעיה וכיצד? אני מצרף לינק למיפרט של המחשב http://www.f2h.co.il/1954608601518

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  21. מישהו יכול להמליץ על אחד שעובד ניסיתי להתקין NIS 2007 אבל הוא אומר שזה לא מתאים לויסטה מה לעשות??!?! האם לדאוג מוירוסים???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tomerhas,

שלום לכולם, במערכת הפעלה WIN 98 ע"מ לנהל הרשאות למשתמשים היינו משתמשים בקובץ poledit. כיצד אני מנהל הרשאות משתמשים ב win xp ? כיצד אני מבצע redirection לספרייה כמו my documents? במאפייני my documents יש אפשרות לסמן make this folder private למניעת כניסה של אחר, כיצד אני מאפשר אפשרות זו על ספריות אחרות? אפשרות זו מוחשכת בספריות אחרות, כיצד אני מצרף ספריות נוספות כפרטיות ליוזר מסויים? כמו כן היכן אני קובע האם המשתמש יכול לגשת ללוח הבקרה לדוגמא?? אני שואל כאן הרבה שאלות הקשורות לניהול הרשאות משתמשים, ולדעתי כל התשובות נמצאות במקום אחד, משהו כדוגמת poledit של 98. קראתי לא מעט מה support אבל לא הצלחתי ליצור הרשאות בעצמי. אודה למי שיוכל להסביר לי צעד צעד כיצד לעשות זאת. כמובן …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by The UnKnown,

dumprep 0 -k זה נמצא תחת הלשונית "startup icon" מזה בכלל?!

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by R3DFOX,

התקנתי היום את ווינדוס 8.1 במחשב החדש שלי ופרצתי אותו ומופיע לי בתחתית שולחן העבודה את הכיתוב: SecureBoot לא מוגדר כראוי. מה הפתרון שהכיתוב הזה ייעלם? תמונה: תודה

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. התקנתי במחשב במחיצה הראשונה Windows XP Professional x64 SP2, ובמחיצה השנייה Windows Vista Ultimate x64 (שתי המחיצות הן Primary Partition). עד עכשיו, הכל היה בסדר. באמצעות ה-Boot Menu יכולתי להעלות גם את XP וגם את Vista. בימים האחרונים, לא נכנסתי בכלל ל-XP ועליתי רק עם Vista. עכשיו ניסיתי לעלות עם XP, ואני מקבל מסך כחול ואתחול מיידי של המחשב ישר על ההתחלה (גם במצב רגיל וגם ב-Safe Mode). אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי פגע במחיצה של XP זה שהיתה לי בעיה בויסטה, וביצעתי שיחזור של המחיצה של ויסטה באמצעות קובץ Image של Acronis True Image. אבל, הקובץ Image היה רק של המחיצה של ויסטה ואני שיחזרתי אותו למחיצה של ויסטה, כך ש-XP לא היה אמור להיפגע. מצד שני…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.