עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. דף הבית שלי הוא walla כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט או נכנס לוואלה עולה לי האתר הזה : http://www.safetyhomepage.com/ ורשום שיש לי וירוס אבל נראה לי שהאתר הזה הוא הוירוס הרצתי סריקה של Ad-Aware ו- NOD32 ד"א NOD32 גם מוחק את הוירוסים שהוא מוצא ? כי אחרתי שעשיתי סריקה והוא מצא כמה ויורסים עשיתי שוב בדיקה והוא מצא את אותם קבצים תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. (slipstream)

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  3. טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by Kukishin,

נראה לי שככל שמעדכנים מערכת הפעלה כך היא עובדת יותר לאט. האם זה נכון לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום פירמטתי את המחשב היום ועכשיו שאני נכנס לווינדוס אני צריך להכניס סיסמא למשתמש המשתמש זה המשתמש שאני נתנתי אבל הסיסמא אין. אז אני פשוט לוחץ אנטר וזה נכנס איך אני עושה שאני לא צריך להכניס?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. שאני פותח תוכנות כמו ICQ WINAMP ועוד כמה אז הם נסגרות עם האפשרות הזאת של הסיים משימה סרקתי בקרספסקי וזה לא פתר אני מניח שיש כלי נפרד שעושה את זה מישהו יכול לעזור ?

7. כאשר המחשב עולה הוא מבקש ממני ססמה הבעיה פה שאני רוצה שנחלון של הססמא יעלה אחרי שכבר הוא נכנס עם היוזר שלי כי אני רוצה שהאי מיול יפעל מתי שהמחשב נידלק בדרך כלל ב 5 בבוקר .... המחשב שלי נידלק בשביל לאפשר אינטרנט למחשב השני בבית אני מעוניין שכאשר שלי נידלק האי מיול בינתיים יעבוד הבעיה שהססמא שעולה מגיעה לפני שהיוזר עולה כלומר אני צריך שהחלון של הססמא ינעל אבל לא-ח-ר שהיוזר שלי עלה ולא לפני כמו שיש את החלון בחירה של היוזרים ... בקיצור איך אני מכניס את החלון ססמא (שלוחצים על כפתור הווינדוס+L) שיופיע לאחר הכניסה לווינדוס תחת היוזר שלי ? יש דרך לשים אותו ב STURTUP ?...כי אם זה קובץ של ווינדוס מסויים שהוא מעלה אז זה כן אפשרי ..... ? תודה.

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by BlackTalon,

יש לי Windows Xp Home Edition (לצערי) וזה מקורי! נקי לגמרי...הורדתי דיסקט אתחול מ-www.bootdisk.com הכנתי דיסקט אתחול, הכנסתי אותו בהפעלת המחשב בשביל לפרמט והופיעה לי ההודעה הבאה מיד אחרי שהמחשב סורק את הפלופי למציאת דיסקט אתחול. File\biosinfo.inf could not be loaded The Error code is 4100 Setup cannot continue Press any key to exit ואז כמובן אני לוחץ על משהו וזה עולה חזרה לווינדוס בהפעלה מחדש של המחשב...ניסיתי עוד כמה פעמים ולא הולך...מתקבלת אותה הודעת שגיאה! ??? זה די דחוף כי אני מת כבר לפרמט ולהתקין מחדש Windows! וגם יש לי קובץ בשם zlpgzx.exe בגודל 112K בתיקיה של Windows Xp במחשב וה-AntiVirus 2004 זיהה אותו כסוס טרויאני, Downloader.MSCache אבל לא מסוגל להעיף אות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב אז ככה כשאני נכנס לתהליכים אני רואה שיש לי לא אחד ולא שתים לפעמים אפילו שלושה פעמים את הדפדפן של אקפלור פועל למרות שהוא סגור כשאני עושה לו סיים תהליך הוא נסגר ונפתח מחדש שוב... מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה הזאת אנא עיזרו לי תודה!! הוספתי תמונה כדי שתראו שיש שני אינטרנט אקספלור פתוחים בו זמנית למרות שהם לא היו פתוחים ובאותו רגע האינטרנט היה סגור לחלוטין... ועוד דבר אחד.. לפעמים הוא מגיע לשימוש בזיכרון של כמעט 40,000 K - שזה לא הגיוני בכלל.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. שלום רב, קניתי דיסק חיצוני נוסף, וכדי שניתן יהיה להעביר אליו קבצים בנפחים גדולים, נזכרתי שעליי לבצע המרה ל-NTFS כמו שהמלצתם לי לעשות בפעם הקודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 אוקיי, אז הלכתי לפי ההוראות של Vampire_Master ,אבל משום מה מתקבלת הודעה שלא הופיעה בפעם הקודמת (תצלום ההודעה מצורף) אז מה פשר הבעיה, ואיך ממשיכים מכאן? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  11. הורדתי איזשהוא התקן ששייך למנהל ההתקנים בנועד לכרטיס קול הפורטיסימו של הרקולס הבעייה שמאז שהתקנתי את זה אני לא שומע כלום ולא מצליח להתקין את הדרייברים מישהוא יודע איך ניתן להסיר את ההתקן ממנהל ההתקנים?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי בעיה... בכל פעם שאני מפעיל את האיי סי קיו ועוד תוכנה שבאה איתו המחשב אומר לי שחסר לי זיכרון ווירטואלי וכותב out of memory מה אני עושה עם זה? פעם מישהו הסביר לי והעלתי את הזיכרון לכמה אני צריך להעלות עכשיו? תודה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היא מופיעה בכל נסיון ראשון להפעיל את התוכנה דרך הקלקה על קובץ העבודה השמור, בנסיון השני הבעיה לא מופיעה. הבעיה בקישוריות בין הקיצור דרך לישום חזרה על עצמה גם בהתקנת אי מיול, נאלצתי לנתב ידנית את הקיצורי דרך ישירות לקובץ ההפעלה ותיקיית ההורדות במחיצה D כמו גם לאייקון המתאים. התקנתי XP PRO אחרי שחילקתי אותו ל-C+D, ואחרי ההפעלה הראשונה התברר לי שכונן ה-DVD יושב משום מה ב-D ומחיצות ההארד דרייב מתחלקות בין C ל-E, אז החלפתי את אותיות הכונן בין D ל-E דרך ניהול הדיסקים באופן המתבקש ללא בעיות או הודעות שגיאה. בהתקנות אחרות כמו האנטיוירוס למשל לא היו בעיות כאלה של זיהוי. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by shai262,

שלום רב, היום סוף סוף מגיע המחשב החדש שלי ואני צריך להתקין עליו Windows, אחותי מקבלת מהאוניברסיטה (בר-אילן) Windows בחינם. ה Windows מהאוניברסיטה מגיע באנגלית, ויש שם גם Language Pack. אשמח לדעת איך בעצם משתמשים בזה (שאני אחליף לעברית), ואם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין את ה Windows, אשמח שתגידו לי גם. ד"א - מישהו פה התקין פעם Windows מהאוניברסיטה בחינם, כמו שאני עושה? * טיפים ועצות יתקבלו בברכה!! תודה רבה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני זוכר שפעם מישהו העלאה קובץ REG שמסדר את הבעיה הזו. כשאני מנסה להיכנס לאתר הדורש שם משתמש וסיסמא ככתובת כזו לדוגמא: http://user:password@url.com אני מקבל הודעה ב- title של האקספלוראר "תחביר לא חוקי". למישהו יש את הקובץ שמסדר את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  16. כשאני לוחץ פעמיים זה מפעיל חלון חיפוש או משהו ולא נכנס לי... זה ממש מעצבן!!! מה עושים??? :kopfpatsch: [attachment deleted by admin]

17. Started by I_Dont_Know,

שלום. יש לי במחשב מותקנים שני ווידוסים: בכונן C XP PR ובכונן D XP HOME איך אני מוחק אץ ההתקנה של XP HOME מבלי לפרמט את הכונן ? :s05: תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  18. Started by elad the master,

plz help ani lo yodea lama ze lo mishtane pitom.

19. Started by רן.ט,

מי שאין לו ווינדווס מקורי יכול להוריד ולהתקין??

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by yitzy,

שלום לכולם יש לי בעיה שפתאום הופיעה....אני לא שומע סאונד במחשב זה לא בהכל, לדוגמא כשאני מפעיל סרט אז אני כן שומע והכל מצויין... אבל אני לא שומע את הקולות של וינדוס וגם כל דבר דרך הדפדפן (קליפ ביוטיוב וכדו') תודה לעונים יצחק

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. נוסו הפתרונות הבאים : החלפת כבל IDE סידור הגאמפרים קינפוג חדש של הBIOS - לפי התוצאות הכל מזוהה כמו שצריך ופועל כשורה שימוש בכמה דיסקים של מע' ההפעלה (אותה תוצאה ) זאת התמונה שמוצגת בכל פעם מחדש http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. יש לי מחשב של INTEL מדגם 386 ומותקנת עליו מערכת ההפעלה Microsoft Windows 95 והאינטרפייס שם הוא ברוסית ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין Microsoft Windows 95 עם אינטרפייס אנגלי או אפילו עיברי אם אני ימצא רק יש לי בעיה אחת שאין לי את הדרייברים של כל הכרטיסים שמותקנים על אותו מחשב ... לכן השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לגבות את כל הדרייברים של כל הכרטיסים המותקנים על המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפרמוט והתקנת המערכת באנגלית ????????????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ראיתי משהו כותב פה בפורום הכין שהוא כי ל-VISTA 64 אין הגבלת זיכרון, האם זה אומר שאם אני אשים 8GB זיכרון המחשב יטוס לי בתוכנות מסוימות? האם מערכת ההפעלה תעשה שימוש מלא בכל נפח הזיכרון RAM??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by INFERNO,

ניראה שזה משהו של Borland אבל מה ?..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.