עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי ויסטה 64 ביט אולטימט, ואני לא מצליח להתקין את ה UMI כדי ששפת הממשק אצלי תהיה בעברית. הורדתי את כל סוגי ה UMI שמצאתי חלק לא עובדים, וחלק נראים כאילו יעבדו אבל בסוף בשלב שרשום עברית בחלון של ההתקנה ואני מסמן את העברית לחצן ה NEXT מוחשך ואני לא יכול ללחוץ עליו. ההודעה שרשומה היא "The lenguage can't be selected because the language pack version is incompatible with this version of windows" אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות. אני גם לא יודע האם מותר "לדבר" על ה UMI כך שבמידה וזה אסור על פי חוקי הפורום אני מתנצל מראש. אשמח לקבל פיתרונות למצב שלי מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום, קיבלתי עכשיו מחשב שמותקן עליו ווידוס ויסטה home premium בעברית, ראיתי שלא מותקן שם SP1, ובעדכונים האוטומטיים גם אין זכר... הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את העדכון אבל לא היה אפשרות להתקין אותו מהסיבה שהמערכת הפעלה בעברית... מאיפה אני יכול להוריד גירסה מתאימה ? תודה.

3. מאז שיצאו הבילדים האחרונים יש בעיה בשורת החיפוש. למי מכם שיש וינדוס בעברית נסו לגשת להתחל לכתוב "צייר" "זכוכית מגדלת" "כתבן" וכ' הוא לא מוצא אותם.בלתי אפשרי לגשת אליהם בלי לדעת את שם הקובץ וזו רק דוגמא קטנה. יש אפשרות לעבוד עם הביליד החדש של WINDOWS (שאם אני לא טועה זה 1703) בלי הבאג הנוראי הזה? שאלתי בפורומים של מיקרוסופט והם לא ממש יודעים לעזור. מדהים.

4. Started by gsheepmaster,

אני יתחיל בתוכנות ואז בבעיה(היא מורכבת ממספר דברים) לניטור האינטרנט שלי אני משתמש בתוכנה networx יש לי חייגן בכבלים מכרטיס הרשת ישירות למודם של טריון ב012 אני משתמש בתוכנות הורדה של מגה אפלוד mega manager ו התוכנה jdownloader אנטי וירוס נוד 32 מעודכן ותקין אז ככה: 1) הנוד 32 מזהה בכניסה לוינדוס את הוירוס 10/02/2011 11:43:15 Startup scanner operating memory Operating memory Win32/Olmarik trojan הוא לא מצליח להסיר אותו וצצ מדי פעם,ניסיתי את ONE CARE של מיקרוסופט באינרטנרט כולל בדקית אנטי וירוס ותיקון שגיאות וזה עדיין לא עבר,וPANDA ANTIVIRUS LIVE 2)אחרי שימוש באחת מתוכנות ההורדה למעלה(שניהם עושים שימוש ב JAVA) קורה לי שמהירות ההורדה וההעלאה יורדות ל0 אבל הוינדוס מראה עדיי…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל [attachment deleted by admin]

6. Started by skywalker13,

נכון יש את תיקיות הברירת מחדל של המוסיקה שלי והתמונות שלי שאם מוחקים אותם זה כל הזמן מופיע מחדש.... איך אני יכול לעשות שזה לא יופיע כל פעם מחדש אחרי שאני מוחק את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

7. Started by dabaz,

שלום רב, אני לא מצליח להעלות את הווינדוס במצב רגיל, רק ב SAFE MODE. הוא פשוט נתקע ב: "verifing pool dmi data" ניסיתי להפעיל את ה NERO כדי לגבות דברים, אבל מופיעה לי הודעה שחסר הקובץ win-aspi בווינדוס. עכשיו, רציתי לדעת אם הקובץ עצמו חסר בגלל שאני נמצא ב SAFE MODE או שזו הבעיה שבגללה הווינדוס לא עולה בכלל במצב רגיל. אם תוכלו לעזור לי כמה שמהר, אני ישמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלחו לי כמה תמונות שהסתירו בהם פנים של אנשים או דברים אחרים (עשו איזה קשקוש בצייר ושמרו) אבל כשבוחרים באפשרות- תצוגה >תמונות ממוזערות אפשר לראות (בקטן אמנם) את התמונה המקורית ללא הקשקוש. בדקתי עם עוד כמה תמונות כאלה ששלחו לי וזה ככה בכולם. מישהו מכיר את התופעה? ואם כבר דנים בזה אז יש איזה תוכנה שתראה לי את התמונה המקורית בגדול?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. השיטה לא כלכך טובה כשזה מגיע לחלונות שנפתחים, כי הם נפתחים בכל מקרה רק שלא רואים בהם כלום, לכן זאת לא השיטה הכי טובה. נקווה שלאקספלורר בסרביס פאק 2 תהיה תשובה טובה יותר

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by Joli,

אני מנסה להתקין ווינדוס (דרך הביוס) ובאמצע ההתקנה אחרי שהוא שואל באיזה שפה אני רוצה את ההתקנה הוא חושב איזה עשר דקות ואז הוא מקפיץ לי הודעה שהוא לא מזהה את הדיסק DVD של ההתקנה.. (אני ינסה להביא תמונה יותר מאוחר אם יתאפשר) מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lirancoh85,

הוינדוס הינו SP2 וזה קורה בכל וינדוס שאני מתקין אחרי הודעת הארור הדבר היחידי שנפגע זה הכרטיס קול אין שמע !!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. Started by galh_5,

רצית לשאול את זה בסטיקי אבל אני לא רואה שם"שלח תגובה"

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by GiZmo,

שלום לכם.. פעם ראשונה שניסיתי להשאיר את המחשב דלוק לצרכי הורדות. אני מגלה שכעבור מספר שעות ההורדה נפלה, והזיכרון הפיזי על ניצול של 90% ! (מדובר ב4 ג'יגה). אני מחפש ב Task Manager את התוכנה הבעייתית, ומגלה שאין כזאת. ריסטרט פותר את הבעיה...ניסיתי היום בפעם השנייה ושוב אותה הבעיה. אין שום דבר ב Event Log. למישהו יש מושג ? תודה..

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  14. Started by maxwell10,

שלום רב, בוקר אחד הפעלתי את המחשב ולפתע, ככה סתם, כאילו כלום, הופיע לו מסך כניסה בו אני מתבקש לבחור את ה user שלי (יש רק אחד) ולהכניס סיסמא (אין סיסמא - רק לוחצים enter) אני לא אוהב את זה כי אז כל תהליך איתחול המחשב מתארך וצורך את התערבותי (אני אוהב ללחוץ על כפתור ההתחלה ולחזור אחרי 5 דקות ישר ל desktop) איך מבטלים את האפשרות שיופיע לו החלון ולמה בכלל זה הופיע לפתע בלי ששיניתי כלום ב setting? מצ"ב scrteen shot תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  15. שלום חברים! רציתי לדעת איך הWindows Xp Pro אתכם!! אני רוצה בקרוב לעבור למערכת הפעלה הזאת שמעתי שזאת מערכת הפעלה חזקה ביותר!! יציבה וכו'... רציתי לדעת איזה משחקים, תוכנות, סרטים וכו' לא פועלים על המערכת הפעלה הזאת תנו לי בבקשה ביקורת על מערכת הפעלה הזאת! האם היא מהירה.. (עד שהיא עולה) במה היא יותר טובה ממערכות הפעלה האחרות כגון: Windows 98 sec Windows Me Windows 2000 ועוד... בברכה ד"ר טראנס! תודה מראש חברים!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by amd950,

אני רוצה להפוך את ההרד דיסק שלי ל NTFS אבל הבנתי שיש בעיה אם מפרמטים איך למצוא אותו ב FDISK מישהו יכול להסביר לי מה לעשות כדי שלא יהיו בעיות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by The Un4givN,

לאחרונה יש לי מלא מסכים כחולים ולא משנה איזה ווינדוס אני מתקין..(פשוט 7 הכי פחות קורס) והכל זה התקנות נקיות... לרוב אלו מסכים בלי שם קובץ כשהשגיאות הם 0x000001e או 0x000001a והBSOD לא מצליח לשמור קובץ DUMP מצאתי קובץ DUMP אחד והכנסתי אותו לקובץ ראר ביחד עם בדיקות של OCCT של שעה וטמפרטורות בזמן מנוחה... המפרט שלי בצד ימין אשמח אם תעזרו... עריכה: במשחקים ובסרטים(בעיקר HD) המחשב לפעמים נתקע עם צבעים מוזרים ומחורבשים והסאונד גם נתקע או שהוא עושה ריסטרט פתאומי... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. גרסה 1903 של Windows 10 זמינה כעת להורדה באמצעות כלי העדכונים של מערכת ההפעלה או עם כלי יצירת דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כמובן שלא צריך לקפוץ בראש. אם יש מחשב בצד ( לא עיקרי ) אז אפשר לנסות עליו. לא כדאי, לאור נסיון העבר, לסכן מחשב שעובדים עליו. אם אין, להתאזר בסבלנות עד שיובטח שהכל בסדר עם העדכון הזה ואז לעדכן. בהצלה לכולנו !

19. שלום היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו הורדתי XP SP3 ניכנסתי לפורמט עשיתי פורמט במסך הכחול הזה ושזה מסיים את הפורמט ומתחיל את הטעינה "copyfiles for setup" או משהו כזה זה מגיע ל99 אחוז ואז נתקע בקובץ NTLDR ורושם שאי אפשר להעתיק אותו . אצל חברים שלי עם אותו דיסק לפני כמה שעות הכל פעל טוב אפילו צרבתי עוד דיסק ועדיין לא פועל..... למה זה נתקע על 99 ולא מצליח להעתיק את זה מה אפשר לעשות? זה משהו במחשב שלי? אצל כולם פעל ורק אצלי לא..

20. Started by lipa,

למה במנהל המשימות מופיע בשימוש בcpu לפעמים באדום, זאת אומרת שהגרף נהיה אדום, לאו דווקא כשהוא מגיע לשיא שלו בקיצור מה משמעות הצבע של הגרף ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אחד מהיוזרים במחשב שלי רואה את סרגל ההפעלה (הסרגל שמופיע למטה עם כך התוכנות והשעון) בצבע אפור מת, כמו כן גם כל שאר החלונות ביוזר הזה מופיעים עם מסגרת אפורה ולא עם מסגרת שקופה. כשניכנסים ל-לוח הבקרה\מראה והתאמה אישית\התאמה אישית לא ניתן לשנות את הגדרות המראה ולמטה רשום: "אחת או יותר מההגרות בדף זה הפכה ללא זמינה על ידי מנהל המערכת" (ישנה תמונה מצורפת) דבר ראשון בדקתי בהגדרות הביצועים שכל ההגדרות נמצאות במראה מקסימלי ולא בביצועים מקסימליים. לאחר חיפוש רב בגוגל הציעו לי לבדוק את ההגדרות בgpedit.msc ולודא שהאפשרויות לשינוי מראה לא מבוטלות (מצורף צילום מסך) אשמח לעזרתכם תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Kurt,

יש לי דיסק מקורי של ווינדוס עם SP1 (כתום כזה עם הולוגרמות) בן שנה ומשהו ואיבדתי את המספר שבא איתו יש איזה סיכוי לשחזר אותו? :-\ :'(

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by dimax7,

הבעיה שלי היא כזו : אני צריך שהמשתמש שלי יזוהה כAdministor , למרות שבלוח בקרה אני מסומן כך כשאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות / משחקים הוא מבקש ממני להתחבר כאדמין . לדוגמא שאני מנסה לעשות אקטבישן שופ הוא מבקש שאני יתחבר כאדמין למרות שאני משתמש יחיד , הPB מעיף אותי ממשחקים ורושם RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges (הודעה זו מופיע כאשר המשתמש הוא אינו אדמין . מה אני יכול לעשות ??? תודה .

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  24. ...סביר להניח שחלק מהמשחקים יפסיקו לפעול ולא תהיי לי אפשרות לבצע בהם הסרה תקינה , השאלה אם לאחר הפורמט המשחקים שהפסיקו לפעול אני יכול למחוק אותם בצורה הבסיסית של DELETE, כלומר אם אני אעשה מחיקה של תיקיית המשחק בצורה ישירה זה יפגע "בבריאות" של המחשב ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.