Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם, השאלה שלי היא, למה יש חלק גרסאות של ווינדוס שעולים באתחול וחלק לא? למי שלא הבין, יש לי כמה דיסקים של ווינדוס ואין לי דיסק אתחול. אז אני מפרמט ת'מחשב על ידי כך שאני מגדיר בביוס שהבוט יופעל דרך דיסק ומכניס ת'דיסק. עכשיו בכל הדיסקים שיש לי הווינדוס לא עולה ולא כתוב Press any key to start boot או משהו כזה וב 2 דיסקים זה כן כתוב, הבעי'ה היא שהם לא עובדים.. אז איך אני יכול לדעת, לפני שאני מוריד ווינדוס חדש, אם הווינדוס שאני הולך להוריד יפעל ככה או לא? ועוד שאלה קטנה, מאיפה אני יכול למצוא דיסק אתחול שעובד טוב בשביל להתקין איתו XP ואם למישהו יש מדריך או יש זמן להדריך רק בחלק של ההפעלה אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום מחשב חדש עם הלוח ga k8nf 9 . אני מנסה להתקין xp, אך הבנתי שבכדי להתקין כונן קשיח sata צריך דרייברים מסויימים. במהלך ההתקנה יש ללחוץ על f6 ואז הוא מבקש את הדרברים , אבל הוא דורש אותם על דיסקט והם הגיעו על דיסקשבו המון דרברים ולא ברור איזה דרייברדרוש. נכנסתי לאתר של גיגבייט אבל אין שם כלום ללוח הזה מישהו יכול לעזור למצוא את הדרברים ברשת תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום כולם!!! אז ככה, מותקנת אצלי במחשב הנייד ויסטה גירסה 64ביט, והיא קצת בעייתית והחלטתי להחליף ל-32ביט... האם ניתן לעשות את זה בלי פירמוט? איך ניתן לעשות את זה בכלל? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אין אופציה לבטל התראות לעידכונים שלא בחרתי להתקין ... לא מצאתי משהו שמתייחס ב msconfig שם ..[כדי שלא יעלה לי כל פעם עכשהמחשב נדלק] ואי אפשר לסגור אותו בקליק ימני או משהו פשוט מטרד כל הקטע של העידכונים האלה ... יש דברים שאני לא רוצה להתקין כמו כל מיני הנפצות אבטחה של אופיס, ובכלל אין להם סוף כל רגע יש משהו חדש להתקין
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני רואה עכשיו שכמעט 60% מהזכרון שלי מנוצל =S זה כנראה בגלל ה DREAMSCENE הזה נכון? אני יכול לעשות שהוא ייקח פחות זיכרון או משהו בסגנון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני צריך מדריך לאיך לעשות פרמוט וכל מה שבא אחריו למחשב,לא עשיתי את זה אף פעם אז... תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שאני רוצה לכבות את המחשב ,הוא פשוט לא מתכבה. הוא תמיד נתקע בדף הזה של הכיבוי... מה אני יכול לעשות <?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/evaluation/whatsnew.mspx#ECAA זה המדיה סנטר 2005.... מזה בעצם הווינדוס מדיה סנטר מה הוא נותן והאם הוא נוח לשימוש.. תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הווינדוס שלי צרוב האם המחשב לא יעלה אחרי זה? כי קרה לי בעיה כזאת שהתקנתי SP1 והוא נכבה כל הזמן ובכלל יש בעיות ב SP2? מה מומלץ להתקין? יש לי WINDOWS XP PRO
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אז ככה ,הייתה לי בעיה בווינדוס ,הוא לא הציג לי את העיברית כמו שצריך בכל התוכנות (לדוגמה ב ICQ ותוכונות אחרות...) אז החלטתי לנסות לסדר את זה ע"י התקנה מחודשת של הווינדוס ,משהו בדרך השתבש וההתקנה נעצרה באמצע ,עשיתי ריסט ואחרי זה היא כבר לא המשיכה עכשיו מה שקורה זה שאני מפעיל את המחשב ההתקנה מתחילה ואחרי שנייה הוא עושה ריסט אוטומטי ככה שהמחשב נכנס ללופ ולא הצלחתי לסדר את זה... :'( קצת עזרה חברים ,אני נואש... תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
דבר ראשון זה הסיידבאר המקורי של ויסטה... אני משתמש בגאדג'טים שלו כמו WIDGETS ז"א אני מוציא אותם מהסיידבאר ושם אותם איפשהוא על שולחן העבודה... יש דרך לנעול אותם, כך שישארו תמיד באותה פינה של המסך שקבעתי להם? כי כל פעם שאני מפעיל משחק לא ברזולוציה הטבעית של המסך(והווינדוס) כמו CSS(כי ככה פוגעים יתר ) הם זזים לאמצע... עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שה msi שלי איכשהו נדפק קשות...וכל דבר שמתקינים דרכו אני לא יכול להתקין וגם לא להסיר דברים שהתקנתי דרכו-הוא מקפיץ הודעות שגיאה בטענה שאני נמצא במצב בטוח ועוד דברים שאין לי מושג מאיפה הוא ממציא אותם, רציתי למחוק את ה msi שלי ולהתקין אחד אחר,אבל אחרי חיפוש רב ברשת לא מצאתי דרך למחוק אותו או לעשות לו reinstall לפחות. בבקשה תצילו אותי - אתם הדבר האחרון שעומד לפני פירמוט :-[
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על לכבות את המשחב אז תמיד מופיע לי הודעה שהוא סוגר משימה ל CCAPP. מה זה ואיך להעיף את זה?
-
היי, אני משנה את הערכה לכסוף אך כל הזמן לאחר BOOT זה חוזר לכחול. אופיר
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מספר תקיות של שירים ב DOK שיש בהם שירים וכל שיר יש לו שם ארוך כולל אומן וכ'ו ... עכשיו הכל מצוין ברגע שאני מגיע להעברה מדיסק און קי למחשב רשום לי שגיאה השם ארוך מדי , איך אני יכול לבטל את זה שהיה אפשר להעביר בלי שגיאות ( למה שאני רושם המחשב לא מגביל אותי אבל ברגע שמעבירים רשום שגיאה )? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הבעיה היא שבכל אתרי אינטרנט אני רואה חלק מהמילים מודגות בשחור וגם נוטות קצת ימינה (כמו הפונקציה בword) גם כל המשימות שרצות לי בtask manager מודגשות . העניין הוא שלפני זה זה לא היה לי וכשהתקנתי punkbuster ובאותו זמן מחקתי משחק אז התחילה הבעיה. איך אני יכול להוריד את ההדגשה ואת הנטייה. תודה על העזרה מראש......
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב, ואני רוצה לנעול אותו שכל מי שמשתמש בו, לא יוכל להתקין בו כל מיני תוכנות למיניהן. ניסיתי לעשות את זה דרך ה user account אבל גם המשתמש המוגבל יכול להתקין. יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בנושא? או לחילופין ראיתי ב user account שיש שם אפשרות guest. מזה אומר בדיוק ואיך מפעילים אותו? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כל הזמן המסך הופך לשחור לכמה שניות וחוזר לרגיל, וזו תופעה שחוזרת על עצמה. מה לעשות? דרייבר 169.25 מפרט בצד.. תודה!! זה דחוף בבקשה תגיבו עכמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה שנייה הראשונה היא win xp-pro החדשה היא home יש לי sp2 על שני מערכות ההפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת השנייה. לא פועלת לי הישנה ויש לי תקייה מאד חשובה והיא לא נפתחת לי כי הייתי אדמיניסטטור במערכת ככה שהיא ננעלה ואני לא מוצא דרך לפתוח אותה ניסיתי לעשות התקנה מחדש לפרופשיונל אבל זה לא הולך האס פי 2 לא נותן לי לעשות התקנה חדשה האם יש דרך אחרת חוץ מהתוכנה erd cummander
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי דיסק של win xp אבל המחשב מעט ישן. כמובן ששיניתי בביוס את ההגדרות כך שיאתחל קודם כל מהכונן תקליטורים, הוא מריץ את הדיסק אבל לא מפעיל אותו, אלא מיד פונה להתקן הבא - לדיסק הקשיח. מה לעשות? יש דרך להפעיל קודם כל עם דיסקטים ואח"כ עם דיסק :s05: אם כן - איך ?? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
המ... אז ככה - זו הפעם הראשונה שאני עורך פירמוט למחשב באופן עצמאי... הייתי רוצה לשמור את כונן E, ולפרמט את כונן C בלבד (כונן המכיל את הווינדוס). האם זה אפשרי? עד כמה מורכב הדבר? אשמח אם ברשותכם מדריך טוב לפירוט באופן הזה, או פירמוט בכלל... ט'נקס
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב, את התקנת מערכת ההפעלה במחשב שלי לא אני ביצעתי, אלא אדם אחר. אותו אדם כתב ג'יבריש על המקלדת כשהתקין את המערכת והדבר מציק לי מאוד, מפני שארצה לראות את שם משפחתי או כל דבר אחר שאחליט עליו, במקום... מה גם שתוכנות אחרות שעל המחשב "מקבלות את המידע" ונפתחות תחת השם הקיים, כולל כתובות הפקס וכו'... הדבק מאוד-מאוד מציק לי ונאמר לי שאוכל לשנות את השם גם מבלי לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. התוכלו לעזור לי בנושא ולהדריך אותי כיצד לשנות את השם המעצבן? התמונה עם סימון הבעיה: http://img163.imageshack.us/my.php?image=untitled6hr.jpg בתודה, מתחילון.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ככה זה נראה.... אז הדרייברים של ה-usb מותקנים אצלי ? או לא? אני לא מצליח להפעיל במצלמה ואני חושב שזה לא מותקן אצלי.. אם ככה איפה אני יכול למצוא את הדרייבר המתאים ואיך אני רואה איזה סוג דרייבר יש לי?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חבר שלי עשה עדכון לווינדוס ונוספה לו אפשרות לשינו מראה של המערכת ....יותר חדש יפה כזה.... מישהו יודע איזה עדכון זה? כי אצלי אין את האפשרות הזאת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-