עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by naoriko,

שלום יש לי WIN 7 ואני לא רוצה אותו ואני רוצה להתקין את XP מ-WIN7 בזמן שהוא עובד כאילו וזה לא נותן לי להתקין בגלל שגיאות של תאימות וכל מיניי ועכשיו יש לי מחשב מיני נייד ואין לי כונן דיסקים איך אני מסדר את העניין הזה? תעזרו בבקשה!!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. Started by kobibo,

לא יודע למה אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על לחצן ה "START " בחלונות XP לא נפתח לי התפריט ב Clasic Mod רק ב XP Mod , כמו כן במידה וב Task ישנה קבוצה של לדוגמא : דפי HTML או דאר ב Inbox כשלוחצים על הקבוצה היא לא נפתחת . אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by פבליק,

מה גודלו של הקובץ של הזיכרון הוירטואלי המומלץ שעלי להקציב (גודל הראם אצלי 2 גיגה)? בנוסף מה גודלו של הקובץ שיחזור (system recovery) שעלי להקציב (ההמלצה היא 12 אחוז אבל במחיצה של 60 גיגה זה יוצא 7 גיגה שזה המון!) יש גודל מומלץ?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by Vladgi,

התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by לין,

שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. אני רוצה לשחזר את כל ה DLL's ואת כול ההגדרות הראשוניות של ה XP , אך לא רוצה לאבד את כול ההתקנות השאלה עם התקנת XP כ UPDATE דורס את הקבצים שאני רוצה וכל השאר נישאר תקין אנ חייב לדעת , הסיבה שיש לי בעיית ניתוקים (בעקבות EMULE ) שפשוט הוא מנתק לי את התקשורת למודם בבדיקה שביצעתי ( אני מחובר MPLS כבלים ) כשהמחשב מתנתק ואני מנתק את החיבור לאינטרט , יש לי פינג למחשב אבל אין למודם והוא לא מקבל מה DHCP של המודם כתובת אחרי ריסטארט מקבל האם התקנה ב UPDATE תעשה את מה שאני רוצה ? * אני יודע שזה אולי שייך לפורומים אחרים , אם כן אז סליחה ולהעביר לאן שצריך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by pafi,

התקנתי מערכת הפעלה שנייה הראשונה היא win xp-pro החדשה היא home יש לי sp2 על שני מערכות ההפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת השנייה. לא פועלת לי הישנה ויש לי תקייה מאד חשובה והיא לא נפתחת לי כי הייתי אדמיניסטטור במערכת ככה שהיא ננעלה ואני לא מוצא דרך לפתוח אותה ניסיתי לעשות התקנה מחדש לפרופשיונל אבל זה לא הולך האס פי 2 לא נותן לי לעשות התקנה חדשה האם יש דרך אחרת חוץ מהתוכנה erd cummander

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. Started by MODI,

האם אפשר לעשות בIE7 שאני ילחץ זה יעשה .co.il? במקום ה.com שהוא עושה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by meidan,

שלום, Vista לא מפסיק לכתוב לי לדיסק, גם כשלא רץ כלום ברקע. כיביתי את ה- indexer ואת ה- shadow copies, אבל זה לא עזר. ב- resource monitor אני רואה ש- rundll32 כותב בעיקר לשלושה קבצים: D:\$LogFile (NTFS Volume Log) D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG1 הרעש של הדיסק מחרפן אותי! יש למישהו פתרון? תודה. עריכה: נפתר, זה בכלל היה spyware.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. התיקיה מפוצצת בג'יגות של media, ואני משתמש בה רק לפני שאני מעביר את הכל לתיקיות המתאימות, בגלל זה אני גם קורא לתיקיה "Before Filtering"... העניין הוא שאני חושב ש-Windows אפיין את התיקיה הזו כתיקיית multimedia (או איזה שטות דומה) והוא לא מרשה לי לסדר את הקבצים לפי סדר הורדה (בדרך כלל אחרי שאני מוריד משהו אני רוצה לפתוח אותו ובגלל זה הפונקציה הזו היא הכרחית, כדי למנוע חיפושים מייגעים בתיקיה). אם מישהו אי פעם נתקל בזה ומכיר דרך לארגן שזה יהיה נורמלי אני אודה לו. Vega

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by redead,

כמה מומלץ ?? [attachment deleted by admin]

13. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי בתיקיות (ב-Web View) את הקישורים הבאים: My Documents, My Network Places, My Computer. איך אפשר להוסיף קישורים לתיקיות נוספות (תיקיות אישיות לא תיקיות מערכת)?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  14. יש לי XP PRO, ומשום מה לפני יומיים, כבר לא יכולתי רגיל לראות את המסך הכחול שיש בו את החשבונות שקיימים ב-XP, אלא לרשום את שם החשבון שאני רוצה עם סיסמה אם יש, ואז ללחוץ על ENTER! איך אני מבטל את האפשרות הזאת, וחוזר למצב הקודם, שבו יש מסך תכלת עם כל החשבונות, ובלחיצת עכבר אני בוחר לאיזה להיכנס? עריכה: לא חשוב, שיחקתי קצת בהגדרות של החשבונות בלוח בקרה, ומצאתי איך

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מק בוק פרו 13 (הגרסה החזקה) וPC שולחני. אני רוצה לקנות מערכת אחת ורציתי לדעת כמה דברים. דבר ראשון רציתי לדעת על כמה מחשבים אני יכול להתקין עם אותו הרשיון את חלונות 7. דבר שני, האם עדיף ללכת על חלונות 7 64bit או על 32bit? אני רוצה להתקין על המק דרך בוט קאמפ וגם על המחשב הביתי (מחשב יחסית חדש 4 ליבות. 4GB זכרון). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by ZUMARA1,

טוב אני רוצה לפרמט ושאני מגיעה לקטע ל הBOOT מהדיסק המחשב רוצה שאני ילחץ על כפתור כדי לאשר אבל המקלדת מכובת בקטע הזה של ההפעלה.... היא דלוקה בהתחלה לביוס ו שהוימדוס עולה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. Started by hofshi,

יש לכם כונן, אבל אתם רוצים לשנות את השם שלו? רוצים שכונן E ייקרא מעכשיו כונן Z ? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_06.html

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by ameermoadi,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת אייסר ועליו מותקנת מערכת הפעלה XP ברגע שאני מנסה לגשת לאחד הכוננים במחשב מופיעה לי השגיאה הבאה על מנת לכנס לכונן אני חייב ללחוץ על קליק ימני ואז סייר ומשם אני יכול לכנס לכונן עצמו ולקבצים שיש בו , בנוסף זאת בעיה שקיימת בכל כונן USB חיצוני שאני מחבר למחשב אודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by e.s,

ככה זה נראה.... אז הדרייברים של ה-usb מותקנים אצלי ? או לא? אני לא מצליח להפעיל במצלמה ואני חושב שזה לא מותקן אצלי.. אם ככה איפה אני יכול למצוא את הדרייבר המתאים ואיך אני רואה איזה סוג דרייבר יש לי?? תודה..

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by creative,

שלום, יש ב"מחשב שלי| " את כל הכוננים שיש לי אני רוצה שיראו רק אחד מהם מישהו יודע איך עושים את זה??? :s05:

21. אני יודע שצריך לשים כמה קבצים על דיסקים ואז להיכנס להתקנות של 3 פארטי ולהתקין את הקבצים ההם אבל מאיפה אני משיג את אותם קבצים? יש לי הרד דיסק 120 גיגה SATA (1) הפל פליז זה די דחוף...

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by Dawn,

אני ככה יושב לי במחשב עובד לפעמים בתוכנות משחק קצת משחקי רשת ופיתאום קופצות לי ההודעות האלו שבתמונה. וזה כל כמה שניות למשל אני עכשיו כשאני כותב את האשכול הזה קפצו לי כבר שתי הודעות כאלו, אני משחק במשחק מסויים ואז הודעה מסריחה כזו קופצת לי והמשחק יוצא ואני קופץ משגעון. אז בבקשה אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד מאוד,תודה. אהה ועשיתי את הפקודה של מחיקת המסנגר וגם זה לא עזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by --Shadow--,

שלום לכולם יש לי במחשב כמה USERS לווינדוס (אחד שלי ועוד שניים של אחי ואבא שלי) האם זה גורם לאיטיות ככל שאני מוסיף יוזרים? או בלי קשר אלה שקיימים גורמים לאיזשהו השפעה על המחשב תודה לעונים מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  24. Started by rangolan2,

יש לי ווינדוס אקס פי פרו סרוויס פאק 1 ואני מנסה להתקין את הסרוויס פאק 2 וזה מראה לי את השגיאה הזאת: מה לעשות? כי נראה לי שזה בגלל שהורדתי תוכנה שנקראתי KEYFINDER כדי לעשות את הווינדוס חוקי וזה שינה לי תסריאל בבקשה תעזרו לי תודה רבה

25. Started by wow,

שמתי לב שיש לי איזה בעיה שחוזרת על עצמה. לפני שאני מפרמט אני שומר איפשהו את כל הדרייברים ולאחר הפירמוט אני שם לב שכשאני בא לפתוח RAR מסויים אז אני מקבל את החלון הזה שאומר השקובץ פגום או משהו. מה יכולה להיות הבעיה שלי?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.