עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, יש לי ויסטה בעברית, לצערי. אני רגיל שה start שלי בצד שמאל מאז ומתמיד. יש אפשרות לעשות Switch למחשב ושכל הויסטה תהפוך להיות באנגלית? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. שלום, היו לי כמה בעיות במחשב לאחרונה, וכשבאתי לעשות שיחזור מערכת, גיליתי שיש לי רק "נקודת ביקורת של המערכת" אחת. איך אני מגדיר לדוגמא שכל יום המחשב ייצור לי 2 נקודות שיחזור אוטומטיות? או בכלל, איך אני שולט על הנקודות האוטומטיות? ועוד משהו בדר"כ כשמתקינים משהו על המחשב זה אוטומטי יוצר נקודת שיחזור וגם זה - לא נוצר אצלי אוטומטי... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

מאז שהעברתי את ההגדרות של המסך ל 96 DPI כל פעם שמחאתחלים אז ההגדרות של המסך חוזרות ל600X800

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by creative,

שלום, יש ב"מחשב שלי| " את כל הכוננים שיש לי אני רוצה שיראו רק אחד מהם מישהו יודע איך עושים את זה??? :s05:

5. Started by messi,

כשהמחשב שלי כבוי לא לגמרי המחשב שלי עובד והמסך שחור ושאני לפעמים בא להדליק אותו אז המחשב עולה ולא מופיע כלום על המסך למה זה ככה? יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT למה זה ככה? העם יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  6. אני רוצה לשים ווינדוס 98 מבלי להסיר את הXP Pro x64 כל אחד במחיצה שונה, שניהם מקוריים, יהיה אפשרי? המפרט <<<

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by --Shadow--,

שלום לכולם יש לי במחשב כמה USERS לווינדוס (אחד שלי ועוד שניים של אחי ואבא שלי) האם זה גורם לאיטיות ככל שאני מוסיף יוזרים? או בלי קשר אלה שקיימים גורמים לאיזשהו השפעה על המחשב תודה לעונים מראש

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. Started by ns,

לפני שלושה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את הווינדוס נכנסה לי למחשב תולעת Padobot.Z שפשוט לא רוצה לעזוב את המחשב. הקבצים שהיא הפיצה נמצאים בSystem32 ואני פשוט מסיר אותם כל פעם מחדש בעזרת AVG אבל הם תמיד חוזרים (כנראה שיש עדין קובץ במחשב שמפיץ אותם כל הזמן מחדש או משהו בסגנון). אם מישהו יודע משהו על הוירוס הזה ויכול לעזור לי אז יהיה ממש נחמד. עוד דבר, רציתי לדעת חמה בעצם הוירוס הזה מיועד, כי בנתיים אני רואה שהאינטרנט שלי איטי. בכל מקרה כל עזרה תתקבל בברכה וכו' ... אם צריך אז icq 161371997

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by nore0,

http://img293.imageshack.us/img293/4324/nod32winlogongs2.jpg

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by wow,

שמתי לב שיש לי איזה בעיה שחוזרת על עצמה. לפני שאני מפרמט אני שומר איפשהו את כל הדרייברים ולאחר הפירמוט אני שם לב שכשאני בא לפתוח RAR מסויים אז אני מקבל את החלון הזה שאומר השקובץ פגום או משהו. מה יכולה להיות הבעיה שלי?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by shmaia1,

התקנתי WINDOWS לפי ההוראות של הדיסק התקנה. אני מה זה לא מבין בזה (5 שנים לא נגעתי או הסתכלתי על מחשב) אז ניסתי להתקין דריברים (פעלתי מההיגיון שלי) שקיבלתי עם המחשב, דיסקים של הכרטיס מסך ולוח אם. הכנסתי לכונן ועשיתי INSTALL. אבל יש לי הרגשה כאילו משהו לא בסדר ניסיתי להריץ משחק די ישן CM2002 וכשניסתי בתוך הממשק של המשחק להתחיל לשחק הוא כותב לי שאין לי מספיק MEMORY ושאני צריך לפנות מקום. מה שבעצם אני רוצה לדעת זה 1)איזה דרייברים צריך להתקין 2)מה צריך לעשות במערכת הפעלה חדשה כדי שתתחיל לעבוד כמו שצריך 3)מאיפה אני מתקין DIRECTX ובכלליות הסבר מה אני צריך לעשות. תודה

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by ShahafH,

לא יודע למה זה קרה אבל פתאום כשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור את היוזר שלי ויש לי רק אחד אז זה לא אמור להופיע.. איך אני מגדיר חזרה שזה יבחר לבד וידליק את המחשב כרגיל?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by yanhak,

איך מפעילים את האופציה הנ"ל בויסטה הום בייסיק?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by Holography,

אני עוד זוכר,שנת 2002 מייקרופט הכריזה משהו על "Black Comb" (קרבולת שחורה ) היא הייתה אמורה להיות בין XP ל- LH. ועד היום לא שמעתי עליהה דיווחים אחרים (ועל LH אני שומע כל יום ) קיצר,מה איתה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by shail,

היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם ניתן לשלוט על מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 2000 באמצעות מחשב כף יד משולב טלפון. הווינדוס הוא sp3 והמחשב כף יד מסוג jasjar . מחיפוש שעשיתי רוב התוצאות מתייחסות לווינדוס xp . איזה תוכנה הכי מומלצת למשימה הזו? תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. ואחרי כמה זמן זה חוזר וזה רק אחרי פירמוט למה?

18. מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה? המסך עולה בכל פעם שאני מעלה את ווינדוס מחדש (XP SP2)

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. שלום לכולם, אמרו לי שהמערכת הפעלה ויסטה הום פיריום במחשבי ניידים החדשים של HP הוא מובנה. גם אמרו לי שבהפעלה הראשונה של המחשב המערכת שואלת אותי באיזו שפ ה אני רוצה (אנגלית או עברית). שאלה שלי היא: אם אני בוחר באנגלית איני יכול להתקין שוב את המערכת בעברית. אני מכיר שיש תוכנה שהופכת את המערכת הפעלה XP מאנגלית לעברית, השאלה היא אם לגבי ויסטה יש גם כזאת תוכנה ואם היא תקפה לגבי המחשב הנייד HP PAVILION DV6660EJ. תודה לעוזרים, gbguy

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by eladbu,

למה אני מקבל את ההודעה הזאת במסנגר בכל פעם שאני מנסה לשלוח קובץ tried to send you a file (01-edvika-sometimes__fire_and_ice_remix-snd.mp3). This file has been blocked because it is potentially unsafe. ואיך אני מנטרל את זה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by kobiro,

ויש לי כונן אחד של 232 גיגה בייט ואני רוצה לפצל אותו לעוד כונן-יענו שיהיה גם c-וגם d איך אני עושה את זה?, כל זה בגלל שאני רוצה להתקין ויסטה על הכונן השני כאילו עריכה:אני יכול להתקין את זה בלי ה-bios? יענו רק מהדיסק לעשות next next next וכ'ו תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by tomiv,

אני מכניס את הדיסק של הווינדוס בזמן הפעלה, לוחץ על האפשרות R בשביל ריפייר.. בסופו של דבר אני מגיד למסך שכתוב בו: windows XP<TM> recovery console.... לבחור מערכת הפעלה, בחרתי, סיסמת administration כתבתי ואז הגיעה שורת הפקודה: C:/windows> מה אני עושה עכשיו ? כדי שהוא יתקן לי אוטומטית את הקבצים ? הבעיה שלי כעקרון זה שחסר לי קובץ hal.dll ואני לא מצליח בשום פקודה להעתיק אותו לתיקית system32 .. ולכן המחשב לא עולה.. השאלה איך אני מפעיל את תהליך הrepair מכאן ? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by homart,

היי! (xp pro) המחשב שלי לא מריץ שום סוג של AUTORUN לא כשאני מכניס דיסקים רקםי או צרובםי ואפילו לא דיסקים מקוריים ששיש להם אוטורן! מה אפשר לעשות??? יכול להיות שיש לי איזה קובץ שנמחק???

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by DM.TLO,

מדריך שעובר שלב שלב ומסביר איך לפרמט, תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by Shacham,

יש לי WINXP PRO (יש לי את הבעיה גם ב SP1 וגם ב SP2 והיא נשארה אחרי כמה פירמוטים שלא קשורים לזה). ההגדרות של ההסתרת אייקונים ב TRAY (תמונה מצורפת) משתנות לבד. למשל האנטי-וירוס משתנה מ Always hide ל Hide when inactive והאייסיקיו משתנה מ Always show ל Hide when inactive. איך מסדר את זה ואיך אני מוחק דברים מהרשימה של ה PAST ITEMS? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.