Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך עושים שאני לא יצתרך כל פעם לרשום את הסיסמא. אני רוצה להגיע למצב שאני שם את החייגן ב- Startup וכאשר ה- Windows עולה הוא פשוט יהיה Online אוטמטי כבר. פעם ידעתי איך לעשות את זה עכשיו שכחתי... יש לי ADSL ו- XP. תבורכו!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לפרמט את המחשב. ויש לי שאלה. היום יש לי כונן של 160GB שמחולק לשני מחיצות. באחד יש את ווינדוס וכל התוכנות ובשני יש את כל שאר הקבצים שאני משאיר ולא מפרמט. השאלה היא אם כדי לחלק ל3 מחיצות? בראשונה יהיה רק הווינדוס. בשנייה יהיה רק התוכנות. ובשלישי כל שאר המסמכים והקבצים. והאם זה בכלל אפשרי נגיד לפרמט רק את המחיצה הראשונה והתוכנות יפעלו אחרי זה?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
בחלון של הסטארט לעטה יש לי אפשרות my recent documents.. זאת אומרת צפיה בקבצים אחרונים שנפתחו.. ואני רוצה לבטל את זה מהרשימה שלי שלא יהיה לי את האפשרות הזאת בסטארט.. איך עושם את זה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום ביטלתי כמה תכנות שלא יעלו לי עם הפעלת המחשב דרך msconfig ועכשיו חלקם אפילו כבר לא מותקנים לי על המחשב וזה מעצבן אותי שהרשימה די ארוכה... אז השאלה שלי יש דרך למחוק את השמות של התהליכים משם? שישארו לי רק התהליכים שאני רוצה? תודה מראש (מצורפת תמונה למה אני מתקוון) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! יש לי HD של 120 GB ורציתי לדעת איך הכי מומלץ לחלק אותו בשביל להתקין וינודס ויסטה? עד עכשיו היה לי XP וחילקתי 40\80 כשב- 40 היה מותקן XP וה-80 בשביל הורדות וכו'... רציתי לדעת איך מומלץ לחלק את לויסטה מכיוון שהבנתי שהיא דיי כבדה.. או אם בכלל כדאי לחלק את ה- HD.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש של 320 גיגה ואני רוצה לדעת אם לWINDOWS יש בעיה לעבוד איתו כשהוא לא מחולק? ובכלל מה עדיף לעשות בקשר לחלוקה מבחינת ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש כמה תוכנות שמופעלות אצלי בכשאני מפעיל את המחשב ואני רוצה לבטל את זה.איך אפשר? אני פועל בHome. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שפרמטו לי את המחשב כל פעם שאני מדליק אותו עולה המסך שצריך ללחות על ה-USER איך מבטלים את זה וכל שעה בערך (נראה לי הארדיסק) נכבה או נדלק יש ת'רעש הזה כמו שמדליקים את המחשב מה זה יכול להיות מצב שינה וכל אלה ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אהלן יש כמה חשובנות בווינדוס במשחב שלי אבל הקטע אני 90% מהזמן מתחבר וזה מעצבן כל פעם לבחור בשלי ולבזבז 10 שניות מהחיים האם יש דרך לעשות שזה יכנס לחשבון כלשהו אוטומטית שמתחברים?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון למה אני לא מצליח להדפיס מקובצי PRN שאני מכין הכנתי קובץ PRN מטופס של ביטוח לאומי ושאני בא להדפים אותו במדפסת עם DOK יוצאים לי מלא דפים עם שורה וכמה סימנים למעלה וכל השאר ריק לחצת בתוכנה של אדובה על הדפסה עשיתי לו וי ב"הדפס לקובץ" ושמרתי את הקובץ ככה עושים את זה? לא צריך לשנות עוד משהו שם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הכונן פלופי שיש לי במחשב גורם לי כל מיני בעיות: אני לא יכול לכבות את המחשב, לא ריסט ולא מצב שינה (אני דיי בטוח שזה בגללו כי הWINDOWS מראה שגיאת מערכת: "לא נמצא דיסק בכונן A:, אנא וודא כי הוכנס דיסק והדלת סגורה" - משהו כזה. אז מה שרציתי זה לנתק את הכונן מהמחשב. הבעיה היא שהאות של הכונן פלופי היא A:, שני כוננים קשיחים C: וF:, צורב DVD זה D:, וצורב CD זה E:. זה לא עלול ליצור בעיה אם אני אנתק את הכונן מהמחשב? מה הווינדווס יעשה? אם הוא ישאיר את כל הכוננים אותו דבר זה בסדר מבחינתי, אבל אם הוא יזיז כל אחד מהם אחד אחורה (הפלופי הוא A:) אז זה יצור לי בעיה בקשר לקיצורי דרך וכל זה... תודה מראש. וד"א יש לי WIN XP PRO SP2
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה כדי לא לאבד מהמעבד והכ. מסך, אז איך מפעילים את זה בדיוק (win vista ultimate)?? :s05: תודה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי . ושאני מכבה תמחשב אז יש לי מסך כזה שכתוב נא לכבות את המחשב ואז אני לוחץ 5 שניות והוא נכבה.. פעם זה היה נכבה לבד בלי לחיצה! למה עכשיו זה כבר לא ככה? לפני שבועיים התקנתי לינוקס והלינוקס סגר את המחשב לבד. בלי לחיצה. מה אני אמור לעשות שזה יסגר לבד? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איזה גירסה של DT ו BSplayer תואמות למערכת הפעלה הזאת? והאם אני יוכל להמשיך לשחק עם שמירות של משחקים כגון קרייסיס COD4 שהתחלתי לשחק בXP על ויסטה? תודה ofeky1
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על הנייד של אסוס מוזכר שם שישנו עידכון: http://hwzone.co.il/articles/napa_article/7/ שבעצם מאריך את זמן הסוללה בנייד שרץ על ווינדוס אני רוצה לעשות את העידכון אבל אני לא בטוח שאני צריך זה המחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-Megabook-S262.1293.0.html מישהו יכול לעזור בענין? תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מדייה סנטר צריך מערכת הפעלה משלו או שאפשר להתקין לו את ה - XP הרגיל???
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום! קראתי את המדריך ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף את SP2 לדיסק שדרוג של וינדוס XP עם SP1? תיהיה בעייה בגלל שזה דיסק שדרוג?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לך מחשב pentium 4 cpu 2.00 GHz 512 Mb של RAM המחשב לעיתים לא זז לי ואני אף שוקל בקרוב להחליף מחשב בקרוב לאחר שיחתי עם חבר שלי נאמר לי כי אני אבדוק את ה PF שלי לעיתים רחוקות הוא מגיע ל185 לא יותר למרות שיש לי 512 זה קשור למהירות איך משפרים אותה? אני רוצה לשפר את מהירות המחשב כמה שאפשר אשמח לקבל המלצות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד חדש (סוף סוף...) והוא בא עם XP ויש יש לי שדרוג לויסטה דרך האתר של HP. לא הבנתי מה אני אמור לעשות... 1. הם שולחים לי את זה בדואר או שאני מוריד את זה?? 2. נגיד כשיהיה לי אותה ואני מתקין אז זה מפרמט לי את הHD או שרק מוחק את הXP ומתקין במקומו?? 3. הויסטה יצאה בכלל בגרסה יציבה שהיא לא בטא??
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול שני מחשבים P1 ו P2.. לשניהם יש כרטיס זיכרון של 32MB.. ומהירות מעבד עוד לא בדקית.. יש מצב אני יכול להתקין אליהם windows XP..? ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם זה נכון שמיקרוסופט החלה לתבוע בארץ אנשים שמשתמשים בגרסא פירטית של XP? לפני כמה ימים הופיעה לי הודעה שהוינדוס שלי לא חוקי(למרות שהוא כן! קניתי עם המחשב!) ואני מפחד שיתבעו אותי עכשיו איך אני יכול להוכיח עכשיו שהוינדוס חוקי? זה נכון שמיקרוסופט יכולים לאסוף עלי פרטים ולתבוע אותי? תודה
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני כחודש וחצי שידרגתי לווינדוס 7,אני מאוד מרוצה יש לי מעבד כפול ליבה E6420 נכנסתי ל-MSCONFIG בווינדוס בפנים נכנסתי ללשונית BOOT שם נכנסתי ל- ADVANCED OPTIONS ושם ראיתי שבשורה של NUMBERS OF PRECESORS רשום 1 איך זה יכול להיות? הווינדוס כאשר נותן לי ציון על החומרה במחשב מזהה שזהו מעבד כפול ליבה אז למה במספר המעבדים הוא כותב לי אחד? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כרגע יש לי ווינדוס XP ולאחר שדרוג הזכרון ל 4 GB חשבתי לעבור לווינדוס 7 64 ביט. מבחינת דרייברים של הלוח האם מה אני צריך להתקין? באתר של הלוח אם מצאתי את הדרייברים הבאים לווינדוס 7: BIOS, CHIPSET, AUDIO, LAN, SATA. להתקין את כולם? בנוסף לכך, איזו גרסה של ווינדוס 7 עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על מעבר מוינדוס XP לvista ורציתי להתייעץ איתכם האם המחשב שלי חזק מספיק. המפרט של המחשב שלי: זכרון ceon 2GB DDR-2 667MHZ (הוא ישודרג ל3 או 4 לקראת המעבר) לוח אם MSI V2 945GCM5-F 1333 מעבד intel PENTIUM D.CORE E2160 דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEGATE תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-