Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי. ממש בעייה מוזרה: הורדתי לאחרונה "Microsoft Encarta Encyclopedia Deluxe 2004", ניסיתי להתקין מהרד-דיסק, ראיתי לא הולך, אז צרבתי לדיסקים (3 דיסקים) ואחרי שאני מסיים להתקין את הדיסק הראשון, מכניס את השני והוא לא מזהה אותו (כאילו אין דיסק!). אובד עצות! יש למישהו רעיונות/ קרה לו אותו הדבר?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה דיי חמורה בזמן האחרון שאני לא יודע מה הסיבה לה. מדי פעם לאחר כמה דקות פעילות ב-WINDOWS קופץ לי חלון שחור עם פירוט ארוך, החלק החשוב בו עם פירוט השגיאה הוא: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL". לאחר המסך הכחול אני חייב לעשות ריסט, וכל פעם לאחר המסך הכחול, כאשר הווינדווס עושה scandisk הוא מוחק לי קבצים (אחת הפעמים היתה קובץ temp של emule גרר.....). רציתי לדעת אם מישהו נתקל פעם במסך כחול שכזה ומה הפתרון/הסיבה למסך זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סוגר את כל התוכנות,ממש הכל ואני עדיין מקבל את ההודעה הזו. וגם למה כשאני נכנס ל-RUN ורושם MSCONFIG כדי לבטל את זה שה-MSN MASSENGER יופיע מתי שה-WIN עולה אז זה מחזיק פעם אחת ואח"כ התוכנה המעצבנת הזאת שוב מופיעה? נ.ב מה אתם אומרים על הבחורה?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני מקבל חלון שמודיע על Script Error ומציע לי לעשות Debug. איך ניתן למנוע הופעת חלונ זה ? מצורפת תמונת חלון השגיאה וכן תמונת Option -> Advanced.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
לא יודע למה , בזמן האחרון המחשב נתקע לי המון בזמן משחקים.. בדקתי ב LOG וראיתי את ה ERROR הבא: SERVICE NAME : NET BT Initialization failed because the driver device could not be created. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עושים? עזרה.. =) תודה!
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
משום מה הוא עשה לי RESTART ומאז כל פעם שהוא מתחיל לעלות ומגיע כבר ל- DESKTOP הוא שוב עושה RESTART. ב-SAFE MODE הוא עולה בסדר. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן - לא עקב איזו התקנת תוכנה שאני זוכר - windows החליטה שהיא לא פותחת יותר את הכוננים ברגע שאני מקליק על הכונן פעמיים בחלון של explorer. במקום זה נפתח החלון של ה- search. אם אני לוחץ right click על הכונן ב explorer האופצייה שמופיעה כבררת מחדל היא אכן Search. אם אני נכנס לתפריט tools ב- explorer ובוחר file types אז אין לי בכלל את האפשרות של open. יש רק Search. אני יודע שאני יכול ללחוץ על add אבל אני לא יודע איך אני מוסיף את האפשרות open - מה צריך לכתוב בשורת הפקודה?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לרשת במצב dos כדי להתקין מערכת הפעלה בלי סי די רום? ובכלל לגשת לקבצים במצב dos. תודה. ניסן.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אתמול ביצעתי במחשבי פורמט , לאחר שהכרטיס רשת כל הזמן יתנתק ! והיו מלא בעיות , אחרי הפורמט הכל עבד בסדר אבל אחרי התקנת כל הדריברים והתוכנות פתאום האינטרנט מקרטע(ועדיין , בקושי הצלחתי לכתוב את ההודעה) פעם עובד פעם לא ומשהו מוזר קורה... הרשת לא עובדת וגם המחשב כל הזמן נתקע. אבל שאני סוגר את הSVCHOST שאחראי על הסקין של הוינדוס פתאום יש לשניה אינטרנט והקירטועים מפסיקים. את בעיה זו ניתן גם לסדר על ידי כיבוי המודם.. לדעתי מישהו פרץ לי למודם וקילקל בו משהו אז אני צריך לעשות שהוא יפעל כHOME ואחר כך בחזרה לפרו או איך שהוא לתקן אותו מה שעוד מעניין זה לא חשוב אם המחשב באינטרנט(כאילו אם אני גולש) או לא תמיד הוא מהבהב בנורות של הפעילות... כאילו הוא כל הזמן עושה משהו. עזרה בבקשה אני כב…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מסיר את ההודעה הזאתי שלא תהיה יותר אבל התשובה עליה תהיה כן ? *אפשר לעשות זאת כי פעם זה לא היה לי וכל פעם שהייתי נכנס למקום מאובטח אז למטה בדפדפן היה שמל של מנעול*
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כמו שראיתם כתורת אני לא מצליח להפעיל ישומים בעיברית בדוס של WIN XP כי פשוט זה נותן לי גיבריש.... או שהכתב בכלל הפוך... יש לכם פיתרון אולי?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך אני יכול לבצע גיבוי של מחיצות NTFS ב-GHOST?? הרי בממשק דוס, אין אפשרות לראות מחיצות NTFS לא? ועוד משהו, נאמר שהמחיצה שוקלת יותר מדיסק אחד ( במיוחד אם מדברים על XP ששוקל טונות ביחס למערכות הפעלה קודמות), איך אני מפצל את הגיבוי לכמה דיסקים? תודה לכל המשיבים
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לאבא שלי מחשב גרוטאה, ואני מנסה לפרמט אותו. ב-Boot Options ניסיתי לעשות Boot For CD אבל זה לא עוזר, המחשב עולה כרגיל. עוד פעם, עשיתי Boot Disket ועשיתי ב-Boot Options שיניתי ל-Boot From Floopy אבל הפעם המחשב נתקע כשכתוב: OS Is being Loaded HELP! למי שצריך נתונים: ביוס מטומטם משנת 95 של-Packard Bell. 2 כוננים, C ו E. ב-E מותקן XP כמערכת ראשית, וב-C היה פעם Win98 שנמחק לא כראוי ועדיין יש שאריות ממנו בתפריט בחירת מע' הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הענקית המרשעת של מערכות ההפעלה עכשיו תשלוט לנו על המחשב באופן טוטאלי?? על איזה לוחות הם יתקינו את הביוסים האלה?? תהיה לנו בכלל אפשרות לבחור?? אני יודע שאני לא רוצה וירוסים ופרצות במערכת הביוס שלי... מה איתכם?!?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שהייתי מוריד משהון הוא היה שואל אותי מה לעשות כמו CANCEL OPEN וכו' בטעות הוצאתי מהחלון הזה את הV שגורם למצב הזה . מה שגרם לכך שכל הקבצים שאני מוריד יפתחו ישר (אחרי שיטענו) והווינדוס לא שואל אותי איפה לשים את הקבצים . מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איך אני יכול להחליף ממשק של אקס פי בגרסה של גם עיברית וגם אנגלית לרק עיברית{התחל מצד ימין}
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב חדש וכל פעם שאני מנסה להתקין את הWINDOWS XP PRO, אחרי שאני בוחר איזה מערכת קבצים וכל זה והוא מתחיל לעשות COPY FILES או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול שבו הוא אומר לי שהמערת כיבתה את המחשב כדי שלא יגרם לא נזק ואם זה פעם ראשונה בלה בלה בלה...... מה אתם חושבים שזה יכול להיות? יש לציין שהדיסק של ה WINDOWS תקין.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך אפשר ש- XP שידרוש סיסמא בזמן הכניסה אליו? אני זוכר שראיתי אפשרות כזאת אצל חבר, אבל אצלי משום מה הוא לא דורש סיסמה, אלא רק שאלחץ על השם שלי בכדי להכנס. ברשותי XP PROFESSIONAL. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם זה נכון שכדאי לא להתקין שום תוכנה בכונן C ז"א לתת רק לווינדוס להיות שם? אם לי יש 20 ג'יגה בכונן C ועכשיו אחרי כל התוכניות שמותקנות בו (עם הווידוס כמובן )נשארו לי 13 זה יהיה פחות טוב מזה אם הווינוס יהיה מותקן רק הוא על הכונן הזה? המערכת תעבוד מהר יותר או שזה לא משנה כי נשארו לי 13 ג'יגה שזה הרבה?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
Hi all. I've just installed Windows 98 SE (English version, not Hebrew enabled/localised) and I don't have hebrew support. On 'Regional Settings' I can't choose Hebrew from the language list. What can I do ? thx
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעלה ב dual-boot את windows-me ואת windows-xp איך אני מבטל את גירסת me כך שתשאר לי רק מערכת ה xp? :P
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת: יש מחשב עם דיסק קשיח מפוצל לשניים: C בפורמט NTFS, ו-D בפורמט FAT32. אני רוצה לאתחל את המחשב בכדי לפרמט את כונן C, אשר נמצא בפורמט NTFS, כדי להתקין מחדש את XP. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, אם אני אשתמש בדיסקט האיתחול של 98, אני לא אראה מחיצות בפורמט NTFS (מה שהתגלה כנכון). יעצו לי לאתחל את המחשב עם דיסק (לא דיסקט) של XP, ככה שאני אראה את המחיצה. הבעייה היא שאין לי את דיסק ההתקנה של XP. ההתקנה של ה-XP נמצאת אצלי בכונן D ותמיד אני מתקין אותו משם. שאלותיי הן: 1. האם אפשר ליצור דיסקט (לא דיסק) הפעלה ל-XP כמו שאפשר ב-98? אם כן, איפה? 2. אם אי אפשר, מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את C ולהתקין את XP שוב עליו? 3. אם אני אתקין את XP מחדש ע ל הווינדוז הקיים, האם הוא ימחו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Dark Mind (דרעק) שלח לי לינק שפותח הודעות קופצות כאלה ואומר You Are An Idiot. כולם מכירים את זה... בקיצור, אחרי שסגרתי את זה אז האקפלורר אז המקסימייז כבר לא פתח לי ת'חלון על כל המסך אלא רק על שלושת רבעי ממנו... כשאני עושה Restore אז הוא חוזר למסך מלא אבל זה לא נוח וחוצמזה מה זה הקטע המוזר הזה?! איך אני מסדר ת'תופעה? זה משגע אותי... עזרה דחופה בבקשה... תודה נ.ב. תמונה מצורפת
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום מופיע לי דבר כזה עם הודעת של End program והמחשב נכבה! מה זה??? עריכת המודר: אין צורך בכ"כ הרבה סימני שאלה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-