Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אז הוא דפוק הוא פשוט נתקע בסוף השארתי אותו ככה יומיים הוא תקוע עזרההההההה! תודה :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לאחר הסרת הWINDOWS MASSENGER והתקנת MSN 5 במקומו, כשאני מנסה להפעיל את הסיוע מרחוק הוא רושם לי את הדבר הבא: "כדי להבטיח שהתכונות של סיוע מרחוק, שיתוף יישומים ולוח ציור יפעלו ב- MSN Messenger גירסה 5.0 ואילך, נא שדרג את Windows Messenger לגירסה 4.7 ואילך. כדי לגלות היכן ניתן למצוא את השדרוג, נא לחץ על תפריט עזרה לעיל, לחץ על הפקודה נושאי עזרה וערוך חיפוש באמצעות המילה "שדרוג"." האם יש דרך אחרת להפעיל את הסיוע מרחוק מהמחשב שלי למחשב למחשב רשת? אני פשוט מעוניין להשתמש בסיוע מרחוק במחשב הלקוח שלי ברשת ביתית של שני מחשבים אז איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין את ה4.7 חזרה?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים, התקנתי במחשב אחד על ה Hd ווינדוס 98, והוא עבד מצוין. כשאני מעביר את אותו Hd למחשב השני(ישן יותר p2 350), אני מקבל הודעת שגיאה בעת העלאת הווינדוס : Himem.sys has detected unreliable xms memory at adress 021a591a. ואחרי מספר שניות המחשב אומר לי שאני חייב לעשות restart - האם זה אומר שהזיכרון של המחשב דפוק? וגם בפעמים הנדירות שהמחשב אכן עולה, מופיעים הרבה מסכים כחולים, ולפעמים הוא נתקע סתם, האם זה נובע מאותה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הכול פעם שאני גולש באינטרנט אקספלורר, אחרי שאני גולש לכמה אתרים מופיעה לי הודעת שגיאה ובה כתוב : IEXPLORE caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0020:0000306e. Registers: EAX=00000000 CS=16cf EIP=0000306e EFLGS=00000246 EBX=00640008 SS=690f ESP=000087cc EBP=006487fc ECX=0000690f DS=16af ESI=000087fc FS=68cf EDX=00000000 ES=0187 EDI=c0110001 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 67 66 26 8b 47 10 66 36 89 44 da 67 26 8b 47 14 Stack dump: 24480c13 0064e80c 01d3b79c bff713e2 0000017f bff741e9 0001bce4 0064e80c 0001bce4 00000000 00040000 16cf2d8c bff714d9 01d6017f 0064e80c 01d60187 ואז התוכנה נסגרת. אני נקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הבעייה התחילה אתמול...למשל בפורום הזה אני רואה תרד שהופיע אתמול...כאר הוא כאילו הכי חדש...למרות שבפועל יש תרדים חדשים והדרך היחידה לראות אותם היא ע"י הלחצן של הבא בתחתית העמוד ..בדקתי את זה בכמה פורומים והבעייה קיימת בכולם...הדבר הכי מוזר זה שבפורום תצוגה וגרפיקה זה לא קורה ..דבר ממש מוזר...דרך אגב יש לי אספלורר 6 של SP1 תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, קיבלתי את המחשב החדש (ראה מפרט - אוי כמה זמן רציתי לומר זאת ולהיות גאה) ונתקלתי בשתי בעיות עם הווינדוס XP SP1 שלי: 1) יש ברשותי סורק ישן (בן 5+), ש-AGFA הפסיקו לייצר לו דריברים והוא לא תומך ב-XP. במחשב הישן טיפלתי בבעיה דרך התקנה של ME, ותיארתי לעצמי שאעשה את אותו הדבר גם עם זה. אבל ברוב טיפשותי התקנתי קודם את ה-SP1 ואז ה-ME מנע ממני להתקין אותו. גם דרך ה-DOS אני נתקל בבעיות, והאשף טוען שאין Dos Partition ב-Startup Drive שלי. המטרה שלי היא להתקין את ME על כונן D: שהוא כרגע FAT32, לפי ההבנה שלי ME חושב שאני רוצה להתקין על C: שהוא NFTS ולכן מסרב. האם אני צודק? גם אם כן וגם אם לא האם מישהו מכיר דרך לפתרון הבעיה? 2) עריכה: נפתרה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר כאשר אני פותח את אחג ה FAVORITRES שהדפדפן יפתח בחלון על כל המסך. זה נפתח אכשיו בחלון קטן ומעצבן.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קודם כול שלום טוב איך אפשר להוריד את המדיה פלייר ואת המסנגר מהאקס פי למחוק כאילו
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן - לא עקב איזו התקנת תוכנה שאני זוכר - windows החליטה שהיא לא פותחת יותר את הכוננים ברגע שאני מקליק על הכונן פעמיים בחלון של explorer. במקום זה נפתח החלון של ה- search. אם אני לוחץ right click על הכונן ב explorer האופצייה שמופיעה כבררת מחדל היא אכן Search. אם אני נכנס לתפריט tools ב- explorer ובוחר file types אז אין לי בכלל את האפשרות של open. יש רק Search. אני יודע שאני יכול ללחוץ על add אבל אני לא יודע איך אני מוסיף את האפשרות open - מה צריך לכתוב בשורת הפקודה?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי מחשב Pentium 3 450mhz 256SDRAM. אז איזה ווינדווס כדאי לי להתקין בשביל שאני אוכל להפעיל משחקים ותוכנות חדשות אבל שהוא לא יהיה כבד מדי על המחשב וכמובן שלא יהיו באגים (או שיהיו כמה שפחות...אחרי הכל זה מייקרוסופט..חח)?? אני מתלבט בין Windows ME ו-Windows 98 SE.... תודה
-
זה המחשב של אחיות שלי. עשיתי restore לגרסה הקודמת כי היו בעיות ולא מצאתי איך למחוק את IE ואז תמונות הפסיקו לעלות. מדובר רק על תמונות, לא אנימציות פלאש או shockwave או כל דבר דומה לזה. אם אני עושה לחיצה ימנית ו show picture אז עולה. עדכון חזרה לגרסה הכי חדשה לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי היום ובאתי להתקין את XP . הגדרתי בביוס ב First Disk : Cd rom הכנסתי את הדיסק של XP עשיתי ריסט ( אחרי ששמרתי את ההגדרות ) ושהמחשב עלה הוא נתן לי הודעה : Invalid system disk Replace the disk , and then press any key Disk boot Failure , insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר וזה נותן את אותה הודעה מה יכולה להיות הבעיה ? בדיסק ? ניסתי עם כמה דיסקים וזה עדיין לא עובד לי
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך אני יכול להחליף ממשק של אקס פי בגרסה של גם עיברית וגם אנגלית לרק עיברית{התחל מצד ימין}
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
היי. ממש בעייה מוזרה: הורדתי לאחרונה "Microsoft Encarta Encyclopedia Deluxe 2004", ניסיתי להתקין מהרד-דיסק, ראיתי לא הולך, אז צרבתי לדיסקים (3 דיסקים) ואחרי שאני מסיים להתקין את הדיסק הראשון, מכניס את השני והוא לא מזהה אותו (כאילו אין דיסק!). אובד עצות! יש למישהו רעיונות/ קרה לו אותו הדבר?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני סוגר את כל התוכנות,ממש הכל ואני עדיין מקבל את ההודעה הזו. וגם למה כשאני נכנס ל-RUN ורושם MSCONFIG כדי לבטל את זה שה-MSN MASSENGER יופיע מתי שה-WIN עולה אז זה מחזיק פעם אחת ואח"כ התוכנה המעצבנת הזאת שוב מופיעה? נ.ב מה אתם אומרים על הבחורה?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אתמול ביצעתי במחשבי פורמט , לאחר שהכרטיס רשת כל הזמן יתנתק ! והיו מלא בעיות , אחרי הפורמט הכל עבד בסדר אבל אחרי התקנת כל הדריברים והתוכנות פתאום האינטרנט מקרטע(ועדיין , בקושי הצלחתי לכתוב את ההודעה) פעם עובד פעם לא ומשהו מוזר קורה... הרשת לא עובדת וגם המחשב כל הזמן נתקע. אבל שאני סוגר את הSVCHOST שאחראי על הסקין של הוינדוס פתאום יש לשניה אינטרנט והקירטועים מפסיקים. את בעיה זו ניתן גם לסדר על ידי כיבוי המודם.. לדעתי מישהו פרץ לי למודם וקילקל בו משהו אז אני צריך לעשות שהוא יפעל כHOME ואחר כך בחזרה לפרו או איך שהוא לתקן אותו מה שעוד מעניין זה לא חשוב אם המחשב באינטרנט(כאילו אם אני גולש) או לא תמיד הוא מהבהב בנורות של הפעילות... כאילו הוא כל הזמן עושה משהו. עזרה בבקשה אני כב…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לרשת במצב dos כדי להתקין מערכת הפעלה בלי סי די רום? ובכלל לגשת לקבצים במצב dos. תודה. ניסן.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך אני מסיר את ההודעה הזאתי שלא תהיה יותר אבל התשובה עליה תהיה כן ? *אפשר לעשות זאת כי פעם זה לא היה לי וכל פעם שהייתי נכנס למקום מאובטח אז למטה בדפדפן היה שמל של מנעול*
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני מקבל חלון שמודיע על Script Error ומציע לי לעשות Debug. איך ניתן למנוע הופעת חלונ זה ? מצורפת תמונת חלון השגיאה וכן תמונת Option -> Advanced.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב Windows 98 בכונן D, וXP בכונן C. מה שהיה תמיד זה ששניהם עבדו טוב בלי בעיה ושהמחשב עלה יכלתי לבחור בינהם. לאחר שהXP עשה לי בעיות ועשיתי פורמט לכל C, והתקנתי את הXP מחדש, לא הצלחתי להעלות את ה98. לא הופיעה מסך הבחירה. ניסיתי להתקין מחדש את ה98 (רק repair), ומה שקרה לי עכשיו זה שרק ה98 עובד והXP לא. ניסתי גם לשחק עם הboot.ini כי הבנתי שהוא אחראי על זה, ולא עובד. :-[ זה התוכן של הboot.ini: [boot Loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows 98" /fastdetect יש …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לא יודע למה , בזמן האחרון המחשב נתקע לי המון בזמן משחקים.. בדקתי ב LOG וראיתי את ה ERROR הבא: SERVICE NAME : NET BT Initialization failed because the driver device could not be created. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עושים? עזרה.. =) תודה!
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
משום מה הוא עשה לי RESTART ומאז כל פעם שהוא מתחיל לעלות ומגיע כבר ל- DESKTOP הוא שוב עושה RESTART. ב-SAFE MODE הוא עולה בסדר. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב חדש וכל פעם שאני מנסה להתקין את הWINDOWS XP PRO, אחרי שאני בוחר איזה מערכת קבצים וכל זה והוא מתחיל לעשות COPY FILES או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול שבו הוא אומר לי שהמערת כיבתה את המחשב כדי שלא יגרם לא נזק ואם זה פעם ראשונה בלה בלה בלה...... מה אתם חושבים שזה יכול להיות? יש לציין שהדיסק של ה WINDOWS תקין.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-