עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה? המסך עולה בכל פעם שאני מעלה את ווינדוס מחדש (XP SP2)

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. המחשב מזהה את העכבר ומתקין אותו אבל העכבר לא פועל על המחשב (העכבר עצמו פועל ואני לוחץ על כפתור ה"שן הכחולה" והמחשב מזהה אותו לצורך ההתקנה. בנוסף העבכבר אף עבד בסדר גמור מול ה-XP). כאשר אני בוחר שוב בהתקנת התקנים המחשב שוב פעם מזהה אותו כ "התקן חדש". הורדתי דריבר חדש לויסטה אבל העסק לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? אגב הויסטה (לצערי) היא HOME BASIC קנויה (כך שזה לא באג שנוצר, לא עלינו, כתוצאה מפריצה). המשך יום נעים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. אני רוצה לשים ווינדוס 98 מבלי להסיר את הXP Pro x64 כל אחד במחיצה שונה, שניהם מקוריים, יהיה אפשרי? המפרט <<<

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by messi,

כשהמחשב שלי כבוי לא לגמרי המחשב שלי עובד והמסך שחור ושאני לפעמים בא להדליק אותו אז המחשב עולה ולא מופיע כלום על המסך למה זה ככה? יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT למה זה ככה? העם יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by Santa,

לפי הסברים ברשת וגם בעזרה ותמיכה של הויסטה עצמה עם SP1 אופצית ה REPAIR נוספה לתפריט של "מצב בטוח" אותו תפריט שנכנסים אלין עם F8 ואין יותר צורך בתקליטור לבצוע התקון. חשוב למי שאין ברשותו תקליטור התקנה. בשתי מערכות אצלי שהתקנתי SP1 ה REPAIR איננו מופיע בתפריט. האם אצלכם נוספה האפשרות הזאת ? אשמח אם מישהו יוכל לבדוק זאת. אני מסודר - יש לי תקליטור. (בשתי המערכות יש לי MULTIBOOT עם לפחות XP אחד ואני חושד שזאת הסיבה לבעיה למרות שבעזרה המובנית בויסטה מוסבר איך להכנס ל F8 בויסטה גם עם MULTIBOOT ) [br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 05:34:42 אופסטעות שלי בהבנת הנקרא - החמצתי כמה מילים בהסבר. האופציה הזאת תופיע רק אם יצרן המחשב שהתקין עליו ויסטה דאג להוסיף אותה לתפריט הנ"ל. עדיין ח…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. יש לי 4 ג'יגה זכרון, אני עובד עם XP 32bit (ניסיתי וויתרתי על ויסטה 64 ו 32 ביט) ה XP מזהה לי 3.5gb. קראתי דיעות סותרותף חלקן אומרות שמה שהוא מזהה, זה מה שהוא יודע לנצל, חלקן טוענות שההגבלה בארכיטקטורת 32 ביט היא לכמות זכרון עבור process, כלומר, פרוסס יחיד יכול לנצל רק עם 3.5 ג'יגה, אבל למערכת ההפעלה אין מניעה להשתמש בחצי הג'יגה הנוסף עבור process אחר... האם יש מסקנה סופית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by shacharoren,

אהלן, אם אני מתקין שתי מערכות הפעלה על מערך RAID אחד, לצורך העיניין XP 64 ביט וויסטה 64 ביט, האם שתי מערכות ההפעלה צורכות משאבים מהמחשב בו זמנית? כלומר מעבד וזכרון? או שרק זו שאני עובד איתה בו ברגע? תודה.

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  8. הבעיה עם העכבר תוקנה והנושא הקודם נפתח בטעות סליחה.... התקנתי windows 98 se , ואיכות הצבעים ירודה זאת מפני שאפשר לבחור רק 16 צבעים . בנוסף גם האינטרנט לא עובד ( יש לי רשת עם מודם alcatel שעבר הסבה לראוטר + switch ..) ובמחשב המרכזי יש xp. מה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by nir_varon,

שלום לכולם, השאלה שלי היא האם ניתן להתקין windows XP על HD שכבר קיימת בו התקנה של windows XP ולאחר מכן להסיר את ההתקנה הישנה של windows.. כמובן כל זה מבלי לעשות format לHD או לpartion. תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  10. היי, אני משנה את הערכה לכסוף אך כל הזמן לאחר BOOT זה חוזר לכחול. אופיר

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  11. היי. יש לי מחשב נייד Lenovo 300 N100 עם מערכת הפעלה XP Home Edition. לאחרונה, בכל פעם שאני פותחת המחשב (בכל פעם)ת עולה לי השגיאה הבאה בשורת המשימות (איפה שהסמלים): מה זה בדיוק "זכרון ווירטואלי"? מה הבעיה בדיוק כרגע עם הזכרון הזה? איך אני מתקנת את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by Y-T-M,

אוקיי יש לי מחשב 64 ביט ואני רוצה להתקין עליו xp אבל יש לי של 32 ביט השאלה שלי אם אני יתקין את ה32 ביט זה יוריד את איכות ביצועי המחשב שלי? ועוד שאלה זה אם זה בכלל יעלה?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by ofcourse,

היי משום מה כונן C שלי כשאני מנסה להכנס אליו לא מגיב ואני חייב לסגור את התהליך ידנית.הוא כן נותן לעשות PROPERTIES וכל שאר המחיצות בסדר. אשמח לכל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. Started by coorva,

ניתן להתקין אופיס 2007 על מערכת הפעלה XP? תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by kobiro,

ויש לי כונן אחד של 232 גיגה בייט ואני רוצה לפצל אותו לעוד כונן-יענו שיהיה גם c-וגם d איך אני עושה את זה?, כל זה בגלל שאני רוצה להתקין ויסטה על הכונן השני כאילו עריכה:אני יכול להתקין את זה בלי ה-bios? יענו רק מהדיסק לעשות next next next וכ'ו תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. באופן כללי, האם יש חשיבות למערכת ההפעלה, או שיש דרייברים לכל סוגי מערכות ההפעלה ? ובאופן ספציפי, האם ויסטה 64 ביט תתמוך בכרטיס הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. Started by the ultimate,

שלום לכולם. בטח כולכם מכירים את העדכון האחרון שיצא מבית מיקרוסופט, עם ה-GENIUNE החדש שמציק בהתחלה ובכיבוי. להבדיל מאנשים אחרים, שמתי לב במקרה שהעדכון ירד, אבל עוד לא הותקן, ככה שעוד אפשר למחוק אותו. השאלה איך אני מוחק עדכון, לפני שבעצם התקנתי אותו? היכן הקבצים נמצאים? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  18. שלום אני משתמש Windows XP home editon בעברית. אני היתקנתי אנטי וירוס 2006 של נורטון סימנטק. עשיתי עידכונים מלאים. 2 התוכנות שיש לי הם מקורים. עכשיו אני רוצה לבטל עידכונים אוטומטי ב- XP. ביטלתי עידכונים אוטמטי. ופתאום באנטי וירוס 2006 יש 2 סמלים עיגולים בצהוב ליד שעון אחד אנטי וירוס והשני בדיקה סריקה (יכול להיות שאני אומר נכון). סמן עיגול בצהוב של הסריקה הופך לעיגול איקס(X) באדום בתוך עיגול הצהוב. ומבקש ממני ללחוץ FIX להחזיר בחזרה לעידכונים אוטמטי. אני לא רוצה להחזיר עידכונים אוטמטי. אני רוצה לבטל. מעדיף לעשות דרך האתר עידכונים של מיקרוסופט להוריד שם רגיל. כמו כולם מכירים Windows Update. איך מבטלים באנטי וירוס 2006 שלא יחזיר לי אוטמטי עידכונים? והדבר השני ניגשים ללוח בקרה …

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by MOSHEMORAD,

תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by erjerjerj,

יש לי מחיצה שמכילה 15.6GB ויש בה 2GB פנויים, אני רוצה להגביל את השימוש במחיצה עד למצב של 1GB פנוי (כלומר שיהיה מותר להשתמש רק ב 14.6GB) ניסיתי לקבוע את גבול השימוש ל 14.6GB כתור אדמין, אבל כאשר נכנסתי כמשתמש ראיתי שגודל המחיצה הוא 14.6GB ושיש לי 2GB פנויים. כלומר המשתמש שאמור להיות מוגבל ל 14.6GB יכול בפועל להשתמש ב 2GB נוספים ובעצם לעבור על ההגבלה. איך ניתן לגרום לכך שכאשר אני ייכנס למשתמש אני יראה רק 1GB פנוי, כלומר, כיצד ניתן להעלים מקום מההרדיסק עבור משתמש מסויים? מדובר ב win2k pro תודה מראש לעוזרים, ערן

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. אני רוצה לשחזר את כל ה DLL's ואת כול ההגדרות הראשוניות של ה XP , אך לא רוצה לאבד את כול ההתקנות השאלה עם התקנת XP כ UPDATE דורס את הקבצים שאני רוצה וכל השאר נישאר תקין אנ חייב לדעת , הסיבה שיש לי בעיית ניתוקים (בעקבות EMULE ) שפשוט הוא מנתק לי את התקשורת למודם בבדיקה שביצעתי ( אני מחובר MPLS כבלים ) כשהמחשב מתנתק ואני מנתק את החיבור לאינטרט , יש לי פינג למחשב אבל אין למודם והוא לא מקבל מה DHCP של המודם כתובת אחרי ריסטארט מקבל האם התקנה ב UPDATE תעשה את מה שאני רוצה ? * אני יודע שזה אולי שייך לפורומים אחרים , אם כן אז סליחה ולהעביר לאן שצריך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by ORIT A,

היי חבר'ה ישבנו וחפרנו על DLL ועלו לנו כמה שאלות שלא מצאנו להן תשובה: 1. מה ההבדל בין DLL לSERVICE? 2.איך אפשר לדעת למה משמש קובץ DLL מסויים בלי לדעת שפת תכנות/להעזר באתרי אינטרנט? 3. יש קבצי DLL שאם אני אמחק אותם ווינדוס תשחזר לי אותם באופן אוטומטי מכיוון שהם חשובים. איך אני יכולה לדעת שקובץ מסוים מוגן ע"י ווינדוס ואני יכולה למחוק אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by amit123,

תגידו...אם אני אוסיף עוד ג'יגה זיכרון אז הביצועים בויסטה(בעיקר במשחקים..)יהיו לפחות,או אולי אפילו יותר טובים מאשר הם ב-xp כמו שהם עכשיו עם ג'יגה אחד?או שזה תלוי בעוד דברים חוץ מזיכרון? תודה!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  24. זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

אז אני אספר את הסיפור... התקנתי ויסטה על כונן IDE, ואחרי זה הגיע הכונן שלי מהאחריות של החברה והתקנתי עליו ויסטה והשארתי כל הזמן את הIDE מחובר... אחרי שהעברתי ממנו את כל הדברים ניתקתי אותו... והוינדוס מסרב לעלות עם הכונן SATA ללא הIDE וגם הבחנתי שאם אני עושה BOOT מהכונן SATA הראשון ואחרי זה מהIDE הוא אומר שצריך להכניס דיסק מערכת (נו ההודעה הקבועה הזאת)... בקיצור מה שאני חושב זה שבגלל שבמהלך התקנת ויסטה לא התקנתי את הדרייבר של הSATA אז בגלל זה אני חייב להפעיל את המחשב עם הכונן של הIDE אגב על הכונן הIDE גם יש ויסטה...ושאני מפעיל את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות הפעלה זאת של הIDE וזאת של הSATA... בקיצור...יש אפשרות להתקין את הדיירבר של הSATA אחרי התקנת המערכת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.