Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב עם HD אחד אשר מחולק ל 3 כוננים : C, D ו E. על כונן C קיימת מערכת ההפעלה Win XP Pro. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי להתקין את המערכת מחדש. גיביתי את כל הקבצים החשובים בכוננים D ו E. איך אני מפרמט את כונן C מבלי למחוק את שני ה partitions האחרים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ועוד שאלה, מישהו יודע איפה יושב הREG במחשב עצמו? באיזה צורה הוא ממומש בHD?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי בעיה שברגע שאני מנסה להעתיק קטע מהאינטרנט ומדביק אותו ב וורד הכתב פשוט הפוך אך יש מקרים שההדבקה יוצאת בסדר.איך אפשר לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין נרו 6 במקום 5.5 והסתבכו לי כמה קבצים.. איך אני עושה restore?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום WINXP HOME הותקן ויש לו ADMINSTRATOR ו-3 USERS למרות שיש SHARED FOLDER למעבר חומר בן כולם, כולם רואים FOLDER ספציפי של אחת ה-USERS כ-FOLDER הפרטי שלהם. כיצד לשנות זאת? לא הצלחתי למצוא את הבקרה על כך בתודה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
XP כמובן - 1 - איך מבטלים לגמרי את האופציה של הsticky keys? 2 - אני לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה, אבל עכשיו כשאני גורר קבצי EXE ממחיצה למחיצה הdefault הפך להיות create shortcut - איפה מחזירים את זה לMove?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא נפוץ אבל עד כמה שחיפשתי בפורומים לא מצאתי לצערי! ולכן אני שואל עכשיו בשמי ; יש לי מערכת הפעלה של 98 ובמחיצה אחרת XP. לאחר שחזור מחיצת הXP (בעת שינוי גודל המחיצה הייתה נפילת חשמל כך שביצעתי שחזור), פתאום לא עולה לי בכלל באתחול המחשב מסך הפתיחה - בו אני יכול לבחור איזו מערכת להעלות - 98 או XP... איזה קובץ אחראי על זה? מה לעשות כדי להביא את המצב לקדמותו?? בתודה מראש לכל עונה! חן.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את ה2003 SERVER , כיוון שאני עובד עם IIS , שרתי דואר, אבל גם משחקים מאד חשוב לי שיעבדו, למישהו יש כבר נסיון עם מערכת הפעלה זו?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם כול פעם אחרי שאני ריסט למחשב ה-windows עולה לי על רזולוציה נמוכה של 800*600 וההרצים של המסך על 60Haz יש לי winxp וכרטיס מסך של רדון 9800pro דריורים של הכרטיס מסך הם 3.6 האחרונים זה היה בסדר הכול עבד חלק עד אתמול
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לאחרונה התתקנתי שרת לינוקס עם Squid שעושה לי caching לקבצי אינטרנט. אבל וינדוס עדיין ממשיך לעשות chaching למרות שהגבלתי אותו למגה אחד הוא לוקח יותר יש אפשר לבטל לגמרי את ה caching ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר לחצתי ctrl alt del ראיתי בשורת משימות שמופיע לי הקובץ backweb-8876480.exe הנה תמונה להמחשה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
נעלם לי האייקון של Show Desktop משורת המשימות. איך אני מחזיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בארגון שעובד עם WIN 98 ועם אאוטלוק אקספרס 6 לא מצליח לעשות IMPORT מגיבוי של קובץ DBX ששוקל 400 MB(!!!) הוא רושם שכאילו הקובץ נמצא בשימוש - למרות שאין מצב... אני חשדתי שיש INCONSISTENCIES בקובץ השאלה היא האם יש איזה UTIL שעושה את מה ש SCAN PST עושה בשביל OUTLOOK? ניסיתי להסיר ולהתקין את האאוטלוק מחדש ולעלות בSAFE MODE - ללא הועיל.... יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כעסתי על אחותי וחסמתי את הכניסה עם סיסמא של המחשב בעזרת הוינדוס xp במחשב יש לי שני משתמשים ושמתי בשניהם סיסמא, עכשיו אני רוצה להסיר את הסיסמא ואני לא מצליח הוא רושם לי : שהוידוס מבקש שיהיה סיסמא משהו כזה... , אין לי מושג מה לעשות אבל אני יודע את הסיסמא זה בדוק כי אני מצליח להכנס למחשב בלי בעיה רק הסרת הסיסמא זה עושה לי בעיה. מה לעשות בבקשה צריך עזרה דחופה תודה רבה זאביק.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז חשבתי למחוק את הקבצים עצמם, רק שזה גם לא ניתן, כי זה בRAR או מסיבה לא מובנת אחרת. אז מה- טיפשי או נכון לעשות?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאחרונה החל לקפוץ לי חלון- כמה דקות אחרי תחילת גלישה באינטרנט- כמו של תקלה של תוכנה שמצריכה להסגר (אלה עם ה-SEND\DON'T SEND למטה), שהנושא שלה זה הWIN32 GENERIC... הזה. לא יודע מה זה, בפועל לא נסגר לי כלום, לכאורה, אבל מאז יש לי בעיות כמו: COPY PASTE לא עובד, אי אפשר לגרור עם העכבר, והכי חשוב, הנורטון שלי נתקע על מצב REFRESHING (בכל האופציות) וככה אין לי הגנה. כל זה עד שאני עושה אתחול מחדש. לא יכול ככה, האם יש תשובה? ייתכן ואין קשר בין הWIN32 הזה לבעיות התפקוד של הXP שלי (המתוארות לעיל)- חשוב לי גם לפתור אותן!!! נ.ב- באתר של סימנטק לא מצאתי את זה כווירוס, אבל אולי לא חיפשתי טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני מנסה לשייך אתwww.???.co.il למשל אם מקלידים בדפדפן yahoo (דוגמה) ולאח מכן ctrl+enter הוא ישר נותן www.yahoo.com איך אני עושה כדי ש2 מקשים שונים במקלדת ביחד יעשו את אותו הדבר רק עם co.il ? תודה לעוזרים ;D
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך בדיוק אני מונע מתוכנית מסוימת ואו בכלל , לדעת מהם התוכניות שעולות לי במערכת win2000 , אני לא מעוניין בתוכנית חדשה אלא דרך הרגסטרי בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כמו כן,אני רוצה לדעת גם איך לחלק למחיצות,תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה כשאני מעלה את הווידווס(XP PRO) אז במסך השחור אני לא רואה את הזיכרון של הכרטיס מסך רץ וגם את סוג הלוח והמעבד?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
משתמשים ששומרים קבצים בשרת לא יכולים למחוק או לשנות (עריכה) מסמכים . האם יש אפשרות להגביל רק מחיקה אבל להשאיר פתוח לשינויים .
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה במחשב ווינדוס 98 והוא באנגלית איך אני יכול להפוך אותו לעברית?????
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
פתחתי את היישום להסרת שהתוכניות ב-control panel ויש שם רשימה של איזה 20 תוכנות שנקראות windows hotfix... רציתי לדעת מה אלה ומה עושים איתם ואיך הם הגיעו למחשבי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון בעיות מציקות מעוד...אני יתחיל מהקל והפחות חשוב אל הקשה והחשוב יותר.... 1)לעיתים קרובות נתקעים פסים כאלה במסך....הפסים דומים לאלו שקורים לאחר שעוברים את גבול היכולת של הכרטיס באוק (הכרטיס לא באוק!)...בעיקרון נראה לי שהוא אולי קצת יתחמם וצריך לנקות לו אבק אבל זה לו בטוח...(RODHON 9000). 2)יש לי ווינדוס XP לא SP1 אבל אני דואג לעשות UPDATE לא משנה....הווינדוס הוא במקורו באנגלית...ואז התקנתי את הפאץ הזה שהופך אותו לעיברית....בימים האחרונים חלק מהווינדוס הפך לאנגלית...ז"א שאם אני לוחץ עכבר ימני כבר לא רשום לי "מאפיינים" אלה "properties" ושאני לוחץ המחשב שלי....אז לוח בקרה רשום באנגלית אבל שכנים ברשת רשום בעברית...בקיצור עירבוב מעצבן... בדקתי בהגדרות שפה...הכל…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-