Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר אתר שמסביר על התיקיות של Windows/פקודות דוס (ב-XP כמובן) או מכיר איזה ספר טוב שמסביר על זה?..
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה מסוג win XP sp1 עם כול ההדכונים הקריטים. ויש לי מספר בעיות ממש מציקות עם הדפדפן: 1. לפעמים בזמן שאתר מסויים עולה, כל האתר קופה, זאת אומרת כל הלינקים והתמונות לא עולות, רק שאני עושה ריפרש הדף חוזר לפעול נורמלי, זה לא שהאקספלורר נתקע, אלה פשוט כל הלינקים חסומים, והדפדפן בתפקד כרגיל. זה קורה לעיתים תקופות. 2.לפעמים שאני רוצה לראות סרטונים בwindows media player בתוך הדפדפן או באופן חיצוני, האקספלורר נתקע, ואז נסגר. 3.יש באקספלורר search bar מעצבן של iserch , שגם השטלת לי על אתר הבית.ואני לא מצליח למחוק אותו משם בכל דרך, אבל הוא עדיין נשאר שם, גם דרך spybot. עשיתי מלא סריקות לוירוסים. תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי בעברית ואני צריך תוכנה שתהפוך לי אותו לאנגלית
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות (לא פרוצות) אז יש לי תבעיה המעצבנת הזאת :pissed: בקשה עזרו לי ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לא נראה לי שיהיה פה קסם. בסוף נראה לי שVISTA 32 או XP 32 ישארו. אני לא נוגע ב 64 של VISTA כל עוד אין תמיכה בדרייברים נורמלי. ממש ביזיון. השאלה אם הSP1 יסדר משהו?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש כאן אנשים עם לוחות אם של GIGABYTE שהתקינו VISTA והסתדרו עם הדרייברים? זאת אומרת דרייברים לויסטה אין השאלה היא האם הדרייברים של XP עובדים? ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, Vista לא מפסיק לכתוב לי לדיסק, גם כשלא רץ כלום ברקע. כיביתי את ה- indexer ואת ה- shadow copies, אבל זה לא עזר. ב- resource monitor אני רואה ש- rundll32 כותב בעיקר לשלושה קבצים: D:\$LogFile (NTFS Volume Log) D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG1 הרעש של הדיסק מחרפן אותי! יש למישהו פתרון? תודה. עריכה: נפתר, זה בכלל היה spyware.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 ביט ומאז שהתקנתי את ה-SP1 כל פעם שאני נכנס ל-My Computer ולעוד תיקיה התצוגה שלהם משתנה. איך אני יכול לקבוע (אם בכלל) איזה DEFAULT לתצוגה לתיקיה מסויימת ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המחשב מזהה את העכבר ומתקין אותו אבל העכבר לא פועל על המחשב (העכבר עצמו פועל ואני לוחץ על כפתור ה"שן הכחולה" והמחשב מזהה אותו לצורך ההתקנה. בנוסף העבכבר אף עבד בסדר גמור מול ה-XP). כאשר אני בוחר שוב בהתקנת התקנים המחשב שוב פעם מזהה אותו כ "התקן חדש". הורדתי דריבר חדש לויסטה אבל העסק לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? אגב הויסטה (לצערי) היא HOME BASIC קנויה (כך שזה לא באג שנוצר, לא עלינו, כתוצאה מפריצה). המשך יום נעים
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://img124.imageshack.us/my.php?image=1971tp6.jpg תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נערך: טוב מסתבר שלא, הוא מבקש סרוויס פק קודם, ניתן לסגור תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
ככה זה נראה.... אז הדרייברים של ה-usb מותקנים אצלי ? או לא? אני לא מצליח להפעיל במצלמה ואני חושב שזה לא מותקן אצלי.. אם ככה איפה אני יכול למצוא את הדרייבר המתאים ואיך אני רואה איזה סוג דרייבר יש לי?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איך אפשר להכריח תוכנית שאין לה אפשרות מובנית לעלות בעת הדלקת המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אמרו לי שזה כצת יותר קשה להתקין מעבד AMD יותר מי INTEL זה נכון? או שזה בידיוק אותו דבר? יש לי מעבד amd לוח asus a7n8x-e אר דיסק SATA אני רוצה לפרמט את המחשב אני מכניס את הדיסק WIN XP אני נכנס לביוס עם כפתור DEL/DELETE ואז איפה ללחוץ ? שאתם אומרים לשנות בביוס שהCDROM יהיה ראשון אר דיסק שני כונן דיסקטים שלישי איך אני מגיע למקום הזה? ותגידו את השם כי בלוח שלי הביוס שונה מי כול הלוחות האחרים..
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני ככה יושב לי במחשב עובד לפעמים בתוכנות משחק קצת משחקי רשת ופיתאום קופצות לי ההודעות האלו שבתמונה. וזה כל כמה שניות למשל אני עכשיו כשאני כותב את האשכול הזה קפצו לי כבר שתי הודעות כאלו, אני משחק במשחק מסויים ואז הודעה מסריחה כזו קופצת לי והמשחק יוצא ואני קופץ משגעון. אז בבקשה אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד מאוד,תודה. אהה ועשיתי את הפקודה של מחיקת המסנגר וגם זה לא עזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
כשאני מפעיל איזו תוכנית אז אנשים אחרים שנכנסים למחשב תמיד מפסיקים לי אותה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם upgrade של מ"ה עם אותה גירסא, יגרום לשיפור בביצועי המחשב? במטרה לחסוך התקנה מחדש של כל התוכנות הקיימות במחשב
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד בהורדה ישיריה את העידכונים מבלי לעשות windows update? אם אפשר לקבל קישור ישיר? לא הצלחתי למצוא...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אחרי המסך הראשון שאני בוחר to setup windows... , אני מקבל מסך אחר http://i10.tinypic.com/4qscks2.jpg ושאני בוחר את סי הכונן של וינדוס אני מקבל הודעה http://i14.tinypic.com/52kmzhl.jpg מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש ברשותי מחשב שאותו אני מעוניין להכניס לדומיין אני מקיש קליק על --- מחשב שלי --- מאפינים הוא מציג לי את החלון ולאחר שניה זה נעלם ולכן אין באפשרותי להכניס אותו אותו מחשב לדומיין שלי 1.האם מישהו שמע על תופעה כזו ? 2.האם יש דרך לכניס את המחשב לדומין בדרך אחרת ? נסיתי להתקין מחשב ופרמט מחדש את המחשב ללא הצלחה הבעיה חזרה הרצתי memtest על הזיכרות הכל תקין אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את Vista Transformation pack 5x... עכשיו, אחרי כל הפעלה של המחשב, [לאחר כמה דקות בערך] מגיעה לי השגיאה [כותרת]... וכידוע עם האפשרויות - Send / Don't send erros .... זה מתבטא באי יכולת להכנס אל ההארדיסק, לוח בקרה וכו' וכו'.... בקיצור המחשב חצי מושבת אחרי השגיאה .. חשבתי להעלות תמונה, אבל מהסיבות הנ"ל.. אי אפשר לשמור גם תמונה. :s05: רעיונות למישהו ? עריכה - הקבצים שמוזכרים הם: Services.exe egastat.dll ...
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה לפרמט את המחשב שלי אז אני מעלה את המחשב דרך boot from cd ונותן למחשב לעלות כמו תמיד מחכה שיגיע לתפריט של בחירת הכונן להתקנה וכולי כמו שעשיתי כבר מיליון פעמים ! אלא שלפני שהמחשב מגיע למסך המוכר עוד בהתחלה שהוא מריץ את האתחול שלו הוא נותן הודעת שגיאה "ultra.sys is correpted " ואז המחשב מבטל את ה setup ומאתחל את עצמו וכך שוב ושוב עשרות פעמים אולי מישהו יכול לעזור לי בבקשה ????? תודה מראש אילן.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-