עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי ויסטה, ולפני כמה ימים הוא עשה לי איזה בעיה שכשאני לוחץ לחצן ימיני על איזושהי תיקיה או שאני עושה העתק הדבק הוא מראה לי את ההודעה הזאת איזה 4 פעמים: אני לוחץ איגנור איזה 4 פעמים ואז הוא פותח לי את מה שרציתי... יש איזושהי דרך לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by MaoR_KilleR,

אני פשוט לא מאמין שזה קורה לי... זה כ''כ מעצבן - הייתי הפסקת חשמל שבוע שעבר. בסטארטאפ הראשון, הכל נראה תקין. הופיע המסך שהוינדוס נטען, עם הפס הכחול. אחרי זה, לקח שנים עד שהופיע החלון של ה- login. אחרי שנכנסתי, לקח שנים שעד ה- explorer הופעל והופיעו כל האייקונים. עד עכשיו, זה ככה תמיד. לווינדוס לוקח שנים לעלות, והוא לא פועל כמו שצריך. נגיד ואני לוחץ על my computer - זה תוקע לגמרי את כל המחשב. ולא זז גם אם אני מחכה שנה. ניסיתי להשאיר את המחשב בלי אספקת חשמל, סגור במשך יום - לא עזר, ניסיתי לנקות cmos - לא עזר. מהי הבעיה? תודה מראש מאור

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by ShahafH,

טוב לאבא שלי יש ווינדוס מקורי והסריאל יכול לעבוד על עוד 3 מחשבים ולהפוך את הווינדוס למקורי אבל יש תוכנה כזאת שמשנה.. אתם יודעים את שם התוכנה?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. אני רוצה ליצור דיסק מסויים שיהיו בו מלא תיקיות , עכשיו לכל תיקיה שיהיה איקון מסויים , הבעיה היא שהאיקונים לא עובדים במחשבים אחרים אלה רק במחשב שלי ניסתי לשים את האיקון בתוך התיקיה המסויימת הזאת ולקשר אותו לאותה תיקיה אבל זה עדיין לא עובד ועוד כל מיני שטויות ותוכנות אבל משום מה שום דבר לא מצליח פעם הצלחתי לעשות את זה אבל אני לא זוכר איך ... מישהו יודע איך עושים את זה ? או תוכנה שעושה את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. כלומר שלא יהיה סל מחזור על הדסקטופ תכלס לא כזה משנה לי שלא יהיה בכלל סל מחזור אבל לא חושב שקיימת כזאת אופציה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני שוקל על להתקין ויסטה... השאלה היא מה קורה עם כל הקטע הזה של ה32 ביט וה64 ביט... יש הבדל בהתקנות?? או שאני קונה לדוגמא את אולטימט..אז בהתקנה אני בוחר 32 או 64...איך זה בדיוק הולך.?. וגם צריך להביא דרייברים ותוכנות שונות לויסטה 64??

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. הורדתי את הקובץ של ה 400 KB אני מחלץ מישם 3 קבצים ומשם אני ניתקע אני לא יודע מה לעשות אחרי זה משהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by hararim,

מישהו יודע מתי אמור לצאת?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  9. בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by אבי11,

מותקן אצלי XP (חוקי, ד"א) אבל בזמן האחרון היא התחילה לעבוד נורא לאט. מותקן אצלי אנטיוירוס AVG אך לא זיהה כל וירוסים. האם למישהו יש עצה/ המלצה לשיפור הבעיה? האם ישנה איזו תוכנה או בדיקה לאיתור הבעיה? (לא הקישקושים האלה שמציעים בדיקה חינם למחשב ואז מודיעים לך שיש לך שניים וחצי מיליון בעיות ושהמחשב עומד לקרוס תוך שבע דקות אלא אם כן תקנה עכשיו את התוכנה הפלאית שלהם). אודה ואשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. שלום, אני סטודנט בטכניון ומתחבר לאינטרנט שם דרך הרשת הטכניונית. כחלק מגזרות חדשות של מרכז המחשבים בטכניון הוחלט השמת אפלט מרגל (של חברת forescout) לכל המחשבים של משתמשי המעונות (גם אם זה מחשבים פרטיים). האפלט בודק עדכונים של מערכת הפעלה ואם קיים אנטי וירוס מעודכן (נותנים לנו אפשרות להריץ רק 4 סוגים גרועים כמו נורטון מקפי, אך קספרסקי ונוד לא מותרים). אני לא רוצה להסיר את הנוד שברשותי. לא יהיה ניתן לגשת לרשת ללא התקנת האפלט והוא מותקן רק על מחשבים מבוססי חלונות. עכשיו נאמר לנו שמשתמשי לינוקס לא ידרשו להתקין אותו והפרוצדורה הזו לא קיימת עבורם. האם יש דרך להשתמש בפיירפוקס דרך חלונות והאפלט יחשוב שהמערכת הפעלה היא לינוקס כדי לעקוף את האפלט? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by Nihility,

בקצרה: נהרסה לי כל המערכת קבצים, אחרי שעות רבות של עבודה הצלחתי לשחזר את כל הקבצים של מחיצה C: העתקתי אותם בחזרה למחיצה הפגועה ובאופן מפתיע חלונות חזרה לעבוד. הייתה רק בעיה קטנה עם ההרשאות אז נתתי הרשאות לכולם על כל הקבצים ועלה לי הדסקטופ שלי. הבעיה: נכנסתי לדואר, outlook 2003 , ועשיתי שלח/קבל. outlook עשה כאילו שהוא מקבל אבל שום דבר לא הופיע בinbox נכנסתי לדואר דרך הwebmail של בזק בינלאומי וראיתי שהכל שם ריק, כלומר הדואר ירד למחשב. חיפשתי בכל התיקיות בכל הPST שלי אבל לא מצאתי כלום. עשיתי התקנה של office מעל ההתקנה הנוכחית ושלחתי דואר ניסיון והפעם הוא הופיע בinbox. איפה כל ההודעות שלי? יומיים לא הייתי בבית ובטוח קיבלתי מספר הודעות שמאוד חשובות לי (עסקי) אני ב…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשנות את אות הכונן של הדיוידי שלי (וירוטאלי שנוצר מתוכנה) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  14. שלום אני מעוניין ליצור מחיצה דרך ווינדוס בכדי לחלק את הזיכרון בכונן הקשיח לשני כוננים נפרדים.. כיצד לעשות זאת? מדובר בווינדוס XP HOME

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  15. שלום! קראתי את המדריך ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף את SP2 לדיסק שדרוג של וינדוס XP עם SP1? תיהיה בעייה בגלל שזה דיסק שדרוג?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by Kurt,

יש לי קובץ תמונה של ויסטה על המחשב ואני רוצה לעשות שידרוג מXP. הקטע הוא שבמהלך ההתקנה ישנם כמה ריסטים שלא מסתדרים עם העובדה שההתקנה מתבצעת מתוך אמולציה בDaemon tools בעיקרון, המעקף המאוד לא יעיל שלי הוא להעביר את התמונה למחשב אחר שיש לי שמחובר ברשת, לעלות אותו שם ולהתקין למחשב הנוכחי בעזרת Virtual PC, מה שנראה לי יאט את ההתקנה פי 3-4 אם בכלל יעבוד. יש פתרונות אחרים? עריכה: חשבתי גם על לעלות את האמולציה בstartup אבל נראה לי שהשידרוג בכלל לא יגיע לשלב הזה אחרי ריסטרט כי זה מצריך את הממשק של XP.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. יש לי ארד דיסק(NTFS) עם קבצים מוצפנים שאני רוצה לפתוח, ההצפנה היא של הXP, שלוחצים קליק ימני אין אפשרות להיכנס למאפיינים, אין אפשרות להעתיק את הקובץ... אבל שאני מסמן כמה קבצים כאלו אז יש לי מאפיינים, שם מסומן "קראיה בלבד" ו "מוסתר" בתוך "מתקדם" הכל מסמון, כולל תכונות דחיסה או הצפנה האם יש דרך לעקוף את זה, קראתי משהו באינטרנט וחשבתי שאולי אם אני יהפוך אותה לFAT אז זה יהיה אפשרי בבקשה תעזרו לי זה חשוב נורא! תודה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. אני מוריד את Windows Vista Ultimate והורדתי את התוכנה של Microsoft שבודקת אם המחשב שלך מוכן ל-VISTA. הכל טוב ויפה רק שיש בעיה עם הזכרון. הזכרון שלי הוא 512 MB ורשום שצריך לפחות 1 GB זכרון. נראה לכם ש- Windows Vista Ultimate יעבוד לי כמו שצריך גם עם 512 MB זכרון? אם זה עוזר אני לא ממש משחק במשחקים אני לרוב משתמש בתוכנות, גולש באינטרנט וכ'ו. ועוד שאלה יש לי את Norton Ghost ואני רוצה לגבות את המחשב על דיסקים ולהתקין את ויסטה ולהעביר את כל המחשב שהיה לי לויסטה, זה אפשרי? תודה..

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. קיצור פירמטתי את המחשב שלי דרך הויסטה ( יש שם אפשרות ) אחר כך התקנתי את הויסטה ( 32 ביט ) קיצור אחרי 10 דקות הוא סיים להתקין את כל הוינדוס ועשה ריסט למחשב ואומר הוינדוס מתכוון להדלק בפעם הראשונה אז אנה המתן ואז הוא מגיע לשלב האחרון שזה "comleting installation" ואז הוא סתם נתקע. ניסיתי להתקין כמה פעמים ועדיין אותה בעיה..המחשב חדש.. קודם היה ויסטה Home primum.. ושמתי דיסק של ultimate (הדיסק טוב ופועל מניסיון).. ואני לא מבין למה זה נתקע..(התקנתי את המחשב השני שלי עם הדיסק ) ד"א הדיסק צרוב.. וזה ויסטה פרוץ.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. שלום לכולם אחרי איזה דקה שהוינדוס עולה אני מקבל הודעה שהתהליך הזה נתקל בבעיה עליו להיסגר אחרי שהוא נגר זה קורה שוב פעם אחר פעם ואי אפשר לעבוד ככה בכלל! ??

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  21. Started by mataneli,

אני משתמש בXP..ואינני כל כך מרוצה מיממנו..וברצוני לעבור ל2000 האם הוא משתלם יותר מבחינת בטיחות,עבודה. וכו'.? ואם שווה לעבור אליו.

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  22. אבל 15GB יצאו משימוש כאשר חילקתי את המחיצות במחשב (ויסטה), לא תכננתי נכון וטעיתי בחלוקת הגודל, כאשר רציתי לשנות את החלוקה (להעביר מכונן E 15GB לכונן D) לחצתי מקש ימני על המחשב שלי => MANAGE => גDISK MANAGMENT = > מקש ימני על כונן E ו SHRINK VOLUME, ישבתי שלאחר שהקצבתי 15GB המחשב ישאל לאן אני רוצה להקצות אותם, אבל פשוט עכשיו במסך הזה רואים את הכוננים שלי, את כונן E שקטן ב15 ג'יגה, וכונן UNALLOCATED בגודל של 15 ג'יגה.. (רואים אותו רק במסך הזה, לא במחשב שלי) אשמח לעזרה ולהסבר מה לעשות.. תודה ושנה טובה!

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by Emin,

התקנתי את התוכנה NERO ואחרי זה עשיתי ריסט, עכשיו המחשב לא מצליח לעלות, הוא אומר לי לבחור בין Safe Mode, ההגדרות האחרונות שעבדו ולהפעיל את ווינדוס בצורה רגילה. ניסיתי את כולם ואף אחד לא מעלה את הווינדוס, הווינדוס כזה בא להיטען ובום עושה לי ריסט. איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  24. טוב באתי לעדכן את הווינדוס שלי לSP2 עכשיו הכל הלך טוב עד שהגעתי לחלק שהוא מעתיק את הקבצים ופתאום הכל נתקע וזה תמיד נתקע בקטע הזה עכשיו תמיד שאני בא לעשות ריסטרט למחשב הוא מבקש את הדיסק הזה כאילו המחשב שלי יושב עם חצי מערכת הפעלה(הקבצים שמורים זה רק עדיכון זה לא פירמוט) רציתי לדעת האם יש איזהשהו דרך להתחיל עידכון חדש עם דיסק של SP1 או לעקוף הכל ולוציא קבצים שממש חשובים לי (פרויקט מחשב-שבוע הבא לבגרות בלי הקבצים אין לי בגרות ) אז כמו שאתה מבינים זה ממש דחוף אז בבקשה תענו לי מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  25. לפני כמה זמן התקנתי netlimiter והסרתי רגיל עשיתי ריסטרט למחשב וחיבור שלי היה מוגבל (not connectivity) לא ידעתי מה לעשות בהתחלה התקשרתי לHOT לכבלים אבל ניתקתי עשיתי כמה סריקות של מפתחות רג'יסטרי לא נחוצים וקבצים לא נחוצים עשיתי ריסטרט והאינטרנט עובד אבל מדי פעם אני מקבל lowid באמיול וזה לא בגלל הfirewall רציתי לדעת אם אני יכול לוודא שהכל תקין מבחינת החיבור לאינרנט :-\

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים