עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by stio,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256mb, וכונן קשיח של 40gb מתוכם רק 5 ג'יגה בשימוש. אני עובד כרגע על חלונות 98 ואופיס 2000. רציתי לדעת, האם המחשב יסחוב את חלונות XP ואופיס 2003? תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  2. נדפק לי הכונן דיסקטים ואין לי boot של win98.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. Started by אור5698,

הי תוכלו בבקשה להתייחס לבעייה שלי? הדלקתי את המחשב והופיע מסך שחור עם ההודעה : Windows could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair לחצתי על ctrl+s בזמן שהמחשב עולה הכותרת של המסך שעלה הייתה: SIS RAID BIOS Setting Utility אחד המשפטים שהופיע על המסך היה : [R] Enter Raid Setup Utility ואז לחצתי על r כשהדיסק של windows בפנים וקיבלתי הודעה של: Not unough disk can be created RAID בדקתי את ה-BIOS ןראיתי שהוא לא מזהה את כונן הדיסקים. מה אתם ממליצים לעשות?? האם זו בעייה בכונן דיסקים? תודה, א…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. שלום לכולם, סופסוף עברתי לוויסטה ויש לי כמה שאלות...אממ אם זה חשוב יש לי Ultimate 32bit 1)איך אני מפעיל את ה-Aero? 2) איך אני מגדיר שכאשר אני לוחץ Alt+Tab החלונות עוברות ב3D? 3) אשמח לקישור של הSP1 4) אשמח לכמה Gadegts חמודים לside bar..(יש לי כבר Cpu,memory meter,מזג אוויר,שעון,notes) 5) איך אני עושה שהאייקונים בשולחן העבודה יסתדרו אוטומטית? אם יהיו לי עוד שאלות אני יוסיף.. תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by RGod,

בדקך כלל המסך הכחול מופיע אחרי החיבור לאינטנרט ,ישר אחרי החיבור ,היום הופיע אחרי איזה 7 שעות ,בדקתי קובץ מינידמפ ו הוא רושם NETMOTCM.SYS . צריך המלצה בנוגע לעניין ,מה לעשות איך לפתור את הבעיה . יש לי מודם בחיבור USB ולא רשת ,ב XP לא היה לי בעיה כזו .

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by solet,

היי, אחרי שהתקנתי את התוכנה עדיין בהרבה מקרים אני רואה סימני שאלה או ג'יבריש במקום לראות עברית-->למשל בשלב התקנה, השמות של השירים ועוד. נכנסתי כבר לregional and settings והתקנתי את התמיכה בעברית, וגם סימנתי בחוצץ שגהשמבקג את כל HEBREW. מה יכול לגרום לכך?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by irav,

כשאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות (לא פרוצות) אז יש לי תבעיה המעצבנת הזאת :pissed: בקשה עזרו לי ! [attachment deleted by admin]

8. ערב טוב... שלום יש לי בעיה מוזרה נכון לפעמים שאתה רוצים לבדוק את גודל התקיה אתם עושים על התקיה אם לחצם ימני של העכבר ואז מאפיינים ואתה נגשים למה שאתם רוצים.. אז אצלי זה בעיה מוזרה אני לוחץ על תקיה ומנסה לעשות מעפיינים ואז התקיה עצמה נתקעת ואז רק דרך מנהל מסימות שאני עושה אליה סיים מסימה זה משתחרר ..על כל תקיה זה קורה מאיפה זה קורה ולמה? ואיך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by ofcourse,

היי משום מה כונן C שלי כשאני מנסה להכנס אליו לא מגיב ואני חייב לסגור את התהליך ידנית.הוא כן נותן לעשות PROPERTIES וכל שאר המחיצות בסדר. אשמח לכל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. Started by asmon,

כשהפיירוול לא פעיל אז שורת המשימות למטה פשוט נתקעת כעבור 5 דקות שאני מתחבר לאינטרנט. מה הכוונה נתקעת? אי אפשר ללחוץ שם על כלום. אבל בחלון הנוכחי שאני נמצא בו אני יכול להמשיך לפעול. אבל כשאני מפעיל את הפיירוול של וינדווס אז הכל בסדר. למישהו יש מושג מה זה? אולי וירוס כלשהוא?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by OzZzZz,

שלום לכולם!יש לי בעיה עם מקשי קיצור דרך כאשר אני לוחץ על אנטר או על אותיות אחרות נפתח לי או מדיה פלייר או שעושה לי מזעור לחלון. רציתי לשאול האם יש אפשרות להגדיר את מקשי קיצור הדרך בווינס ויסטה. תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. Started by buuhaa,

שלום. משום מה פתאום זה החל לקרות. אני יוצר מכתב חדש, מחליט לכתוב בגופן גודל 14 למשל, אכן מוצג גודל 14 בחלונית,הסמן הופך לגדול יותר, אבל כשאני מתחיל לכתוב הגופן נכתב בגודל ברירת המחדל -12. האם מישהו מכיר ויכול לעזור? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  13. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה בWindows שלי (אומי דיזן ) פירמטי לפני כמה ימים והתקנתי עם זה סתם את הדבר הזה שעושה לך תמחשב בסקין של Windows VISTA זה לא היא יפה אז מחקתי אז עכשיו בגלל שרק פירמטי אני לא ידע למה קשורה הבעיה שלי הבעיה היא שאני לא יכול לעשות המתנה ועם שאני מכבה תמחשב אז זה עושה לי כעת ניתן לכבות את המחשב וגם במאפיינים של הכרטיס מסך כתוב לי שיש לי IRQ:11 וברגיל (לפני הפירמוט) 16 הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש משו אחד החזקים: מעבד אינטל Q6600 עם קירור למעבד דיסק קשיח 500G זיכרון 2G כרטיס מסך 8800 אולטרה הכי חזק שיש לוח אמ של גיגה בייט P35 כולל מסך 22 אינץ' ו5 ונטות לקירור עכשיו אני לא יודע איזו מערכת הפעלה אנטי וירוס ואופיס לבחור מערכת הפעלה: אקס פי או ויסטה אנטי וירוס: נוד 32 או קספרסקי 7 אופיס: 2003 או 2007 מה שאני בוחר לא משנה מה יעלה אותו דבר אז תעשו טובה תעזרו לי לבחור

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  15. הכוונה שלי למה שמופיע כמו בתמונה לאחר שלוחצים על ה-START. בעיקרון זה נעלם בפעם השנייה אבל אצלי זה מופיע כל הזמן.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. שלום לכם יש לי תוכנת אנטי וירוס-AVG. לפני יומיים עלתה לי הודעה אבטחה של WIND שם נאמר שמאגר המידע של התוכנה לא מעודכן.הורדתי את העידכונים האחרונים אבל ההודעה נשארה. אז חשבתי אולי התוכנה ישנה או נגמר הרישיון שלה למרות שאני יודע שאין לה מגבלה כזאת.היא חינמית. בקיצור הורדתי את הגרסה של ה 30 יום ועדכנתי את המאגר ושוב ההודעה עדיין שם.מה שעוד מוזר זה שבתוכנה כתוב שהרמת עידכון של של המאגר מידע בן 62 יום,העידכון שהייה בתאריך הלא הגיוני של 24.3.06 והבדיקה האוטמטית שאני עושה כל יום נגד וירוסים נחשבת כתאריך 24.5.06 מה!!!!!!!!!!!! הרצתי תוכנת אנטי SPYWARE שנתנה תוצאה שהיה קובץ שעשה OVERRIDE בתוכנת AVG מחקתי את הקובץ עם התוכנה, הבעיה לא נפתרה ומאז אני גם לא רואה את הקובץ הזה שוב מה ל…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Epic,

לאחרונה לפעמים כשאני עוזב את המחשב לכשעה הוא נתקע עם התמונה של השומר מסך ולא מגיב. כשאני מאתחל אותו (מהכפתור במארז) הוא כותב שהייתה שגיעה והוא רוצה לדווח למיקרוסופט. ואז הוא פותח את האינטרנט ומעלה את הדבר הבא: יש צורך להיות מודאגים? יש לי פנטיום 4 3.0GHz (ללא OC) ולוח אם שלBiostar P4VMA-M (לפי תוכנת everest)

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. 3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? מה זה sfc ועל מה בדיוק הוא אחראי? איזה קובץ טוען את הגדרות מערכת ההפעלה? Spinrite מה עושה מתי מומלץ להשתמש בו? איזה קבצים תהיה להם בעיה בעת נפילה הנגרמת מבעיית זיכרון? חיבור מהופך לפלופי איפה מחובר? זיכרונות איזה מותר לשלב יחד ואיזה אסור? מהו dectcrash.log ב 9x ? Dr Watson מתי משתמשים בו? היכן נמצא מידע על הביצועים ועל הזיכרון הווירטואלי של המחשב? תודה לעוזרים וזה ממש ממש דחוף לי [= אפשר שרק המבינים באמת יענו P:

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. לא הייתי בטוח אם זה קשור לגרפיקה או מערכות הפעלה.. הנחתי כי כאן זהו המקום. השאלה היא: האם ניתן לשנות את הצבע הכתום (הסטנדרטי) שבחלונות XP שכאשר תוכנית אחרת נותנת תגובה הוא נדלק? אני יסביר למי שלא הבין מה התכוונתי.. לדוגמא כאשר אתם משוחחים במסנג'ר אז (בולט יותר כאשר מצבכם מוגדר על עסוק) ומישהו שולח הודעה אז הטאב של החלון שלו מהבהב או נדלק ליתר דיוק... בצבע כתום כזה.. זה קורה כמעט בכל תוכנה שכאשר עוברים בין טאבים ... אחרי סיבוב שעשיתי בהגדרות, לא עליתי על אפשרות זו.. בתודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Ac1D,

טוב, אז החלטתי שכשאני מקבל את המסך LCD החדש שלי[בע"ה, 1/7], אני מתקין Vista. מפרט: Intel P4 2800MHZ MSI 865PE Neo-2 Platinum-Edition 512x2 DDR 400MHz ATi Radeon X800GTO 256MB&BIT GDDR3 והמסך החדש שלי יהיה כנראה 22", רחב. אז ככה. אני חשבתי להתקין VistaUltimate..[אמ.. 32 ביט כמובן], אבל האם באמת צריך את זה? ה-Home פרימיום לא יספיק?, אני לא דואג בקשר להרצה, הם שניהם רצים יפה על הקופסא שלי. ^^ והאם יש תמיכה לשתי המשחקים האלה ב-Vista: Guild Wars. CS: Source. תודה מראש, יונתן.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. ^כותרת.למשל שאני לוחץ ריסטרט בטעות ורוצה לעצור את זה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. אם יש תנו בבקשה לינק להורדה. תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by udi,

שלום אני קונה מחשב נישא שאלתי היא עם אני מפרמט אותו האם יש גירסה מיוחדת של WIN שאני צריך להתקין בעיקבות שזה מחשב נישא או כל גירסה מספיק טובה { למשל WIN XP למחשב נייח } תודה מראש

24. Started by nore0,

איך אני מוחק את Vista Customization בצורה בטוחה שלא לא יהיו לי בעיות אחר כך זה מה שעלה לי ב-Uninstall http://img159.imageshack.us/img159/8749/vistacustomizationpack1zy3.jpg http://img397.imageshack.us/img397/4356/vistacustomizationpack2gl4.jpg מה לסמן ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by AmitT,

לאחרונה, במהלך השימוש במחשב כל כמה שעות המערכת מבצעת ניתוק (כל התוכנות הפעילות נסגרות כמובן) בלי לשאול את המשתמש או להודיע. האם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן למנוע את התופעה? אני לא מדבר על מצב רגיל של בקשת סיסמא לאחר זמן של חוסר שימוש אלא על ניתוק מלא ותוך כדי שימוש.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים