עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nukh,

:'( יש לי WINDOWS XP והמחשב שלי הראה סימני עומס ונתקע ולכן עשיתי לו RESTART ותוך כדי הנסיון לכבות נאלצתי לבחור בEND PROGRAM כמה פעמים עד שהוא נכבה ומאז כל פעם אחרי כיבוי בשלב האחרון לפני היציאה מהWINDOWS והסגירה הוא מקפיץ הודעת שגיאה בה הוא מודיע על ERROR בקובץ MSCC32.EXE והוא נותן אפשרות או של OK או של CANCEL כדי לעשות DEBUG אבל אף אחד מהם לא פותר את הבעיה בכל כיבוי הודעה זו מופיעה. ניסיתי גם לעשות RESTORE למערכת אבל זה גם לא עזר התופעה המשיכה. מה עושים? מישהו יכול לעזור לי? ???

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

טוב המערכת לא עולה,רשום שם שהקובץ שנמצא ב WINDOWS:SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לא תקין,העניין הוא שאני זוכר שהשתמשנו בWIN98 הייתה אפשרות להעתיק את קובץ פגום מהדיסק אתחול לווינדוס ולהעלות את המחשב(אם למשל היה חסר קובץ HIMEM.SYS) השאלה היא האם יש אפשרות לתקן את חלונות מבלי לפרמט בנתיים את המחשב? ראוי לציין ששיחזור המערכת לא עובד,כלומר הוא אפילו לא מצליח לבצע את זה...

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אז אני יודע שהחלפת כ.מסך לדוגמא זה לא דבר נורא , בד"כ עדכון דרייבר ובזה זה נגמר זכרונות גם אין בעיה מה לגבי החלפת מעבד לבד והחלפת לוח לבד הכווה למערכות ההפעלה הביתיות הנפוצות XP ו- Vista אשמח לשמוע בעיקר ממי שהתנסה , שהשדרוג עבר חלק או כאלו שנאלצו להתקין מחדש את כל מע. ההפעלה בעקבות השדרוג

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. מבחינת דרייברים. (מדובר ב- XP) אני רוצה למחוק את כל הדרייברים ש- Windows התקין, ולהגיע למצב שכאילו הסתיימה ההתקנה של Windows ואני נמצא בהפעלה הראשונה (והתקנת הדרייברים הראשונה). אם זה אפשרי אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה שכל פעם שאני לוחץ על Caps Lock זה יהיה גם רווח זאת אומרת שהמנורה של הקפס לוק דולקת זה כאילו אני לוחץ על רווח אני לא יודע איך ומישהו אמר לי משהו שקשור לסקריפט אבל אני לא מבין בזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by rap_tr,

נתקלתי בתופעה מוזרה הרבה מהמוזיקה שיש לי ב-HD לא עובדת בWIN7 (כלומר,ב-WMP12 זה לא עובד,אבל ב-11 זה כן) מישהו נתקל בתופעה? יודע לתקן? תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המחשב נתקע לי לכמה זמן ואחרי זה זה משתחרר והמחשב פועל כרגיל והאייקון של ההתחברות למטה ליד השעון שזה כאילו מחובר נעלם לי... זה השינוי. זה כל הזמן קורה כבר 6 פעמים זה ככה יש לי ווינדאוס xp sp2 בעברית בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות לא ניראה לי שזה וירוס יש לי נורטון אנטי וירוס 2003 עשיתי עידכונים הכי חדשים ועשיתי סריקה וזה לא מצא אפילו וירוס אחד לא ניראה לי שזה וירוס בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות?? באמת תודה רבה רבה רבה לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. Started by (iriver H10),

חבר שלי עשה עדכון לווינדוס ונוספה לו אפשרות לשינו מראה של המערכת ....יותר חדש יפה כזה.... מישהו יודע איזה עדכון זה? כי אצלי אין את האפשרות הזאת. תודה רבה לעוזרים.

9. Started by ye_3333,

שלום התקנתי בלאפטופ שלי win98 se באנגלית (כי זה מה שמצאתי בבית שלי חח) בכול מקרה משום מה אני לא מצליח לכתוב בעיברית בוינדוס או לראותצ עיברית באיי סיי קיו וכו כוו לעומת זאת אני כן יכול לכתוב בעיברית וגם לראות באינטרנט.. מוזר........ בכול מקרה ניראה לי צריך איזה פונט או משהו אז עם מישהו יכול לעזור לי זה יהייה אחלה תודה.. כמו כן עם אפשראז גם לינק להורדהה תודה.. :-)

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by rangolan2,

יש לי ווינדוס אקס פי פרו סרוויס פאק 1 ואני מנסה להתקין את הסרוויס פאק 2 וזה מראה לי את השגיאה הזאת: מה לעשות? כי נראה לי שזה בגלל שהורדתי תוכנה שנקראתי KEYFINDER כדי לעשות את הווינדוס חוקי וזה שינה לי תסריאל בבקשה תעזרו לי תודה רבה

11. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אין אופציה לבטל התראות לעידכונים שלא בחרתי להתקין ... לא מצאתי משהו שמתייחס ב msconfig שם ..[כדי שלא יעלה לי כל פעם עכשהמחשב נדלק] ואי אפשר לסגור אותו בקליק ימני או משהו פשוט מטרד כל הקטע של העידכונים האלה ... יש דברים שאני לא רוצה להתקין כמו כל מיני הנפצות אבטחה של אופיס, ובכלל אין להם סוף כל רגע יש משהו חדש להתקין

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. Started by hdbaam,

אהלן, התקנתי את Vista Transformation pack 5x... עכשיו, אחרי כל הפעלה של המחשב, [לאחר כמה דקות בערך] מגיעה לי השגיאה [כותרת]... וכידוע עם האפשרויות - Send / Don't send erros .... זה מתבטא באי יכולת להכנס אל ההארדיסק, לוח בקרה וכו' וכו'.... בקיצור המחשב חצי מושבת אחרי השגיאה .. חשבתי להעלות תמונה, אבל מהסיבות הנ"ל.. אי אפשר לשמור גם תמונה. :s05: רעיונות למישהו ? עריכה - הקבצים שמוזכרים הם: Services.exe egastat.dll ...

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by alonpartuk,

שלום לכולם יש לי וינדאוז XP SP2 בעברית כשאני מנסה להכנס לדרייברים של המדפסת הוינדואז רושם לי את ההודעה הבאה Can't load SmartUI Library (code 126) error הרצתי את השגיאה בגוגל ומצאתי תשובה (אני חושב...) http://www.msfn.org/board/lofiversion/index.php/t67693.html כמו שאפשר לראות הוא אומר שם שמה שצריך לעשות הוא לחליף את גירסת הקובץ wow32.dll מ5.1.2600.2180 לגרסה ישנה יותר אם הבנתי נכון. חיפשתי בגוגל ובאימיול וכל הקבצים שמצאתי הם אותה הגרסה! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by nore0,

איך אני מוחק את Vista Customization בצורה בטוחה שלא לא יהיו לי בעיות אחר כך זה מה שעלה לי ב-Uninstall http://img159.imageshack.us/img159/8749/vistacustomizationpack1zy3.jpg http://img397.imageshack.us/img397/4356/vistacustomizationpack2gl4.jpg מה לסמן ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by Atlon-Xp,

יש לי Virus Scan Mcafee ושזה שואל אותי עם להשתמש בSECURITY CENTER שלו אז לחצתי NO בטעות איך אני משחזר את זה הכוונה איך אני עושה שזה ישתמש בSECURITY CENTER של הMCAFEE ולא של הוינדוס. תודה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by guyby,

אתמול סוף סוף הצלחתי להתקין שתי מע' הפעלה - ויסטה 32BIT מותקנת ראשונה - XP PRO 32BIT במחיצה שניה. עבדתי לפי מדריכים שהוצעו כאן, בכל מקרה זה לא היה פשוט. אחרי ההתקנה של XP עלה רק XP, הייתי צריך שוב להכניס את ה-CD של ויסטה ולבצע תיקון. אח"כ עלה שוב רק ויסטה. רק ע"י EASYBCD הצלחתי להתקין... ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  17. מה לדעתכם הבעיה? זה לא קורה כל הזמן. לפעמים זה כן מזהה, לפעמים לא

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. יש לי מחשב חדש, התקנתי איזה רכיב מהדיסק של האקס פי, ואח"כ מחקתי אותו כי לא הייתי צריך אותו בשביל הרשת שעשיתי. (אני חושב שקראו לזה netware או משהו...) עשיו כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מבקש ממני יוזר ופסוורד. היוזר כבר כתוב, והפסוורד זה כלום, פשוט לוחצים OK. אני רוצה להיפטר מן המסך הזה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. יש לי בעיה בזיכרון הוירטואלי... כשאני ניגש למשחב שלי ומוסיף זיכרון הוא מבקש ממני ריסטרט, אבל אחרי הריסטרט הוא מחזיר את ה 282 מגה שהיהי לו בהתחלה ולא שומר את השינויים שלי... איך אני פותר את זה?? תודה...יש לי וינדוס XP סרביס פאק 1

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by duzap,

איך אפשר לשנות שם ל- Program Files Documents and Settings WINDOWS אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש ורק לשנות להם את השם שיהיו לי כגיבוי (יש לי מספיק מקום פנוי) ואז שיצור לי תיקיות חדשות של התקנה חדשה איך אני יכול לעשות את זה כשאני בתוך הווינדוס יש אפשרות? דרך ה-Recovery Console אני עושה ren "Program Files" name וזה לא עובד לי זה עושה לי Access denied (פעם זה עבד לי לא יודע מה קרה עכשיו) המערכת קבצים היא NTFS... למשהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. Started by Shacham,

יש לי WINXP PRO (יש לי את הבעיה גם ב SP1 וגם ב SP2 והיא נשארה אחרי כמה פירמוטים שלא קשורים לזה). ההגדרות של ההסתרת אייקונים ב TRAY (תמונה מצורפת) משתנות לבד. למשל האנטי-וירוס משתנה מ Always hide ל Hide when inactive והאייסיקיו משתנה מ Always show ל Hide when inactive. איך מסדר את זה ואיך אני מוחק דברים מהרשימה של ה PAST ITEMS? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by borg,

איך מנטרלים את ה-Messenger ב-Windows 2000 Professional SP4? אני לא מתכוון לתוכנת המסרים המיידיים, אלא לתוכנה המיועדת להעברת מסרים ברשת מקומית ומשתמש בייתי לא צריך אותה. אני מבין שהתוכנה הזאת מהווה פרצת אבטחה שמאפשרת לחדור למחשב, ופרסומות שונות עושות בה שימוש להצגת פרסומות ש-Ad-Blockers לא חוסמים.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by ramit02,

שלום לכולם, כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה WIN XP 64bit ואני רוצה להתקין בנוסף win vista וליצור מסך Boot האם דבר אפשרי ? ואם כן כיצד? תודה .

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. הי, ה-P4 שלי הפסיק לעבוד (לדעתי זה הלוח). לקחתי ממחשב אחר לוח + מעבד AMD 64 והחלפתי. ה-XP לא עלה. מייד לאחר העליה, עוד לפני המסך הגרפי, הוא עשה RESET. הכנסתי את דיסק ההתקנה ובחרתי REPAIR להתקנה. הוא העתיק קבצים, ועשה RESET כדי לטעון את ה-XP. כעת בעליית ה-XP, אני מגיע למסך הגרפי (עם ה-BAR שמראה LOADING) ואחרי מס' שניות המחשב עושה RESET. מישהו יודע לעזור לי? אני לא מעוניין להתקין את ה-XP מחדש (כלומר למחוק את כל התוכנות שהיו מותקנות לי). תודה, מוטי

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים