Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש דרך למנוע הרצת הקבצים הנ"ל באמצעות Group Policy למספר מרובה של משתמשים. מישהוא אולי יודע איך אפשר לעשות את זה? שאלה נוספת, אני מחפש תוכנה שעוזרת לנהל הדפסות, תוכנה בעלת אופציות כגון, הדפסת מספר עמודים גדול מ- X בשעה מסויימת, ניהול הדפסות וכו'. מישהוא מכיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולומר היכן נמצא רובץ ההתקנה של sp2 ושל עידכונים אחרים לאחר שהורדתי והתקנתי אותם (ממזמן אגב) במחשב ע"י עדכונים אוטומטיים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה ההבדל בין - Windows 2003 Small Business Server לבין - Windows 2003 Server Standart Edition?? חייב עזרה, תודה ח'ברה!!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי, לאחרונה משתמשים מדווחים לי שכל קובץ שמצורף למייל (וורד אקסל וכו') נפתח ב read only. מישהו שמע/יודע על עידכון של MS שגורם לבעיה או על עידכון שמתקן את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 rc וכשאני רוצה לפתוח סרט מהאינטרנט אין לווינדוס מדיה פלייר אפשרות לזרימה (יש לי רק שמור ובטל) כשאני מעביר את הגדרות הברירת מחדל ל media player classic אז יש לחצן הפעל אבל הוא לא תומך בזרימה אלא ההוא מוריד את כל הקובץ (לספרייה זמנית) ואז מפעיל אותו ומה שיותר גרןע זה שאין בו חזרה (repeat). מישהו יודע איך אני מפעיל זרימה במדיה פלייר???
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
החל מכרום ועד האדג', או בקיצור, כולם. עד כדי כך, שאולי עדיף לחפש מערכת הפעלה אחרת .... https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2020/04/26/google-chrome-critical-security-exploit-windows-10-upgrade-warning-update-chrome-browser/amp/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מכיר את MSS32.DLL בXP מה עועה או בכלל קיים בXP
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי win7 ultimate ואני שם לב שהרבה פעמים הוינדאוס/אקספלורר ועוד תוכנות נתקעות לי סתם ככה, זה רק אצלי ? והבעיה העיקרית, כאשר תוכנה נתקעת, אני בא לסגור אותה דרך מנהל המשימות (סיים תהליך/סיים עץ תהליך), וזה לא מגיב והתוכנה עדיין נמצאת בתהליכים.... מישהו יודע איך אני פותר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כמעט כמעט כל תמונה שאני שומר במחשב נשמרת לי כ-BMP אני יודע שאפשר לבחור אם לשמור כ-JPEG או BMP אבל פשוט אין את האפשרות של של לשמור כ-JPEG !!! וזה תמונות שהם במקור JPG באתר שבו הם נמצאות שאני בא לשמור אותם אפשר רק BMP! זה ממש מעצבן, יש לי תמונות של 11 מגה! אגב אני על 64ביט כרגע אם זה משנה משהו... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
היי , אני יודע שהנושא נטחן , אבל אני מחפש תוכנות שרצות ב 64 טהור , לא כאלה שהם 32 ויש להם תאימות כרגע אני מה שאני מחפש בעיקר זה אנטי וירוס שלא מצאתי , דרייור לכרטיס קול AC97 של REALTEK שלא מצאתי ועוד ממולצים . אני יודע שהנושא נטחן אבל אני חורש ולא מוצא , כמובן שקראתי מלא טראדים בנושא בבקשה עזרה . ולמי ששואל ה XP 64BIT מדהימה , אני נהנה ממנה יותר מה VISTA בהרבה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני פותח שרת FTP על פורט 21 או 22 הכל עובד כשורה כאשר אני מנסה לפתוח שרת FTP נוסף על אותו שרת (IIS SERVER 2008) עם פורט אחר מאשר 21 22 לא ניתן לגשת לשרת . המטרה היא לפתוח מספר שרתי FTP כמובן על פורטים שונים - נפתר , כנראה השתמשתי בפורטים שהיו תפוסים .. :-)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע, זו הגירסא הנוכחית: Version 1511 מדובר בלפטופ, שבמקור היה מותקן עליו WIN8 מובנה, הייתי זכאי לשדרוג ושנה שעברה שדרגתי ל- WIN10. לפני כחודשיים, שניסיתי להתקין את עדכון השנה / עדכונים המחשב לאחר האתחול ההתקנה תמיד הייתה נתקעת ב- 32%. ניסיתי להתקין את העדכון באופן ידני מהאתר של מייקרוסופט, לנתק את כל ההתקנים מהמחשב, לעדכן דרייברים, למחוק את הSoftware Distrubutions, לאפס את ה- Windows update, להוריד כלי לתיקון ה Windows update אך שום דבר לא עזר... אני חשבתי אולי לעשות restore factory reset אבל אני מפחד להתקע עם WIN8 מבלי להצליח לשדרג ל- 10. בינתיים אני לא עושה עדכונים (בטלתי את ה- Service של ה- UPDATE), כי כל עדכון שאני עושה נתקע ואז ה- WIN צ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה windows 95 על ה לפטופ הישן שלי T4500c toshiba. אם כן האם יש גרסאות שלו על פלופי?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280147.new#new
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני לוחץ על קובץ מסויים כפתור ימני נפתח תפריט בתפריט יש ICQ LITE ואז אפשרות לשלוח משם ישירות קבצים למי שמחובר אצלי איך אני מוחק את האפשרות הזאת ובכלל יש אפשרות לשנות דברים בתפריט ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קראתי בעבר על האופציה הזו ועכשיו יש לי מעבד שתומך בזה. האם כדאי להפעיל את זה? מה החסרונות של זה? ושאלה שמסקרנת אותי, האם זה היה חוסם את הוירוס של ה-ICQ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב, ב Vista אני מעוניין לנהל את התוכניות שעולות בהפעלת המחשב עבור כל משתמש.. כלומר שלכל משתמש יעלו תוכניות אחרות.. איך עושים זאת? תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בבעיה הראשונה הסתדרתי בקשר לעריכה של התמונה נכון יש ת'אפשרות CTRL+E (סגירת תוכנית זו ופתיחת התמונה לעריכה) אז שאני לוחץ זה פשוט יוצא והצייר לא עולה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התקנתי על מערכת הפעלה xp תוכנה "קונקורדנציה של התנך" ההתקנה היתה מלאה ובסדר הדיסק הוא מחלונות 95 התוכנה עולה וכתוב ברור במסך פתיחה אלא שאני מעלה את הקבצים של סיפורי התנך הפונטים כתובים בגיבריש אשמח לקבל עזרה עם פרוט מלא איך לבצע ולתקן את הבעיה . תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
מייקרוסופט הוציעו לאור כלי חדש לניטור המערכת והמשאבים שלה שמבוסס על הכלים הישנים והטובים של Sysinternals (שמייקרוסופט קנו ב 2006). הכלי מבוסס על שתי התוכנות המפורסמות שפותחו בעבר ע"יSysinternals Regmonו Filemon. הכלי עובד במערכות: Windows 2000 SP4 with Update Rollup 1, Windows XP SP2, Windows Server 2003 SP1, Windows Vista ,Windows XP x64,Windows Server 2003 SP1 ,Windows Vista. פרטים נוספים כאן. מקור:OSnews
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו איך מפרמטים את מערכת הפעלה ווינדוס 10 בצורה הפשוטה והקלה ביותר אשמח מאוד אם תרשמו לערוץ זה עוזר לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 12k צפיות
-