Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אתמול הופיע לי בועה בשורת המשימות ובה היה כתוב שיש לי קובץ פגום ולכן יש לעשות CHKDSK. היום הפעלתי את המחשב, נעשה CHKDSK אוטומטית וכשה-Windows עלה, הוא עלה כמו חדש אחרי ההתקנה (הקבצים לא נמחקו מה-HD). מאוד התבאסתי כי כל ההגדרות והעוגיות נמחקו, אבל כשנכנסתי ל-Documents and Settings, הופתעתי לגלות שפשוט מאוד נוצר לי משתמש חדש (מיכאל.FREAK-COMPUTER) והמשתמש הקודם עדיין קיים (מיכאל)! מישהו אולי יודע איך אני מחזיר את המשתמש הקודם עם כל הגדרותיו ועוגיותיו?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אחרי כמעט שנה ללא פירמוט והתקנות מחדש אני מתכנן למחוק הכל ולהתקין XP חדש דנדש (לא מתכוון לעבור בחיים לויסטה) אז מה אני צריך? XP SP2 AutoPatcher XP DEC איזה עוד תוכנות/עדכונים אתם ממליצים להתקין/לשלב בXP בשביל לעדכן את המערכת ההפעלה הישנה הזאת לימנו?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
right now i have 2 80GB hardisks partitioned as follows C - 80 gb, contains windows installation directory F - 15gb G - 65gb i'd like to move windows to drive F and leave both C and G for storage purposes. what would be the easiest way doing it?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי שכשאני מקבל את המסך LCD החדש שלי[בע"ה, 1/7], אני מתקין Vista. מפרט: Intel P4 2800MHZ MSI 865PE Neo-2 Platinum-Edition 512x2 DDR 400MHz ATi Radeon X800GTO 256MB&BIT GDDR3 והמסך החדש שלי יהיה כנראה 22", רחב. אז ככה. אני חשבתי להתקין VistaUltimate..[אמ.. 32 ביט כמובן], אבל האם באמת צריך את זה? ה-Home פרימיום לא יספיק?, אני לא דואג בקשר להרצה, הם שניהם רצים יפה על הקופסא שלי. ^^ והאם יש תמיכה לשתי המשחקים האלה ב-Vista: Guild Wars. CS: Source. תודה מראש, יונתן.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בחלון של הסטארט לעטה יש לי אפשרות my recent documents.. זאת אומרת צפיה בקבצים אחרונים שנפתחו.. ואני רוצה לבטל את זה מהרשימה שלי שלא יהיה לי את האפשרות הזאת בסטארט.. איך עושם את זה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני חושב לשדרג לVISTA השאלה האם היא תומכת בMATLAB?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
מישהו מכם מכיר פקודה בחלונות שגרומת לכך שחלון שבו אני רואה סרט הנגן לא יעלם (יהיה כאילו מתחת) כאשר אני עובר לתוכנה אחרת? כאילו שאני מסייר בסייר הקבצים והוא נמצא מתחת לחלון של הסרט כאשר אני פותח תסייר וכך אני יכול להמשיך לראות את הסרט וגם לסדר את הקבצים משהו שבעצם אני תוקע את החלון בקדמת המסך תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
תקשיבו הפעלתי את המחשב ופתאום זה עושה לי איקס כזה למטה בצד שהיא לא פועלת אני נכנס ללוח בקרה מנסה להפעיל אותה ואין זה עושה לי לא ניתן להפעיל את חומת האש של ווינדאוס עשיתי סריקת וירוסים ( norton antivirus) עשיתי סריקת מזיקים ( anti spywar) מה אני עושה איך אני מפעיל את החומת אש שוב בבקשה איך אני מפעיל את זה???????? ולמה זה עושה לי ככה? תודה רבה רבה לכל העוזר ???
-
אז ככה ,הייתה לי בעיה בווינדוס ,הוא לא הציג לי את העיברית כמו שצריך בכל התוכנות (לדוגמה ב ICQ ותוכונות אחרות...) אז החלטתי לנסות לסדר את זה ע"י התקנה מחודשת של הווינדוס ,משהו בדרך השתבש וההתקנה נעצרה באמצע ,עשיתי ריסט ואחרי זה היא כבר לא המשיכה עכשיו מה שקורה זה שאני מפעיל את המחשב ההתקנה מתחילה ואחרי שנייה הוא עושה ריסט אוטומטי ככה שהמחשב נכנס ללופ ולא הצלחתי לסדר את זה... :'( קצת עזרה חברים ,אני נואש... תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows XP Upgrade מקורי ותהיתי איך ניתן להתקין באמצעותו XP על HD מפורמט ? תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז אני אספר את הסיפור... התקנתי ויסטה על כונן IDE, ואחרי זה הגיע הכונן שלי מהאחריות של החברה והתקנתי עליו ויסטה והשארתי כל הזמן את הIDE מחובר... אחרי שהעברתי ממנו את כל הדברים ניתקתי אותו... והוינדוס מסרב לעלות עם הכונן SATA ללא הIDE וגם הבחנתי שאם אני עושה BOOT מהכונן SATA הראשון ואחרי זה מהIDE הוא אומר שצריך להכניס דיסק מערכת (נו ההודעה הקבועה הזאת)... בקיצור מה שאני חושב זה שבגלל שבמהלך התקנת ויסטה לא התקנתי את הדרייבר של הSATA אז בגלל זה אני חייב להפעיל את המחשב עם הכונן של הIDE אגב על הכונן הIDE גם יש ויסטה...ושאני מפעיל את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות הפעלה זאת של הIDE וזאת של הSATA... בקיצור...יש אפשרות להתקין את הדיירבר של הSATA אחרי התקנת המערכת?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי בכתבה באתר, מייקרוסופט הודיעה שהיא תאפשר לשדרג את ויסטה ל- 7.0 בחינם או כמעט בחינם. לפי מה שעוד קראתי, המחיר של מערכת ההפעלה צפוי להיות 200 דולר.. שזה בערך 700 ומשו שקל... לפיכך, אם מחר אני רוכש ביחד עם מחשב חדש ויסטה (במחיר של 450 שח בערך) זה אומר שכאשר 7.0 תצא, אני אוכל לשדרג בחינם ובעצם להרוויח פה את הפרשי המחיר. האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום התקנת win vista במחיצה נפרדת במחשב בו מותקנת win xp לא הצליחה, ומאז קיימת בעיה מעצבנת של תפריט בחירה איזה וינדוז להפעיל כשברירת המחדל היא הויסטה למרות שהיא לא מותקנת. איך אפשר לבטל תפריט זה כך שהמחשב ייכנס ישר ל- xp ? הערה: מתוך ה-xp אי אפשר לבטלו, והויסטה כאמור לא הותקנה כך שאי אפשר לבטלו מתוכה. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הבעיה היא שבכל אתרי אינטרנט אני רואה חלק מהמילים מודגות בשחור וגם נוטות קצת ימינה (כמו הפונקציה בword) גם כל המשימות שרצות לי בtask manager מודגשות . העניין הוא שלפני זה זה לא היה לי וכשהתקנתי punkbuster ובאותו זמן מחקתי משחק אז התחילה הבעיה. איך אני יכול להוריד את ההדגשה ואת הנטייה. תודה על העזרה מראש......
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אז אתמול הגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי אייקונים על הדסקטופ (שכולם היו חשובים לי) אז התקנתי בפעם השניה (פעם שעברה זה היה לפני כחצי שנה) ObjectDock (הגסה המלאה) ויש לי למעלה דוק שמחולק לטאבים ושם יש את כל מה שהיה לי בדסקטופ ןלמטה יש לי דוק רגיל (לא מחולק לטאבים) שלא שמתי שם כלום ושם יש את מה שרץ ברקע שאני יוכל לעבור מחלון לחלון ואני לא יהיה מחויב להשתמש ב-Alt+Tab (את ה Start Bar הסתרתי). עכשיו אין לי שום אייקונים על הדסקטופ חוץ מהסל אשפה שלא מפריע לי שהוא שם. עכשיו, קצת משעמם פה ואני חושב להוסיף דברים אבל אני לא בטוח מה, יש side bars והתנסתי עם אחד מהם (Toosje - לא בטוח איך רושמים), קיצור, אני מעוניין בדברים כאלה, האם שי למישהו המלצות על דברים\תוכנות שיהיו על הדסקטופ שייתן …
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ככה הWINDOWS לא מצליח לעלות במצב רגיל הוא מגיע לשלב שיש את הסמל של WINDOWS ואז הוא כאילו מנתק את המסך ויש NO SIGNAL והמסך כבה כמו מוות קליני . עכשיו ניסיתי SAFE MODE הוא כן עולה ואין בעיה אבל : הוא לא נותן לעשות שיחזור מערכת , הוא לא נותן להעתיק קבצים (רציתי להעתיק גיבוי אז פשוט לפרמט) ניסיתי עם boot disk גם כן לא עזר. מה עושים ???????. :
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני עובד מחשב אחד , ומשתמש בחלונות XP. היתקנתי כמה תוכנות לא הרבה. הכל בסדר. יש לי מעבד 3.2GHZ זיכרון 512X2=1024G כרטיס מסך AGP - 256MB 1 דיסק קשיח IDE-160GB מחולק 2 מחיצות ניפרדות יש בפנים חלונות XP באנגלית והשני עברית. הבעיה אחרונה כשאני מתקין אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. בפעם ראשונה בעליה לחלונות שמגיע למצב כתוב "ברוך הבא" תוך 60 או 70 שניות רואים שחור ועכבר ועולה לי לאט שולחן עבודה. ואילו חלונות XP בעברית מגיע למצב "ברוך הבא". ואחריו תוך שנייה מיד רואים שולחן עבודה נסיתי לבדוק התקנה מחדש זה לא עזר עדיין אותו דבר רק בחלונות XP באנגלית. בחלונות XP באנגלית שמתי לב כשאני לוחץ מקשים ALT + CTRL + DELETE מופיע לי חלון ביצועים מראה לי PF USAGE מספר כבוהה מאוד מגיע לסביבו…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא האם ניתן להתקין windows XP על HD שכבר קיימת בו התקנה של windows XP ולאחר מכן להסיר את ההתקנה הישנה של windows.. כמובן כל זה מבלי לעשות format לHD או לpartion. תודה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה בוינדוס ואני לא זוכר איך או ממה פשוט יום אחד זה קרה לא זכור לי שום דבר מיוחד אני מפעיל את הדיימון טולס לדוגמא וזה עושה את העכבר לשעון לרגע אחד כאילו זה מפעיל אותו אבל אחרי זה פשוט לא קורא כלום וגם הטאסק מנגר משום מה נדפק...
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כשאני מעלה windows כל פעם כשהוא מסיים לעלות מבלי שאני נוגע אחרי 2 שניות אני מקבל bluescreen והמחשב מאתחל את עצמו ניסיתי לעלות בכל האופציות : safemode , safemode with command prompt , last knwon configuration וכ"ו ובכל הפעמים אותה התופעה ניסיתי להחליף את הזיכרון במחשב ולא עזר 1) מה אני יכול לעשות כדי לוודע שזה בעיה של המערכת הפעלה / של החומרה במחשב 2) במידה וזאת בעיה תוכנה מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט (אני לא יכול לעשות שום דבר מתוך הwindows כי הוא קורס במיידי)
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה. כשאני עושה עדכון של הווינדוס הוא מבקש לעשות ריסט בסיום.. אני אומר לו כן וכשהוא עושה את הריסט עולה הווינדוס עם מסך כחול שאומר ש ntdll חסר.... יש למישהו עצות? |(חוץ מלא לעשות עדכון לווינדוס חהחהחה =\ )
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש במחשב של אחותי בעיה, המקלדת לא עובדת, אבל כל מקלדת. זאת אומרת שהבעיה לא במקלדת אלה, בווינדואוס או בלוח אם... אין לי מוסג. האם למישהו יש פיתרון, או אפילו דרך לבדוק מה מקור הבעיה אני מאוד ישמח אם הוא יעזור לי! wait for comment
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-