Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מערכות הפעלה WIN XP רשת WORKGROUP רציתי לדעת איך אני מבטל בזמן פתיחת קובץ דרך רשת הודעה: "פתיחת קובץ - אזהרת אבטחה" "האם ברצונך לפתוח קובץ זה?" וכן למרות שיש שיתוף מלא בין מחשבים כשאני מנסה להעתיק ממחשב למחשב אני מקבל הודעה: "דף זה הוא בעל סיכון אבטחה פוטנציאלי...וכו'" וכשאני מאשר את ההעתקה אני מקבל הודעה "שגיאה בהעתקת קובץ או תיקיה" "אין אפשרות להעתיק את קובץ.."
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו מכיר תוסף שיראה לי טמפ' של הרכיבים אבל שלא יהיה תלוי בתוכנה אחרת? כי ה multi sensor מציג את הטמפ' רק כאשר ה EVEREST רץ ברקע
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום בעיקבות לחץ של מקום התחלתי לחפש מאיפו אפשר לקזז.. ואז בדקתי סתם את גודל תקית הWINDOWS שבמחשב שלי וראיתי שהיא שוקלת בערך 7.2G וזכרתי שהיא צרכיה לשקול 2-3G בערך אז ביקשתי מחבר לבדוק אצלו וזה באמת שקל אצלו 2-3G עכשיו יש דרך לנקות את התקיה סיכון מינימלי? עוד משהו יש אצלי הרבה תקיות לא מובנות עם $ בהתחלה אלה תקיות חשובות כי אני לא זוכר שהיו לי אותם פעם... מצורפת תמונה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר קצר על כל גרסה... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי עותק של windows 7 גרסה rc_x86_dvd_349010 זהו עותק חוקי לגמרי (ללא הגבלת זמן כמו הגרסה שניתן להוריד מהאתר של מיקוסופט) השאלה הראשונה שלי עד כמה הגרסה הזאת עדכנית? והשאלה שניה, האם אפשר יהיה להשתמש במפתח של הגרסה שלי לגרסאות הלא חוקיות שמסתובבות ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר(בעברית...)על ההבדל בין גרסת ההוום פרימיום לבין האולטימייט,וגם להגיד האם ההבדל שווה את המחיר(נראה לי שמשהו כמו 800-900 ש"ח...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות לקנות גרסת אפג' של וינדואז 7 דרך ארגון המורים במחיר של משהו כמו 100 שח. הבעיה היא שההתקנה לא נקיה היא חייבת להיות על גרסת וינדואז קיימת XP ומעלה. רציתי לשאול מה המשמעויות של התקנה כזאת האם היא ממולצת או עדיף להמנע ממנה והאם יש פתרונות שממקסמות את היעילות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיצד להגדיר בעת שיש דואל בוט על המחשב לבטל את מסך בחירת מערכת ההפעלה ולאפשר הפעלה לחלונות ויסטה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק איתחול(של WIN98) עם האפשרות: "press any key to boot from cd" (כמו דיסק ההתקנה של XP) את הצריבה אני יודע אבל איך מוסיפים את האפשרות השנייה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-K8NF-9 ועכשיו בגלל שיש לי הארדיסק SATA אני צריך דרייבר מסויים בעת ההתקנה של הווינדוז ... עכשיו לפי מה שהבנתי הדרייברים אמורים להיות על הדיסק ואני אמור להעביר ואתם לדיסקט... עכשיו מצאתי תיקיה שנראה לי שהדרייברים שמה... BootDrv יש פה איזה 20 קבצים ואני לא יודע איזה מהם להעתיק לדיסקט... תעזרו לי בבקשה..
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Abit IB9 ואני רוצה לעבור לוויסטה ואני עכשיו באמצע הכנת דיסק של וויסטה בVlite ואני תקוע בקטע של הדרייברים לחיבורי SATA... אז הורדתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח אם שהגיע איתו ושמתי לב שאין שום תיקיה בשם וויסטה או משהו שקשור לוויסטה... יש WIN2003,98,XP אבל וויסטה אין.. אז רציתי לדעת האם זה בסדר שאני משלב את אתה הכל כמו שבתמונה שצירפתי... האם וויסטה תזהה את זה ולא תיהיה בעיה? נ.ב... אם הדרייברים בתוך הדיס אז צריך ללחוץ F6 בהתקנה או לא? דיי דחוף.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לי יש את הום פרימיום ולחבר שלי יש את האולטימט והוא אצר לי שיש שם הפשרות לרקע שהוא כמו מצגת ( הוא כאילו זז ) אבל כשאני מסתכל בהבדלי גירסאות באתר של מיקרסופט לא ראיתי את ההבדל הזה משהוא יכול להבהיר לי קצת את הענין
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עיינתי בסטיקי על הנושא של ניתוח קבצי MINIDUMP אני חייב להגיד שזה מאוד מעניין ומאוד מועיל ומקל על העבודה. עכשיו ניגש לעניין אני רוצה להוריד SYMBOLS לXP וVISTA שיהיה לי למערכת 32 ביט ו-64 ביט. ברשימה של ההורדות יש כמה גירסאות לכל דבר שמתי לי שיש גירסה שהיא RETAIL וגירסה שהיא CHECKER. השאלה היא מה ההבדל ביינהם ואיזה מהם אני צריך? תודה מראש על לכל העוזרים ! אני מוסיף תמונה בשביל שאולי יותר יבינו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעיה המערכת הפעלה מותקנת על מחיצה D ואין בה הרבה מקום ואין אפשרות לפנות מימנה הרבה מקום במחיצה אחרת יש הרבה מקום אבל שאני משתמש בWINRAR או מנסה ליצרוב למערכת אין מספיק זיכרון איך אני משנה את זה שהמערכת תיקח זיכרון מכונן אחר? (לא רוצה לגעת במחיצות זה לא מחשב שלי)
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הגדרות לזיכרון. אני יודע שיש אפשרות להגדיר את הזיכרון כדי "שילך" ליישומים מסוימים, יש גם אפשרות הגדרת זיכרון ב-BIOS ל-AGP. אם אפשר לקבל טיפים בנושא הזה אני אשמח. לדוגמא: בביוס אני צריך להגדיר 256MB זיכרון ל-AGP אם כרטיס המסך שלי הוא 256MB? אלו אולי שאלות מפגרות אבל יעזרו לי מאוד, אז תודה רבה. *איך המחשב מגיע למצב ש100% זיכרון תפוס ב-Task Manager, כאשר יש לי המון המון זיכרון? זה לא קורה תמיד אבל זה עדין קורה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218389.new#new
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ברגע שאני מחלץ את הקובץ מהRAR אני מקבל הודעת שגיאה מהWINRAR, יש לציין שהקובץ טיפה יותר גדול מ4 ג'יגה. זאת ההודעה: ??אין די שטח פנוי בדיסק. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB עכשיו הבנתי שהמערכת NTFS לא תומכת מעל 4 ג'יגה, יש פיתרון לזה? זה דיי דחוף תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אם הורדתי קובץ של 160 ומשהו מגה ויצאתי בטעות (ההורדה דרך הווינדוס) אז חלק מהקובץ נשמר איפשהו או שברגע שיצאתי הוא נמחק?? תודה רבה!! יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ניד חדש של ACER ואיתו בא לי מערכת הפעלה WIN VISTA ואין לי צורך בה(המחשב לעבודות משרד בלבד!) כאשר נשאתי להתקין את הWIN XP כמו תמיד הוא האלה לי שתיי אפרויות אחת היא תיקון והשני להפעיל את VISTA.... עכשיו רציתי לדעת למה זה אם זה בגלל שאני צריך להשאר עם VISTA.... ואם אני יכול להתקין דרך VIST ולא דרך BOOT כמו תמיד זה יהיה גם בסדר?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברה המחשב שלי אחרי פירמוט התקנתי קצת דברים איסיקיו ודברים בסיסיים ובהטענה עוברים 14 קווים עד שהוינדוס עולה האם זה בסדר?
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקספי ואני רוצה להתקין 7. שהעברתי לחברה שלי שירים בעברית מהמחשב שלי לשלה, שהיא משתמשת ב7, הטייטל והארטיסט בשירים היה רשום אצלה בג'יבריש במקום עברית כמו שאצלי שהעברתי, והיה צריך אחד אחד לשנות. זה בגלל בעיה שיש אצלה אולי כי הווינדווס שלה באנגלית או משו או שאם אני יעביר לווינדווס 7 גם לי זה יקרה? כי לעבור כמה אלפי שירים אחד אחד לשנות מג'יבריש לעברית לא נראה לי הגיוני.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני קונה מחשב ניד אני יכול להתקין עליו WIN XP שיש לי(רגיל)? פשוט שמעתי פעם שיש חברות שאי אפשר להתקין עליהם את הWIN תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ככה יש לי WIN 2003 שהיה מותקן על מחיצה שהיא הוגדרה כלוגית. היה לי הרבה בעיות עם העלאה של המערכת. חשבתי אולי אם אני ישנה את המחיצה ל PRAMERY זה יסדר אבל עדיין לא עולה הסרבר. רציתי לשאול אם אני ממיר את המחיצה מלוגית לראשית אני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי כאשר אני משתמש ב FILE -> OPEN באינטרנט אקספלורר, ומתחיל להדפיס כתובת, הוא משלים לי כבר עם כמה אפשרויות. השאלה שלי היא איך ניתן למחוק חלק מן הכתובות הללו (ובכך להסיר כתובות לא רצויות שבעבר נכנסתי אליהם)? דרך אגב הכוונה היא לא לרשימת כתובות שנמצאות בהיסטוריה, ולא ברשימה שמופיעה ככל ה URL'ים האחרונים שנכנסתי אליהם אלא רק לאפשרות של ההשלמה האוטומטית. תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הווינדוס הוא בעיברית ויש עליו רק יוסר 1 עכשיו האלה שלי עם אני מוסיף יוסר נוסף, אני יכול רק ביוסר הזה לשנות את הממשק הווינדוס והשפה לגמרי(רוסית)? ובכלל נגיד הווינדוס בעברית איך אני משנה אותו לגמרי לרוסית?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-