Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש במחשב של אחותי בעיה, המקלדת לא עובדת, אבל כל מקלדת. זאת אומרת שהבעיה לא במקלדת אלה, בווינדואוס או בלוח אם... אין לי מוסג. האם למישהו יש פיתרון, או אפילו דרך לבדוק מה מקור הבעיה אני מאוד ישמח אם הוא יעזור לי! wait for comment
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב כמה USERS לווינדוס (אחד שלי ועוד שניים של אחי ואבא שלי) האם זה גורם לאיטיות ככל שאני מוסיף יוזרים? או בלי קשר אלה שקיימים גורמים לאיזשהו השפעה על המחשב תודה לעונים מראש
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לתמונה גדולה (שהיא מן הסתם בעמוד אחר)? או בעמוד קישורים ושמהם אני רוצה שהתמונות ירדו בתיקייה מבלי שאצטרך להיכנס בכלל לעמוד
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בקצרה: נהרסה לי כל המערכת קבצים, אחרי שעות רבות של עבודה הצלחתי לשחזר את כל הקבצים של מחיצה C: העתקתי אותם בחזרה למחיצה הפגועה ובאופן מפתיע חלונות חזרה לעבוד. הייתה רק בעיה קטנה עם ההרשאות אז נתתי הרשאות לכולם על כל הקבצים ועלה לי הדסקטופ שלי. הבעיה: נכנסתי לדואר, outlook 2003 , ועשיתי שלח/קבל. outlook עשה כאילו שהוא מקבל אבל שום דבר לא הופיע בinbox נכנסתי לדואר דרך הwebmail של בזק בינלאומי וראיתי שהכל שם ריק, כלומר הדואר ירד למחשב. חיפשתי בכל התיקיות בכל הPST שלי אבל לא מצאתי כלום. עשיתי התקנה של office מעל ההתקנה הנוכחית ושלחתי דואר ניסיון והפעם הוא הופיע בinbox. איפה כל ההודעות שלי? יומיים לא הייתי בבית ובטוח קיבלתי מספר הודעות שמאוד חשובות לי (עסקי) אני ב…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מאפייני האקספלורר 7 שלי..הם באנגלית! כל הלשוניות וכל הדברים שם באנגלית איך משנים חזרה לעברית?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מסתבר שיש לי כמה וכמה מערכות הפעלה במחשב, 3 לפי הספירה האחרונה שלי. איך אני מסיר התקנה של מערכות הפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כבר עברו יותר מחודשים מאז השיחרור הלא רשמי של ויסטה , מי פה כבר מישתמש בא? אני רואה שהנושא הישן דיי שקע.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, היו לי כמה בעיות במחשב לאחרונה, וכשבאתי לעשות שיחזור מערכת, גיליתי שיש לי רק "נקודת ביקורת של המערכת" אחת. איך אני מגדיר לדוגמא שכל יום המחשב ייצור לי 2 נקודות שיחזור אוטומטיות? או בכלל, איך אני שולט על הנקודות האוטומטיות? ועוד משהו בדר"כ כשמתקינים משהו על המחשב זה אוטומטי יוצר נקודת שיחזור וגם זה - לא נוצר אצלי אוטומטי... תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כלשהי לעלות קודם בBOOT לפני כל התוכנות?? זאת אומרת לקבוע סדר עדיפויות לתוכנות שעולות אצלי במחשב.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את Vista Transformation pack 5x... עכשיו, אחרי כל הפעלה של המחשב, [לאחר כמה דקות בערך] מגיעה לי השגיאה [כותרת]... וכידוע עם האפשרויות - Send / Don't send erros .... זה מתבטא באי יכולת להכנס אל ההארדיסק, לוח בקרה וכו' וכו'.... בקיצור המחשב חצי מושבת אחרי השגיאה .. חשבתי להעלות תמונה, אבל מהסיבות הנ"ל.. אי אפשר לשמור גם תמונה. :s05: רעיונות למישהו ? עריכה - הקבצים שמוזכרים הם: Services.exe egastat.dll ...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו בעזרים, כאילו הוא נמחק או משהו ואני חייב לשחזר את המחשב ניסיתי לשחזר עם הדיסק של וינדוס לא עזר לי מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, בנסיון לפתור בעיה בווינדוז ויסטה אולטימייט שיש לי, ניסיתי לנטרל את "חוסם התכניות בזמן איתחול". יש לזה אייקון קטן שעולה תמיד עם הווינדוז. המחשב עשה ריסטרט ואחרי שהוא עלה שום דבר הוא לא מזהה - לא כרטיס קול, לא כרטיס רשת וכו. אם אני בא לעשות שחזור מערכת - הוא אומר שהתוכנה לא אקטיבית כי ניטרלתי אותה. בקיצור - כל דבר שאני מנסה לעשות - הוא אומר לי שזה לא זמין. מישהו יכול לומר לי איך אני מגיע שוב לאותו "חוסם התכניות בזמן איתחול" כדי לאפשר את כל אותן התכניות שניטרלתי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות גיבוי ל-XP ככה שאם אני רוצה להחזיר מויסטה לXP אז אני מתקין או מכניס דיסק ואז כל מה שהיה על המחשב יחזור כולל כל התוכנות והקבצים? ואם אי אפשר אז איך אני יכול להכין דיסק של XP SP3? ועוד שאלה: נגיד ואני מחליף לויסטה, איך אני מתקין שם דרייברים ? תודה לעונים =]
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, היה לי וינדוס ויסטה שנדפק לי אז רציתי לחזור בחזרה ל XP. קיצר התחלתי אם הפירמוט הכל טוב ויפה היגעתי למסך הכל סיים לי לפרמט היגיע ל 100% ופתאום אחרי זה הוא פותח לי את החלון הזה. שכשאני אני לוחץ אנטר זה מגיע עוד פעם לאותו מקום שממנו התחלתי לפרמט את הדיסק קשיח. מישהו אולי יודע מה הבעייה ? הדיסק קשיח הלך ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ערב טוב.. לא יודע אם זה הפורום הנכון התלבטתי בין זה לפורום אודיו מכיוון שהתקנתי ווינדווס 7 היום ומאז התחילה הבעיה בערך אז החלטתי פה. אז ככה :רמקולים X540 5.1 כרטיס קול VX של קרייטיב .. הווינדווס כמובן התקין את הדרייבר בעצמו ואחרי שהוא התקין את הקונטרול פאנל התחילה הבעיה (לפני זה לא שמעתי רעשים כאלה) ועכשיו כל פעם שאני סוגר חלוןן מסוים אני שומע פיצפוץ מהרמקולים בXP אני חושב שהייתי יודע את הפתרון וזה לבטל את הצלילים של ווינדווס או משהו כזה אבל אני עוד לא מכיר את המערכת החדשה כמו שצריך ואני לא רוצה לפגוע במחשב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב Windows Vista Ultimate x86 בלי SP1. בהתחלה, הוא מצא מאה אלף עדכונים ורשם לי שחלק הוא לא הצליח להתקין. אח"כ, הוא מצא לי עוד עדכונים (אני מניח שלפחות חלק מהם הם אלה שהוא לא הצליח להתקין בפעם הקודמת), והוא רשם שההתקנה הצליחה. עכשיו, הוא כל הזמן מוצא לי את אותם 39 עדכונים, כאילו שלא התקנתי אותם, ומתקין לי אותם שוב ושוב, בלי הודעות שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על לחצן ה "START " בחלונות XP לא נפתח לי התפריט ב Clasic Mod רק ב XP Mod , כמו כן במידה וב Task ישנה קבוצה של לדוגמא : דפי HTML או דאר ב Inbox כשלוחצים על הקבוצה היא לא נפתחת . אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
right now i have 2 80GB hardisks partitioned as follows C - 80 gb, contains windows installation directory F - 15gb G - 65gb i'd like to move windows to drive F and leave both C and G for storage purposes. what would be the easiest way doing it?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שאני כבר לא יודע איך לפתור אותה. מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה Windows 2003. עד לפני יומיים היא הייתה בגירסת Enterprise. לאחר זמן מה של שימוש, נהייתה לי בעיה מרגיזה בסאונד. כל כמה שניות יש תקיעות וחפירות כאלה שאני לא הכי יודע איך להגדיר אבל זה ממש מטריד. המחשב שלי ממוצע יחסית: AMD 2500 512 RAM והכרטיס קול שלי הוא סמי מקצועי של Audiophile. אני חושב שניסיתי הכל ושום דבר לא עובד: מותקן אצלי אנטי וירוס מעודכן של Norton ו-6 תוכנות ספייוורים מועדכנות שונות ואני כל הזמן עושה בדיקה לספייוורים. עדכנתי את הדרייבר, ניסיתי לשחק ב-DirectX ולהעביר את זה שהחומרה תאיץ את הסאונד. שיניתי את הבאפר של הכרטיס מההכי גדול (2048) להכי קטן (64) כבר הגעתי למצב שפירמטתי את המחשב והתקנתי…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה בוינדוס ואני לא זוכר איך או ממה פשוט יום אחד זה קרה לא זכור לי שום דבר מיוחד אני מפעיל את הדיימון טולס לדוגמא וזה עושה את העכבר לשעון לרגע אחד כאילו זה מפעיל אותו אבל אחרי זה פשוט לא קורא כלום וגם הטאסק מנגר משום מה נדפק...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות כאזאת ואם כן - איך? אם לא - האם יש דרך להסיר את כל התוספות (אבטחה וכו') שהוספתי לדפדפן במשך הזמן דרך אתר Windows Update. בקיצור ולעניין - אני רוצה להגיע למצב של IE כמו שהוא היה כשהתקנתי את WIN. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-