Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי גם XP וגם VISTA ובהפעלה של המחשב אני בוחר לאן להיכנס. אני רוצה למחוק את הויסטה ושלא יפגע לי בהפעלה שיכנס לXP ישר איך מוחקים? פשוט נכנסים דרך ה XP ומוחקים את התיקייה של הויסטה?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך כדאי לי לקנפג את הויסטה לצורה האופטימלית ביותר שיעבוד לי ובמהירות האפשרית (הורדתי גאגטים כבר ואת כל הסרגל הצידי)אך מה עוד אפשרי לעשות כדי שיעבוד יותר מהר???שיניתי כבר כמה דברים דרך הTUNE UP UTILITIS 07 אבל אני רוצה לקנפג גם את האקספלורר למען גלישה מהירה והפעלה יותר טובה של ויסטה ועוד טיפים של מה ניתן להוריד גם בויסטה ובכלל למען חיסכון בזיכרון ומערכת יותר מהירה. ועוד שאלה איך עושים בויסטה את המעבר ל3D של האתרים והחלונות הפתוחים??תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
right now i have 2 80GB hardisks partitioned as follows C - 80 gb, contains windows installation directory F - 15gb G - 65gb i'd like to move windows to drive F and leave both C and G for storage purposes. what would be the easiest way doing it?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי Internet Explorer ואני משתמש בWindows XP SP2,והיום הצלחתי להפעילו. וכרגע כשאני לוחץ עליו הוא לא מופעל (אני נסכנסתי לאתר דרך המחשב שלי).
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני חושב לשדרג לVISTA השאלה האם היא תומכת בMATLAB?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מדריך לאיך לעשות פרמוט וכל מה שבא אחריו למחשב,לא עשיתי את זה אף פעם אז... תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נישא שאלתי היא עם אני מפרמט אותו האם יש גירסה מיוחדת של WIN שאני צריך להתקין בעיקבות שזה מחשב נישא או כל גירסה מספיק טובה { למשל WIN XP למחשב נייח } תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מעלה את הדיסק בבוט, בשלב שבו אני בוחר אם להתקין ווינדוס, לעשות repair, או לצאת מההתקנה, אני בוחר להתקין ווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להמשיך כי המחשב לא מזהה שיש הארדיסק מחובר או שאולי הוא לא דלוק ולא זורם אליו חשמל. אין לי מושג מה עושים מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
? האם כדי לקנות XP בזול ? PRO 64 ב 200 שקל ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי! (xp pro) המחשב שלי לא מריץ שום סוג של AUTORUN לא כשאני מכניס דיסקים רקםי או צרובםי ואפילו לא דיסקים מקוריים ששיש להם אוטורן! מה אפשר לעשות??? יכול להיות שיש לי איזה קובץ שנמחק???
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך אני מבטל את ההודעות המעצבנות של האם אני בטוח שאני רוצה לפתוח על דבר בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קליק ימני -> properties לא נותן לי לשנות כלום. אופיר
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי צל מסביב לכל האייקונים ב-desktop..איך אני מוריד את הצל לגמרי?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה.. יש לי בעיה בפרמוט אני נכנס להתקנה ורוצה להתחיל לפרמט עכשיו אני רוצה להתקין על כונן C (וגם כרגע הווינדוס מותקן ב-C) אבל הוא לא נותן לי לפרמט את C הוא נותן לי רק להתקין מחדש את הווינדוס בתיקייה שלו אבל לא נותן לי לפרמט את כל הכונן.. אבל שאני רוצה לפרמט כוננים אחרים הוא כן נותן לי לפרמט אולי זה בעיה כי יש לי שתי הארד דיסקים אחד מחולק ל2 ל-C וD והשני לכונן 1 H עכשיו כשאני נכנס להתקנה הוא בהתחלה אוטומטית רוצה שאני יפרמט את H אבל אני לא רוצה כי עליו מגובה כל המידע שלי.. אז אני מנסה לפרמט את C והוא לא נותן אבל את D הוא נותן.. הוא אומר שיש לו בC קבצי temporary אבל אני חייב לפרמט על C מה לעשותת? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם גרסת ה 32 ביט תתמוך ב 8 גיגה זיכרון או שצריך גירסה 64 תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום! הזמנתי את הצורב LiteON LH-20A1S Black x 20 SATA DVD±R/RW, שלפי מה שהבנתי מההמלצות בפורום, הוא הצורב הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם אני אוכל להתקין איתו את ויסטה מבלי לשלב דרייברים של SATA לדיסק התקנה של ויסטה.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי בעברית ואני צריך תוכנה שתהפוך לי אותו לאנגלית
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
התקנתי מערכת הפעלה שנייה הראשונה היא win xp-pro החדשה היא home יש לי sp2 על שני מערכות ההפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת השנייה. לא פועלת לי הישנה ויש לי תקייה מאד חשובה והיא לא נפתחת לי כי הייתי אדמיניסטטור במערכת ככה שהיא ננעלה ואני לא מוצא דרך לפתוח אותה ניסיתי לעשות התקנה מחדש לפרופשיונל אבל זה לא הולך האס פי 2 לא נותן לי לעשות התקנה חדשה האם יש דרך אחרת חוץ מהתוכנה erd cummander
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
תגידו...אם אני אוסיף עוד ג'יגה זיכרון אז הביצועים בויסטה(בעיקר במשחקים..)יהיו לפחות,או אולי אפילו יותר טובים מאשר הם ב-xp כמו שהם עכשיו עם ג'יגה אחד?או שזה תלוי בעוד דברים חוץ מזיכרון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו, כדי לשמור את רמת הבהירות בסרטים, הייתי מגדיר את הבהירות ב BSPlayer והרמה היתה משתנה גם ל Windows Media Player 10. אבל פתאום רמת הבהירות ב WMP חזרה לברירת המחדל למרות שב BSP הרמה נשארה אותו דבר. ניסיתי גם להתקין מחדש את BSP ולהגדיר מחדש אבל לשווא. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב ש WMP כבר לא עובד באותו רמה של BSP היא עקב התקנה של דרייבים מעודכנים יותר - Catalyst 4.10 כשמקודם היה לי 4.8 אם אני לא טועה. (כרטיס המסך הוא Radeon 9700 not pro). אז עכשיו כל פעם שאני רואה סרט בWMP אני צריך לשנות את הבהירות כל פעם מחדש כי משום מה ההגדרות שם לא נשמרות, אני עושה את זה דרך View >> Enhancements >> Video Settings אולי יש דרך אחרת לשנות את הבהירות אך גם תשמור את…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המ... אז ככה - זו הפעם הראשונה שאני עורך פירמוט למחשב באופן עצמאי... הייתי רוצה לשמור את כונן E, ולפרמט את כונן C בלבד (כונן המכיל את הווינדוס). האם זה אפשרי? עד כמה מורכב הדבר? אשמח אם ברשותכם מדריך טוב לפירוט באופן הזה, או פירמוט בכלל... ט'נקס
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום ראיתי מדריכים שמסבירים איך לשנות את ה"התחל" לכל מיני דברים אחרים אני מחפש מדריכים שמשנים דברים אחרים... למשל את "הוצאת חומרה באופן בטוח" מישהו מכיר מדריך כזה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-