Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך לעזאזל מעיפים את החלון של ה-WELCOME בכל פעם שמדליקים את המחשב בווינדוס XP? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אני פירמטטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי וינדוס מחדש לאחר שהותקנה מערכת ההפעלה היא נורא עולה לאט לוקח לו זמן לעלות בין דקה לדקה וחצי כמעט שתיים יש לי לוח של asus p48sx התקנתי את כל הדרברים שלו כולל ה inf של הלוח ולמרות זאת מערכת ההפעלה עולה נורא לאט ללא שום תוכנות ממש וינדוס נטו ניסיתי עם וינדוס xp המערכת עולה ממש מהר אבל בגלל שאין לי וינדוס תקני לכן אני לא מתקין את ה xp יש לי רק רשיון ל 98 מה אני עושה?? ה 98 צריך לעלות כמו במהירות של ה xp הכל תקין אצלי בדקתי הכל מה יכול להיות?? תודה ושנה טובה וחג שמח!! עריכת המודר: כותרת + תאור
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
בעבר כאשר הייתי לוחץ על קישור לקובץ מדיה כלשהו (MPG, WMV וכו'), בתוך אינטרנט אקספלורר, ווינדוס מדיה פלייר היה מוזנק ומריץ את הקובץ. כרגע משום מה, במקום זאת נפתח דף דפדפן חדש שלא קורה בו כלום. בדקתי ב-TOOLS-FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ו-WMP משוייך שם לקובצי מדיה. מה יכולה להיות הבעיה? האם צריך להגדיר משהו נוסף בדפדפן עצמו? יש לי XP, IE6, WMP9. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני ללמוד MCSA2003 וגם MCSE2003 ואני לא יודע אם לקחת קורס או ללמוד לבד??? בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אני קונה בקרוב הרד דיסק חדש - מהיר יותר מהנוכחי שלי ורציתי לדעת אם אפשרי להעביר את המערכת אליו בלי להתקין מחדש ולאבד את כל ההגדרות הנוכחיות ... בכלל, זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים אם אני יעשה את זה ? ( מהרד דיסק 5400 RPM ל 7200 עם זיכרון )
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הראשי XP מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות קשות, הראשונה קשורה באיבוד צורת האייקון של כונן C והשניה בסאונד. לגבי הבעיה הראשונה יש תמונה , אנא אימרו לי מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את האייקון הרגיל? (זה פשוט לא נותן לי להיכנס לכונן) הבעיה שקשורה בסאונד ,היא שאני מפעיל קובץ וידאו אני שומע רק באוזנייה אחת ,או רק ברמקול אחד , מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה. הצלילים הרגילים של המחשב (כמו לחיצה על קובץ כלשהיא) נישמעת בשני הרמקולים. אנא עיזרו לי מהר תודה
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 1 200 מגה הרץ 32 זיכרון פנימי, לאחרונה התקנתי לו מערכת הפעלה win 98 אך נתקלתי בבעיה-כאשר אני מפעיל את המחשב הוינדוס עולה ולאחר מספר דקות עבודה 3 לכל היותר המחשב פשוט נתקע ללא אפשרות להגיב מצידי, חוץ מלבצע ריסטרט כמובן, האם הבעייה קשורה למערכת ההפעלה? והאם התקנת לינוקס תפתור את הבעייה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי היקרים ניסיתי להתקין XP PRO דרך הדוס במחשב השני אבל שנכנסתי דרך התיקיה I386 דרך הדיסק הלכתי לקובץ WINNT ואז הוא רשם לי ללחוץ אנטר אם אני רוצה להתקין את הקבצים שבשביל ההתקנה למרות שאין לי SMARTDRIVE או אפשרות לצאת. הקיצר לחצתי אנטר והוא התקין כמה קבצים שלו ושעולה המחשב יש לי לבחור איזה מערכת הפעלה ואז בחרתי ב-windows xp pro installation/upgrad ואז הוא רשם לי שוב משהו עם הסמארט דריב ולא רציתי ללחוץ אנטר כדי לא לדפוק אולי מישהו מוכן להסביר לי איך אני יכול להתקין בשקט והאם יש לזה השפעה בכלל. ואם כן אז למה אין לי את הSMART DRIVE הזה? בקיצר איך אני מתקין עם SMARTDRIVE ???? עריכת המודר: הכותרת הייתה בסדר גמור! בשביל מה שינית אותה?? ועוד לכותרת שנוגדת את החוקים!... פעם…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , דיסקט אתחול לא עובד כשיש xp , אני רוצה לפרמט אותו ( הוא לא נותן לי לעלות את לינקוס מכיון שיש לו בעיות על הLILO ) שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה ואז להתקין את הלינוקס . אז , כיצד אני עושה את זה , כיצד לפרמט את xp בלי להתקין אותו מחדש ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי כבר ב-google וקראתי באתר של מיקרוסופט ככה שאל תגידו לי לחפש כל יום בערך אני מקבל כזה מסך כחול לפעמים כשאני מפעיל ומשהו ולפעמים סתם. החלפתי זיכרון וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני יכול לבדוק מה גורם לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן windows xp במחשב שלי . ישנם שלושה משתמשים במחשב ורק באחד מהם ניתן לפתוח תיקיות, קבצים ותוכנות. אין קשר לכך שהמשתמש מוגבל כי שיניתי את אותם משתמשים למנהלי המחשב וגם זה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה יכול לפתוח את אותה חסימה? תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי חלונות 2000 והתקנתי בנוסף על דיסק אחר חלונות אקספי וכאשר אני מדליק את המחשב יש לי בחירה בין חלונות 2000 ובין אקספי אז אני רוצה להסיר את חלונות אקספי כך שגם הטבלה של בחירת החלונות תרד
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
נתקלתי בגרסת Windows XP Media Centre Edition MCE מישהו מכיר גרסה זו? מה מיוחד בה ולמה היא משמשת? ???
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איתרתי בעיית זליגת זכרון במחשב שלי.אני משתמש ב512M ותוך דקות אני מגיע ל85% קיבולת ללא הפעלת תוכנות כבדות. ??? לא הצלחתי למצוא את התוכנה שגורמת לזליגה, מישהו מכיר תוכנה או דרך לתקן את הבעיה? ???
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אחי היקרים! אני רוצה להתקין windows xp professional+sp1 שברשותי במחשב הישן שלי הבעיה שאני לא בטוח שהוא יעמוד בדרישות. המחשב הוא: מעבד-אינטל פנטיום 2 400 וסלוט אחד של זיכרון 64 מגה בייט עד עכשיו המחשב הריץ במשך שנתיים ווינדוס 2002 פרו ללא שום בעיות. נ.ב המחשב פועל ברשת עם מחשב חזק בהרבה ומיועד רק לאי סי קיו ווינאמפ וקצת גלישה בתודה ניב
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בעת שניסיתי להוריד את ה-Service Pack מ- Windows Update קיבלתי הודעה בזו הלשון: "יש בעייה עם בקוד(Key) של ה-XP שברשותך. אנא פנה לספק שמכר לך את התוכנה..." הקיצר, איך מתגברים על הבעייה? (נשבע לכם שהעותק שברשותי חוקי )
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק WINDOWS XP HOME עכשיו על הדיסק חוץ מההתקנה יש עוד קבצים, סרטים שירים משחקים וכו'..... קבצים אלו יפריעו למהלך ההתקנה?? בגדול השאלה אם הקבצים מפריעים למהלך התקנת הWINDOWS??? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 196 זיכרון פנימי ורציתי לדעת איזה מערכת הפעלה כדי להתקין עלוי העם win 2000 הוא win xp עכשוי המחשב עובד עם win 2000 ועובד מצוין .ואני רוצה לפרמט אותו . גיא .
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD של 60 G והתקנתי עליו XP PRO . לאחר זמן של שצי שעה או יותר אני מקבל הודעה שהמחשב מפסיק את פעולתו ושאני צריך לשמור את מה שעשיתי לפני שהמחשב מאתחל את עצמו.בסוף ההודעה כתוב ש זה נעשה על ידי NT AOTHORITY\ SYSTEM .זה קרה לי 3 פעמים ביממה האחרונה. אולי למישהו מיכם יש מושג מה זה אומר ? אני רוצה להוסיף שהנורטון גילה לי וירוס W32.WELCHIA.WORM והוא נמצא כקובץ בשם DLLHOST ב- C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINS\DLLHOST.EXE אולי הוירוס קשור לבעיה ? הנורטון לא הצליח למחוק אותו למרות שאני עושה עדכון אוטומטי לנורטון
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה גם בפורום תמיכה טכנית אז ככה מחשב תקין לחלוטין (לפחות עד שנתקלתי בתקלה המעצבנת הזאת) המחשב עבד כראוי פירמטתי אותו והתקנתי win98se בעברית והתקנתי את הדרייברים והכל היה סבבה. מאיזה שהיא סיבה המחשב סירב לעלות אחרי יומים. והצלחתי לעלות אותו רק במצב בטוח. וכשהייתי מעלה אותו במצב רגיל הוא היה עובר את הלוח של הלוגו של ה win98 ואז רושם windows protection error press any key to reboot החלטתי לפרמט אותו שוב (ראוי לציין שבאותו יום לא אני הייתי על המחשב אז ככה שאין לי מושג מה עשו למחשב). אחרי הפירמוט השני התחלתי בהתקנת הדרייברים וגליתי תופעה מוזרה: כל פעם שניסיתי להתקין דרייבר ע"י כך שהמערכת מחפשת את מנהל ההתקנים המתאים ביותר אפילו שכיוונתי אותו לספריה המחשב סיר…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים נתקלתי בבעיית רסטים ומסכים כחולים , והתברר לי בסוף שהמחשב נגוע בווירוס MBLAST אז החלטתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (לא שידרוג) . וגם בימים האחרונים אני מקבל הודעה במסך הראשי ש... REMOTE PROCEDURE CALL והמערכת מבצעת כיבוי בהוראת NT AUTHOROTY SYSTEM והמחשב מתחיל לספור לאחור כ 60 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש (לא מסך כחול). פירמטתי את המחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה,והמערכת הפסיקה לעשות מסכים כחולים,אבל הודעת ה remote עדיין נמצאת ואני לא יודע מה זה. בדקתי באנטיוירוס אבל לא נמצא שום וירוס. תודה
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הופיעה לי בעייה מוזרה ומפריעה ביותר: לאחרונה אחרי ששדרגתי מחשב מ-WinME ל-WinXP (עשיתי Upgrade ולא New Installation) הכל עובד טוב ויפה חוץ מזה שעבודת המעבד כמעט כל הזמן על 100%. התבוננות קצרה ב- Task Manager העלתה (ופה הבעייה) שה-Procceses שאחראים להעמסת המעבד הם: Explorer.exe וה- Task Manager עצמו!! (כלומר זה לא איזה תוכנה שנתקעה!). העלתי את המחשב ב- Safe Mode , ולחוסר הפתעתי זה לא עזר, והמסקנות המתבקשות הם שזה לא איזה יישומים מיותרים או Service שגורם להעמסה המוזרה הזאת. מישהו אולי נתקל בזה? אני יודע שהפתרון הקל ביותר זה להתקין מחדש, אבל זה גם הפתרון הקשה יותר.. P.S. יש אפשרות כלשהי לתקשר אם נציג שרות של Microsoft בחינם?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני יודע 3 דרכים בהם WINDOWS מפעיל תוכנות בזמן שהמערכת עולה 1 - מקובץ WIN.INI 2-מתקיית הפעלה 3-מה רג'יסטרי כנרא יש עוד דרכים להפעיל תוכנות שאני לא מצאתי. יש למישהו מה להוסיף ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-