עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ???? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... :-\ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. עשיתי כמו שמיקרוסופט אמרו פה ולא עזר http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q315346 וגם פה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315353 (הבעיה עם האייקונים הלבנים הסתדרה) מה אני יכול לעשות? אני אובד עצות עריכה: נפתר

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by פרמייר,

צריך עזרה בבעיה עם חשבונות משתמשים בWINDOWS XP יש לי מחשב אישי שמשתמשים בו גם ילדי למשחקים וסרטים. מכיוון שיש לי דברם אישיים במחשב ווגם לא רציתי שיהרסו לי את המחשב ע"י התקנת משחקים ותוכנות ללא בקרה החלטתי לפתוח חשבונות ושהילדים השתמשו רק בחשבונות מוגבלים. הבעיה היא שבתור משתמשים בחשבון מוגבל, לאחר שהילדים משחקים במחשחקי המחשב ורוצים לבצע שמירה, המחשב לא נותן להמ, יש לי גם תוכנה ללימוד שיטה עיוורת שלכל ילד יש כמו חשבון שלו והמחשב שומר לו את השלב שבו הוא נמצא בלימוד, וגם את זה כעת המחשב לא נותן לשמור. מערכת הקבצים של המחשב היא NTFS השאלה שלי האם זה ניתן לפיתרון שמצד אחד יהיה לילדים חשבון מוגבל שלא יוכלו להתקין תוכנות ושיהיו מוגבלים מלראות את הקבצים האישיים שלי ושמצד שני במש…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. שלום, חג שמח דבר שמאוד מעצבן אותי הוא שבתיקיית המשתמש על שולחן העבודה ב- Windows 7 נמצאות כמה תיקיות מאוד לא קשורות, שאני לא משתמש בהן ולא רוצה שיהיו שם. מדובר בתיקיות Contacts, Downloads, Favorites, Searches, Saved Games תמונה להמחשה: ניסיתי למחוק אותן, הן חוזרות לבד. ניסיתי להגדיר Hidden אבל זה לא משפיע עליהן - בתמונה הן כבר במצב מוסתר. ניסיתי להכריח Attributes של הסתרה ע"י Administrator אבל זה גם לא עושה שינוי. מישהו יודע איך להעלים את התיקיות הללו? תודה!

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by qwerty1987,

מקווה שזה הפורום הנכון... בכניסה לאתרים מסויימים, קופצת הודעה (כמו בתמונה), בה ישנו כיתוב ברוסית המופיע כג'יבריש. כיצד ניתן לסדר/לעקוף זאת? בינתיים ניסיתי לשנות בלוח הבקרה את language for non-unicode programs לרוסית. זה מסדר את הבעיה עבור איכספלורר אך לא לפיירפוקס. כמו כן, אני מניח שזה יצור לי בעיה עם עברית במקומות מסויימים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  7. נראה לי שזה קשור בהגדרות של הWIN ולא של הGETRIGHT...לא?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by guyl3,

אחרי שאני לוחץ עלminimize החלונות נעלמים במקום להיכנס לשורת ה TASKBAR (הם לא מופיעים שם ) ניסיתי ללחוץ על המקש הימיני בעכבר על "שורת המשימות" ולהיכנס ל TOOLS ולהוסיף פונקציה שנעלמה / או שהוסרה אך ללא הצלחה !מצ"ב תמונה [[glow=red,2,300]URL=http://imageshack.us][/glow] -------------------------------------------------- פתרתי את הבעיה ע"י קריאה ממושכת tech support guy בנוסף התקנתי תוכנה הנקראת SUPERAntiSpyware Free Edition מומלץ בחום ( איזה הרגשה נפלאה )

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by ofer,

נתקלתי בתקלה מוזרה בחלונות 200 פרו פתאום ללא סיבה הכל עולה יפה אך כל האיקונים על המסך להוציא הקבועיפ של מיקרוסופט אינם בתוכניות נעלמו רוב התוכנות (הן נמצאות פיסית ) ניסיון להפעיל תוכנות מלמד שכאילו נמחקו מהרגסטרי וכאילו הרגסטרי הלך לאחור או שונה גם דק וטסון עולה מידי פעם המחשב מוגן באנטיוירוס פייאר וול ואנטי מרגלים למה ? איך מתגוננים מזה ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

*הערה: קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לפירסום הת'ראד הזה, אז נא לא לסקול אותי אם זהו איננו הפורום המתאים ביותר לת'ראד.. אפשר פשוט להעביר.. שלומות לכם חברי Hwzone. בביתי הקט שני מחשבים, המחשב שלי והמחשב של אחותי המחוברים ברשת(שיתוף קבצים ואינטרנט) כאשר אני מתפקד כמחשב שרת. לפני כמה שבועות צצה בעיה מוזרה משהו במחשב של אחותי עם השפה האנגלית... בכל מקום שבו ניתן לכתוב, חוץ מאתרים בתוך האקספלורר, פשוט אי אפשר לכתוב באותיות אנגליות "קטנות"(אלא אם כותבים בWord או Notepad ומעתיקים). כלומר - Alt+Shift פשוט לא עובדים באקספלורר, וגם החלפת שפה "ידנית" דרך סרגל הכלים לא עובדת.. הדבר היחיד שעובד הוא מקש הCaps Lock שמחליף את האותיות העבריות לאותיות אנגליות גדולות, ולא קטנות... כמ…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by boris65,

ברשותי ויסטה Home premium רשמית עשיתי הדקנה בצורה של דואל בוט (שתי מערכות על אותו דיסק) כש אני מסיים עבוה בויסטה ולוחץ על כפטור סגירת המחשב הוא "חושב" כדקה או יותר עד שנסגר לאומת xp נסגר מהר בהרבה האם ניתן לשנות בהגדרות משהוא (מערכת עולה בסדר ועובדת ללא בעיות) תעזו לי בבקשה מחשב: asus p5b deluxe, p core duo 6600, 2gbram, hdd-250, dvd-rw, leadtek 7950gt

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by JohnClark,

שלום ראיתי מדריכים שמסבירים איך לשנות את ה"התחל" לכל מיני דברים אחרים אני מחפש מדריכים שמשנים דברים אחרים... למשל את "הוצאת חומרה באופן בטוח" מישהו מכיר מדריך כזה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. כמו שראיתם כתורת אני לא מצליח להפעיל ישומים בעיברית בדוס של WIN XP כי פשוט זה נותן לי גיבריש.... או שהכתב בכלל הפוך... יש לכם פיתרון אולי?

14. המחשב מריץ "תיקון האתחול" בכל הפעלה, אפילו אם אני לוחץ "הפעל ווינדוס כרגיל" וזה מעצבן. בסופו של דבר הוא מסיים לבדוק מופעל כרגיל אבל זה גוזל לי זמן מהעבודה בכל פעם שאני מדליק אותו.... איך נפטרים מזה???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב לפורום. קיבלתי מחשב חדש לפני איזה שבוע ושמתי לב שכשאני מסמן (למשל) לפתוח תכנית עם תוכנה X,אחרי הריסטרט זה לא פועל. כמו כן הקספרסקיי לא עולה וההודעה של msconfig עולה בריסטרט כל הזמן.גם כן כשאני ביטלתי את ''שירותי טקסט מתקדמים'' בהגדרת השפות זה מסמן V אחרי כל ריסטרט. יכול להיות שהמחשב פשוט ''מדלג'' על שמירת הקבצים (אגב,גם קובץ רג'יסטרי בדסקטופ נמחק לי אחרי הריסטרט). כשהמחשב מתכבה הוא פשוט כותב ''מכבה את ווינדוס'' במקום לעבור על עוד הגדרות.אבל יכול להיות שזה פשוט יותר מדי מהר.יש לציין שהמחשב תחת בדיקה יומית של אנטיוירוס,רג'יסטרי,CC Cleaner,וספיוור\אדוור,כך שלא נראה לי שיש בעיית האקים. יש טעם לעשות שחזור מערכת? למישהו יש פתרון? עריכה: שמתי לב שיש לי איזה toolbar בadaw…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Godmoney,

אני החלטתי לחזור ל XP מה-Vista אחרי כמה חודשים של שימוש מאחר שעדיין אין תמיכה נרחבת מספיק בדרייברים לדעתי. בתכלס, הדבר שהכי כואב לי לאבד במעבר חזרה אחורה זה את ה Vista DVD Maker. התפריטים ש פשוט מדהימים... ולא מצאתי שום תוכנה חינמית או מסחרית שאפילו מתקרבת לרמה הזו... מישהו יכול אולי להמתיק לי את הגלולה ומכיר איזו תוכנה שעונה על התאור?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. ראשית: יבגני טרכטינוב, סליחה על שהקפצתי הודעות מלפני 4 שנים! ועכשיו לשאלה שלא קיבלתי עליה תשובה מלאה: ברשת WOORKGROUP הבנתי שניתן להוסיף ולהגביל משתמש מסויים ממחשב אחר או מחשבים אחרים מסויימים - לגישה לקבצים. איך עושים זאת? (כשאני עושה את כל התהליך כפי שהוסבר בפירוט בהודעה מלפני 4 שנים ואני מנסה להוסיף משתמש ממחשב אחר או שם של מחשב אחר אני לא רואה שום אפשרות לעשות זאת. גם ניסיתי זאת עם התוכנה המוזכרת שם Folder Guard).

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by d1v,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב התחיל להתחרפן..זה התחיל בכך שמדי פעם בלי התראה מראש היה מופעי מסך כחול.עם הזמן התדירות של זה נהייתה גבוהה יותר. לפני כמה ימים המחשב החליט שהוא לא רוצה להעלות את עצמו בכלל והיו 2 שגיאות -הראשונה היא שאיך שאני מדליק את המחשב היה bios error :BIOS ROM checksum error עם צפצופים. -לאחר כמה ריסטים הייתה שגיאה אחרת : cpu settings has changed or unworkable. יום אחרי אני מנסה להפעיל את המחשב ופתאום הוא עובד..אבל השאלה לכמה זמן,במיוחד שהאחריות של השלוש שנים מסתיימת עוד 5 ימים. כפי שהבנתי עליי לעדכן את הביוס.האם לשלוח את המחשב ל TMS שמשם הוא נקנה או שניתן לעשות זאת לבד ? תודה מראש . המפרט בצד והמעבד על optimized defults 2.4GHZ.. Problem signature: Probl…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  19. אני לא יוכל לעלות חלונות עשויים ב JAVA זה כותב לי error on page ניסיתי לשחק עם כל האופציות שיש ב advanced (ב interenet options) ועדין יש לי את זה לדוגמא אני הולך לאתר של oragnge ואני רוצה לשלוח sms וכדי לשלוח את זה צריך לקפוץ לי מין חלון קטן שאני שם בו סיסמה וזה לא פועל (ב מוזילה זה פועל הבעיה שם חוץ מזה שום דבר אחר לא פועל זאת אומרת האתרים הישראליים לא בנויים למוזילה דבר שמאוד מעצבן) וזהו ככה לא פועל מישהו בבקשה יכול לעזור לי?? :( :(

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by theYORKdude,

היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - …

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום יש ל יWIN 7 והסמל ש להIE בשורת המשימות התהפך כאילו הוא כתוב בכתב מראה... איך מחזירים אותו לקדמותו? ניסיתי למחוק אותו ולהצמדי שוב אך זה לא עזר שמתי לב עוד שכל הסמלים התהפכו זאת אומרת הWMP למשל במקום שהשפיץ של החץ יהיה ימינה הוא שמאלה ..למשל סמל של אימיול במקום שהחמור יהיה ימינה הוא שמאלה (זה עברית ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם אני יודע וראיתי פה בחיפוש שלעוד אנשים היתה בעיה דומה לי יש משהו אחר אני הקדמתי את כול הקטע של הסריקה אנטיוירוס וספיורס הכול בדקתי ואין לי כלום ניסתי לבדוק אולי יש משהו שרץ לי בשורת משימות לא מצאתי משהו חשוד רק שש CSRSS.EXE זה עובד לי על 50 אחוז ויש עוד כמה תוכנות שממש מעמיסות לי לא יודע קחו אתם את הרשימה תגידו לי מה לא בסדר בזה אני כבר מאוד מתוסכל מזה אני אולי חושב בכיוון של הוינדוס של מתאים למעבד של ה AMD 64 BIT עם מערכת הפעלה של SP2XP לא יודע כבר מה לעשות???? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by tomer_et,

כמו שכתוב הכותרת... יש אתרים שמציגים גרפים שנגזרים בהתאם למה שלוחצים (לא תמונה של גרף) - כמו למשל תוצאות של סקרים וכו'. את הגרפים האלה אני לא מצליח לראות - ואני מקבל X אדום בפניה העליונה של המסגרת של הגרף. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by shimon956,

שלום לכולם לאחרונה הסייר שלי ניכבה לבד לאחר שאני מפעיל אותו זה יכול להיות לאחר דקות או שניות הוא לא רושם לי שום erorr אבל הוא סוגר לי את התוכנית שרצות לי ב-startup מבקש עזרה בקקשה : : :-[ :'(

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  25. וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פתרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.