עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. שלום לפני שנה בערך קניתי מחשב אחרי התייעצויות רבות פה בפורום המפרט של המחשב שקניתי הוא : cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: kingston 1g 667MHZ dual chanel (2X512) hd: samsung 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה אולטימייט 64bit ...השאלה שלי האם הוספה של עוד ג'יגה זיכרון פלוס זה שאני יוסיף 320 ג'יגה דיסק קשיח בלי קשר תספיק על מנת לקבל ביצועים טובים ללא בעיות ותקיעות של הווינדווס? אם לא תגידו בבקשה מה צריך לשפר.. אין לי ממש כסף להתחיל לשדרג פה הכל זה רק שינויים קטנים שיעשו את ההבדל.. תודה לעוזרים עריכה: אם אתם חושבים שב…

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by Gamer4Life,

איך עוזר האיחוי למחשב? :-X

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by DJ_Yaniv,

שלום, היה לי וינדוס ויסטה שנדפק לי אז רציתי לחזור בחזרה ל XP. קיצר התחלתי אם הפירמוט הכל טוב ויפה היגעתי למסך הכל סיים לי לפרמט היגיע ל 100% ופתאום אחרי זה הוא פותח לי את החלון הזה. שכשאני אני לוחץ אנטר זה מגיע עוד פעם לאותו מקום שממנו התחלתי לפרמט את הדיסק קשיח. מישהו אולי יודע מה הבעייה ? הדיסק קשיח הלך ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. ככה הWINDOWS לא מצליח לעלות במצב רגיל הוא מגיע לשלב שיש את הסמל של WINDOWS ואז הוא כאילו מנתק את המסך ויש NO SIGNAL והמסך כבה כמו מוות קליני . עכשיו ניסיתי SAFE MODE הוא כן עולה ואין בעיה אבל : הוא לא נותן לעשות שיחזור מערכת , הוא לא נותן להעתיק קבצים (רציתי להעתיק גיבוי אז פשוט לפרמט) ניסיתי עם boot disk גם כן לא עזר. מה עושים ???????. :

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by irav,

כשאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות (לא פרוצות) אז יש לי תבעיה המעצבנת הזאת :pissed: בקשה עזרו לי ! [attachment deleted by admin]

7. Started by nir_varon,

שלום לכולם, השאלה שלי היא האם ניתן להתקין windows XP על HD שכבר קיימת בו התקנה של windows XP ולאחר מכן להסיר את ההתקנה הישנה של windows.. כמובן כל זה מבלי לעשות format לHD או לpartion. תודה

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by nukh,

:'( יש לי WINDOWS XP והמחשב שלי הראה סימני עומס ונתקע ולכן עשיתי לו RESTART ותוך כדי הנסיון לכבות נאלצתי לבחור בEND PROGRAM כמה פעמים עד שהוא נכבה ומאז כל פעם אחרי כיבוי בשלב האחרון לפני היציאה מהWINDOWS והסגירה הוא מקפיץ הודעת שגיאה בה הוא מודיע על ERROR בקובץ MSCC32.EXE והוא נותן אפשרות או של OK או של CANCEL כדי לעשות DEBUG אבל אף אחד מהם לא פותר את הבעיה בכל כיבוי הודעה זו מופיעה. ניסיתי גם לעשות RESTORE למערכת אבל זה גם לא עזר התופעה המשיכה. מה עושים? מישהו יכול לעזור לי? ???

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. יש לי בעיה חמורה. כשאני עושה עדכון של הווינדוס הוא מבקש לעשות ריסט בסיום.. אני אומר לו כן וכשהוא עושה את הריסט עולה הווינדוס עם מסך כחול שאומר ש ntdll חסר.... יש למישהו עצות? |(חוץ מלא לעשות עדכון לווינדוס חהחהחה =\ )

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

יש במחשב של אחותי בעיה, המקלדת לא עובדת, אבל כל מקלדת. זאת אומרת שהבעיה לא במקלדת אלה, בווינדואוס או בלוח אם... אין לי מוסג. האם למישהו יש פיתרון, או אפילו דרך לבדוק מה מקור הבעיה אני מאוד ישמח אם הוא יעזור לי! wait for comment

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. כרגע הויסטה מותקנת על דיסק של 160 ג'יגה, אני רוצה לשים את ה-XP על מחיצה של 20 מתוך ה-160. האם יכולות להתעורר בעיות בהתקנה? אם כן, איזה ואיך אפשר לפתור אותם? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. אני לא מוצא זה משום מה. תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by redead,

כמה מומלץ ?? [attachment deleted by admin]

14. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי בתיקיות (ב-Web View) את הקישורים הבאים: My Documents, My Network Places, My Computer. איך אפשר להוסיף קישורים לתיקיות נוספות (תיקיות אישיות לא תיקיות מערכת)?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  15. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המחשב נתקע לי לכמה זמן ואחרי זה זה משתחרר והמחשב פועל כרגיל והאייקון של ההתחברות למטה ליד השעון שזה כאילו מחובר נעלם לי... זה השינוי. זה כל הזמן קורה כבר 6 פעמים זה ככה יש לי ווינדאוס xp sp2 בעברית בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות לא ניראה לי שזה וירוס יש לי נורטון אנטי וירוס 2003 עשיתי עידכונים הכי חדשים ועשיתי סריקה וזה לא מצא אפילו וירוס אחד לא ניראה לי שזה וירוס בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות?? באמת תודה רבה רבה רבה לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. המחשב מזהה את העכבר ומתקין אותו אבל העכבר לא פועל על המחשב (העכבר עצמו פועל ואני לוחץ על כפתור ה"שן הכחולה" והמחשב מזהה אותו לצורך ההתקנה. בנוסף העבכבר אף עבד בסדר גמור מול ה-XP). כאשר אני בוחר שוב בהתקנת התקנים המחשב שוב פעם מזהה אותו כ "התקן חדש". הורדתי דריבר חדש לויסטה אבל העסק לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? אגב הויסטה (לצערי) היא HOME BASIC קנויה (כך שזה לא באג שנוצר, לא עלינו, כתוצאה מפריצה). המשך יום נעים

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by lielmar1,

שלום לכולם רציתי לדעת איך לעשות sp 3 למחשב ועוד דבר האם זה משפר את הביצועים של המחשב ובכמה ? והאם אתם יכולים להביא לי מדריך לעשות sp 3 תודה רבה רבה !!!!.....

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by Ashand,

הם יותר מדיי גדולים....

20. Started by em28,

איך אפשר להכריח תוכנית שאין לה אפשרות מובנית לעלות בעת הדלקת המחשב ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by creative,

שלום, יש ב"מחשב שלי| " את כל הכוננים שיש לי אני רוצה שיראו רק אחד מהם מישהו יודע איך עושים את זה??? :s05:

22. אני יודע שצריך לשים כמה קבצים על דיסקים ואז להיכנס להתקנות של 3 פארטי ולהתקין את הקבצים ההם אבל מאיפה אני משיג את אותם קבצים? יש לי הרד דיסק 120 גיגה SATA (1) הפל פליז זה די דחוף...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by ns,

לפני שלושה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את הווינדוס נכנסה לי למחשב תולעת Padobot.Z שפשוט לא רוצה לעזוב את המחשב. הקבצים שהיא הפיצה נמצאים בSystem32 ואני פשוט מסיר אותם כל פעם מחדש בעזרת AVG אבל הם תמיד חוזרים (כנראה שיש עדין קובץ במחשב שמפיץ אותם כל הזמן מחדש או משהו בסגנון). אם מישהו יודע משהו על הוירוס הזה ויכול לעזור לי אז יהיה ממש נחמד. עוד דבר, רציתי לדעת חמה בעצם הוירוס הזה מיועד, כי בנתיים אני רואה שהאינטרנט שלי איטי. בכל מקרה כל עזרה תתקבל בברכה וכו' ... אם צריך אז icq 161371997

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by wow,

שמתי לב שיש לי איזה בעיה שחוזרת על עצמה. לפני שאני מפרמט אני שומר איפשהו את כל הדרייברים ולאחר הפירמוט אני שם לב שכשאני בא לפתוח RAR מסויים אז אני מקבל את החלון הזה שאומר השקובץ פגום או משהו. מה יכולה להיות הבעיה שלי?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by shail,

היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.