עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kikkler,

right now i have 2 80GB hardisks partitioned as follows C - 80 gb, contains windows installation directory F - 15gb G - 65gb i'd like to move windows to drive F and leave both C and G for storage purposes. what would be the easiest way doing it?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

איך עושים שהחלון של ה EXPLORER יהייה מוגדל תמיד?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. בחלון של הסטארט לעטה יש לי אפשרות my recent documents.. זאת אומרת צפיה בקבצים אחרונים שנפתחו.. ואני רוצה לבטל את זה מהרשימה שלי שלא יהיה לי את האפשרות הזאת בסטארט.. איך עושם את זה?

4. Started by davis5,

אני חושב לשדרג לVISTA השאלה האם היא תומכת בMATLAB?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by shmos,

שלום לכולם. אני צריך מדריך לאיך לעשות פרמוט וכל מה שבא אחריו למחשב,לא עשיתי את זה אף פעם אז... תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by cohenha,

פתאום לאחר הפעלת המחשב מחדש אני לא מצליח לשנות כלום באפשריות צריכת חשמל בלוח הבקרה הכל שם מסומן לי באפור מה ניתן לעשות בנידון תודה מראש COHENHA

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. מה לדעתכם הבעיה? זה לא קורה כל הזמן. לפעמים זה כן מזהה, לפעמים לא

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. ? האם כדי לקנות XP בזול ? PRO 64 ב 200 שקל ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. קליק ימני -> properties לא נותן לי לשנות כלום. אופיר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by joe2010,

שלום, ברשותי Windows XP Upgrade מקורי ותהיתי איך ניתן להתקין באמצעותו XP על HD מפורמט ? תודה

11. התקנתי וינדוס מחדש (XP) ואני רוצה שבמחשב שלי אני אראה את הכוננים ואת כל מה שיש לי שם בלי מחיצות ועכשיו יש לי 3 מחיצות כאלה: Devices with Removable Storage hard disk drives Other אני יודע שפעם הורדתי את זה איפשהו בהגדרות ועכשיו אני לא זוכר איך עשיתי את זה.. חיפשתי את זה גם ב Tweak UI וגם ב WinXP Manager ולא מצאתי.. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. שלום יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס אני מקבל שגיאה שאומרת שווינדוס לא מזהה כונן קשיח כדיי להתקין עליו OS אבל הבאיוס כן מזהה את הכונן .. ממש מוזר.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by shacharoren,

אהלן, אם אני מתקין שתי מערכות הפעלה על מערך RAID אחד, לצורך העיניין XP 64 ביט וויסטה 64 ביט, האם שתי מערכות ההפעלה צורכות משאבים מהמחשב בו זמנית? כלומר מעבד וזכרון? או שרק זו שאני עובד איתה בו ברגע? תודה.

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by kobibo,

לא יודע למה אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על לחצן ה "START " בחלונות XP לא נפתח לי התפריט ב Clasic Mod רק ב XP Mod , כמו כן במידה וב Task ישנה קבוצה של לדוגמא : דפי HTML או דאר ב Inbox כשלוחצים על הקבוצה היא לא נפתחת . אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. עשיתי פעולה בתוכנה Registery Mechanic שנקראת Compact Registery(למי שיש את התוכנה זה שמשימה השלישית מלמעלה במסך הפתיחה של התוכנה). התוכנה ביקשה לעשות ריסט אחרי שזה סיים והסכמתי ואז שהוינדוס עלה הוא עלה בצורה מאוד מאוד מוזרה אני חושב שזה Safe Mode אבל אני לא בטוח כי אף פעם לא ראיתי מה זה העלתי תמונות של המסך http://www.geocities.com/ebrachya/1.JPG בתמונה למעלה שימו לב ל-X(סגור) מצד שמאל למעלה ולמזער כמה הם קטנים. http://www.geocities.com/ebrachya/2.JPG בתמונה הזאת שימו לב שכשאני לוחץ כפתור ימני זה בצבע אפור ולא רגיל(לבן) ועוד דבר חשוב, העכבר זז מהר(יותר מהרגיל) הרסתי את המחשב שלי????או שזה Safe Mode וסך הכל צריך להעביר את זה חזרה למצב הרגיל???? ניסיתי לעשות מיליון ריסטים ול…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by miki891,

שלום אני עובד מחשב אחד , ומשתמש בחלונות XP. היתקנתי כמה תוכנות לא הרבה. הכל בסדר. יש לי מעבד 3.2GHZ זיכרון 512X2=1024G כרטיס מסך AGP - 256MB 1 דיסק קשיח IDE-160GB מחולק 2 מחיצות ניפרדות יש בפנים חלונות XP באנגלית והשני עברית. הבעיה אחרונה כשאני מתקין אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. בפעם ראשונה בעליה לחלונות שמגיע למצב כתוב "ברוך הבא" תוך 60 או 70 שניות רואים שחור ועכבר ועולה לי לאט שולחן עבודה. ואילו חלונות XP בעברית מגיע למצב "ברוך הבא". ואחריו תוך שנייה מיד רואים שולחן עבודה נסיתי לבדוק התקנה מחדש זה לא עזר עדיין אותו דבר רק בחלונות XP באנגלית. בחלונות XP באנגלית שמתי לב כשאני לוחץ מקשים ALT + CTRL + DELETE מופיע לי חלון ביצועים מראה לי PF USAGE מספר כבוהה מאוד מגיע לסביבו…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by Jetleg,

איך אני מפעיל את הווינדוס במצב Safe Mode?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by amircx,

היי אני מתלבט אם להתקין WINDOWS 64BIT (יש לי גם XP וגם VISTA) אני רוצה לשחק משחקים והשאלה האם זה יותר טוב למשחקים או שרוב המשחקים לא עובדים בגירסאת 64 BIT?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by dorviper,

כשאני פותח את תקיית ההורדות שלי קופצת לי ההודעה הבאה Data exeution prevention-microsoft windows וכשאנה לוחץ על לסגור את זה ישר קופץ השגיאה של ה-שלח/אל תשלח וזה סוגר לי את התקייה מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.10.2007 בשעה 19:50:48 לא היה לי כוח לחכות לתשובה עשיתי system restore ותיקן...תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. טוב חברה יש לי בעיה ממש רצינית ומשונה כאשר אני לוחץ לחצן ימיני על כונן D שלי במחשב יש ג'יבריש משונה כזה חשבתי לעצמי אולי זה בעיה בשפה אז התקנתי את השפה העברית אבל עדיין הבעיה קיימת. הינה תמונה כדי שתבינו למה אני מתכוון: בהתחלה הבעיה הייתה בשתי הכוננים ורק בהם אחרי שפירמטתי את המחשב והשתמשתי בכונן D ככונן גיבוי וב C בצעתי פירמוט הבעיה נעלמה מכונן C אך נשארה בD

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  21. וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פתרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by iveco,

כבר מעל חודשיים שהמקלדת של גוגל בחיפוש לא מגיבה אני לוחץ על אותיות ולא קורה כלום לא יודע מה לעשות עם זה ? ניסיתי כמה דפדפנים ובכולם זה לא עובד ! חייב מקלדת פיזית !! גם במחשב של אחי שלי זה לא עובד מעניין למה

23. Started by (iriver H10),

חבר שלי עשה עדכון לווינדוס ונוספה לו אפשרות לשינו מראה של המערכת ....יותר חדש יפה כזה.... מישהו יודע איזה עדכון זה? כי אצלי אין את האפשרות הזאת. תודה רבה לעוזרים.

24. Started by Dawn,

אני ככה יושב לי במחשב עובד לפעמים בתוכנות משחק קצת משחקי רשת ופיתאום קופצות לי ההודעות האלו שבתמונה. וזה כל כמה שניות למשל אני עכשיו כשאני כותב את האשכול הזה קפצו לי כבר שתי הודעות כאלו, אני משחק במשחק מסויים ואז הודעה מסריחה כזו קופצת לי והמשחק יוצא ואני קופץ משגעון. אז בבקשה אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד מאוד,תודה. אהה ועשיתי את הפקודה של מחיקת המסנגר וגם זה לא עזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.