Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום ראיתי מדריכים שמסבירים איך לשנות את ה"התחל" לכל מיני דברים אחרים אני מחפש מדריכים שמשנים דברים אחרים... למשל את "הוצאת חומרה באופן בטוח" מישהו מכיר מדריך כזה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פתרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
חבילת הקודקים של ליונטהארט. כל הווליומים במחשב בסדר גמור ואני עדיין לא שומע שום דבר מהרמקולים. יש לי חלונות 200. עשיתי הסרה והתקנה של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. למישהוא יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודה. חשוב לציין שכל התוכנות מתנהגות בסדר גמור ולא אומרות שיש בעיה עם הכרטיס קול. ניסיתי להוריד DIRECTX9 ומדיה פליר 9 אבל זה גם לא עזר. :'( ???
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום. משום מה פתאום זה החל לקרות. אני יוצר מכתב חדש, מחליט לכתוב בגופן גודל 14 למשל, אכן מוצג גודל 14 בחלונית,הסמן הופך לגדול יותר, אבל כשאני מתחיל לכתוב הגופן נכתב בגודל ברירת המחדל -12. האם מישהו מכיר ויכול לעזור? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאפשר לבדוק איתה? היו לי הרבה תקיעות ורסטרטים פתאומים...
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קודם כל, רץ מהר מאוד עם 4 ג'יגה שיש לי. מאוד יפה וכייפית. הבעיות: אין דרייבר למצלמת רשת שלי(לא נורא) אין תמיכה לצ'טים שעובדים עם המנוע של הבלוג טיוי בתפוז כמו הבלוג טיוי והצ'ט המתקדם בנענע ובתפוז(נוראי!!). מספר תוכנות מותקנות אך בהמשך יש תקלות לדוגמה: XsoftSpy קורס לאחר העדכון הראשון של הdata base. יש פיתרון לנושא הצ'טים?? הוא כותב שהוא לא מצליח להתקין בתקיית הProgramfiles למה הוא לא מנסה להתקין את תוכנת הצ'ט הx86Programfiles?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי הודעת כלי שירות.....,ניסיתי לסמן בוי -אל תציג הודעה זו ולא עזר וכל פעם מופיעה וכן אין באפשרותי לשנות תוכניות עולות וכל פעם עולות כולן תבדקתי ספייור ווירוסים והכל בסדר,האם יש למשהו הצעה איך לסדר את הדבר המעצבן הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של נייד חדש, המעבד הוא Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 והשאלה שלי היא - האם חובה עליי להתקין עליו Windows XP 64 Bit או שאוכל להתקין עליו את הגרסה הרגילה שיש לי בבית כבר 3 שנים והיא תרוץ ללא בעיות? תודה, אורן.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
right now i have 2 80GB hardisks partitioned as follows C - 80 gb, contains windows installation directory F - 15gb G - 65gb i'd like to move windows to drive F and leave both C and G for storage purposes. what would be the easiest way doing it?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי netlimiter והסרתי רגיל עשיתי ריסטרט למחשב וחיבור שלי היה מוגבל (not connectivity) לא ידעתי מה לעשות בהתחלה התקשרתי לHOT לכבלים אבל ניתקתי עשיתי כמה סריקות של מפתחות רג'יסטרי לא נחוצים וקבצים לא נחוצים עשיתי ריסטרט והאינטרנט עובד אבל מדי פעם אני מקבל lowid באמיול וזה לא בגלל הfirewall רציתי לדעת אם אני יכול לוודא שהכל תקין מבחינת החיבור לאינרנט :-\
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום רב ניסיתי להתקין לחבר שלי SP1 מתוך דיסק שהוא windows xp sp1 והדיסק התקין לי עוד מערכת הפעלה משל עצמה . הפסקתי את ה setup באמצע ואז בהעלאת המחשב זה נתן לי שני אפשרויות : windows xp proffesional windows xp profeesional setup נכנסתי ל boot.ini ומחקתי את השורה של windows xp profeesional setup כרגע שהמחשב עולה רשום windows xp proffesional windows(default) אני רוצה לשנות את זה שישר זה יעלה ל windows xp proffesional וימחק לי לגמרי את השני תודה רבה לעוזרים ומצטער אם חירפנתי אתכם קצת
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נישא שאלתי היא עם אני מפרמט אותו האם יש גירסה מיוחדת של WIN שאני צריך להתקין בעיקבות שזה מחשב נישא או כל גירסה מספיק טובה { למשל WIN XP למחשב נייח } תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך אני מוחק את Vista Customization בצורה בטוחה שלא לא יהיו לי בעיות אחר כך זה מה שעלה לי ב-Uninstall http://img159.imageshack.us/img159/8749/vistacustomizationpack1zy3.jpg http://img397.imageshack.us/img397/4356/vistacustomizationpack2gl4.jpg מה לסמן ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום , איך אני מעברת (מלשון עברית) את הלינקים חיפשתי תשובה > כל מה שמצאתי שאפשר להוריד את התמיכה ב windows update >שבדקתי מצאתי שפות ... אך לא עברית משהו שקשור לLIP ***בנוסף אני לומד mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיכרון הוירטואלי... כשאני ניגש למשחב שלי ומוסיף זיכרון הוא מבקש ממני ריסטרט, אבל אחרי הריסטרט הוא מחזיר את ה 282 מגה שהיהי לו בהתחלה ולא שומר את השינויים שלי... איך אני פותר את זה?? תודה...יש לי וינדוס XP סרביס פאק 1
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, פעם מחקתי פרטישן אחד כי לא השתמשתי בו. הנה הפרטישן הלא מחוק: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn אני רוצה להחזיר את פרטישן 1, בו היה xp pro sp1. איזה ערך אני צריך להוסיף ל-boot.ini? תודה מראש. ברק.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני פשוט לא מאמין שזה קורה לי... זה כ''כ מעצבן - הייתי הפסקת חשמל שבוע שעבר. בסטארטאפ הראשון, הכל נראה תקין. הופיע המסך שהוינדוס נטען, עם הפס הכחול. אחרי זה, לקח שנים עד שהופיע החלון של ה- login. אחרי שנכנסתי, לקח שנים שעד ה- explorer הופעל והופיעו כל האייקונים. עד עכשיו, זה ככה תמיד. לווינדוס לוקח שנים לעלות, והוא לא פועל כמו שצריך. נגיד ואני לוחץ על my computer - זה תוקע לגמרי את כל המחשב. ולא זז גם אם אני מחכה שנה. ניסיתי להשאיר את המחשב בלי אספקת חשמל, סגור במשך יום - לא עזר, ניסיתי לנקות cmos - לא עזר. מהי הבעיה? תודה מראש מאור
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחשב אחד שני משתמשים איך אני יכול לבטל את הגלישה בתוכנות הנ"ל לאחד המשתמשים?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם יש הבדל בין גרסת חלונות XP שבאה בעברית מראש לבין גרסת חלונות XP באנגלית שחובר לה MUI בעברית,כלומר האם הממשק\תפריטים\שפה זהה בשניהם מבחינת העברית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (נקי, בלי WIN) עם מסך LCD חדש (VP930), בקיצור הכל חדש. מאיפה אני מתחיל??? קודם להתקין את הWINDOWS או קודם להתקין את המסך??
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש את התוסף הזה שכשמעלים את הקול במקלדת אז זה מראה לך סרגל כזה בוינדוס שאתה יודע כמה אתה מעלה. מוכר למישהו?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאחר תקיעות רבות ו"נפילות" מחשב חזרתי לSERVICE PACK 1 האם יש הבדל עד כדי כך משמעותי בינו לבין 2??? והאם כדאי להישאר עם 1 או לעבור ל 2 שוב?? אנא עזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מה הבדל בין windows xp pro and windows xp home מה ההבדל ברמת מתכנת האם יש הגבלת גישות לפורטים וכו' האם לרכוש מחשב חדש עם pro או home תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-