עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. 3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? מה זה sfc ועל מה בדיוק הוא אחראי? איזה קובץ טוען את הגדרות מערכת ההפעלה? Spinrite מה עושה מתי מומלץ להשתמש בו? איזה קבצים תהיה להם בעיה בעת נפילה הנגרמת מבעיית זיכרון? חיבור מהופך לפלופי איפה מחובר? זיכרונות איזה מותר לשלב יחד ואיזה אסור? מהו dectcrash.log ב 9x ? Dr Watson מתי משתמשים בו? היכן נמצא מידע על הביצועים ועל הזיכרון הווירטואלי של המחשב? תודה לעוזרים וזה ממש ממש דחוף לי [= אפשר שרק המבינים באמת יענו P:

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by Godmoney,

יש לי במחשב שני כוננים כאשר אחד מהם מפוצל לשתי מחיצות. התקנתי את ה XP על אחת המחיצות. אחרי ההתקנה כשבאתי לפרמט את המחיצה השני לא יכלתי ושמתי לב שהיא מצויינת כ"System". בדקתי, והיא ריקה לגמרי. למה אני לא יכול לפרמט? למה הכונן שהתקנתי עליו את ה Windows מצויין כ Boot ולמה לעזאזל הכונן השני מצויין כ System ולא ניתן לפירמוט? תמונה מצורפת למטה[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 22:20:16 אחרי בדיקה מעמיקה הבחנתי פתאום שהקובץ "ntldr" נמצא על הכונן שאותו אני רוצה לפרמט!למה הוא שם לי את ה ntldr על כונן אחר מזה שהתקנתי עליו את מערכת ההפעלה?! מוזר ביותר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. שלום לפני שנה בערך קניתי מחשב אחרי התייעצויות רבות פה בפורום המפרט של המחשב שקניתי הוא : cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: kingston 1g 667MHZ dual chanel (2X512) hd: samsung 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה אולטימייט 64bit ...השאלה שלי האם הוספה של עוד ג'יגה זיכרון פלוס זה שאני יוסיף 320 ג'יגה דיסק קשיח בלי קשר תספיק על מנת לקבל ביצועים טובים ללא בעיות ותקיעות של הווינדווס? אם לא תגידו בבקשה מה צריך לשפר.. אין לי ממש כסף להתחיל לשדרג פה הכל זה רק שינויים קטנים שיעשו את ההבדל.. תודה לעוזרים עריכה: אם אתם חושבים שב…

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  4. טוב באתי לעדכן את הווינדוס שלי לSP2 עכשיו הכל הלך טוב עד שהגעתי לחלק שהוא מעתיק את הקבצים ופתאום הכל נתקע וזה תמיד נתקע בקטע הזה עכשיו תמיד שאני בא לעשות ריסטרט למחשב הוא מבקש את הדיסק הזה כאילו המחשב שלי יושב עם חצי מערכת הפעלה(הקבצים שמורים זה רק עדיכון זה לא פירמוט) רציתי לדעת האם יש איזהשהו דרך להתחיל עידכון חדש עם דיסק של SP1 או לעקוף הכל ולוציא קבצים שממש חשובים לי (פרויקט מחשב-שבוע הבא לבגרות בלי הקבצים אין לי בגרות ) אז כמו שאתה מבינים זה ממש דחוף אז בבקשה תענו לי מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by ns,

לפני שלושה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את הווינדוס נכנסה לי למחשב תולעת Padobot.Z שפשוט לא רוצה לעזוב את המחשב. הקבצים שהיא הפיצה נמצאים בSystem32 ואני פשוט מסיר אותם כל פעם מחדש בעזרת AVG אבל הם תמיד חוזרים (כנראה שיש עדין קובץ במחשב שמפיץ אותם כל הזמן מחדש או משהו בסגנון). אם מישהו יודע משהו על הוירוס הזה ויכול לעזור לי אז יהיה ממש נחמד. עוד דבר, רציתי לדעת חמה בעצם הוירוס הזה מיועד, כי בנתיים אני רואה שהאינטרנט שלי איטי. בכל מקרה כל עזרה תתקבל בברכה וכו' ... אם צריך אז icq 161371997

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by amircx,

היי אני מתלבט אם להתקין WINDOWS 64BIT (יש לי גם XP וגם VISTA) אני רוצה לשחק משחקים והשאלה האם זה יותר טוב למשחקים או שרוב המשחקים לא עובדים בגירסאת 64 BIT?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by nore0,

http://img293.imageshack.us/img293/4324/nod32winlogongs2.jpg

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by davis5,

אני חושב לשדרג לVISTA השאלה האם היא תומכת בMATLAB?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

מאז שהעברתי את ההגדרות של המסך ל 96 DPI כל פעם שמחאתחלים אז ההגדרות של המסך חוזרות ל600X800

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. שלום, קודם כל המפרט שלי:הנתונים מCPU-Z Gigabayte GA-8I945PLGE-RH Pentium 4 630 prescot 3.0 DDR2 1024(512X2) Dual 268Mhz HD Western Digi 160GB Sata2 ספק ג'נרי 400 WAT Geforce 6600GT 256 Pci EX GIGAbyte(שמתי לב הוא מתחמם נורא לאחרונה) אני מפרמט לרוב את המחשב שלי (כל חודש-חודשיים) וגם מחשבים של חברים ושמתי לב שכל פירמוט יש שינוי בביצועים או בתגובה של המחשב לפירמוט. אני יסביר-זה הפירמוט האחרון שעשיתי רציתי לשמוע תגובה אם עשיתי הכל נכון ולפי הסדר המתאים: 1-התקנתי את WIN XP PRO CORP דרך ה BOOT SYS (עם המסכים הכחולים...).פירמטתי פירמוט מלא ל C ל NTFS (גודל דיסק 126GB) האם עשיתי נכון בחילוק?...או אולי כדאי לשיהיה רק C? או שיהיה קטן יותר? או שיהיו יותר מרק D? כ…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  11. לא נראה לי שיהיה פה קסם. בסוף נראה לי שVISTA 32 או XP 32 ישארו. אני לא נוגע ב 64 של VISTA כל עוד אין תמיכה בדרייברים נורמלי. ממש ביזיון. השאלה אם הSP1 יסדר משהו?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  12. ככה הWINDOWS לא מצליח לעלות במצב רגיל הוא מגיע לשלב שיש את הסמל של WINDOWS ואז הוא כאילו מנתק את המסך ויש NO SIGNAL והמסך כבה כמו מוות קליני . עכשיו ניסיתי SAFE MODE הוא כן עולה ואין בעיה אבל : הוא לא נותן לעשות שיחזור מערכת , הוא לא נותן להעתיק קבצים (רציתי להעתיק גיבוי אז פשוט לפרמט) ניסיתי עם boot disk גם כן לא עזר. מה עושים ???????. :

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  13. ואחרי כמה זמן זה חוזר וזה רק אחרי פירמוט למה?

14. Started by פבליק,

מה גודלו של הקובץ של הזיכרון הוירטואלי המומלץ שעלי להקציב (גודל הראם אצלי 2 גיגה)? בנוסף מה גודלו של הקובץ שיחזור (system recovery) שעלי להקציב (ההמלצה היא 12 אחוז אבל במחיצה של 60 גיגה זה יוצא 7 גיגה שזה המון!) יש גודל מומלץ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by eid101,

שלום חברים . אני מאוד מאוד מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי ואיזה וינדוס לשים בו . ראשית המחשב שלי הוא תותח והשתיים יפעלו בסדר גמור . אני מנוסה בVISTA והיא אצלי עכשיו אבל האם שווה לי להחליף אותה על XP 64BIT האם אני אקבל ביצועים יותר טובים מ VISTA (למרות שאני מאמין שאין היצועים יותר טובים ממה שאני מקבל חח) .. ??

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. Started by Santa,

לפי הסברים ברשת וגם בעזרה ותמיכה של הויסטה עצמה עם SP1 אופצית ה REPAIR נוספה לתפריט של "מצב בטוח" אותו תפריט שנכנסים אלין עם F8 ואין יותר צורך בתקליטור לבצוע התקון. חשוב למי שאין ברשותו תקליטור התקנה. בשתי מערכות אצלי שהתקנתי SP1 ה REPAIR איננו מופיע בתפריט. האם אצלכם נוספה האפשרות הזאת ? אשמח אם מישהו יוכל לבדוק זאת. אני מסודר - יש לי תקליטור. (בשתי המערכות יש לי MULTIBOOT עם לפחות XP אחד ואני חושד שזאת הסיבה לבעיה למרות שבעזרה המובנית בויסטה מוסבר איך להכנס ל F8 בויסטה גם עם MULTIBOOT ) [br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 05:34:42 אופסטעות שלי בהבנת הנקרא - החמצתי כמה מילים בהסבר. האופציה הזאת תופיע רק אם יצרן המחשב שהתקין עליו ויסטה דאג להוסיף אותה לתפריט הנ"ל. עדיין ח…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם ניתן לשלוט על מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 2000 באמצעות מחשב כף יד משולב טלפון. הווינדוס הוא sp3 והמחשב כף יד מסוג jasjar . מחיפוש שעשיתי רוב התוצאות מתייחסות לווינדוס xp . איזה תוכנה הכי מומלצת למשימה הזו? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by yanivsk,

מישהוא יכול אולי להסביר לי איך אני מתקן את זה : כל פעם שאני מנסה להפעיל את הtask Manger הוא מביא לי את ההודעה הזאת (מצורף למטה). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. הי, ה-P4 שלי הפסיק לעבוד (לדעתי זה הלוח). לקחתי ממחשב אחר לוח + מעבד AMD 64 והחלפתי. ה-XP לא עלה. מייד לאחר העליה, עוד לפני המסך הגרפי, הוא עשה RESET. הכנסתי את דיסק ההתקנה ובחרתי REPAIR להתקנה. הוא העתיק קבצים, ועשה RESET כדי לטעון את ה-XP. כעת בעליית ה-XP, אני מגיע למסך הגרפי (עם ה-BAR שמראה LOADING) ואחרי מס' שניות המחשב עושה RESET. מישהו יודע לעזור לי? אני לא מעוניין להתקין את ה-XP מחדש (כלומר למחוק את כל התוכנות שהיו מותקנות לי). תודה, מוטי

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by K0sTa,

תגידו מתי יוצא וינדוס חדש של מקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. Started by idofr,

הי ייייייייי אנשים לפני כמה ימים עשיתי טיפול רציני למחשב מחקתי הרבה קבצים והכול (קבצים של משחקים לא משהו חשוב) ומקחתי גם בC בתיקיות משמתמשים של הWINDOWS את כול הקיבצי טקסט בתיקיה COOKIES ומאז הוא כותב לי שאין לי FLASH ואני מנסה להתקין אותו הוא כותב שהוא לא יכול להעתיק את הקבצים למקום בו הם צריכים להיות HELP ME PLZZZZZZZZZZZZZZZ בתודה מראש עידו IR

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by Holography,

אני עוד זוכר,שנת 2002 מייקרופט הכריזה משהו על "Black Comb" (קרבולת שחורה ) היא הייתה אמורה להיות בין XP ל- LH. ועד היום לא שמעתי עליהה דיווחים אחרים (ועל LH אני שומע כל יום ) קיצר,מה איתה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. כשעושים SWITCH USER בווינדוס XP, נגן המדיה (אצלי זה REAL PLAYER) מפסיק לנגן. איך מבטלים את זה? משני מאמרים שמצאתי אני מניח שניתן לעשות שינוי ברג'יסטרי - איך עושים את זה? המאמרים: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;294855 http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/apcompat/apcompat/test_your_application_with_fast_user_switching.asp ???

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. זה אפשרי בכלל ב word , זה מין לחן ומילים שלי .. הקובץ mp3 הוקלט ... אני מנגן על הגיטרה והכתיבה גם שלי מדף למחשב וכתבתי את זה כבר בהword אך אני יכל לאפשר לזה להתנגן ביחד עם הקובץ word מבינים למה אני מתכוון זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  25. זה הולך ככה אני התקנתי לא מזמן פלאש ובסיום ההתקנה אחרי ההפעלה מחדש הפלאש לא פעל פשוט לא עלה סתם לחצתי עליו פעמיים היה סימן של המחשב חושב וזהו כלום אין הודעת שגיאה כלום חשבתי שזאת בעיה בפלאש החלפתי גירסה אותה הבעיה.. ניסיתי להתקין נורטון 2005 כנל בסיום ההתקנה לוחץ פעמיים על הקיצור דרך וכלום רק חושב ולא מעלה לא שגיאה ולא את התוכנה.. וגם את הנורטון הישן שלי.. תוכנות שכבר הותכנו במחשב מזמן לפני בערך חודשיים פועלות כמו שצריך הבעיה זה עם התוכנות האחרונות שאני מתקין ואני מנסה לסרוק וירוסים הבעיה שאיאפשר.. לא הנורטון פועל ואני לא יכול להתקין שום דבר אחר בשביל לסרוק וירוסים ונראה לי שזה וירוס כי לא סרקתי לפחות 3,4 חודשים.. עוד בעיה שיש יכול להיות שזה יעזור בזמן ההתקנה של שני התוכ…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.