Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות (לא פרוצות) אז יש לי תבעיה המעצבנת הזאת :pissed: בקשה עזרו לי ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה. כשאני עושה עדכון של הווינדוס הוא מבקש לעשות ריסט בסיום.. אני אומר לו כן וכשהוא עושה את הריסט עולה הווינדוס עם מסך כחול שאומר ש ntdll חסר.... יש למישהו עצות? |(חוץ מלא לעשות עדכון לווינדוס חהחהחה =\ )
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחפש גירסה טובה קלה אם אפשר לקבל קישור לאימיול או תשם אני נורא יודה לכם.. או גירסה טובה שעולה לבד ללא דיסקים.. אנגלית או עברית לא משנה לי... תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה באמצע התקנה : setup cannot copy the file:wmilib.sys יש לי אפשרות ללחוץ רק על esc=דילוג או F3 לצאת מההתקנה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
המחשב מזהה את העכבר ומתקין אותו אבל העכבר לא פועל על המחשב (העכבר עצמו פועל ואני לוחץ על כפתור ה"שן הכחולה" והמחשב מזהה אותו לצורך ההתקנה. בנוסף העבכבר אף עבד בסדר גמור מול ה-XP). כאשר אני בוחר שוב בהתקנת התקנים המחשב שוב פעם מזהה אותו כ "התקן חדש". הורדתי דריבר חדש לויסטה אבל העסק לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? אגב הויסטה (לצערי) היא HOME BASIC קנויה (כך שזה לא באג שנוצר, לא עלינו, כתוצאה מפריצה). המשך יום נעים
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי כרגע ויסטה מותקן על הרד דיסק 40 גיגה...ישן...כי ה250 שלי הלך לעולמו...(והוא חדש יחסית...שנתיים הוא אצלי)... מפה לשם... החברה מביאה לי הרד דיסק חדש....אז השאלה שלי האם האפשר לעשות העתק הדבק לכל ההרד דיסק ושהוא יפעיל את הוינדוס ללא גוסט? אין לי בעיה גם לחבר את ההרד דיסק הישן וההרד דיסק החדש למחשב של חבר שלי ואז להעתיק... השאלה האם זה אפשרי... וסתם עוד שאלה שמעניינת אותי...למה אי אפשר לעבוד עם הוינדווס לאחר שהחליפו לוח אם? (ללא התקנה מחדש)
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פתרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
קניתם 64 ביט? זה מה שמצפה לכם גרוע מכך, אורן המתוסכל יתחיל להיתקל בהודעות שגיאה מוזרות בדבר מחסור חמו?ר בזיכרון. "איך זה ייתכן?" ישאל את עצמו, "הרי אני לא מריץ שום תוכנות חדשות". מה שאורן לא יודע (משום שמיקרוסופט לא טורחת לספר לו) הוא שה-XP החדשה בזבזנית מאד בכל הקשור לצריכת זיכרון. למעשה, כל תוכנה שצרכה 10 מגה זיכרון ב-XP הישנה, תצרוך כ-17 מגה בחדשה. הבדל של כ-70%. האבסורד הוא, שבכדי להגיע לביצועים של מערכת ההפעלה הישנה שלו, אורן יאלץ להגדיל את הזיכרון של המחשב שלו, וכל זאת רק בכדי להתחמק ממגבלת ה-4 ג'יגה של ה-32 ביט, שמעולם לא ממש הטרידה אותו, בעצם. מנענע:http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=127
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה עלי לקנות? XP, VISTA 32 או VISTA 64? מעבד: ההתלבטות שלי בין ה-E4300 ל-E6600, כשהשיקול הוא מחיר לעומת ביצועים. (אבל אחד מהשתיים בטוח) לוח אם: Asus P5B Deluxe זכרון 2GB - עוד לא החלטתי איזה. מה אתם ממליצים? אני צריך את המחשב כדי להריץ DB של אורקל, כלי פיתוח, אופיס ואינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות כאזאת ואם כן - איך? אם לא - האם יש דרך להסיר את כל התוספות (אבטחה וכו') שהוספתי לדפדפן במשך הזמן דרך אתר Windows Update. בקיצור ולעניין - אני רוצה להגיע למצב של IE כמו שהוא היה כשהתקנתי את WIN. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם upgrade של מ"ה עם אותה גירסא, יגרום לשיפור בביצועי המחשב? במטרה לחסוך התקנה מחדש של כל התוכנות הקיימות במחשב
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
טוב באתי לעדכן את הווינדוס שלי לSP2 עכשיו הכל הלך טוב עד שהגעתי לחלק שהוא מעתיק את הקבצים ופתאום הכל נתקע וזה תמיד נתקע בקטע הזה עכשיו תמיד שאני בא לעשות ריסטרט למחשב הוא מבקש את הדיסק הזה כאילו המחשב שלי יושב עם חצי מערכת הפעלה(הקבצים שמורים זה רק עדיכון זה לא פירמוט) רציתי לדעת האם יש איזהשהו דרך להתחיל עידכון חדש עם דיסק של SP1 או לעקוף הכל ולוציא קבצים שממש חשובים לי (פרויקט מחשב-שבוע הבא לבגרות בלי הקבצים אין לי בגרות ) אז כמו שאתה מבינים זה ממש דחוף אז בבקשה תענו לי מהר. תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? מה זה sfc ועל מה בדיוק הוא אחראי? איזה קובץ טוען את הגדרות מערכת ההפעלה? Spinrite מה עושה מתי מומלץ להשתמש בו? איזה קבצים תהיה להם בעיה בעת נפילה הנגרמת מבעיית זיכרון? חיבור מהופך לפלופי איפה מחובר? זיכרונות איזה מותר לשלב יחד ואיזה אסור? מהו dectcrash.log ב 9x ? Dr Watson מתי משתמשים בו? היכן נמצא מידע על הביצועים ועל הזיכרון הווירטואלי של המחשב? תודה לעוזרים וזה ממש ממש דחוף לי [= אפשר שרק המבינים באמת יענו P:
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם אני חייב עזרה מהמבינים ואלה שיש להם טורנטליץ' . הורדתי לפני כמה זמן וינדואס ויסטה אבל אני לא זוכר איזה , ועכשיו אני צריך עוד הפעם להוריד . אז אני חייב שתביאו לי את הגרסא הכי טובה , פרוצה וכו' בבקשה זה די דחוףףףףףף .
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
בד"כ אני מסיר דברים שאני לא מחבב מהshell כמו ה ICQ-SEND TO USER. זה היה פשוט - מחיקת ערך אחד מהרג'יסטרי. אבל שאני רוצה להסיר את ה ATI CATALYSTR® control center מהSHELL אני לא יודע איזה ערך למחוק. אשמח אם תעזרו לי. מצצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום אני כרגע כותב מהמחשב של אחותי הווינדוז שלי החליט היום שהוא לא עולה: אחרי שהוא עושה check disk, הוא נתקע אם אני מבטל את ה check disk, הוא נתקע אני מנסה להכנס ב safe mode, אחרי שיש רשימה של כל הקבצים שנטענים הוא נתקע יש לי XP PRO SP2 האם אםשר לפתור את זה ללא פירמוט? :\ תודה!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אחרי המסך הראשון שאני בוחר to setup windows... , אני מקבל מסך אחר http://i10.tinypic.com/4qscks2.jpg ושאני בוחר את סי הכונן של וינדוס אני מקבל הודעה http://i14.tinypic.com/52kmzhl.jpg מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם EP45 UD3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 4GB Kingston HyperX CL5 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז NTXT Apollo black HEC 550TE-2WX 550W ספק כוח האם הויסטה ירוץ חלק בלי שום בעיות תקיעות ולא יעשה לי את המחשב איתי
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
פתאום לאחר הפעלת המחשב מחדש אני לא מצליח לשנות כלום באפשריות צריכת חשמל בלוח הבקרה הכל שם מסומן לי באפור מה ניתן לעשות בנידון תודה מראש COHENHA
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום , איך אני מעברת (מלשון עברית) את הלינקים חיפשתי תשובה > כל מה שמצאתי שאפשר להוריד את התמיכה ב windows update >שבדקתי מצאתי שפות ... אך לא עברית משהו שקשור לLIP ***בנוסף אני לומד mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפי הסברים ברשת וגם בעזרה ותמיכה של הויסטה עצמה עם SP1 אופצית ה REPAIR נוספה לתפריט של "מצב בטוח" אותו תפריט שנכנסים אלין עם F8 ואין יותר צורך בתקליטור לבצוע התקון. חשוב למי שאין ברשותו תקליטור התקנה. בשתי מערכות אצלי שהתקנתי SP1 ה REPAIR איננו מופיע בתפריט. האם אצלכם נוספה האפשרות הזאת ? אשמח אם מישהו יוכל לבדוק זאת. אני מסודר - יש לי תקליטור. (בשתי המערכות יש לי MULTIBOOT עם לפחות XP אחד ואני חושד שזאת הסיבה לבעיה למרות שבעזרה המובנית בויסטה מוסבר איך להכנס ל F8 בויסטה גם עם MULTIBOOT ) [br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 05:34:42 אופסטעות שלי בהבנת הנקרא - החמצתי כמה מילים בהסבר. האופציה הזאת תופיע רק אם יצרן המחשב שהתקין עליו ויסטה דאג להוסיף אותה לתפריט הנ"ל. עדיין ח…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס ויסטה ועד היום סוג הכתב באינטרנט ובכלל בווינדוס היה ברירת המחדל שקיבלתי. היום התקנתי MV2 PLAYER ומאז בכתב השתנה ונעשה פשוט כזה... איך אני מחזיר את הכתב הקודם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-