Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אז אני יודע שהחלפת כ.מסך לדוגמא זה לא דבר נורא , בד"כ עדכון דרייבר ובזה זה נגמר זכרונות גם אין בעיה מה לגבי החלפת מעבד לבד והחלפת לוח לבד הכווה למערכות ההפעלה הביתיות הנפוצות XP ו- Vista אשמח לשמוע בעיקר ממי שהתנסה , שהשדרוג עבר חלק או כאלו שנאלצו להתקין מחדש את כל מע. ההפעלה בעקבות השדרוג
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום ראיתי מדריכים שמסבירים איך לשנות את ה"התחל" לכל מיני דברים אחרים אני מחפש מדריכים שמשנים דברים אחרים... למשל את "הוצאת חומרה באופן בטוח" מישהו מכיר מדריך כזה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי ורציתי לדעת עם אני יכול לקבל מMS דיסק שכבר משולב בתוכו SP3? במקום להתקין את זה אחרי כל פירמוט. יש דבר כזה? ועם כן כמה עולה הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
הבעיה צצה פתאום . .כך שאני לא יודע ממה זה יכול להיות . פירמטטתי את המחשב והבעיה ממשיכה אין לי מושג מזה אבל הוא לא פותח לי קבצי EXE והוא דפק לי כמה קבצים למשל : פיתאום יש סרטים שלא שומעים עכשיו .. אבל בעבר שמעו קיצר הינה תמונה אני מאוד יעריך עזרה :
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הסרגל למטה (איפה שכפתור של הסטרט והשעון וכו) ניתקע לי ושאני מעביר עליו את העכבר זה מראה לי בעכבר את השעון חול וזה תוקע לי את כל המחשב..(אני כרגע על Safe Mode) מה לעשות? מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה אבל לא ידעתי איפה לפתוח דיון
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
עשיתי לי תקליטון בוט הוא עובד כמו שצריך. המחשב עולה מתחיל לקרוא מהתקליטון אחרי שנה שהוא רושם דברים הוא מגיע לדוס מה אני רושם שם? ניסיתי לרשום "SETUP.EXE", כמובן אחרי שהעברתי את הדוס לכונן של הCD והוא לא עשה כלום יש לי דיסק מקורי של 98 אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי יש 4GB של זכרון, אני יודע שגרסת ה-32 של ויסטה תומכת רק ב-3 גיגה בעוד גרסת ה64 תומכת ב-4. השאלה היא איזו גרסא כדאי להתקין במחשב החדש, מצד אחד גרסת ה32 לא תנצל את מלוא הזכרון(אבל נראה לי ש-3 גיגה יהיו מספיקים בהחלט) בעוד אני יודע שגרסת ה-64 תנצל את כל הכמות אך יש לגרסא זו הרבה בעיות מבחינת תמיכה של תוכנות שונות,דרייברים ובעיות תאימות שונות ומגוונות כך שיהיו לי הרבה כאבי ראש ועצבים עם הגרסא הזו. אז השאלה שלי היא מה כדאי להתקין עם כמות זכרון שכזו?(ושאלה נוספת היא בכמה תומך XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש את התוכנה WINDOWS MEDIA SENTER ולפי מה שהבנתי אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה לראות את התוכן שיש לי במחשב יותר מסודר וכל זה... אני יודע... מישהו יכול להסביר לי קצת מה מו מי...?? וגם לפי מה שהבנתי צריך מחשב מיוחד בשביל זה או שאני יכול להשתמש במחשב שלי?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם! ריציתי לדעת איך אני מתקן את המולטי בוט אם אין לי דיסק של ויסטה כי בהתחלה היה לי ויסטה אחרי זה התקנתי XP והDUALBOOT התבטל ניסיתי לעשות ככה : הויסטה נימצא על PARTION 3 כי ניסיתי את כולם ורק בשלוש הוא נתקע עכשיו הבעיה שהוא נתקע ניסיתי לודיף גם את הFASTDETECT והכל ובכל זאת מה אני צריך לעשות כדי שהויסטה יעלה ? (שוב, אין לי את הדיסק ץאמץ איכשהו התקנתי אותה דרך DAEMON TOOLS כי בהתחלה היה אקס פי ואז ויסטה ואז עוד פעם אקס פי)
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, העליתי בהתחלה את הנושא בפורום אוברקלוקינג וקירור...אבל אחרי שיחה קצרה הבנתי שהבעיה לא קשורה לכרטיס, אלא לתוכנות שאני משתמש בהן התקנתי את גרסת התנסות של XPx64, ואת הדרייברים המתאימים, גם של ATI מאז, תוכנת TRIXX לא עובדת, אז ניסיתי את ATI TRAY TOOLS שגם מסרבת לעבוד (אחת בגלל שאין לה גישה ל low level driver, והשנייה בגלל שאין לה אפשרות גישה לביוס, אפילו שמותקנת בה תמיכה ב LOW LEVEL DRIVER). התוכנת ATI TOOL, לעומת זאת, כן עובדת (מזהה טמפ', מאפשרת לשנות את מהירויות הזיכרון והמעבד וכו) מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את TRIXX? ממה הבעיה בכלל נובעת? והאם קיימות תוכנות אחרות ל OC ל-64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
במחשב עם win 98 עוד לפני שעולה ה-win אז הוא אומר שהוא לא מוצא קבצים ואם רוצים להמשיך ללחותץ ok. הוא אומר שזה מופיע ב-system.ini וחיפשתי את הקבצים שם שהם dfs.vxd , vredir.vxd ו- msnp32.dll. הוא אומר גם שאפשר להעיף את זה מה-regedit נראה לי. איך אני מעיף אותם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך עושים שהחלון של ה EXPLORER יהייה מוגדל תמיד?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה PVR 150 ואני מקליט איתון תכנים מהטלוויזיה באמצעות המדיה סנטר בוינדוס ויסטה. הכל נהדר ונוח. אך יש לי בעיה אחת : לא משנה באיזו איכות אני מקליט (best,better,good,fair) הוא תמיד יוצר לי קובץ עם הסיומת של dvr-ms. את הסוג קובץ הזה אני יכול לנגן רק במדיה פלייר של ויסטה. ב XP אני לא יכול לצפות בקובץ הנ"ל. מה אני עושה כדי להקליט בסיומת אחרת ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היתה לי תקלה ב -windows לחצתי F8 ועשיתי לו שיעשה את ההגדרות הכי טובות שהיו עכשיו כל ה- desktop שלי נעלם וגם תפריטים ב- start נעלמו ניסיתי לעשות system restore אולם הוא לא החזיר את הקבצים , הקבצים לא נעלמו לגמרי (לפחות מה שהיה בוינדוס ) הם שמורים היכן שהיה user (השם משתמש שלי ) C:\Documents and Settings עכשיו שם הוא יצר חוץ מ- user ששם כל הקבצים עוד יוזר נוסף בשם user.002 ששם אין כלום וזה כאילו יוזר חדש רציתי לשאול איך אפשר להחזיר את הדברים כמו שהם היו לפני שעשיתי את השינוי כלומר שכל התפריטים יחזרו וגם הקבצים יחזרו להיראות ב- desktop
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב! פירמטתי את המחשב שלי לפני 3 ימים ועכשיו מותקנת עליו XP SP3 . אולם, בכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה הבאה (ראו תמונות). תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם: 848p Neo-v MSI [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך את ה 64 לתוכנות כמו אוטוקד ו3d max האם אני יכול לצור מצב כזה ואיך?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני כבר לא יודע איך לפתור אותה. מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה Windows 2003. עד לפני יומיים היא הייתה בגירסת Enterprise. לאחר זמן מה של שימוש, נהייתה לי בעיה מרגיזה בסאונד. כל כמה שניות יש תקיעות וחפירות כאלה שאני לא הכי יודע איך להגדיר אבל זה ממש מטריד. המחשב שלי ממוצע יחסית: AMD 2500 512 RAM והכרטיס קול שלי הוא סמי מקצועי של Audiophile. אני חושב שניסיתי הכל ושום דבר לא עובד: מותקן אצלי אנטי וירוס מעודכן של Norton ו-6 תוכנות ספייוורים מועדכנות שונות ואני כל הזמן עושה בדיקה לספייוורים. עדכנתי את הדרייבר, ניסיתי לשחק ב-DirectX ולהעביר את זה שהחומרה תאיץ את הסאונד. שיניתי את הבאפר של הכרטיס מההכי גדול (2048) להכי קטן (64) כבר הגעתי למצב שפירמטתי את המחשב והתקנתי…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לא יודע אם נעלם לי או שלא היה לי מהתחלה, אבל אני צריך שיהיה לי אפשרות לעשות "חדש" notepad. מסמך חדש של נוטפד. יש תמונה מצורפת. איך אני מוסיף שאני אוכל לפתוח NOTEPAD חדש? הנה התמונה: http://img401.imageshack.us/img401/3333/untitledlo0.jpg
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם יש הבדל בין גרסת חלונות XP שבאה בעברית מראש לבין גרסת חלונות XP באנגלית שחובר לה MUI בעברית,כלומר האם הממשק\תפריטים\שפה זהה בשניהם מבחינת העברית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי על מנת לדבר עם המודם, ע"י המיקרופון והאוזניות. עד כמה שזכור לי יש תוסף בתוך הWINXP, אבל אם יש תוכנה חיצונית שעושה את העבודה - גם טוב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מזה אומר?? הינה העתק מלא: Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 3201076d, parameter3 ecc9b860, parameter4 00000000. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. 0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E 0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er 0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code 0018: 20 31 30 30 30 30 30 38 1000008 0020: 65 20 20 50 61 72 61 6d e Param 0028: 65 74 65 72 73 20 63 30 eters c0 0030: 30 30 30 30 30 35 2c 20 000005, 0038: 33 32 30 31 30 37 36 64 3201076d 0040: 2c 20 65 63 63 39 62 38 , ecc9b8 0048: 36 30 2c 20 30 30 30 30 60, 0000 0050: 30 30 30 30 0000
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי את המערכת הבאה: P4 2.6 1GB 6600GT האם כדאי להתקין את ויסטה למטרות של אינטרנט ואופיס ?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-