Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בעת שניסיתי להוריד את ה-Service Pack מ- Windows Update קיבלתי הודעה בזו הלשון: "יש בעייה עם בקוד(Key) של ה-XP שברשותך. אנא פנה לספק שמכר לך את התוכנה..." הקיצר, איך מתגברים על הבעייה? (נשבע לכם שהעותק שברשותי חוקי )
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איתרתי בעיית זליגת זכרון במחשב שלי.אני משתמש ב512M ותוך דקות אני מגיע ל85% קיבולת ללא הפעלת תוכנות כבדות. ??? לא הצלחתי למצוא את התוכנה שגורמת לזליגה, מישהו מכיר תוכנה או דרך לתקן את הבעיה? ???
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
נתקלתי בגרסת Windows XP Media Centre Edition MCE מישהו מכיר גרסה זו? מה מיוחד בה ולמה היא משמשת? ???
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 196 זיכרון פנימי ורציתי לדעת איזה מערכת הפעלה כדי להתקין עלוי העם win 2000 הוא win xp עכשוי המחשב עובד עם win 2000 ועובד מצוין .ואני רוצה לפרמט אותו . גיא .
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD של 60 G והתקנתי עליו XP PRO . לאחר זמן של שצי שעה או יותר אני מקבל הודעה שהמחשב מפסיק את פעולתו ושאני צריך לשמור את מה שעשיתי לפני שהמחשב מאתחל את עצמו.בסוף ההודעה כתוב ש זה נעשה על ידי NT AOTHORITY\ SYSTEM .זה קרה לי 3 פעמים ביממה האחרונה. אולי למישהו מיכם יש מושג מה זה אומר ? אני רוצה להוסיף שהנורטון גילה לי וירוס W32.WELCHIA.WORM והוא נמצא כקובץ בשם DLLHOST ב- C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINS\DLLHOST.EXE אולי הוירוס קשור לבעיה ? הנורטון לא הצליח למחוק אותו למרות שאני עושה עדכון אוטומטי לנורטון
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אוקיי , דיסקט אתחול לא עובד כשיש xp , אני רוצה לפרמט אותו ( הוא לא נותן לי לעלות את לינקוס מכיון שיש לו בעיות על הLILO ) שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה ואז להתקין את הלינוקס . אז , כיצד אני עושה את זה , כיצד לפרמט את xp בלי להתקין אותו מחדש ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים נתקלתי בבעיית רסטים ומסכים כחולים , והתברר לי בסוף שהמחשב נגוע בווירוס MBLAST אז החלטתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (לא שידרוג) . וגם בימים האחרונים אני מקבל הודעה במסך הראשי ש... REMOTE PROCEDURE CALL והמערכת מבצעת כיבוי בהוראת NT AUTHOROTY SYSTEM והמחשב מתחיל לספור לאחור כ 60 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש (לא מסך כחול). פירמטתי את המחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה,והמערכת הפסיקה לעשות מסכים כחולים,אבל הודעת ה remote עדיין נמצאת ואני לא יודע מה זה. בדקתי באנטיוירוס אבל לא נמצא שום וירוס. תודה
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הופיעה לי בעייה מוזרה ומפריעה ביותר: לאחרונה אחרי ששדרגתי מחשב מ-WinME ל-WinXP (עשיתי Upgrade ולא New Installation) הכל עובד טוב ויפה חוץ מזה שעבודת המעבד כמעט כל הזמן על 100%. התבוננות קצרה ב- Task Manager העלתה (ופה הבעייה) שה-Procceses שאחראים להעמסת המעבד הם: Explorer.exe וה- Task Manager עצמו!! (כלומר זה לא איזה תוכנה שנתקעה!). העלתי את המחשב ב- Safe Mode , ולחוסר הפתעתי זה לא עזר, והמסקנות המתבקשות הם שזה לא איזה יישומים מיותרים או Service שגורם להעמסה המוזרה הזאת. מישהו אולי נתקל בזה? אני יודע שהפתרון הקל ביותר זה להתקין מחדש, אבל זה גם הפתרון הקשה יותר.. P.S. יש אפשרות כלשהי לתקשר אם נציג שרות של Microsoft בחינם?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק WINDOWS XP HOME עכשיו על הדיסק חוץ מההתקנה יש עוד קבצים, סרטים שירים משחקים וכו'..... קבצים אלו יפריעו למהלך ההתקנה?? בגדול השאלה אם הקבצים מפריעים למהלך התקנת הWINDOWS??? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה גם בפורום תמיכה טכנית אז ככה מחשב תקין לחלוטין (לפחות עד שנתקלתי בתקלה המעצבנת הזאת) המחשב עבד כראוי פירמטתי אותו והתקנתי win98se בעברית והתקנתי את הדרייברים והכל היה סבבה. מאיזה שהיא סיבה המחשב סירב לעלות אחרי יומים. והצלחתי לעלות אותו רק במצב בטוח. וכשהייתי מעלה אותו במצב רגיל הוא היה עובר את הלוח של הלוגו של ה win98 ואז רושם windows protection error press any key to reboot החלטתי לפרמט אותו שוב (ראוי לציין שבאותו יום לא אני הייתי על המחשב אז ככה שאין לי מושג מה עשו למחשב). אחרי הפירמוט השני התחלתי בהתקנת הדרייברים וגליתי תופעה מוזרה: כל פעם שניסיתי להתקין דרייבר ע"י כך שהמערכת מחפשת את מנהל ההתקנים המתאים ביותר אפילו שכיוונתי אותו לספריה המחשב סיר…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני יודע 3 דרכים בהם WINDOWS מפעיל תוכנות בזמן שהמערכת עולה 1 - מקובץ WIN.INI 2-מתקיית הפעלה 3-מה רג'יסטרי כנרא יש עוד דרכים להפעיל תוכנות שאני לא מצאתי. יש למישהו מה להוסיף ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
פתאום אני מפעיל את המחשב וההודעה הזאתי קופצת: עוד פרטים מצורפים בקובץ.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חיפשתי כבר ב-google וקראתי באתר של מיקרוסופט ככה שאל תגידו לי לחפש כל יום בערך אני מקבל כזה מסך כחול לפעמים כשאני מפעיל ומשהו ולפעמים סתם. החלפתי זיכרון וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני יכול לבדוק מה גורם לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהיה מותקן על המחשב Win 98 לא היתה בעיה של Shut down , הספק הוא ATX והמחשב היה נכבה כאשר ביצעתי Shut down דרך ה Windows כאשר התקנתי עליו Win XP וניסיתי לעשות Shut down המחשב נשאר על המסך של Windows is now shutting down ולא נכבה, וצריך ללחוץ מספר שניות על כפתור ה Power על מנת לכבות אותו. המחשב המדובר הוא Celeron 366mhz תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תודה רבה רבה רבה לכל העוזר
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
קודם כל הוא פתוח בערך 2-3 פעמים בו זמנית בWINDOWS XP שלי... ובזמן האחרון הוא מתחיל לגדול לגדלים מפלצתיים של מעל 100MB לפעמים, ושזה קורה האינטרנט מפסיק להגיב וכל המחשב נהיה איטי עד שאני סוגר את הקובץ SVCHOST שגדל בעזרת CTL ALT DEL.. מישהו יודע מה הקובץ הזה בכלל? ומה הבעייה איתו יכולה להיות?... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוירוס של התולעת שתקפה את כל ישראל וגורמת לריסטרטים ובעיות בווינדוס... אני רוצה לדעת משהו... אם אני מתכנן לעשות פורמט סתם ככה, וצרבתי את הקובץ שמתקן את הווינדוס ומגן עליו מפני הוירוס אז אם אני מתקין אותו אחרי הפורמט אז המחשב מוגן?? כלומר אין גרסאות כל פעם לעידכון של הוירוס?? אני לא צריך להוריד את הקובץ מחדש?? זה מספיק להתקין אותו שוב מהדיסק??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני מבקש לבצע הגבלות משתמשים במחשב שלי , מערכת win2000pro , ולא ברשת שלי, האם גם במערכת ההפעלה הזו יש active directory ולגבי ה group policy objects כיצד אני מיישם את זה , ואני לא מתכוון לסוגי המשתמשים הקבועים שמערכת ההפעלה נותנת כמו user , guest וכו אלא להגדרות מפורטות שאני מגדיר ברמה של שליטה על העכבר וכו.. בברכה .
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתרים מבוססי ג'אווה חלק מהפקודות לא עובדות.. למשל אם יש תמונה באתר ואם אני לוחץ עליה היא אמורה לפתוח חלון חדש עם התמונה זה לא קורה.. אני צריך לעשות REFRESH לעמוד ורק אז ללחוץ ואז זה עובד.... מאוד מוזר... הבעיה התחילה ככה סתם לא זוכר משהו ספציפי שהתקנתי... אני גם לא יכול להכנס לאתרים שהם ftp:// משום מה הוא ישר כותב PAGE IS UNACCESIBLE וזה לכל האתרים האלה.. שוב מאוד מוזר. הבעיה עם הג'אווה גם מתבטאת בזה שאם באתר מסויים כשאתה נכנס צריך להפתח עוד חלון או משהו כזה זה לא קורה.. (כהפקודה היא בג'אווה). בקיצור יש לי XP עם SP1 והתקנתי את כל הUPDATES מהאינטרנט... הצילו!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
כן וכדאי מהר להתעדכן : מקור: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=339308&contrassID=1&subContrassID=1&sbSubContrassID=0
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום מכרה שלי גולשת ברשת משרדית ואינה יכולה להיכנס לצ'אטים. האם מישהו יודע על הגבלה כלשהי בעניין? ואם כן, מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כשאני נמצא ב windows task manager (cntrl+alt+del) ואני נכנס ל performance וכתוב את האחוזים שהמעבד עובד. כל הזמן זה נמצא לי על 100% אפילו לשנייה זה לא יורד,גם שסגרתי את כל התוכנות שפועלות זה לא יורד אף פעם. ואני לא יודע למה ומה זה אומר? והאם זה באמת נכון? ??? המפרט שלי: PU:AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU MOBO:Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2 Memory:DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory CPU Cooling:Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool mod CPU Cooler for AMD Video Card:ATi RADEON 9500 Pro 128MB Case:COMPUCASE Midi Tower CI-ta19 תודה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
לא מזמן התחברתי לאינטרנט מהיר adsl כל פעם שאני משאיר אותון להוריד קבצים, לאחר יום, יומיים , כשאני מנסה לנתק אותו ה startup menu נתקה ,הלוגו של שני המחשבים מסרב לרדת .כשאני עושה איתחול ,האיתחול נתקה . ניסית להתקין מחדש את הדרייברים של המודם וזה לא עזר. בevent viewer רשום: id =1002 application=102 hang up problem לא יודע מה לעשות צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-