עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אם יש לי דיסק בוטאייבל ואני מכניס לכונן מאתחל זה מפרט אוטומטי או שצריך לעשות דיסקט איתחול ? ומה בוטאייבל עושה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. אני צריך את ה 64 לתוכנות כמו אוטוקד ו3d max האם אני יכול לצור מצב כזה ואיך?

3. אני רוצה לשנות את הצבע של הטקסט של האיקונים על הדסקטופ. הרצתי חיפוש באתר ולא מצאתי אף דיון. אין עושים את זה? חחח סליחה על הבורות ^^ אני פשוט לא מתעסק בעיצוב הרבה...

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. אני רוצה ליצור דיסק מסויים שיהיו בו מלא תיקיות , עכשיו לכל תיקיה שיהיה איקון מסויים , הבעיה היא שהאיקונים לא עובדים במחשבים אחרים אלה רק במחשב שלי ניסתי לשים את האיקון בתוך התיקיה המסויימת הזאת ולקשר אותו לאותה תיקיה אבל זה עדיין לא עובד ועוד כל מיני שטויות ותוכנות אבל משום מה שום דבר לא מצליח פעם הצלחתי לעשות את זה אבל אני לא זוכר איך ... מישהו יודע איך עושים את זה ? או תוכנה שעושה את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. קליק ימני -> properties לא נותן לי לשנות כלום. אופיר

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. הי, ה-P4 שלי הפסיק לעבוד (לדעתי זה הלוח). לקחתי ממחשב אחר לוח + מעבד AMD 64 והחלפתי. ה-XP לא עלה. מייד לאחר העליה, עוד לפני המסך הגרפי, הוא עשה RESET. הכנסתי את דיסק ההתקנה ובחרתי REPAIR להתקנה. הוא העתיק קבצים, ועשה RESET כדי לטעון את ה-XP. כעת בעליית ה-XP, אני מגיע למסך הגרפי (עם ה-BAR שמראה LOADING) ואחרי מס' שניות המחשב עושה RESET. מישהו יודע לעזור לי? אני לא מעוניין להתקין את ה-XP מחדש (כלומר למחוק את כל התוכנות שהיו מותקנות לי). תודה, מוטי

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by boss,

משתמש XP ספ3 אני מנסה לשנות מצב הפעלה או אוטומטי... services.msc לא נתת לשנות מצב הפעלה הנה תמונה גם ליד שעון מצב אבטחה שגיאה בגלל עדכון לא טוב אני מנסה לפתור ועוד [attachment deleted by admin]

8. שלום לכולם כרגיל שיש בעיה אני פונה לטובים ביותר אז ככה זה המקרה המוזר ביותר שקרא לי אתמול אמרתי נעשה ניקוי יסודי למחשב פירקתי אותו כרגיל זה לא פעם ראשונה שאני עושה את זה פשוט לפרק את המחשב כדי לנקות אבק , כרגיל הוצאתי את כל הדיסקים הוצאתי את הכרטיס מסך ופשוט ניקיתי את כל החיבורי וכ"ו בקיצור אחרי הנקוי המחשב שלי נקי מתמיד אני בא להפעיל אותו מחדש שמח וטוב לבב ,בהתחלה המסך לא הופעל בכלל! זאת אומרת לא קיבל אוט מהכרטיס מסך, לא נבהלתי אמרתי אולי יש משהו שלא מחובר כמו שצריך פתחתי את המחשב חיזקתי חיבורים בדקתי שהכל במקום , טוב אני מדליק את המחשב, המחשב עולה מנסה להעלות וינדואז מעלה לי את הטעינה של וינדואז ואז הוא מתחיל להריץ לי צ'אק דיסק כרגיל אני מבטל אותו ואופ המסף שום נכבה לא …

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by barzanger,

אני מנסה להתקין את הוויסטה כמו כל פעם ולא עולה לי המסך של ה BOOT FROM CD אחרי ריסטרט המחשב עולב שוב השאלה מה אני צריך לעשות להגדיר בביוס משו אשמח להדרכה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  10. אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by moshel7,

לאחר ה תקנת vista ultimate ו nero 7.10.1.0 ה media player לא מנגן יש לציין שמותקנת גם חבילת מקודדים של k-lite 3.45

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. שלום . יש לי שאלה לגבי תקיות , נניח אני מעביר תקיות מ disk on key למחשב ובדיסקטופ וזה מראה לי שגיאה שם ארוך מדי אתה לא יכול להעביר ואומנם בכונן d זה מעביר חלק , אבל יש עם זה עוד בעיה שאני משנה שם פתאום הערך של התקייה קופץ מ47 מגה ו 447 קילובייט איך זה יכול להיות משהוא מוזר במחשב ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. Started by naoriko,

שלום יש לי WIN 7 ואני לא רוצה אותו ואני רוצה להתקין את XP מ-WIN7 בזמן שהוא עובד כאילו וזה לא נותן לי להתקין בגלל שגיאות של תאימות וכל מיניי ועכשיו יש לי מחשב מיני נייד ואין לי כונן דיסקים איך אני מסדר את העניין הזה? תעזרו בבקשה!!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! יש לי בעיה כאשר אני מפעיל כל משחק ומשחק אחרי זמן מסוים קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט מה הסיבה לתופעה?... ??? המפרט שלי: מעבד: intel core i7 extreme 975 לוח: asus rampage 2 gene זיכרון: ocz 6gb 1600 mhz כרטיס מסך: bfg gtx 295 ספק כח: thermaltake 850w מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט

15. Started by פבליק,

מה גודלו של הקובץ של הזיכרון הוירטואלי המומלץ שעלי להקציב (גודל הראם אצלי 2 גיגה)? בנוסף מה גודלו של הקובץ שיחזור (system recovery) שעלי להקציב (ההמלצה היא 12 אחוז אבל במחיצה של 60 גיגה זה יוצא 7 גיגה שזה המון!) יש גודל מומלץ?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. ככה הWINDOWS לא מצליח לעלות במצב רגיל הוא מגיע לשלב שיש את הסמל של WINDOWS ואז הוא כאילו מנתק את המסך ויש NO SIGNAL והמסך כבה כמו מוות קליני . עכשיו ניסיתי SAFE MODE הוא כן עולה ואין בעיה אבל : הוא לא נותן לעשות שיחזור מערכת , הוא לא נותן להעתיק קבצים (רציתי להעתיק גיבוי אז פשוט לפרמט) ניסיתי עם boot disk גם כן לא עזר. מה עושים ???????. :

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by liko,

מה זה? :

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. יש לי בעיה בוינדוס ואני לא זוכר איך או ממה פשוט יום אחד זה קרה לא זכור לי שום דבר מיוחד אני מפעיל את הדיימון טולס לדוגמא וזה עושה את העכבר לשעון לרגע אחד כאילו זה מפעיל אותו אבל אחרי זה פשוט לא קורא כלום וגם הטאסק מנגר משום מה נדפק...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. זה הולך ככה אני התקנתי לא מזמן פלאש ובסיום ההתקנה אחרי ההפעלה מחדש הפלאש לא פעל פשוט לא עלה סתם לחצתי עליו פעמיים היה סימן של המחשב חושב וזהו כלום אין הודעת שגיאה כלום חשבתי שזאת בעיה בפלאש החלפתי גירסה אותה הבעיה.. ניסיתי להתקין נורטון 2005 כנל בסיום ההתקנה לוחץ פעמיים על הקיצור דרך וכלום רק חושב ולא מעלה לא שגיאה ולא את התוכנה.. וגם את הנורטון הישן שלי.. תוכנות שכבר הותכנו במחשב מזמן לפני בערך חודשיים פועלות כמו שצריך הבעיה זה עם התוכנות האחרונות שאני מתקין ואני מנסה לסרוק וירוסים הבעיה שאיאפשר.. לא הנורטון פועל ואני לא יכול להתקין שום דבר אחר בשביל לסרוק וירוסים ונראה לי שזה וירוס כי לא סרקתי לפחות 3,4 חודשים.. עוד בעיה שיש יכול להיות שזה יעזור בזמן ההתקנה של שני התוכ…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  20. יש לי ארד דיסק(NTFS) עם קבצים מוצפנים שאני רוצה לפתוח, ההצפנה היא של הXP, שלוחצים קליק ימני אין אפשרות להיכנס למאפיינים, אין אפשרות להעתיק את הקובץ... אבל שאני מסמן כמה קבצים כאלו אז יש לי מאפיינים, שם מסומן "קראיה בלבד" ו "מוסתר" בתוך "מתקדם" הכל מסמון, כולל תכונות דחיסה או הצפנה האם יש דרך לעקוף את זה, קראתי משהו באינטרנט וחשבתי שאולי אם אני יהפוך אותה לFAT אז זה יהיה אפשרי בבקשה תעזרו לי זה חשוב נורא! תודה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by hofshi,

יש לכם כונן, אבל אתם רוצים לשנות את השם שלו? רוצים שכונן E ייקרא מעכשיו כונן Z ? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_06.html

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by ye_3333,

שלום התקנתי בלאפטופ שלי win98 se באנגלית (כי זה מה שמצאתי בבית שלי חח) בכול מקרה משום מה אני לא מצליח לכתוב בעיברית בוינדוס או לראותצ עיברית באיי סיי קיו וכו כוו לעומת זאת אני כן יכול לכתוב בעיברית וגם לראות באינטרנט.. מוזר........ בכול מקרה ניראה לי צריך איזה פונט או משהו אז עם מישהו יכול לעזור לי זה יהייה אחלה תודה.. כמו כן עם אפשראז גם לינק להורדהה תודה.. :-)

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by nivezrati,

שלום! התקנתי ווינדוס XP למחשב חדש של חבר ובהתקנה לחצתי C והתקנתי שתי מחיצות. הבעיה היא שאחת היא C והשניה היא E במקום D הוא לא נתן לי אות אחרת ואני רוצה לשנות את E לD. זה אפשרי? איך? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by cold fire,

קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו :-[ (אם פניתי לפורום הלא נכון - סליחה)

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין בוט לפירמוט וכל הבלאגן שיש בוינדוס אז אני מבקש סליחה מראש אם עברתי על חוק מסויים של הפורום. יש לי בעיה. מדי פעם אני צריך לעשות פירמוט למחשב (מכל מני סיבות) ושמעתי שיש אפשרות להתקין את הוינדוס על מחיצה ניפרדת, להכין לו דיסק גיבוי כלשהו עם כל הקבצים , ואז במידה ורוצים לפרמט פשוט מוחקים את הקבצים של הוינדוס ומעתיקים את הגיבוי... הגיוני? או שלא הבנתי נכון ומתכוונים ללעשות דיסק בוט? וחוצמזה מה זה בוט בכלל?? זה שוב התקנה של וינדוס או מה??? תודה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים